eitaa logo
انباز
272 دنبال‌کننده
415 عکس
82 ویدیو
25 فایل
انباز: شریک، دوست، مانند و همتا، محبوب و معشوق. جایی کوچک برای فعالیت دینی ایتا: https://eitaa.com/anbaz60 تلگرام: https://t.me/anbaz60 ادمین: @Sajjaddinparast60 پست اول کانال: https://eitaa.com/anbaz60/2 وبلاگ: http://sdinparasti60.parsiblog.com/
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از هادیانه ها
123-90.93 مائده.mp3
5.03M
ص 123 90-93 🔹 🔹 🔹 نسبت فقه و عرفان
124-96.103 مائده.mp3
5.14M
ص 124 96-103 🔹 روش قرآن در بیان احکام و قوانین 🔹 احکام حکیمانه خدا متناسب با سر پا بودن انسان (حکمت در تشریع) 🔹 تأثیر تربیتی توجه به عقاب و رحمت خدا، با هم 🔹 گفته‌ها و ناگفته‌های قرآن برای ما هدایت دارد.
125-104.105 مائده.mp3
5.25M
ص 125 104-105 🔹 از غرر آیات تربیتی 🔹 معنای خودمحوری در تربیت مطلوب از نظر دین 🔹 مبدأ و معاد، تکیه‌گاه زیست اخلاقی است. 🔹 برهان اخلاقی بر وجود خدا 🔹 تفاوت تربیت و اخلاق 🔹 تفاوت تربیت خود و دیگران 🔹
انباز
#مباحث_تفسیری ص 125 #مائده 104-105 🔹 از غرر آیات تربیتی 🔹 معنای خودمحوری در تربیت مطلوب از نظر دین
همه ما، خصوصا کسانی که اشتغالی به کار تربیتی داریم، باید این بحث را سرلوحه کارمان قرار دهیم.
فردا از نظر آیات عظام خامنه‌ای و نوری همدانی اول ماه شوال و است اما بقیه (از جمله آیت الله سیستانی) فعلا فردا را آخر ماه مبارک رمضان می‌دانند و مقلدانشان فردا روزه بگیرند عذری داشته باشند.
بر اساس متن فوق، پنجشنبه برای سه دسته از افراد عید فطر است: ۱. مقلدان رهبر انقلاب؛ ۲. مقلدان مراجعی که حکم را برای اثبات اول ماه کافی می‌دانند و رهبر انقلاب را مصداق حاکم شرعی می‌شناسند؛ ۳. مقلدان مراجعی که حصول اطمینان از این بیان را کافی می‌دانند و خود این مقلدان با اطلاع از متن فوق به اطمینان می‌رسند.
طبق گزارش ستاد استهلال رهبر انقلاب هلال شوال ۱۴۴۲ فقط با چشم مسلح دیده شده و در مناطق زیادی اصلا دیده نشده است. بنابراین اگر مرجع تقلید ما رؤیت با چشم مسلح را کافی نمی‌داند، نباید بر اساس نظر (و حتی حکم) آیت الله خامنه‌ای پنجشنبه را عید بدانیم. پس این مطلب دیگر معتبر نیست. شفاف‌سازیِ به‌هنگامِ قابل تقدیر و تشکر است.
https://aasemaan25.blog.ir/ پیش بینی دقیق روز عید بر اساس ۶ مبنای فقهی رایج ✅✅✅