✍️ یادداشتی از آیت الله العظمی سبحانی؛
❇️ ابعاد مختلف شخصیت حضرت امام خمینی(ره)
🔅امام نه تنها در مراحل علمی، پیشتاز این مسیر بوده، بلکه در مراحل اجتماعی و سیاسی نیز یک فرد آگاه از وضع زمان و آشنا به درد و درمان بود و نهیب او بر مستکبران و سلطه جویان، تازیانه ای بود که پشت آنان را می لرزاند و نقشه های آنان را بر باد میداد.
🔅مقام عرفانی و فلسفی، فقاهت و اجتهاد، ذوق ادبی و آشنایی او به لطایف کلام، آگاهی او از سیاست های جهانی، اخلاق آموزنده و سازنده او و مناجات های تکان دهنده نیمه شب وی، همه و همه پرتوی از ابعاد گسترده شخصیت او می باشند؛ ولی آن چه می توان در این باره گفت، این است که او دارای دو خصیصه گرانقدر بود که همه آثار و تجلیات را به دنبال داشت که عبارتند از:
1. ایمان به مبدا و معاد؛ به گونه ای که گویی پرده ها از جلوی دیدگانش کنار رفته و ماورای طبیعت را به رای العین مشاهده می کرد.
2. عشق به هدف و آرمان های اسلامی و ایثارگری همه جانبه در راه آن.
این دو عنصر، از صفات بارز و عناصر چشمگیر شخصیت او به شمار می رفتند و روی این اساس، به برخی از ابعاد شخصیت وی اشاره می نماییم:👇👇
http://hawzahnews.com/detail/News/494110
@HawzahNews| خبرگزاریحوزه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺الهی!فطرمان را فاطر، ایمانمان را فاخر و روحمان را طاهر بفرما
🌺 عیدسعید فطر مبارک باد.
kalam - shakren 97.07.25.mp3
30.89M
نقد الحاد مدرن - استاد شاکرین - جلسه دوم
👇👇👇👇👇
کانال اطلاع رسانی برنامه های انجمن کلام اسلامی حوزه علمیه قم
ایتا: https://eitaa.com/Islamic_theology
تلگرام: https://t.me/Islamic_theology1
✅ مَنشانه
در راه مشهد شاه عباس تصمیم گرفت دو عالم بزرگ را امتحان کند!!
به شیخ بهایی که اسبش جلو میرفت گفت:
این میرداماد چقدر بی عرضه است اسبش دائم عقب می ماند.
شیخ بهائی گفت: کوهی از علم و دانش برآن اسب سوار است، حیوان کشش اینهمه عظمت را ندارد.
ساعتی بعد عقب ماند، به میر داماد گفت: این شیخ بهائی رعایت نمیکند، دائم جلو می تازد.
میرداماد گفت: اسب او از اینکه آدم بزرگی چون شیخ بهائی بر پشتش سوار است سر از پا نمی شناسد و می خواهد از شوق بال در آورد.
در "غیاب" یکدیگر" حافظ آبروی" هم باشیم و پیش مردم از هم لباسمان بد نگیم
مراعات اخلاق، ادب و وحدت رمز ماندگاری و سرافرازی روحانیت است.
❓ بارگاه ائمه بقیع در چه سالی و به دستور چه کسی تخریب شد؟
🏴 هشتم شوال سالروز تخریب قبور ائمه بقیع
➖ پيروان امام احمد حنبل (حنابله) به بهانة مخالفت با شرك و مبارزه با مظاهر آن با هر نوع تعمير و احترام و ساختن قبور اولياي الهي مخالفت مي ورزيده اند تا آنجا كه ايشان زيارت را شرك قلمداد ميكردند.
➖ #ابن_تيميه يكي از بزرگترين مبلغان منحرف اين مكتب گمراه بوده است كه در دوران حياتش مورد اعتراض علماي اهل سنت واقع شد و به سبب اين عقائد و نيز قول به جسمانيت خداوند، توسط علماء هم عصرش مورد محاكمه قرار گرفت و سرانجام به زندان محكوم گرديد و در سال 728 هـ . ق در زندان مراكش به هلاكت رسيد.
➖ سالها بعد افكار ابن تيميه توسط جواني متكبر و عصبي مزاج، يعني محمد بن #عبدالوهاب موسس فرقة گمراه وهابيت حياتي دوباره يافت و به تبليغ و ترويج مكتب خود ساختة وهابيت پرداخت.
➖ «آغاز دعوت وهابيان در ديار نجد، سال 1157 هـ . ق است، زمانيكه محمد بن عبدالوهاب (1206 ـ 1115) حركت خود در مبارزه با آنچه آن را «شرك» مي ناميد، آغاز كرد. وي براي توسعة دعوت خود، به دِرْعيه رفت و با دادن دست اتحاد با محمد بن سعود (1179 ميلادي) (جد آل سعود) حاكم اين شهر، راه را براي پيروزي هاي بعدي دعوت وهابي هموار كرد. حركت مزبور ابتدا منطقة نجد را تحت پوشش قرار داد و سپس در پي نبردهاي خونين فراوان، سلطة خويش را تا ساحل خليج فارس از يك سو و بر تمامي منطقة حجاز شامل مكه و مدينه گسترانيد.
➖ پس از آنكه وهابيون اين جنايتها را در مكه و مدينه انجام دادند، با مخالفت گستردة مسلمين مواجه شدند. مسلمانان به خشم آمده خواستار آزادي حرمين شريفين از لوث وجود آل سعود و وهابيون بودند كه به دنبال آن، سپاه عثماني به فرماندهي محمدعلي پاشا در سال 1233 قواي آل سعود را در هم شكستند و پس از آن آل سعود در مدت 80 سال در عزلت روزگار گذارندند.
➖ وهابيون مدينه منوره را به مدت طولاني محاصره كردند و بالاخره در سال 1344 هـ .ق و يا 1925 ميلادي مدينه را به اشغال خود درآوردند. آنها پس از گرفتن فتواي اجباري از علماي مدينه مبني بر هدم مظاهر شرك در هشتم شوال 1344 به قبرستان بقيع حمله كردند و قبور ائمه بقيع ـ عليهم السلام ـ و بسياري از شخصيت هاي بزرگ اسلام را با خاك يكسان كردند.
👇👇👇👇
https://eitaa.com/andishaneh
تبیین آموزه های اعتقادی دین اسلام
💠 محبوبترين اعمال در پيشگاه خدا
🔻امام صادق علیه السلام:
مِن أَحَبِّ الاَعمَالِ إِلَى اللَّهِ عَزَّ وَجَلَّ إِدخَالُ السُّرُورِ عَلَى المُؤمِنِ إِشبَاعُ جَوعَتِهِ أَو تَنفِيسُ كُربَتِهِ أَو قَضَاءُ دَينِهِ.
🔹از محبوب ترين اعمال در پيشگاه خداوند تبارك و تعالى خوشحال كردن مؤمن است؛
▫️به اين كه يا او را از گرسنگى سيرش كند؛
▫️يا او را از گرفتارى نجات دهد؛
▫️يا قرض و دينش را اداء نمايد.
📚 الكافي ج۲، ص۱۹۲
👇👇👇👇
https://eitaa.com/andishaneh
تبیین آموزه های اعتقادی دین اسلام
12497-fa-efshagar-toteah.pdf
3.97M
📖 نسخه pdf کتابی کمیاب و #بصیرت افزا با عنوان👇
"شهید مطهری افشاگر توطئه؛ تأویل «ظاهرِ» دیانت به «باطنِ» الحاد و مادیّت" به ضمیمه نقد تند استاد شهید مطهری بر اسلام شناسی #علی_شریعتی/ص ۴۳۹
👇👇👇👇
https://eitaa.com/andishaneh
تبیین آموزه های اعتقادی دین اسلام
👈📕📚 کانال کتابخانه صوتی
...................
شبهای پیشاور(خلاصه ) اثر سلطان الواعظین شیرازی 👇
https://eitaa.com/audio_ketab/336
#معرفی_کتاب
کتاب "شبهای پیشاور" از معروفترین کتابهای مناظره در زمینه اثبات حقانیت مذهب تشیع است این کتاب شرح ده شب مناظره شگفت انگیز سید محمد سلطان الواعظین شیرازی، با علمای اهل سنت در پیشاور پاکستان است.
این جلساتِ پرشور که از شب جمعه 23 رجب 1345 ه . ق شروع شد، تا ده شب به طول می انجامد.استدلال مرحوم سلطان الواعظین در طول این مناظره ها، فقط از کتب و منابع اهل سنت میباشد.
در پایان مذاکرات و شب دهم، تعدادی از رجال و بزرگان حاضر در مجلس به مذهب تشیع مشرف میشوند.
ضمنآ این کتاب در قالب کتابی با نام "شهابی در شب" خلاصه و منتشر شده است.
@audio_ketab
@gharar_at
👇👇👇👇
https://eitaa.com/andishaneh
تبیین آموزه های اعتقادی دین اسلام