موسسه مطالعات جهان معاصر برگزار میکند:
نشست تخصصی «همگرایی آسیایی؛ فرصتهای ایران در دکترین صلح و توسعه چین»
◀️ دکتر علی محمد سابقی
رایزن فرهنگی سابق ایران در چین و مدیرکل اسبق سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی
◀️ دکتر احسان فروزنده
مدرس دانشگاه و مدیر تحقیق و توسعه شرکت خودروسازی یوتانگ چین
مدیر نشست:
◀️دکتر قاسم احمدی
مدیر گروه پژوهشی شرق آسیا در موسسه مطالعات جهان معاصر
⏰ چهارشنبه ۲۲ آذر ساعت ۱۴.۳۰
نشست به صورت حضوری برگزار خواهد شد. علاقه مندان جهت شرکت در نشست و دریافت گواهی می توانند ثبت نام کنند.
https://jahanemoaser.ir/asian-convergence-irans-opportunities-in-chinas-doctrine-of-peace-and-development/
@amniatemeli
🔻دیپلماسی
▪️دیپلماسی مکانیسمی برای انجام مراودات سیاسی بین المللی است و بنابراین استفاده از آن در کنار سایر ابزارها برای دستیابی به یک نتیجه مطلوب سیاسی یا استراتژیک موضوع چندان جدیدی نیست.
▪️همچنین نقش دیپلماسی در امنیت بینالملل تابع وزارتخانههای خارجه کشورها نیست.به طور مثال وزارت امور خارجه ایالات متحده اولویت های خود را بر روی امنیت، رفاه، دموکراسی و توسعه می داند، در حالی که دفتر امور خارجه و مشترک المنافع بریتانیا مسئولیت های خود را برای حفاظت از امنیت ملی، ایجاد رفاه شهروندان و حمایت از اتباع بریتانیا در خارج از کشور برجسته می کند.
💯بی شک، هر دو «امنیت» را در راس اولویت های خود قرار داده اند.
@amniatemeli
🔺آیا چین و ایالات متحده آمریکا قادر به حل منازعات اسرائیل- فلسطین هستند؟
🔸سفر بینالمللی شورای وزاری کشورهای عربی- اسلامی، ابتکاری بود که در اجلاس سران کشورهای عربی-اسلامی در عربستان سعودی در ماه جاری مطرح شد؛ که نشاندهنده تغییری اساسی در تعاملات و راهبردیهای دیپلماتیک بینالمللی خاورمیانه با قدرتهای خارجی کلیدی است. این سفر که شامل بازدید از کشورهای عضو دائم شورای امنیت سازمان ملل متحد است،…
مرکز: #The_National_Interest_Online
نویسنده: #Paul_Dziatkowiec #Younes_Zangiabadi
#Diplomatic #US_China #امنیتی_نظامی #مواجهه_با_رژیم_صهیونیستی
لینک منبع اصلی؛
https://nationalinterest.org/feature/can-china-and-america-resolve-israeli-palestinian-conflict-207633
@amniatemeli
45.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 مصاحبه با #هربرت_مارکوزه از نظریهپردازانِ #مکتب_فرانکفورت
📻دوبله به فارسی: #نصرالله_مدقالچی
@amniatemeli
🔺منافع مشترک:
🔸درمنافع مشترک دولتها سعی میکنند منافعی راکه به تنهایی نمی توانند بدست بیاورند ,آنراازطریق همکاری وبرقراری اتحادوایتلاف بادیگردولتها کسب میکند بعنوان مثال :
مبارزه با تروریزم ,مواد مخدر, جلوگیری ازشیوع امراض ایدز, فلونزا ,سالم نگداشتن محیط زیست وغیره منافع مشترک کشورهای جهان راتشکیل میدهد.
@amniatemeli
33.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥ویدیو / شهرهای بزرگ دنیا چگونه از شر آلودگی خلاص شدند؟
🔹 از بانکوک تا دهلی، پکن و نیویورک، تصمیم گیران چه ابتکاراتی به خرج دادند؟
@amniatemeli
فراخوان مقالات جهت چاپ در نشریه "دولت پژوهی ایران معاصر":
فصلنامه "دولت پژوهی ایران معاصر" با هدف مطالعه ژرف و چندبعدی حول مفاهیم مختلف ایران معاصر، انقلاب مشروطه و انقلاب اسلامی، دستاوردهای پژوهشی در حوزههای موضوعی دولت سازی با تاکید بر ایران معاصر را منتشر مینماید.
از اندیشمندان، پژوهشگران و صاحبنظران دعوت به عمل میآید مقالههای خود را در حوزههای موضوعی زیر جهت نشر، برای این فصلنامه ارسال فرمایند.
محورهای موضوعی فصلنامه:
محورهای موضوعی مقالههای قابل انتشار در "فصلنامه دولت پژوهی ایران معاصر" عبارتند از:
• چیستی، چرایی و چگونگی شکل گیری ایده دولت نو در ایران معاصر
• الگوهای مختلف دولت سازی متناسب با طرحواره مطمح نظر ایران معاصر
• نقش تحولات سیاسی، اجتماعی و تاریخی بر شکل گیری مفهوم دولت در ایران معاصر
• ایجاد نظام سازی خرد و کلان جهت بازاندیشی در رابطه با مفهوم دولت • تجارب متراکم از مفهوم دولت سازی ایران معاصر و تاثیرات آن در سطوح ملی و بین المللی • موضوعات تاریخی، اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی، سیاسی، دفاعی و نظامی با محوریت ایده دولت سازی در ایران معاصر. آدرس پست الکترونیک نشریه: irsj@ihu.ac.ir
29.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 تماشا کنید: قهرمانِ بزرگ مبارزه با تجزیهطلبی
🔹 محمودخان ذوالفقاری که بود و چگونه فرقه پیشهوری را شکست داد؟
@amniatemeli
🔺منافع متعارض:
🔹برعکس منافع مشترک ؛ منافع متعارض عبارت از همان منافع است که بین دویا چندین دولت درقبال یک موضوع یا حالت تقابل منافع موجود میباشند وهمین تقابل منافع واهداف سبب تنشها میگردد .بعنوان مثال :درقبال موضیع کشور سوریه ؛ تقابل کشورهای غرب با روسیه وچین .
درمنافع متعارض که عموما بامناقشه وتنش همراه است,اهداف هریک ازطرفین جدااست .
”توماس هابز“ میگوید: انسان ذاتا شریر وشرارت انسان رامنبع ازقدرت طلبی وزیاده خواهی اومیداند . واز انجاییکه کشورهای مختلف منافع متضاد دارند,دربین آنها جنگ امری عادی وممکن است. بنابراین کشورها به منظوردستیابی به منافع خود وحفظ وافزایش قدرت , دست به خشونت وزور خواهندزد , پس خشونت درنظام بین الملل یک امر طبیعی شمرده میشود .
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥تماشا کنید: کریدور ایران جان میگیرد؟
🔹 آیا هند پس از جنگ اسرائیل دوباره به چابهار روی میآورد؟
@amniatemeli
🔺منافع اختلاف زا:
🔸عبارت ازهمان منافع است که درقبال یک موضوع یا حالت بین دویا چندین دولت اختلاف نظر وجود میداشته باشند اما آنقدر جدی نمی باشد وسبب تنشها نمی گردد .
منافع اختلاف زا رامیتوان درجه پاینتراز ازمنافع متعارض دانست که درآن دولتها مثل دوران جنگ سرد ونظام دوقطبی در سدد نفوذبیشتری مناطق بودند. مثلاً:
اختلاف کشورهای حاشیه دریای خزر برتقسیم این دریا،نه پیوستن امریکا به پیمان کیوتوبرای محیط زیست،نه پیوستن امریکا به پیمان مربوط به تخلفات نظامیان وحق مجازات آنان توسط نهادهای بین المللی وغیره.
درحال حاضرموارد متعدد منافع اختلاف زا میان امریکا واتحادیه اروپا وجوددارد.
بنآ ایجاب مینماید تا هر کشور به اساس منافع خویش عمل نماید.
@amniatemeli
43.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ناف خاورمیانه را با درگیری بریدهاند
🔺ابراهیم متقی استاد روابط بین الملل
@amniatemeli
🔺سوریه چه نقشی در منازعات بین اسرائیل و حماس دارد؟
🔸حضور بشار اسد، رئیس جمهور سوریه در نشست اضطراری سران عربی-اسلامی در ریاض در خصوص غزه، خشم و واکنش منفی را در میان فعالان مخالف دولت سوریه برانگیخت و اعتراضاتی را در واکنش به این اقدام سازماندهی کردند. فعالان مخالف، اسد را مسئول یکی از بدترین جنایات جنگی در سوریه میدانند که در طول…
مرکز: #DW_العربیة
نویسنده: #A_group_of_writers
تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۴۰۲
#امنیتی_نظامی #سیاسی #مواجهه_با_رژیم_صهیونیستی
https://amp.dw.com/ar/%D9%85%D8%A7-%D9%87%D9%88-%D8%AF%D9%88%D8%B1-%D8%B3%D9%88%D8%B1%D9%8A%D8%A7-%D9%81%D9%8A-%D8%A7%D9%84%D8%B5%D8%B1%D8%A7%D8%B9-%D8%A8%D9%8A%D9%86-%D8%AD%D9%85%D8%A7%D8%B3-%D9%88%D8%A5%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D8%A6%D9%8A%D9%84/a-67433341
@amniatemeli
27.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽ببینید: آق قویونلو ها چه کسانی بودند؟
@amniatemeli
هدایت شده از ابوقاسم
📌با خبر شدم که ۱۲ نفر از اعضای خانواده خانوم حرب که مقیم آبادان بودند در نوار غزه به شهادت رسیدند.
یک ماه پیش بود که در گفت و گویی که خانوم حرب داشتم از ما کمک خواستند تا از وضعیت بستگان شان در غزه باخبر شویم.
یکی از اعضای خانواده شهید حرب سالهاست که در آبادان ساکن هستند و ۱۲ نفر از اعضای خانواده ایشان در غزه به شهادت رسیدند.
از مردم آبادان و خرمشهر و خوزستان درخواست میکنم که در مراسم ختم این خانواده شرکت کنند و به ایشان تسلیت بگویند و در مراسم این خانواده شرکت کنند .
ابوقاسم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رزمایش اقتدار سپاه در غرب کشور
🔹رزمایش بزرگ اقتدار امنیتی نیروی زمینی سپاه طی روزهای اخیر با رویکرد مقابله با تهدیدات ضدامنیتی، گروهکهای ضدانقلاب، تیمهای تروریستی و تکفیری در غرب کشور برگزار شد.
@amniatemeli
هدایت شده از ابوقاسم
بر اساس نظرسنجی اعلامی موسسه تحقیقات سیاست و نظرسنجی فلسطین بین ۲۲ نوامبر تا ۲ دسامبر ۲۰۲۳، پس از عملیات حماس در ۷ اکتبر و آغاز جنگ در نوار غزه، حمایت فلسطینیها از تشکیل گروههای مقاومت و مبارزه مسلحانه با اسرائیل از ۴۱ درصد در سپتامبر ۲۰۲۲ به ۶۹ درصد در دسامبر ۲۰۲۳ افزایش داشته است.
ابوقاسم
31.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥موج چهارم سیاست درحال صورتبندی بر مبنای «ضرورت تغییر» است!
🔸️پرویز امینی، استاد جامعهشناسی سیاسی: سیاست در ایران دیگر برمبنای اصلاحطلب - اصولگرا، چپ و راست و خط امام(ره) و ضدخط امام(ره) دستهبندی نمیشود.
🔸️تغییرطلبی یک واقعیت در جامعه ایران است. چهار رویکرد نسبت به تغییر وجود دارد؛ ۱- رادیکالها ۲- محافظهکاران ۳- اصلاحگرایان(به معنای کلاسیک آن و نه تجربه اصلاحطلبی و اصلاحطلبان در ایران) و ۴- ارتجاعیون (واپسگرایان)
🗂منبع: تسنیم
@amniatemeli
#تحلیل
🔸تکنیک شایعه سازی
⚛️شاید اکثر مردم خطرناک ترین سلاح بشر را بمب اتم میدانند ولی در سال ۱۹۹۴ مشخص شد خطرناکترین سلاحی که بشر ساخته شایعه است!
⚰️در سال ۱۹۹۴ دروغی که فرانسویها در روآندا شایع کردند باعث شد در طول ۳ماه، ۸۰۰ هزار نفر قتل عام شوند! عددی که با حساب کشتههای بعدی به ۱ میلیون نفر رسید!
🇷🇼کشور روآندا حدود ۱۰میلیون نفر جمعیت داشت که ۸۰ درصد آن هوتو و ۱۵درصد توتسی بودند. این دو قوم به خوبی کنار هم زندگی میکردند ولی پس از استعمار آنها توسط بلژیک و فرانسه، با شیوه اختلاف بینداز و حکومت کن میان این دو قوم اختلاف افتاد، استعمار تصمیم گرفت در شناسنامهها قید کند که چه کسی توتسی است و چه کسی هوتو.
👨💼مدتها این دو قوم به واسطه تحرکات استعمارگران با هم درگیر بودند که بعد از سال ۱۹۹۳ و تعیین جمهوری، به علت بیشتر بودن قوم هوتو، رئیس جمهور از قوم هوتو انتخاب شد!
✈️در سال ۱۹۹۴ هواپیمای حامل رئیس جمهور رواندا که از قوم هوتو بود توسط موشکی ناشناس سرنگون شد! قوم توتسی که اساسا امکانات این کار را هم در اختیار نداشت این ماجرا را تکذیب کرد ولی کار از کار گذشته بود! با حمایت تسلیحاتی فرانسه، افراطیهای قوم هوتو شروع به نسل کشی کردند تا کل یک و نیم میلیون جمعیت توتسی را ریشهکن کنند!
✊نسل کشی روآندا یکی از تاریکترین ماجراهای قرن بیستم است که در آن حدود ۹درصد از کل جمعیت روآندا کشته و ۲۰ درصد از جمعیت آواره شدند!
🔸همه این جمعیت را یک اسلحه تارومار کرد! شایعات استعماری!
@amniatemeli
#تحلیل
💢هوش مصنوعی چگونه بر دموکراسیها و سایر نظامهای سیاسی اثر میگذارد؟ (بخش اول)
🔹بروس اشنایر، مدرس سیاستگذاری دانشگاه هاروارد و نویسنده کتاب «ذهن یک هکر» اخیرا در یادداشتی، راجع به تأثیرات هوش مصنوعی بر سیاست نوشته است.
🔸او در این یادداشت میگوید هوش مصنوعی در آینده جوامع را طوری تغییر خواهد داد که حتی نمیتوانیم آن را تصور کنیم. نظامهای سیاسی نیز از این قاعده مستثنی نیستند. تاکنون در خصوص تبعات ناشی تولید اطلاعات غلط (misinformation) توسط هوش مصنوعی زیاد بحث شده است، اما این مقاله کوتاه، به این موضوع میپردازد که هوش مصنوعی چگونه نحوه عملکرد دموکراسی را تغییر میدهد.
🔹نویسنده در پاسخ به این پرسش که هوش مصنوعی چگونه میتواند جنبههای مختلف جامعه مدرن، از جمله دموکراسی را تغییر دهد، به چهار جنبه مختلف توجه کرده است: سرعت، مقیاس، دامنه و پیچیدگی. او معتقد است تغییرات در این چهار جنبه منجر به تحولات اجتماعی میشود و میگوید هرچند این تغییرات هنوز در حد حدس و گماس هستند اما سرعت تحولات فناورانه به اندازهای است که بهزودی شاهد تحقق آنها خواهیم بود. تغییراتی که او پیشبینی کرده عبارتند از:
۱. هوش مصنوعی به عنوان مربی: ما در حال حاضر شاهد هستیم که هوش مصنوعی نقش معلم را ایفا می کند. یادگیری یک موضوع از یک چتبات تعاملی هوش مصنوعی برای دانشآموزان بسیار موثرتر از یک کتاب درسی است. این برای دموکراسی کاربرد دارد. میتوانیم چتباتهایی را تصور کنیم که به شهروندان در مورد مسائل مختلف مانند تغییرات آبوهوایی یا سیاستهای مالیاتی آموزش میدهند. میتوانیم نامزدهای انتخاباتی را تصور کنیم که چتباتهای خود را به کار میگیرند و به رایدهندگان اجازه میدهند که مستقیماً با آنها در مورد موضوعات مختلف درگیر شوند. یک چتبات عمومیتر می تواند موقعیت همه نامزدها را بداند و به رای دهندگان کمک کند تصمیم بگیرند به کدام یک رأی دهند.
۲. هوش مصنوعی به عنوان خلاصهساز: حوزههای زیادی در جامعه وجود دارد که خلاصهسازی دقیق در آنها مهم است. امروز، هنگامی که مردم به نمایندگان خود در مجلس نامه می نویسند، آنها عملا فرصت بررسی دقیق این نامهها را ندارند. اما هوش مصنوعی می تواند خلاصهای غنی از نظرات ارائه دهد و دیدگاه های منحصر به فرد را برجسته کند. همین سیستم همچنین میتواند برای نظرات سازمانهای دولتی مختلف در مورد فرآیندهای قانونگذاری - و اسناد تولید شده در طول فرآیند کشف در دعاوی حقوقی کار کند.
۳. هوش مصنوعی به عنوان تعدیل کننده، میانجی و اجماعساز: مکالمات آنلاین را تصور کنید که در آن هوش مصنوعی نقش ناظم را ایفا می کند و بحث را طوری مدیریت میکند تا همه صداها شنیده شوند. در عین حال، این ابزار هوشمند میتواند جلوی نفرتپراکنی یا حتی بیان نظرات خارج از موضوع را بگیرد. در چنین شرایطی زمینههای توافق و مخالفت روشنتر میشود و امکان تصمیمگیری برای گروه راحتتر میشود. هوش مصنوعی می تواند این قابلیت را برای هر گروه تصمیمگیری فراهم کند. در نهایت، یک هوش مصنوعی می تواند یک داور - یک قاضی - باشد که شواهد را می سنجد و تصمیم می گیرد. این قابلیت ها هنوز وجود ندارند، اما دور از دسترس نیستند.
۴. هوش مصنوعی به عنوان قانونگذار: ما تاکنون قوانین قوانین پیشنهادی را دیدهایم که توسط هوش مصنوعی نوشته شده است؛ هرچند نه قوانین آنچنان جدی. اما در آینده هوش مصنوعی به تدوین قانون کمک خواهد کرد واثر تدوین یک قانون بر قوانین دیگر را ارزیابی خواهد کرد. مهمتر از آن، هوش مصنوعی در نهایت قادر به ایجاد حفره هایی در قانون خواهند بود، مواردی که به طور بالقوه آنقدر پیچیده هستند که مردم به راحتی متوجه آن نشوند. از سوی دیگر، هوش مصنوعی میتواند برای شناسایی حفرههای قانونی - هم برای قوانین موجود و هم برای قوانینی که در حال تدوین هستند - استفاده شود.
۵. هوش مصنوعی به عنوان استراتژیست سیاسی: در حال حاضر، میتوانید از چتبات مورد علاقهتان راجع به استراتژی سیاسی بپرسید: چه قوانینی به اهداف سیاسی شما کمک میکند، چه موضعهایی را علناً اتخاذ کنید، از چه شعارهای مبارزاتی استفاده کنید. هرچند پاسخهایی که دریافت میکنید خیلی خوب نخواهند بود، اما با گذشت زمان بهبود می یابند. در آینده باید از سیاستمداران انتظار داشته باشیم که از این امکان هوش مصنوعی بهعنوان منبعی از ایدهها استفاده کنند. هوش مصنوعی، با افزایش توانمندی در استفاده از ابزارهای موجود، میتواند به طور خودکار نظرسنجیها و گروههای کانونی (focus groups) را برای آزمایش ایده های سیاسی هدایت کند. در اینجا امکانات زیادی وجود دارد. هوش مصنوعی همچنین میتواند در کمپینهای جمعآوری کمکهای مالی مشارکت کند و مستقیماً از مردم کمک بگیرد.
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥ویدیو / بحران آبی که اسرائیل برای فلسطین خلق کرد
@amniatemeli
⚜️ موسسه مطالعات جهان معاصر را در فضای مجازی دنبال کنید:
🌐 سایت
JahaneMoaser.ir
🌐 اینستاگرام
instagram.com/jahanemoaser
🌐 تلگرام
t.me/jahanemoaser
🌐 توییتر
twitter.com/jahanemoaser
🌐 لینکدین
linkedin.com/in/jahanemoaser
🌐 فیس بوک
facebook.com/jahanemoaser
🌐ایتا
eitaa.com/jahanemoaser
🌐 آپارت
aparat.com/jahanemoaser
🌐 یوتیوب
youtube.com/@JahaneMoaser
--------------------------------
🌏 موسسه مطالعات جهان معاصر
🔺مبتکر آموزش، پژوهش و مشاوره
🔻پیشرو در تجاریسازی، کارآفرینی و مهارتافزایی
--------------------------------
@amniatemeli
💢 هوش مصنوعی چگونه بر دموکراسیها و سایر نظامهای سیاسی اثر میگذارد؟ (بخش دوم)
۶. هوش مصنوعی به عنوان وکیل: ما هنوز نمی دانیم که کدام جنبه از حرفه حقوق می تواند توسط هوش مصنوعی انجام شود، اما بسیاری از وظایف معمولی که اکنون توسط وکلا انجام می شود به زودی توسط یک هوش مصنوعی قابل انجام خواهند بود. تلاشهای اولیه برای نوشتن خلاصههای حقوقی توسط هوش مصنوعی کارساز نبوده است، اما با بهبود دقت سیستمها، سرانجام این تلاشها نتیجه خواهد داد. علاوه بر این، هوش مصنوعی میتواند به انجام اقدامات بوروکراتیک نظیر پر کردن فرمها کمک کند. همچنین هوش مصنوعی هزینه مشاوره حقوقی را کاهش میدهد. نکته آخر این که شاید هنوز زود باشد که هوش مصنوعی به نوشتن قوانین حقوقی کمک کند؛ اما این امر هم در آینده میتواند ممکن باشد.
۷. هوش مصنوعی بهعنوان ابزار تولید استدلالهای متقاعد کننده: چتباتهای هوش مصنوعی در ارائه استدلالهای متقاعد کننده واقعا خوب هستند. امروزه نوشتن یک استدلال متقاعدکننده زمان و تلاش میبرد. بنابراین به راحتی میتوان از هوش مصنوعی برای انجام کمپینهای لابی، ایجاد و ارسال نظرات در مورد قوانین و مقررات استفاده کرد.
۸. هوش مصنوعی بهعنوان مجری قانون: سیستمهای خودکار همین حالا نیز در برخی زمینهها به عنوان مجری قانون عمل میکنند: دوربینهای کنترل سرعت نمونه بارز آن هستند. هوش مصنوعی میتواند این نوع چیزها را بسیار فراتر از اینها ببرد و بهطور خودکار افرادی را که در اظهارنامههای مالیاتی یا هنگام درخواست خدمات دولتی تقلب میکنند شناسایی کند. علاوه بر این، قوانین آینده ممکن است آنقدر پیچیده باشند که فقط هوش مصنوعی قادر به تصمیم گیری در مورد نقض یا عدم نقض آنها باشد.
۹. هوش مصنوعی به عنوان ابزار پروپاگاندا: هوش مصنوعی می تواند سریعتر از انسان ها پروپاگاندا کند و آن را توزیع کند. این یک خطر آشکار است، اگرچه فعلا نمیشود کارایی این پروپاگاندا را حدس زد اما این موضوع خطری آشکار است. بدینترتیب، راهاندازی کمپینهای اخبار جعلی را آسان تر میشود و افراد بیشتری از آنها استفاده خواهند کرد. مهمتر از آن، توانایی هوش مصنوعی برای خلاصه کردن و درک متن می تواند سانسور بسیار مؤثرتری را فراهم کند.
۱۰. هوش مصنوعی بهعنوان واسط سیاسی: در نهایت، میتوان تصور کرد که هوش مصنوعی بهجای افراد رأی دهد. یک فرد میتواند ترجیحات اجتماعی، اقتصادی و سیاسی خود را به هوش مصنوعی آموزش دهد و یا هوش مصنوعی میتواند با گوش دادن به صحبت های افراد و تماشای اعمال آنها به این ترجیحات پی ببرد. در نتیجه هوش مصنوعی میتواند این امکان را داشتع باشد که به نمایندگی از مردم یا نمایندگان آنها در مجلس رای دهد. از یک سو، این امر مشارکت رای دهندگان را تا حد زیادی افزایش می دهد. از سوی دیگر، مردم را از درک سیاست و مشارکت در دموکراسی بیشتر دور می کند.
🔸بروس اشنایر، مدرس سیاستگذاری دانشگاه هاروارد در پایان این یادداشت میگوید که همواره به دانشجویانش تأکید میکند میان آنچه امروز در چتباتهایی نظیر Chat-GPT میبینیم با توانمندیهای کلی هوش مصنوعی تفاوت قائل شوند. برخی از مواردی که او لیست کرده بهزودی قابلیت تحقق دارند و برخی دیگر تا سالهای آینده فراتر از تخیل نخواهند رفت.
🔹پذیرش ما از این فناوریها هم تغییر خواهد کرد. موارد موجود در این لیست که امروز غیر قابل باور بهنظر میرسند ممکن است در چند سال آینده به نظر عادی برسند. هامطور که بسیاری از پیشرفتهای امروز نظیر ماشین بدون راننده تا چند سال پیش تخیلی بنظر میرسید. توانایی انسان در عادی سازی فناوری های جدید را نباید دست کم گرفت.
🔻لینک متن کامل این یادداشت به زبان انگلیسی;
https://ash.harvard.edu/ten-ways-ai-will-change-democracy
@amniatemeli
هدایت شده از ابوقاسم
🔴مقامات آمریکایی در آخرین تحلیل ها و ارزیابی هایی که از وضعیت جنگ در فلسطین ارائه کردند براین عقیده هستند که احتمال گسترش جنگ غزه به لبنان از هفته گذشته بسیار قوی تر شده است.
رهبری اسرائیل، از جمله نتانیاهو، خواهان یک کارزار نظامی بزرگتر از جنگ سال ۲۰۰۶ هستند. «این کاملاً دیوانهوار و خطرناک است
اهداف نظامی تعیین شده صهیونیست ها مبنی بر نابودی حماس و افزایش دامنه جنگ به دریای سرخ و لبنان نشان دهنده این هست که ذهنیت آتش بس و پایان بحران نظامی در فلسطین همچنان در اولویت نیست
علی رغم اینکه کلان راهبرد جبهه مقاومت در منطقه این بود که شرایط سیاسی و نظامی را به نقطه ای برسانند که ذهنیت توقف جنگ در مقامات رژیم صهیونیستی و آمریکایی شکل بگیرد اما تاکنون این کارزار به نتیجه نرسیده است و مقاومت باید در شرایط جدید و حتی عمل انجام شده کنشگری کند
ابوقاسم
هدایت شده از ابوقاسم
📌قوانین وضع شده دولت یمن برای جلوگیری از ورود ناوگان دریایی و کشتیهای تجاری به سواحل فلسطین اشغالی باعث شد بسیاری از کشتی ها و برخی شرکت های کشتیرانی مسیر دریایی خود را تغییر دهند.
کشتی ها برای ورود به خلیج فارس و دریای عمان و اقیانوس هند و بالعکس به مدیترانه و اروپا باید قاره آفریقا را دور بزنند که این مساله منجر به افزایش هزینه سوخت، بیمه و زمان حمل محمولههای کشتیها می شود.
شرکت کشتی رانی Mearsk مسیر خود برای رسیدن به آب های خلیج فارس و عمان و.... تغییر داد.
بیش از ۱۰ درصد حمل و نقل محولههای انرژی همچون نفت و ۲۲ درصد محمولههای تجاری دیگر توسط نفتکشهای شرکت کشتیرانی Mearsk و از طریق مسیر دریای سرخ و کانال سوئز انجام میگرفت
ابوقاسم
42.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 تنگه بابالمندب کجاست؟
چگونه توقیف کشتیهای مرتبط با اسرائیل باعث ضربه چشمگیر به اقتصاد رژیم صهیونیستی میشود.
@amniatemeli
چهار هشدار برای روز پرلهاربر
تا سال 1941، 7 دسامبر فقط یک روز در تقویم بود. اما حمله غافلگیرکننده ژاپن به پایگاه های نظامی ایالات متحده در هاوایی این تاریخ را در آگاهی آمریکایی ها برجسته کرد. یک تراژدی وحشتناک و غیرمنتظره می تواند تاریخ را تغییر دهد. روز پرل هاربر آمریکا را وارد جنگ جهانی دوم کرد، درست…
مرکز: #heritage
نویسنده: #James_Jay_Carafano
#تقابل_چین_و_آمریکا #سیاسی
لینک منبع اصلی؛
https://www.heritage.org/defense/commentary/four-warnings-pearl-harbor-day
@amniatemeli