✅ * امکان ندارند کسی به این معرکه کشیده نشود. معرکه یقه اش را میگیرد. یا این طرفی یا آن طرف. وسط بازی هم ندارد. یا ظالمی یا مبارز. عین کربلا. می آید دنبالت پشت میز، گوشه کافه، پای صفحه اینستاگرام، کنار رختخواب، پای تخته، در صف اتوبوس، پای گلدان، در دورترین نقطه ها، سراغ بی ربط ترین آدم ها و سریع ترین فراری ها. یقه ات را میگیرد و می پرسد: " تا کجا؟" چپ یا راست، سیاسی یا غیر سیاسی، مسلمان یا بی دین، هیچ فرقی ندارد، حتی خود اسراییل را هم مخاطب میکند: تا کجا جنایت را جلو میبری؟ تا کجا ترور میکنی؟ تا کجا خون میخوری؟ تو ای دولت آمریکا تا کجا پای اسراییل می ایستی؟ ای تمدن غربی و اروپا تا کجا پشتیبانی میکنی؟ آهای کشور اسلامی تا کجا نگاه میکنی؟ ای باکو و ترکیه و سعودی تا کجا به اسراییل کمک میکنی؟ هیچ کس از این سوال مصون نیست. ای یمنی ها تا کجا هزینه میدهید؟ ایرانیها تا کجا صبر میکنید؟ تا کجا در تله جنگ نمی افتید؟ تا کجا جنگ را باور میکنی؟ جوابها در این یکسال پیداست.*
بودند کسانی که فقط یک ماه بعد از 7 اکتبر در تهران گفتند: "مردم ایران از اینکه جای فلسطینی ها هزینه بدهند خسته اند". آ.خامنه ای ولی کسی بود که معنای این نبرد را همان ابتدا فهمید و گفت "شرایط کنونی منطقه به گونهای است که هم برای دشمن صهیونیستی شرایط مرگ و زندگی است و هم برای جبهه حق". شاید مهمترین جمله سال اخیر که بعضی ها دوست دارند نشنوند. او و هزاران ایرانی که آماده شهادت در جمعه بعد از حمله به اسراییل جمع شدند پاسخ شان را بلند اعلام کردند. اما چیزی تمام نشده، منتظر باشید که به زودی عادیسازان یقه تان را بگیرند و به اعتراض بپرسند تا کجا هزینه بدهیم؟! درد معترضین به حماس دقیقا اینجاست که "چرا ما را در این موقعیت قرار دادی؟ چرا روزگار عادی مرا به هم زدی؟" عین کربلا. آنجا هم حسین را متهم به تفرقه کردند. اما او پرچم "تا کجا؟" را برداشت و جلوی عادیسازی شیطان ایستاد. حالا نوبت امتحان ماست. اشتباه نکنید، مساله نه صرفا آخرتی و اعتقادی بلکه عمیقا انسانی و اکنونی است. اگر عادیسازان پسا کربلا دنیایی داشتند ما نیز در فردای تماشا دنیایی خواهیم داشت.
بله این جعبه پاندورایی بود که ضیف و سنوار و حماس آگاهانه بازش کردند، اما شاید تصور نمیکردند که پخش زنده قتل یک ملت، این نسل کشی عیان، این هلوکاست واقعی، کک جامعه عرب و ترک مسلمان را هم نگزد! حتی در پایتخت های غربی تظاهرات شد اما کشورهای مسلمان در کمال آرامش و اسلام رحمانی و مناسک عبادی به همکاری با قاتل ادامه دادند! جز بعضی شیعیان، عین کربلا.
تا کجا اسلام مرده است؟
تا کجا انسان مرده است؟
شاید اینجا بود که یحیی سنوار، این اسطوره زمان، خالق 7 اکتبر، زاده اردوگاه، پرورده زندان، دشمن شیطان، در پیامی به مذاکره کنندگان گفت: «باید راهی را که آغاز کردهایم ادامه دهیم و اگر نه، بگذار این یک کربلای دیگر بشود.»
سنوار پاسخش را داد و حماسه ای حسینی ساخت. خون یحیی خطرناک است نه اندوهناک. تازه آغاز ماجراست و این سوال ما را رها نمیکند، تا کجا؟ تا آخر تاریخ، عین کربلا.
سلمان معمار
هنگامی که شهید اسماعیل هنیه در تهران ترور شد ، بسیاری از مردم و حتی مسئولان دولتی از توان اطلاعاتی اسرائیل ترسیدند و نیروهای امنیتی کشور را سرزنش کردند.
باز هنگامی که پنج هزار نیروی حزبالله توسط دستگاه های پیجو زخمی شدند و سپس شهید سید حسن نصرالله ترور شد ، این موج قویتر شد و حتی بسیاری از نیروهای بدنه نظام و روحانیون نیز از اشراف اطلاعاتی اسرائیل گفتند و توی دل مردم را خالی کردند.
به دلسوزان گفته شد که توان اطلاعاتی ما نیز بسیار فراتر است ، ترور کار چندان سختی نیست بلکه تامین امنیت بارها و بارها سخت تر از ترور است ولی تاثیر چندانی نداشت.
تا اینکه وعده صادق ۲ انجام شد.
مردم بسیار خوشحال شدند. البته با دیدن موشکهایی که با سرعت ۴ کیلومتر/ ثانیه بر روی سر صهیونسیت ها فرود آمد.
ولی این یک روی سکه است.
آن روی سکه را فقط سران رژیم میدانند و نیروهای امنیتی و نظامی ما.
برای تکمیل خوشحالی مردم خوب است بدانید :
۱- پیش از حمله موشکی ، بسیاری از سامانه های پدافندی اسرائیل و آمریکا در منطقه توسط حمله ی سایبری منحصربفرد از کار افتاد. این توان سایبری کمتر از توان موشکی نیست. سازمانهای سایبری جهان از این حمله شوکه شدند.
۲- مراکزی که به آنها حمله شد ، با دقت انتخاب شدند. چگونه در اسرائیل که کوچکترین تحرکی را زیر نظر دارد این حجم از اطلاعات تهیه و به ایران ارسال شد تا مورد حمله قرار گیرد؟
این یعنی توان اطلاعاتی ، نه ترور افراد.
۳- چند مرکز اطلاعاتی و امنیتی بسیار مهم رژیم از جمله موساد و شاباک مورد هدف قرار گرفت. حتی مراکزی که کاملا گمنام بودند ولی کارهای اطلاعاتی بسیار حساس انجام میدادند منهدم شد.
از جمله مرکزی که در آن جاسوسان اسرائیلی وظیفه ترور شهید هنیه و شهید سید حسن نصرالله را بر عهده داشتند.
چگونه این مراکز شناسایی شد؟
۴- این مرتبه فیلمهای بسیاری به صورت برخط (آنلاین) از هدف قرار گرفتن مراکز نظامی و امنیتی اسرائیل تهیه و پس از چند دقیقه به دست مردم ایران رسید.
در رژیمی که به شدت بر تمام ارکان مردمش مسلط است چگونه این حجم زیاد از فیلم تهیه و با سرعت به سراسر جهان منتقل شد؟
اینها یعنی اشراف اطلاعاتی ،
اینکه رژیم با پشتیبانی سرویسهای اطلاعاتی آمریکا ، عربستان ، اردن ، انگلیس ، فرانسه ، آذربایجان و ۱۵ کشور دیگر و با دریافت اطلاعات ماهواره ای آنها فردی را ترور کند ، اشراف اطلاعاتی نیست.
و البته بدانید این شروع یک جنگ گسترده اطلاعاتی است که در نتیجه ی آن در آینده نزدیک دهها تن از افراد شاخص رژیم حذف فیزیکی خواهند شد.
پس نگران نباشید و به فرزندان خود در بدنه نظامی و امنیتی کشور اعتماد داشته باشید و برایشان دعا کنید.سلامتی امام خامنه ای وسربازان ولایت صلوات
7.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
به شدت توصیه میکنم این پست رو ببینید ❗
♨️ برشی از فیلم هالیوودی W2008 به کارگردانی الیور استون
📌رمزگشایی از دلیل اصلی ایجاد بحرانها در غرب آسیا (خاورمیانه) و اقدامات شرورانه آمریکا علیه ایران
🌹 @solok_shieh
بعثی ها زمان جنگ شایعه کردند که امام خمینی فوت کرده.
حضرت امام در جواب گفت: شما باید دعا کنید که خدا بمیره. چون با مردن من منفعتی نصیب تون نمیشه، چون خدا پشتیبان ایران هست. اگه می خواهید بر ایران پیروز بشید، باید دعا کنید خدا بمیرد. 😂
🔴امارات متحده عربی که امروز مدعی بخشی از خاک ایران شده، در طول تاریخ، جزئی از خاک ایران بوده است!
بررسی تاریخ غرب آسیا و حاشیه خلیج فارس نشان میدهد سرزمینی که امروزه با نام امارات شناخته می شود، در دوره های مختلف زمانی جزئی از خاک ایران بوده است:
◀️دوره هخامنشیان (حدود ۵۵۰-۳۳۰ قبل از میلاد): در این دوران، قلمرو هخامنشیان به مناطقی از خاورمیانه و شبهجزیره عربستان گسترش یافت که شامل بخشهایی از امارات کنونی نیز میشود.
◀️دوره ساسانیان (۲۲۴-۶۵۱ میلادی): در این دوره، امارات کنونی بهعنوان بخشی از ایالتهای ساسانی قرار داشت. ساسانیان در این منطقه نفوذ فرهنگی و اقتصادی زیادی داشتند.
◀️حکومت صفویان (۱۵۰۱–۱۷۲۲ میلادی) در سال ۱۶۲۲ میلادی، شاه عباس صفوی با کمک بریتانیاییها، پرتغالیها را از جزیره هرمز بیرون کرد و کنترل مناطق ساحلی جنوب خلیج فارس را مجدداً به دست آورد. پس از آن، سواحل جنوبی خلیج فارس، از جمله مناطقی که امروزه بخشی از امارات متحده عربی هستند، به عنوان بخشهای تحت نفوذ صفویان شناخته میشدند.
◀️دوره قاجار (۱۷۸۹-۱۹۲۵): در این دوره، ایران تلاشهایی برای حفظ نفوذ خود در نواحی جنوبی و خلیج فارس داشت. برخی از مناطق امارات تحت حاکمیت محلی و برخی دیگر بهطور مستقیم تحت کنترل ایران بودند.
◀️کشور امارات متحده عربی در ۲ دسامبر ۱۹۷۱ میلادی تشکیل شد. این کشور با اتحاد ۷ شیخنشین (ابوظبی، دبی، شارجه، عجمان، فجیره، امالقوین و راسالخیمه) به وجود آمد.
📷یک زن تبریزی امروز سرویس جواهراتی به ارزش یک میلیارد و ۷۵۰ میلیون تومان به جبهۀ مقاومت در لبنان اهدا کرد.
🔺مسابقه برای خوش خدمتی به صهیونیسم!
🔹تقریبا همه صاحبنظران میگویند آرزوی نتانیاهو این است که ترامپ رئیس جمهور شود. پرسش این است که ترامپ واقعا میخواهد چه چیزی بیشتر از بایدن در اختیار اسرائیل قرار دهد؟ فرماندار یکی از ایالاتی که اخیرا توسط طوفان درنوردیده شد میگفت کاش نام ایالت ما هم اسرائیل بود تا بایدن به آن رسیدگی میکرد!
🔹یک کارشناس نظامی آمریکایی نیز اظهار میکرد که دولت آمریکا گویی در کنترل نتانیاهو است و تا حالا درخواستی نداشته که بابت آن از بایدن "نه" بشنود! پای صهیونیسم که در میان باشد ترامپ و بایدن یکی هستند؛ حتی در مناظرات انتخاباتی شان بحث سر موافقت یا مخالفت با اسرائیل نیست؛ بحث این است که چه کسی به صهیونیستها کمک بیشتری خواهد کرد؛ در واقع همدیگر را میکوبند که بگویند ما بیشتر هوای اسرائیل را دارم و شما کمتر!
اشغالگران، رسما هلاکت فرمانده تیپ ۴۰۱ لشگر ۱۶۲ رو اعلام کردند
این، بالاترین مقام نظامی اشغالگران است که در #باتلاقغزه به درک واصل شده. انفجار بمب در مسیر تانک یا نفربر حامل او باعث هلاکت شدهاست.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لحظه هلاکت فرمانده تیپ ۴۰۱ زرهی ارتش رژیم صهیونیستی در کمین مرگبار مقاومت
@TasnimNews
#یحیی_سنوار
ای مرد! جهادِ بیشکستت غوغاست
پیکار تو با دشمن پستت غوغاست
در معرکه احرام شهادت بستی
رمی جمرات چوبدستت غوغاست
✍ #میلاد_عرفان_پور
↳ @dobeity_robaey