38.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #ببینید| شوکهای تورمی؛ ریشه اصلی افزایش فاصله طبقاتی
🔺پیشنهاد برای کاهش فاصله طبقاتی
♦️«مالیات بر عایدی سرمایه» نسخه شفابخش این روزهای اقتصاد ایران
@amniatemeli
✅توافق نامه بوداپست،مقدمه بر جنگ ترکیبی روسیه علیه اوکراین
🔹در ۵ دسامبر ۱۹۹۴، در نشست سران سازمان امنیت و همکاری اروپا، اوکراین به طور رسمی به پیمان منع گسترش سلاح های هستهای ملحق شد.در عوض ، کشورهای تسلیحات هسته ای همچون روسیه ، ایالات متحده آمریکا و انگلیس ضمانت های امنیتی مورد نظر را به اوکراین ارائه دادند.
🔸آنها تفاهم نامه را امضا کردند.گزیدههای زیر نشاندهنده وعدههایی است که روسیه در آن زمان به امضای رئیسجمهور، بوریس یلتسین در قبال اوکراین پذیرفته است:
۱.فدراسیون روسیه ، پادشاهی انگلستان - ایرلند شمالی و ایالات متحده آمریكا بار دیگر بر تعهد خود در قبال اوکراین و احترام به استقلال و حاکمیت و مرزهای موجود در این کشور تأکید می کنند.
۲. فدراسیون روسیه … تعهد خود برای خودداری از هرگونه تهدید یا استفاده از زور علیه تمامیت ارضی یا استقلال سیاسی اوکراین را تضمین کرده و هیچ یک از سلاحهای آنها هرگز علیه اوکراین مورد استفاده قرار نخواهد گرفت.
۳. فدراسیون روسیه ،مجددا تعهد خود را می پذیرد تا از هرگونه فشار اقتصادی که بر اساس منفعت در اوکراین و از حقوق ذاتی در حق حاکمیت آن است استفاده نکند و در نتیجه از هرگونه اقدام این چنینی به جد خودداری کند.
🔹بعدها در سال ۲۰۰۹ ،این تعهدات توسط دیمیتری مدودف، رئیسجمهور روسیه در یک بیانیه مشترک به منظور پایان دادن به عهدنامه START مورد تایید قرار گرفت: "ایالات متحده آمریکا و فدراسیون روسیه تأیید می کنند که تضمین های ثبت شده در تفاهم نامه بوداپست پس از 4 دسامبر 2009 نیز به قوت خود باقی خواهد ماند." با این حال،همانطور که در سال 2014 بدست آمده تفاهم نامه ها فاقد اقدامات اجرایی بودند.
🔸در سال 1997 ، روسیه پیمان دوستی همکاری و مشارکت دوجانبه را با اوکراین امضا کرد و مجدداً احترام به تمامیت ارضی این کشور را مورد تأییدخود قرار داد. ماده 2 معاعهده بیان داشت، "طرفین متعاهد عالی"(روسیه و اوکراین) باید به تمامیت ارضی یکدیگر احترام بگذارند و مصونیت از هرگونه تعدی به مرزهای موجود بین آنها تضمین گردد.
🔘 ماده 3؛ طرفین را به "احترام متقابل به برابری حاکمیتی ، تمامیت ارضی ، مصونیت از مرزها ، حل و فصل مسالمت آمیز اختلافات ، عدم استفاده از زور یا تهدید به اقدام نامتعارف ، از جمله اقتصادی و سایر ابزارهای فشار ... عدم مداخله در امور داخلی متعهد نموده است .
🔘همچنین در ماده 4 ، طرفین تلاش خواهند کرد تا اطمینان حاصل شود که حل و فصل تمامی مشکلات مورد مناقشه تنها از طریق اقدامات صلح طلبانه صورت می گیرد و در زمینه پیشگیری و حل اختلافات و شرایطی که منافع آنها را تحت تأثیر قرار می دهد با یکدیگر همکاری کنند.
🔘ماده 6 بسیار جالب بود: "هر یک از طرفین متعاهد از شرکت در هرگونه اقدام علیه طرف متعاهد خودداری کرده و یا خود را موظف به انعقاد توافق نامه ای با دولت یا گروه ثالث نمی کند.
🔘کشورها علیه طرف دیگر هدایت می شوند. هیچ یک از طرفین اجازه استفاده از قلمرو و سرزمین خود را به ضرر امنیت طرف دیگر نخواهد داد.
🔘یادداشت های مربوط به معاهده بوداپست و پیمان دوستی نشان دهنده تایید بر استقلال حاکمیت روسیه بوده و استقلال اوکراین ، کریمه و دونباس بخشی از آن هستند.
🔘در واقع اوکراین و روسیه این واقعیت ها را به رسمیت شناختند و قول دادند که تمام اقدامات لازم موثر را برای حفظ استقلال یکدیگر و حفظ مرزهای شناخته شده بین المللی خود انجام دهند. بعدها ولاديمير پوتين اين مفاد معاعهده دوجانبه را ناديده گرفته و تعهداتی که پیشینیان او به نمایندگی از دولت روسیه انجام داده اند را زیرپا می گذارد.
@amniatemeli
35.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺 جنگ جهانی اول چطور شکل گرفت و روند وقوع و پایان آن چگونه بود؟
👈 برای دانستن همه چیز درباره #جنگ_جهانی_اول، این مستند را ببینید
⭐️ (قسمت دوم)
وستانیوز
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نقشهای که در این چند ماه مو به مو انجام شد
🔶 عملیات شناختی آمریکا به روایت سند ناتو
@amniatemeli
✳️✴️ مفهوم «رفاه» چیست؟
👈مفهوم و محتواى رفاه اجتماعى در طول چند دهه اخیر بسیار دگرگون شده است. در دهه ۱۹۷۰گفته مى شد رفاه اجتماعى مجموعه قوانین، برنامه ها و خدمات سازمان یافته اى است که هدف آن، تأمین حداقل نیازهاى اساسى آحاد کشور است.
🔺در طول سال هاى دهه ۱۹۸۰ این مفهوم به نحوى تغییر کرد که رفاه اجتماعى به مجموعه اقدام ها و خدمات گوناگون اجتماعى در جهت رفع نیازهاى افراد و گروه ها در جامعه و غلبه بر مسائل اجتماعى اطلاق مى شد. از دهه ۱۹۹۰ رفاه اجتماعى به مجموعه شرایطى تلقى مى شود که در آن، خشنودى انسان در زندگى مطرح است.
🔺 براساس این نگرش، رفاه اجتماعى مجموعه شرایطى است که در آن مسائل اجتماعى حل و یا کنترل شده اند، نیازهاى اولیه انسانى ارضا شده است و فرصت هاى اجتماعى به حداکثر رسیده اند. مشاهده مى شود که تحول ایجاد شده در این مفهوم، بسیار قابل توجه است، یعنى رفاه اجتماعى از پدیده هایى از جنس فعالیت و خدمات به پدیده هایى از جنس شرایط و حالات تبدیل شده است.
#رفاه
@amniatemeli
34.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺 جنگ جهانی اول چگونه شکل گرفت و روند وقوع و پایان آن به چه شکل بود؟
👈 برای دانستن همه چیز درباره #جنگ_جهانی_اول، این مستند را ببینید
وستانیوز
⭐️⭐️⭐️ (قسمت سوم)
@amniatemeli
✅تصمیم گیری در مورد دفاع و امنیت دسته جمعی :
🔸فرآیند سیاست گزاری دومین جنبه مهم امنیت نظامی است که شامل ماهیت تصمیم گیری دفاعی در درون کشورها و نیز ترتیبات امنیت جمعی بین دولتها می گردد . هدف امنیتی در اینجا اتخاذ سیاست های به موقع ، هماهنگ و موثر امنیتی به منظور حفظ ایمنی و منافع اتباع کشور است . سیاست گزاری در امور دفاعی دارای ابعاد متعددی است و نه تنها شامل فرآیند تصمیم گیری حکومتی است بلکه در برگیرنده روابط نظامی و غیر نظامی نیز می شود . تحول در چارچوب امنیت ملی آشکارا باعث افزایش دامنه و تنوع طرف های ملی ، فروملی و فراملی فوق الذکر شده است . یک معمای بنیادی سیاست گزاری دفاعی ارتباط بین تجارت تسلیحات و تکنولوژیهای مربوط به آن جلوه می دهند ، بطور رسمی و غیر رسمی درگیر تجارت بین المللی اسلحه هستند . گرایش به امنیت دسته جمعی ناشی از مسائل زیر است :
1- کاهش روزافزون بودجه های دفاع ملی با این فرض که دفاع مشترک در نهایت ، مستلزم هزینه کمتر است .
2- ماهیت وسیع تر بسیاری از تهدیدات نظامی جهانی و خطراتی که عموماً از مرزهای ملی فراتر می روند .
3- استاندار شدن و انتشار فن آوری دفاعی ، همراه با جهانی شدن صنایع دفاعی و نقل و انتقال فزاینده تسلیحات در سطح بین المللی که الگوی فوق را تسهیل می نماید .
نکته تناقص نمای اساسی در تلاش جهت حصول امنیت جمعی ، این است که همزمان با تلاش برای ایجاد یک چتر منسجم و فراگیر امنیتی ، ممکن است با شرایط و تبعات زیر مواجه شویم :
1- فقدان خویشتن داری از سوی دولت هایی که جدیداً توانایی دست زدن به عملیات تهاجمی بیشتری را یافته اند.
2- فقدان انگیزه های همکاری از سوی کشورها بخاطر ابهام و پراکنده بودن تهدیدات داخلی و خارجی .
3- پیدایش فرصت های فراوانی برای انحراف از توافق های جمعی ، جهت انجام معاملات خصوصی و سودجویی شخصی.
@amniatemeli
27.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥سرود «سلام یا مهدی» در قلب کاراکاس در نمایشگاه دوستی ایران و ونزوئلا
🔹قرار است در حاشیه این نمایشگاه دست خط رهبر معظم انقلاب بر کتاب سلول ۱۴ رونمایی شود. این کتاب ترجمه اسپانیولی کتاب خون دلی که لعل شد است که برای اسپانیولی زبانها به چاپ رسیده است.
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 فرمانده کل سپاه: دشمن با تمام قدرت به صحنه آمده اما هرچه تلاش میکند از مسیر خود دور میشود
🔹سردار سلیمانی بهعنوان یک شهید قویتر از زمان حیات خود دشمن را آزار میدهد.
@amniatemeli
✅جنگ نسل چهارم
🔸جنگ نسل چهارم یا «4GW» در راستای مناقشاتی پست مدرن تعریف میشود که در آن عملیات به شیوه ای غیر متمرکز انجام میشود و محیطی که تمایز بین جنگ، سیاست، جنگجویان و غیرنظامیان کم رنگ شده؛ نام گذاری میشود. دولت ها بطور ناخواسته انحصار و بکارگیری نیروی نظامی را در چنین محیطی از دست میدهند.
🔹در این مناقشات یکی از بازیگران غیردولتی است و همانند یک دولت یا نظام حاکمیتی که از لحاظ بین المللی دارای ساختار است عمل نمیکند.
🔸سایر اشکال جنگ های غیر کلاسیک اعم از چریکی و شورش سازمان یافته و جنگ های غیر دولتی در یک دوراهی قرار میگیرند که آنها را نسبت به گذشته دچار تغییر میکند:
🔹گروه هایی از جمله تروریست هیا وابسته به شبکه القاعده که دارای سازمان های چند ملیتی هستند به بازارهای مواد مخدر نفوذ کرده و در سطح سازمان و فناوری های اطلاعاتی به سطح بالایی از پیشرفت های نظامی دست یافته اند که به آنها اجازه میدهد برنامه ریزی و عملیات تروریستی را در حالی بطور گسترده انجام دهند که با دقت عمل فراوان نیز همراه باشد.
🔸چنین گروه هایی برای رسیدن به هر نوع سلاح، از جمله سلاح های کوچک شیمیایی و بیولوژیکی تا هسته ای بطور قابل ملاحظه ای پول دریافت میکنند تا عملیات انجام دهند. تنه در موارد استثنایی سلاح های عمومی مانند: تانک ها، هواپیما و کشتی از آنها حمایت میکند و در درجه اول بدون نیاز به نیروهای پشتیبانی نظامی، وارد جنگ میشوند.
@amniatemeli
35.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺 جنگ جهانی اول چطور شکل گرفت و روند وقوع و پایان آن چگونه بود؟
👈 برای دانستن همه چیز درباره #جنگ_جهانی_اول، این مستند را ببینید
⭐️⭐️⭐️⭐️ (قسمت چهارم)
@amniatemeli
🔻جنگ ترکیبی، شاملِ استفاده بیشتر از روشهای غیرنظامی برای دستیابی به اهداف استراتژیک است، اما استفاده از زور را به روشهای جدید و مخفیانه نیز در نظر میگیرد، همانطور که در الحاق کریمه و دستکاری جنبشهای روسفون در داخل اوکراین از سوی روسیه به عینه نشان داده شده است.
@amniatemeli
#خبر_مهم
🔴 توافق ایران و عربستان سعودی برای از سرگیری روابط دو جانبه
🔻بهدنبال سفر بهمنماه رئیسی به پکن، دریابان شمخانی از روز دوشنبه ۱۵ اسفندماه در شهر پکن با هدف پیگیری توافقات سفر رییس جمهور، مذاکرات فشردهای را به منظور حلوفصل نهایی موضوعات فیمابین تهران-ریاض با همتای سعودی خود آغاز کرد.
🔻امروز ۱۹ اسفندماه ۱۴۰۱، بیانیه سه جانبهای در پکن صادر شد. بخشی از متن این بیانیه سهجانبه به شرح زیر است:
🔹جمهوری اسلامی ایران و پادشاهی عربستان سعودی با سپاس و قدردانی از جمهوری عراق و سلطنت عمان به خاطر میزبانی گفتگوهای انجام شده بین دو طرف در سالهای ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۱ خورشیدی (۲۰۲۱ تا ۲۰۲۲ میلادی) از رهبری و دولت جمهوری خلق چین برای میزبانی و حمایت از گفتگوهای انجام شده در این کشور و تلاش برای به ثمر نشستن آن تشکر کردند.
🔹در نتیجهی گفتگوهای انجام شده، جمهوری اسلامی ایران و پادشاهی عربستان سعودی توافق کردند ظرف حداکثر دو ماه، روابط دیپلماتیک خود را از سر گرفته و سفارتخانهها و نمایندگیها را بازگشایی کنند.
🔹وزرای امور خارجه دو کشور جهت اجرای این تصمیم و انجام تمهیدات لازم برای تبادل سفرا با یکدیگر ملاقات مینمایند.
@amniatemeli
✅ اثرات راهبردی و دلایل توافق ایران و عربستان
🔸️عربستان و ایران بعد از ۸ سال قطع روابط، بالاخره باهم به توافق رسیدند .
🔸️در خصوص این توافق چند نکته باید ذکر کرد؛
1️⃣ روابط ۲ کشور بعد از تسلط انصارالله متحد جمهوری اسلامی بر پایتخت یمن تیره شد؛ با روی کار آمدن ملک سلمان و ولیعهدی بن نایف و وزارت جنگی محمد بن سلمان، رویکرد پادشاهی سعودی بر تهاجمی شدن اقدامات علیه تهران متمرکز شد و با شروع جنگ یمن و اعدام شیخ باقر النمر و متعاقب آن حمله خودسرانه به سفارت سعودی، تنش ها به اوج رسید و عربستان سفارتش را بست و قطع روابط را رسما اعلام کرد.
🔸️پس از چندی نیز بن سلمان که شکست هایش در جنگ یمن را نتیجه حمایت ایران می دانست، اعلام کرد جنگ را به داخل ایران می کشاند.
2️⃣ بعد از گذشت ۸ سال از شروع جنگ یمن و سیاست تهاجمی سعودی در منطقه که همراهی با ترامپ اوج آن بود ، باید دید کدام طرف از مواضعش کوتاه آمده که زمینه ساز توافق شده است ؟
🔸️آیا ایران در حمایت از متحدانش در یمن ، لبنان ، عراق و سوریه تجدید نظر کرده یا ریاض سیاست های خود را علیه تهران اصلاح کرده است؟
3️⃣ ایران در سالهای اخیر با وجود تحریم های شدید ، علاوه بر گسترش توان موشکی و پهپادی خود، در زمینه هسته ای نیز از نقطه گریز عبور کرد و در قامت یک قدرت هسته ای قد علم کرده است.
🔸️از طرفی سعودی نیز که در یمن ، لبنان ، عراق و سوریه تمام توان خویش را معطوف ساخته بود ، نتوانست در برابر متحدان ایران کاری از پیش ببرد.
🔸️آخرین تلاش سعودی ها ، تحریک اغتشاشات در خیابان های ایران داخلی از طریق شبکه ماهواره ای وابسته به خود (اینترنشنال) بود که آن هم به شکست انجامید .
4️⃣ متحدان ایران امروز در یمن قدرتمند تر از همیشه اند ،تاجایی که نسبت به ۸ سال پیش هم از لحاظ تسلیحات بسیار پیشرفت کرده اند و هم بیش از ۷۰ درصد جغرافیای انسانی یمن تحت سیطره آنهاست و صدهها میلیارد دلار سعودی ها در همسایه جنوبی خود بدون دستاوردی دور ریخته شد.
🔸️پس از حمله پهپادهای یمنی به آرامکو و کاهش تولید نفت سعودی به نصف ، ریاض از دولت ترامپ برای واکنش علیه ایران کمک خواست اما با پاسخ منفی آمریکا مواجه شد و همین امر بن سلمان را بسیار پریشان خاطر کرد.
5️⃣ بن سلمان تحولات جدید بین الملل را خوب درک کرده است ؛ ایران قصد کوتاه آمدن در برابر آمریکا را ندارد و تحریم ها نیز جمهوری اسلامی را از پا در نخواهد آورد و ادامه این روند و احتمالا از سر گیری جنگ با یمن، اثرات ویران کننده ای بر سعودی خواهد گذاشت .
🔸️پس بن سلمان که کیفیت تسلیحات ایرانی را در نبردهای مختلف از اروپا تا آسیا و آفریقا دیده است ، هیچ تمایل ندارد در برابر چنین تسلیحاتی مقاومت کند.
6️⃣ آنهایی که برجام را کلید حل روابط با دنیا می دانستند ، باید ملتفت گردند که مولفه های قدرت جمهوری اسلامی شامل توان هسته ای ، موشکی و پهپادی ، متحدان منطقه ای و حمایت مردمی موجب بهبود روابط با دنیا می گردد ، نه خالی کردن دست کشور از عناصر قدرت.
🔸️قطع روابط ایران و عربستان در اوج اجرای برجام انجام شد و از سرگیری روابط در دوران نابودی برجام.
7️⃣ بدون شک باید گفت برقراری مجدد روابط ایران و سعودی نشانه دیگری از تغییرات اساسی در عرصه روابط بین الملل است و عربستان متوجه آن گشته که اتحاد با آمریکا مثل گذشته برایش منفعت نخواهد داشت و باید با قدرت های دیگری نظیر چین و ایران نیز مستقلا بر سر یک میز بنشیند و روابطش را ارتقا بخشد.
8️⃣ اسرائیل نیز یکی از متضرران احتمالی از توافق ایران و سعودی است و بسیار دور از ذهن می نماید که ریاض دیگر به توافق ابراهیم بپیوندد و سعی در اتحاد با تل آویو برای ضربه زدن به تهران باشد.
9️⃣ در پایان باید گفت جمهوری اسلامی با صبر و حوصله و بدون کوتاه آمدن از مواضعش و بلکه تقویت مولفه های قدرت خود ، پس از ۸ سال پادشاهی سعودی را به این نتیجه رسانید که در مناسباتش در قبال ایران تجدید نظر کند .
🔸️ به زودی اثرات این توافق بر شبکه اینترنشنال و سایر رفتارهای سعودی روشن خواهد شد.
@amniatemeli
36.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺 جنگ جهانی اول چطور شکل گرفت و روند وقوع و پایان آن چگونه بود؟
🔰 برای دانستن همه چیز درباره #جنگ_جهانی_اول، این مستند را ببینید
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ (قسمت پنجم)
وستانیوز
@amniatemeli
✅گسترش دموکراسی (مردم سالاری) و جنبش های فروملی طالب خودمختاری :
🔸همگام با گسترش سیاسی دموکراسی ، شاهد ظهور جنبش های فروملی هستیم که از نظر فرهنگی طالب خودمختاری می باشند . به تدریج که مردم داخل کشورها آزادی بیشتری برای بیان عقاید و عمل کردن به باورها و رسوم خود احساس می کنند ، کاملاً طبیعی به نظر می رسد که گروههای اقلیت قومی ، زبانی ، مذهبی یا نژادی که سابقاً فرصت زیادی برای نشان دادن خود نداشته اند در صورتی که در بخش خاصی از کشور تمرکز یافته باشند ، تمایل خود را نسبت به داشتن خودمختاری بیشتر ، ابراز نمایند . هدف امنیتی در اینجا عبارت از حفظ مشروعیت سیاسی و هویت فرهنگی از طریق وارد کردن توده ها به فرآیند سیاست گذاری است .
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ماجرای مرگ امیرکبیر و ورود قاطعانه امیر به حوزه اقتصادی در دوران ناصرالدین شاه
🔸 آنچه که باید از نبوغ و دانش جالب امیرکبیر در حوزه اقتصادی بدانید #ببینید
@amniatemeli
48.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ شبکه CNN:
🎥روسیه جنگ افزارهای آمریکایی را که در اوکراین به دست آورده را به ایران فرستاده است/ایران احتمالاً این جنگ افزارها را مهندسی معکوس کرده و با بازتولید آنها، نسخه های بومی خود را می سازد/ایرانیان در این زمینه خیلی استادند و ثابت کرده اند که در این عرصه بسیار چیره دست هستند...
@amniatemeli
نقشه برنارد لوئیس برای تجزیه کشورهای خاورمیانه
او در دوران جنگ جهانی دوم و پیش از آنکه به امور خارجه فرستاده شود، در ارتش سلطنتی انگلستان و واحدهای اطلاعاتی این کشور خدمت میکرد. پس از جنگ، لوئیس به دانشکده مطالعات آفریقا و شرقشناسی در دانشگاه لندن بازگشت و به او سمت ریاست بخش مطالعات خاورمیانه و خاورنزدیک داده شد.
دکترین لوئیس علاوه بر تجزیه ایران، تجزیه دیگر کشورهای خاورمیانه که استعداد تبدیل شدن به قدرت منطقهای دارند را نیز شامل میشود. از جمله این کشورها عراق، ترکیه، عربستان و حتی یمن نیز هست که هریک باید به سه تا چهار کشور تقسیم شوند تا خاورمیانه جدید متشکل از خردهکشورهایی باشد که ضمن موازنه یکدیگر، توان برتری و تبدیل شدن به هژمون منطقهای و در پی آن ایجاد تهدید برای منافع آمریکا را نداشته باشند. آنچه که هماکنون در کشورهای غربآسیا و شمال آفریقا به عنوان تروریسم و افراطگری با حمایت آمریکا در جریان است، همان ادامه سیاستهای جرج بوش در اجرای دکترین لوئیس به سمت تضعیف و تجزیه کشورهای قدرتمند خاورمیانه است.
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥مستند «جنایت دست ساز»؛ دستگیری تیم سازمان یافته گروهک منافقین
🔺برای نخستین بار اعترافات دانشجویان دانشگاه شریف که قصد عملیات تروریستی داشتند.
@amniatemeli
❇️ هدف از عملیات «پرچم دروغین» چیست ؟
👈یکی از ترفندهای پروپاگاندای حکومت ها که طی سالها و دهههای اخیر کاربرد زیادی پیدا کرده است، همین “پرچم دروغین”(False Flag) است که تا اندازهای از نظریۀ “دروغ بزرگ” هیتلر نشئت میگیرد. هیتلر معتقد بود وقتی حکومتی میخواهد دروغ بگوید، این دروغ باید آنقدر بزرگ باشد که هیچکس حتی فکر آن را هم نکند و یا به خود جرأت فکر کردن این را ندهد که اینچنین حقیقت فاحش تحریف شده است.
🔺بر اساس همین نظریه، عملیات پرچم دروغین، به عملیاتی گفته میشود که توسط یک حکومت صورت میگیرد و آنقدر غافل گیرکننده است که هیچکس متوجه نمیشود در جهت اهداف همان حکومت است و کسی حتی حدس نمیزند که ممکن است توسط خود حکومت صورت گرفته باشد.
@amniatemeli
34.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 از پشت پرده عجیب و غریب شبکه ایران اینترنشنال چه میدانید؟
🔹ترکیبی از نامها و فرآیندها را خواهید شنید که برایتان بسیار اعجابانگیز خواهد بود!
@amniatemeli
✅نظمجدید جهانی و مقابله با یکجانبهگرایی آمریکا
🔸نظم جدید جهانی و مقابله با یکجانبهگرایی آمریکا ، محور نشستی تخصصی در انستیتو شرقشناسی روسیه بود.
🔹به گزارش خبرگزاری صداوسیما از مسکو ، جمعی از اندیشمندان ، نظریهپردازان مسائل راهبردی و شخصیتهای سیاسی روسی و ایرانی در انستیتو شرقشناسی روسیه گردهم آمدند تا دیدگاههای خود درباره «نظم جدید جهانی و مقابله با یکجانبهگرایی آمریکا» را بیان کنند.
🔸جایگاه روسیه در نظم جدید جهانی، نحوه تعامل روسیه و جبهه ایستادگی در نظم جدید جهانی، ویژگی های ساختاری نظم جدید جهانی از منظر روسیه، نظم مطلوب روسیه و جایگاه محور ایستادگی در آن و نیز نقش محور ایستادگی و روسیه در نظم جدید جهانی از مهمترین محورهای این نشست بود.
🔹کاظم جلالی سفیر کشورمان در روسیه در آغاز این نشست ضمن تببین مواضع جمهوری اسلامی ایران در زمینه نظم حاکم بر دنیای کنونی ، یکجانبه گرایی را محکوم به شکست دانست.
🔸وی با اشاره به اینکه نظم کنونی و رو به زوال، حاصل تحولات بین المللی دههها قبل بوده و امروزه کارآیی ندارد افزود : نظم قدیمی، این فرصت را برای دولتهای غربی فراهم کرد تا با پیشبرد اقدامات و رویکردهای یکجانبه و مبتنی بر ارزشهای غربی، آنچه را خود می خواهند بر دیگران تحمیل کنند.
🔹جلالی با بیان اینکه ، این روند تاثیرات منفی و ماندگاری بر صلح، امنیت، رفاه و عدالت در مناطق مختلف جهان داشته است ، افزود : بخش بزرگی از درگیریها، منازعات و بی عدالتی جاری در صحنه جهانی، محصول سیاستهای مبتنی بر یکجانبه گرایی دولتهای غربی، بویژه آمریکاست.
🔸کاظم جلالی با اشاره به اینکه جمهوری اسلامی ایران از بزرگترین قربانیان این بی عدالتی بوده و مردم ایران، مانند دیگر ملتهای مستقل، سالهاست از یکجانبهگرایی و تحریم اقتصادی غرب متحمل آسیبهای فراوان شده است افزود : مقاومت طولانی و پایدار ایران در مقابل فشار، تحریم و یکجانبه گرایی، یکی از عوامل اصلی تزلزل نظم جهان غربی است که موجب تقویت چند جانبه گرایی و ظهور نظم جدید را فراهم آورده است.
وی تصریح کرد : ایران در تعامل با کشورهای مستقل در جهان غیر غربی، به تحکیم ساختارهای چندجانبه گرایی و تقویت رویکردهای جمعی مبتنی بر اصول و حقوق بین الملل پرداخته و سیاست خارجی ایران همواره مبتنی بر ایستادگی در مقابل یکجانبه گرایی و مشارکت فعال در سازمان های بین المللی و رویکردهای چندجانبه گرایی، بر اساس اصول پذیرفته شده بین المللی بوده است.
🔹علی اکبروف ، رئیس انستیتو شرقشناسی روسیه نیز در این نشست تخصصی با اشاره به اینکه ایران تجربه سالها مقابه با تحریمها را دارد و همچنان در برابر آمریکا ایستاده است ، چون نمیخواهد تحت سلطه آمریکا و غرب باشد افزود : امروز همکاری ایران و روسیه میتواند استیلای آمریکا را کمرنگتر و جهان چندقطبی را محقق کند.
🔸ولادیمیر یفسیئف ، مدیر انستیتو همگرایی کشورهای مشترکالمنافع ، به افزایش همکاریهای ایران و روسیه در حوزههای مختلف ، بویژه در زمینه اقتصادی و نظامی اشاره و تاکید کرد : همین امر غربیها را عصبانی کرده است و تقویت همگرایی در دنیای کنونی ضرورتی انکارناپذیر است.
🔹واسیلی کووال، استاد گروه مطالعات بینالمللی دانشگاه دولتی روسیه نیز با بیان اینکه موضوع نظم نوین ، یک بحث داغ در عرصه جهانی است گفت : ایران و روسیه باید در تئوری و عمل ، تمام ظرفیتهای خود را به کار گیرند تا در آینده سهم بزرگی در نظم نوین جهانی پیدا کنند.
ایگور کاراتچنکو ، سردبیر مجله امنیت ملی روسیه نیز گفت : امروز ما باید با اتحاد راهبردی ، تهدیدهای آمریکا را خنثی کنیم ، زیرا انها آشکارا امنیت ملی ایران و روسیه را هدف قرار دادهاند.
🔸وی ترور سردار سلیمانی را نمونه بارز اقدامی وقیحانه در همین راستا ذکر کرد.
ویکتور رایوفسکی ، استاد تمام مطالعات بینالمللی دانشگاه میگیمو نیز به تهدیدهای امنیتی مشترک علیه ایران و روسیه اشاره و تاکید کرد : باید در مقابل غرب متحد شویم و از خود دفاع کنیم.
امیل آشوروف ، مدیر جنبش دفاع از فلسطین نیز گفت : در جهان ، نظمی نوین در حال شکل گیری است و وظیفه ی ما ایجاد نظمی است که در راس آن از ارزشهای واقعی انسانی حمایت شود.
وی افزود : دفاع از حقوق مردم فلسطین در این شرایط ، پیش از همه یک وظیفه انسانی است.
مصاحبهها :
۱-کاظم جلالی ، سفیر جمهوری اسلامی ایران در روسیه
۲-علیاکبروف ، رئیس انستیتو شرقشناسی روسیه
۳-ایگور کاراتچنکو ، سردبیر مجله امنیت ملی روسیه
@amniatemeli
33.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺 جنگ جهانی اول چطور شکل گرفت و روند وقوع و پایان آن چگونه بود؟
🔰 برای دانستن همه چیز درباره #جنگ_جهانی_اول، این مستند را ببینید
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ (قسمت ششم)
وستانیوز
@amniatemeli
🔺تجارت چینیها با خلیجفارس 4 برابر آمریکا
🔸آمارهای تجارت خارجی دو کشور آمریکا و چین نشان میدهد در سال 2000 درحالی مجموع تجارت آمریکا با 8 کشور منطقه خلیجفارس شامل بحرین، عراق، اردن، کویت، عمان، قطر، عربستانسعودی و اماراتمتحده حدود 36 میلیارد بوده که این میزان برای چینیها 11.3 میلیارد دلار بوده است.
🔹تجارت چینیها با 8 کشور مذکور در سال 2022 به 375 میلیارد و 625 میلیون دلار برسد که 4 برابر تجارت 96 میلیارد و 400 میلیون دلاری آمریکا با 8 کشور منطقه خلیجفارس است. براساس این آمارها، در 2022 از مجموع تجارت 376 میلیارد دلاری چینیها با منطقه خلیجفارس، حدود 126 میلیارد و 500 میلیون دلار آن صادرات چینیها به منطقه و بیش از 249 میلیارد دلار آن مربوط به واردات چینیها از خلیجفارس است.
🔸بررسی آمار تجارت خارجی آمریکا با منطقه خلیجفارس نشان میدهد در سال گذشته از مجموع تجارت 96 میلیارد و 400 میلیون دلاری با 8 کشور منطقه، حدود 42 میلیارد و 632 میلیون دلار آن مربوط به صادرات آمریکا به منطقه و نزدیک به 58 میلیارد دلار نیز مربوط به واردات آمریکاییها از خلیجفارس است.
@amniatemeli