🌷روایت صعصعهبنصوحان از لحظات آخر امام علی(ع)
✉️ علی برایم پیام فرستاده بود تا شاهد وصیتش باشم... پرسشی دلم را ویران کردهبود. نمیتوانستم نپرسم. جانم قرار پیدا نمیکرد. از سویی میدانستم که چنان پرسشی او را آزار میدهد. اما او پاسخی به من داد که خواب و آرام را از من گرفت. اکنون که او شهید شده است. تصویرش در برابر چشمانم ثابت مانده است و همان لبخند و همان واژههایی که گویی هزار بار صیقل خورده بودند. پرسیدم:
"ای امیرمومنان تو برتری یا👈آدم؟"
در چشمان پر مهرش شعلهای از شرم افروخته شد. نگاهاش را به سقف دوخت. نگاهی به پسران و دخترانش کرد که دورتادور او ایستاده بودند. سکوت معطر بود. همه منتظر بودیم تا واژهها مثل پرندههایی رنگارنگ از آشیانه دهانش بیرون آیند و فضا را پر کنند و ترانه بخوانند.
فرمود: از خودستایی بیزارم... سکوت کرد. ادامه داد: " اگر این آیه نبود که: "از نعمتهای پروردگارتان سخن بگویید." خاموش میماندم و سخنی نمیگفتم." بازهم سکوت کرد. شعلهی شرم در نگاهش میسوخت.
" آدم در بهشت عدن متنعم بود. تنها خداوند از او خواست که به خوشه گندم نزدیک نشود. شد و از گندم خورد. از دستور خداوند سرپیچید. به من گفته نشدهبود که نان گندم نخورم. اما گویی همان فرمان عتیق در گوشم زنگ میزد. گفتم من بار آن فرمان را در زندگیام بر دوش میگیرم.
صعصعه؛ ✋من در تمام عمرم به اختیار نان گندم نخوردهام." فرزنداش آهسته میگریستند. زینب چشم از علی بر نمیداشت.
پرسیدم:" 👈ابراهیم؟"
فرمود:" ابراهیم در ملکوت آسمان،ها سیر کرد. خداوند ملکوت اسمانها و زمین، ملکوت هستی را به او نشان داد؛ اما جانش هنوز طمانینه و آرامش ایمان را نیافته بود. مثل نهالی نورس در برابر توفان تردید میلرزید.
از خداوند پرسید: "چگونه مردهها را زنده میکنی؟ خداوند در برابر پرسش او پرسش دیگری مطرح کرد. مگر ایمان نداری؟ گفت دارم؛ اما دیدن ایمانم آرزوست...
✋من در تمام عمرم هیچگاه غبار تردید و تشویش برخاطرم ننشست. اگر همه حجابها بر طرف شوند بر یقین و طمانینهی جانم اندکی افزوده نمیشود."
چشمهایش خندید. به دور دستی که در افق دید ما نبود نگاه میکرد.
پرسیدم:"👈نوح؟"
فرمود: "نوح در راه دعوت مردمش به راه خداوند بسیار آزار دید. عمر درازش سرشار از آزار و زخم زبان بود. و نیز زخمهایی که بر پیکرش مینشست. سرانجام دلش گرفت و بیتاب شد و مردم خود را نفرین کرد. از خداوند خواست که هیچ یک از کافران را بر زمین زنده مگذارد.
✋من هم بسیار آزار دیدم. کژیها و ناراستیها. زخم هایی که روح را میسوزانید. در هر دم به من زرداب درد نوشانیدند. بیتاب نشدم و همیشه از خداوند خواستم آنان را کمک کند. گفتم خدایا آنان را دریاب نمیدانند چه میکنند؛ نمیدانند چه میگویند."
پرسیدم:"👈موسی؟"
فرمود:" هنگامی که خداوند به موسی گفت: به نزد فرعون برو و او را به راه خداوند دعوت کن. موسی در دلش هراسی پدیدار شد. به خداوند گفت: من یکی از آنان را کشتهام. اکنون ترس جانم را دارم؛ مبادا مرا بکشند.
هنگامی که پیامبر به من گفت: به کعبه برو و بت،ها را بشکن. به خاطرم نیامد که ✋من بسیاری از سران قریش را کشتهام، ممکن است در اندیشه کشتنم برآیند؛ راحت و روان مثل ماهی در آب؛ رفتم و بتها را شکستم."
پرسیدم:"👈عیسی؟"
فرمود:" عیسی برادرم! هنگامی که مریمِ پاک، درد زایمان گرفت از حرم بیرون رفت تا در خارج بیتالمقدس کودکش به دنیا بیاید. مادرم فاطمه به درون حرم رفت.
✋من پسر کعبهام..."
از شوق میلرزیدم. اما آخرین پرسش رهایم نمیکرد. بر زبانم نمیگشت.
چشمانم را بستم و شتابزده پرسیدم:
اما👈محـمـد؟
علی لبخند زد، شکفته شد.گفت:
"✋من یکی از بندگان محمدم🌷"
دیگر بیتاب بودم. سر بر دامانش نهادم و گریستم...
✋دست بر شانهام گذاشت. درست مثل آن غروب غمانگیز جنگ جمل. هر دو برادرم زید و سبحان شهید شدهبودند. من هم زخمی بودم. تشنه و گریان. تصویر زید و سبحان با سیمایی خونین و خندان در برابرم بودند. سرود توحید می،خواندند.
علی دستم را فشرد و گفت:" صعصعه؛ آنها راحت شدند و ما سهم بیشتری از رنج را باید بر دوش بکشیم. شکیبا باش. تو تنهایی طولانی و غم انگیزی را در پیش روی داری...
🌘علی را شبانه و غریبانه دفن کردیم. چه میتوانستم بگویم؟
گفتم: خداوند تو را رحمت کند، ای امیرمومنان! خداوند در سینه تو بزرگ بود و تو به ذات او آگاه بودی…
✨ مشتی از خاک مزار علی را برداشتم. بوئیدم. بوسیدم و بر سر و رویم افشاندم. گریستم و به خاک گفتم: ای خاک! اگر می دانستی چه کسی را در بر گرفتی، هر گذرندهای نوای ناله و زاریات را میشنید.
ای مرگ! از من چه میخواهی؟ از آن چه هراس داشتم بر سرم آمد.
ای مرگ! اگر میگفتی که فدیه میپذیری جانم را فدای علی میکردم. ای روزگار! علی را از ما گرفتی، چه بد زمانهای هستی…
ناصر کاوه
دفاع همچنان باقیست
🔴خیلی مهم/فشارهای اقتصادی شکست میخورد اما....
✍سعید درخشان
🔺روز ۱۴ خرداد رهبر انقلاب در طرح نقشه دشمنان برای فشار بر ملت ایران فرمودند که دشمن در این توطئه شکست خواهد خورد....
◀️اما چگونه؟
🔺شرکتها و بانکها و سرمایه گذاران خارجی یکی یکی در حال ترک کشور و پایان همکاری با ایران هستند....
🔺وقتی رهبری دستور دادند که روال توسعه هسته ای کشور از نو شروع شود برای پشتیبانی از این حرکت در مقابل تهدیدات نظامی دشمن گفتند که اگر یک موشک بزنند ۱۰ تا میخورند ، در واقع روی قدرت ایران را بیگانگان و دشمنان نشان دادند که باید واقعیت قدرت ایران را بپذیرند....
🔺در کنار پیروزی های بزرگ منطقه ای کشورمان، این یعنی جهش قدرتی ایران در منطقه و جهان...
🔺جهان غرب با واقعیات موجود روابط اقتصادی و سیاسی خود را تنظیم میکند نه با تخیلات و توهماتی شبیه دیپلماسی لبخند چند سال اخیر برخی ها در ایران
🔺پذیرش چهره جدید و قدرتمند ایران یعنی واقعی شدن مذاکرات و پایان دوران عقب نشینی ها و امتیاز دهی های یک طرفه غربگراهای ایرانی
🔺غرب بزودی از جریان غربگرای ایرانی ناامید خواهد شد و مجبور میشود سیاست فشار اقتصادی خود بر ایران را کنار بگذارد
🔺ایران چتر قدرت خود را از سواحل خلیج فارس و تنگه هرمز به سواحل مدیترانه تا خلیج عدن تا شمال آفریقا گسترش داده است و بزودی پیروزی های بزرگتری هم بدست خواهد آورد و بر سوق الجیشی ترین و ژئوپلوتیک ترین منطقه جهان مسلط خواهد شد و این یعنی تغییر در هندسه قدرت جهانی ...
🔺اما تنها نگرانی رهبر انقلاب در روز ۱۴ خرداد جنگ روانی دشمنی است که در میدان نبرد شکست خورده اما در عرصه عملیات روانی و رسانه و فضای مجازی همچنان دست برتر دارد....
🔺 رهبری سال گذشته حرف از اختلال در قرارگاه های مرکزی زدند و دستور آتش به اختیار به سربازان انقلاب اسلامی دادند. امسال هم دوباره این نگرانی خود را با صراحت بیشتری بیان کردند.
🔺واقعیت اختلال در قرارگاه های مرکزی رسانه ای و عملیات روانی و فضای مجازی کشور را باید جدی گرفت. هرچند ممکن است منافع عده ای درخطر بیفتد و مقاومت کنند
🔺این روزها در هر اتفاق مهمی که در کشور رخ میدهدهیچ اثر و ردی از قرارگاه های مسئول و اتاقهای عملیات روانی که از بیت المال بودجه های نجومی دریافت میکنند دیده نمیشود انگار که اصلا وجود ندارند . هر چه هست فقط توسط سربازان آتش به اختیار در فضای مجازی انجام میپذیرد و لاغیر....
🔺ادامه روند فعلی اختلال در قرارگاه ها و رسانه و فضای مجازی جبهه انقلاب اسلامی یعنی به خطر انداختن تمام دستاوردهای انقلاب اسلامی در منطقه و جهان ....
نگرانی امام مسلمین را جدی بگیریم...
🔻 تلاش کنیم که در شبهای قدر برای خدا اخلاص داشته باشیم تا به برکات شبهای قدر راه پیدا کنیم.
✔️ استاد سید محمّدمهدی میرباقری:
«شبهای قدر ماه رمضان به حدی اعمال دارد که یک شب، وافی به انجام آن اعمال نیست (مگر برای کسانی که خداوند متعال برکت به عمر آنها میدهد)؛
به خصوص در شبهای کوتاه تابستانی که ما با آن مواجه هستیم و انسان اگر از همه لحظاتش هم استفاده کند برای انجام آن اعمال کفایت نمیکند. البته انسان باید در انجام آن اعمال بکوشد؛ مثل قرآن سر گرفتن، خواندن هزار مرتبه سوره اناانزلناه، خواندن دعای جوشن کبیر و صغیر و دعای ابوحمزه ثمالی و دعای افتتاح، اعمال مخصوص شب های قدر... اینها کارهایی است که انسان باید به آنها مشغول باشد.
ولی تلاش در اخلاص و برای خدا کار کردن شاید اولویت داشته باشد؛ ما باید تلاش کنیم که در این شبها برای خدا اخلاص داشته باشیم تا به برکات شبهای قدر راه پیدا کنیم». ۹۲/۵/۵
کانال فقه و انقلاب🔸
http://eitaa.com/joinchat/2294677505C3e43612d07
💥امام زمان(علیه السلام) در شب قدر برنامه یکساله عالم را تنظیم می کنند.
💥 اولین مسئله در تقدیر امشب این است که ما جز کدام صف قرار میگیریم؟ آیا تقدیر ما قرار گرفتن در جبهه حضرت است یا خدای ناکرده قرار گرفتن در جبهه باطل؟
✔️ آیت الله میرباقری در مراسم احیای شب بیست و یکم در مسجد مقدس جمکران:
استاد حوزه علمیه گفت: شب قدر شبی است که تقدیرات عالم به وسیله امام زمان(علیه السلام) معین می شود و حضرت ولی عصر(عجل الله تعالی فرجه) در افقی که هستند برنامه یک سال عالم را تنظیم می کنند.
به گزارش مرکز خبر روابط عمومی مسجد مقدس جمکران، آیت الله میرباقری در مراسم احیای شب بیست و یکم ماه مبارک رمضان در مسجد مقدس جمکران با اشاره به اینکه شب قدر شب رقم خوردن تقدیر یکساله است، اظهار کرد: شب قدر شبی است که تقدیرات عالم به وسیله امام زمان(علیه السلام) معین می شود و حضرت ولی عصر(عجل الله تعالی فرجه) به تک تک محبانشان نظر دارند و نسبت به برنامه سالشان نظر می دهند و در افقی که هستند برنامه یک سال عالم را تنظیم می کنند. امشب جبهه حق و عالم در عالم معین می شوند.
وی ادامه داد: اولین مساله که در تقدیر امشب باید توجه داشته باشیم این است که ما جز کدام صف قرار می گیریم، آیا تقدیر ما قرار گرفتن در جبهه حضرت است یا خدای ناکرده قرار گرفتن در جبهه باطل.
استاد حوزه علمیه قم با اشاره به اینکه امام، برادر مهربان ما است، ابراز کرد: امام چشمه جوشان و بار عالم بر دوش ایشان است و شفیع ما هستند.
میرباقری با بیان اینکه برای بهره بردن از ظاهر و باطن شب قدر باید تلاش یکساله کرد، گفت: کسانی که خود را برای این شب آماده نکرده اند بدانند که در این وادی راه باز است و می شود در این شب طوری عمل کرد که امام زمان(علیه السلام) تمام ضعف های یک ساله ما را جبران کند.
وی در پایان خاطرنشان کرد: باید به امام زمان(علیه السلام) التماس کنیم تا فضل و کرم خدا شامل حالمان شود؛ امشب شبی است که اگر کسی به درب خانه امام حسین(علیه السلام) برود و قطره اشکی بریزد گناهانش آمرزیده می شود.
کانال فقه و انقلاب🔸
http://eitaa.com/joinchat/2294677505C3e43612d07
⭕️ ماه عسل، وزارت بهداشت و برخوردی جهان سومی!
✍ سید مهدی ناظمی
🔹(احسان علیخانی) در پاسخ به منتقدان برنامه او (با فردی به نام یاسی اشکی)، اعتراف کرد این برنامه به درخواست شخص وزیر بهداشت تهیه شده است و وزارت بهداشت محتوای این برنامه را تأیید کرده است. صرف نظر از محتوای خود آن برنامه که به اندازه کافی مورد نقد منتقدان قرار گرفت، علیخانی ناخواسته به نکته مهمی اشاره کرد.
🔹این میزان از حضور وزارت بهداشت برای تعیین محتوا و جهت دهی به پربیننده ترین و اثرگذارترین برنامه ماه مبارک رمضان، ویژگی عجیبی است که فقط از وزیری چون قاضی زاده هاشمی برمی آید. قاضی زاده بخش قابل توجهی از وقت خود را طی این سالها به حضور رسانه ای و مهندسی اخبار مربوط به وزارت بهداشت و پزشکان اختصاص داده است و از این نظر همه وزرای بهداشت قبلی هم که با هم در نظر گرفته شوند، مانند او ظهور و بروز رسانه ای نداشته اند.
🔹در همین برنامه ماه عسل، یکی در میان شاهد حضور پزشکانی هستیم که ادعا می شود با «فعالیت های جهادی» بیماران صعب العلاجی را درمان کرده اند و یا در نقاط محروم جامعه بی شائبه خدمت کرده اند. در دومین شب از همین برنامه، پیرمرد گمنام و مشکوکی را از دل زیرزمین ها پیدا می کنند و به عنوان نماینده جامعه درمانگران تجربی طب سنتی در کنار دو پزشک تحصیلکرده مورد هجو قرار می دهند.
🔹ماجرای ماه عسل امسال و جامعه پزشکی، واضح تر از آن است که نیاز به توضیح بیشتر داشته باشد. وزارت بهداشت و احتمالاً کارتلهای واردات دارو و واکسن مرتبط با این وزارتخانه، «اسپانسر پنهان»(!) این برنامه هستند. در شرایطی که کشور در آستانه تحریم مجدد دارو قرار دارد و از همین اکنون داروهای ضروری مردم احتکار و گران می شود، هم و غم وزارتخانه و باندهایی که حیات اقتصادی خود را در واردات دارو می بینند و هنوز ننگ فراموش نشدنی واکسن آنفولانزا را جبران نکرده اند، این قرار گرفته است که داروی جدید و مشکوکی را آن هم از راه یک برنامه غیر تخصصی و عامه پسند تبلیغ کنند و با کمک سرمایه گذاری داخلی واردات آن را تسهیل کنند. چنین نوع برخوردهای منفعت طلبانه ضدملی را فقط در کشورهای جهان سوم می توان دید و بدترین شکل آن را در وزارتخانه بهداشت دولت حاکم./ کانال سید مهدی ناظمی
کانال فقه و انقلاب🔸
http://eitaa.com/joinchat/2294677505C3e43612d07
هدایت شده از یک آیه در روز
☀️1) از امام صادق ع روایت شده است:
🔹فال بد زدن بر اساس چیزی است که خودت قرار میدهی:
💢اگر آن را آسان بگیری و بدان اهمیت چندانی ندهی، بر تو آسان میشود؛
❌و اگر آن را سفت و محکم بگیری، بر تو سخت میگردد؛
⭕️و اگر هم اصلا آن را به حساب نیاوری، اصلا چیزی نخواهد بود.
📚الكافي، ج8، ص197
عَلِيُّ بْنُ إِبْرَاهِيمَ عَنْ أَبِيهِ عَنْ عَبْدِ اللَّهِ بْنِ الْمُغِيرَةِ عَنْ عَمْرِو بْنِ حُرَيْثٍ قَالَ قَالَ أَبُو عَبْدِ اللَّهِ ع:
الطِّيَرَةُ عَلَى مَا تَجْعَلُهَا إِنْ هَوَّنْتَهَا تَهَوَّنَتْ وَ إِنْ شَدَّدْتَهَا تَشَدَّدَتْ وَ إِنْ لَمْ تَجْعَلْهَا شَيْئاً لَمْ تَكُنْ شَيْئاً.
@yekaye
🔻مبارزه با آمریکا و اسرائیل، نقطهٔ استراتژیک درگیری با نظام استکبار است.
🔻 اعلام روز جهانی قدس، مسئله فلسطین را از ایدهٔ "یومالارض" نجات داد.
✔️ استاد سیدمحمّدمهدی میرباقری:
🔹 «همیشه یک مرکزیتِ استراتژیک در درگیری اسلام و کفر وجود دارد که باید پای آن ایستاد تا نتیجه گرفت. مبارزه با امریکا و اسرائیل در حال حاضر، نقطهٔ استراتژیک مبارزه انقلاب اسلامی با نظام کفر است. نباید همه چیز را همسنگ کرد و به یک اندازه سرمایهگذاری کرد».
🔹 «روز قدس، طرح چندمنظوره ای بود که امام (ره) از مجرای آن، مسئله فلسطین را از ایده "یوم الارض" و گرایشهای ناسیونالیستی نجات دادند و به حرکتی معنوی تبدیل کردند و همه مطالبات دنیای اسلام در مقابل دستگاه کفر را در آنجا متمرکز کردند».
کانال فقه و انقلاب🔸
http://eitaa.com/joinchat/2294677505C3e43612d07
🔻کمی بیشتر دربارهی دستور دیروز رهبر انقلاب:
حسن روحانی به عنوان دبیر شورای عالی امنیت ملی از مهر ۸۲ تا آبان ۸۳ سه توافق را در تهران، بروکسل و پاریس با طرفهای اروپایی(انگلستان، فرانسه و آلمان) منعقد کرد. او علاوه بر تعلیق کامل غنی سازی حتی ایران را متعهد کرده بود که مونتاژ و آزمایش سانتریفیوژها را هم متوقف کند. ایران در این توافقات حتی از حق داشتن یک سانتریفوژ تحقیقاتی برای نشان دادن به دانشجوها هم منع شده بود و در عوض تقریبا هیچ چیزی دریافت نکرد.
#علی_لاریجانی توافقات حسن روحانی با اروپاییها را با اینجمله توصیف کرد: "مروارید دادیم، آبنبات چوبی گرفتیم!".
چند ماه بعد #رهبر_انقلاب با اشاره به بدعهدی غربیها و شکست توافقات، دستور از سرگیری غنیسازی و شکستن پلمپها را صادر کردند و ایرانی که از داشتن حتی یک سانتریفوژ منع شده بود طی چند سال به نوزدههزار سانتریفوژ و غنی سازی ۲۰ درصد رسید.
ولی باردیگر حسن روحانی سر رسید و با برجام، جمهوری اسلامی را به ۱۵ سال قبل برگرداند!
و حالا باز هم رهبری خود وارد میدان شده همان دستور را صادر کردهاند: #از_همین_فردا
دستور دیروز باز هم تکرار نقش آفرینی رهبری بود در بزنگاهی که ایران در آستانهی یک ورشکستگی بزرگ تاریخی قرار گرفته است.
🔶️حسن روحانی در دو مقطع حساس دوبار در بالاترین سطوح، ظرفیتهای کشور را به معطلی کشانده، او هر بار گفته کاری که کردم کاملا موفقیت آمیز بوده است!
حالا که بنا نیست از کفایت او در مدیریت کشور سخنی بگوییم لااقل از مجلس شورای اسلامی درباره کمّ و کیف نظارت بر دولت و عملکرد رئیس جمهور که میتوانیم سوال کنیم؟
کانال فقه و انقلاب🔸
http://eitaa.com/joinchat/2294677505C3e43612d07
✅ حقيقت شب #قدر و اسم اعظم
🔸 استاد علی صفایی حائری
امشب، شب قدر است و احتمال بيشتر در اين شب است، گرچه حقيقت شب قدر، حقيقت زمانى نيست. حقيقت شب قدر و هر آن چه الهى و ربوبى است، از زمان و مكان بيرون است.
از ما خواستهاند كه در اين لحظات
زمينههايى را فراهم كنيم،
تأمّلاتى پيدا كنيم
و يك جمعبندى از خويش داشته باشيم تا استحقاق پيدا كنيم، تا رفته رفته به آن معنايى كه حقيقت قدر است، واقف شويم و از آن حقيقت بهرهمند گرديم.
اسم اعظم يا اسماء اللَّه الحُسنى، اينها نيز معانى هستند. كلمات نيستند. اينطور نيست كه بگوييم «لا الهَ الَّا اللَّهُ» يا «الرَّحْمن» يا «الرَّحِيم» اسم اعظم است. نه، اين كلمهها اسم نيستند، بلكه حقايقى در يك نوع سلوك وجودى ما، يك نوع سعه وجودى ما و يك نوع بلوغ وجودى ما هستند كه آن حقيقت، اسم اعظم است.
حقيقت قدر هم همين است. و اين كارهايى كه ما مىكنيم، اعداد و آمادهسازى و زمينهسازى براى درك و رسيدن به آن حقيقت و معناست.
✅ شب #قدر، هم 1⃣ شب ارزيابى، هم 2⃣ شب اندازهگيرى و هم 3⃣ شب برنامه ريزى است.
بايد ارزيابى و ارزشيابى كنيم. اندازهگيرى كنيم.
سپس برنامهريزى كنيم، كه قدر به اين سه معنا آمده است. و «لَيْلَةُ الْقَدْر» هم «خَيْرٌ مِنْ الْفِ شَهْر» است؛ شب قدر از يك عمر مفيدتر و نافعتر است.
پس ما بايد دست به كار شويم، ببينيم كه واقعاً چه حدّى از فقر و غنا را در اين مقدار از عمرمان تأمين كردهايم؟ چه مراحلى را پشت سر گذاشتهايم؟ اين جمعبندى، جمعبندى مفيدى است و آدمى مىتواند از غرور و خدعه و فريب شيطان كه او را گول زده و در امورى مستقرّش كرده و به اهدافى محدودش نموده است، نجات پيدا كند.
📚 فوز سالك، ص: 216
کانال فقه و انقلاب🔸
http://eitaa.com/joinchat/2294677505C3e43612d07
هدایت شده از میز نیوز
💬پنج ماه پس از ادعای کذب "نطق 11نفر در مخالفت با آیتالله خامنهای در مجلس خبرگان 68"، توسط #شاهد_علوی،افشاگر ِ نیابتی BBC اینگونه از جواب فرار میکند!
@ansoyesiasat