هدایت شده از شارح (شبکه اجتماعی حوزه انقلابی)
🔴 اختصاصی شارح 🔴
🔴 چهل سال گذشت!! مافات مضی!!
♦️شورای عالی حوزه و چهل سالی که گذشت!
بعد از انقلاب 57 و مجاهدتهای پیرخمین و یاران باوفایش، کشور از چنگال رژیم سفاک و ضددین پهلوی خارج شد و در نتیجه حکومت اسلام مستقر و ولی فقیه حاکم شد.
♦️ در این برهه حوزه علمیه قم وارد یک مرحله حساس از حیات خود و از فرصتی استثنایی بهره مند شد که در طول تاریخ تاسیس حوزه، بلکه در طول تاریخ اسلام، بی بدیل بود.
♦️از آنجا که نظام جمهوری اسلامی ایران نوعی حکومت دینی را تجربه میکرد و بالطبع اصل مترقی ولکن خاک خورده ولایت فقیه در طول دوران غیبت مهجور بود،حوزه علمیه به مرجع فکری و منبع نرم افزاریِ حاکمیت و کشور مبدل گشت.
♦️ از این رو وظایف خطیری مثل حفظ و گسترش تشیع و وحدت اسلام، تربیت مبلغ دینی، تولید نرم افزار برای حکومت داری، ارتقاء سطح دینداری جامعه و رساندن صدای شیعه به جهان، متوجه آن شد.
♦️از نظر مردم و افکار عمومی، حوزه مادر انقلاب و پشتوانه فکری-علمی انقلاب بوده و هست، از این رو ریلگذاری و سیاستگذاری حوزه باید منطبق با این انتظار و مأموریت میبود.
از این نکته نباید غافل شد که عملا شورای عالی حوزه، وظیفه سیاستگذاری حوزه های علمیه را عهده دار است، بنابراین ضروریست بعد از گذشت چهل سال از انقلاب اسلامی، این شورا درباره عملکرد و بهرهوری خود توضیح و روشنگری نماید تا افکار عمومی بتواند ارزیابی درستی از این عملکرد و درستی راه رفته شده، داشته باشد.
در بررسیهای میدانی، بعضی از عناصر اصلی حاکمیت، همانند رهبری یا مسئولین قوه قضائیه، این عملکردها را برآورنده خواسته ها حکومت نمی دانند، چه از نظر تولید نرم افزار برای اداره دینی جامعه در عرصه های مختلف، چه از نظر تربیت مجتهد و روحانیت آگاه و شجاع برای اداره ارگانهای حاکمیتی مثل قوه قضائیه.
حتی کار به جایی رسید که رهبری نسبت به انقلابی ماندن حوزه صریح تذکر داد.
♦️از دیگر نظر، طلاب و اساتید که دو رکن دیگر حوزه علمیه در کنار رکن مرجعیت به شمار می روند، از عملکرد شورای عالی اظهار نارضایتی می کنند، از اینرو میتوان نارضایتیهایی در عرصه های : هدایت تحصیلی، روش های آموزشی، مهارتهای فرهنگی و تبلیغی، معیشت و رفاه را برشمرد.
ناراضیان یکی از راهکارهای گره گشا را جوانسازی شورای عالی حوزه می دانند تا زمینه برای درک مقتضیات زمان، چابکی و شجاعت در تصمیم گیری ها مهیا شود.
♦️حضور مجتهدان جوان در این شوراء، می تواند به رشد و ارتقاء سطح آموزشی حوزه، درک نیازهای حاکمیت از حوزه، و در یک کلام «تحول مطلوب حوزه»، را میسر سازد.
♦️راهکاری دیگر این است که ارتباط شورای عالی حوزه با بدنه حوزه بیشتر شود و به درخواستها و نیازها پاسخ داده شود، یا اینکه اعضای شورای عالی با نظر اساتید وطلاب حوزه انتخاب شوند.
♦️تاییدات مراجع معظم تقلید از شورای عالی حوزه هم برای طلاب و هم برای این شورا بسیار مغتنم است اما کار وقتی تمام است که همه ی ارکان حوزه(مرجعیت ،اساتید، طلاب و فضلا) از این نهاد عالی احساس رضایت نمایند.
مهدی جعفری نیا
✅ eitaa.com/sharehnews
هدایت شده از شارح (شبکه اجتماعی حوزه انقلابی)
30.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ واکنش آیت الله سیفی مازندرانی به حوادث مجلس
🔴 انقلابی واقعی کیست؟
🔴 بعضی نمایندگان مجلس التزام عملی به ولایت فقیه ندارند.
🔴دفاع از جریان فتنه توسط برخی نمایندگان در صحن مجلس خروج از خط ولایت و موجب تاسف است.
🔴 مرجع انقلابی کیست؟
✅ eitaa.com/sharehnews
✍ سخنی با زعمای حوزه!
تجمعات حوزوی و آفت شعارزدگی
💠بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی، مجموعه راهبردهای عملی و علمی بسیار گسترده و کلان بود که به عنوان استراتژی چهل سال دوم انقلاب به شمار می رود. چنین سندی نیازمند تلاش و مجاهدت علمی بی وقفه است تا برای تحقق اهداف آن، زمینه چینی شود.
🔶علماء و حوزه علمیه به عنوان مرجع فکری ، وظیفه سنگینی را بر دوش دارند، این تکلیف و دِین نه تنها که با یک تجمع و یک لبیک، اداء نمی شود بلکه اگر بااقدامهای عملی پشتیبانی نشود، هجو و سبک شمردن آن به شمار میرود.
🔶از دید برخی از زعمای حوزه، حضور در این تجمعات و چند شعار و یک بیانیه خواندن، معجزه است یا ادای تکلیف است، این معضلی است که از گذشته تا کنون، گریبانگیر حوزه علمیه است.
تظاهر به انقلابی بودن، بدون ملتزم بودن به لوازم آن، تمسخر این واژه است. از نگاه برخی از منتقدین، برگزاری این چنین تجمعاتی برای آرام نگهداشتن فضا و محدودکردن انقلابیون است، تا فضای محافظه کاری همچنان بر حوزه حکمفرما باشد.
🔶شعار دادن و در پشت پرده به شعار عمل نکردن، نشان از وجود رگه هایی نفاق است که در شریعت به شدت از آن نهی شده است و از آفتهای جوامع دینی است.
🔶آیا نباید بعد از گذشت چهار دهه از انقلاب اسلامی، روحیه انقلابی حاکم شود و محافظه کاری کنار رود؟
چرا نباید شفاف عمل شود، اگر با انقلاب هستیم، در عمل چگونه عمل کردیم؟ پس چرا رهبر این انقلاب تنهاست؟! پس چرا در مواقع حساس و سرنوشت ساز سیاسی، شاهد موضع گیری های محکم و شفاف از سوی زعمای حوزه و اعضاء شورای عالی و جامعه مدرسین ، نیستیم؟ چرا در کنار مردم، از انقلاب پابرهنگان و مستضعفان دفاع نمی شود؟! چرا برای رفع مشکلات و سختیها، همراه مردم، مطالبه نمی شود؟! چرا در موقعیتهای ویژه مثل برجام یا لوایج چهارگانه، برای انقلاب سینه سپر نمی شود و از جبهه مقاومت و شهداء و مردم دفاع نمی شود؟! چرا وقتی در مجلس از فتنه گران دفاع می شود موضع نمی گیرید؟!
سعدیا گرچه سخندان و مصالح گویی به عمل کار برآید به سخندانی نیست
✍مهدی جعفری نیا
فقه و انقلاب💠
@feghvaenghelab
🚩 جلیلی: مردم هم در کنار قوه قضائیه قیام به "قسط" کنند/ تحلیل فلجکننده بدتر از تحریم فلجکننده است
نماینده ولیفقیه در شورای عالی امنیت ملی در سخنرانی پیش از خطبههای نمازجمعه تهران:
🔹امروز اکثر صاحبنظرات و فعالان اقتصادی معتقدند 70 درصد مشکلات داخلی است و اگر بیمه، گمرک و ... حل شود مشکلات را پشت سر میگذاریم.
🔹برخی میگویند بهانه بیشتر نباید به دشمن داده شود اما آیا با بهانه ندادن میتوان مشکلات را حل کرد؟ آژانس بینالمللی 14 بار گفته ایران به تعهداتش عمل کرده اما دیدیم که آمریکا بهراحتی از برجام خارج شد و اروپا ده ماه است که حاضر نشده نه تنها اقدام عملی کند بلکه حاضر نیست رفتار آمریکا را نقض برجام بداند
🔹فکر نکنیم به امید کسان دیگری میتوانیم از مشکلات عبور کنیم
@feghvaenghelab
هدایت شده از پاسخ به شبهات
🔴 سفر تبلیغی زیارتی آیت الله سیفی مازندرانی (حفظه الله) به کشور سوریه
✅ ملاقات آیت الله سیفی مازندرانی و آیت الله طباطبائی نماینده مقام معظم رهبری (دامظله العالی) در محل اقامت ایشان
در این دیدار مهمترین تحولات سیاسی ایران و محور مقامت مورد گفتگو واقع شد.
✅ eitaa.com/sharehnews
🚩صوفی در برنامه «دستخط»: محبوبیت روحانی زیر ۱۰ درصد آمده است/ جهانگیری اخیرا استعفا داد، رهبر انقلاب مصلحت ندیدند
وزیر تعاون دولت اصلاحات:
🔹عارف نامزد اصلاحطلبان نبود، مستقل آمد
🔹نوسانات ارزی نتیجه نظرات تئوریسینهای اقتصادی دولت بود؛ مشخص بود که دولت کار را رها کرده است
🔹خروج آمریکا از برجام باعث شد، همه تخممرغها از سبد برجام بریزد و بشکند
🔹آماده انتخابات 98 شدهایم
بالاخره #احمدی_نژاد صراحتا مخالفتش را با حکومت دینی اعلام کرد؛ سقوط او به ورطه سکولاریزم، پلورالیزم و اومانیسم و تقابلش با ولایت فقیه چند سال است برایم چون روز روشن بود درحالی که خود، منافقانه مخفیشان میکرد؛ به هر حال خروجش از نفاق (حالا به سوی هر کفرستانی) را به فال نیک میگیرم.
@feghvaenghelab
هدایت شده از سخن شیعه
🔸تصاویر بنرهای بیانیه گام دوم انقلاب بر دیواره های حرم مطهر حضرت معصومه (س)
🔺️ قم سرچشمهی اصلی انقلاب و حوزهی قم پشتوانهی معنوی برای آن حرکتی است که دنیا را تکان داد و البته ما هنوز در آغاز راهیم.
امام خامنه ای حفظه الله ۹۷/۱۰/۱۹
#قم_قلب_انقلاب
🔻🔻🔻
@sokhanshia
هدایت شده از شارح (شبکه اجتماعی حوزه انقلابی)
🔴 آیت الله سیفی مازندرانی صبح امروز با حضور در دفتر مقام معظم رهبری در دمشق با نماینده محترم ولی فقیه و کارکنان دفتر مقام معظم رهبری دیدار کرد.
✅ ایشان ضمن تشکر از زحمات و مجاهدتهای این عزیزان فرمودند:
♦️ نظام جمهوری اسلامی ایران به معنای واقعی کلمه نعیم است و فردای قیامت همه نسبت به پاسداری از این نعمت سوال میشوند.
♦️اینکه قوام نظام ایران بر پایه ولایت فقیه شکل گرفته است رمز و دلیل نعیم بودن جمهوری اسلامی است.
♦️همیشهی تاریخ دوگانه ولایت فقیه و ولایت طاغوت وجود داشته و باید افراد در همه سطوح تابع ولی فقیه باشند در غیر اینصورت داخل در ولایت طاغوت خواهند شد.
♦️آیت الله طباطبایی عالمی بصیر و وجود ایشان مایهی برکت و هدایت است.
♦️ امروز نشانههای پیروزی محور مقاومت یکی پس از دیگری نمایان است و خداوند سایهی مقام معظم رهبری را مستدام بدارد.
✅ eitaa.com/sharehnews
هدایت شده از برهان انقلاب
🔴 ظریف در قم و دو برخورد
🔹 در حالی که دولت حسن روحانی، پس از مشکلات پیش آمده در برجام، خصوصاً خروج آمریکا از برجام و تعلل اروپاییها در انجام وظایف خود در داخل کشور دچار چالش کارآمدی شده است، اظهارات برخی از مراجع تقلید در دیدار با محمد جواد ظریف میتوانست تلویحاً تأیید منطق سیاست خارجی دولت روحانی تلقی شود چنانچه به تیتر رسانههای حامی دولت نیز تبدیل شد.
🔹در این دیدار ها آیت الله وحید خراسانی در سخنان خود دولت را به نرم سخن گفتن توصیه کردند و فرمودند: باید با دنیا به زبان ملایم صحبت کرد.
آیت الله صافی گلپایگانی نیز با تمجید از وزیر امور خارجه و اعلام رضایت از اقدامات وی، فرمودند: بحمدالله تعالی درایت و سیاست و فعالیتهای شما در وزارت خارجه، همواره مورد تأیید مردم شریف بوده است و مردم ما به شما حُسنظن و اعتماد دارند. زحماتی که شما و همکارانتان در این مدّت تحمّل کردهاید و انشاءالله در آینده اهتمام بیشتری خواهید داشت، مورد رضایت ملّت ایران است.
این درحالیست که آیت الله نوری همدانی رفتاری متفاوت در این دیدار داشتند و ضمن حمایت از وزیر امور خارجه، نسبت به عواقب اعتماد به دشمن هشدار دادند:
سیاست ما بر اساس فرهنگ قرآنی و اسلامی است و بر این اساس با دنیا به غیر آمریکا و اسرائیل ارتباط داریم اما اعتماد با ارتباط فرق دارد و هیچگاه نباید اعتماد کرد چون طبق آیات قرآن هیچگاه کفار با ما کنار نخواهند آمد چون خوی سلطه گری و استعمار در وجود آنها می باشد. در موضوع برجام دیدیم آمریکا به هیچ وجه قابل اعتماد نیست و اروپا هم مثل آمریکا چون جرات مخالفت ندارد لذا باید محکم باشیم و مقابله کنیم چون اندکی نرمش موجب باج خواهی و زیاده طلبی خواهد شد.
🔹 اگرچه نگارنده کوچکتر از آن است که درباره اظهارات زعمای مکتب تشیع زبان به سخن براند اما با توجه به نتایج تأثیرگذاری که میتواند بر این قبیل دیدارها مترتب شود، مطالبی را تقدیم کرده و پیشاپیش از ساحت آن بزرگواران عذرخواهی میکنم:
🔹 آنچه در اظهارات آیت الله وحید خراسانی محل تأمل است توصیه ضمنی ایشان به نرمخویی و رفتار ملایم با دولتی است که در سستی و وادادگی و تسامح با دشمنان شمشیر از نیام کشیده ملت، زبانزد همگان است. ضمن آنکه چنین گزاره مطلقی میتواند، مفاهیم نادرستی را به مخاطب القا کند که شاید اساساً مقصود ایشان نبوده است. بدون شک، اگرچه خداوند در مواردی (همانند آیه کریمه فقولا له قولا لينا که مورد استناد ایشان است) فرستادگان خود را به نرمی با دشمنان دعوت کرده است اما حقیقت آن است که در موارد بسیاری نیز مؤمنان را به سختی و عدم انعطاف در برابر آنان فراخوانده (و اغلظ علیهم) و آنها را به جنگ با کفار پیمان شکن دعوت مینماید (وإن نَکَثُوا أَیمانَهُم مِن بعد عَهدِهِم ...فقاتِلوُا أَئِمة الکُفر) و از وهن و سستی در قتال با کفار باز میدارد (ولا تهنو وتدعو إلی السلم وأنتم الأعلون)، یا از آنان میخواهد که شدت و غلظت خود را در تعامل با کفاری که با مؤمنان دشمنی میکنند نمایان سازند (وليَجِدوا فيکُم غلظة) و البته با برخی از کفار که با مؤمنان رابطهای مسالمتآمیز دارند، دعوت به نیکی و عدل میکند (لاينهاکم الله عن الذین لم یقاتلوکم ولم یخرجوکم من دیارکم أن تبروهم و تقسطوا الیهم). بنابراین آنگونه که شاید توسط رسانههای غربگرا نمایان میشود، مقصود آیت الله توصیه مطلق به نرمخویی با دشمنان قسمخورده ملت ایران است؟! پس با دیگر آیات کریمه قرآن کریم چه میتوان کرد؟
🔹فرمایشات آیتالله صافی گلپایگانی نیز، نوعی تأیید ضمنی و یا دفاع از سیاست خارجی دولت تدبیر و امید را به مخاطب القا میکند، چنانچه ایشان در این دیدار فعالیتهای دکتر ظریف را مورد تأیید و رضایت ملت دانستند و هیچ هشدار و انتقادی را نیز متوجه آن نکردند. اگر این سخنان را تعارف ندانیم، تطبیق آن بر شرایط کنونی به غایت سخت خواهد بود، چرا که در شرایطی که دولت نیز چندان به دستاوردتراشی از الگوی سیاست خارجی خود امید ندارد، و هر از چندی با یک تحقیر جدید از غرب مواجه میشود (نظیر طرحی مشابه نفت در برابر غذا که اخیرا اروپا ارائه داده است)، دفاع از این سیاست توجیه روشنی نمی تواند داشته باشد. بنابراین وقتی که نه تحریمهایی که قرار بود بالمرة لغو شود، لغو شده است و نه چرخ زندگی مردم در حال چرخیدن استت و نه دشمنان ملت به وعدههای خود عمل کردهاند، کدام سیاست و درایت دولت حاضر، مد نظر حضرت آیتالله صافی گلپایگانی است؟
🔹 اما اظهارات آیت الله نوری همدانی را میتوان منطبقترین واکنشها با اوضاع کنونی سیاست خارجی کشور دانست که ضمن حفظ احترام و عزت دستگاه دیپلماسی و حمایت از آنان، با گوشزد کردن نقض عهد کشورهای غربی در برجام به عنوان یک عبرت بر ایستادگی و باج ندادن به آنان تأکید کردند.
⭕ به کانال مطالعات حوزوی بیپوندید:
http://eitaa.com/joinchat/3837067264Cadec8373c5
1_55143273.mp3
1.8M
♨️موش دزد 🐀
👌 #سخنرانی بسیار شنیدنی
ورنه موش دزد در انبار ماست
گندم اعمال چهل ساله کجاست
اول ای جان دفع شر موش کن
بعد از آن در جمع گندم کوش کن...
🎤 #آیت_الله_مجتهدی_تهرانی
📡حداقل برای یک☝️نفر ارسال کنید.
@feghvaenghelab
💗 به پدرانتان افتخار کنید
🌟رهبر انقلاب: فرزندان شهدا به نام پدرانشان افتخار کنند. آنها کسانی بودند که در راه حفظ میهن، استقلال و شرف ملی ایستادگی کردند.۸۶/۲/۲۷
🌹 #روز_پدر