#هیچ_در_هیچ
اول گفتند بستن با آمریکا راحتتر از اروپاست
بعدگفتند با #برجام چرخ اقتصاد میچرخد ومشکلات حل میشود
نشد، گفتند شما توقع مردم را بالابردید که برجام مشکلات را حل میکند، مافقط میخواستیم آمریکا را مفتضح کنیم وبین اروپا وآمریکا شکاف بیندازیم!
حالامیگویند #اروپا ناتوان است!/نازکبین
💠کانال فقه و انقلاب💠
@feghvaenghelab
✅صالحِ مصلح، دو خصوصيّت و دو مسؤوليت هر مؤمن آگاه است.
🔶استاد علی صفایی حائری:
امروز، اگر چه مىتوانى در قسمتهاى مختلفى خدمت كنى؛ مثلاً طبيب بشوى و يا مهندسى كنى و يا هزار شغل مفيد ديگر را به گردن بگيرى؛ ولى حساب كن جامعهاى كه صالح نيست،برفرض سالم بشود، چه حاصل خواهد داشت؟ پس صلاح جامعه را بر سلامت آن مقدّم بدار و در كنار هر شغل به اين نقش بپرداز. صالحِ مصلح، دو خصوصيّت و دو مسؤوليت هر مؤمن آگاه است. حتّى اگر بقّال هستى، پيش از آنكه پاكت را پر كنى،بايد به مغز و قلب او هم رزقى داده باشى و درس انسانيت و ايثار و صفا را به او آموخته باشى و سعى كن آموزگار كلاسهايى باشى، كه آموزگار كمتر دارد و مشكلات بيشتر؛ چون كارهاى مانده، اهميّت زيادى دارند و كارهاى بزرگ، در گرو آنها هستند.
اين نقش توست: صالح و مصلح بودن و در صراط عبوديّت بودن.
📚 نامه های بلوغ، صفحه 41
🔸🔸الاغ با غیرت!!!
🔻یکی از رزمندگان دفاع مقدس به نام عباس رحیمی نقل میکرد:
🔻️در یک منطقه کوهستانی مستقر بودیم و یه هر یگان برای جابجایی غذا و مهمات الاغی اختصاص داده بودند. یک روز که دشمن منطقه را زیر آتش قرار داده بود، الاغ یگان ما از ترس یا موج انفجار به اشتباه جبهه دشمن را در پیش گرفت و به آنان پیوست!
🔻از آن روز هر وقت با دوربین الاغ اسیرمان را رصد میکردیم، میدیدیم برای دشمن سلاح و مهمات جابجا میکند و فقط افسوس می خوردیم.
🔻یک روز صبح ناگهان نعره الاغ خودمان را شنیدیم؛ در ناباوری همه، الاغ برگشته بود و کلی هم آذوقه دشمن بارش بود...
🔻الغرض اینکه برخی در کشورمان با اینکه میدانند در چه جبههای مشغول فعالیتند و به چه کسانی سواری میدهند، اما باز قصد برگشت ندارند، به سواری دادن خود افتخار کرده و منافقانه بر علیه نظام اسلامی نفرت پراکنی میکنند.
اینجاست که باید گفت آفرین بر آن الاغ با غیرت!!!
4_5933887384058855643.mp3
2.04M
♦️ ۶ خانواده صهیونیستی که پیش از اسرائیل باید بروند.
🔺 #zionist_regime_families
💠کانال فقه و انقلاب💠
@feghvaenghelab
🔸حکومت، امانت مردم است
رهبر انقلاب در جلسه درس خارج فقه:
🔹همهی آن چیزهایی که مردم به ما میسپرند، امانتهای مردم است؛ مقام را به ما میسپرند، امنیّت را به ما میسپرند، دینشان را به ما میسپرند، حفظ نوامیسشان را به ما میسپرند، همهی اینها امانتهای مردم دست ما است.
🔹ما حکومتیم دیگر؛ هر کسی هر جا هست؛ یکی مثل بنده در یک جایگاهی قرار دارد، یکی در جایگاه دیگری قرار دارد؛ همهی اینها امانتهایی است که دست ما سپرده شده.
🔸هر کدام بهتر اداء امانت کردید، در قیامت به پیامبر (ص) نزدیکترید. ۹۷/۸/۲۸
@feghvaenghelab
📮 #توییت
⭕️ علی اکبر رائفی پور، محقق و پژوهشگر:
🔹به نظر شما وقتی #جرمی_هانت وزیر امورخارجه بریتانیا ، برای آزادی #نازنین_زاغری اینقدر تقلا و پروپاگاندا می کند، در حال ارسال پیام به چه کسانی و در چه سطحی در ایران است ؟
🔹پاسخ ساده است :
🔹" نگران نباشید، دولت انگلیس به طریق اولی مراقب جاسوس های دانه درشت خود است"
💠کانال فقه و انقلاب💠
@feghvaenghelab
🔴فریب یا اشتباه!
🚩 انتقاد رئیس مرکز آمار از مصیبت آماردهی بانک مرکزی/ رکورد تورم کالایی، ۲۴۴ درصد
پارسا:
🔹اختلاف نرخ تورم اعلامی توسط بانک مرکزی با میزان تورمی را که مرکز آمار محاسبه می کند یکی از مصیبت های کشور است
🔹تمرکز بانک مرکزی روی نقاط شهری و شهرهای بزرگ است.
🔹 بانک مرکزی نرخ تورمی که محاسبه می کند برگرفته از آمار 79 شهر بزرگ، 386 قلم کالا و 121 هزار مظنه قیمت است در حالیکه تمرکز آمارگیری مرکز آمار بر 231 شهر ، 626 روستا، 475 قلم کالا و 420 هزار مظنه قیمت است.
🔹بالاترین افزایش تورم اقلام 244 درصد و کمترین نرخ تورم را حدود 10 درصد است.
💠کانال فقه و انقلاب💠
@feghvaenghelab
📮 #بلاهت سیاسی یا خیانت؟!
⭕️ صادق زیباکلام، استاد علوم سیاسی دانشگاه تهران:
🔹بر اساس کدام قانون وقتی اعضاء شورای شهر که با رای مستقیم مردم انتخاب شده اند فردی را بعنوان شهردار انتخاب میکنند،تشکیلات اطلاعاتی وامنیتی میبایستی صلاحیت فرد منتخب را تایید کنند؟آیا در کشورهای دمکراتیک هم چنین اختیاراتی بر عهده نهادهای امنیتی شان واگذار شده است؟
▪️واکنش حسین دهباشی، تاریخ پژوه و مستندساز به توییت زیباکلام:
🔹جناب استاد زیباکلام عزیز. شهرداری که به جای خود، احتمالا به خاطر دارید که چندسال قبل صلاحیت دوست مشترکمان جناب آقای دکتر هادی سمتی جهت تدریس در دانشگاه مریلند توسط افبیآی رد شد. صرفا جهت شرکت در چند جلسه دفتر نمایندگی ایران در سازمان ملل. علیرغم سالها فعالیت علمی در آمریکا.
@feghvaenghelab
⭕️ پروژه پاپسازی از ولی فقیه با حمایت از نظارت عقیم میشود
✍ سیدیاسر جبرائیلی؛ کارشناس اقتصاد سیاسی
🔹لیبرالهای ایرانی از همان سال نخست پیروزی انقلاب اسلامی، تمامی ظرفیت خود را به میدان آوردند تا اصل ولایت فقیه وارد قانون اساسی نشود.
🔹از همان روزی که مردم به اصل ولایت فقیه رای دادند، لیبرالها پروژه براندازی نظام را آغاز کردند که در برهههای مختلف در اشکال گوناگون تجلی یافت.
🔹پس از هشتاد و هشت، از براندازی و تغییر ساختار کاملا ناامید شده و پروژه تغییر رفتار را کلید زدند، پروژهای که رهبر حکیم انقلاب فرمودند هیچ تفاوتی با تغییر نظام ندارد.
🔹امروز باید توجه داشت که لازمه به فرجام رسیدن پروژه تغییر رفتار، بیاعتنایی به رهبری انقلاب در نظام مدیریتی کشور است.
🔹هنگامی که ماه رمضان سال جاری حضرت آقا در دیدار با دانشجویان فرمودند جوانان لشکر مطالبه آرمانهای انقلاب راه بیاندازید، در واقع پیام مهمی خطاب به جوانان ولایی بود که اجازه ندهید دستگاهی یا نهادی یا فردی، به سیاستهای انقلاب اسلامی بیاعتنایی کند.
🔹اما جز لشکر مطالبه آرمانهای انقلاب، قانون اساسی ما نیز مکانیسمی برای جلوگیری از تغییر رفتار نظام پیشبینی کرده است و آن، اختیار ولی فقیه برای نظارت بر حسن اجرای سیاستهای کلی است.
🔺این اختیار، وفق اصل صد و ده به مجمع تشخیص مصلحت نظام تفویض شده و هیئت عالی مجمع، امروز وظیفه حراست از این تنگه احد را دارد. اگر در انجام این وظیفه نظارت کوتاهی شد، جمهوری اسلامی مسیر دیگری غیر از مسیر انقلاب اسلامی را خواهد پیمود و آرزوی لیبرالها در تبدیل ولایت فقیه به مقامی چون پاپ، تحقق خواهد یافت. ولی فقیهی که برای اختیارات مصرح خود در قانون اساسی نیز ضمانت اجرایی در اختیار نداشته باشد، هیچ تفاوتی با پاپ نخواهد داشت که جز پند و موعظه، کاری از عهدهاش ساخته نیست.
🔹امروز، اصلیترین پروژه جاری لیبرالیسم، جلوگیری از تحقق ماده ۲ اصل ۱۱۰ قانون اساسی یعنی نظارت بر حسن اجرای سیاستهای کلی نظام است. اما خناسان لیبرال، به شیوه همیشگی خود، هیچگاه هدف اصلیشان را که مقابله با قانون اساسی است، عیان نمیکنند. امروز محسن رضایی را سیبل کرده و با تمام توان به او هجمه میکنند، اما واقعیت این است که مسئلهشان محسن رضایی نیست؛ هدف اصلی، توقف اجرای اصل ۱۱۰ قانون اساسی است.
🔹کم نبودند شخصیتهای بزرگی که تحت فشار و عملیات روانی دشمنان اسلام، عرصه را خالی کردهاند
🔹یقین داریم که اعضای انقلابی مجمع از جمله آقای رضایی، در برابر این هجمهها عرصه را خالی نخواهند کرد. اما این حسن اعتماد، رافع مسئولیت ما در حمایت از آنان در انجام وظیفه نظارت نیست.
🔹وظیفه ماست حمایت از نظارت را در دستور کار خود قرار دهیم که اگر مجمع در تحقق این ماموریت موفق نشد، برای جلوگیری از تغییر رفتار نظام باید هزینههای سنگینی بپردازیم./ کانال سید یاسر جبرائیلی
💠کانال فقه و انقلاب💠
@feghvaenghelab
🚩 دهقان: اظهارات ظریف راهها را برای خارج شدن از لیست سیاه FATF را بست
عضو کمیسیون حقوقی مجلس :
🔹 متاسفانه مرکز مبارزه با پولشویی در وزارت اقتصاد وظیفه خود را انجام نداده است و اگر پولشویی در کشور وجود دارد، وزارتخانهها و دولت هستند مسئولیت آن را بر عهده دارند.
🔹ظریف تاکنون یک جلسه در ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق شرکت نکرده است!؟
🔹5 سال از تصویب قانون مبارزه با قاچاق گذشت اما دولت سامانه شفافیت را ایجاد نکرد
🔹ظریف پاسخگو باشد مبارزه با پولشویی چه ارتباطی با قبول تعهدات استعماری دارد؟!
🔹الحاق به کنواسیون مبارزه با فساد قبلا تصویب شده و دولت هنوز گزارش عملکردی نداده است
🔹بعید است خلط موضوع مبارزه با پولشویی با CFT از روی بیسوادی باشد
🔹اظهارات ظریف وزارت خارجه را وارد یک وادی غیرکارشناسی سطح پایین کرده است
💠کانال فقه و انقلاب💠
@feghvaenghelab
💥 باید مواظب باشیم در دام جنگ روانی دشمن نیفتیم.
✔️ استاد سید محمدمهدی میرباقری:
«دشمن با تمام توان از طریق امپراطوری رسانهای و بهوسیله شبکه غربگرایان تلاش میکند انقلاب اسلامی را شکست خورده و نافرجام معرفی کند؛ تلاش میکند دستاوردها را کوچک و آسیبها را بزرگنمایی کند. ما نباید در دام دشمن بیفتیم. باید داراییهای خود را خوب محاسبه کنیم، در عین اینکه آسیبها را هم به دقت بشناسیم. این نکته بسیار مهمی است.
بعضی از انقلابیون و طرفداران انقلاب در موجهای اجتماعی که پیش میآید و دشمن در آن نقش دارد و شبکه همراهان دشمن در داخل دنیای اسلام و در کشور ما که به آن دامن میزنند، دچار یک انفعال در این جنگ روانی میشوند. این نکته مهمی است که ما باید مواظب باشیم به هیچ وجه در نقشه دشمن قرار نگیریم.»
1_24117440.mp3
12.26M
💠آتش به اختیار فرهنگی/حاج حسین یکتا
💠کانال فقه و انقلاب💠
@feghvaenghelab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥بخشی از سخنان حضرت امام (ره) درباره زندگی آیتالله مدرس
💠کانال فقه و انقلاب💠
@feghvaenghelab
🔴مغالطه و فرافکنی، شگرد اصلاح طلبان!
🔸اظهارات نماینده لیست امید
⭕️ همین که من گردنم را عمل کردم و دستم سالهاست درد میکند ثمره سالها پوشیدن چادر بود/ باید نوع حجابی را تعریف کنیم که در ابتدا آسیب زننده نباشد
👤 پروانه سلحشوری؛ نماینده مردم تهران در مجلس
🔹تا قبل از سال ۶۲ حجاب اجباری وجود نداشت اما بعد از آن این مسئله به وجود آمد. اوایل انقلاب اعتراضاتی به حجاب اجباری بود.
🔹بیشتر مردم ایران هنوز معتقد به حجاب هستند.
🔹البته دختران و زنانی هستند که باور به حجاب ندارند. سوال این است آیا ما پس از ۴۰ سال از انقلاب توانستهایم دختران و زنانمان را باورمند به حجاب کنیم؟ قطعا نهادهای سیاستگذار و مجری اشتباهاتی داشتهاند که نه تنها نتوانستهایم حجاب را برای اقشار جامعه نهادینه کنیم بلکه گاهی آموزههای ما اثر عکس داشته است.
🔹دخترانی که پوشش بهتری دارند زودتر ازدواج میکنند و در رابطه عاطفی با جنس مخالف موفقتر عمل میکنند.
🔹متاسفانه بعد از انقلاب نه تنها در مورد حجاب بلکه در بسیاری از موارد ایدئولوژیک عمل شد. ما فقط روی ظاهر اسلامی کار کردیم و ریاکاری کردیم. در حالیکه محتوا را رها کردیم و اصل دین را به جوانان آموزش ندادیم.
🔹من ۱۰ سال در هند زندگی کردم. در آنجا چادر و مقنعه چانهدار به سر میکردم، اما به نظرم واقعا نیاز است نگرش جدیدی را حاکم کنیم. این نحوه پوشش برای خود من آسیبزا بود.
🔹همین که من گردنم را عمل کردم و دستم سالهاست درد میکند ثمره سالها پوشیدن چادر بود. ما باید نوع حجابی را تعریف کنیم که در ابتدا آسیب زننده نباشد.
🔹سوال این است چرا کشورهای خاورمیانه و خصوصا ایران بیشترین آمار مصرف لوازم آرایش را دارند؟ حتی زنان ایرانی ما در خارج از کشور هم به این نوع آرایش عادت کردهاند. ما یکی از مظاهر جامعه اسلامی را حجاب تعریف کردیم ولی نتوانستیم آن را به نسل بعد از خودمان منتقل کنیم.
🔹ما شاهد این هستیم در ترکیه با وجود فیلمهایی که فرهنگ منحطی را نشان میدهند زنان با حجاب هر سال افزایش پیدا میکنند و این تغییر در ترکیه بسیار ملموس است، اما ما نتوانستهایم کاری کنیم که جوان حجاب را با دلش بپذیرد. زیرا ظاهر را ترویج کردهایم. مگر اخلاق دروغ نگفتن، ریا نکردن و دهها صفت دیگر جزو صفات اسلامی نیست؟ پس چرا دروغگویی در کشور ما بیداد میکند؟
🔹(با اشاره به بودجه میلیاردی صدا و سیما) نهادهای مختلفی در حوزه فرهنگی مسئولیت تبلیغات را بر عهده دارند. ما باید بپذیریم سیاستگذاریهای گذشته ما موفق نبوده است وگرنه تلویزیون به صورت انحصاری تبلیغات میکند. الان چند سال است که شبکههای مجازی باب شده است. سوال این است این دستگاهها با چنین بودجههایی چرا موفق نشدهاند جوان مسلمان تربیت کنند؟ مثلا حوزه علمیه با بودجه میلیاردی چرا در این زمینه موفق نبوده؟ چرا دستگاههای تبلیغاتی با این بودجههای هنگفت در بحث حجاب ناکارآمد بودهاند؟/ ایسنا
💠کانال فقه و انقلاب💠
@feghvaenghelab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻صبح امروز در ابتدای جلسهی درس خارج فقه ایراد شد؛
📹 بیانات رهبرانقلاب درباره قانون منع بهکارگیری بازنشستگان
آیتاللهالعظمی خامنهای، صبح امروز در ابتدای درس خارج فقه با اشاره به سؤال روز گذشتهی یکی از طلاب از ایشان دربارهی قانون منع بهکارگیری بازنشستگان و انتساب بازگرداندن بعضی بازنشستگان به اجازهی رهبر انقلاب، توضیحاتی درخصوص این قانون و همچنین بعضی اجازههای صادرشده برای بهکارگیری این افراد بازنشسته در بعضی مشاغل ایراد کردند.
🚩 اختصاصی:نظر لاریجانی درباره اظهارات "بیّنالغی" ظریف، افت شدید کارآمدی دولت روحانی و نقش ترامپ در قتل خاشقجی
محمدجواد لاریجانی در گفتگو با تسنیم:
🔹 ترامپ احتمالا دور دوم نیز رای خواهد داشت که این موضوع به واقع به معنی فروپاشی آمریکا است.
🔹فروپاشی آمریکا که بسیار خونین و بسیار پرخسارت خواهد بود، به موضوعی تبدیل شده که راجع به آن فراوان بحث میشود و بحثی از دموکراسی آمریکایی دیگر به صورت قبل به عنوان مدل موفق دموکراسی سکولار-لیبرال مطرح نیست.
🔹وضعیت اقتصادی امروز کشور یک فتنه است. فنته اقتصادی شبیه فتنه 88، که بر افت شدید کارآمدی دولت سوار شده
🔹امروز نیز دوست دارند مردم را به خیابان بیاورند و به جای اینکه مردم بگویند "رای ما کجاست؟" بگویند "پول و نان ما کجاست؟"
🔹کسانی که در فتنه 88 بودند، در فتنه اقتصادی هم میداندار هستند.
🔻در موضعگیریهایشان راجع به تحریمها میگویند "ای آمریکایی که ما را تحریم کردی، حالا مریضها دارو و بچهها خوراک ندارند." این ادبیات در واقع ضد امپریالیسم نیست بلکه لنگ انداختن جلوی امپریالیسم است.
🔹دولت نباید از اینکه بعد از شش سال نیروهای زیرنظرش نتوانستند خوب کار کنند، خجالت بکشد. بلکه در این زمینه باید مصالح و منافع ملی و حتی مصالح سیاسی دولت مورد نظر قرار گیرد.
🔹هیچ کدام از دوستان اصلاحات دلشان با رئیس جمهور و دولت نیست و از کلام آنها به راحتی میتوان به این واقعیت رسید. آنها دنبال تطهیر خود از خیانت برملا شده در فتنه 88 هستند.
🔹بنابراین رئیسجمهور باید بین همه گرایشهای سیاسی نیروهای جهادی و پاکباخته را به کار گیرد.
🔹دولت نباید از اینکه بعد از شش سال نیروهای زیرنظرش نتوانستند خوب کار کنند، خجالت بکشد. بلکه در این زمینه باید مصالح و منافع ملی و حتی مصالح سیاسی دولت مورد نظر قرار گیرد.
🔻مقام معظم رهبری دو شاخصه یعنی "تضمین فروش نفت" و "تسریع و روان شدن روابط پولی و بانکی ایران با دیگر کشورها" را شرط مذاکرات هستهای قرار دادند که ما در هر دو ناموفق بودیم.
🔹اظهار نگرانیهای اروپاییان کاملاً شبیه به ترامپ است، در مسائل اصلی هم با ما کنار نمیآیند. از SPV هم نمیگذارند چیز خاصی برای ایران به دست بیاید. اروپاییها از ایران دفاع نمیکنند بلکه میگویند برجام معاهده خوبی است. این دو خیلی فرق میکند
🔹مطلبی که به وزیر محترم خارجه نسبت دادند به فرض اینکه هرکس این اظهارات را بیان کند، این سخنان قطعاً "قول سدید" نیست. یعنی اولاً این حرف درست نیست. ثانیا این حرف برای ایران جمهوری اسلامی و برای اسلام منافع بسیار کمتری نسبت به ضررش دارد.
🔹خاشقچی اطلاعات مهمی در اختیار داشت که برای آمریکا بسیار بد بود. یکی از این مسائل رابطه اقتصادی ترامپ و خانواده او با محمد بن سلمان بود. از زمانی که شروع به طرح روابط نزدیک کوشنر داماد ترامپ با بن سلمان کرد، شرایط تغییر کرد./تسنیم
💠کانال فقه و انقلاب💠
@feghvaenghelab
🔴 کارکرد مسجد را به فرهنگسرا و خانه محله بردند!
حاج حسین یکتا در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری «حوزه»:🔻
🔹 به اعتقاد من آن جمله امام خمینی (ره) که فرمود «مسجد سنگر است، سنگرها را حفظ کنید»، حکمتی داشت و این حکمت در حال حاضر خود را نشان میدهد؛ یعنی اینکه الان حضرت آقا میفرماید «به سال 60 رجوع کنید که مسجد پایگاه بود، محل تربیت، رفع مشکلات مردم و اعزام نیرو بود، اکنون هم باید اینگونه باشد».
🔹اگر به مسجد و پایگاه رسول خدا (ص) بازگردیم، تمام مسائل و مشکلات حل خواهد شد، از زمانی که کارکردهای مسجد را به فرهنگسراها و خانه های محله بردند، حوزه تأثیر آن کم شد و همین مسئله سبب شد که بهمرور مسجد حذف شود.
🔹باید به مسجد و این خانه خدا بازگردیم. مسجد باید محل حل تمام مشکلات و غم و غصه مردم و محل مشاوره و شور و مشورت باشد، مسجد باید قرضالحسنه داشته باشد و دفتر ازدواج باید مسجد باشد و روحانی هم محور محله و مسجد باشد.
🔹اگر قرار باشد که انقلابی باشیم قرارگاهمان هم باید در مسجد باشد، همهچیز از مساجد به نهادها، ادارات، سازمانها و ساختارها منتقل شد؛ بنابراین نقش روحانیت در مسجد، نقش بچههای حزباللهی و بسیجی در مسجد و نقش مسجد در محله کم شد.
💠کانال فقه و انقلاب💠
@feghvaenghelab
📮 #توییت
⭕️ نادر فتورهچی:
🔹حسن روحانی:«دستمزدها 20 درصد افزایش مییابد»-انتخاب
🔹خودشان میگویند تورم 34 درصد است که دروغ است، 300 درصد است، بعد افزایش مزد 20 درصد.
🔹آن جلسات «شورایعالی دستمزد» هم کلا «کشک»!
🔹«شوک درمانی» همین است: اول نرخها را آزاد کن، بعد آمار قلابی بده، بعد نصف آمار قلابی «مثلا» جبران کن.
🔹نرخ دستمزد هم اکنون 1.114.000 تومان است. بیست درصدش میشود 228.000 تومان.
🔹به عبارتی، دولت برای زندگی حقوقبگیران معتقدست 1.342.000 تومان کافیست!
🔹خیلی ممنون قربان!
@feghvaenghelab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴چه کسانی مسئولین دولت امید شده اند؟!
🎥رفتار عجیب برخی مسئولان و همراهان رئیس جمهور در مراسم سخنرانی روحانی در شاهرود!
💠کانال فقه و انقلاب💠
@feghvaenghelab
📄 روزی، وثوق الدوله پس از تنظیم قرارداد معروف خود با انگلیس به خانة مدرس آمد و گفت:
👤 «آقا! شنیده ام شما با قرارداد تنظیمی بین ما و دولت انگلیس مخالفت كردهاید.»
🌷 مدرس: «بلی!»
👤وثوق الدوله: «آیا قرارداد را خوانده اید؟»
🌷 مدرس: «نه!»
👤وثوق الدوله: «پس به چه دلیل مخالفید؟»
🌷 مدرس: «قسمتی از آن قرارداد را برای من خواندهاند. جملة اولش كه نوشته بودید دولت انگلیس استقلال ما را به رسمیت شناخته است. انگلیس كیست كه استقلال ما را به رسمیت بشناسد؟ آقای وثوق! چرا شما این قدر ضعیف هستید؟»
👤وثوق الدوله: «آقا! به ما پول هم داده اند!!»
🌷 مدرس: «آقای وثوق اشتباه كردید، ایران را ارزان فروختید».
💠کانال فقه و انقلاب💠
@feghvaenghelab
✅دل آدمى،بزرگتر از اين زندگى است...
🔶استاد علی صفایی حائری:
دل آدمى،بزرگتر از اين زندگى است. و اين، راز تنهايى اوست. او چيزى بيشتر از تنوع و عصيان را مىخواهد. او محتاج تحرّك است و حركت،با محدوديت سازگار نيست، كه محدوديتها، عامل محروميت و تنهايى ماست.
آخر، چگونه مىتوان همزبان با شيطان، عصيان را راه چاره شناخت؟ در جهان قانونمند، عصيان و درگيرى، جز عذاب و رنج چه خواهد داشت؟بر فرض عصيان كنم و اسيد را لاجرعه سركشم، آيا دستگاه گوارش من تحمّل دارد و آيا وجود قانونمند من، در رنج و عذاب نمىنشيند؟
دنيا، قانونمند است و نمىتوان بىگُدار به آب زد. دنيا، همه جايش راه نيست؛ يك راه مشخص و يك نظام حاكم دارد؛ كه غريزه در حيوانات و علم در انسان تا اندازهاى اين راه را شناخته است. و همين محدوديت غريزه و علم ، نياز به وحى و نبوت را مطرح نموده است؛ چون انسان چه در رابطه با فكر و عقل و غرايز و غضب و شهوتش و چه در رابطه با اشياء و چيزهايى كه مىخورد و مىپوشد و نگاه مىكند و دست مى گيرد و چه در رابطه با افراد، از همسر و پدر و مادر و فرزند گرفته تا آدمهاى دور و نزديك و چه در رابطه با ملّتهاى ديگر، محتاج وحى است و نياز به رسول دارد تا به او بياموزد، كه چگونه با خودش كار كند و با فكر و عقل و غرايزش برخورد نمايد. و چگونه با اشياء و زمين و آسمان و اطرافش، رابطه برقرار نمايد. و چگونه با آدمها تماس بگيرد و با ملّتها سياست بگذارد.
📚 نامه های بلوغ، صفحه 90