🛑 انبیا و فرشتگان دعاهای خود را با «رَبَّنٰا» و «رَبِّ» آغاز میکردند:
🔹دعای حضرت آدم: «رَبَّنٰا ظَلَمْنٰا أَنْفُسَنٰا»
🔹دعای حضرت نوح: «رَبِّ اغْفِرْ لِی وَ لِوٰالِدَیَّ»
🔹دعای حضرت ابراهیم: «رَبِّ اجْعَلْ هٰذٰا بَلَداً آمِناً»
🔹دعای حضرت یوسف: «رَبِّ قَدْ آتَیْتَنِی مِنَ الْمُلْکِ»
🔹دعای حضرت موسی: «رَبِّ إِنِّی لِمٰا أَنْزَلْتَ إِلَیَّ مِنْ خَیْرٍ فَقِیرٌ»
🔹دعای حضرت سلیمان: «رَبِّ أَوْزِعْنِی أَنْ أَشْکُرَ نِعْمَتَکَ»
🔹دعای حضرت عیسی: «رَبَّنٰا أَنْزِلْ عَلَیْنٰا مٰائِدَةً»
🔹دعای حضرت رسول اکرم صلی الله علیه و آله: «رَبِّ أَعُوذُ بِکَ مِنْ هَمَزٰاتِ الشَّیٰاطِینِ»
🔹دعای مؤمنان: «رَبَّنٰا مٰا خَلَقْتَ هٰذٰا بٰاطِلاً سُبْحٰانَکَ فَقِنٰا عَذٰابَ النّٰارِ»
🔹دعای فرشتگان در این آیه که می گویند: «رَبَّنٰا وَ أَدْخِلْهُمْ جَنّٰاتِ»
#توحید_ربوبی
16.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌙منافسه ماندگار
تلاوت آیات ۱ تا ۸ سوره مبارکه شمس توسط دو قاری بزرگ قرآن، استاد حامد شاکرنژاد و استاد سید محمدجواد حسینی
وَالشَّمْسِ وَضُحَاهَا ﴿١﴾ وَالْقَمَرِ إِذَا تَلَاهَا ﴿٢﴾ وَالنَّهَارِ إِذَا جَلَّاهَا ﴿٣﴾ وَاللَّيْلِ إِذَا يَغْشَاهَا ﴿٤﴾ وَالسَّمَاءِ وَمَا بَنَاهَا ﴿٥﴾ وَالْأَرْضِ وَمَا طَحَاهَا ﴿٦﴾ وَنَفْسٍ وَمَا سَوَّاهَا ﴿٧﴾ فَأَلْهَمَهَا فُجُورَهَا وَتَقْوَاهَا ﴿٨﴾
@mahfeltv3
🔹 پاسخی کوتاه به اظهارات مهدی نصیری
✍️ محمد مهدی نادری ؛ عضو هیات علمی گروه مدیریت موسسه امام خمینی
🔻اخیراً مهدی نصیری، مسئله افول امریکا را که توسط مقام معظم رهبری مطرح شده ، پیش گویی دانسته و آن را زیر سؤال می برد. در اینجا به هفت اندیشمند غربی که نظریه افول امریکا را مطرح کرده اند اشاره می کنیم:
کتاب افول قدرت آمریکا که به قلم ایمانوئل والرستین، جامعهشناس و نظریهپرداز مشهور آمریکایی نوشته شده است به روند نزولی قدرت ایالات متحده و افول هژمونی این کشور در چند دههٔ اخیر پرداخته و ابعاد مختلف این مسئله را تحلیل و ارزیابی میکند.
تد گالن کارپنتر»، استاد دانشگاه و عضو اندیشکده کاتو برای اولین بار از اصطلاحی به نام «افول موریانهای» برای اشاره به زوال تدریجی قدرت آمریکا به دلیل برافروختن جنگهای متعدد و عقب افتادن از رقبایش اشاره کرد. این اصطلاح بعداً در مقالهای توسط «کریستوفر لین» مورد استفاده قرار گرفت.
فرید زکریا دانشمند سیاسی و یکی از مجریهای شبکه خبری «سیانان» بخش عمدهای از مطالعات و تحقیقات خودش را به مسئله سیاست خارجی آمریکا اختصاص داده است. زکریا معتقد است افول هژمونی آمریکا، نتیجه استفاده نامناسب این کشور از قدرت خود در سالهای بعد از جنگ جهانی دوم است. به باور او، آمریکا با سوءاستفاده از قدرتش متحدانش را از دست داده و دشمنانش را تقویت کرده است. زکریا معتقد است حملات 11 سپتامبر 2001 نقش دوگانهای در افول هژمونی آمریکا بازی کرده است. این حملات، ابتدا واشنگتن را به بسیج منابع و نیروهای خود در جهت مقابله با آنچه «تروریسم» مینامید وادار کرد. در سال 2001، ایالات متحده که اقتصادش از مجموع 5 اقتصاد مابعدش بزرگتر بود، تصمیم گرفت هزینههای دفاعی خودش را به طرز قابل توجهی افزایش دهد. عامل دوم، به باور فرید زکریا حمله به عراق بود که به فاجعهای پرهزینه برای این کشور تبدیل شد.
چامسکی، نظریهپرداز، اندیشمند و تحلیلگر مسائل سیاسی مقالههای متعددی درباره افول آمریکا به رشته تحریر درآورده. او، همانند برخی از تحلیلگران دیگر مانند «فرید زکریا» معتقد است که افول آمریکا مسئلهای است که به دست خود آمریکا رقم خورده است.
جیمز پتراس، استاد و عضو هیئت علمی دانشگاه بیرمنگام، صدها مقاله و دهها عنوان کتاب به رشته تحریر درآورده است. یکی از زمینههای تحقیقات پتراس، نقش لابی صهیونیسم در سیاست خارجی آمریکا است و او سیاستهای تحمیلشده از سوی این لابی را عاملی میداند که موجب زوال قدرت آمریکا میشوند. پتراس در کتابی به نام «صهیونیسم، نظامیگری و افول قدرت آمریکا (2008) » به تفصیل به روشنگری درباره نقش لابی صهیونیسم در نظامیگریهای آمریکا در منطقه پرداخته و بعد از آن به توضیح درباره عواملی پرداخته که موجب از بین رفتن قدرت آمریکا در دنیا میشود. او معتقد است که روی کار آمدن ترامپ آخرین ضربات مهلک را به سیاست خارجی آمریکا وارد کرده و او با خارج کردن آمریکا از پیمانهایی مانند TPP، دوریگزینی از اروپا و برونسپاری سیاست آمریکا به عربستان و اسرائیل هم زوال هژمونی آمریکا را به نمایش گذاشته و هم آن را به پیش برده است. دیوید رانی استاد دانشگاه ایلینوی و نویسنده بیش از 100 مقاله و کتاب است. او در یکی از کتابهایش به نام «بینظمی جدید جهانی: افول قدرت آمریکا» از مفهومی به نام «بحران ارزشها» سخن به میان آورده و نوشته که این معضل بعد از بحران اقتصادی سال 2008 جامعه آمریکا را در بر گرفته است. رانی معتقد است که بحران ارزشها در سراسر تاریخ سرمایهداری وجود داشته و پدیدهای ذاتی برای سرمایهداری است.
آلفرد مککوی استاد تاریخ دانشگاه «ویسکانسین-مدیسون» نویسنده کتاب مشهوری به نام «همدستی سیا در تجارت جهانی مواد مخدر» است. مککوی مقالههای متعددی درباره افول قدرت آمریکا نوشته و البته یکی از کسانی است که از نظم جهانی بدون سلطه آمریکا استقبال میکند.
🆔@meshkatnoor
20دلیل عقلی حجاب _ اولین دلیل.mp3
6.53M
🦋 #پرواز_پروانه_ها
🔴 ۲۰دلیل عقلی بر اثبات حجاب
🔵 دلیل اول: #آزادی_فکر
🎙امید محمدی سروش
#موسسه_کلامی_احیاء
🌿🌿🌿
https://eitaa.com/joinchat/3353018433Cb6f9c7903b
🆔@daneshnameh1399
🔵 مهم ترین دستاورد اندیشه ورزانه امام خمینی ره چه بود؟
✍️ نقل قولی از مرحوم دکتر عماد افروغ
✅ یکی از دانشجویان از من پرسید مهمترین کاری که امام خمینی کرد چه بود و امام اساسا چه کار اندیشهای کرده است؟ در جواب این دانشجو گفتم امام اگر هیچ کاری نکرده بود؛ جز اینکه نشان داد پیوند میان حکمت نظری و عملی، شدنی است و اندیشههای اسلامی را در قالب یک ساختار سیاسی میتوان محقق کرد (کاری که در طول تاریخ، متفکران ما نتوانسته بودند بکنند)؛ مهمترین کار و دستاورد اندیشهورزانه را بهدست آورده بود.
✅ حضرت امام بود که نشان داد این ظرفیت و پتانسیل در اسلام هست که بعد از 1400 سال بتواند یک ساختار سیاسی، اجتماعی و فرهنگی را در عالم برپا کند.
پ ن: به نقل از حجت الاسلام دکتر سیدمحمدحسین هاشمیان، عضو هیات علمی دانشگاه باقرالعلوم ع
⭕️ پاسخ به شبهات حجاریان
سعید حجاریان:👇👇
🔹از نظر فقهی تراشیدن ریش برای مرد مثل کشف حجاب برای زنان حرام است. حالا اگر رعایت شرع ملاک است، چطور برای زنان حرام سیاسی داریم اما برای مردان نه!
🔹در گذشته در آرایشگاهها مینوشتند: از تراشیدن ریش معذوریم! این موضوع ریشه در فقه داشت و به حرمت تراشیدن ریش [=حلق لحیه] راجع بود. مسئلهای که فقهای بعد از شهید اول در حد اجماع بر آن صحه گذاشتهاند بهنحوی که یا آن را مطلقاً حرام دانسته و یا بنا بر احتیاط واجب آن را حرام خواندهاند.
🔹بهعلاوه از حرمت دریافت اجرت حلّاق سخن گفته شده بود تا جاییکه در گذشته در آرایشگاهها دو صندوق برای اجرت در نظر میگرفتند و درآمد حاصل از آرایشگری را از درآمد تراشیدن ریش جدا میکردند زیرا دومی را مشمول رد مظالم میدانستند. به اینها باید اضافه کرد احکامی که به فسق کسانی که ریش خود را میتراشند، فتوا دادهاند.
🔹از اصرار بر حرمت تراشیدن ریش -چه آن را اندازه یک شعیر در نظر بگیریم چه یک قبضه، و چه متعلق به مسلمان و چه کافر- در ایران بهسادگی عبور شده است؛ حرمتی که کمتر از کشف حجاب نیست.
🔹حال پرسش اینجاست چرا با این اوصاف مفهوم «حرام سیاسی» به حوزه مردان تعمیم نیافته و پدیدهای بهنام گشت ارشاد مردانه وجود ندارد و مکانی بهنام «ساختمان وزرا» برای مردان تأسیس نشده است؟ چرا هیچ مردی تاکنون مورد تعدی گشت ارشاد قرار نگرفته و در معرض صدمه روحی و جسمی نبوده است؟ سهل است در بعضی پادگانها حتی سربازان را اجبار به این کار حرام میکنند!/مشق نو
✍پاسخ روانبخش👇👇👇
آقای حجاریان!
1. قیاس در فقه جایز نیست اولین کسی که قیاس کرد شیطان بود!
2.حرمت ریش در قرآن نیامده ولی وجوب حجاب در چندین آیات قرآن به آن تصریح شده است
3. وجوب حجاب فتواست ولی حرمت تراشیدن احتیاط واجب است.
4.بر اساس این قیاس شما بقیه حرام ها را نیز مانند دزدی، زنا، لواط و... باید آزاد گذاشت چون حکم تراشیدن ریش اجرا نمی شود
5.آیا اگر در کشوری قانون کمربند اجرا نشود باید بقیه قوانین راهنمایی و رانندگی مانند سبقت ممنوع و عبور ممنوع نیز لغو شوند؟!
6.آثار و تبعات گناهان همه یک جور نیستند و به همین دلیل عقوبت آن ها متفاوت است مثلا حکم لواط و زنای محصنه اعدام است ولی همان عمل زنا اگر محصنه نباشد 100 ضربه شلاق است. در اینجا هم درست است که تراشیدن ریش و بی حجابی هر دو حرام است ولی آثار و تبعات آن ها یکی نیست مفاسدی که بی حجاب به وجود می آورد هرگز تراشیدن ریش بهوجود نمی آورد. به همین دلیل است که قانون گذار حجاب را قانونی کرده ولی داشتن ریش را قانون نکرده است.
#روانبخش
http://eitaa.com/joinchat/2315059211Cdc06065a5f
4_6050975317898559924.pdf
1.25M
نقشه PDF کل جادههای کشور، با ذکر فواصل
با كيفيت عالى و حجم عالی
براي سفرهای نوروزی خيلی نياز هست و استفاده ميشه.
اقامتگاههای طلاب در کشور 👇
https://eitaa.com/joinchat/2091319310C1fe1ef97e6
فروردین دارد تمام می شود....
اولین باران بهار را ڪـه نبودهاے...
خودت را به اولین شڪـوفهی
اردیبهشت برسان....
می دانی کـه اردیبهشت بیتو
بهشت نمی شود....!!
پیامبر خدا(ص)
هر که تجارت میکند باید از ۵ چیز دوری گزیند و گرنه اقلا خرید و فروش نکند: ربا، قسم، کتمان عیب، تعریف از کالایی که میفروشد و بدگویی از کالایی که میخرد. کافی ج ۵ ص ۱۵۰.
اللهاکبر از فاصله بازار با فرموده پیغمبر