🔴برخی منابع از پرواز گسترده جنگنده های جمهوری اسلامی در خلیج فارس خبر میدهند
#عموفیدل
🔷🔶 @amoofidel 🔶🔷
۱۰ آبان ۱۴۰۱
🚨#فـوری
🔘یک مقام آگاه در شورای عالی امنیت ملی ایران:
ایران تمام مذاکرات خود را با عربستان سعودی ، مصر و اردن تا اطلاع ثانوی بحالت تعلیق درمیآورد!
#عموفیدل
🔷🔶 @amoofidel 🔶🔷
۱۰ آبان ۱۴۰۱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رسانه های آذربایجان از دستگیری ۱۹ عضو جنبش حسینیون به اتهام همکاری با سپاه پاسداران با هدف ضربه به امنیت و تمامیت ارضی این کشور خبر دادند!
#عموفیدل
🔷🔶 @amoofidel 🔶🔷
۱۰ آبان ۱۴۰۱
#فوری
🔹یک مقام آمریکایی به سی ان ان گفت: بر اساس اطلاعات دستگاه اطلاعاتی دو کشور، ایران در حال برنامه ریزی برای حمله به تاسیسات انرژی در عربستان سعودی است.
#عموفیدل
🔷🔶 @amoofidel 🔶🔷
۱۰ آبان ۱۴۰۱
🔴دوستان و همراهان عزیز ، حتما چند دقیقه ای وقت بگذارید و این مطلب را مطالعه بفرمائید
👇👇👇
۱۱ آبان ۱۴۰۱
تحلیلی بر سیاست بین الملل.
نگارنده معتقد است که وقایع اخیر ایران،به هیچ وجه،مسائل صرفا داخلی نیستند و ریشه در سیاست های بین المللی دارند.
لذا نگاهی اجمالی به مسائل منطقه ای و بین المللی حال حاضر دنیا و نظریه(تئوری) سیاسی مطرح در غرب،میتواند به درک بهتر شرایط کمک کند.لازم به ذکر است مسائل مطرح در این متن،مسائلی است که در بحث ها و مناظرات سیاسی و نیز در دانشگاهها در غرب مطرح میگردد.
داغترین بحثی که در حال حاضر در محافل سیاسی غربی به آن پرداخته میشود و مورد قبول همه نظریه پرداران قرار گرفته است،این است که فضای حاکم بر سیاست و روابط بین الملل در حال بازگشت به نظریه توماس هابز تئوریسین انگلیسی مبنی بر هرج و مرج بین المللی به فرانسوی:( anarchie internationale)
و جنگ همه با همه(guerre de tous contre tous) است.وی نظام طبیعی حاکم بر عالم را وضعیت جنگ همیشگی میداند،جنگی که دائما ادامه دارد.
(L'état de nature est un état de guerre perpétuelle).
بنابراین نظریه پردازان سیاسی غرب اغلب به این نظریه میپدازند که جهان به سمت هرج ومرج در سیاست و روابط بین الملل میرود.
retour à l'anarchie hobbesienne.
با اندکی تامل به این نتیجه میرسیم که غرب در حال تئوریزه کردن شرایط هرج و مرج در دنیاست و این مهم از طریق تئوریسین ها و عالمان سیاست در حال انجام است.این یک اصل مهم است، تئوریزه کردن و تبدیل ایده ها و پلان های پنهان به نظریه ها،پیش نیاز اقدام است.
مطابق این نظریه سیاسی مسابقات تسلیحاتی منطقه ای و بین المللی بالا میگیرد تا جائی که منجر به معضل امنیتی میشود.(Dilleme de sécurité) جنگ به یک عامل تعیین کننده بدل خواهد شد،لذا شاهد جنگ های متعدد در جای جای جهان خواهیم بود،از انواع مختلف آن،جنگ های داخلی بین گروهک ها و دولت های مستقر،جنگ های شهری یا پارتیزانی جنگ های منطقه ای،جنگ های نیابتی و جنگ های بین دولتها و بین المللی.مسئله ای که امروز شاهد به وقوع پیوستن آن در دنیا هستیم.
درگیری بین تاجیکستان و قرقیزستان،درگیری های بین آزربایجان و ارمنستان،اختلاف شدید و روزافزون بین چین و تایوان،وضعیت دائمی جنگی در منطقه کره و ژاپن و اوضاع متشنج میان لبنان و اسرائیل مثالهای بارز درگیری های منطقه ایست.وضعیت اسفباری که اشغالگران #آپارتاید صهیونیستی در کشورفلسطین ایجاد کرده است،شرایط افغانستان،سوریه و یمن ،تنش های موجود در عراق و تحرکات اخیر گروهک های جدائی طلب در ایران،نمونه هائی هستند که حاکی از جنگ داخلی و یا روندی که به آن منجر میشود است.البته در موضوع یمن و سوریه جنگ نیابتی نیز صدق میکند.
جنگ اوکراین نیز یک نمونه بارز جنگ بین دولتها و جنگ بین المللی و همچنین تا این لحظه جنگ نیابتی است.جبهه غرب متشکل از آمریکا،اروپا،کانادا و اسرائیل با تمام توان نظامی،تجهیزاتی،فنی،لجستیکی،اطلاعاتی خود در وسط میدان جنگ هستند و از سوی دیگر روسیه با همکاری متحدان خود.
دو نکته حائز اهمیت در این بین این است که اولا یک پای ثابت کلیه این درگیری ها،جبهه غرب و به طور مشخص آمریکا و اسرائیل هستند و ثانیا اینکه کلیه این درگیری ها در مناطقی در اطراف این سه کشور جریان دارد،ایران،روسیه،چین.
از خصوصیات دیگر این جنگها این است که هیچ راه خروج و نقطه پایانی برای آنها متصور نیست،موضوعی که دلیل اصلی آن حضور فعال بازیگران خارجی(غربی)و تلاش آنها برای طولانی کردن درگیری هاست.برای مثال تلاش آمریکا که منجر به بن بست رسیدن مذاکرات بین روسیه و اوکراین گردید.یا یمن که با وجود صلح کوتاه مدت که البته متعددا مورد نقض طرف عربستانی و اماراتی قرار گرفت،نه تنها پایانی برای جنگ متصور نیست بلکه احتمال گسترش دامنه آن نیز بسیار بالاست.
بصورت کلی درخصوص درگیری های حال حاضر دنیا و جنگ های احتمالی آینده،هیچ چشم اندازی برای صلح و یا اتمام درگیری ها نیست جز حذف کامل یا تسلیم کامل یکی از طرفین.لذا خروج از شرایط جنگی در دنیا بسیار مبهم خواهد بود.
اکنون این سئوال مطرح است که غرب به سرکردگی آمریکا ابتدائا با تئوریزه کردن و سپس با با ایجاد و تلاش برای ماندگاری این شرایط جنگی در این نیمه دنیا،به دنبال چیست؟
این جنگها بادقت برنامه ریزی شده اند جهت ایجاد یک دگرگونی عمیق در جهان و عواقب زیر را به همراه خواهد داشت.
کشتار و وحشت غیرقابل وصف غیرنظامیان به یک استراتژی اساسی تبدیل خواهد شد و پیامدهای دهشتناک انسانی به همراه خواهد داشت.کشتارجمعی هدفمند،پاک سازی نژادی و جنایت علیه بشریت افزایش چشمگیری خواهد داشت و مردم عادی به اهداف مشروع تبدیل خواهند شد.چرا؟زیرا در جوامع هدف باید تشنج،استرس دائم،تردید،بلاتکلیفی،ناامیدی،نگرانی،برادرکشی،دو قطبی یا چندقطبی،هرج و مرج حاکم باشد،کسب و کارها تعطیل شود،امنیت به مرور از بین برود،جرم و جنایت تکثیر شود.اقتصادی که قبلا بواسطه تحریم های بلند مدت فلج شده است،از هم فروبپاشد و به تبع آن جامعه در معرض
۱۱ آبان ۱۴۰۱
فروپاشی قرار بگیرد.تئوریسین های سیاسی غرب برای توصیف شرایط از این عبارت استفاده میکنند:
Conflictualités généralisée et guerre dans tous les sens
یعنی تشنج و درگیری تعمیم یافته و به تمام معنا.
نهایتا مردم از پای در می آیند،دولتها نخواهند توانست از حمایت مردمی بهره مند گردند و ارتش ها نخواهند توانست در میانه جنگ عضوگیری کنند.
این یعنی نابود کردن یک جامعه.غرب مدتهاست این حق را برای خود قائل شده است.در مبحث استعمار و نیز استعمار جدید این یکی از اصول غرب است که هیچوقت از آن پا پس نکشیده است.
ویران کردن جوامع هدف برای استعمار آنها.نکته ای که اخیرا مسئول سیاست خارجی اروپا نیز به نحوی آن را بیان کرد.
در شرایط هرج و مرج بین المللی قدرتها از تمام توان خود برای تضمین بقای خود استفاده خواهند کرد.
رویکرد غرب این است که منابع کشورها و جوامع هدف را باید از بین برد تا نتوانند از آنها استفاده کنند و ابتدا باید از منابع تامین غذا و دارو شروع کرد و سپس منابع تامین انرژی.از اینرو است که جوامع و دولتهای هدف از سالها قبل تحت تحریم قرار گرفته اند.تحریمی هائی که بنا به تعریف تئوریسین های سیاسی غرب فقط مردم و به خصوص فقیرترین و آسیب پذیرترین قشر آن را هدف گرفته است.
در تئوری های سیاسی غرب،هدف از تحریم های کشورهای غربی و همچنین تحریمهای سازمان ملل علیه یک کشور اینگونه بیان شده است:
تحریم ها باید بنحوی باشند که مردم کشورهای هدف،توانایی تهیه ضروریات زندگی را نداشته باشند،اتفاقی که در عراق قبل از حمله آمریکا افتاد و یا در لبنان،ایران،سوریه و دیگر جوامع هدف درحال روی دادن است.لازم به ذکر است که در خصوص تحریم های ایران همواره کلمه ای به کار میرود که تعبیر آن به فارسی این است:
شک بزرگ و پرتوان که باعث نابودی میشود.به قول خودمان ایرانی ها خانه خراب کن.
در عراق قبل از حمله آمریکا آمار مرگ و میر کودکان و نوزادان به دلیل عدم دسترسی به دارو بسیار وحشتناک است.
بعد بسیار مهم دیگر که این روزها اهمیت خود را بیش از پیش نشان داده است،بهره برداری غرب از تاکتیک پروپاگاندا است.
این مبحث را اینگونه شروع میکنم که بعد از جنگ عراق که به کشته شدن میلیونها نفر بخصوص زنان و کودکان و آواره شدن صدهاهزارنفر و نابود شدن بخش عظیمی از زیرساخت های عراق و نیز اموال مردم انجامید،مجموعه مقالاتی که بعد تبدیل به کتاب شد توسط
Jean Baudrillard نویسنده فرانسوی چاپ شد به نام جنگ عراق هرگز اتفاق نیفتاده است.
نویسنده این اثر سعی در بیان این دارد که قدرتهای غربی به شدیدترین نحو ممکن انتقال اطلاعات و آمار مربوط به جنگ را قفل کرده اند تا مردم و افکار عمومی غرب نتوانند از واقعیت این فاجعه انسانی آگاهی پیدا کنند.این دقیقا کاری است که رسانه های غربی در خصوص وقایع جاری در ایران،در حال انجام آن هستند.
تولید اپلیکیشن های مجازی ارتباطات و انتقال اطلاعات در غرب و در انحصار نگاه داشتن آن،برمیگردد به شخصیت و ساختار انحصارگرایانه و استعمارگرایانه غرب.
رویکرد کشورهای غربی بخصوص آمریکا و انگلیس این است که تکنولوژی را در انحصار خود نگاه دارند تا جوامع دیگر(جوامع پایین دست به تعبیر خودشان) وابستگی پایدار نسبت به آنها داشته باشند و خود نیز بتوانند از این تکنولوژی در راستای منافع خود بهره برداری کنند.
شبکه های اجتماعی هم مشمول همین قائده است.این ها در کنار حجم عظیم مطبوعات غربی،دستگاه پروپاگاندای غرب را تشکیل میدهند تا در هر برهه از زمان و هر نقطه از جهان بتوانند از طریق انتقال اخبار و اطلاعات کذب و ساختگی Disinformation اهداف خود را به پیش ببرند.
این Disinformation،غالبا مردم عادی را هدف قرار میدهد.اتفاقی که در ایران درحال روی دادن است.
اجیرشدگان mercenaires
رسانه ای غرب از قبل از شروع وقایع اخیر در ایران و حتی از سالها قبل زمینه چینی های لازم برای ایجاد یک بحران داخلی را انجام داده اند،اپلیکیشن های غربی هم تمام و کمال امکانات خود را در اختیار آنها قرار داده اند،حساب های کاربرنما یا همان ربات ها نیز آماده بازنشر حداکثری همان Disinformation هستند،از طرف دیگر لمپن ها و دریوزه های سیاسی هم در مواضع خود مستقر شده اند،برخی که سالهاست جیره خوار غرب هستند،برخی هم در چند ماه اخیر دارایی های خود را تبدیل به دلار کرده اند،از کشور خارج شده و در صف دشمن قرار گرفته اند.
و دیدیم که چطور جامعه ایران در معرض این جنگ رسانه ای قرار گرفت و آسیب پذیری خود را نشان داد.
عرصه دیگر درگیری در جهان ،عرصه دیپلماسی است که یکی از دورانهای آشفته خود در طول تاریخ را طی میکند.
۱۱ آبان ۱۴۰۱
🔴دوستان و همراهان عزیز ،حتما چند دقیقه ای وقت بگذارید و این مطلب را مطالعه بفرمائید.
👆👆👆
۱۱ آبان ۱۴۰۱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاسخ به اراجیف محسن تنابنده که گفته کاش ما هم از خوشی زیاد بمیریم (اشاره به ۱۵۱ کشته جشن هالوین در سئول)
#عموفیدل
🔷🔶 @amoofidel 🔶🔷
۱۱ آبان ۱۴۰۱
18.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هوالحکیم
اصلا نمیشه همه رو جذب کرد، اینقدر الکی زور نزن!
#جذب_حداکثری
• ارائه: استاد علیرضا پناهیان
ادیت: محمدجواد خواجه وند
#عموفیدل
🔷🔶 @amoofidel 🔶🔷
۱۱ آبان ۱۴۰۱
🚨 یک مقام آمریکایی به سیانان گفت: جنگندههای اف-۲۲ آمریکا برای مقابله با تهدید ایران، در عربستان سعودی مستقر شدهاند. پیشتر، شورای امنیت ملی آمریکا با ابراز نگرانی درباره هشدارها مبنی بر حمله احتمالی ایران به عربستان سعودی، بر آمادگی واشینگتن برای واکنش به این تهدید تاکید کرد
#عموفیدل
🔷🔶 @amoofidel 🔶🔷
۱۱ آبان ۱۴۰۱
غیرت «معین» از لس آنجلس، از علی کریمی و دایی و یکی دو جین هنرپیشه بیلیاقت وطنی بیشتر بود که یا در برابر اقدام تروریستی شاهچراغ ساکت بودند یا اگر هم سخنی گفتند با طعن و کنایه بود
#عموفیدل
🔷🔶 @amoofidel 🔶🔷
۱۱ آبان ۱۴۰۱