🔻سه ویژگی مهم و تأثیرگذار از جنگ هیبریدی وجود دارد که امروزه روابط بینالملل را تحت الشعاع خود قرار داده و آن را شکل میدهد.
▪️نخست، عدم قطعیتی که جنگ هیبریدی را احاطه کرده است،در واقع جدا کردن "جنگ از صلح" و اثبات اینکه چه کسی یا حاکمیت هایی پشت حمله قرار دارند را بسیار دشوار و حتی غیر ممکن می سازد.
▪️دوم، تنوع تاکتیک ها برای بهره برداری هوشمندانه از «آسیب پذیری» دولت ها و در نهایت، اهداف این تاکتیک ها که ظاهراً به دنبال تضعیف ارزش های دشمن و مشروعیت نظام های سیاسی آنهاست.
▪️سوم، بی ثباتی و نه پیروزی یک هدف نهایی و تاثیرگذار است.
@amniatemeli
32.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔶️ایران در آتش....
📽🎬کلیپ سوم
در این ویدئو خلاصه ای از کشتار به سبک چنگیز و حمله مغول اشاره شده است
#انقلاب_اسلامی_ایران
@amniatemeli
💥طرح خطرناک نهاد امنیتی آمریکا برای فروپاشی ارزی کشور
✅موسسه امنیتی مطالعات بنیاد دفاع از دموکراسی ها ی آمریکا (FDD):
تحریم های سازمان ملل متحد میتواند فشار بیشتری را اعمال کند
بازگرداندن تحریمهای سازمان ملل میتواند افت ارز را تشدید کند و به شدت بر سیستم مالی ایران تأثیر بگذارد.
🔻این امر به حداکثر فشار بر رژیم برای توقف فعالیت های بدخواهانه خود منجر خواهد شد. هنگامی که یک رویداد باعث سقوط ریال می شود، تهران دلارهایی را از ذخایر خود به بازار تزریق می کند تا ارز خود را تقویت کند.
🔻از آنجایی که بیشتر ذخایر ایران در سراسر جهان مسدود است، رژیم به ذخایر ارزی خود در داخل ایران محدود می شود. هر بار که تهران دلار تزریق می کند، این ذخایر همچنان کاهش می یابد.
🔻بنابراین، در مقطعی، ایران احتمالاً بی پول خواهد شد. از سوی دیگر، اگر تهران نرخ ارز رسمی خود را مجدداً تعدیل کند، تورم سر به فلک می کشد که می تواند باعث اعتراضات بیشتر علیه رژیم شود.
✍️این دقیقا طراحی آمریکا بر علیه ایران است مدیر عامل بنیاد دفاع از دموکراسی ها طراح و خالق تحریم های ایران است مارک دوبوویتز (Mark Dubowitz؛ مدیر عامل اجرایی اندیشکده بنیاد دفاع از دمکراسیها (FDD) است.
🔻او از حامیان تشدید تحریمها علیه ایران و از منتقدان(برجام) با ایران هم است. و همچنین او از طراحان فشار ارزی یکماه اخیر بود که ارزش دلار تا 60 هزارتومان نیز کاهش پیدا کرد و وی وعده دلار صدهزار تومانی داده بود.
@amniatemeli
38.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #ببینید| شوکهای تورمی؛ ریشه اصلی افزایش فاصله طبقاتی
🔺پیشنهاد برای کاهش فاصله طبقاتی
♦️«مالیات بر عایدی سرمایه» نسخه شفابخش این روزهای اقتصاد ایران
@amniatemeli
✅توافق نامه بوداپست،مقدمه بر جنگ ترکیبی روسیه علیه اوکراین
🔹در ۵ دسامبر ۱۹۹۴، در نشست سران سازمان امنیت و همکاری اروپا، اوکراین به طور رسمی به پیمان منع گسترش سلاح های هستهای ملحق شد.در عوض ، کشورهای تسلیحات هسته ای همچون روسیه ، ایالات متحده آمریکا و انگلیس ضمانت های امنیتی مورد نظر را به اوکراین ارائه دادند.
🔸آنها تفاهم نامه را امضا کردند.گزیدههای زیر نشاندهنده وعدههایی است که روسیه در آن زمان به امضای رئیسجمهور، بوریس یلتسین در قبال اوکراین پذیرفته است:
۱.فدراسیون روسیه ، پادشاهی انگلستان - ایرلند شمالی و ایالات متحده آمریكا بار دیگر بر تعهد خود در قبال اوکراین و احترام به استقلال و حاکمیت و مرزهای موجود در این کشور تأکید می کنند.
۲. فدراسیون روسیه … تعهد خود برای خودداری از هرگونه تهدید یا استفاده از زور علیه تمامیت ارضی یا استقلال سیاسی اوکراین را تضمین کرده و هیچ یک از سلاحهای آنها هرگز علیه اوکراین مورد استفاده قرار نخواهد گرفت.
۳. فدراسیون روسیه ،مجددا تعهد خود را می پذیرد تا از هرگونه فشار اقتصادی که بر اساس منفعت در اوکراین و از حقوق ذاتی در حق حاکمیت آن است استفاده نکند و در نتیجه از هرگونه اقدام این چنینی به جد خودداری کند.
🔹بعدها در سال ۲۰۰۹ ،این تعهدات توسط دیمیتری مدودف، رئیسجمهور روسیه در یک بیانیه مشترک به منظور پایان دادن به عهدنامه START مورد تایید قرار گرفت: "ایالات متحده آمریکا و فدراسیون روسیه تأیید می کنند که تضمین های ثبت شده در تفاهم نامه بوداپست پس از 4 دسامبر 2009 نیز به قوت خود باقی خواهد ماند." با این حال،همانطور که در سال 2014 بدست آمده تفاهم نامه ها فاقد اقدامات اجرایی بودند.
🔸در سال 1997 ، روسیه پیمان دوستی همکاری و مشارکت دوجانبه را با اوکراین امضا کرد و مجدداً احترام به تمامیت ارضی این کشور را مورد تأییدخود قرار داد. ماده 2 معاعهده بیان داشت، "طرفین متعاهد عالی"(روسیه و اوکراین) باید به تمامیت ارضی یکدیگر احترام بگذارند و مصونیت از هرگونه تعدی به مرزهای موجود بین آنها تضمین گردد.
🔘 ماده 3؛ طرفین را به "احترام متقابل به برابری حاکمیتی ، تمامیت ارضی ، مصونیت از مرزها ، حل و فصل مسالمت آمیز اختلافات ، عدم استفاده از زور یا تهدید به اقدام نامتعارف ، از جمله اقتصادی و سایر ابزارهای فشار ... عدم مداخله در امور داخلی متعهد نموده است .
🔘همچنین در ماده 4 ، طرفین تلاش خواهند کرد تا اطمینان حاصل شود که حل و فصل تمامی مشکلات مورد مناقشه تنها از طریق اقدامات صلح طلبانه صورت می گیرد و در زمینه پیشگیری و حل اختلافات و شرایطی که منافع آنها را تحت تأثیر قرار می دهد با یکدیگر همکاری کنند.
🔘ماده 6 بسیار جالب بود: "هر یک از طرفین متعاهد از شرکت در هرگونه اقدام علیه طرف متعاهد خودداری کرده و یا خود را موظف به انعقاد توافق نامه ای با دولت یا گروه ثالث نمی کند.
🔘کشورها علیه طرف دیگر هدایت می شوند. هیچ یک از طرفین اجازه استفاده از قلمرو و سرزمین خود را به ضرر امنیت طرف دیگر نخواهد داد.
🔘یادداشت های مربوط به معاهده بوداپست و پیمان دوستی نشان دهنده تایید بر استقلال حاکمیت روسیه بوده و استقلال اوکراین ، کریمه و دونباس بخشی از آن هستند.
🔘در واقع اوکراین و روسیه این واقعیت ها را به رسمیت شناختند و قول دادند که تمام اقدامات لازم موثر را برای حفظ استقلال یکدیگر و حفظ مرزهای شناخته شده بین المللی خود انجام دهند. بعدها ولاديمير پوتين اين مفاد معاعهده دوجانبه را ناديده گرفته و تعهداتی که پیشینیان او به نمایندگی از دولت روسیه انجام داده اند را زیرپا می گذارد.
@amniatemeli
35.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺 جنگ جهانی اول چطور شکل گرفت و روند وقوع و پایان آن چگونه بود؟
👈 برای دانستن همه چیز درباره #جنگ_جهانی_اول، این مستند را ببینید
⭐️ (قسمت دوم)
وستانیوز
@amniatemeli
12.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 نقشهای که در این چند ماه مو به مو انجام شد
🔶 عملیات شناختی آمریکا به روایت سند ناتو
@amniatemeli
✳️✴️ مفهوم «رفاه» چیست؟
👈مفهوم و محتواى رفاه اجتماعى در طول چند دهه اخیر بسیار دگرگون شده است. در دهه ۱۹۷۰گفته مى شد رفاه اجتماعى مجموعه قوانین، برنامه ها و خدمات سازمان یافته اى است که هدف آن، تأمین حداقل نیازهاى اساسى آحاد کشور است.
🔺در طول سال هاى دهه ۱۹۸۰ این مفهوم به نحوى تغییر کرد که رفاه اجتماعى به مجموعه اقدام ها و خدمات گوناگون اجتماعى در جهت رفع نیازهاى افراد و گروه ها در جامعه و غلبه بر مسائل اجتماعى اطلاق مى شد. از دهه ۱۹۹۰ رفاه اجتماعى به مجموعه شرایطى تلقى مى شود که در آن، خشنودى انسان در زندگى مطرح است.
🔺 براساس این نگرش، رفاه اجتماعى مجموعه شرایطى است که در آن مسائل اجتماعى حل و یا کنترل شده اند، نیازهاى اولیه انسانى ارضا شده است و فرصت هاى اجتماعى به حداکثر رسیده اند. مشاهده مى شود که تحول ایجاد شده در این مفهوم، بسیار قابل توجه است، یعنى رفاه اجتماعى از پدیده هایى از جنس فعالیت و خدمات به پدیده هایى از جنس شرایط و حالات تبدیل شده است.
#رفاه
@amniatemeli
34.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺 جنگ جهانی اول چگونه شکل گرفت و روند وقوع و پایان آن به چه شکل بود؟
👈 برای دانستن همه چیز درباره #جنگ_جهانی_اول، این مستند را ببینید
وستانیوز
⭐️⭐️⭐️ (قسمت سوم)
@amniatemeli
✅تصمیم گیری در مورد دفاع و امنیت دسته جمعی :
🔸فرآیند سیاست گزاری دومین جنبه مهم امنیت نظامی است که شامل ماهیت تصمیم گیری دفاعی در درون کشورها و نیز ترتیبات امنیت جمعی بین دولتها می گردد . هدف امنیتی در اینجا اتخاذ سیاست های به موقع ، هماهنگ و موثر امنیتی به منظور حفظ ایمنی و منافع اتباع کشور است . سیاست گزاری در امور دفاعی دارای ابعاد متعددی است و نه تنها شامل فرآیند تصمیم گیری حکومتی است بلکه در برگیرنده روابط نظامی و غیر نظامی نیز می شود . تحول در چارچوب امنیت ملی آشکارا باعث افزایش دامنه و تنوع طرف های ملی ، فروملی و فراملی فوق الذکر شده است . یک معمای بنیادی سیاست گزاری دفاعی ارتباط بین تجارت تسلیحات و تکنولوژیهای مربوط به آن جلوه می دهند ، بطور رسمی و غیر رسمی درگیر تجارت بین المللی اسلحه هستند . گرایش به امنیت دسته جمعی ناشی از مسائل زیر است :
1- کاهش روزافزون بودجه های دفاع ملی با این فرض که دفاع مشترک در نهایت ، مستلزم هزینه کمتر است .
2- ماهیت وسیع تر بسیاری از تهدیدات نظامی جهانی و خطراتی که عموماً از مرزهای ملی فراتر می روند .
3- استاندار شدن و انتشار فن آوری دفاعی ، همراه با جهانی شدن صنایع دفاعی و نقل و انتقال فزاینده تسلیحات در سطح بین المللی که الگوی فوق را تسهیل می نماید .
نکته تناقص نمای اساسی در تلاش جهت حصول امنیت جمعی ، این است که همزمان با تلاش برای ایجاد یک چتر منسجم و فراگیر امنیتی ، ممکن است با شرایط و تبعات زیر مواجه شویم :
1- فقدان خویشتن داری از سوی دولت هایی که جدیداً توانایی دست زدن به عملیات تهاجمی بیشتری را یافته اند.
2- فقدان انگیزه های همکاری از سوی کشورها بخاطر ابهام و پراکنده بودن تهدیدات داخلی و خارجی .
3- پیدایش فرصت های فراوانی برای انحراف از توافق های جمعی ، جهت انجام معاملات خصوصی و سودجویی شخصی.
@amniatemeli
27.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥سرود «سلام یا مهدی» در قلب کاراکاس در نمایشگاه دوستی ایران و ونزوئلا
🔹قرار است در حاشیه این نمایشگاه دست خط رهبر معظم انقلاب بر کتاب سلول ۱۴ رونمایی شود. این کتاب ترجمه اسپانیولی کتاب خون دلی که لعل شد است که برای اسپانیولی زبانها به چاپ رسیده است.
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 فرمانده کل سپاه: دشمن با تمام قدرت به صحنه آمده اما هرچه تلاش میکند از مسیر خود دور میشود
🔹سردار سلیمانی بهعنوان یک شهید قویتر از زمان حیات خود دشمن را آزار میدهد.
@amniatemeli