هدایت شده از آنتی نفوذ
@Mohsen5541
✅اعلام نتایج جدید انتخابات عراق
🔸رسانههای عراقی نتایج اولیه جدید مربوط به انتخابات پارلمانی عراق را منتشر و اعلام کردند.
🔹تعداد کرسیهای ائتلاف «الفتح» به ریاست هادی العامری به ۱۸ و «دولة القانون» به ریاست نوری المالکی به ۳۸ افزایش یافته است.
🔹تعداد کرسیهای ائتلاف صدر به ریاست سید مقتدی صدر با ۳ کرسی کمتر، از ۷۳ به ۷۰ کرسی تنزل پیدا کرده است.
📡کانال آنتی نفوذ قم
https://eitaa.com/antinofoozeqom
✳️صندوق بینالمللی پول در جدیدترین گزارش چشم انداز اقتصادی جهان، رشد اقتصادی ایران در سال جاری میلادی را ۲.۵ درصد برآورد کرد که نسبت به پارسال کاهش یافته و پیش بینی کرد که در سال بعد نیز به ۲ درصد کاهش یابد.
براساس این گزارش نرخ تورم امسال افزایش یافته اما سال آینده به ۲۷.۵ درصد کاهش می یابد.
همچنین نرخ بیکاری براساس پیشبینی صندوق بینالمللی پول در سال آینده به ۱۰.۵ درصد می رسد.
پیوست: در حال حاضر و در کوتاه مدت مهمترین رسالت اقتصادی دولت، جلوگیری از پولی شدن کسری بودجه است. موضوعی که با منفی شدن رشد پایه پولی در ماه گذشته شروع شده و البته باید تداوم یابد.
علی محمدی
✳️سقوط لیر ترکیه همچنان ادامه دارد.
این کشور با بدهی بیش از ۸۸۰ میلیارد دلار -ده برابر بدهی ایران- در آستانه ورشکستگی قرار گرفته است.
🔸این فشار اقتصادی باعث شده، ترکیه همسایگانِ سادهلوحش را به سیاهچال خرید ملک در این کشور ترغیب کند.
اما نکته جالب و قابل تامل اینجاس که
ترکیه جدیداً قوانین عجیبی در نظر گرفته است.
1⃣ هر فرد خارجی که در ترکیه ملک داشته باشد، فقط میتواند آن را به یک فرد ترکیهای بفروشد و ترکها این املاک را سیدرصد ارزانتر از قیمت واقعی میخرند.
2⃣ هر فرد خارجی که ملکش را به فروش برساند تا ۵ سال حق خروج مبلغ ملک را از این کشور ندارد./مهدی یحیایی
✳️بلومبرگ: ایران به سعودیها پیشنهاد بازگشایی کنسولگریها را داده است
🔹بلومبرگ به نقل از منابع آگاه نوشته: «ایران در مذاکره با سعودیها پیشنهاد بازگشایی کنسولگریها در مشهد و جده را به نشانه حسن نیت داده است. مذاکرات به طور کلی پیشرفت کرده اما پای جزئیات که به میان میآید، مذاکرات پیچیده و دشوار میشود.»
✳️بلینکن: اگر ایران تغییر مسیر ندهد آماده توسل به گزینههای دیگر هستیم
🔹«آنتونی بلینکن»، وزیر امور خارجه آمریکا گفته چنانچه ایران در پرونده مذاکرات هستهای تغییر مسیر ندهد واشنگتن آماده توسل به گزینههای دیگر است.
✳️پوتین: صعود نفت به ۱۰۰ دلار کاملا ممکن است
🔹ولادیمیر پوتین، رئیسجمهور روسیه در اظهاراتی صعود قیمت هر بشکه نفت به ۱۰۰ دلار را کاملا امکانپذیر اعلام کرد
✳️۴ پیشبینی از بازار سرمایه
سهامداران چه راهی را در پیش بگیرند؟
بازار سهام روزهای گذشته با افت شاخص کل رو به رو شد و بیشتر گروههای بازار با افت قیمت مواجه شدند.
💬هاشمی، کارشناس بازار سرمایه:
در روزهای آینده احتمالا گروههای پالایشگاهی، پتروشیمی، فلزات اساسی، بانک، محصولات غذایی و قندی از روند صعودی در بازار برخوردار خواهند بود.
💬فرجی دانا، کارشناس بازار سرمایه:
مهمترین عاملی که در بازار مهم است انتشار گزارشهای شش ماهه شرکتها است و انتظار انتشار گزارشهای قابل توجه از شرکتهای پتروشیمی، پالایشگاهی، سنگ آهنی و سیمانی در بازار وجود دارد.
💬خبریزاد، کارشناس بازار سرمایه:
هفته آینده با انتشار گزارشهای شش ماهه روند بازار تا حدی متعادلتر شود همچنین در کنار گزارش شرکتها، گزارش شرکتهای پالایشی هم منتشر میشوند و میتوانند به بازار کمک کنند حالا اینکه جرا هنوز کمکی نکردهاند به این دلیل است که هنوز نرخها در صورت سود و زیانی مشخص نشدهاند و شفافسازی این شرکتها در هفتههای گذشته بیشتر مبهمسازی بود.
💬رئیسی، کارشناس بازار سرمایه:
فروختن سهام در قیمتهای منفی و با ضرر در این شرایط بازار اشتباه است صورتهای مالی ۶ ماهه خوبی در راه خواهد بود و توصیه میشود حداقل تا آن زمان سهامداران در بازار “سهامداری” را مد نظر داشته باشند.
✳️آیا الهام علیاف عقب نشینی کرد؟
الهام علیاف رئیسجمهور آذربایجان در مصاحبه با روزنامه ایتالیایی لا-رپوبلیکا درباره تنشهای اخیر بین ایران و آذربایجان گفته:
دلیل اتفاقات اخیر با ایران بسیار ساده است. آذربایجان میخواهد با احترام در مورد مرزهایش رفتار شود. جادهی بین برخی از شهرهای ارمنستان از خاک آذربایجان میگذرد. ما متوجه شدیم که از این جاده برای حمل غیرقانونی کالاها به قرهباغ به عنوان قلمرو ما استفاده میشود. این غیرقابلقبول است. پیام ما به ایران بسیار ساده بود: بس کنید!
ما در موقعیتی نبودیم که دولت ایران را مقصر بدانیم. متوجه شدیم که برخی شرکتهای خصوصی این کار را انجام میدهند. با این حال، ما درخواست کردیم که آن را متوقف کنند. اما اتفاق خوبی نیفتاد.
✳️پشتپرده حوادث اخیر در منطقه الطیونه بیروت چیست؟
بعد از شروع به کار طارق بیطار قاضی پرونده انفجار بندر بیروت، وی برخلاف رویه های مرسوم قضایی به سیاسی کاری و رفتارهای خلاف عرف قضاوت پرداخت.
برای نمونه بیش از ۲ ساعت با خانم دوروتی شیا سفیر آمریکا در بیروت جلسه خصوصی برگزار کرد (در صورتی که وی یک مقام قضایی داخلی است و ارتباط مستقیمش با سفیر آمریکا کاملا ایجاد شبهه می کند) و پس از آن حکم دستگیری ۲ عضو جریان ۸ مارس یعنی علی حسن خلیل (وزیر سابق دارایی) و غازی زُعیتر (نماینده کنونی پارلمان لبنان که دارای مصونیت قضایی است) را صادر کرد.
در واکنش به این سیاسی کاری ها و انحراف پرونده از مسیر اصلی خود، طرفداران جریان ۸ مارس در تظاهراتی مسالمت آمیز در منطقه الطیونه در مرکز بیروت در مقابل کاخ دادگستری به اعتراض پرداختند که از سوی افراد ناشناسی هدف قرار گرفته و تعدادی از آنها کشته شدند.
با توجه به عمومی بودن سلاح در لبنان، افراد معترض که از کشته شدن همراهان خود خشمگین شده بودند با آوردن اسلحه به درگیری با مهاجمان پرداختند.
ارتش لبنان نیز با ورود به محلات پرتنش سعی در خاموش کردن آتش درگیری دارد.
اما در این خصوص ذکر چند نکته ضروری است.
با توجه به رفتارها و دیدارهای کاملاً مشکوک سفیر آمریکا از جمله ملاقات با قاضی پرونده انفجار بیروت به نظر می رسد سیاست ایالات متحده ناامن سازی و برافروختن آتش اختلافات داخلی در لبنان است زیرا قدرت گرفتن روزافزون حزب الله در شرایط عادی و برقراری موازنه قدرت با اسرائیل برخلاف منافع آمریکاست.
با توجه به سابقه منفی سمیرجعجع در بروز اقدامات امنیتی و تروریستی، احتمالاً عمال وی در پشت پرده تیراندازی به تظاهرکنندگان لبنانی قرار دارند.
طارق بیطار قاضی پرونده نیز در این حادثه مقصر است زیرا برخلاف رویه های قضایی، پرونده را سیاسی و جناحی کرده و اعمال نامربوطی از وی سر زد تا جایی که سیدحسن نصرالله نیز به اینگونه اقدامات و احکام وی معترض گشت.
بعد هوشمندی مقاومت لبنان در ماه های گذشته و فروکش کردن غائله خلده، این دومین بار است که عده ای مسلح سعی دارند فتنه داخلی در لبنان ایجاد کنند که البته حزب الله بارها اعلام کرده تلاش دشمنان برای ورود سلاح مقاومت به درگیری داخلی را ناکام می گذارد و امنیت لبنان توسط ارتش آن تأمین خواهد شد.