🔺مطالعات امنیتی و امنیت نرم
🔸به طور کلی مطالعات امنیتی دارای چهار موج مطالعاتی در قالب دو گفتمان منفی و مثبت معرفی شده است. در گفتمان منفی، امنیت سلبی است به این معنی که امنیت با نبود عامل دیگری که از آن به تهدید یاد میشود، تعریف شده است. این گفتمان دارای پیشینه تاریخی طولانی است و دو موج مطالعاتی در درون خود دارد. شاخص بارز موج اول مطالعات امنیتی سلبی، تأکید بر بعد نظامی در تحلیل امنیت و تهدیدات است. بر اساس این دیدگاه برای مقابله با تهدید، توان نظامی را باید افزایش داد.موج دوم مطالعات امنیتی در گفتمان سلبی در پی نقد آثار سنتگرایان امنیت ملی و طرح این ادعا، که بعد نظامی توان تحلیل همه جانبه مسائل امنیتی جهان معاصر را ندارد، تحول تازهای در مطالعات امنیتی به وجود آورد. بدین معنی که برای تهدید و امنیت مؤلفهها و ابعاد مختلف معرفی میکند. این گروه امنیت ملی و تهدیدات را چند وجهی دانسته و نتیجه میگیرند که امنیت و تهدید پدیدهای متأثر از پدیدههای مختلف مادی – ذهنی است. موج دوم مطالعات امنیتی و تهدیدات با نگرش سلبی، به اقتضای ماهیت آن، طیف گسترده و متنوعی از صاحبنظران را دربر میگیرد که شاخصه اصلی آن رویگردانی از محوریت مؤلفه نظامی در تعریف و تهدید امنیت ملی و تهدیدات است. مهمترین مؤلفههایی که در این رویکرد مورد توجه بوده، ابعاد اقتصادی، زیستمحیطی، فرهنگی، علمی و فناوری است، در هر صورت امنیت و فقدان تهدیدات امنیت ملی، تابع قدرت و متغیر وابسته به آن است و این قدرت میتواند مؤلفههای متفاوت و متنوعی داشته باشد. بنابراین تهدیدات، در این رویکرد شامل تهدیدات اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و نظامی میباشد. در گفتمان مثبت امنیت و تهدید که به دنبال نقد مبانی و اصول گفتمان امنیت منفی و سلبی در هر دو موج مطالعاتی سنتی و فراسنتی است، اعتقاد بر این است که امنیت و تهدیدات یک مفهوم و متغیر وابسته و دست دوم نیست و دارای مبانی و محتوای پیچیده فلسفی است. در این گفتمان سعی بر آن است تا با پرهیز از سلبیگری صرف و توجه به بعد ایجابی امنیت تعریف و تصویر جامعتری ارائه شود. در این گفتمان، امنیت به نبود تهدید تعریف نمیشود، بلکه افزون بر فقدان تهدید، وجود شرایط مطلوب برای تحقق اهداف و خواستههای ملی نیز مدنظر است. این رویکرد برای امنیت و تهدید، ماهیت تأسیسی قائل است و بر این باور است که تهدید، تنها در وضعیتی وجود دارد که آن جامعه در سطح قابل قبولی از اطمینان برای تحصیل و پاسداری از منافع ملی و ارزشهای حیاتیاش نباشد. بنابراین امنیت ملی در این گفتمان عبارت است از توانایی و شرایط عینی که در بستر آن میتوان به منافع ملی دست یافت.
ادامه دارد...
@amniatemeli
32.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥ویدیو / مقر مرموز MI6 چگونه ساخه شد؟
🔹ساختمان «واکسوکراس» نماد کامل جاسوسی است
🔹ساختمان به شکل یک قلعه است
🔹پنجرههای شیشهای و دیوار آن ضد گلوله و بمب است
@amniatemeli
مطالعات امنیت ملی و جنگ نرم
🔺مطالعات امنیتی و امنیت نرم 🔸به طور کلی مطالعات امنیتی دارای چهار موج مطالعاتی در قالب دو گفتمان من
🔹در این نگاه، امنیت ملی، حتی نسبت به منافع ملی از اولویت برخوردار است، چرا که تحقق و عدم تحقق منافع ملی و تهدیدات در گرو بود یا نبود امنیت است. در چارچوب این دیدگاه، ممکن است جامعهای با وجود نداشتن تهدیدات خارجی یا داخلی، به دلیل ناتوانی از دستیابی به منافع ملی، وضعیت ناامنی داشته باشد. در مجموع، میتوان گفت، دو گفتمان ایجابی و سلبی موجب دو نگرش در تعریف و تبیین مفاهیم امنیت و تهدید شده است که با نگاه ایجابی امنیت عبارت است از: «توانایی و شرایط عینی و ذهنی که در بستر آن بتوان منافع ملی و ارزشهای حیاتی را محقق ساخت.» با این نگاه میتوان تهدید را به شرایطی اطلاق نمود که یک کشور برای دستیابی به منافع ملی و ارزشهای حیاتی خود از توانایی و شرایط لازم برخوردار نباشد، به طور طبیعی فقدان شرایط و تواناییها برای تحقق اهداف ملی و پیشبرد منافع و ارزشهای حیاتی یک کشور میتواند متأثر از محیط ملی یک واحد سیاسی یا محیط منطقهای و جهانی باشد، بنابراین فقدان توانایی برای دستیابی به منافع ملی که مخاطرهای جدی برای یک کشور تلقی میشود الزاماً میتواند محدود به تهدید خارجی و بعد نظامی تهدید نباشد. در نگاه و نگرش سنتی که رویکرد سختافزارانه است، هدف اصلی از تهدیدات، تحمیل اراده به منظور تغییرات اساسی در یک نظام سیاسی یا تغییر الگوی رفتاری یک کشور است که به طور طبیعی به موجب آن تهدید حیات سیاسی آن کشور به مخاطره میافتد، لکن از نظر نگرش ایجابی، یک کشور در وضعیت نبود تهاجم نظامی یا اقدامات داخلی براندازانه امنیتی، احتمال دارد که توانایی پاسداری و پیشبرد اندیشهها یا خطمشیهای نظام سیاسی خود را نداشته باشد. این تلقی از تهدید با شرایط متحول جوامع معاصر همخوانی بیشتری دارد.
🔸ادبیات تولید شده در جهان که مستقیماً به موضوع امنیت نرم بپردازد اندک و بر حوزهها و موضوعات بخصوصی متمرکز است. بر این اساس امنیت نرم را در درجه اول حوزهای مرتبط با حفاظت از اشیاء یا عناصر فیزیکی به شیوهای ناملموس و مخفی و با استفاده از ابزارهای نرمافزاری میداند. اما از سوی دیگر حوزه امنیت نرم را نظامهای اجتماعی پیچیده و دقیق نیز میداند.
ادامه دارد...
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 چرا دوستی با دشمن ایران به نفع کشورهای منطقه نیست؟
🔻بیژن پیروز، استاد روابط بین الملل دانشگاه تهران :
🔹همان کشورهایی که به دنبال عادی سازی روابط با اسرائیل بودند در شرایط کنونی و حداقل در ظاهر از رژیم صهیونیستی دفاع نکردهاند چون میدانند که دوستی با دشمن ایران به نفع آن ها نیست.
🔹عادی سازی روابط با دشمن ایران در منطقه، منافع دولتها و ملتها را تضمین نمیکند.
🔹کسانی که خیال میکنند اسرائیل به کمک آنها میآید فکر درستی نکردهاند زیرا روند کنونی منطقه به نفع خود اسرائیل هم نیست.
🔹نظام بینالملل و هم پیمانان رژیم صهیونیستی باید به فکر مناسبات دیگری در ترسیم نقشه منطقه باشند چرا که اسرائیل باید حساب و کتاب دشمنی و ترور های خود در ایران و کشورهای مسلمان را پس بدهد.
#طوفان_الاقصی
@amniatemeli
مطالعات امنیت ملی و جنگ نرم
🔹در این نگاه، امنیت ملی، حتی نسبت به منافع ملی از اولویت برخوردار است، چرا که تحقق و عدم تحقق منافع
🔺دایرهالمعارف ویکی میتبال نیز امنیت نرم را در درجه اول متضاد امنیت سخت میداند. همچنین بیان میدارد که: امنیت نرم به جای استفاده از خشونت و حمله بیشتر به دنبال دفاع و اقناع مردم علیه حمله است و کاهش صدمات را مدنظر دارد. امنیت نرم از نظر اجتماعی در موقع حمله نیز مؤثر است و کمک میکند تا انسانها رفتار بهتری با هم داشته باشند و مانعی بر سر راه انسانهایی که ارزشی را به نظام اضافه میکنند نشوند.
@amniatemeli
🔻طبقه متوسط قدیم و جدید
🔶اصطلاحاتی در زمینهی جامعهشناسی است که به تفاوتها در ویژگیها و وضعیت اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی اعضای طبقه متوسط اشاره دارند.
🔷1. طبقه متوسط قدیم:
🔸استواری اقتصادی: اعضای طبقه متوسط قدیم معمولاً از شغلهای مستقلی استفاده میکردند که امکان کسب درآمد ثابت و پایدار را فراهم میکرد. مثلاً، معلمان، کارمندان دولتی، یا کارگران کارخانهها.
🔸سبک زندگی معمولی: این گروه از مردم به سبک زندگی معمولی و پایدار علاقه داشت و به خرید مسکن و خرید مصرفیهای اساسی توجه میکردند.
🔸درآمد ثابت: اعضای این طبقه در اکثر موارد دارای درآمد ثابت و نسبتاً پایدار بودند.
🔸کارکنان اداری و کارگران ماهر: اعضای طبقه متوسط قدیم معمولاً در حوزههایی مانند اداره و کارگری ماهر (به عنوان مثال: کارگران کارخانهها) فعالیت میکردند.
🔸توجه به امور خانوادگی: اعضای این طبقه به مسائل مرتبط با خانواده و خرید مسکن و وسایل مصرفی توجه زیادی داشتند.
🔷2. طبقه متوسط جدید:
🔸تنوع در منابع درآمدی: افراد طبقه متوسط جدید ممکن است از منابع مختلفی مثل کارآفرینی، حرفههای فنی و مهارتی، سرمایهگذاری در بازار سهام، و حتی شغلهای ارتباطی و فرهنگی درآمد کسب کنند.
🔸تنوع فرهنگی: اعضای طبقه متوسط جدید از نظر فرهنگی متنوعتر هستند و ممکن است به مسائل محیطی و اجتماعی بیشتر توجه کنند.
🔸پویایی در سبک زندگی: طبقه متوسط جدید تمایل به تجربهی انواع مختلف سبکهای زندگی و مصرفهای گوناگون را دارند این افراد به تنوع در مصرف کالاها و خدمات و تأثیرات محیطی توجه میکنند.
🔺این تغییرات نشاندهنده تحولات اجتماعی و اقتصادی در جوامع هستند که با گذر زمان در جوامع به وجود آمده است. این تغییرات شامل تغییر در نوع شغلها، تنوع در منابع درآمدی، تغییرات در سبکهای زندگی و انتقال از ساختارهای اقتصادی سنتی به ساختارهای مدرن میشود.این تحولات به طبقه متوسط جدید ویژگیهای خاصی داده و آنها را از طبقه متوسط قدیم متمایز میکنند.
#جامعه_شناسی_سیاسی
#طبقه_متوسط
@amniatemeli
🔺جنگ تسلیحاتی ترکیبی و هواپیماهای بدون سرنشین
🔸پهپادها یا سیستمهای هواپیمایی بدون سرنشین (UAS) در دو دههی گذشته، نقش مهمی در جنگها ایفا کردهاند؛ اما بحثهای پرشماری در خصوص سودمندی آنها برای رقابت و جنگ بین دولتها (خصوصاً بین قدرتهای بزرگ مانند ایالات متحده و چین) وجود داشته است. از نظر عدهای، پهپادها انقلابی در امور نظامی ایجاد میکنند که اساساً…
مرکز: #CSIS
نویسنده: #Christopher_K_Reid #Jake_Harrington #Matthew_Strohmeyer #seth_g_jones
لینک مطالعه:
https://www.csis.org/analysis/combined-arms-warfare-and-unmanned-aircraft-systems
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ابراهیم متقی، استاد تمام و عضو هیئت علمی دانشکده علوم سیاسی دانشگاه تهران:
شش نسل مبارزه نتیجه داده و اسرائیل امروز بدون کمک آمریکا عملاً نمیتواند مقاومت کند.
@amniatemeli
هدایت شده از دکتر محمد سجاد شیرودی🚩
برای اولین بار در کشور
🚨فایل بسیار مهم و کاربردی بررسی فرقه های مهم تصوف در ایران🚨
فایل ، حاصل تلاش ماه ها تحقیق می باشد، حاوی تمام اطلاعات مهم و جامع کل این جریان سیاسی است که برای سخنرانان، دانش پژوهان و علاقمندان بسیار کاربردی و مفید خواهد بود.
۸۵ اسلاید با ذکر منابع
هزینه ارسال فایل با تخفیف برای اعضای کانال ۱۰۰/۰۰۰ تومان
شماره کارت:
۵۰۴۱۷۲۱۰۴۱۱۸۳۵۳۵
لطفا پس از واریز وجه تصویر را ارسال تا خدمتتان ارائه شود.
© دکتر محمد سجاد شیرودی ...🔻
💯📮https://eitaa.com/drshiroody
هدایت شده از دکتر محمد سجاد شیرودی🚩
محتوای فایل بررسی تصوف در ایران
1. تصوف در لغت و اصطلاح
2. تاریخچه تصوف
3. اسامی مختلف تصوف
4. مكاتب تصوف
5. آشنایی کلی با فرقه های صوفی
6. سخنان برخی از علماء درباره صوفیه
7. فرقه های صوفی در جهان اسلام
8. اکثر فرقه های صوفیه به اصطلاح شیعه
9. اکثر فرقه های صوفیه به اصطلاح سنی
10. قادریه
11. نقشبندیه
12. نعمت اللهیه
13. نوربخشیه
14. ذهبیه
15. گنابادی
16. معرفی سایت های مرتبط
👀 با تصاویر کمیاب و به تفکیک فرقه ها
© دکتر محمد سجاد شیرودی ...🔻
💯📮https://eitaa.com/drshiroody
مطالعات امنیت ملی و جنگ نرم
🎥 #مستند_بهنامخلق | روایتی متفاوت از سازمان تروریستی منافقین 🔻همکاری منافقین و رژیم بعث علیه ایر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #مستند_بهنامخلق | روایتی متفاوت از سازمان تروریستی منافقین
🔻جمهوری اسلامی در زمان جنگ تحمیلی تنها با رژیم بعث نجنگید
🔹مسعود رجوی فراخوانی گسترده برای جذب حداثری نیروهایی که میتوانست از سراسر دنیا جع آوری کند با رمز فتح۴۸ ساعته تهران داد #قسمت_هجدهم
@amniatemeli
🔺تفاوت ماهوی مجاهدین حماس و جریان های تکفیری
🔹بررسی کانال های وهابی و تکفیری در این چند روز نشان می دهد که برخی از این کانال ها از حمله پیروزمندانه حماس به اسرائیل خوشحال هستند. این کانال ها ضمن خوشحالی به جهت این پیروزی ها؛ اما این مطلب را در بین خود مطرح می کردند که ببینید مجاهدین فلسطینی چگونه مبارزه می کنند؛ پس ما هم باید در راه اعتلای خلافت اسلامی تلاش کنیم تا بتوانیم سرزمین های اسلامی را از دست این حکّام کافر، باز پس گیریم!
🔹این موضوع در حالی مطرح می شود که اساسا بین عملیات مجاهدین حماس که اخوانی هستند با عملیات تروریست های تکفیری تفاوت ماهوی وجود دارد. تکفیری ها در سوریه و عراق و... به جای مبارزه با رژیم منحوس صهیونیست، سالهاست که آرامش مسلمانان را به هم زده اند. این جریان های تکفیری با طرح مسائل نادرست «دشمن قریب» و «دشمن بعید»، به جای مبارزه با اسرائیل غاصب، به مبارزه با امت مسلمان پرداختند و هنوز نیز به سر عقل نیامده اند و حتی امروز که مجاهدین فلسطینی با اسرائیل مبارزه می کنند، به فکر این هستند که چگونه به ناامنی در کشورهای اسلامی دامن بزنند و حتی آرزو هم نمی کنند که در کنار مجاهدین فلسطینی به مبارزه با اسرائیل اقدام کنند.
🔹هر چند که از تکفیری های چند ملیتی ساکن در کشورهای اسلامی نباید انتظاری بیشتری داشت. کسانی که عملا نوکر اسرائیل هستند و در زمین آنها بازی می کنند و هنوز تصاویر معالجه داعشی ها در بیمارستان های اسرائیلی فراموش نشده است.
🔹در آخر نیز باید این مطلب را یادآور شد که سنت قطعی خداوند، پیروزی مستضعفان بر مستکبران عالم استوار است و گروه های مقاومت در حماس و جهاد اسلامی که 75 سال است کشورشان غصب شده است در راستای سنت الهی حرکت می کنند؛ اما تروریست های تکفیری ساکن در سوریه و عراق و ... در جبهه مخالف ایستاده اند و قطعا شکست خورده و خواهند خورد.
وستانیوز
منبع :مطالعات اخوان المسلمین
@amniatemeli
مطالعات امنیت ملی و جنگ نرم
🎥 #مستند_بهنامخلق | روایتی متفاوت از سازمان تروریستی منافقین 🔻جمهوری اسلامی در زمان جنگ تحمیلی ت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #مستند_بهنامخلق | روایتی متفاوت از سازمان تروریستی منافقین
🔻ضربه ی مهلک ایران به سازمان منافقین و رژیم بعث
🔹 تمام توان نظامی و انسانی سازمان به عنوان جنبش آزادی بخش به دستور مریم رجوی از عمق خاک عراق به سمت مرز خسروی حرکت کرد #قسمت_نوزدهم
@amniatemeli
🔰 اینفوگرافیک | طوفان الاقصی
🔶 بیانات مهم امام خامنهای در مراسم مشترک دانشآموختگی دانشجویان دانشگاههای افسری نیروهای مسلح ۱۴۰۲/۰۷/۱۸
#طوفان_الاقصی
#قیام_مظلوم
#فلسطین
@amniatemeli
هدایت شده از ابوقاسم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌این خروش میلیونی شیعه و سنی در پیشاور پاکستان است ،فقط برای فلسطین
فقط مسجد الاقصی می تواند کانون وحدت اسلامی باشد.
وسعت جمعیت در پیشاور، رقص شمشیر مسلمانان برای آزادی قدس است
ابوقاسم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #نماهنگ عربی "سحقاً لاسرائیل"
🎙 کاری از گروه تواشیح بین المللی الغدیر
@amniatemeli
🔺 نمونه آرمانی چیست؟
🔹یک نمونه آرمانی صورتهای معقول پدیدههای مختلفی است که از طریق تشدید یکجانبه برخی خصوصیات ساخته میشود. یعنی یک چارچوب مفهومی ساخته و در واقعیت برخی ویژگیها اغراق کرده و مفهومی میسازیم مانند استاد، سرمایهدار، دموکراسی. بنابراین نمونه آرمانی ابزاری روشی و تحلیلی است و منظور از نمونه آرمانی، نوع خوب یک پدیده نیست.
🔹هیچ نظام علمی نمیتواند تمامی واقعیتهای عینی را بازتولید کند و هیچ دستگاه مفهومی نمیتواند درباره تنوع بیپایان پدیدههای جزئی همه چیز را بگوید. نمونه آرمانی برای رهایی از این سردرگمی است. نمونه آرمانی یک ساختار تحلیلی است. همانندیها و انحرافها را تشخیص میدهد. یک روش بنیادی برای مقایسه، ترکیب پدیده های عینی و منفرد است. مستلزم تشدید روشهای نوعی رفتار، یک کل منطقا دقیق و منسجمی را میسازد که نمیتوان آن را در واقعیت یافت. هر مقداری هم که به نمونه آرمانی نزدیک شویم باز یک قدم با آن فاصله داریم. نمونه آرمانی ما را به یک ابزار مفهومی مجهز میسازد.
🔹بسیاری از مفاهیمی که در علوم انسانی بهکار گرفته میشوند، دارای معنای روشن و بدون ابهام نیستند و محقق در تبیین آنها، اغلب دچار نارسایی و ابهام میشود. مثلا در تببین مفاهیمی چون سرمایهداری، سوسیالیسم و …، تاریخ و جامعهشناسی با مشکلات بزرگی مواجه هستند؛ زیرا محتوای معنادار آنها برحسب زمان و مکتبهای فکری متغیر است.
🔹وبر برای دقت کافی مفاهیمی که در روش تاریخی بهکار میروند، مفهوم ” نمونه آرمانی” را ابداع کرد. او میگوید:”یک نمونه آرمانی از تشدید یکسویهی یک یا چند دیدگاه و با بههم پیوستن تعدادی پدیدههای مجزا و پراکنده؛ که گاهی فراوان یافت میشود و گاه کمیابند و برحسب دیدگاههای یکسویه پیشین، انتخاب و مرتب شدهاند؛ تا یک تابلوی فکری همگن بسازند، بهدست میآید.
🔹بنابراین، نمونه آرمانی در این معنا، ناظر بر مجموع مفاهیمی است که متخصص علوم انسانی، آنها را تنها بهمنظور استفاده در تحقیق میسازد. نمونه آرمانی فرضیه یا نظریه نیست؛ بلکه راهنمای ساختن فرضیه و نظریه است. این مفهوم، ممکن است معنای مجموع خصوصیات مشترک (نمونه میانگین) را بهخود بگیرد و یا ممکن است در معنای حکّ و اصلاحشدگی باشد؛ که عناصر مشخص، ممیّز و یا نمونهای را آشکار میکند.
🔹مثلا “خسّت” یک مفهوم کلی است؛ امّا فرد خسیسی که ما در برخی فیلمهای سینمایی میبینیم، یک نمونه است و یک نمونه میانگین نیست؛ زیرا فیلم، با استفاده از شیوه بزرگنمایی و اغراق و شدتبخشیدن به خصوصیات خسیس، از او یک نمونه برجسته ساخته است؛ که چکیده صفات مشترک افراد خسیس را در خود ندارد؛ بلکه شخص “زیاد و کم شدهای” است، که صفات نمونهای موجود، در رفتار خسیس را بهصورت آرمانی آشکار میکند.
🔶طبقهبندی نمونه آرمانی؛سه نوع نمونه آرمانی داریم.
🔹تاریخی (مثل شهر غربی / اخلاق پروتستانی و …) به حوادث تاریخی خاص در زمان یا مکان خاصی اشاره دارد. یعنی حوادث منحصر به فرد تاریخی. مثل انقلاب مشروطه.
🔹عناصر انتزاعی واقعیت اجتماعی (دیوانسالاری و …) سرمایه داری غربی یا فئودالیسم غربی از نظر وبر تاریخی است. چون محدود شده اما مفهوم سرمایه داری عام و انتزاعی است و برای همه جوامع صادق است. و یا انقلاب که برای همه جوامع میتواند صادق باشد. اینها نمونه های کلی و انتزاعیاند.
🔹بازسازی عقلایی یک رفتار خاص (نمونه رفتاری) درباره برخی ویژگیهای رفتار انسانها میتوان نمونه آرمانی ساخت. مثل انسان سیاسی، انسان سرمایهدار، فقیر و … در واقع منظور بازسازی عقلایی رفتارهاست.
🔶 نمونه آرمانی چگونه ساخته میشود؟
🔹عناصر موجود در یک نمونه آرمانی از واقعیتهای موجود در تاریخ و جامعه اقتباس میشود. فرایند شکلگیری و ایجاد نمونه آرمانی ۴ مرحله دارد:
۱. تمایز
🔹در این مرحله تمامی ویژگیهای قابل تفکیک یک پدیده شناسایی و مشخص میگردند.
۲. یکپارچهسازی
🔹در این مرحله به شکل سیستماتیک قطعات متمایز شده مرحله قبل در کنار هم قرار میگیرند.
۳. انتزاع
🔹فرایندی که در آن عناصری از نمونه که در زمانها و موقعیتهای مختلف مصداق دارد را مشخص میکنیم.
۴. تعمیم
🔹در این مرحله نمونه آرمانی به انواع تجربههای گوناگونی که تا حدودی معرف نمونه آرمانی هستند و در ویژگیهای آن ویژگیهای نمونه آرمانی وجود دارد تعمیم داده میشود.
@amniatemeli
44.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #مستند_بهنامخلق | روایتی متفاوت از سازمان تروریستی منافقین
🔻سنگین ترین ضربه بر پیکر سازمان مجاهدین خلق
🔹در سازمان مجاهدین خلق، هیچ زنی نمیتوانست ازدواج کند چون همگی عقد رجوی بودند و مردان نمیتوانستند ازدواج کنند چون زن مجردی وجود نداشت #قسمت_بیستم
@amniatemeli
هدایت شده از ابوقاسم
📌هفته های گذشته و قبل از آغاز تحولات جدید برای تثبیت هژمونی اسرائیل در منطقه و تکمیل صلح ابراهیم و کریدور هند_اروپا که از طریق فلسطین اشغالی عبور می کند، ایالات متحده آمریکا درصدد افزایش استحکامات خود در مناطق مرزی غرب عراق و شرق سوریه و خلیج فارس بر آمد.
آمریکا نیروها و ادوات گسترده ای را در پایگاه های خود درالتنف سوریه و مناطق کرد نشین جمع آوری کرد تا برای سناریوهای پیش بینی شده دستگاه های امنیتی خود آماده باشند.
همه می گفتند علت این تحرکات نظامی و امنیتی آمریکا برای چیست و چه انگیزه هایی در سر می پروراند؟؟
تحولاتی که آمریکا و اسرائیل طراحی کردند نقش ایران و روسیه و چین را در معادلات منطقه ای و بین المللی با چالش روبه رو می کردند و ژئوپلیتیک منطقه و خطوط ترانزیتی شمال جنوب و ابریشم را از مدار حیز انتفاع خارج می کردند
ایران و محور مقاومت برای مهار این حرکت که می توانست آرمان فلسطین را بکلی محو کند معادله را بهم ریخت و بر اساس یک سناریوی مشخص و هدفمند در حال کنش گری است تا نقشه آمریکا را از طریق چالش تنش و امنیت زدایی از بین ببرد
ابوقاسم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 همه چیز دربارۀ فرمانده مرموز عملیات طوفان الاقصی
@amniatemeli
🔺 استراتژی چیست؟
📝استراتژی در زبان فارسی با عنوان "راهبرد" رایج است.
📝واژه استراتژی از کلمه یونانی (استراتگوس) Strategos گرفته شدهاست. استراتگوس یا (استراتژ) به معنای لشکر است. استراتگوس به معنی فرماندهی ارتش هم به کار میرفت. بطور مثال، ارتش یونان باستان که از گروههای کوچک سربازانِ متعلق به خاندانهای یونانی تشکیل شده بود، توسط افرادی به نام «استراتگوس» فرماندهی میشد.
📝اگرمجموعه ای از آگاهی ها و اطلاعات منظم درباره یک یا چند موضوع را "علم" بنامیم و
مهارت به کارگیری علم در صحنه عمل نیز "هنر"باشد
📝استراتژی؛ آگاهی های منظمی است که نحوه به خدمت گرفتن قدرت سیاسی، اقتصادی، نظامی و فرهنگی را برای رسیدن به هدفهای مورد نظر نشان می دهد.
📝استراتژی را به نوعی هم میتوان "علم" دانست و هم "هنر".
📝فن و علمِ به کارگیری قدرت اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و نظامی ملت و نیز توسعه آن در هنگام جنگ و صلح، به منظور تأمین حداکثر پشتیبانی از سیاست های ملی و افزایش احتمال دستیابی به نتایج مطلوب برای کسب حداکثر پیروزی و حداقل شکست؛ درچارچوب استراتژی تعریف میشود.
📝اگر قدرت سیاسی، نظامی، فرهنگی و اقتصادی، در جهت دستیابی به اهداف نظامی یک ملت به کار رود، "استراتژی نظامی" نامیده میشود و اگر درجهت دستیابی به اهداف سیاسیِ یک ملت به کار رود "استراتژی سیاسی" نامیده میشود.
📝برای هر یک از سایر ابعاد فرهنگی و اقتصادی نیز می توان یک تعریف از استراتژی(استراتژی فرهنگی، استراتژی اقتصادی و...) ارائه داد.
@amniatemeli
هدایت شده از ابوقاسم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌تجمع مردم کراچی پاکستان برای مظلومیت غزه
سیل جمعیت پر از انگیزه برای قدس عزیز است.
قدسی که مرکز تحول جهان اسلام خواهد بود
ابوقاسم