⭕️ باورتون میشه اصلاح طلبایی که الآن این عکس رو تو کانالشون میذارن و میخندن وقتی تو دوره روحانی دلار از 3000 تومن شد 30000 داشتن در مورد پخش نشدن ربنای شجریان از صدا و سیما مطلب میزدن؟!!
👤 صـاحــبــــ دلــان
#عموفیدل
🔷🔶 @amoofidel 🔶🔷
📝 ۲۵۳ نماینده مجلس طی نامهای به رئیس قوه قضائیه، خواستار برخورد شدید با متخلفان قرارداد خسارتبار کرسنت شدند.
#عموفیدل
🔷🔶 @amoofidel 🔶🔷
آیتالله مجتهد شبستری دعوت حق را لبیک گفت /فارس
▪️آیتالله محسن مجتهد شبستری عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت، مجلس خبرگان رهبری و مجمع تشخیص مصلحت نظام، ساعتی پیش به علت سکته در بیمارستان امام حسین(ع) تهران دعوت حق را لبیک گفت.
#عموفیدل
🔷🔶 @amoofidel 🔶🔷
🔷امروز درحالی که دلار به مرز ۱۱ لیر رسیده, رونمایی اردوغان از نقشه ای عجیب، خشم کاربران فضای مجازی در ترکیه را برانگیخت.
#عموفیدل
🔷🔶 @amoofidel 🔶🔷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑 عالیجناب اردوغان؟!
از کی رئیس جمهور روانی و آدم کش و متوهم ترکیه به درجه اربابی رسیده است آقای عبداللهیان؟!
#عموفیدل
🔷🔶 @amoofidel 🔶🔷
عموفیدل 🔆
🛑 عالیجناب اردوغان؟! از کی رئیس جمهور روانی و آدم کش و متوهم ترکیه به درجه اربابی رسیده است آقای عب
رونمایی نقشه جدید ترکیه توسط عالیجناب اردوغان !
#عموفیدل
🔷🔶 @amoofidel 🔶🔷
5.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😳 #صدر_الساداتی به کمپین «مسیح علینژاد» پیوست
✴️ این است عاقبت افراط و تفریط...
#عموفیدل
🔷🔶 @amoofidel 🔶🔷
توییت فارسی رئیس پارلمان ارمنستان جهت جلب توجه مقامات در خواب ایران!
🔻از خود دفاع میکنیم
#عموفیدل
🔷🔶 @amoofidel 🔶🔷
عموفیدل 🔆
توییت فارسی رئیس پارلمان ارمنستان جهت جلب توجه مقامات در خواب ایران! 🔻از خود دفاع میکنیم #عموفیدل
☑️مولوت چاوش اوغلو وزیر خارجه ترکیه:
ارامنه در خاک جمهوری آذربایجان فعالیت تروریستی انجام میدهند اگر ارمنستان به این کارها ادامه دهد همه چیزش را میبازد.
#عموفیدل
🔷🔶 @amoofidel 🔶🔷
♦️چرا از سرگیری درگیری بین ارمنستان و آذربایجان اینقدر مهم است؟
🔹رئیس جمهور آذربایجان با انتشار عکسی در توییتر خود نوشت: افتتاح کریدور زنگزور فرصت جدیدی برای کل منطقه ایجاد می کند. کریدور زنگزور پروژهای است که از طریق آن میتوانید جهان را متحد کنید (!)، ما اروپا و همسایگان خود را به هم متصل میکنیم و امروز برای این کار اقدام میکنیم.»
🔹پس از این توییت، درگیری بین آذربایجان در شمال استان سیونیک ارمنستان آغاز شد! در اینجا یک هدف وجود دارد - جدا کردن استان جنوبی ارمنستان و اتصال این قلمرو به نخجوان. در صورت اجرایی شدن این امر مرز ایران و ارمنستان به طور کامل از نقشه حذف خواهد شد.
#عموفیدل
🔷🔶 @amoofidel 🔶🔷
آژانس اتمی : از نصب مجدد دوربین های نظارتی در سایت های هسته ای ناامید شده ایم و ایران ممانعت به عمل می آورد.
#عموفیدل
🔷🔶 @amoofidel 🔶🔷
- یه جوک بگو
+ انگلیس برای حقوق بشر دادگاه تشکیل داده!
#عموفیدل
🔷🔶 @amoofidel 🔶🔷