🔸توصیه آیت الله بهجت(ره)
🔵کانال آموزش تجوید وحفط قرآن کریم
@amozeshtajvidhefzquran
🔹ساعت 20
سلام بدیم به سلطان خراسان
آقا علی بن موسی الرضا علیه السلام
🔵کانال آموزش تخصصی تجوید و حفظ قرآن کریم
👉 @amozeshtajvidhefzquran
⭐️✨⭐️✨⭐️
#دانستنی_های_قرآنی
🔶حلال مشکلات اقتصادی:
طـبـــق قــــرآن :
۱.تقوا و ترک گناه...
یرزقه من حیث لایحتسب
#سوره_طلاق_آیات_3_2
۲.ازدواج...
یغنهم الله من فضله...
#سوره_نور_آیه_32
۳.تلاش...
لیس للانسان الاماسعی...
#سوره_نجم_آیه_39
4⃣.شکر...
لان شکرتم لازیدنکم...
#سوره_ابراهیم_آیه_7
5⃣.سخاوت...
ماانفقتم من شئ فهو یخلفه.
#سوره_سبأ_آیه_39
🔵کانال آموزش تجوید و حفظ قرآن کریم
@amozeshtajvidhefzquran
⚡️هرشب ساعت۲۱
🔹دعای الهی عظم البلاء...
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#ألّلهُمَّصَلِّعَلىمُحَمَّدٍوآلِمُحَمَّدٍوَعَجِّلْفَرَجَهُم
🔵کانال آموزش تخصصی تجوید و حفظ قرآن کریم
👉 @amozeshtajvidhefzquran
- ناشناس.mp3
4.16M
🔸تلاوت صوتی
🔸سوره فرقان آیه 53 به بعد...
🎤شيخ راغب مصطفى غلوش
🔵کانال آموزش تجوید و حفظ قرآن کریم
@amozeshtajvidhefzquran
#تدبر
#سوره_عنکبوت_آیه_7
⚡️وَالَّذِينَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ لَنُكَفِّرَنَّ عَنْهُمْ سَيِّئَاتِهِمْ وَلَنَجْزِيَنَّهُمْ أَحْسَنَ الَّذِي كَانُوا يَعْمَلُونَ
#ترجمه:
و كسانى كه ايمان آورده و كارهاى شايسته انجام داده اند، قطعاً لغزش هاى آنان را مى پوشانيم، و بى شك بهتر از آنچه عمل مى كرده اند پاداششان مى دهيم.
🔵کانال آموزش تجوید و حفظ قرآن کریم
@amozeshtajvidhefzquran
#احکام_قرآنی
#سوره_بقره_آیه_219
⚡️یسْأَلُونَکَ عَنِ الْخَمْرِ وَالْمَیسِرِ قُلْ فِیهِمَا إِثْمٌ کَبِیرٌ وَمَنَافِعُ لِلنَّاسِ وَإِثْمُهُمَا أَکْبَرُ مِنْ نَفْعِهِمَا وَیسْأَلُونَکَ مَاذَا ینْفِقُونَ قُلِ الْعَفْوَ کَذَلِکَ یبَینُ اللَّهُ لَکُمُ الْآیاتِ لَعَلَّکُمْ تَتَفَکَّرُونَ
✴️درباره شراب و قمار از تو سؤال میکنند،
بگو: «در آنها گناه و زیان بزرگی است؛ و منافعی از نظر مادی برای مردم در بردارد؛ ولی گناه آنها از نفعشان بیشتر است. و از تو میپرسند چه چیز انفاق کنند؟ بگو: از مازاد نیازمندی خود.» اینچنین خداوند آیات را برای شما روشن میسازد، شاید اندیشه کنید!
🔵کانال آموزش تجوید و حفظ قرآن کریم
@amozeshtajvidhefzquran
#قصه_های_قرآنی
#حضرت_محمد(ص)
هجرت پيامبر صلى الله عليه و آله و سلم از مكه به مدينه
يكى از داستانهاى مهم زندگى پيامبر اسلام صلى الله عليه و آله و سلم ماجراى عظيم هجرت او و يارانش از مكه به مدينه است، چنانكه قرآن در سوره انفال آيه 30، و سوره بقره آيه 207 به اين مطلب اشاره كرده است، كه خلاصه اش چنين است:
هنگامى كه مسلمانان در مكه در فشار و آزار شديد مشركان قرار گرفتند، پيامبر صلى الله عليه و آله و سلم، مسلمانان را به هجرت به مدينه دستور داد، مشركان احساس خطر شديد كردند و با خود گفتند: هجرت مسلمانان به مدينه موجب تشكل آنها در مدينه شده، و در آينده نزديك، كار را بر ما سخت خواهد كرد. سران آنها در دارالندوه مجلس شوراى خود اجتماع كردند، و هر كدام در مورد جلوگيرى از اسلام و دعوت پيامبر، پيشنهادى نمودند، چنان كه در آيه 30 سوره انفال به اين توطئه، اشاره شده است.
سرانجام پيشنهاد ابوجهل تصويب شد، پيشنهاد او اين بود كه: از هر قبيلهاى، يك جوان شجاع به عنوان نماينده انتخاب شود، و همه آن نمايندگان در يك شب، خانه پيامبر را محاصره كنند، و به سوى او حمله كرده و او را در رختخوابش بكشند.
آن شب فرا رسيد، جبرئيل ماجراى توطئه كودتاچيان را به پيامبر خبر داد. پيامبر ماجرا را به على عليهالسلام خبر داد، و به او فرمود: امشب در رختخواب من بخواب، تا كافران گمان كنند كه من در رختخواب خود خوابيدهام، به انتظار من در بيرون خانه بمانند و من پنهانى از خانه خارج شوم.
با اين كه خوابيدن در رختخواب پيامبر و افكندن روپوش سبز پيامبر بر روى خود، صد در صد خطرناك بود، حضرت على عليهالسلام با جان و دل، اين پيشنهاد را پذيرفت، و در رختخواب آن حضرت خوابيد. آن شب نمايندگان مشركان، با شمشيرهاى برهنه، خانه پيامبر را محاصره كردند، پيامبر شبانه، بى آن كه مشركان متوجه شوند، در تاريكى شب از خانه بيرون آمد و به سوى غار ثور كه در هفت كيلومترى جنوب مكه قرار گرفته، رفت و در آن جا مخفى شد، در اين هنگام ابوبكر نيز همراه پيامبر بود.
سپس پيامبر صلى الله عليه و آله و سلم از غار ثور به سوى مدينه هجرت نمود، آن حضرت در روز پنجشنبه اول ربيع الاول سال 13 بعثت از مكه خارج شد و در روز 12 همين ماه به مدينه وارد گرديد.(832)
🔸اکنون شما هم به کانال آموزش تجوید و حفظ قرآن بپيونديد:
👉 @amozeshtajvidhefzquran 👈
#انگیزشی
🎙بیانات رهبر
🔵کانال آموزش تجوید و حفظ قرآن کریم
@amozeshtajvidhefzquran