eitaa logo
آموزش سایبری مدافعان حرم
74 دنبال‌کننده
98 عکس
5 ویدیو
2 فایل
از ارسال کلیه آموزشات بدون فورد وارد رضایت ندارم ادمین پاسخگو @Elham_mirzaei
مشاهده در ایتا
دانلود
🔆 ارتقاء سطح آگاهی والدین از فضای مجازی و نقش مؤثر آن در کاهش ارتقاء سطح آگاهی والدین از فضای مجازی نقش مؤثری در کاهش آسیب فرزندان دارد و آن‌ها را از دام‎ها و انحرافات فضای مجازی مصون می‎دارد. • والدین با صمیمیت و دوستی در کنار فرزندان باشند. • والدین حتی‌الامکان باید با فضای مجازی و آنچه فرزندانشان در این فضا می‌توانند انجام دهند، آشنا شوند و را‌ه‌های مقابله با آن را فرا گیرند. • وقتی فرزند متوجه سطح آگاهی والدین باشد کمتر به سمت شبکه‎های اجتماعی ناسالم گرایش پیدا می‎کند.
🔸 🔸 اگر برنامه ای برای بچه ها نداشته باشیم بچه ها پای تلویزیون روز را شب میکنند. تلویزیون جزئی از زندگی شده و مشکلاتی را پدید آورده ؛ وقتی به طور صحیح و سازنده از تلویزیون استفاده شود ، می تواند تاثیرات مثبتی بر بیننده های کوچک داشته باشد. والدین باید سعی کنند درخانه برای فرزندان برنامه داشته باشند که کودکان ساعت های طولانی در یک گوشه تلویزیون تماشا نکنند. بچه های کوچک معمولا آن چه را که می بینند، چه خوب و چه بد، تقلید می کنند. بنابراین ما والدین باید آداب تماشای تلویزیون را رعایت کنیم تا فرزند از رفتار ما آموزش ببیند. ◀️ آداب تماشای تلویزیون ✅ تماشای تلویزیون می تواند باعث افزایش مهارت های گفتگو ، همکاری با کودکان دیگر ، بازی تخیلی ، فهم داستان ها و آگاهی و هم حسی از مشکلات انسان دیگر شود. این مزیت ها به طور تصادفی اتفاق نمی افتد ، اما می توان آن ها را پرورش داد . ما باید یاد بگیریم که چطور از تلویزیون استفاده کنیم تا بیشترین بهره را از آن ببریم و باید به کودکان خود نیز یاد بدهیم که این طور عمل کنند. 🔸یک برنامه خوب تلویزیونی ویژگی های زیر را دارد: ✅ بچه حوصله اش سر نمی رود ✅او را به گوش دادن و سوال پرسیدن تشویق می کند ✅ به او کمک می کند تا لغات بیشتری یاد بگیرد ✅احساس خوبی نسبت به خودش پیدا می کند ✅ نظرات و چیزای خوبی به او یاد می دهد 👈 با توجه به سن فرزندتان برنامه ای برایش انتخاب کنید . 📌 تلویزیون می تواند بر کودکان تاثیر داشته باشد و تاثیر دارد. تأثیر آن بسته به نحوه استفاده از آن ، می تواند مثبت یا منفی باشد . تلویزیون همیشه برای کودکان بد نیست بلکه انتخاب آگاهانه والدین می تواند به رشد مهارت های هوشی کودکان کمک کند. - تماشای زیاد تلویزیون فرصت کتاب خواندن، بازی با دوستان و صحبت با اعضای خانواده را از بین می برد. تلویزیون باید به شکل کنترل شده و منظم مورد استفاده قرار گیرد ( نه این که به صورت اتفاقی و بی نظم) - هر وقت فرصت داشتید در کنار کودکتان به تماشای تلویزیون بنشینید و با او درباره آنچه می بیند صحبت کنید. به سوالاتش پاسخ دهید . به چیزهایی که به زندگی روزمره فرزندتان شباهت دارند اشاره کنید.کمک کنید تا داستان را توضیح دهد و رفتار شخصیت برنامه را تعبیر و تفسیر کند. این روش باعث می شود ، کودکان منفعلانه تمام آن چه را که در برنامه ها نشان داده می شود ، نمی پذیرند بلکه یاد می گیرند که سوال کنند و با دیدی انتقادی به تماشای تلویزیون بنشینند. علاوه بر آن کودک را نسبت به اثرات زیانبار تلویزیون هم مقاوم می کند. - اگر برای تماشای تلویزیون در کنار او فرصت ندارید حداقل نگاه سریعی بیندازید تا ببینید او چه برنامه ای را نگاه می کند. بعد از اتمام برنامه از او سوالاتی بپرسید. ببینید چه چیزهایی را یاد گرفته و به خاطر می آورد ، یا چه چیزهایی او را به هیجان آورده یا نگران کرده است. - اگر دیدید به موضوع یا برنامه خاصی علاقمند شده است به کتابخانه بروید و کتاب هایی با همان موضوع بیابید. یا این که به او کمک کنید تا با استفاده از نقاشی های خودش و یا عکس هایی که از مجلات می برد ، کتابی بر اساس یک برنامه تلویزیونی درست کند.
❗️نشستن پای اینترنت بیش از 6 ساعت در روز خطر مرگ را به میزان 40 درصد افزایش می دهد. 🔸به طور کلی اگر در جایی بی حرکت نشسته باشید اما مغز و چشمانتان در حال فعالیت باشد، خطر مرگ افزایش می یابد.
چیست؟ 🔻سواد رسانه‌ای یا Media Literacy به معنی این است که شما در هنگام روبرو شدن با رسانه‌ها مختلف این توان را داشته باشید که آنها را تجزیه و تحلیل کنید و به طور کلی سواد رسانه ای کمک می‌کند تا جایی که امکان دارد بتوانیم مطالب درست را از نادرست تشخیص دهیم. و سواد رسانه ای این شش فایده را برای ما دارد. 🔸۱- متوجه می‌شویم پیام‌ها چگونه در رسانه ها طراحی و تولید می‌شوند. 🔸۲-هدف از ایجاد یک پیام در یک رسانه و آنچه که رسانه در پی القای آن به ما بوده است را متوجه می‌شویم. 🔸۳- دروغ های رسانه ای را متوجه می شوید و در دام آن ها نمی افتید. 🔸۴- بخشی از حقیقت که رسانه‌ها قصد دارند برای شما مخفی کنند برای شما روشن می‌شود. 🔸۵- بر اساس تجربه و ارزش‌ها و باورهای خودمان، پیام‌های رسانه‌ها را ارزیابی و قبول می‌کنیم. 🔸۶- در نهایت اگر بخواهیم خودمان پیامی را به دیگران برسانیم با اثرگذاری بهتر و بیشتر این کار را انجام خواهیم داد.
▪️ امروز اینترنت و ماهواره و وسایل ارتباطی بسیار متنوع وجود دارد و حرف، آسان به همه جای دنیا می رسد. ▪️ میدان افکار مردم و مومنین عرصه کارزار تفکرات گوناگون است.امروز در یک میدان جنگ و کارزار حقیقی قرار داریم. ▪️ این کارزار فکری به هیچ وجه به زیان ما نیست؛ به سود ماست. ▪️ اگر وارد میدان بشویم و آنچه را که نیاز ما است از مهمات تفکر اسلامی و انبارهای معارف الهی و اسلامی بیرون بکشیم و صرف کنیم ، قطعا برد با ما است.
⚡️امام خامنه ای⚡️ 🔴 دراین جنگ نرم،کافیست هواداران جبهه حق بیدار باشندوبیکار ننشینند،چراکه زبان حق همیشه موثرتر اززبان باطل است ✅ باگلوله هایی که می نویسند،دفاع همچنان باقیست.
نکاتی که برای حفظ تاکید میشود با گسترش نفوذ اینترنت، دسترسی افراد به فضای مجازی افزایش یافته است. با این پیشرفت‌ها، تهدیدهای مختلف و متنوع موجود در فضاهای مجازی که مشخصه اصلی آن‌ها تعامل و ارتباط با سایر کاربران است، نگرانی‌ها در مورد امنیت کودکان و نوجوانان را بسیار افزایش داده‌ است. چند نکته برای حفظ امنیت فرزندان در فضای مجازی 1- مراقب باشید کودکان کم سن بدون نظارت از فضای مجازی استفاده نکنند. 2- تنظیمات امنیت و حریم خصوصی دستگاه را به طور مرتب بررسی کنید.گزینه دو مرحله کلیه برنامه های مورد استفاده را فعال نمایید 3- از نرم افزارهای فیلترینگ و مانیتورینگ استفاده کنید. 4- برای استفاده ازشبکه های اجتماعی و دستگاه ها قانون بگذارید. 5- سعی کنید عادت‌های کودکان و نوجوانان خود را بشناسید. 6- الگوی مناسبی برای فرزندان خود باشید. 7- در مورد فناوری‌های جدید به روز باشید. 8- مراقب باشید تصاویر شخصی و خانوادگی را فرزندانتان در شبکه‌های اجتماعی و برای افراد غریبه به اشتراک نگذرانند
💢 خود را در فضای مجازی منتشر نکنید مجرمان سایبری در فضای مجازی به دنبال فرصتی هستند تا بتوانند اقدامات مجرمانه خود را عملی کنند و گاهی کاربران با اشتباهات خود این فرصت را برای مجرمان فراهم می‌کنند. یکی از جرایمی که در فضای مجازی نسبتا زیاد اتفاق می‌افتد سوءاستفاده از اطلاعات شخصی و خانوادگی افراد می‌باشد که مجرمان از این اطلاعات برای ایجاد مزاحمت، اخاذی، تهدید، و غیره استفاده کرده و مشکلات زیادی برای افراد ایجاد می‌کنند. برای جلوگیری از این گونه جرایم کاربران باید هنگام انتشار اطلاعات خود در فضای مجازی نهایت دقت را داشته باشند و قبل از انتشار اطلاعات در این فضا به تبعات آن بیاندیشند.
💠عوارض بر رفتار فرزندان 🔸افزایش رفتارهای پرخاشگرانه: بازی‌های آنلاین با استفاده از تصاویر پرتحرک و صداهای مهیج، دنیایی از هیجان و خشونت را مهیا می‌نمایند. 🔹انزوای اجتماعی:نوجوانان به‌جای حضور در اجتماع و مراوده و بازی با همسالانشان، وقت خود را به بازی‌های کامپیوتری می‌گذرانند و ازلحاظ اجتماعی منزوی می‌شوند. 🔸اثرات سوء بر سلامت:مشغولیت زیاد به بازی‌ آنلاین منجر به اختلال در سیستم عصبی، دردهای عضلانی، بی‌حسی در دست‌ها و آسیب به شبکه بینایی چشم‌ها به دلیل تمرکز زیاد خواهد شد. 🔹افت تحصیلی:زمان زیاد و غرق شدن در باز‌های آنلاین باعت کاهش یادگیری و افت تحصیلی می‌گردد. 🔸ناهمزمانی: لذت بردن از بازی های آنلاین باعث تداخل زمان استراحت و بر همزدن زمان فعالیت و خواب می‌گردد.
💢چطور در فضای مجازی شایعه را از واقعیت تشخیص دهیم؟ 🔹سه عنصر ، و را در محتواهای رسانه‌ای بررسی کنید. 🔹فراموش نکنیم هرگاه موضوعی باشد و درباره آن وجود داشته باشد، احتمال ساخت و انتشار شایعه را افزایش می دهد.
بیانات رهبر انقلاب در جمع فعالان جبهه فرهنگی 95/8/19 💥 باید دشمن را از فضای مجازی بیرون برانید نیاز است تحولی هوشمندانه صورت بگیرد.
🔆 وقتی که از موضوعی ندارید قضاوتش نکنید ... 👀 این روزها چشم ها نیز غیر قابل اعتمادند لطفا تا ابعاد کامل موضوعی را پیدا نکردید نکنید... 👈 این همان است... بازنشر کلیه مطالب جهت اطلاع دیگران بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد @amozeshcyberi