فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥مستندی زیبا از بلایی که سپاه پاسداران در دهه ۶۰ بر سر ارتش آمریکا آورد و آنها را به غلط کردن انداخت.
🔺انهدام دو بالگرد آمریکایی توسط نیروی دریایی سپاه آن هم در موقعی که #سپاه هیچ تسلیحات بومی نداشت.
@amniatemeli
🔴 مولفههای سخت افزاری افول آمریکا
🔻افول سیاسی
🔻افول اقتصادی
🔻افول نظامی
🔻افول انتظام اجتماعی
@amniatemeli
🔺نظریه موازنه تهدید
🔸بر اساس نظریه موازنه تهدید، رفتار اتحادجویانه دولتها در قبال یکدیگر، ناشی از درک تهدید مشترک از جانب دولتهای دیگر، فارغ از میزان قدرت آنها است. بهعبارتدیگر دولتها در مقابل طرفهایی متحد میشوند که منشأ بیشترین تهدید محسوب میشوند؛ بنابراین، تهدیدات الزاماً قویترین تهدیدها نیستند. علاوه بر این، تهدید تنها به میزان قدرت دولتها بستگی ندارد بلکه ادراکی است که دولتها در روابط خود از تهدید دارند. در واقع آنچه باعث حرکت کشورها بهسوی موازنه میشود، میزان تهدیدی است که از منبع صادرکننده تهدید درک میکنند. مطابق نظریه موازنه تهدید، سطح ادراک تهدید متأثر از چهار فاکتور توانمندیهای کلی، نزدیکی جغرافیایی، قدرت تهاجمی و نیات تجاوزکارانه است.
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #ببینید
📂 پرونده ۷۵۲
«تبیین، خنثی کننده توطئه دشمن است.»
@amniatemeli
✅استفان والت معتقد است که دولتها نه از قدرتمندترین دشمنان، بلکه از تهدیدآمیزترین آنها میترسند و در مقابل آنها دست به موازنه میزنند. به اعتقاد وی احساس تهدید، خود تابعی از چهار عامل قدرت متراکم کشور یا عامل تهدیدزا، توانایی تهاجمی و نیات تهاجمی آن و مجاورت و نزدیکی جغرافیایی منبع تهدید است.
@amniatemeli
36.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸معرفی سازمان پیمان آتلانتیک شمالی یا ناتو
وستانیوز
@amniatemeli
✅مهمترین گزاره های نظریه والت عبارتند از:
1.دولتها نه به قدرت بلکه به تهدید پاسخ می دهند.
2.سطح تهدید، تحت تأثیر قدرت انبوه، نزدیکی جغرافیایی، توان تهاجمی و نیات تجاوزکارانه قرار دارد.
3.پاسخ دولتها به تهدید یا به شکل موازنه (شکل گیری اتحاد) و یا دنباله روی از دولت تهدید کننده است.
4.ایدئولوژی یکسان، کمک های گسترده اقتصادی- نظامی و سطح بالای نفوذ و لابی سیاسی، از عناصر مؤثر در شکل گیری اتحاد علیه دولت تهدیدگر است. نظریه موازنه قوا پیش بینی میکند دولت ها علیه قدرتمندترین دولت در نظام بین الملل متحد می شوند، اما نظریه موازنه تهـدید پیش بینی میکنـد که آنها علیه تهدیدکننـده ترین دولت متحد می شوند.
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 #گزیده_فیلم | بازدید رهبر انقلاب از نمایشگاه توانمندیهای صنعتی. ۱۴۰۱/۱۱/۸
@amniatemeli
🔻شبکه های جنگ و قدرت رسانه،
22 جولای 2019
دانشگاه روتردام ، هلند.
🔸کنفرانس "شناخت جنگ" به بازنمایی های آکادمیک و مردمی از جنگ و دیگر درگیری های بزرگ متمرکز است.
🔸امروزه ، تعامل فرهنگی با تاریخ درگیری های خشونت آمیز شامل بسیاری از ژانرهای دانشگاهی و بالاتر از همه، همچون رمان های (گرافیکی) ، فیلم ها ، جهانگردی ، نمایش های موزیکال ، بازی ها ، نمایشگاه ها و مصوبات مجدد معطوف شده است.
🔸تولیدکنندگان ژانرهای محبوب و پربازدید سعی دارند گذشته را از طریق تعامل ، عملکرد و تجربه چند بعدی به مردم نزدیک کنند و این امر اغلب باعث نارضایتی مورخان دانشگاهی می شود که از گذشته تحریف شده و بی اهمیت هراس دارند.
🔸با این وجود، تحقیقات نشان می دهد که این ژانرهای محبوب می توانند درک ما از گذشته را به طور قابل توجهی تحت تأثیر قرار داده و تقویت کنند.
@amniatemeli
30.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 شبکه اسرائیلی بررسی میکند | بخش اول:
📍چگونه باکو در جنگ اطلاعاتی علیه ایران با تلآویو همکاری میکند؟
🔻در طول سفر خود در مرز ایران و جمهوری آذربایجان، دیگر فناوری های اسرائیل که برای رصد مرز ایران به کار گرفته شده بودند را با چشمان خود دیدیم/برای نمونه دوربین هایی با دقت بالا و حسگرهای بسیار پیشرفته را مشاهده کردیم/این سامانه ها از سوی یگان های ویژه و عوامل اطلاعاتی اسرائیل پایش می شوند تا در برنامه هسته ای ایران رخنه کرده و علیه برنامه هسته ای آن بجنگند...
@amniatemeli
29.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥شبکه اسرائیلی بررسی میکند | بخش دوم:
📍چگونه باکو در جنگ اطلاعاتی علیه ایران با تلآویو همکاری میکند؟
🔻در اسرائیل، ما چهل درصد سوخت خود را از جمهوری آذربایجان وارد می کنیم و در واقع یک پنجم جنگ افزارهای ساخت اسرائیل به کشور الهام علیاف صادر شده است!/اسرائیل دائماً خلبانان نیروی هوایی خود به همراه چند جنگنده اف ۳۵ یا همان جنگنده های نسل پنج را در جمهوری آذربایجان نگه میدارد/برای ایران حضور عوامل اطلاعاتی اسرائیل در مرزهایش همانند چاقو در زیر گلوی این کشور است...
@amniatemeli
✅دنباله روی
🔹در این استراتژی، دولت مورد تهدید، امید به جلوگیری از کسب قدرت توسط مهاجم به ضرر خودش را رها میکند و بجای آن نیروی خود را با دشمن خطرناکش پیوند میدهد تا به این وسیله حداقل میزان اندکی از غنایم جنگی را بهدست آورد.
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نابغه جنگ شهيد حسن باقری
@amniatemeli
🔴 با جنگ در اوکراین، اتحادیه اروپا در حال تنوع بخشیدن به منابع انرژی خود برای پایان دادن به وابستگی خود به روسیه بوده که در این مسیر آذربایجان یکی از شرکای اصلی آن است.
🔻تصویر فوق، مسیرهای اصلی رسیدن گاز آذربایجان به اتحادیه اروپا هستند.
@amniatemeli
✅نظام بین الملل تک قطبی (Unipolar international system)
🔹در سال های آغازین دوران پس از دوقطبی، بیشتر ادبیات موجود در محافل علمی آمریکا و بخش مهمی از محافل اروپایی، بر تک قطبی شدن نظام بین الملل تاکید داشتند که متاثر از تحولات دههی ۹۰ و پیروزی ایالات متحده و حامیان غربی آن در جنگ سرد بود. این گروه از نظریه ها، که می توان از آنها به نظریات نسل اول تعبیر کرد، قدرت نظامی گستردهی آمریکا، چیرگی آن بر اقتصاد بینالملل، نقش متفاوت آن در نهادهای بین المللی و رهبری نظام لیبرالیستی به عنوان تنها نظام فکری و ایدئولوژیک جهان را از دلایل مدعای خود بر می شمارند. نظام تک قطبی بر پایهی یک ابرقدرت (ایالات متحده آمریکا) شکل میگیرد که برخوردار از قدرت تعیین قواعد بازی در دفاع از وضع موجود است. در نظام تک قطبی، نظم حاکم نظمی است که دوام آن دائمی و صلح آمیز میباشد و سایر رقبای احتمالی آمریکا، نه از شانس ایدئولوژیک برخوردارند و نه توان برهم زدن توازن قدرت جهانی را دارند؛ بلکه مداخلات آنها در حد دخالت های مهار شدنی است و قابلیت براندازی سیستم را نخواهند داشت.
🔸درچارچوب الگوی نظام بین الملل تک قطبی، ایده ها و نظریه های مختلف با عناوین متفاوتی ارائه شده اند که ازجمله مهمترین آنها میتوان به: نظریهی«نظم نوین جهانی»، نظریهی«ثبات هژمونیک»، نظریهی«دهکده جهانی و کدخدا» و نظریهی «نظام بینالملل سلسه مراتبی غیر دستوری» اشاره نمود.
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥مدیر از نگاه حاج قاسم
🔸این روزها حتما خیلی از مسئولین در حرف یاد و نام حاج قاسم را زنده نگه میدارند اما عمل حاج قاسمی آرزوی مردم است.
@amniatemeli
✅نظام بین الملل تک- چند قطبی (Uni-multi polar system)
🔸ساموئل هانتینگتون با نقد نظریات نسل اول که به نوعی برای آمریکا جایگاه امپراتوری قائل بودند، به ارائه الگوی خود پرداخت. وی این ساختار جدید را نظام «تک- چند قطبی» نام نهاد. الگوی «تک- چند قطبی» به هیات مدیرهای تشبیه می گردد که آمریکا رئیس، و قدرت های بزرگ اعضای این هیات مدیره می باشند. در این مدل، به رغم اینکه ابرقدرت آمریکا از جایگاه بالاتری برخوردار است، برای مدیریت نظام بینالملل باید دست کم موافقت بعضی از اعضاء هیات مدیره را جلب نماید. از نظر هانتینگتون در دوران گذار پس از امپراتوری، این دیالکتیک تک- چند قطبی است که مناسبات نظام بین الملل را هدایت می نماید.
@amniatemeli
بستن سفارت حکومت باکو در تهران و باز ماندن کنسولگری این حکومت جعلی در تبریز تلاش در جهت به رسمیت نشناختن تمامیت ارضی ایران و جدا کردن آذربایجان از ایران است و باید به شدت با آن برخورد شود. این خباثت نباید عادی و رویه شود.
@amniatemeli
✅نظام بین الملل چند قطبی (multipolar international system)
🔹چند قطبی وضعیتی از توزیع قدرت است که در آن چند دولت دارای مقادیری نزدیک از توان نظامی، فرهنگی و اقتصادی می باشند که تنظیم نظم بین الملل را توامان بر عهده دارند. در سیستم چند قطبی، اتحاد و ائتلاف ها تشدید و تخاصم درون ائتلافی کاهش می یابد، اما تنش در بین اتحادها و غیر آنها تشدید می شود. روی دیگر نظام چند قطبی، نظام «چند بخشی» است که در آن هر یک از حوزه های مختلف اقتصادی، فرهنگی، امنیتی و سیاسی، چند قدرت بزرگ حرف نخست را می زنند و درنتیجه، جهان فاقد یک یا چند قدرت هژمون در همهی موضوعات خواهد بود. هنری کسینجر در این رابطه معتقد است که نظام بین المللی قرن ۲۱، دارای حداقل شش قدرت اصلی: آمریکا، اروپا، چین، ژاپن، روسیه و احتمالاً هندوستان به اضافه کشورهای متوسط و کوچک خواهد بود بنحوی که شش قدرت اصلی به پنج تمدن متفاوت اختصاص خواهد داشت.
@amniatemeli
44.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ببینید | فیلم کامل بیانات رهبر انقلاب در دیدار کارآفرینان، تولیدکنندگان و دانش بنیانها. ۱۴۰۱/۱۱/۱۰
@amniatemeli
✅والتز نظریه ای سیستمی مبتنی بر تبیین خارج به داخل ارائه می دهد که عناصر اصلی آن از این قرار است:
1- نظام بین الملل از دو بخش واحد های در حال اندرکنش (دولت ها) و ساختار تشکیل شده است. بدین ترتیب ساختار سیستم از کنش هایی که توسط واحدهای سیستم صورت می گیرد، مجزاست.
2- ویژگی های واحدهای سیستم، رفتار و اندرکنش آن ها، از تعریف ساختار حذف شده اند تا میان متغیرهایی که که در سطح سیستم و متغیرهایی که که در سطح واحدها عمل می کند، تمییز داده می شود. این تمایز از این بابت ضروری است که نشان داده شود که چگونه سیستم حتی در زمانی که تغییر در سطح رفتار دولت ها صورت می گیرد، حفظ می شود.
3- یک نظریه سیستمی و غیرتقلیل گرای سیاسی بین الملل باید به تبیین این که ساختار سیستم محدودیت هایی را بر رفتار دولت ها تحمیل می کند، بپردازد. بدین ترتیب نظریه خارج به داخل والتز اشاره به نیروهای بین المللی دارد گه بر رفتار دولت ها تأثیر می گذارند. از دید والتز این نیروها را می توان ساختار نام نهاد. تعریف والتز از ساختار عبارت از مجموعه ای از شرایط محدود کننده می باشد. با اشاره به این که ساختار نامرئی است، والتز استدلال می کند که چنین ساختاری را می توان گزینش گر نامید. بدین معنا که علت غیرمستقیم رفتار کارگزار است. به عبارت دیگر ساختار تعیین کننده رفتار کارگزار است.
4- تأثیرپذیری دولت ها از ساختار سیستم بین الملل به دو شیوه جامعه پذیری و رقابت میان واحدها می باشد. از دید والتز جامعه پذیری دارای دو کارویژه است: نخست این که موجب می شود که اعضای یک گروه خود را با هنجارهای آن تطبیق دهند. در نتیجه جامعه پذیری تبدیل به سازو کاری برای بازتولید سیستم می گردد. دوم آن که جامعه پذیری موجب کاهش تنوع می گردد.
@amniatemeli
هدایت شده از مدرسه مهارتهای "فراخط"
🔴اطلاعیه مهم درباره دوره آموزشی فراخط
جهت اطلاع کاربران محترم مجموعه وستانیوز و فراخط، فروش دوره آموزشی فراخط به دلیل نواقصی که در سایت اختصاصی فراخط به وجود آمده با مشکل روبه رو شده است.
تعیین زمان بندی اشتباه برای تکمیل سایت منشاء تاخیر مذکور بوده است
دوستان فنی در حال تکمیل سایت هستند
به محض برطرف شدن نواقص، برنامه فروش دوره از طریق کانال فراخط اطلاع رسانی خواهد شد
از همه کابران میهمانان دوره کمال عذرخواهی را دارم
آدرس کانال فراخط 👇
https://eitaa.com/joinchat/1482555655Cba3643e10d
🔻اصطلاح جنگ کوچک:
🔸بررسی شامل برخی از شرایط مختلف مانند :ضدشورش، دفاع داخلی، پشتیبانی و عملیات ثبات، صلح و حفظ صلح و بسیاری از اقدامات مداخلهای نیز میشود.عملیات هایی مانند:«تخلیه غیر قابل انکار نیروها ،تسریع در جلوگیری از حوادث و کمکهای بشردوستانه» که اغلب یا بخشی از یک نوع جنگ های کوچک را در بر میگیرد.
🔸جنگ های کوچک طیف گستردهای از مهارتها و تخصص های تاکتیکی، فنی ،اجتماعی و فرهنگی را به وجود میآورند که نیازمند خلاقیت فراوان است که البته از سوی متخصصان انجام می شود.
به احتمال بسیار زیادجنگ های کوچک به ۴ دلیل می توانندکوچک و یا محدود باشند:
◀️ اول اهداف سیاسی ومداخله نظامی،اصولاً مشخص هستند.
◀️دوم اهداف سیاسی محدود، تمایل به کنترل اهداف نظامی صرف دارند.
◀️ سوم اهداف نظامی و ضرورت سیاسی برای حفظ محدوده مناقشه به عنوان تحلیل جدی نسبت به دیگر کشورها این امکان را فراهم می سازد که به تحمل تمام نیروهای نظامی در دسترس بیانجامد.
◀️ ودرآخرآنها کوچک هستند زیرا ،دشمن احتمالی قادر نیست، یک محیط بزرگ تر از یک جنگ کوچک دست یابد مگر اینکه کشورهای دیگر آن را حفظ و پشتیبانی کنند.
@amniatemeli
🔸والتز از میان انواع توزیع قدرت، ساختار دوقطبی را با ثبات تر می داند. زیرا در سیستم دو قطبی، میزان وابستگی متقابل نظامی میان دو قطب پایین است و اختلاف آشکار قدرت میان دو ابرقدرت از یک سو و دیگران از سوی دیگر موجب می شود که هر یک از دو ابرقدرت به خود متکی باشند. اما در سیستم چندقطبی ائتلاف ها بر اساس منافع مشترک کوتاه مدت صورت می گیرد که بی ثبات است زیرا تعیین دوست و دشمن در آن دشوار می شود و تعداد هم آن قدر زیاد نیست که خیانت یکی به دیگر اعضای ائتلاف لطمه نزند. در نتیجه هیچ دولتی مطمئن نیست که کدام دولت تهدید کننده تر است چون ممکن است دوست به دشمن تبدیل شود.
@amniatemeli