eitaa logo
⚘ امر به معروف ⚘
97 دنبال‌کننده
8.2هزار عکس
4.9هزار ویدیو
16 فایل
ای که مرا خوانده ای ، راه نشانم بده . . . یا علی مدد ✋
مشاهده در ایتا
دانلود
🛑 یاد آوری اعمال قبل از خواب حضرت رسول اکرم فرمودند هر شب پیش از خواب : 1. قرآن را ختم کنید ٣مرتبه«سوره توحید» 2. پیامبران را شفیع خود گردانید 1 مرتبه «اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم، اللهم صل علی جمیع الانبیاء و المرسلین» 3. مومنین را از خود راضی کنید 1مرتبه«اللهم اغفر للمومنین و المومنات» 4. یک حج و یک عمره به جا آورید 1مرتبه «سبحان الله والحمد لله ولا اله الا الله والله اکبر» 5. اقامه هزار ركعت نماز ٣مرتبه «یَفْعَلُ اللهُ ما یَشاءُ بِقُدْرَتِهِ، وَ یَحْكُمُ ما یُریدُ بِعِزَّتِهِ» 6. سوره ى تكاثر به سفارش امام صادق (ع)، هرکس سوره تکاثر را قبل هنگام خوابیدن بخواند از عذاب قبر در امان باشد. آیه آخر سوره مبارکه کهف جهت بیدار شدن برای نماز شب و نماز صبح 🌹 قُلْ إِنَّمَا أَنَا بَشَرٌ مِثْلُكُمْ يُوحَىٰ إِلَيَّ أَنَّمَا إِلَٰهُكُمْ إِلَٰهٌ وَاحِدٌ ۖ فَمَنْ كَانَ يَرْجُو لِقَاءَ رَبِّهِ فَلْيَعْمَلْ عَمَلًا صَالِحًا وَلَا يُشْرِكْ بِعِبَادَةِ رَبِّهِ أَحَدًا 🌹 8. قرائت آیة الکرسی خیلی مجرب میباشد شبتون مهدوی به کانال بپیوندید 👇 @amrbemarouf «»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
『 🔥قبر معاویه ی ملعون... عاقبت و جایگاه دشمنان اهل بیت در دنیا زباله دانی و در آخرت جهنم و عذاب شدید هست الحمدالله🙏 🏴_____________________ ➬@Areffane «»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خدایا به حرمت این شبهای ماه محرم چشمی گریان نباشه قلبی شکسته نشه دلها از غصه خالی باشه وبیماری و بلای بد ازهمه دور باشه 🌙شب شما عزیزان بخیر التماس دعا🙏 به کانال بپیوندید 👇 @amrbemarouf     
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌑 ۱۵ قدم خودسازی یاران (عج) 🏴_____________________ ➬@Areffane «»
آیت الله محمد تقی بهجت می فرمودند :هر کس هر روز سوره یس بخواند و ثواب آن را به حضرت زهرا سلام الله علیها هدیه کند و همچنین دعای عهد و ثواب آن را به مادر امام زمان ارواحنا فداه هدیه کند، سورة واقعه هم خوانده و ثوابش را به أمیرالمؤمنین علیه السلام هدیه کند .چه بخواهد و چه نخواهد عاقبت بخیر می شود نخواهد هم به زور می شود! 🏴_____________________ به کانال بپیوندید 👇 @amrbemarouf «»
🍃🍂نکته آموزنده🍂🍃 ابلیس هم عاشورا گریه کرد . . . پدر آیت الله سید محمدتقی مدرسی نقل می کند: عصر عاشورای سال ۶۱ هجری ، شیطانک ها دیدند که ابلیس سرکرده ی آنان، به سر و صورت می زند و می گرید. گفتند: امروز که تو باید خوشحال باشی از چه رو پریشانی و گریان؟ گفت: اشتباه بزرگی کردم که این جماعت را واداشتم که حسین را بکشند. گفتند:چطور؟ مگر تو نمی خواستی این جمع به ظاهر مسلمان ، راهی جهنم شوند؟ و مگر نشدند؟ گفت:چرا چنین شد ولی از این نکته غفلت کرده بودم که با این کار ، باب رحمت الهی به روی مردم باز می شود هرکس به نحوی خود را در دستگاه امام حسین علیه السلام جای می دهد و از شفاعت او بهره مند می گردد. السلام علیک یا ابا عبدالله (ع) یا باب رحمه الله الواسعه 📙منبع: داستانهای روح افزا صفحه ۱۲۷ @sulook