🔴سرطان اصلاحات را جدی بگیرید
وقتی جناب #ربیعی در روزنامه رسمی دولت مدعی میشود که پس از اتفاقات اخیر دیگر نمیتوان #انتخابات را به شیوه سابق برگزار کرد، جناب #شکوریراد از اینکه اعتراضات و اغتشاشات اخیر در مناطق جنوب و حاشیهی شهر رخ داده (به این دلیل که پایگاه رای اصولگرایان میباشند، نه اصلاحطلبان) ابراز خوشحالی میکند و جناب #مرعشی خواهان تشکیل یک مجلس ملی میشوند، نه انقلابی؛ ناخودآگاه این شائبه ایجاد میشود که گویا بیتدبیریهای صورت گرفته از سوی دولت در ماجرای اخیر بنزینی کاملاً تعمدی صورت گرفته تا از این طریق هم به باجخواهی از نظام و #شورای_نگهبان پرداخته شود و هم با ایجاد نارضایتی عمومی و ناامید سازیِ مردم، آنها را از صندوقهای رای دور کنند!!
#همینقدر_تباه
#سرطان_اصلاحات
@feghvaenghelab
⭕️روحانی قمار کرد؛ رهبری ایستاد
✍️محمدجواد روح سردبیر هفته نامه اصلاح طلب صدا:
🔹«آقای روحانی در یزد از کسری بودجه گفت و بعد از مدتها به یاد آقای خاتمی افتاد و یک سلامی هم به او کرد و یکسری حملات هم به رئیسی و تندروها انجام داد.
🔹همین روش را در کرمان به شکلی دیگر ادامه داد. مهمتر از همه اینها اعلام کرد به توافقات پشتپرده هم پایبند است؛ همه اینها، یعنی روحانی میخواهد به هر قیمتی که شده، دوباره مذاکره کند.
🔹در اینجا بود که روحانی قمار کرد. وقتی دید چیزی دستش ندارد، بنزین را گران کرد تا جامعه به شرایط اقتصادی واکنش نشان دهد؛ فشار از پایین اتفاق بیافتد تا در بالا چانهزنی کنند که مذاکره انجام شود...
🔸روحانی قمار کرد تا ببیند نتیجهاش چه میشود. اما به نظر من، مقامرهبری هم پاسخ رییسجمهور را دادند. ایشان از یک طرف، مسئولیت تصمیم گرانی بنزین را پذیرفتند و مانع تشدید فشارها بر روحانی و سقوط احتمالی دولت شدند. اما از طرف دیگر، دو روز بعد از گران شدن بنزین، در سخنرانیشان در میان تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی گفتند که تحریمها تا یکسال دوسال دیگر ادامه دارد. این، یعنی تا وقتی که روحانی و ترامپ هستند؛ مذاکرهای درکار نیست.»
◾️نشریه صدا، دور جدیدشماره ۲۴، ۱۶ آذر ۱۳۹۸، صص۱۵-۱۴
@feghvaenghelab
🔴به اشتباه فکر میکرد آزادی رو بهش دادند در حالی که نمیدونه امنیت رو ازش گرفتند. ☝️
التماس تفکر🤔
@feghvaenghelab
🔴چرا چهره های شاخص اصلاح طلب،نامزد انتخابات مجلس نشدند؟
⏪شرق نوشت: معضل بازتولید نکردن نیروی انسانی در جبهه اصلاحات بیش از هروقت دیگری در روز گذشته نمایان شد؛ شرایط مبهمی که شاید نیروهای اصلاحطلب هیچگاه تجربه نکرده بودند.
🔹حتی اگر نسبت به شیوه بررسی صلاحیتها هم نقدی وجود داشته باشد، در سالهای متمادی میشد آن را به مثابه یک امر واقع قلمداد کرد که بخواهیم یا نه باید با آن مواجه شویم و برای کنارآمدن با این امر واقع لازم بود که در هر دوره با ارائه شخصیتهای جدید بیم ردصلاحیت را از میان برد.
🔹موضوع مهم دیگری که در بازخوانی علل وضعیت فعلی جبهه اصلاحات میتوان برشمرد، انشقاق میان نیروهای این جبهه است که تا روز انتخابات هم لاینحل باقی ماند./شرق
@feghvaenghelab
🗳 منشور انتخابات
۱. برخی نامزدهای مجلس، هم اکنون نماینده هستند، اگر گفتند در مجلس بعد چنان خواهم کرد، بپرسید چهارسال وقت داشتید، چرا تا الان کاری نکردید؟
۲. حقوق چهارسال نماینده حدود ۵۰۰ میلیون است. نامزدها هزینههای میلیاردی امروز را با رأی فروشی در مجلس و زدوبند با اصحاب قدرت جبران خواهند کرد.
۳. وظیفه مجلس نظارت و قانونگذاری است. وعدههای اجرای پروژههای شهری یا ملی که به ترتیب در اختیار شورای شهر و دولت است را بگذارید پای بیسوادی یا دروغگویی یک نامزد که در هر دو حال نافی صلاحیت او است.
۴. برای شناخت نامزدها، به خانواده، اعضای ستاد، موافقان و مخالفانشان توجه کنید.
۵. تمایل نامزدها به کلی گویی و تکرار مفاهیم است. برای شناخت آنان و سنجش عیار اعتقادشان به شعارها، درباره این افراد و موضوعات به صورت مصداقی پرسش کنید: روحانی، لاریجانی، برجام، FATF.
۶. از نامزدهای شهر خود برای مناظره با یکدیگر دعوت کنید، سطح دانش و بینش افراد بهتر سنجیده میشود.
۷. وعدههای نخنمایی چون تقسیمات استانی، مبارزه با گرانی و ساخت پروژههای عمرانی از رایجترین شعارهای نامزدها و خارج از اراده و اختیار فردی آنان است؛ اینبار را دیگر فریب نخورید!
۸. برنامه هرچقدر هم خوب باشد، ستادها مینویسند و دست فرد میدهند. به سوابق و کارنامه افراد دقت کنید.
۹. هر فرد همانطور نمایندگی میکند که کاندیداتوری کند. زدوبند و فریب این ایام تا پایان نمایندگی امتداد خواهد داشت.
۱۰. وضع امروز کشور نتیجه رأی دیروز ما و بازی در زمین پدرخواندههای شهر و رؤسای طوایف است. رأی ندادن یا بد رأی دادن اوضاع را بدتر میکند. تنها راه انتخاب شایستگان است.
"احمد قدیری"
@feghvaenghelab
🔴 عملکرد ضعیف مجلس را ببینید تا دلیل حاشیه سازی های اخیر لیست امیدی ها را متوجه شوید!
🔺بررسیها از عملکرد مجلس نشان میدهد در ۳۷۴ جلسه علنی که در مجلس برگزار شده است، ۶۶۴ طرح و لایحه مطرح شده که از این تعداد، ۴۴۷ طرح توسط خود نمایندهها ارائه شده اند. ۲۷۸ مورد آن که بیش از نصف طرحها به حساب میآید، هنوز بررسی نشده و ۸۹ مورد آن نیز بایگانی و تنها ۶۱ مورد آن به قانون تبدیل شد.
🔺بنابراین عملکرد ضعیف مجلس و دستان خالی لیست امید برای گزارش به ملت سبب شد تا اعضاء این جریان سیاسی به جای گزارش از عملکرد 4 ساله خود با فرار به جلو موضوعات دیگر را برجسته نمایند تا بعد از 4 سال حضور در مهمترین جایگاه قانونگذاری با اپوزوسیون انگاری موفق به کسب رای دوباره گردند.
🔺حضور امثال دکتر #قالیباف برای این جریان تنبل سیاسی، زنگ خطر بزرگی است؛ بنابراین همه تلاش خود را برای تخریب نیروهای جهادی و انقلابی به کار گرفته اند!
@feghvaenghelab
هدایت شده از دروس آیت الله سیفی مازندرانی
💢 شیخ مفید مسلماً به ولایت مطلقه فقیه اعتقاد داشت/ کلام قدما باید به نحو فنی، اصولی و استدلالی بررسی شود
📌 آیتالله علی اکبر سیفی مازندرانی، استاد برجسته درس خارج حوزه علمیه قم در درس خارج مسائل مستحدثه، بیان کرد:
🔰 ادله اثبات ولایت فقیه شامل عقل، شهرت عظیمه، نصوص شرعیه و امور حسبیه میشود، که قدما نیز بر ولایت مطلقه فقیه تصریح داشتهاند و باید تنقید کلام فقها به نحو فنی، اصولی و استدلالی بررسی شود.
🔰 ولایت مطلقه فقیه از زمان شیخ مفید مطرح بوده و حتی سخنان ایشان صراحت بیشتری در این باره دارد. شیخ در پاسخ به پرسش «آیا عالمی که توسط حکومت جائر منصوب شده ولایت دارد یا خیر؟» میگوید «عالمی که از سوی حکومت ظالم و جائر حکومت قبول کند، از نظر من امارت او شرعی است، چون او امیر از جانب امام زمان(عج) است نه امیر از جانب حاکم. البته باید اهل علم و تدبیر باشد.»
📖 متن کامل در:
🌐 http://yon.ir/j6qgf
ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#مبانی_علوم_انسانی_اسلامی
#آیت_الله_سیفی_مازندرانی
#درس_خارج
#قم
پایگاه اطلاع رسانی آیت الله سیفی مازندرانی حفظه الله http://eitaa.com/joinchat/1864433688C16fc6a024e
🔴کسانی که عدالت را بر ولایت مقدم میدارند، مفروضشان این است که فهمشان از عدالت بر فهم ولی برتری دارد!
🔻این جماعت تسلیم عدالت ولیفقیه نمیشوند، بلکه از ولیفقیه میخواهند تسلیم عدالتی شود که اینها فهمیده و علمش را بلند کردهاند.
🔻خوارج دقیقا با همین فرض روی علی(ع) شمشیر کشیدند.
سید یاسر جبرائیلی
@feghvaenghelab
🔴 جنگ استعفاها
🔺همزمانی و شباهت های فراوان ناآرامی ها در سه ضلع جبهه مقاومت یعنی لبنان ، عراق و ایران کوچکترین شکی را باقی نمی گذارد که صحنه گردان این وقایع در این سه کشور ، دشمن غربی ، عبری ، عربی با هدف تضعیف جبهه مقاومت است.
کلیدواژه این تحرکات هم در یک کلمه خلاصه می شود : بی ثبات سازی
🔺نزدیک ترین راه برای رسیدن به بی ثباتی هم ضربه زدن به حاکمیت و دولت مستقر در این کشورهاست.
🔹در لبنان رئیس دولت ، سعد حریری با آن وابستگی و دست نشاندگی معروفش ، با اطاعت از دستورات اربابانش استعفا می دهد تا آغازگر دومینوی استعفاها در منطقه و الگویی برای کشورهای دیگر بخصوص عراق باشد.
🔹در عراق اوضاع کمی فرق می کند. عادل عبدالمهدی عضوی از جبهه مقاومت است و اهل اطاعت از فرمان سعودی ها و آمریکایی ها نیست.
جنس استعفای همتای لبنانی اش ، خائنانه و موذیانه اما جنس استعفای عبدالمهدی از روی ناچاری و استیصال است.
فشارها آنقدر افزایش می یابد ( بخصوص بعد از سفر اخیر مایک پنس به عراق) تا مجبور به استعفا می گردد.
🔹و اما ایران.
با توجه به شواهد و قرائن ، به نظر می رسد که مدیران غربگرا به دنبال ادامه دومینوی استعفاها بودند اما تدبیر حکیمانه ولی فقیه(عنصری که دو کشور دیگر از آن محرومند) در ماجرای فتنه بنزینی ، همه برنامه ها را نقش بر آب کرد.
🔺البته این پایان ماجرا نیست و چه بسا در آینده ای نزدیک (مثلاً ایام انتخابات) و با یک بهانه شاذ ، شاهد نواختن شیپور جنگ استعفا در ایران هم باشیم.
🔺وصدالبته استعفایی از جنس لبنانی ...
✍️"قاسم اکبری"
@feghvaenghelab
💥کلاس #آموزش_اغتشاشات توسّط آمریکا
🚨🔷در خصوص تحولات #عراق بررسی ها نشان میدهد ارتباطات سازمان یافته ای میان دوره های آموزشی #سفارت آمریکا در عراق موسوم به « #آیلپ » (IYLEP) با ناآرامی های ماه های اخیر در این کشور وجود دارد.به گزارش بصیرت، این دوره ها که توسّط دفتر فرهنگی وزارت امور خارجه امریکا طراحی و هرساله با حضور #نوجوانان 15 تا 17 ساله عراقی برگزار میشود، از زمان آغاز فعالیتش در سال 2007 تاکنون بیش از #2500 نوجوان عراقی را تحت آموزش و تربیت قرار داده است.
🔷 بیش از نیمی از شرکت کنندگان در این دوره ها را دانش آموزان #دختر و 50 درصد کل شرکت کنندگان را نوجوانان ساکن مناطق #شیعه_نشین تشکیل میدهند.
🔷این دوره ها بدون #هیچ_هزینه ای برای دانش آموزان برگزار و با سفر #چهار_هفته ای به ایالات متّحده آغاز میشود. بیشتر شرکت کنندگان پس از گذراندن این برنامه آموزشی شروع به فعالیت گسترده در #فضای مجازی و عمدتا حول موضوعات #اجتماعی و تحولات سیاسی میکنند.
🔷ازجمله #اهداف این طرح «تقویت تفاهم متقابل بین مردم ایالات متّحده و مردم عراق، آموزش و تقویت #مشارکت_های_مدنی به جوانان عراقی، آشنایی شرکت کنندگان با حقوق شهروندی و مسئولیت های اجتماعی، تقویت مهارت های رهبری جوانان عراقی و تربیت کادر دارای احساس مسئولیت از جوانان عراقی ذکر شده است. «روان سالم» ازجمله شرکت کنندگان این دوره هاست که در جریان اعتراضات اخیر به ایفای نقش و جهت دهی مخالفان در فضای مجازی میپرداخت.
#اغتشاش
#آمریکا
#عراق
@feghvaenghelab
7.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رهبر معظم انقلاب: یکی از اشکالات آموزش و پرورش ما، بیماری #دانشگاه_گرایی است.
ما در کشور آنقدر نیاز های فوری و مهم داریم که هیچ احتیاجی به تحصیلات و دکتری و ارشد ندارد.
استاد پناهیان: مهمترین نیاز #انقلاب ما #رسانه است!
#سواد_رسانه_ای
@feghvaenghelab
⭕️ سهم شرکتهای دولتی از بودجه 75 درصد، مالیات 3 درصد!
▪️کیهان:
🔹یکی از مهمترین نقدهایی که درباره ساختار بودجه وجود دارد، غیرشفاف بودن آن است [...] اصلیترین اشکال در غیر شفاف بودن بودجه نیز متوجه بودجه شرکتهای دولتی و بانکهای دولتی است
🔹بودجه شرکتها و بانکهای دولتی در سال 1399 حدود 1484 هزار میلیارد تومان است که دو سوم یا 75 درصد کل بودجه را تشکیل میدهد
🔹این رقم بسیار بالا به هیچ وجه در جریان بررسی بودجه در مجلس، مورد کنکاش یا تصویب قرار نمیگیرد
🔹بودجه این دستگاهها از 1274 هزار میلیارد تومان در سال 98 به 1484 هزار میلیارد تومان در سال99 افزایش پیدا کرده که حاکی از رشد 16.4 درصدی بودجه آنها میباشد.
🔹بودجه عمومی هم نسبت به سال گذشته 7.1 درصد افزایش یافته است، بر همین اساس میتوان گفت؛ رشد بودجه غیرشفاف دولت بیش از دو برابر بودجه شفاف دولت است!
🔹در لایحه بودجه سال 99 درآمدهای مالیاتی و گمرکی 198 هزار میلیارد تومان مفروض شده است؛ مالیات علی الحساب اشخاص حقوقی دولتی 5788 میلیارد تومان و مالیات عملکرد شرکتهای دولتی 6942 میلیارد تومان در نظر گرفته شده است.
🔹مالیاتی که شرکتهای دولتی در سال آینده پرداخت میکنند، 3.5 درصد کل درآمدهای مالیاتی و دو درصد کل درآمدهای بودجه است! از سوی دیگر رقم مالیات پرداختی شرکتهای دولت بهاندازه 0.39 درصد کل درآمدهای آنها میباشد! یعنی حتی بهاندازه یک درصد درآمدخود هم مالیات نمیدهند.
🔹رشد درآمد شرکتهای دولتی در سال آینده نسبت به سال 98 بالغ بر 19.8 درصد بوده در حالی که رشد مالیات آنها به همین نسبت 5.7 درصد مفروض شد.
@feghvaenghelab