🔹ناو نیوجرسی در سال ۱۹۸۳ میلادی وارد لبنان شد؛ جوزف ابوخلیل در روزنامه فالانژیست کار نوشت: کجاست خدای مستضعفین در برابر عظمت نیوجرسی
🔸اندک زمانی بعد عماد مغنیه با منفجر کردن مقر تفنگداران دریایی آمریکا و کشتن ۲۴۱ نفر از کماندوهای آمریکایی پاسخ داد: پروردگار مستضعفان اینجاست، پس عظمت نیوجرسی کجاست؟
🗞 @Ancients ⏳
فاتحان انقلاب، ۲۱بهمن ۱۳۵۷
عکس از میشل ستبون
🗞 @Ancients ⏳
2.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گرانی کالاهای اساسی: سیمان ۳۰۰ درصد، گندم ۳۲۰ درصد، شکر ۳۰۸ درصد، آهن آلات ۲۰۰ درصد، روغن نباتی ۲۰۰ درصد!
🗞 @Ancients ⏳
اسکیمویی که برای نخستین بار از شنیدن یک موسیقی ضبط شده لذت می برد، سال ۱۹۲۲
🗞 @Ancients ⏳
عکاس باشی عبدالله قاجار
شخصی که میشه گفت بعد از آنتوان سوروگین بیشترین عکسها رو از دوره قاجار ایشون عکاسی کردن
🗞 @Ancients ⏳
🗞 روزنامه گردی تاریخ ۲۴ بهمن ۱۳۵۱؛
🔴 هنرمندان فیلم های فارسی برنامه وسیعی برای بزرگداشت انقلاب تدارک دیده اند
🟢 هشدار ایران به عراق برای اعاده فوری سرنشینان هلیکوپتر ایرانی و تصویری از این رخداد، تیتر و عکس اول شماره امروز یکشنبه ۲۴ بهمن سال ۱۳۵۱ روزنامه اطلاعات است.
🟢 به بغداد هم هشدار داده شده که مسئول عواقب وخیم خودداری از اعاده هلیکوپتر و سرنشینان آن خواهد بود. همچنین خبر برخورد مرزی تازه بین ایران و عراق هم در این صفحه دیده میشود که دو ساعت ادامه داشته و بعثی ها مجبور به عقب نشینی شده اند. فردا در تهران برف سنگینی می بارد! این هشدار را رئیس اداره کل هواشناسی داده که ریزش برف تا ۴۸ ساعت ادامه خواهد داشت.
🟢 خبر دیگر روزنامه هم به تشکیل صندوق بازنشستگی کارمندان شرکتها اختصاص دارد. هنرمندان فیلم های فارسی برنامه وسیعی برای بزرگداشت انقلاب شاه و ملت تدارک دیده اند.
🗞 @Ancients ⏳
کلاس درس ریاضی، دانش آموزان با لباس متحدالشکل در یکی از مدرس تهران قدیم
سال ۱۳۰۸
🗞 @Ancients ⏳
عکسی از دیوانخانه کریم خان زند در شیراز در سال ۱۳۰۵، بخش مهمی از این بنا در حال حاضر از بین رفته است.
🗞 @Ancients ⏳
از شكنجههاى قرون وسطى كه در آن فقط سر قربانی بیرون بوده و روی سرش عسل وشیر میریختند تا حشرات شروع به خوردنش کنند و مرتبا به وی غذا ميدادند تا با ریختن فضولاتش حشرات بیشتر به سمتش بروند
🗞 @Ancients ⏳
✅ ۵۵ سال قبل در روزنامه امروز؛
🗣️ اظهارات عجیب یک زن در دادگاه حمایت خانواده:
🔴 من باید برای شوهرم زن بگیرم!
🗞 روزنامه اطلاعات، ۲۴ بهمن ۱۳۴۹
🗞 @Ancients ⏳