💥کلاس #آموزش_اغتشاشات توسّط آمریکا
🚨🔷در خصوص تحولات #عراق بررسی ها نشان میدهد ارتباطات سازمان یافته ای میان دوره های آموزشی #سفارت آمریکا در عراق موسوم به « #آیلپ » (IYLEP) با ناآرامی های ماه های اخیر در این کشور وجود دارد.به گزارش بصیرت، این دوره ها که توسّط دفتر فرهنگی وزارت امور خارجه امریکا طراحی و هرساله با حضور #نوجوانان 15 تا 17 ساله عراقی برگزار میشود، از زمان آغاز فعالیتش در سال 2007 تاکنون بیش از #2500 نوجوان عراقی را تحت آموزش و تربیت قرار داده است.
🔷 بیش از نیمی از شرکت کنندگان در این دوره ها را دانش آموزان #دختر و 50 درصد کل شرکت کنندگان را نوجوانان ساکن مناطق #شیعه_نشین تشکیل میدهند.
🔷این دوره ها بدون #هیچ_هزینه ای برای دانش آموزان برگزار و با سفر #چهار_هفته ای به ایالات متّحده آغاز میشود. بیشتر شرکت کنندگان پس از گذراندن این برنامه آموزشی شروع به فعالیت گسترده در #فضای مجازی و عمدتا حول موضوعات #اجتماعی و تحولات سیاسی میکنند.
🔷ازجمله #اهداف این طرح «تقویت تفاهم متقابل بین مردم ایالات متّحده و مردم عراق، آموزش و تقویت #مشارکت_های_مدنی به جوانان عراقی، آشنایی شرکت کنندگان با حقوق شهروندی و مسئولیت های اجتماعی، تقویت مهارت های رهبری جوانان عراقی و تربیت کادر دارای احساس مسئولیت از جوانان عراقی ذکر شده است. «روان سالم» ازجمله شرکت کنندگان این دوره هاست که در جریان اعتراضات اخیر به ایفای نقش و جهت دهی مخالفان در فضای مجازی میپرداخت.
#اغتشاش
#آمریکا
#عراق
@feghvaenghelab
7.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رهبر معظم انقلاب: یکی از اشکالات آموزش و پرورش ما، بیماری #دانشگاه_گرایی است.
ما در کشور آنقدر نیاز های فوری و مهم داریم که هیچ احتیاجی به تحصیلات و دکتری و ارشد ندارد.
استاد پناهیان: مهمترین نیاز #انقلاب ما #رسانه است!
#سواد_رسانه_ای
@feghvaenghelab
⭕️ سهم شرکتهای دولتی از بودجه 75 درصد، مالیات 3 درصد!
▪️کیهان:
🔹یکی از مهمترین نقدهایی که درباره ساختار بودجه وجود دارد، غیرشفاف بودن آن است [...] اصلیترین اشکال در غیر شفاف بودن بودجه نیز متوجه بودجه شرکتهای دولتی و بانکهای دولتی است
🔹بودجه شرکتها و بانکهای دولتی در سال 1399 حدود 1484 هزار میلیارد تومان است که دو سوم یا 75 درصد کل بودجه را تشکیل میدهد
🔹این رقم بسیار بالا به هیچ وجه در جریان بررسی بودجه در مجلس، مورد کنکاش یا تصویب قرار نمیگیرد
🔹بودجه این دستگاهها از 1274 هزار میلیارد تومان در سال 98 به 1484 هزار میلیارد تومان در سال99 افزایش پیدا کرده که حاکی از رشد 16.4 درصدی بودجه آنها میباشد.
🔹بودجه عمومی هم نسبت به سال گذشته 7.1 درصد افزایش یافته است، بر همین اساس میتوان گفت؛ رشد بودجه غیرشفاف دولت بیش از دو برابر بودجه شفاف دولت است!
🔹در لایحه بودجه سال 99 درآمدهای مالیاتی و گمرکی 198 هزار میلیارد تومان مفروض شده است؛ مالیات علی الحساب اشخاص حقوقی دولتی 5788 میلیارد تومان و مالیات عملکرد شرکتهای دولتی 6942 میلیارد تومان در نظر گرفته شده است.
🔹مالیاتی که شرکتهای دولتی در سال آینده پرداخت میکنند، 3.5 درصد کل درآمدهای مالیاتی و دو درصد کل درآمدهای بودجه است! از سوی دیگر رقم مالیات پرداختی شرکتهای دولت بهاندازه 0.39 درصد کل درآمدهای آنها میباشد! یعنی حتی بهاندازه یک درصد درآمدخود هم مالیات نمیدهند.
🔹رشد درآمد شرکتهای دولتی در سال آینده نسبت به سال 98 بالغ بر 19.8 درصد بوده در حالی که رشد مالیات آنها به همین نسبت 5.7 درصد مفروض شد.
@feghvaenghelab
هدایت شده از کتاب خوب گلستان🌺(کتابخانه شهدا)🌺
📕 عرضه کتاب ارزشمند #سلام_بر_ابراهیم
🌺 خاطرات و زندگی نامه شهید ابراهیم هادی 🌺
✅ کتابی که تاکنون یک میلیون و دویست هزار نسخه چاپ شده است
قیمت پشت جلد ١٥٠٠٠ تومان
💰 قیمت #فروش_٦٠٠٠_تومان
@ketaabkhoub
⭕️ کاهش بودجه دفاعی برای دومین سال متوالی
🔹جزئیات لایحه بودجه سال آینده نشان میدهد که اعتبارات امور دفاعی و امنیتی شامل سه فصل دفاع، فصل حفظ نظم و امنیت عمومی و فصل تحقیق و توسعه در امور دفاعی و امنیتی به طور کلی از ۷۰ هزار و ۹۵۲ میلیارد تومان مصوب در سال ۹۸، برای سال ۹۹ به میزان ۶۹ هزار و ۵۹۶ میلیارد تومان کاهش یافته که در مجموع ۱۳۵۶ میلیارد تومان کاهش داشته است.
🔹گفتنی است در لایحه بودجه کل کشور برای سال ۱۳۹۸ نیز فصل امور دفاعی با کاهش ۲۷ درصدی مواجه بود/ فارس
@feghvaenghelab
🔴 #عکس_نوشت| تحریم صداوسیما توسط سلبریتی های سینما به عنوان اولین حلقه از زنجیره رویگردانی و مشروعیت زدای از نظام بعد از آشوب آبان ماه طراحی شده بود تا در ادامه به فوتبالیستها، سیاست مداران ورشکسته، و برخی روحانیون فاسد برسد، که با خاموش شدن آتش آشوب، طرح مذکور نیز عقیم مانده است
احمد قدیری
@feghvaenghelab
⭕️بودجه نهاد ریاست جمهوری ۱۴۲درصد افزایش یافت
🔹بودجه هیات دولت در سال ۱۳۹۸ بر اساس دو ردیف اختصاص یافته از ۱۲۴ میلیارد تومان به ۳۰۰ میلیارد تومان افزایش یافته است.
🔹 از سویی دیگر هزینههای غیرضروری از ۷۰ میلیارد تومان به ۶۸ میلیارد تومان کاهش یافت که در مجموع بودجه نهاد ریاستجمهوری ۱۴۲درصد افزایش داشته است.
@feghvaenghelab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥چرا برخی مسئولین و سلبریتی ها راحت به وطن خیانت میکنند؟
⏪چو ایران نباشد، گرین کارت که هست!
می دونید وقتی می گویند فلان نماینده مجلس یا فلان مسئول ما دو تابعیتی است یعنی چه!؟ معنای دو تابعیتی بودن رو خوب گوش کنید تا پی به عمق فاجعه ببرید! این افراد هیچ تعصبی به ایران نخواهند داشت و به پرچم کشور دوم و قوانینش باید قسم بخورند!
🚨حتما ببینین
@feghvaenghelab
🔰 لوح | مذاکره؛ راه نفوذ
🔻 حضرت آیتالله خامنهای: «مهمترین پاسخی که جمهوری اسلامی در مقابل توطئههای آمریکا داده این بوده که راه #نفوذ مجدّدِ سیاسی آمریکا به کشور را بسته. این که گفته میشود «مذاکره نکنیم، #مذاکره نکنیم»، یکی از موارد و ابزارهای همین جلوگیری و بستن راه ورود آمریکا است.» ۱۳۹۸/۰۸/۱۲
🔺 پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR براساس این بخش از بیانات رهبر انقلاب، لوح «مذاکره؛ راه نفوذ» را منتشر میکند.
🏷 #دیدار_۱۳_آبان
📥 نسخه چاپ و ارسال نظر:
http://farsi.khamenei.ir/photo-album?id=44326
⭕️ با این سیاستهای اقتصادی باید منتظر انفجارهای بزرگتر بود
👤 حسین راغفر، استاد اقتصاد دانشگاه الزهرا:
🔹(در خصوص سیاستهای اقتصادی دولت) این سیاستها ما را در مردابی که اکنون اسیر آن هستیم بیشتر فرو خواهد بود پس باید انتظار انفجارهای بزرگتری را در آینده داشته باشیم
🔹بسیاری از سیاستها باید تغییر کند در سه دهه گذشته بسیاری از این تصمیمها و سیاستگذاریها ضد مردم و به نفع گروههای قدرت و ثروت بوده است.
🔹(وی با اشاره به وجود برخی قوانین که منشا نابرابری و فساد است، گفت) مثلا در قالب برنامه سوم در سال 1379 قانون تاسیس بانکهای خصوصی مطرح میشود که در بند اول آن آمده؛ به منظور رقابت با بانکهای دولتی اجازه تاسیس بانک خصوصی داده میشود. اما در بند سوم همین قانون آمده که بانکهای خصوصی میتوانند دو تا سه درصد نسبت به بانکهای دولتی بهره بیشتری بدهند قانونگذار اصلا متوجه در تضاد بودن این دو بند با یکدیگر نشده است.
🔹این تضادها در سایر قوانین و برنامههای توسعهای نیز وجود دارد این قانون عملا به دولت این امکان را میدهد که پول بخش عمومی یعنی پول نفت را به بانک خصوصی بیاورد این در حالی است که پولی که دست دولت است پول خنثی است. آن زمان که در نزد بانک دولتی بود فقط برای پرداخت مخارج برداشت میشد و حق نداشتند آن را به اشخاص و یا نهادهای حقوقی وام بدهند و یا از آن منفعتی کسب کنند اما متاسفانه این پول در سیستم آمد و بازار پولی مالی کشور را نابود کرد و باعث ایجاد یک نقدینگی بزرگ در کشور شد و زمینه را برای فسادهای بعدی فراهم کرد./ ایلنا
@feghvaenghelab