فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آیا به قسمت اعتقاد دارید؟
قضا و قدر الهی...
🎤استاد #عالی
🌸⃟🌼🌿჻ᭂ࿐✰♻️
#کانال_عصر_ظهور
#قرارگاه_بسوی_ظهور
@amtewi
5.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
«فتنههای آخرالزمان»
استاد #پناهیان
🔹 چرا کسی که مودت اهل بیت رو داره فتنه میکنه؟
🌸⃟🌼🌿჻ᭂ࿐✰♻️
#کانال_عصر_ظهور
#قرارگاه_بسوی_ظهور
@amtewi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 شما یکبار که یابنالحسن میگید، او میگه جانم!
🍃أللَّہُمَ؏َـجِّڸْ لِوَلیِڪَ ألْفَـرَج
🌸⃟🌼🌿჻ᭂ࿐✰♻️
#کانال_عصر_ظهور
#قرارگاه_بسوی_ظهور
@amtewi
🌻حضرت خضـر و #امام_زمان(علیه السلام)
💫خداوند متعال خضر را حجّتی قرار داد تا هر که دربارة طول عمر امام زمان(علیه السلام) دچار شکّ و تردید شود، به ایشان بنگرد و ببیند خداوند بندگانی از طایفة انسانها دارد که چند هزار سال عمرشان از امام عصر(علیه السلام) بیشتر است.
علاوه بر این، او در دورة غیبت و پس از ظهور به سان انیسی مهربان و همراهی دلسوز در خدمت امام عصر(علیه السلام) خواهد بود.
💫امام رضـا علیه السلام :
«خضر (علیه السلام) از آب حیات نوشید و بنابراین تا روز قیامت زنده خواهد بود، او به نزد ما میآید و بر ما سلام میکند و ما صدای او را میشنویم، گرچه او را نمیبینیم و او در هر جا که یاد شود، حضور مییابد. پس هر کس از شما که او را یاد نمود به او سلام کند.
او در هنگام حج در مکّه حضور مییابد و جمیع عبادات و مناسک را به جا میآورد و در عرفه، وقوف میکند و برای مؤمنان دعا مینماید و به زودی خداوند در هنگام ظهور قائم ما وحشت و تنهایی او را، به انس مبدّل میسازد و او در کنار حضرت مهدی(علیه السلام) حضور مییابد.»
📚 کمالالدّین و تمامالنّعمه ، ج۲ ، ص ۳۹
🌸⃟🌼🌿჻ᭂ࿐✰♻️
#کانال_عصر_ظهور
#قرارگاه_بسوی_ظهور
@amtewi
13.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 کلیپ استاد رائفی پور و حجت الاسلام پناهیان
« فرج ،بعد نا امیدی »
#مهدویت
🌸⃟🌼🌿჻ᭂ࿐✰♻️
#کانال_عصر_ظهور
#قرارگاه_بسوی_ظهور
@amtewi
🎇#صبر_و_استقامت در راه خدا:
✨الَّذينَ إِذا أَصابَتْهُمْ مُصيبَةٌ قالُوا إِنَّا لِلَّهِ وَ إِنَّا إِلَيْهِ راجِعُونَ(156 سوره بقره)
همانان که چون پیشامد ناگوارى به آنان برسد مى گویند: ما از آنِ خداییم و به سوى او بازمى گردیم.
✨آیه أُولئِكَ عَلَيْهِمْ صَلَواتٌ مِنْ رَبِّهِمْ وَ رَحْمَةٌ وَ أُولئِكَ هُمُ الْمُهْتَدُونَ (157سوره بقره)
آنها كسانى هستند كه الطاف و رحمت خدا شامل حالشان شده؛ و آنانند هدايت يافتگان.
🦋امام صادق (علیه السلام) عبدالله بن سنان از امام صادق (علیه السلام) نقل کرده که پیامبر فرمود:
🌟خداوند عزّوجلّ فرمود:
☘«من دنیا را در میان بندگانم به عنوان قرض قرار دادم؛
🍃پس هرکس که از آن چیزی به من به وام دهد، به هر یک [از آن] ده تا هفتصد برابر و هر میزان از آن که بخواهم، به او میبخشم
🍃و کسی که از آن، به من قرض نداده، امّا اگر من چیزی را خلاف میل او از او بگیرم [بردباری پیشه کند، در ازای این صبر] به او سه خصلت میبخشم، که اگر یکی از آنها را به فرشتگانم میدادم، به [موجب] آن از من راضی میشدند».
⭐️سپس امام (علیه السلام) این فرمودهی خداوند متعال را تلاوت نمود که میفرماید:
إِذا أَصابَتْهُمْ مُصیبَةٌ قالُوا إِنَّا لِلهِ وَ إِنَّا إِلَیْهِ راجِعُونَ أُولئِکَ عَلَیْهِمْ صَلَواتٌ مِنْ رَبِّهِمْ و این یکی از سه خصلت است؛ و اینکه رحمت نصیب آنان است، خصلت دوّم است و اینکه هدایتشدهاند، خصلت سوّم است.
🌴امام صادق (علیه السلام) فرمود: «این ثواب برای کسی است که خداوند از او چیزی به اکراه بازستاند».
📚منبع:
تفسیر اهل بیت علیهم السلام ج۱، ص۷۴۸
الکافی، ج۲، ص۹۲/ بحارالأنوار، ج۶۸، ص۷۸/ بحارالأنوار، ج۷۹، ص۱۲۶/ العیاشی، ج۱، ص۶۸؛ فیه: بالتفاوت/ الخصال، ج۱، ص۱۳۰؛ فیه: «أعطیت» بدلٌ «جعلت»
🌸⃟🌼🌿჻ᭂ࿐✰♻️
#کانال_عصر_ظهور
#قرارگاه_بسوی_ظهور
@amtewi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌴#صبر_و_استقامت حضرت زینب سلام الله علیها
✍️سخنرانی حاج آقا مجتبی تهرانی (ره)
🌸⃟🌼🌿჻ᭂ࿐✰♻️
#کانال_عصر_ظهور
#قرارگاه_بسوی_ظهور
@amtewi
28.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢کلیپ
اسراری از محل خروج سفیانی
🔸️نکته:سفیانی یکی از بازیگران اصلی منطقه ای قبل از قیام قائم و همچنین دشمن امام زمان هست که ۶ ماه قبل از امام مهدی خروج میکند
🌸⃟🌼🌿჻ᭂ࿐✰♻️
#کانال_عصر_ظهور
#قرارگاه_بسوی_ظهور
@amtewi
🎆 نام تعدادی از فرشتگان در روایات ذکر شده است و وظایف آنها:
📌قسمت اول:
🌱1. راحیل: «ثُمَّ أَمَرَ اللَّهُ تَبَارَکَ وَ تَعَالَی مَلَکاً مِنْ مَلَائِکَةِ الْجَنَّةِ یُقَالُ لَهُ رَاحِیلُ وَ لَیْسَ فِی الْمَلَائِکَةِ أَبْلَغُ مِنْهُ فَخَطَبَ بِخُطْبَةٍ لَمْ یَخْطُبْ بِمِثْلِهَا أَهْلُ السَّمَاءِ وَ لَا أَهْلُ الْأَرْض»؛(2)سپس خداوند تبارک و تعالی به فرشتهای از فرشتگان بهشت به نام «راحیل» که در بلاغت هیچیک از ملائکه به پای او نمیرسند، دستور داد تا خطبه(عقد حضرت علی و فاطمه) را بخواند. او نیز خطبهای خواند که اهل آسمان و زمین چنین خطبهای نخوانده بودند.
🍃2. دردائیل: «قَالَ ابْنُ عَبَّاسٍ سَمِعْتُ رَسُولَ اللَّهِ (ص) یَقُولُ إِنَّ لِلَّهِ تَبَارَکَ وَ تَعَالَی مَلَکاً یُقَالُ لَهُ دَرْدَائِیلُ کَانَ لَهُ سِتَّةَ عَشَرَ أَلْفَ جَنَاحٍ مَا بَیْنَ الْجَنَاحِ إِلَی الْجَنَاحِ هَوَاءٌ وَ الْهَوَاءُ کَمَا بَیْنَ السَّمَاءِ إِلَی الْأَرْض...»؛(3)ابن عباس میگوید شنیدم که رسول خدا(ص) میفرمود خدای تعالی را فرشتهای است که «دردائیل» نام دارد. او را شانزده هزار بال است و ما بین هر دو بالش هوایی است که آن هوا به اندازه آسمان تا زمین است.
🌴3. اسماعیل: «وَ رَوَیْنَا مِنَ الْکِتَابِ الْمَذْکُورِ بِإِسْنَادِهِ إِلَی الصَّادِقِ (ع) أَنَّهُ قَالَ (ع) إِنَّ لِلَّهِ مَلَکاً یُقَالُ لَهُ إِسْمَاعِیلُ سَاکِنٌ فِی السَّمَاءِ الدُّنْیَا إِذَا قَالَ الْعَبْدُ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ سَبْعَ مَرَّاتٍ قَالَ لَهُ إِسْمَاعِیلُ قَدْ سَمِعَ اللَّهُ أَرْحَمُ الرَّاحِمِینَ صَوْتَکَ فَاسْأَلْ حَاجَتَک»؛(4)همانا برای خداوند فرشتهای است که به او «اسماعیل» میگویند. او در آسمان دنیا ساکن است. هر گاه بنده هفت بار بگوید یا ارحم الراحمین، اسماعیل به او میگوید خداوند که ارحم الراحمین است صدایت را شنید، حاجت خویش را از او بخواه.
🌿4. حیوان: «إِذَا سَکَنَتِ النُّطْفَةُ فِی الرَّحِمِ أَرْبَعَةَ أَشْهُرٍ وَ أَنْشَأَ فِیهِ الرُّوحُ بَعَثَ اللَّهُ تَبَارَکَ وَ تَعَالَی إِلَیْهِ مَلَکاً یُقَالُ لَهُ حَیَوَان»؛(5)هنگامی که نطفه در رحم چهار ماهه شد و روح در او دمیده شد، خداوند فرشتهای را به سویش میفرستد که «حیوان» نامیده میشود.
🌾 5. زاجر: «فَیَبْعَثُ اللَّهُ إِلَیْهِ مَلَکاً یُقَالُ لَهُ زَاجِرٌ فَیَزْجُرُه»؛(6) هنگام خروج طفل از رحم خداوند فرشتهای را برای باز کردن رحم میفرستد که نامش «زاجر» است. این فرشته مأموریتش تسهیل در کار به دنیا آمدن نوزاد است.
🌾6. رضوان: «إِنَّ مَلَکاً یُقَالُ لَهُ رِضْوَانُ یُنَادِی لَا سَیْفَ إِلَّا ذُو الْفَقَار»؛(7) ملکی است به نام «رضوان» که ندا میدهد شمشیری نیست مگر ذوالفقار.
🍀7. حزقائیل: «وَ إِنَّ لِلَّهِ مَلَکاً یُقَالُ لَهُ حِزْقَائِیلُ لَهُ ثَمَانِیَةَ عَشَرَ أَلْفَ جَنَاح»؛(8)فرشتهای است به نام «حزقائیل» که 18 هزار بال دارد.
☘8. میخائیل: «قَالَ رَسُولُ اللَّهِ (ص) إِنَّ لِلَّهِ تَبَارَکَ وَ تَعَالَی مَلَکاً یُقَالُ لَهُ مِیخَائِیلُ یَأْخُذُ الْبَرَاءَاتِ لِلْمُصَلِّینَ عِنْدَ کُلِّ صَلَوَات»؛(9) رسول خدا(ص) میفرمود برای خدا ملکی است که نامش «میخائیل» است که برای نمازگزاران در هر نمازی رهایی از آتش را میگیرد.
#نام_فرشتگان
📚منابع:
[2]. ابن بابویه، محمد بن على، محقق، مصحح، لاجوردى، مهدى، عیون أخبار الرضا علیه السلام، ج 1، ص 224، نشر جهان، تهران، چاپ اول، 1378 ق.
[3]. ابن بابویه، محمد بن على، محقق مصحح، غفارى، على اکبر، کمال الدین و تمام النعمة، ج 1، ص 282، اسلامیه، تهران، چاپ دوم، 1395 ق.
[4]. کوفى اهوازى، حسین بن سعید، محقق، مصحح، عرفانیان یزدى، غلامرضا، الزهد، النص، ص 54، المطبعة العلمیة، قم، چاپ دوم، 1402 ق.
[5]. برقى، احمد بن محمد بن خالد، محقق، مصحح، محدث، جلال الدین، المحاسن، ج 2، ص 315، دار الکتب الإسلامیة، قم، چاپ دوم، 1371 ق.
[6]. کلینی، محمد بن یعقوب، کافی، ج 6، ص 15،
[7]. مفید، محمد بن محمد، الإرشاد فی معرفة حجج الله على العباد، ج 1، ص 87، کنگره شیخ مفید، قم، چاپ اول، 1413 ق.
[8]. فتال نیشابورى، محمد بن احمد، روضة الواعظین و بصیرة المتعظین، ج 1، ص 47، انتشارات رضى، قم، چاپ اول، 1375 ش.
[9]. شعیری، محمد بن محمد، جامع الأخبار، ص 71، مطبعة حیدریة، نجف، چاپ اول، بىتا.
🌸⃟🌼🌿჻ᭂ࿐✰♻️
#کانال_عصر_ظهور
#قرارگاه_بسوی_ظهور
@amtewi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ
👤 استاد #رائفی_پور
نام پیامبر در تورات و انجیل
🌸⃟🌼🌿჻ᭂ࿐✰♻️
#کانال_عصر_ظهور
#قرارگاه_بسوی_ظهور
@amtewi
✴️#حوادث_ماه_شعبان_و_رمضان_در_نزدیکی_ظهور:
📌قسمت اول:
✳️طبق روایات اسلامی، در ماه رمضان سال پیش از قیام امام مهدی(علیهالسلام) حوادث بسیار عجیبی در جهان رخ می دهند که از زمان فرود آمدن آدم (علیهالسلام) تا آن زمان بی سابقه می باشند.
🌠در این ماه ستارۀ دنبالهدار ناشناسی که از قبل وارد فضای منظومۀ شمسی شده است، با گازها و غبارهایی که همراه دارد، سبب سرخ شدن آسمان می گردد.
ستارۀ یادشده در نیمۀ ماه رمضان، میان خورشید و زمین قرار می گیرد و باعث خورشید گرفتگی کلّی می شود.
سپس، شهابسنگی بزرگ از آن جدا می گردد و همراه با صدایی شدید در مشرق
زمین فرو می افتد و ویرانی زیادی به بار میآورد و در پی آن، دود غلیظی آسمان را فرا می گیرد.
☀️این ستاره، ضمن گردش در فضای منظومۀ شمسی، هنگامی که در نزدیکترین فاصله با زمین قرار میگیرد، اثر گرانشی آن سبب کندشدن حرکت زمین میشود و در بعد از ظهر یکی از روزها، مردم مشرق زمین شاهد ایستایی خورشید در میان آسمان خواهند بود و در همین حال، تصویر چهره و سینۀ امام علی (علیه السلام) در میان خورشید ظاهر می گردد.
🌏همچنین، ستارۀ یادشده زمانی که در جهت عکس حرکت زمین به دور خود و از کنار آن عبور می کند، اثر گرانشی اش موجب حرکت وارونۀ زمین می شود و در پی این حادثه، جهانیان شاهد طلوع خورشید از مغرب و دو برابر شدن طول شب و روز خواهند بود.
⚡️ با دورشدن ستارۀ دنباله دار از زمین، این کره دوباره حرکت طبیعی خود را باز می یابد. در اواخر ماه رمضان، دنباله دار یادشده از میان ماه و زمین می گذرد و سبب ماه گرفتگی می شود.
☄ در همین ماه، در صبح روز بیست و سوم، از آسمان ندایی رحمانی مردم را به حق دعوت میکند و پس از غروب آفتاب در همان روز، پیامی شیطانی مردم را به سوی باطل فرا می خواند(1).
اکنون شایسته است به برخی متونی که بیانگر حوادث ماه رمضان سال پیش از قیام منجی می باشند نگاهی بیندازیم.
✨در متون زرتشتیان آمده است:
... در آسمان نشانه گوناگون پیدا باشد...(2).
✨در کتاب مقدّس می خوانیم :
☁️و در آفتاب و ماه و ستارگان علامات خواهد بود...* و آن گاه پسر انسان(3) را خواهند دید که بر ابری سوار شده، با قوّت و جلالِ عظیم می آید*(4).
✨در قرآن کریم آمده است:
سوگند به آسمان و رونده در شب* و چه دانی که رونده در شب چیست* ستارۀ برافروخته*(5).
✨ از امام علی (علیهالسلام) در بارۀ «رونده در شب» پرسیده شد، فرمود:
🌟آن، زیباترین ستاره در آسمان است، در حالی که مردم نمی شناسندش...(6).
✨باز هم در قرآن کریم میخوانیم:
منتظر روزی باش که آسمان دودی آشکار را پدید آورد* این دود که مردم را فرا میگیرد، عذابی دردناک است*(7).
✨حذیفه، در بیان نشانه های ظهور، از رسول خدا (صلیاللهعلیهوآله) نقل کرده است:
🌫دودی میان مشرق و مغرب را پر می کند که بر اثر آن، مؤمن دچار زکام می شود و به کافر حالتی مانند مستی دست می دهد و [دود] وارد بینی، گوش، دهان و مقعدش می گردد...(8).
🔥 بیگمان به سوی شما آتشی میآید که امروز، در درّهای که به آن بَرَهوت گفته میشود، خاموش است. مردمان را فرا میگیرد، در آن عذابی دردناک است و جانها و مالها را میبلعد. تمام دنیا را طیِّ هشت روز درمینوردد و مانند باد و ابر پرواز میکند.
گرمیاش در شب بیشتر از روز، و برای آن، بین آسمان و زمین، غرّشی مانند رعدِ توفنده است. آن آتش در روز، به سرهای مخلوقات نزدیکتر است تا آسمان.
گفتم: ای فرستادة خدا، آیا در آن روز، مردان و زنانِ مؤمن از این آتش در اماناند؟
🍃فرمود: کجایند مردان و زنان مؤمن در آن روز؟!
مردم از خران بدترند؛ همانند چهارپایان بر یکدیگر میجهند، در حالی که میان ایشان مردی نیست که بگوید: باز ایستید (نکنید)، باز ایستید (نکنید) (9).
🌄 شایستۀ یادآوری است، هر چند واژۀ «بَرَهوت»، طبق آنچه در کتابهای جغرافی آمده است، نام درّه ای در منطقۀ حَضْرَموتِ یمن میباشد، به نظر می رسد در این سخن پیامبر اسلام (صلّی الله علیه و آله) به منطقه ای دور افتاده در فضای بیکران اشاره داشته باشد.
📚پی نوشت:
1. در تهیّه و تدوین مطالب فوق از نظرات برخی کارشناسان و کتاب «الطور المهدوی»،
تألیف عالم سبیط النیلی»، نویسندۀ عراقی شیعه، بهره گرفتیم.
2. زند بهمنیَسن، ص ۱۱، ف ۶ ، بند ۴.
3. مراد از «پسر انسان»، عیسی مسیح(علیه السلام) است که از آسمان فرود می آید.
4. کتاب مقدّس، عهد جدید، ص ۱۳۳، انجیل لوقا، ب ۲۱ ، بند ۲۵ و ۲۷.
5. قرآن کریم، سوره طارق، آیۀ ۴-٢.
6. بحار الأنوار، ج ۵۵، ص۸۹ ، ب ۹، ح ۴.
7. قرآن کریم، سورۀ دخان، آیۀ ١1- ۱٠.
8. عقد الدرر، ص ۴۱۸، ب۱۲، ف ۱۸.
9. حلیة الأولیاء، ج 5 ، ص١٣۶٠.
ادامه دارد...
🌸⃟🌼🌿჻ᭂ࿐✰♻️
#کانال_عصر_ظهور
#قرارگاه_بسوی_ظهور
@amtewi
🎆 نام تعدادی از فرشتگان در روایات ذکر شده است و وظایف آنها:
📌قسمت دوم:
🌤9. سجل: «إِنَّ فِی الْهَوَاءِ مَلَکاً یُقَالُ لَهُ إِسْمَاعِیلُ ... یُحْصُونَ أَعْمَالَ الْعِبَادِ فَإِذَا کَانَ رَأْسُ السَّنَة بَعَثَ اللَّهُ إِلَیْهِمْ مَلَکاً یُقَالُ لَهُ السِّجِل»؛[10] در آسمان ملکی است که نامش اسماعیل است..... اعمال بندگان را حفاظت میکنند وقتی سر سال شد، خداوند فرشتهای را به سویشان میفرستد که «سجل» نام دارد.
⭐️10. داعی: «إِنَّ اللَّهَ تَعَالَى نَصَبَ فِی السَّمَاءِ السَّابِعَةِ مَلَکاً یُقَالُ لَهُ الدَّاعِی فَإِذَا دَخَلَ شَهْرُ رَجَبٍ یُنَادِی [نادى] ذَلِکَ الْمَلَکُ کُلَّ لَیْلَةٍ مِنْهُ إِلَى الصَّبَاحِ طُوبَى لِلذَّاکِرِینَ طُوبَى لِلطَّائِعِینَ»؛[11] خداوند در آسمان هفتم ملکی قرار داده به نام «داعی». هنگامی که ماه رجب داخل شد، این ملک هر شب تا صبح کارش این است که میگوید خوش به حال ذاکرین و اطاعت کنندگان.
🌝11. ظهلیل: «وَکَّلَ اللَّهُ بِقَبْرِ النَّبِیِّ (ص) مَلَکاً یُقَالُ لَهُ ظِهْلِیل إِذَا صَلَّى عَلَیْهِ أَحَدُکُمْ وَ سَلَّمَ عَلَیْهِ قَالَ لَهُ یَا رَسُولَ اللَّهِ فُلَانٌ سَلَّمَ عَلَیْکَ وَ صَلَّى عَلَیْکَ قَالَ فَیَرُدُّ النَّبِیُّ ص بِالسَّلَام»؛[12] خداوند فرشتهای را برای قبر پیامبر اسلام(ص) موکل قرار داد که «ظهلیل» نام دارد. هرکسی که سلام و صلوات بر او بفرستد، این فرشته به پیامبر میگوید فلانی به شما سلام و درود فرستاد، پس پیامبر(ص) هم جواب سلامش را میدهد.
🌞12. ایمان: «ملکا یقال له الإیمان»؛[13] فرشتهای «ایمان» نام دارد.
13. زوقابیل: «فبعث اللّه ملکا یقال له زوقابیل»؛[14] خداوند فرشتهای مبعوث کرد به نام «زوقابیل».
🌙۱۴. مالک: «وَ نادَوْا یا مالِکُ لِیَقْضِ عَلَیْنا رَبُّکَ قالَ إِنَّکُمْ ماکِثُونَ»؛[15] فریاد برآورند که اى مالک، کاش پروردگار تو ما را بمیراند. مىگوید نه، شما در اینجا ماندنى هستید.
«...إِنَّ هَذَا مَالِکٌ خَازِنُ جَهَنَّمَ...»؛[16] این (فرشته) مالک نگهبان جهنم است.
🌟15. نکیر و منکر: «عَلِیُّ بْنُ النُّعْمَانِ عَنِ ابْنِ مُسْکَانَ عَنْ سُلَیْمَانَ بْنِ خَالِدٍ قَالَ: سَأَلْتُ أَبَا عَبْدِ اللَّهِ (ع) عَمَّا یَلْقَى صَاحِبُ الْقَبْرِ فَقَالَ إِنَّ مَلَکَیْنِ یُقَالُ لَهُمَا مُنْکَرٌ وَ نَکِیرٌ یَأْتِیَانِ صَاحِبَ الْقَبْرِ فَیَسْأَلَانِهِ عَنْ...»؛[17] سلیمان بن خالد میگوید از امام صادق(ع) پرسیدم از کسی که با میت در قبر ملاقات میکند فرمود: دو فرشته هستند به نام نکیر و منکر که بر مرده وارد میشوند و از او میپرسند... .
💫16. رومان(منبه): «... فَصَلِّ عَلَیْهِمْ وَ عَلَى الرَّوْحَانِیِّینَ مِنْ مَلَائِکَتِک ... وَ رُومَانَ فَتَّانِ الْقُبُورِ،...»؛[18] پس درود فرست بر ایشان و بر روحانیین از فرشتگانت ... و رومان آزمایش کننده (اهل) قبرها.[19]
☀️۱۷. هاروت و ماروت: «...وَ ما أُنْزِلَ عَلَى الْمَلَکَیْنِ بِبابِلَ هارُوتَ وَ مارُوتَ...»؛[20] و (نیز یهود) از آنچه بر دو فرشته بابل «هاروت» و «ماروت»، نازل شد پیروى کردند. (آن دو، راه سحر کردن را، براى آشنایى با طرز ابطال آن، به مردم یاد مىدادند.
و ....
#نام_فرشتگان
📚منابع:
[10]. الزهد، النص، ص 54.
[11]. ابن طاووس، على بن موسى، اقبال الأعمال، ج 2، ص 628، دار الکتب الإسلامیه، تهران، چاپ دوم، 1409 ق.
[12]. ابن طاووس، على بن موسى، جمال الأسبوع بکمال العمل المشروع، ص 243، دار الرضى، قم، چاپ اول، 1330 ق.
[13]. عاملى نباطى، على من محمد، الصراط المستقیم إلى مستحقی التقدیم، ج 1، ص 156، المکتبة الحیدریة، نجف، چاپ اول، 1384 ق.
[14]. حسینى موسوى، محمد بن أبی طالب، محقق، مصحح، حسون، کریم فارس، تسلیة المجالس و زینة المجالس(مقتل الحسین علیه السلام)، ج 1، ص 525، مؤسسة المعارف الإسلامیة، قم، چاپ اول، 1418 ق.
[15]. زخرف، ۷۷.
[16]. کوفى اهوازى، حسین بن سعید، الزهد، النص، محقق، مصحح، عرفانیان یزدى، غلامرضا، ص 100، المطبعة العلمیة، قم، 1402 ق.
[17]. الزهد، النص، ص 88.
[18]. على بن الحسین علیه السلام، امام چهارم، الصحیفة السجادیة، ص 40، دفتر نشر الهادى، قم، چاپ اول، 1376 ش.
[19]. رومان(منبه) نام فرشتهاى است که پیش از نکیر و منکر وارد قبر میشود و آدمى را میآزماید، اگر نیکوکار بود منکر و نکیر را آگاه میسازد که هنگام سؤال با او به نرمى رفتار نمایند و اگر بد کار بوده به آنان خبر میدهد.
[20]. بقره، ۱۰۲.
🌸⃟🌼🌿჻ᭂ࿐✰♻️
#کانال_عصر_ظهور
#قرارگاه_بسوی_ظهور
@amtewi