🔸امام صادق(علیه السلام):
🔹السُّجُودُ عَلی طِینِ قَبْرِ الْحُسَیْنِ علیه السلام یُنَـوِّرُ إِلَی الْأرْضِ السّـابِعـَةِ وَ مَنْ کانَ مَعَهُ سُبْحَةٌ مِنْ طِینِ قَبْرِ الْحُسَیْنِ علیه السلام کُتِبَ مُسَبِّحا وَ إِنْ لَمْ یُسَبِّحْ بِها
🔹سـجده بر تربت قبر حسـین علیهالسلام تا زمین هفتم را نورباران میکند و کسی که تسبیحی از خاک مرقد حسین علیهالسلام را با خود داشته باشد، تسبـیحگوی حـق محسوب میشود، اگرچه با آن تسبیح هم نگوید.|من لایحضره الفقیه
هدایت شده از مؤسسه معارفی فقهی برهان
□ فضیلت و آداب زیارت حضرت
سیدالشهداء علیهالسلام
❖ حضرت امام صادق "علیهالسلام" فرمودند:
«هر که پیاده به زیارت قبر حسین (علیهالسلام) برود، خداوند به هر قدمی برای او هزار حسنه مینویسد و هزار گناه از او پاک میکند و رتبهاش هزار درجه بالا میرود.
پس هرگاه به فرات رسیدی، غسل کن و کفشهایت را درآور و پابرهنه، به مانند عبد ذلیل راه برو؛
وقتى كه به درب حائر رسيدى چهار مرتبه تكبير بگو؛ سپس اندكى راه برو، باز چهار مرتبه تكبير بگو؛ بعد به طرف بالاى سر آن حضرت برو، و در آنجا بايست و سپس چهار مرتبه تكبير بگو؛ و نزد آن حضرت نماز بخوان، و از خداوند متعال حاجت خود را بخواه.»
[مَنْ أَتَی الْحُسَینَ(علیه السلام) مَاشِیاً کتَبَ اللَّهُ لَهُ بِکلِّ خُطْوَةٍ أَلْفَ حَسَنَةٍ وَ مَحَا عَنْهُ أَلْفَ سَیئَةٍ وَ رَفَعَ لَهُ أَلْفَ دَرَجَةٍ فَإِذَا أَتَیتَ الْفُرَاتَ فَاغْتَسِلْ وَ عَلِّقْ نَعْلَیک وَ امْشِ حَافِیاً وَ امْشِ مَشْی الْعَبْدِ الذَّلِیلِ فَإِذَا أَتَيْتَ بَابَ الْحَائِرِ فَكَبِّرْ أَرْبَعاً؛ ثُمَّ امْشِ قَلِيلًا، ثُمَّ كَبِّرْ أَرْبَعاً؛ ثُمَّ ائْتِ رَأْسَهُ، فَقِفْ عَلَيْهِ فَكَبِّرْ أَرْبَعاً؛ صَلِّ عِنْدَهُ، وَ اسْأَلِ اللَّهَ حَاجَتَكَ]
📚 کامل الزّیارات: باب ۴۹ حديث ۴
35.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جامعهشناسی بینظیر امام سجاد(علیه السلام) بعد از واقعه کربلا
امام سجاد(علیه السلام): مردم ۶ طبقه هستند؛ شیرها، گرگها، روباهها، سگها، خوکها و برهها
هدایت شده از مؤسسه معارفی فقهی برهان
✍داود رقی نقل میکند :
من در حضور امام جعفر صادق علیه السّلام بودم که امام آب خواست. هنگامی که آب را آشامید، حالت گریه به آن حضرت دست داد و چشمانش پر از اشک شد. سپس به من فرمود:
خدا قاتل امام حسین علیه السّلام را لعنت کرده است، هیچ بنده ای نیست که آب بیاشامد و قاتل امام حسین را لعنت کند، مگر اینکه خدا صد هزار حسنه در نامه عملش مینویسد و صد هزار گناه او را محو کرده و صد هزار درجه برایش بالا میبرد و گویا چنین شخصی صد هزار غلام آزاد کرده است و خداوند فردای قیامت او را در حالی محشور میکند که قلبش مطمئن و آسوده است
📚کامل الزیارات،ص ۱۰۶
📚بحارالانوار،ج۴۴،ص۳۶۸،ح۱۶
@borhan_maaref
ایتا _ تلگرام
هدایت شده از آیت الله العظمی جوادی آملی
امام باقر سلام الله علیه فرمودند:
يك درهم خرج كردن در راه زيارت قبر امام واجب الاطاعة هفتاد هزار حسنه دارد، هفتاد هزار سيئه را محو ميكند و اسم صاحب آن در ديوان صديقين و شهدا ثبت ميشود؛ «مَنْ نَوَى مِنْ بَيْتِهِ زِيَارَةَ قَبْرِ إِمَامٍ مُفْتَرَضٍ طَاعَتُهُ وَ أَخْرَجَ لِنَفَقَتِهِ دِرْهَماً وَاحِداً كَتَبَ اَللَّهُ جَلَّ ذِكْرُهُ لَهُ سَبْعِينَ أَلْفَ حَسَنَةٍ وَ مَحَا عَنْهُ سَبْعِينَ أَلْفَ سَيِّئَةٍ وَ كَتَبَ اِسْمَهُ فِي دِيوَانِ اَلصِّدِّيقِينَ وَ اَلشُّهَدَاءِ...».
ادب فنای مقربان جلد ۱ صفحه ۴۸
🆔 @daftar_ayatollah_javadi_amoli
هدایت شده از آیتاللهالعظمی شبیری زنجانی
🔸بهانهٔ پاداش
آیتاللهالعظمی حاج سید احمد زنجانی در کتاب #الکلام_یجر_الکلام درباره رحمت خداوند و دادن پاداشهای بسیار برای کارهای بهنظر کوچک، مینويسد:
يكى از راجههای هند، به كربلا میرفت؛ يكى از خدّام آستانه، از او استقبال كرده، مهار شتر كجاوه او را كشيد. در اين اثنا، سائلى از وى درخواست كرد. خادم خواست او را ردّ كند، گفت: توى كجاوه كسى نيست.
راجه شنيد، پوشش كجاوه را بلند كرد و گفت: پس من كيست؟ آن گاه، يك مشت زر به او داد. خواست سائل برود، باز صدا كرد: پس من كيست؟ يك مشت زر، باز به او داد. بعد از چند قدم نيز باز به همين منوال. خلاصه، در هر چند قدم مىگفت: پس من كيست؟ يك مشت زر به وى مىداد. بالاخره سائل باورش نشد كه اين همه زر را به او بدهند. ترسيد كه از وى پس بگيرند، فرار كرد.
ولى تو مترس؛ رحمت واسعه الهيّه محدود نيست كه اينگونه عطايا در حساب باشد و هر قدر هم زياد شامل حال انسان گردد، ذرّهاى از خزائن رحمت الهى كاسته نمىشود؛ چون رحمت الهيّه، محدود نيست؛ چنانكه استحقاق انسان هم محدود نيست.
نمىبينى كه حضرت رسول (صلّى الله عليه وآله وسلّم) هر روز، چندين ميليون بار صلوات براى حضرتش مى فرستند؟ و معنى صلوات، همان درخواست كردن رحمت است از حضرت بارى، براى آن جناب. و البته خداوند نيز رحمت و بركاتش را به موجب همين درخواستها، در حقّ آن حضرت جارى مىكند؛ مع ذلك، استحقاق آن حضرت تمام نمى شود.
پس، معلوم مىشود كه نحوه شمول رحمت در نشئه ديگر، غير از نحوه شمول در اين نشئه است؛ چون اين نشئه، از جهات اربع محدود است و حدّ رحمتش، همان رفع احتياج اين عالم و دفع سقم و اَلَم است؛ و لذا هر كه در شؤونات دنيويّه، دست به بيشتر از اين بيالايد، عقلا ملامتش مى كنند كه فايده اش چيست؟! به خلاف نشئه ديگر كه حدّى ندارد و هر چه از ناحيه حضرت حقّ، به بندهاش عطا مى شود، محلّ خرج دارد. اين است كه براى هر عمل كوچك، آن قدر ثواب مىدهند كه مادّيين چشمشان باز مىماند و باور نمىكنند كه براى عمل به آن كوچكى، ثواب به اين بزرگى بدهند؛ و لهذا يكى از دانشمندان آن ها، همين را ميزان تمیيز خبر مجعول قرار داده و گفته: خبرى كه متضمّن ثواب بزرگ، به عمل كوچك باشد، مجعول است. ديگر نفهميده كه اين از سعه رحمت الهيّه است كه خدا مىخواهد به اندك بهانه، بندهاش را مشمول آن قرار دهد؛ والّا مقام داد و بستاد نيست كه سنگ و ترازو گذاشته، عمل بنده را با رحمت خدا موازنه كنند؛ آن گاه بگويند كه كفه آن، با اين راست نمىآيد!
@zanjani_net
هدایت شده از آیت الله العظمی جوادی آملی
استفاده از فرصت
رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم فرمودند:
خدا در زندگیتان، نسیم های حیات بخشی را جای داده، با آمادگی فراوان آن فرصت ها را دریابید و از آنها استفاده کنید.
مفاتیح الحیاة صفحه ١٩۵
🆔 @daftar_ayatollah_javadi_amoli
هدایت شده از makarem.ir
#تصویرسازی
#اربعین
اربعین؛ مسیر تحول
اربعین حسینی علیه السلام یکی از نفحات و نسیم های بهشتی است؛ اربعین سبب بازخوانی ماجرای کربلا و عامل مهم تربیت و تزکیه است؛ استفاده ما از اربعین آن است که زمانی که باز می گردیم با زمانی که به سفر رفتیم متفاوت باشد و متحول شویم.
حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی
http://mk6.ir/EqTtQ
#حضرت_آیت_الله_مکارم_شیرازی
🆔 @makarem_ir
حضرت زهرا (سلام الله علیها)میفرمایند: هر كه خداوند را بى پيرايه و خالصانه عبادت كند، خداوند برترين مصلحتش را نثار او مى كند.
📜بحار، ج 70، ص 249
هدایت شده از *موکب سلیمانی* تبلیغ مجازی نهاد
از روزي که از اين جا حرکت ميکنيد قصد کنيد آقا! ما داريم ميآييم گدايي، يک چيز ميخواهيم و آن معرفت خودتان است. حالا ما چه قدر راه رفتيم، چه قدر خستهايم، اگر ما صد سال هم راه برويم و حاصل آن صد سال، آن معرفت باشد ضرر نکرديم، اینکه حالا چند روز بيشتر نيست.
از اول نيت کنيد خواستهمان اين است، از راه دور هم آمديم، براي گدايي آمديم، هيچ چيز ديگري هم نيست، فقط براي گدايي آمديم اما آن چیزی که از شما ميخواهيم نه آب است و نه نان است و نه همسر است و نه خانه است و نه شغل است و نه مقام است، معرفت خودتان است. اگر از اول اين نيت را بکنيد خيلي برد کرديد و بهترين نتيجهاي که ميتوانستيد از اين سفرتان بگیرید گرفتيد....
سخنرانی در جمع زوار کربلا
مطالعه متن کامل 👇👇
https://mesbahyazdi.ir/node/5312