معشوق جديد
گفت: قبول. ولي يك شرط دارد.
ـ چه شرطي؟
ـ من همسر تو ميشوم، ولي بعد از چهل روز. در اين چهل روز، بايد همة نمازهاي خود را در مسجد بخواني و نماز شبت هم ترك نشود.
جوانك پذيرفت. گوهرشاد اگر به او ميگفت شرط همسري من با تو اين است كه كوهي را بر دوش بگيري و از شرق عالم به غرب ببري، قبول ميكرد. چهل روز نماز در مسجد و چهل نماز در نيمههاي شب كه چيزي نيست.
هر روز كه ميگذشت، او خوشحالتر ميشد. روزها را ميشمرد و وصال را در چند قدمي خود ميديد. روزي از مسجد به خانه بازميگشت كه احساس كرد، نماز را هم دوست دارد. اما نميدانست نماز را براي نماز دوست دارد يا براي آنكه او را به وصال گوهرشاد ميرساند. روزهاي بعد، نمازش را كه ميخواند، مثل روزهاي قبل، شتابان از مسجد بيرون نميآمد. مينشست و با خداي خود گفتوگو ميكرد.
تا آن موقع گمان ميكرد كه شب براي خوابيدن است؛ اما مدتي است كه شبها را براي نماز دوست داشت. نيمههاي شب برميخاست، وضو ميگرفت، رو به قبله ميايستاد و نماز ميخواند. كمكم نماز و مسجد و سحرخيزي، در دلش جا باز كرد. روزها را براي مسجد دوست داشت و شبها را براي نماز شب. اندكاندك به روز چهلم نزديك ميشد؛ اما او ديگر مثل سابق، انتظار روز آخر را نميكشيد.
سرانجام روز چهلم فرارسيد؛ اما جوان مشهدي چنان با نماز و مسجد دوست شده بود كه ديگر به گوهرشاد فكر نميكرد. روز چهل و يكم را هم به مسجد رفت. روز چهل و دوم را هم با مسجد و نماز سر كرد. روزها ميگذشت و او فقط به معشوق جديدش فكر ميكرد.
رضا بابايي ؛ نماز در حكايتها و داستانها ؛ ص 101
➖➖➖➖➖➖➖➖
کانال محراب (اقامه نماز جماعت)
🆔https://shad.ir/mehrabenamazmedu
6.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌹اولین شرط یک عمل مقبول چیست ؟؟؟
➖➖➖➖➖➖➖➖
کانال محراب (اقامه نماز جماعت)
🆔https://shad.ir/mehrabenamazmedu
استاد شجاعی 22 ؛ توصيه ابوذر ؛ علم نور يا علم حجاب.mp3
1.61M
استاد شجاعی 22 ؛ توصيه ابوذر ؛ علم نور يا علم حجاب
➖➖➖➖➖➖➖➖
کانال محراب (اقامه نماز جماعت)
🆔https://shad.ir/mehrabenamazmedu
ديگر نميآيم
به ركوع كه رفت، از نقطة دوري شنيد:
ـ يا اَلله، يا اَلله، إِنَّ اللَّهَ مَعَ الصَّابِرين.
فهميد كه صفهاي نماز تا بيرون از شبستان مسجد تشكيل شده است. بيشتر از چند روز از امامت شيخ عباس در مسجد گوهرشاد نميگذشت. چطور مردم باخبر شدهاند و از راههاي دور و نزديك، خودشان را براي اقتدا به او رساندهاند؟
از ركوع برخاست و به سجده رفت.
ـ يعني مردم مشهد، اينقدر به نماز در پشت سر من اهميت ميدهند؟
دوباره برخاست و باز به ركوع رفت. اينبار از نقطهاي دورتر صداهاي « يا اَلله، يا اَلله، إِنَّ اللَّهَ مَعَ الصَّابِرين » را شنيد.
فردا، هزاران نفر منتظر بودند كه آقا براي اقامة نماز جماعت بيايد؛ اما خبري از شيخ عباس نشد. هر چه منتظر شدند، نيامد. پس از نماز، گروهي از نمازگزاران به خانة شيخ عباس قمي رفتند.
ـ امروز تشريف نياورديد. خداي ناكرده، كسالتي داريد؟
ـ نه.
ـ كاري يا پيشامدي، مانع شد؟
ـ خير.
ـ فردا تشريف ميآوريد؟
ـ خير.
ـ چرا؟ اشتياق مردم به اقامة نماز به امامت شما، آنقدر زياد است كه مسجد گوهرشاد هيچوقت چنين جمعيتي را به خود نديده بود.
ـ من ديگر براي اقامة جماعت به گوهرشاد نميآيم.
ـ چرا؟
ـ وقتي صداهاي « يا اَلله، يا اَلله، إِنَّ اللَّهَ مَعَ الصَّابِرين » را شنيدم و فهميدم كه صفهاي نماز تا كجا كشيده شده است، خوشم آمد و اين خوشحالي، يعني ريا. من ديگر نميآيم.
رضا بابايي ؛ نماز در حكايتها و داستانها ؛ ص 80.
➖➖➖➖➖➖➖➖
کانال محراب (اقامه نماز جماعت)
🆔https://shad.ir/mehrabenamazmedu
6.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
➖➖➖➖➖➖➖➖
کانال محراب (اقامه نماز جماعت)
🆔https://shad.ir/mehrabenamazmedu
استاد شجاعی 23 ؛ این حدیث رو تو سجاده بذارید.mp3
1.19M
استاد شجاعی 23 ؛ این حدیث رو تو سجاده بذارید
➖➖➖➖➖➖➖➖
کانال محراب (اقامه نماز جماعت)
🆔https://shad.ir/mehrabenamazmedu
خوش گذشت؛ اما ...
تازه از سفر برگشته بود. هر چه فكر ميكرد، زياني در اين سفر نميديد. هم خوش گذشته بود و هم سود سرشاري از اين سفر تجاري برده بود.
ـ پس چرا امام صادق(ع) به من گفت نرو، زيان ميكني؟ سفر از اين سودمندتر؟
كوچههاي مدينه را يكيك پشت سر گذاشت تا به درِ خانة امام(ع) رسيد. بر در كوبيد و كسي در را باز كرد. داخل شد و نزد امام(ع) نشست. آنچه در سفر بر او گذشته بود، گفت؛ خصوصا از سودهايي كه نصيبش شده بود. هنگام خداحافظي، گفت:
ـ پيش از سفر، خدمت شما رسيدم و دربارة اين سفر با شما مشورت كردم. مرا از رفتن نهي كرديد و فرموديد: اين مسافرت براي تو زيان دارد. اكنون هر چه مينگرم، زياني نميبينم.
امام(ع) فرمود: آيا به ياد داري كه يكي از منازل راه، چنان خسته بودي كه خوابيدي و تا خورشيد ندميد، بيدار نشدي؟
ـ آري، به ياد دارم. آن روز نماز صبحم قضا شد.
ـ به خدا سوگند كه اگر اين سفر، همة دنيا را هم نصيب تو ميكرد، سود آن كمتر از زياني است كه فوت نماز بر تو وارد كرد.
رضا بابايي ؛ نماز در حكايتها و داستانها ؛ ص 74.
➖➖➖➖➖➖➖➖
کانال محراب (اقامه نماز جماعت)
🆔https://shad.ir/mehrabenamazmedu
7.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آیا برای نماز اماده ای ؟؟
➖➖➖➖➖➖➖➖
کانال محراب (اقامه نماز جماعت)
🆔https://shad.ir/mehrabenamazmedu
استاد شجاعی 24 ؛ حمله شيطان در لحظه مرگ.mp3
701.7K
استاد شجاعی 24 ؛ حمله شيطان در لحظه مرگ
➖➖➖➖➖➖➖➖
کانال محراب (اقامه نماز جماعت)
🆔https://shad.ir/mehrabenamazmedu