💎 #کلام_نور
🔹 امام كاظم عليه السلام:
تُسْتَحَبُّ عَرامَةُ الصَّبىِّ فى صِغَرِهِ لِيَكونَ حَليما فى كِـبَرِهِ
شایسته است کودک به هنگام خردسالی، بازیگوش و پرنشاط باشد تا در بزرگسالی صبور و شکیبا گردد
📙 کافی جلد6 صفحه51
ـــــــــــــــــــــــــ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چگونه از یک پیامرسان داخلی به پیامرسان دیگر پیام ارسال کنیم؟
ـــــــــــــــــــــــــ
حجت الاسلام محسن قرائتی
تفسیر سوره کهف - آیه ۲۱
وَکَذَ لِکَ أَعْثَرْنَا عَلَیْهِمْ لِیَعْلَمُواْ أَنَّ وَعْدَ اللَّهِ حَقٌّ وَأَنَّ السَّاعَةَ لَا رَیْبَ فِیهَآ إِذْ یَتَنَزَعُونَ بَیْنَهُمْ أَمْرَهُمْ فَقَالُواْ ابْنُواْ عَلَیْهِم بُنْیَناً رَّبُّهُمْ أَعْلَمُ بِهِمْ قَالَ الَّذِینَ غَلَبُواْ عَلَى أَمْرِهِمْ لَنَتَّخِذَنَّ عَلَیْهِم مَّسْجِداً
ترجمه
و بدین گونه (مردم را) بر حالشان آگاه کردیم تا زمانى که میانشان درباره کارشان (معاد و قیامت) گفتگو بود، بدانند که وعده خدا (درباره رستاخیز) حقّ است و اینکه در فرارسیدن قیامت تردیدى نیست، پس (از آشکار شدن این حقیقت) عدّه اى گفتند: بر روى آنان بناى یادبودى بنا کنید، پروردگارشان به حال آنان داناتر است، آنان که بر کارشان آگاهى و دسترسى یافته بودند گفتند: ما بر آنان معبدو مسجدى مى سازیم (تا نشان حرکتِ توحیدى آنان باشد).
«اِعثار» به اطلاع یافتن تصادفى و بدون جستجو گفته مى شود، چنانکه مردم آن زمان بدون زحمت و از راه پول و سکّه آنان، از راز مهم آنان آگاه شدند.
در داستان اصحاب کهف، مسأله قدرت و اراده الهى، شجاعت، دل کندن از دنیا، هجرت، تقیّه، امدادهاى الهى و تغذیه حلال مطرح است.
پیام ها
۱- ارشاد و آموزشِ تجربى، عینى و نمایشى، از بهترین ارشادهاست. «اَعثَرنا علیهم لیعلموا»
۲- هیچ یک از کارهاى خدا عبث و بیهوده نیست. «اَعثَرنا...لیعلموا أنّ وعد اللّه حقّ»
۳- عقاید باید بر اساس علم باشد. «لیعلموا أنّ وعد اللّه حقّ»
۴- قدرتى که بتواند انسان را بیش از سه قرن بىغذا زنده نگاه دارد، مى تواند مرده ها را هم زنده کند. «أنّ وعداللّه حقّ»
۵ - انسان از کنار بعضى حوادث تاریخى به سادگى مىگذرد و از آثار تربیتى آن غافل است. اصحاب کهف، بعد از کشف ماجرا از دنیا رفتند، و مردم در فکر یادبود و ساختن مقبره بودند، نه عبرت و درسآموزى. «ابنُوا علیهم بنیاناً»
۶- اغلب افراد سطحى و ساده اندیش، حال کار ندارند و به دیگران مى گویند کار کنند، «قالوا ابنوا» ولى افراد نیرومند مى گویند ما خودمان انجام مى دهیم. «لنتّخذنّ»
۷- ساختن مسجد بر مزار اولیاى خدا، ریشه قرآنى دارد. «لنتّخذنّ علیهم مسجداً»
۸ - آثار مقدس باید در مکانهاى مقدس و به مناسبت هاى مقدس باشد. مسجد در کنار غار یکتاپرستان مهاجر، ارزش بیشترى دارد. «لنتّخذنّ علیهم مسجداً»
۹- از هر فرصتى براى ترویج دین استفاده کنیم. «لنتّخذنّ علیهم مسجداً» (اگر بناست ساختمانى به عنوان یادبود ساخته شود، مسجد بسازیم که آثار معنوى و مادى زیادى دارد.)
🔴 رفراندوم در تلاویو!
🔹 همزمان با #رفراندوم_عید_فطر در ایران، گویا رفراندوم قابل ملاحظه ای هم در تلاویو برگزار شده است!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻وقتی عبدالحمید دین و ایمان روزهداران را به بازی میگیرد!
🔹عبدالحمید اسماعیلزهی در حالی که محاسبات نجومی رویت هلال ماه شوال را در غروب پنجشنبه غیر ممکن میدانست جمعه را روز عید فطر اعلام کرد!
🔹عبدالحمید در اظهاراتی مضحک مدعی شد که افراد تحت نظر وی به چشمانی قویتر از تلسکوپها مجهز هستند و توانستهاند هلال ماه شوال را در روز پنجشنبه مشاهده کنند! چگونه ممکن است هلالی که اصلا احتمال دیده شدن ندارد توسط چشم غیر مسلح دیده شود؟! این اتفاق درحالیست که حتی در پاکستان هم شنبه به عنوان روز عید فطر اعلام شد!
🔹ماجرا آن جایی جالب میشود مولوی عبدالرحمن چابهاری امام جمعه اهل سنت چابهار در نماز عید فطر گفت: در خصوص اعلام عید سعید فطر اهل سنت در گفتگو با مولوی عبدالحمید بیان کردم موازین فقهی این اجازه را به من نمیدهد سخن شما را قبول کنم.
🔹از مجموع سخنان مولوی عبدالرحمن برمیآید که عبدالحمید به دلایل غیرفقهی از وی درخواست داشته تا روز جمعه را به عنوان عید اعلام کند! حال این دلایل غیرفقهی چه بوده است که با مقاومت امام جمعه چابهار روبرو میشود؟!
🔹بنظر میرسد عبدالحمید یا دچار زوال عقل شده یا تعمدا درحال بازی با دین و دستاویز قرار دادن آن برای برای نیل به مقاصد سیاسی است. به بازی گرفتن دین و فریب مردم قطعا گناه نابخشودنی است که سیاهه جرایم عبدالحمید را بسیار سنگینتر خواهد کرد.