برچسبی-به-نام-حجاب-«اجباری»؟.pdf
472.6K
📜 مقاله
" برچسبی به نام #حجاب_اجباری"
✏️ به قلم حسین سوزنچی
شخصیت و حقوق زن در اسلام.pdf
14M
🔹 کتاب " شخصیت و حقوق زن در اسلام "
✏️ به قلم: مهدی مهریزی
🔸 این کتاب یکی از بهترین آثاری است که پیرامون این موضوع نوشته شده است.
📜 هنگام کپی از لینک دانشنامه استفاده شود
#حقوق_زن
دیر گاهیست که افتاده ام
از خـویش به دور
شاید این عید
به دیدار خودم هم بروم ...
.
📌 شیوهی مواجهه با عبدالحمیدها
✍️ حجت الاسلام جعفر علینقی، استاد حوزه علمیه با نوشتاری به نویسندگان حوزوی پیوست:
💢 در پاسخ به این سؤال که چرا نظام اسلامی با افرادی همچون مولوی عبدالحمید که اظهارات تفرقه افکنانه و نادرستی دارد برخورد نمیکند؟!
🔹 راهبرد جمهوری اسلامی صبر استراتژیک در مواجهه با نیروهای درون پارادایمی است. از اینرو چنانچه شخص یا گروهی که خارج از چارچوب عقلانیت و منطق انقلاب، اظهارات و کنشگری داشته باشد، نظام او را واگذار میکند تا با خودشکنی، جایگاه خود را در بین اذهان (حداقل بین جامعه نخبگانی) از دست بدهد و برخورد با او تبدیل به مطالبه حداکثری شود.
در چنین موقعیتی که آن فرد یا گروه جایی برای دفاع از خود ندارد دیگر جای مماشات نیست و نظام او را در قوه قهریه خویش هضم خواهد کرد و این بهترین شیوه تقابل با مخالفان داخلی در شرایط کنونی است.
#سیاست
#انقلاب_اسلامی
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
🔹معناشناسی صبر استراتژیک
صبر استراتژیک یعنی صبر راهبردی و محاسباتی و به معنایی عجله نکردن در نشان دادن واکنش. اینگونه از صبر پاسخی بنیادین را در پی دارد و پس از بررسی، سنجش و تحلیل متغیرهای مختلف، مثل تک تیرانداز نقطه مرکزی را به هم میریزد علاوه بر اینکه فرسودگی اقتدار طرف مقابل را در پی دارد که پاسخهای جسورانه، شتاب زده و تنشزا هرگز چنین ثمری ندارند.
صبر راهبردی همراه با حوصلهای مثالزدنی برای پایایی و پیشرفت و رشد مولفههای قدرت تا رسیدن به ترازی از اقتدار است که طرف مقابل از مصاف با آن ناتوان بماند. صبر استراتژیک بهجای آنکه بر رویکردهای موقت همراه با پیشرفتهای جزئیِ حل مسئله تکیه کند، دستورالعملهایی را برای ارزیابی انتخابها و مطابقت تصمیمگیریها با هدف نهایی ارائه میکند. در کل، صبر استراتژیک یک فرایند تفکر عاقلانه و هدفمند است که به تجزیه و تحلیل عوامل مؤثر بر اهداف بلندمدت میپردازد.
✍جعفر علینقی
29 اسفند روز ملی شدن صنعت نفت گرامی باد
🇮🇷چه زمانی واقعا نفت ملی شد؟
🔸صنعت نفت ایران یعنی این سرمایه عظیم خدادادی مردم در اختیار انگلیسی ها بود. ملی شدن آن یعنی بازگشت آن به ملت، محصول مشترک کار آیت الله کاشانی، فدائیان اسلام و دکتر مصدق بود.
🔹با کودتای آمریکایی 28 مرداد که با همکاری جریان غربگرا انجام شد محمدرضا پهلوی به قدرت بازگشت و کنسرسیوم نفتی تشکیل شد و نفت در اختیار آمریکا و انگلیس قرار گرفت. این بار علاوه بر گرفتن خسارت ملی شدن، بیش از 10 برابر استخراج و به سرقت می بردند.
🔸از این کودتای نفتی 25 سال طول کشید تا به برکت انقلاب اسلامی و رهبری الهی حضرت امام خمینی ره، نفت کاملا ملی شد و در اختیار ملت ایران قرار گرفت.
🔸يکي از دلایل تحریم نفتی ایران و تلاشهای غرب گرایان برای براندازی انقلاب اسلامی تلاش اروپا و آمریکا برای بازگشت به شرایط قبل از انقلاب و غارت نفتی است، آرزویی که به گور خواهند برد انشالله.
#اندیشانه👇🌷
https://eitaa.com/andishaneh
🔹انتساب روزها به ائمه، تقدسبخشی یا تقدسزدایی
سالها پیش یکی از اساتید نکتهسنج سطح عالی حوزه نسبت به ایامسازی برای ائمه در موالید یا شهادتهای آنان(مثل ایامکاظمیه، باقریه، عسکریه و ...) تذکری به جا دادند و این حرکت را موجب تقدسزدایی از دهه محرم و ایام فاطمیه شمردند(چون بسط عزاداری شهادت هر امام به روزهای قبل و پس از روز شهادت، افزون بر افراط و زیادهروی، باعث میشد دست مردم برای گرفتن مراسمات شادی خود بسته باشد و نتیجه آن در طولانی مدت بیاهتمامی نسبت به همه ایام شهادات ائمه بود) که شکر خدا تذکر استاد مزبور موثر افتاد و آن رویه متوقف گردید.
در سالهای اخیر که عدهای از جوانان در حرکتی ابتکاری و بجا، جهت ارتقاء توجه عموم به امام زمان خود، سهشنبههای مهدوی https://3shanbe.com راه انداختند و با برنامههای پرشمار در جاهای مختلف مبلغ و مروج اندیشه مهدویت در عرصه میدانی و کف خیابانی شدند، برخی نیز با الگوگیری از آنان به نیت خیر در سدد انتساب هر یک از روزهای هفته به ائمه برآمدند و شروع به تبلیغ هر روز برای امامی خاص کردند مثل دوشنبههای امام حسنی یا چهارشنبههای امام رضایی و ... که اجر همگی مشکور.
ولی این حرکت علاوه بر خسته شدن مردم از انتساب هر روز، باعث به محاق رفتن حرکت ابتکاری گروه اول شده امری تکراری تلقی میشود و استقبال مردم از سهشنبه های مهدوی را میکاهد. امید آنکه حرکتهای ابتکاری با این سنخ از تکرارها، ارزش خود را از دست ندهد و تازگی و طراوت آن، مردم را به مسیر حق جلب نماید.
✍ جعفر علینقی
#اندیشانه👇🌷
https://eitaa.com/andishaneh