16.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅نقش اساسی زنان در شکلگیری انقلاب اسلامی
مستندی از فعالیتهای سیاسی بانویی مجاهد و مبارز، که مورد تقدیر رهبر معظم انقلاب قرار گرفت
برشی از مستند #بانوی_مبارز | بخش اول
وستانیوز
@amniatemeli
✅مطالعات امنیت ملی، قبل از جنگ سرد
🔹 این واقعیت که گفتمان امنیتی در فردای جنگ سرد وارد عرصه تازه ای گردیده است، از اجماع عمومی برخوردار می باشد. بر این اساس، مطالعات امنیتی جهت این که هم چنان بتواند جایگاه خود را حفظ نماید، مجبور شده تا از تمرکز سنتی خود بر تهدید، کاربرد و مدیریت نظامی صرف احتراز جسته، با تجربه نمودن برخی از تحولات بنیادین، به ابعاد و ملاحظات تازه ای در تعریف امنیت دست یابد. در همین دوران است که شاهد توسیع موضوعات امنیتی و طرح مسایل تازه ای از قبیل: بارانهای اسیدی، ایدز، پارگی لایه ازن، قاچاق مواد مخدر، نابودی منابع طبیعی، گرمی زمین، انفجار جمعیت، آلودگی آب و هوا و... می باشیم.
اگر چه تصویر امنیتی ارایه شده به ظاهر تازه به نظر می رسد اما گمان بر این است که به جز توسیع موضوعی، تحول بنیادین دیگری صورت نپذیرفته و به دلایلی چند، جوهره امنیت هم چنان یک سان باقی مانده است:
اول آن که: اگر چه جنگ سرد به پایان رسیده اما مویدات کمی برای اثبات این نکته وجود دارد که همکاری جهانی و عدم توسل به نیروی نظامی، جای گزین ملاحظات نظامی پیشین خواهند شد. به عبارت دیگر، نزاع غرب - شرق پایان یافته اما در عمل نزاع و جنگ هم چنان وجود دارد و هرگز از بین نرفته است.
دوم آن که: ملاحظات امنیتی پیشین - که مبتنی بر عنصر نظامی گری است - در عرصه عمل هم چنان حرف آخر را می زند و بازی گران در ورای شعارهایی که بیان می دارند، هم چون قبل امنیت خود را با توجه به عنصر نظامی گری تعقیب می نمایند.
سوم آن که: توسیع مفهومی ای که بدان اشاره شد، در واقع نتیجه تحولاتی بود که در موضوعات امنیتی، خود را در گستره مطالعات امنیتی، نشان می دهد. بنابراین در درون این حوزه تحول محتوایی خاصی رخ نداده است. در تطور تا اوایل دهه 1990 به این نتیجه می رسیم که حوزه مطالعات امنیت ملی تحت تاثیر گرایش های اثبات گرایانه حاکم بر حوزه مطالعاتی مادر - یعنی حوزه روابط بین الملل - در ابتدا گرایش زیادی به مولفه های کمی در معادلات امنیتی دارد که نمونه آن را می توان توجه به رویکرد صرفاً نظامی در تحصیل امنیت برای کشورها - از سوی دولت مردان - مشاهده کرد. واقع امر آن است که به رغم تمامی تحولات مهمی که در حوزه امنیت ملی در این دوره شاهد آن بوده، ماهیت سلبی آن همچنان باقی مانده و تا پایان جنگ سرد این ویژگی حضور و استمرار دارد. البته این نتیجه نافی تحولات مثبتی که در این دوره رخ داده نمی باشد؛ تحولات قابل توجهی چون، رهاسازی رویکرد تک بعدی نظامی گرا و عطف توجه به مقوله کلان تر نزاع و ستیز و در نهایت رسیدن به این حقیقت که امنیت چهره ای چند بعدی دارد و نمی توان آن را در بعدی واحد (چون نظامی) تحدید کرد. حاکمیت این بینش تازه است که تولید حجم قابل توجهی از متون مربوط به مطالعات امنیت ملی را به ارمغان می آورد که در آن ها اقتصاد، محیط زیست، مسایل فرهنگی و فکری، سیاسی، جغرافیایی و... به مثابه ابعاد نوینی از امنیت ملی به بحث و بررسی درآمده اند. رویکرد چند بعدی اوج مطالعات امنیت ملی در این دوران را شکل می دهد که با ورود به دوران پس از جنگ سرد و طرح دیدگاه های انتقادی، اصلاح و تکمیل می گردد. بر این اساس تعجب آور نیست اگر مشاهده می شود که عمده بحث های امنیتی در این دوران پیرامون مقوله محوری نزاع می باشد.
@amniatemeli
5.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥حامی شورشهای ایران دلواپس اعتراضات کانادا شد!
▪️کارنامه نخستوزیر کانادا در برخورد با اعتراضات مختلف در این کشور چه چیزی به ما میگوید؟
@amniatemeli
✅ماهیت انقلابهای رنگی
🔹انقلاب های رنگی یا مخملی تغییر رژیم بدون خشونت و کشتار است که از طریق اعتراض های مدنی و یا تحصن های گسترده حاصل میشود دلیل اطلاق نام رنگها و گلها بر این رویدادها به استفاده مخالفان از یک رنگ یا گل خاص به عنوان نماد مخالفت خود باز میگردد میتوان انقلابهای رنگی را تحولی آرام و همراه با جابه جایی نخبگان در سطح بالا دانست که طی آن هیئت حاکمه از سوی اپوزیسیون قدرتمند به چالش کشیده میشود و در نهایت به وسیله همین مخالفان میانه رو که از پشتیبانی کشورهای غربی و افکار عمومی جهان برخوردار هستند از عرصه قدرت کنار زده میشوند این جریان که عموماً در برابر اعتراض به نتایج انتخابات شکل میگیرند هدف خود را تحقق آرای واقعی انتخابات معرفی میکنند و در این راستا از ابزارهای گوناگونی برای نمایش تقلب . و یا فساد حاکمان استفاده کنند؛ به نحوی که برگزاری انتخابات بحث برانگیز به مخالفتهای گسترده خیابانی دامن زده و این امر منجر به عزل و فرار رهبرانی شده که از سوی مخالفان با عناوینی نظیر دیکتاتور و مستبد شناخته میشوند.
وستانیوز
@amniatemeli
28.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥جنگ ترکیبی چیست؟
🔸️صادق کوشکی، استاد دانشگاه تهران: ما به عنوان یک واحد سیاسی مثل خیلی از کشورهای دیگر، هم دشمنانی داریم، هم رقبایی. دشمن اصلی ما در منطقه رژیم صهیونیستی و یک رقیب سرسخت منطقهای به اسم عربستان سعودی که رقابتش امروز با ما یک رقابت خصمانه است و دشمان سنتی در اروپا و آمریکا. علت دشمنی هم این است که اینها، داشتههای ما را منافع خودشان میدانند.
وستانیوز
@amniatemeli
✅تهدیدات نظامی اطلاعاتی
ـ جنگ و نبرد نظامی با خاستگاه برونمرزی
ـ جنگ و نبرد نظامی با خاستگاه درونمرزی
ـ ترور و تروریسم
ـ تهدیدات سایبری در حوزۀ نظامی و اطلاعاتی؛
ـ جاسوسی و نفوذ اطلاعاتی
ـ تسلیحات هستهای و سلاحهای نامتعارف
@amniatemeli
11.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 چرا احمد کشوری اسطوره نیروی هوایی شد؟
@amniatemeli
✅تهدیدات اقتصادیـاداری
ـ بحرانهای ناظر بر فضای اقتصاد کلان؛
ـ جاسوسی اقتصادی و صنعتی؛
ـ فسادهای اقتصادی و اداری؛
ـ بحران ناکارآمدی نظام اقتصادی و اداری؛
ـ وابستگی اقتصادی؛
ـ تحریم و انزوای اقتصادی.
@amniatemeli
مطالعات امنیت ملی و جنگ نرم
✅نقش اساسی زنان در شکلگیری انقلاب اسلامی مستندی از فعالیتهای سیاسی بانویی مجاهد و مبارز، که مورد
16.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥حتما شما هم از براندازها زیاد شنیدین که "شاه تا دید مردم نمیخوانش، کشور رو واگذار و ترک کرد"!
گوشهای از تجربیات یکی از زنان مبارز پیش از انقلاب، که در زندانهای ساواک شکنجه شده و شکنجه شدن دیگر مبارزان را دیده، #ببینید
از شکستن فک صورت، تا ریختن آب جوش در حلق و سوزن کردن زیر انگشت زندانیان
برشی از مستند #بانوی_مبارز | بخش دوم
وستانیوز
@amniatemeli
برد امروز مراکش فراتر از یک پیروزی بود زیرا شمال مراکش سالها زیر چکمههای جنایتکار استعمار اسپانیا بوده است.
این برد نماد پایان سلطهپذیری کشورهای آفریقایی است.از استفاده شدید از گازهای شیمیایی تا شکنجه و قطع عضو، کارنامه عملکرد اسپانیا در مراکش است.
@amniatemeli
5.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥پیشرفت های پهبادی، مرهون دوران دفاع مقدس
@amniatemeli
✅تهدیدات فرهنگی ـسیاسی
ـ گروههای معاند سیاسی؛
ـ بحرانهای ناشی از فناوریهای جدید؛
ـ بحران هویت ؛
ـ آسیبهای اجتماعی؛
ـ بحرانهای مربوط به حوزۀ علم و فناوری؛
ـ بحرانهای قومیتی و مذهبی؛
ـ بحرانهای ناظر بر حاکمیت ملی؛
ـ بحران ارزشها و فرهنگ ناهنجار.
@amniatemeli