باری، پس از فرود کاروان حسینی در کربلا، خیمهٔ امام حسین علیهالسّلام و فرزندانش برپا شد و اقوام و خویشان آن حضرت خیمههایشان را اطراف خیمه ایشان برپا کردند
●بنابر روایتی از امام باقر علیهالسّلام، امام حسین علیهالسّلام •پس از ورود به کربلا•هنگام نصب خیمهها، نیزار و بوته زار را پشت سر قرار داد تا تنها از یک سو با دشمن مواجه باشد.
با عنایت به اینکه نام سرزمینی که امام حسین در آنجا به شهادت رسیدند کربلا بود این شعار مشهور شده است کل یوم عاشورا و کل ارض کربلا.این عبارت پر معنا و مهم، در هیأت و دستجات عزاداری، همواره به عنوان یک شعار و حتی گاه دلیل و فلسفه ی بسیاری از مجالس حسینی مطرح می شود. اما متأسفانه در برخی موارد، به غلط، به عنوان حدیث و گفتاری از امام معصوم علیه السلام بیان شده است.
بلکه بیتی از اشعار یکی از شعرای معاصر امام صادق علیه السلام است. عبارت کل یوم عاشورا و کل ارض کربلا درمجموعه ی بحارالنوار، کتب اربعه و مستدرک الوسائل نیست. آنچه در استفاده و اطمینان نسبت به این عبارت است اشاره امام خمینی•ره•است: دستور است برای همه، کل یوم عاشورا و کل ارض کربلا. دستور است به اینکه هر روز و همه جا باید همان نهضت را ادامه بدهید. همان برنامه را.کل یوم عاشورا و کل ارض کربلایعنی هر جا هستی آنجا را کربلا بدان و کار عاشورایی کن
خواص احساس خطر نکردند. بعضى هم که شاید احساس خطر میکردند، منافع شخصىشان، عافیتشان، راحتشان، اجازه نداد که عکسالعملى نشان بدهند. پیغمبر، اسلام را آورد تا مردم را به توحید، به پاکیزگى، به عدالت، به سلامت اخلاق، به صلاح عمومى جامعه بشرى سوق بدهد. امروز کسى به جاى پیغمبر مىنشیند که سر تا پایش فساد است، سر تا پایش فسق است، به اصل وجود خدا و وحدانیت خدا اعتقادى ندارد. با فاصله پنجاه سال بعد از رحلت پیغمبر، یک چنین کسى مىآید سر کار! این به نظر شما امروز خیلى عجیب مىآید؛ آن روز به نظر بسیارى از آن مردم، عجیب نیامد. عجب! یزید خلیفه شد و مأمورین غلاظ و شداد را گذاشتند در اطراف دنیاى اسلام که از مردم بیعت بگیرند. مردم هم دستهدسته رفتند بیعت کردند؛ علما بیعت کردند، زهّاد بیعت کردند، نخبگان بیعت کردند، سیاستمداران بیعت کردند.
🏴🏴🏴🏴🏴
من غم و مهر حسین با شیر از مادر گرفتم
روز اول کآمدم دستور تا آخر گرفتم
بر مشام جان زدم یک قطره از عطر حسینی
سبقت از مُشک و گلاب و نافه و عنبر گرفتم
⚘⚘⚘⚘
همه ما مدیون مادران و پدرانی هستیم که ما را با عشق سیدالشهدا آشنا کردند و مهر ایشان را قطره قطره از لحظه اول در کام ما ریختند. و رنگ حسینی به زندگی ما زدند و تا ابد ما را مدیون خود ساختند که این بزرگترین هدیه الهی است.
🌿🌿🌿🌿🌿
هدایت شده از غلامرضا
🏴 معنای روضه
🔸 #امام_خمینی: «یک عدهای آمدهاند میگویند که نه، دیگر روضه نخوانید! نمیفهمند اینها که #روضه یعنی چه... گریه کردن بر عزای امام حسین علیه السلام، زنده نگه داشتن همین معنا است که یک جمعیت کمی در مقابل یک امپراتوری بزرگ ایستاد.»
✅ @
هدایت شده از غلامرضا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاسخی کوتاه به یک سوال"
👈پاسخ به شبهه:
چرا در فرهنگ شیعه همیشه حزن، اندوه و عزاداری حاکم است؟
حضرت آیتالله بهجت قدسسره:
▪️حضرت سیدالشهدا علیهالسلام فرمود: «چرا ریختن خون مرا حلال میدانید؟ آیا حلالی را حرام کردهام یا حرامی را حلال کردهام؟». یک ملعونی جواب داد: «بهخاطر بغضی که از پدرت در دل داریم، با تو میجنگیم».
▪️اینجاست که میگویند حضرت سیدالشهدا علیهالسلام گریه کرد؛ [چراکه] آن کسی را که باید به او تحبب (ابراز دوستی) بکنند، تبغض (ابراز دشمنی) میکنند.
📚 رحمت واسعه، ص٩٨
هدایت شده از غلامرضا
🎙امام خامنه ای مد ظله العالی :
اگر کسانی برای حفظ جانشان ،راه خدا را ترک کنند و آنجا که باید حق بگویند ،نگویند....آن وقت حسین بن علی ها به مسلخ کربلا خواهند رفت و به قتلگاه کشیده خواهند شد
آن وقت یزیدها بر سرکار می آیند و بنی امیه هزار ماه بر کشوری که پیغمبر به وجود آورده بود حکومت خواهند کرد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مدد ابا عبدالله در عالم قبر
1_1127022327.mp3
6.52M
⚫️ صوت کلیپ بسیار زیبای من لی غیرک...
🎤 حامد زمانی و حاج عبدالرضا هلالی
04-ROZE HABIB EBNE MAZAHER.mp3
5.42M
السلام علیک یا اصحاب الحسین
🚩 روضه های محرم 🏴
#حضرت_حبیب_بن_مظاهر سلام الله علیه
#استاد_هاشمی_نژاد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
"پاسخی کوتاه به یک سوال"
👈پاسخ به شبهه:
آیا امام حسین(ع) میدانست شهید میشود؟ اگر چنین است چرا با پای خود به سوی قتلگاه رفت؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مجموعه ویدیو کامنت های کتاب "آفتاب در مصاف"
🔻 ارزش ها
★ــــــ★ــــــ★ــــــ★
هدایت شده از غلامرضا
السَّلامُ عَلَیْکَ یَا أَبَا عَبْدِ اللهِ
صَلَّى اللهُ عَلَیْکَ یَا أَبَا عَبْدِ اللهِ
رَحِمَکَ اللهُ یَا أَبَا عَبْدِ اللهِ
لَعَنَ اللهُ مَنْ قَتَلَکَ
وَ لَعَنَ اللهُ مَنْ شَرِکَ فِی دَمِکَ
وَ لَعَنَ اللهُ مَنْ بَلَغَهُ ذَلِکَ فَرَضِیَ بِهِ
أَنَا إِلَى اللهِ مِنْ ذَلِکَ بَرِیءٌ