فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ دیگر روی ما حساب نکن!
✍️سلمان کدیور
🔹 پیرمرد لاغر با لباسی ژولیده و لهجه ای دهاتی که خاص مستضعفین است، چشم در چشم وزیر فربه پایتخت نشین، بی ترس و بی حساب آوردن مقام و منصب و کت و شلوار و ریش آنکارد شده اش، او را فارغ از لابی های کثیف بهارستانی، استیضاح می کند.
🔹 شعر معترض و هجو او، در مقابل سال ها مدح و تایید رانتی که به نتیجه مدیریت ده ها ساله کشور اشاره می کند، زبانه می کشد که «همه آفاق پر از فتنه و شر می بینم .... پسران را همه بدخواه پدر می بینم » اما نرسیده به بیت «پند حافظ بشو خواجه برو نیکی کن» دست بر شانه کسی که انگار نماینده حاکمیت است می زند و می گوید: "خودتان می دانید و مملکتتان"!
🔹 و این قید ملکی «تان» چه عصیانگر واژه ای است. یعنی مملکت برای شماست و ما پاپتی ها، دهاتی ها، و پشت کوهی ها در آن هیچ سهمی نداریم.
🔹و وقتی وزیر با جلال و جبروت را در کمال بی توجهی و کم محلی ترک می کند، به مثابه این است که «دیگر روی ما حساب نکن» و این سنگین ترین جمله ای است که هر حکومتی باید از آن بیمناک شود. جدا شدن توده های مردم و مستضعف از او.
🔹 این صحنه کوتاه شاید شورانگیز ترین پرده ای بوده که در مقام اعتراض به وضع موجود در تمام عمرم دیده ام. رو در رویی عینی به مثابه
💠کانال فقه و انقلاب💠
@feghvaenghelab
🔴گرا به دشمن؟!
آقای ظریف متوجه هستید که... ؟!
شریعتمداری، مدیر مسئول روزنامه کیهان:
🔹آقای ظریف در مصاحبه با یک سایت خبری و در دفاع از پیوستن ایران به گروه اقدام مالی FATF گفت: پولشویی در کشور ما یک واقعیت است و کسانی که هزاران میلیارد تومان پولشویی میکنند به راحتی دهها میلیارد هم برای مخالفت با پولشویی هزینه میکنند!
🔹ایشان در بخش دیگری از مصاحبه خود بدون آنکه از هیچ شخصیت حقیقی یا حقوقی نام ببرد ادعا کرد که آنها فقط در یک قلم ۳۰ هزار میلیارد تومان پولشویی کردهاند.
🔹اظهارات آقای ظریف بلافاصله با عنوان «در ایران پولشویی گسترده انجام میشود»! به تیتر اول خبرگزاریهای آمریکایی و اروپایی و سایتهای خبری ضدانقلاب تبدیل شد.
🔹جناب ظریف! چرا دقیقا هنگامی که آمریکا و اروپا برای تصویب لوایح چهارگانه FATF در کشورمان یقه چاک میدهند و فشار میآورند، جنابعالی ایران اسلامی را به پولشویی گسترده متهم میکنید؟!
🔹فرمودهاید در ایران هزاران میلیارد تومان پولشویی میشود و کسانی یا کسی در یک قلم ۳۰ هزار میلیارد تومان پولشویی کرده است! خب! چرا این پولشویان - به قول خودتان- صدها هزار میلیاردی را به مردم و مخصوصا به مراجع قضایی معرفی نمیکنید؟!
🔹اگر ادعایتان واقعیت دارد، خودداری شما از معرفی آنان خیانت به ملت و نظام و همدستی با پولشویان است! نیست؟!
🔹آقای رئیسجمهور بارها اعلام کرده است که همه توان دولت را برای مقابله با مفسدان اقتصادی که پولشویی یکی از مصادیق آن است به کار میگیرد. آیا به رئیسجمهور اعتماد ندارید که عوامل هزاران میلیارد پولشویی را به ایشان معرفی نمیکنید؟!
🔹از چهار لایحه FATF، لایحه موسوم به مقابله با تامین مالی تروریسم CFT که اصلیترین آنهاست از سوی شورای نگهبان رد شده است. همان لایحهای که جنابعالی اصرار فراوانی بر تصویب آن داشتید. اکنون جای این سؤال است که آیا اظهارات نسنجیده جنابعالی متهم کردن جمهوری اسلامی ایران به پولشویی برای تامین مالی تروریستها نیست؟!
🔹یعنی دقیقا همان که آمریکا و اسرائیل و اروپا همهروزه ایران اسلامی را به آن متهم میکنند! بیهوده نیست که اظهارات جنابعالی بلافاصله به تیتر اول رسانههای دشمن تبدیل شده و برایتان کف و سوت میزنند؟!
💠کانال فقه و انقلاب💠
@feghvaenghelab
🔴از برکات برجام
🚩صندوق بین المللی پول در جدیدترین گزارش خود از سلسله گزارش های منطقه ای خاورمیانه و آسیای مرکزی رشد اقتصادی ایران برای سال جاری را منفی 1.5 درصد و برای سال آینده میلادی منفی 3.6 درصد پیش بینی کرد.
💠کانال فقه و انقلاب💠
@feghvaenghelab
🕖 💠📚💠 حڪمٺ مطہر
⚖ بدون عدالت اجتماعی پایه معنویت هم متزلزل خواهد شد!
🌷استاد مطهری (ره):
⚖ اگر در جامعهای عدالت اجتماعی برقرار نباشد پایه معنویت هم متزلزل خواهد بود. منطق اسلام این است که معنویت را با عدالت توأم با یکدیگر میباید در جامعه برقرار کرد. در جامعهای که عدالت وجود نداشته باشد، هزاران هزار بیمار روانی به وجود میآیند.
💣 محرومیتها ایجاد عقدههای روانی میکند و عقدههای روانی تولید انفجار؛ یعنی اگر جامعه به تعبیر علی (علیه السلام) به دو گروه گرسنه گرسنه و سیرِ سیر تقسیم شود، وضع به همین منوال باقی نمیماند، بلکه صدها تالی فاسد به همراه خواهد آورد.
⚠ یک گروه گرفتار بیماری هایی نظیر تفرعن، خود بزرگ بینی و... میشوند و گروه دیگر دچار ناراحتیهای ناشی از محرومیت.
📘 استاد مطهری، آیندۀ انقلاب اسلامی ایران، ص ۱۷۹.
💠کانال فقه و انقلاب💠
@feghvaenghelab
✅ ارتجاع
🔶استاد علی صفایی حائری
فاطمه (س): «اتَقُولُونَ مَاتَ مُحَمَّدٌ (ص)؟!»؛ حرفتان اين است كه رسول خدا رفت؟! مگر اينطور نبود كه جوانمرد كسى است كه خانواده و فرزندان مرد را حفاظت و نگهدارى كند؟ حال مى گوييد محمّد(ص) رفت و خط او رها شده؟!
يكى از سؤالاتى كه مطرح است و حضرت فاطمه زهرا(س) در همين جا با توجّه به آيه اى كه بعداً به آن استشهاد مى كنند جواب آن را مى دهند، اين است كه 👈چطور مى شود كسانى كه در حضور و همراه رسول آنگونه عمل كردند، بعدها با على(ع) و فاطمه(س) اينگونه رفتار مى كنند؟
حتى مى بينيم كسانى كه همراه على (ع) چهار سال جنگيدند؛ آنهم جنگى كه نه غنيمت و بهره اى داشت و نه فتوحاتى كه جنگ برادرها بود؛ همينها براى امام حسن مجتبى(ع) حتّى ساعتى شمشير نزدند.
فاصله ى مرگ و زندگى و حضور و غيبت، از بتهاى سنگينى است كه آدمى را گرفتار كرده.
اين يك حقيقتى است كه من در حضور شما كارى را انجام مى دهم، همين كه مى بينم نيستيد، مى گويم گُور پدرش! ...
👈اين بت حضور و حجاب حضور، اگر دريده نشود و برداشته نشود، اخلاصى در بين نخواهد بود و آدمى كم مى آورد.
در يك مرحله براى انسان، حضور و غيب كسى تفاوتى ندارد و تو پذيرا هستى و مطيع. امّا در مرحله ى ديگر نه حتى حضور و غيب او كه قدرت و ضعف او هم، تفاوت و تبعيض مى آورد. تا وقتى كه جوان و نيرومند است مى پذيرى. امّا همين كه از پا مى افتد، حضورش را هم به چيزى نمى گيرى.
رفته رفته كار به جايى مىرسد كه چشم مى پوشى و در برابر رسول (ص) مى ايستى و سر بر مى دارى و مى گويى: «انَّ الرَّجُلَ لَيَهْجُرُ».
اين ضلالى است كه شكل گرفته و ظلمت و تاريكى است كه بوجود آمده و اينگونه آدمى حريمها و حرمتها را مى شكند و فراموش مى كند و اندازه ها و حدود را زير پا مى گذارد.
📚 روزهاى فاطمه(س)، ص: 72
💠کانال فقه و انقلاب💠
@feghvaenghelab
🚩 انتقاد دوباره رحیمپور ازغدی به حوزه: ۱۰۰ درس خارج فقه پویا به انقلاب و مردم بدهکارید /مغزهای متفکر جامعه یعنی دانشگاهیان و حوزویان کمکاری میکنند
🔹 در خیلی از مسائل حساس کشور اِعمال حاکمیت نمیشود؛ در حالی که لازمه هر حاکمیتی مدیریت بحران است.
🔹 در حالی که سیاستهای کلی نظام از سوی رهبر انقلاب و نهادهای انقلابی و فرهنگی ابلاغ میشود اما نهادهای مربوطه بهصورت بایسته این سیاستها را پیگیری نمیکنند
🔹یکی از آنها موضوع افزایش جمعیت است.
🔹گزارههایی که کشورهای اروپایی برای تشویق مردم جهت افزایش جمعیت در نظر میگیرند، نسبت به ما قابل مقایسه نیست.
🔹ما یک وقت در فیضیه قم گفتیم "کنار طهارت و نجاست، تعدادی درس خارج فقه درباره جمعیت و اقتصاد و... بگذارید." یکباره ناراحت شدند که "چرا به ما توهین میکنید؟"، در حالی که خدا و پیامبر(ص) این گزارهها را در قرآن و روایات فرمودند. "چرا بیتفاوت هستیم؟" وقتی حوزه از عرصهها غایب است، وقتی پنج تا درس خارج فقه در حوزه رسانه، فضای مجازی، سینما، جمعیت و ... ندارد، چرا باید از انتقادات ناراحت شود؟
🔹دانشگاه ما از حوزه علمیه مسئولتر است. 70 درصد دانشگاههای ما با موضوع علوم انسانی است. کدام مسأله انسانی کشور را درست تحقیق و حل کردند؟ مسائلی مثل ازدواج، طلاق، جمعیت، اعتیاد، اختلاس و ناکارآمدی ادارات، آلودگی، محیط زیست، مشکلات ترافیک و... از جمله مسائل مهم کشور است
🔹 پایاننامه مینویسند، کتاب چاپ میکنند، مدرک میگیرند، مدرک میدهند، بعد که میگوییم "اینها چهربطی به مشکلات جامعه دارد؟"، میگویند دانشگاه و حوزه فراتر از جامعه عمل میکنند؛ یعنی عملاً با جامعه کاری ندارند؛ خب، اینها غلط است.
💠کانال فقه و انقلاب💠
@feghvaenghelab
📮 #توییت
⭕️ حمید رسایی، نماینده دوره های هشتم و نهم مجلس:
🔹همه اصلاح طلبان از #FATF و #CFT دفاع میکنن اما از سنگ صدا بلند میشه از پایداری، جمنا، حدادعادل وبزرگان #اصولگرا خیر! امثال باهنر، مصباحیمقدم و توکلی که دفاع میکنن! همینا یکسال بعد میفتن دنبال لیست بستن برای جریان انقلابی و بنام وحدت، یاران لاریجانی رو به حزبالله غالب میکنن.
💠کانال فقه و انقلاب💠
@feghvaenghelab
در حاشیه یک اعدام
شبهای پاییز سال ۷۴ مردم سرگرم دیدن دادگاهی بودند که بزرگترین اختلاس تاریخ انقلاب لقب گرفت.
فاصل خداداد با همکاری مرتضی رفیق دوست(برادر محسن رفیق دوست، رییس بنیاد مستضعفان) و تبانی با کارمندان بانک صادرات اختلاس ۱۲۳ میلیاردی کرد. ریاست بانک صادرات در دستان ولیالله سیف بود.
خداداد اول آذر ۷۴ اعدام شد. اما سیف که بزرگترین اختلاس تاریخ انقلاب در زمان مدیریت او رخ داد، بعدها به مدیرعاملی بانکهای کارآفرین، ملت، صادرات، سپه و ملی رسید.
حالا ۲۳سال از آن اعدام میگذرد و امروز وحید مظلومین معروف به سلطان سکه اعدام شد. او در آشفته بازاری که اتفاقا بازهم در ریاست سیف بر بانک مرکزی رخ داد، به سلطانیِ سکه رسید.
این اولین و آخرین اعدام نیست؛ ۲۳ سال پیش خداداد و امروز هم مظلومین بالای دار رفت. اما همچنان مدیریت سیفها ادامه دارد.
خاصه آنکه رئیسجمهور، سیف را به سمت «مشاور رئیسجمهور در امور پولی و بانکی» منصوب کرده!
اعدام امثال خداداد خوب و بجاست اما نباید مدیرانی که در دوران صدارت آنها این فسادها روی میدهد مورد مواخذه یا محاکمه قرار گیرند و یا حداقل خانهنشین شوند؟
منبع: مرد بحرانها؛ خاطرات هاشمی سال۷۴
#جواد_موگویی
💠کانال فقه و انقلاب💠
@feghvaenghelab
⭕️چند واکنش به اعدام سلطان سکه
👤علی اصغر بالسینی،تحلیلگر اقتصادی
چند سوال:
1️⃣بانک مرکزی در فاصله زمانی بهمن ۹۶ و اردیبهشت ۹۷ با هدف کنترل بازار سکه و ارز اقدام به پیش فروش ۷ میلیون و ۶۰۰ هزار قطعه سکه یعنی حدود ۶۲ تن از ذخایر طلای کشور نمود والبته نتوانست بازار را کنترل کندچرا؟چون اساسا عامل اصلی رشد سکه وارز کمبود سکه نبود و فقط چوب حراج به ذخایر بانک مرکزی زده شد
2️⃣در حالی که نقدینگی خلق شده در اقتصاد به رقم خوف انگیز ۱۶۷۰ هزار میلیارد تومان رسیده آیا بازاری در اقتصاد وجود دارد که بتواند در مقابل این سیل ایستادگی کند؟
3️⃣آیا با اعدام سلطان سکه و دیگر سلاطین بازارها انتظار سرو سامان گرفتن وجود دارد و یا اینکه سلطه بلامنازع بانکها در خلق پول از هیچ همچنان قربانی خواهد گرفت؟
4️⃣ونهایتا آیا میتوان انتظار داشت آمرین دستورات غلط اقتصادی که بازارها را بی تعادل کرده اند هم روزی به دست قانون سپرده شوند؟
👤علی قنواتی، مدیر «سازمان تلویزیونی سوره»
🔹میگویند پیرزنی به یکی از علمای نجف پناه برد که دیشب دزد نابهکاری خانه مرا زد و بیش از صدبار به من تجاوز کرد. گفت رهایش کنید؛ یا نمیداند «صد» چیست یا «تجاوز»!
🔹حالا گفتهند ۲ رئیس مافیای بازرا ارز و سکه را اعدام کردیم. نه میدانند مافیا چیست نه رئیس!
👤حمید رسایی، نماینده سابق تهران
🔹آقای آملی لاریجانی!
#اعدام_سلطان_سکه زمانی میتواند بعنوان اقدام مثبت کارنامه شما ثبت شود که رهبرانقلاب نفرموده باشند:«همه بیشتر دنبال آن فردی هستند که ارز یا سکه را گرفته، درحالیکه تقصیر عمده متوجه آن فردی است که ارز یا سکه را با بی تدبیری عرضه کرده» 97/5/22
🔹سال ۷۴ سیف رئیس بانک صادرات بود، اختلاس بزرگی در این بانک رخ داد، پادو (فاضل خداداد) اعدام شد و سیف از محاکمه گریخت!
سال ۹۷ سیف رئیس بانک مرکزی بود، سلطان سکهای به واسطه رانتِ بانک مرکزی، متولد و اعدام شد.
آیا این بار هم سیف از محاکمه می گریزد؟!
💠کانال فقه و انقلاب💠
@feghvaenghelab
🚩 انتقاد شدید اللحن "رحیمیان" از اظهارات "ظریف" درباره پولشویی
رئیس جمنا در گفتوگو با تسنیم:
🔹اگر آقای ظریف در این موقعیت خطیر از روی ساده لوحی چنین اظهاراتی را بیان کرده، در این صورت چگونه میتوان اعتماد کرد که چنین شخصی به عنوان وزیر امور خارجه، مدافع منافع ملی باشد.
🔹چنین سخنانی در شرایطی که کشور در معرض اتهامات بی پایه دشمنان اسلام و نظام قرار دارد، جای تعجب بسیار دارد.
🔹آقای ظریف در صورتی که سندی برای ادعا خود ارائه ندهد، این موضوع باید از سوی دستگاههای مسئول از جمله مجلس مورد پیگیری قرار گیرد.
💠کانال فقه و انقلاب💠
@feghvaenghelab
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید| سخنان تاثیرگذار روز گذشته قهرمان جانباز ایران با رهبر انقلاب
⚠️ آقای بولتون میگوید: ما نمیگذاریم ایران جشن چهل سالگی انقلاب را بگیرد! میگوییم غلط کردید؛ ما در جشن امسال قدم اول را بر میداریم؛ قدم اول چهل ساله شدن ماست. منتظر گامهای بعدی ما باش آقای بولتون.
➕ واکنش رهبر انقلاب
💻 @Khamenei_ir
آقای #ظریف! ننگ بر شما که برای به کرسی نشاندن طرحهای خائنانه خود درباره #برجام و #FATF به هر خیانتی دست میزنید و هر هزینه ای بر کشور تحمیل میکنید!
💠کانال فقه و انقلاب💠
@feghvaenghelab
🔆 زبيرها در تاريخ انقلاب زيادند// خطري كه زبير را منحرف كرد، همه ما را تهديد مي كند، مراقب باشيم
🔰علامه مصباح در ديدار روحاني عقيديتي سياسي ناجا:
🔹 یکی از مهمترین دامهای شیطان برای فریفتن افراد این است که راه الهی را با راه شیطانی، مخلوط کند تا افرادی راه شیطانی را به عنوان راه الهی برگزینند؛ از اینرو گاهی افراد به عنوان انجام وظیفه و تقویت اسلام وارد کاری میشوند، اما در واقع راه شیطانی را انتخاب کردهاند.
🔸 یک نمونه این افراد زبیر است؛ او پسر عمه پیامبرصلیاللهعلیهوآله و از بزرگان و سابقون اسلام بود و پیامبرصلیاللهعلیهوآله حتی برای شمشیرش دعا کردند؛ او جزو شش نفری بود که از امیرمؤمنانعلیهالسلام دفاع کردند و حاضر نمیشدند که با خلیفه اول بیعت کنند و جزو اولین نفراتی بود که با علیعلیهالسلام بیعت کرد؛ اما تاریخ گواهی میدهد که روزی در مقابل امیرمؤمنان علیعلیهالسلام شمشیر کشیده است؛ چرا که وی هوی و هوسی در گوشه دل خود داشت و تا زمانی که تبعیت از پیامبر و حمایت از امیرمؤمنان با هوس او منافات نداشت، با ایشان همراه بود، اما جایی که تبعیت از امیرالمؤمنین با هوای نفس او سازگاری نداشت، راهش جدا شد.
🔹 اگر صادقانه و بدون حب و بغض، تاریخ انقلاب را بررسی کنیم، نمونههای زیادی از زبیرها را میبینیم؛ آیا اگر ما صادقانه پای انقلاب ایستاده باشیم، تضمینی وجود دارد که در این مسیر ثابت قدم باشیم؟!
🔸 همان خطری که زبیرها را منحرف کرد، همه ما را نیز تهدید میکند؛ در واقع هر کجا که فرد «خودمحور» شود، آغاز انحراف او از مسیر حق خواهد بود؛ مراقب باشیم تا شیطان راه خودش را به عنوان راه الهی به ما معرفی نکند.
🔹چه کنیم که گرفتار آنچه زبیر به آن مبتلا شد، نشويم؟
🔸 چاره کار در این است که همان آیه سوره یاسین را همواره در نظر داشته باشیم؛ أَن لَّا تَعْبُدُوا الشَّيْطَانَ إِنَّهُ لَكُمْ عَدُوٌّ مُّبِينٌ! مراقب باشیم و بدانیم هر رفتاری از ما که نشانه بندگی خداوند ندارد، بندگی شیطان است.
🔹 هر کجا از انجام وظیفه کم گذاشتهایم، بدانیم در دام شیطان افتاده و او را عبادت کردهایم! زودتر توبه کرده و بازگردیم.
🔸 40 سال از عمر انقلاب اسلامي مي گذرد؛ امروز ببینیم کجای کار قرار داریم؟ آیا برای رسیدن به اهداف انقلاب، آنچه از دستمان برمیآمد، انجام دادهایم یا کوتاهی کردهایم؟
🔹 ما روحانیان وظایفی بر عهده داریم که وزیر و نماینده مجلس و کارمند و کارگر ندارند و آن شناخت دین و شناساندن آن به مردم و پاسخگویی به شبهات دین و علاقمند کردن مردم به دین است. کوتاهی در این وظیفه خیلی بدتر از کوتاهی اصناف دیگر در انجام وظیفه خودشان است. این کار حتی بدتر از فرار کردن سرباز از جبهه است.
💠کانال فقه و انقلاب💠
@feghvaenghelab
حوزه انقلابی .mp3
2.21M
🔊 استاد میرباقری | قطعه صوتی درباره انقلابیگری در حوزه و معنای حوزه انقلابی
💠کانال فقه و انقلاب💠
@feghvaenghelab
💠به یه رزمنده گفتم:
هنوز با این گرانی ها پای آرمانهای انقلاب و رهبرت هستی؟
گفت: گرانی و فساد دستپخت دولت مردانی ست که خودمان انتخابشان کردیم
اما عزت و امنیت زیرسایه رهبر و انقلابیست که پایش خون داده ایم
💠کانال فقه و انقلاب💠
@feghvaenghelab
✔️ «پایان تاریخ»، پایانِ تاریخِ تمدنِ مادی است. پایانِ حقیقیِ تاریخ، عصر ظهور است نه لیبرالدموکراسی.
🔻 آیتالله میرباقری:
🔹فيلسوفان اجتماعی غرب (مثل فوکویاما) ادعا میکردند که به پايان تاريخ رسيدهاند، به اين معنی كه به آخرين مدلِ ممکن و بهترين الگوی زندگی، که ليبرالدموکراسی است، دست يافتهاند.
در همین مرحلهٔ پايان تاريخ و در دورهای که تمدن غرب به اين نقطه رسيد، انقلاب اسلامی انفجار معنويت در جهان بود که مسير حرکت را به درستی تغيير داد و بهسمت مسير پايانی حقيقیِ تاريخ، که عصر ظهور است، سوق داد؛ گرچه حرکت بهسمت عصر ظهور، در بطن جامعه در جریان بوده است.»
🔹«انقلاب اسلامی مسير تاريخ را از جهتی که پرچمداران و نظریهپردازانِ ليبرالدموکراسی برای آن ترسيم کرده بودند و مدعیِ پايان تاريخ، بهمعنای حاکميت بلامنازع اين جريان، میدانستند، تغيير داد، و اين همان معنای «پيچ تاريخی» است که رهبر معظم انقلاب فرمودند.»
🔹«موقعی که در غرب بحث «پايان تاريخ» را بعد از فروپاشی شوروی مطرح کردند، گفتم تعبير بسیار خوبی است؛ حقيقتاً پايان تاريخ است، ولی پايانِ تاريخِ تمدنِ مادی است! تمدن مادی، ديگر، ايدئولوژیای برتر از ايدئولوژیِ مدرن ندارد. و اين ايدئولوژی در جهان در حال شکست خوردن است.» (۱۳۹۴)
💠کانال فقه و انقلاب💠
@feghvaenghelab
💠آیا امام زمان (عج) هم به یاد ما هست؟
امام مهدی عجل الله تعالی فرجه:
إنّا غَيْرُ مُهْمِلينَ لِمُراعاتِكُمْ، وَ لاناسينَ لِذِكْرِكُمْ، وَلَوْلا ذلِك لَنَزَلَ بِكُمْ الْلَأواءُ وَاصْطَلَمَكُمْ الْأعْداءُ فًاتقوا اللّه َ جَلَّ جلالُهُ.
بحار الانوار 53: 175
ما در رعايت حال شما كوتاهى نمىكنيم و شما را فراموش نمىكنيم، اگر جز اين بود گرفتاريها بر شما فرود مىآمد و دشمنان، شما را ريشهكن مىكردند پس تقواى خداى بزرگ را پيشه خود سازيد.
@feghvaenghelab
📸 کاریکاتور/ گرانی۶۶ درصدی سفره مردم در یکسال گذشته
طی یکسال اخیر نرخ لبنیات ۵۶.۳ درصد، تخم مرغ ۵۰.۸ درصد، برنج ۲۱.۴ درصد، حبوب ۱۳.۳ درصد، میوههای تازه ۶۶ درصد، سبزیهای تازه ۳۳.۶ درصد، گوشت قرمز ۴۰.۶ درصد، مرغ ۳۸.۸ درصد، چای ۲۳.۶ درصد، روغن نباتی ۴۴.۳ درصد و قند و شکر ۴۰.۴ درصد افزایش یافته است.
@feghvaenghelab
👈 رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار رییسجمهور عراق:
🔰 مقابل دشمنان «عراقِ قدرتمند و آرام» با قدرت بایستید
🔻 حضرت آیت الله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی عصر امروز (شنبه) در دیدار آقای برهم صالح رئیس جمهور عراق و هیأت همراه، با ابراز خرسندی از برگزاری موفقیت آمیز انتخابات پارلمانی در عراق و انتخاب رئیس جمهور و نخست وزیر و مسئولان دیگر و ایجاد ثبات و استقرار، تأکید کردند: راه غلبه بر مشکلات و مقابله با توطئههای بدخواهان، حفظ اتحاد ملی در عراق، شناخت صحیح دوست و دشمن و ایستادگی در مقابل دشمن وقیح، تکیه بر نیروی جوانان و حفظ و تقویت ارتباط با مرجعیت است.
🔹️ رهبر انقلاب اسلامی در ابتدای دیدار با تبریک به آقای برهم صالح بهدلیل برگزیده شدن برای مسئولیت بزرگ ریاست جمهوری در کشور مهم عراق، به ارتباطات ریشهدار و عمیق و تاریخی دو ملت ایران و عراق اشاره کردند و گفتند: ارتباطات دو ملت بینظیر است که نمونه بارز آن، پیادهروی بزرگ #اربعین است.
🔸️ حضرت آیت الله خامنهای با اشاره به حضور بیش از #دو_میلیون_زائر_ایرانی در راهپیمایی اربعین امسال خاطرنشان کردند: دلهای همه زائران ایرانی بعد از بازگشت، مملو از #تشکر از میهماننوازی مردم عراق بود و این نشانگر بزرگواری حداکثریِ عراقیها در میزبانی از زائران ایرانی است و این میهمان نوازی و ارتباط همراه با مهر و محبت میان دو ملت جز با زبان هنر قابل بیان نیست.
🔹️ رهبر انقلاب اسلامی با تشکر صمیمانه از رئیس جمهور، نخست وزیر و دیگر مسئولان و ملت عراق به دلیل میهماننوازی کم نظیر در ایام اربعین، به رنج و محنت مردم عراق در دورانهای گذشته اشاره کردند و گفتند: اکنون که ملت عراق بعد از دورانهای استبدادی، صاحب کشور است و استقلال و حق رأی و انتخاب دارد، برخی دولتها و کشورهای بدخواه به دنبال آن هستند تا مردم عراق طعم این پیروزی و دستاورد بزرگ را نچشند و عراق و منطقه، رویِ آرامش را نبینند.
🔸️ حضرت آیت الله خامنهای تأکید کردند: تنها راه مقابله با این توطئهها، حفظ و تقویت اتحاد میان گروههای عراقی اعم از #عرب و #کُرد و #شیعه و #سنی است.
🔹️ رهبر انقلاب اسلامی، شناخت دقیق و صحیح دوست و دشمن را در سیاست خارجی بسیار مهم ارزیابی و خاطرنشان کردند: برخی دولتها در منطقه و در خارج از منطقه به شدت نسبت به اسلام، شیعه و سنی و عراق، بغض و #کینه دارند و در امور داخلی عراق دخالت میکنند که باید در مقابل آنها با قدرت ایستاد و درخصوص ایستادگی در برابر دشمن وقیح و صریح، به هیچ وجه ملاحظه نکرد.
🔸️ حضرت آیت الله خامنهای درخصوص همکاریهای دو جانبه میان ایران و عراق تأکید کردند: مسئولان جمهوری اسلامی برای گسترش همکاریها با عراق بسیار مصمم و محکم هستند و من هم به این موضوع عمیقاً معتقدم.
🔹️ ایشان با اشاره به ظرفیتهای فراوان دو کشور برای گسترش همکاریها، افزودند: عراقِ عزیز، قوی، مستقل و پیشرفته برای ایران بسیار مفید است و ما در کنار برادران عراقی خود خواهیم بود.
🔸️ ایشان ضرورت حفظ و تقویت ارتباط با مرجعیت را بسیار مهم خواندند و گفتند: ارتباط با #مرجعیت، در مراحل و مقاطع مختلف، #کارساز و گرهگشا خواهد بود.
🔺️ رهبر انقلاب اسلامی تکیه بر #جوانان را زمینه ساز انجام کارهای بزرگ دانستند و افزودند: نمونه بارز نتایج فوق العاده تکیه بر جوانان، شکل گیری #حشدالشعبی در جریان مبارزه با تروریسم تکفیری بود که باید آن را حفظ کرد. ۹۷/۸/۲۶
💠کانال فقه و انقلاب💠
@feghvaenghelab
📮 #توییت
⭕️ محمدسعید احدیان، مدیرمسئول روزنامه خراسان:
🔹با این حجم آتش در آمریکا و تعداد کسانی که در آتش سوختند اما حتی یک #فیلم یا حتی #عکس از کشته شده ها یا در آتش مانده ها در رسانههای رسمی و غیر رسمی منتشر نشد. مقایسه کنید با حوادث بسیار بسیار کوچک تر در کشور خودمان.
#رعایت_مصالحملی_رسانهحرفهای
#سانسور_پنهان
@feghvaenghelab
🔸خباثتهای ادامه دار روباه پیر🔸
⭕️رویکرد کاملاً تهاجمی وزیر خارجه انگلیس نسبت به ایران | هشدار به ایران بهدلیل خطر وقوع جنگی [مشابه] جنگ جهانی اول در خاورمیانه
🔹جرمی هانت،دیروز در دیدار با ظریف صریحا تاکید کرد انگلیس قدرت کوچکی در خاورمیانه نیست و نفوذ بسیاری در منطقه دارد:
🔹 ایران با خطر تبدیل شدن به همان کشور آوارهء جنگ جهانیاول که مورد هجوم نیروهای خارجی قرار گرفت، مواجه است! [اشاره تلویحی]
🔹متحد ما در منطقه، عربستان است نه ایران!
🔹ایران فکر نکند زندانی کردن دوتابعیتیها، میتواند اهرمی برای فشار در مذاکرات سیاسی باشد چون قطعاً این رویکرد برای ایران هزینه خواهد داشت؛
🔹 برجام یکی از موارد نادری است که ما رویکردی متفاوت با آمریکا داریم و فکر میکنیم که برجام توافق خوبی است./ گاردین
▪️لازم به ذکر است محمدقلی مجد در کتاب قحطی بزرگ و نسلکشی در ایران ۱۹۱۷–۱۹۱۹ به این نتیجه رسیده است که قحطی بزرگ در ایران در زمان جنگ جهانی اول رخ دادهاست. مجد برآورد کردهاست که در طول سالهای ۱۹۱۷–۱۹۱۹ بین ٥ تا ١٠ نفر از جمعیت بیست میلیونی ایران یعنی ۴۰ درصد در اثر قحطی یا بیماریهای ناشی از سوء تغذیه از بین رفتند.
@feghvaenghelab
💠پندی برای امروز انقلاب💠
👈 پیامبر در دعوت و جهاد یک لحظه دچار سستی نشد
🔻 رهبر انقلاب: صحنهی اول از زندگی پیامبر، صحنهی #دعوت و #جهاد بود. کار مهم پیامبر خدا، دعوت به حق و حقیقت، و جهاد در راه این دعوت بود.
🔹️ در مقابل دنیای ظلمانی زمان خود، پیامبر اکرم دچار تشویش نشد. چه آن روزی که در مکه تنها بود، یا جمع کوچکی از مسلمین او را احاطه کرده بودند و در مقابلش سران متکبر عرب، صنادید قریش و گردنکشان، با اخلاقهای خشن و با دستهای قدرتمند قرار گرفته بودند، و یا عامهی مردمی که از معرفت نصیبی نبرده بودند، وحشت نکرد؛ سخن حق خود را گفت، تکرار کرد، تبیین کرد، روشن کرد، اهانتها را تحمل کرد، سختیها و رنجها را به جان خرید، تا توانست جمع کثیری را مسلمان کند؛ و چه آن وقتی که حکومت اسلامی تشکیل داد و خود در موضع رئیس این حکومت، قدرت را به دست گرفت.
🔸️ آن روز هم دشمنان و معارضان گوناگونی در مقابل پیامبر بودند؛ چه گروههای مسلح عرب - وحشیهایی که در بیابانهای حجاز و یمامه، همهجا پراکنده بودند و دعوت اسلام باید آنها را اصلاح میکرد و آنها مقاومت میکردند - و چه پادشاهان بزرگ دنیای آن روز - دو ابرقدرت آن روز عالم؛ یعنی ایران و امپراتوری روم - که پیامبر نامهها نوشت، مجادلهها کرد، سخنها گفت، لشکرکشیها کرد، سختیها کشید، در محاصرهی اقتصادی افتاد و کار به جایی رسید که مردم مدینه گاهی دو روز و سه روز، نان برای خوردن پیدا نمیکردند.
🔺️ تهدیدهای فراوان از همه طرف پیامبر را احاطه کرد. بعضی از مردم نگران میشدند، بعضی متزلزل میشدند، بعضی نق میزدند، بعضی پیامبر را به ملایمت و سازش تشویق میکردند؛ اما پیامبر در این صحنهی دعوت و جهاد، یک لحظه دچار سستی نشد و با قدرت، جامعهی اسلامی را پیش برد، تا به اوج عزت و قدرت رساند؛ و همان نظام و جامعه بود که به برکت ایستادگی پیامبر در میدانهای نبرد و دعوت، در سالهای بعد توانست به قدرت اول دنیا تبدیل شود. ۱۳۷۰/۰۷/۰۵
❣ بمناسبت #هفته_وحدت؛ هر شب انتشار یک بخش از بیانات رهبرانقلاب درباره سیره پیامبر اکرم(ص)
@feghvaenghelab
📮 #توییت
⭕️ علی علیزاده، تحلیل گر سیاسی:
🔹آقای صداسیما. دکورت را شیک، ۲کانالت را ۲۰۰کانال، هنرپیشههای پلاستیکی با صورت سولاریومی و چشم رنگی را مجری شوهای سرگرمی و تخدیری کپی از غرب و میلیاردها خرج دعوت فوتبالیستهای خارجی کردی
🔹اما تا وقتی فریاد اعتراض حتی یک کارگر #هفت_تپه از آنتنت پخش نشود، صداوسیمای مردم ایران نمیشوی
💠کانال فقه و انقلاب💠
@feghvaenghelab
#هیچ_در_هیچ
اول گفتند بستن با آمریکا راحتتر از اروپاست
بعدگفتند با #برجام چرخ اقتصاد میچرخد ومشکلات حل میشود
نشد، گفتند شما توقع مردم را بالابردید که برجام مشکلات را حل میکند، مافقط میخواستیم آمریکا را مفتضح کنیم وبین اروپا وآمریکا شکاف بیندازیم!
حالامیگویند #اروپا ناتوان است!/نازکبین
💠کانال فقه و انقلاب💠
@feghvaenghelab
✅صالحِ مصلح، دو خصوصيّت و دو مسؤوليت هر مؤمن آگاه است.
🔶استاد علی صفایی حائری:
امروز، اگر چه مىتوانى در قسمتهاى مختلفى خدمت كنى؛ مثلاً طبيب بشوى و يا مهندسى كنى و يا هزار شغل مفيد ديگر را به گردن بگيرى؛ ولى حساب كن جامعهاى كه صالح نيست،برفرض سالم بشود، چه حاصل خواهد داشت؟ پس صلاح جامعه را بر سلامت آن مقدّم بدار و در كنار هر شغل به اين نقش بپرداز. صالحِ مصلح، دو خصوصيّت و دو مسؤوليت هر مؤمن آگاه است. حتّى اگر بقّال هستى، پيش از آنكه پاكت را پر كنى،بايد به مغز و قلب او هم رزقى داده باشى و درس انسانيت و ايثار و صفا را به او آموخته باشى و سعى كن آموزگار كلاسهايى باشى، كه آموزگار كمتر دارد و مشكلات بيشتر؛ چون كارهاى مانده، اهميّت زيادى دارند و كارهاى بزرگ، در گرو آنها هستند.
اين نقش توست: صالح و مصلح بودن و در صراط عبوديّت بودن.
📚 نامه های بلوغ، صفحه 41