eitaa logo
اندیشه ورزان بصیر قم
4.3هزار دنبال‌کننده
19هزار عکس
485 ویدیو
1.4هزار فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
💢برگزاری هشتاد و یکمین نشست (وبینار) انقلاب اسلامی با محوریت جهاد تبیین 🗣کارشناس:جناب اقای دکتر حنیف غفاری (کارشناس مسائل بین الملل و دبیر بین الملل روزنامه جام جم) 🔰موضوع:بررسی اخرین تحولات سیاست خارجی ایران و تاثیرات آن در معادلات داخلی ⏰ چهارشنبه ۲۵ خرداد ۱۴۰۱ ساعت ۱۸ با همکاری : ✅ستاد فرهنگی فجر انقلاب اسلامی ✅مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران ✅جامعه الزهرا (سلام الله علیها) ✅بسیج اساتید دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی استان قم 📲لینک ورود به وبینار در فضای مجازی: b2n.ir/majmaenghelab 📌ورود به عنوان مهمان 🌸با اطلاع رسانی وبینار ها به سایر فعالین فرهنگی در امر جهاد تبیین سهیم باشیم🌸 ✅eitaa.com/safir_channel ایتا ✅ sapp.ir/safir_channel سروش
✳️ طبق اخبار واصله روسیه 100 هزار هکتار زمین کشت فرازمینی به ایران تحویل خواهد داد
✳️آیا سیاست ایران خروج از NPT است؟ از ابتدای شروع اقدامات تنبیهی ایران علیه غرب در زمینه عدم رعایت حقوق ایران در توافق هسته‌ای و کاهش حجم تعهدات ایران به برجام، برخی فعالان سیاسی پیشنهاد خروج از NPT را در قبال بدعهدی و سیاست فشار حداکثری طرف مقابل مطرح می‌کردند. حتی اخیرا نیز و پس از ماجرای صدور قطعنامه آژانس بین‌المللی انرژی اتمی علیه جمهوری اسلامی ایران، بازهم زمزمه‌های خروج از پیمان عدم اشاعه سلاح‌های هسته‌ای در برخی محافل مطرح شده بود. اما این اتفاق تا به امروز که بیش از ۴ سال از خروج آمریکا از برجام می‌گذرد رخ نداده و در ادامه نیز بنا به مصالح و شرایط فعالیت‌های هسته‌ای صلح آمیز ایران چنین تصمیمی دور از ذهن خواهد بود. در این زمینه گفته شده است که علت اصلی حضور ایران در NPT این است که بنایی برای تولید سلاح هسته‌ای در کشور وجود ندارد و منطقا کشوری از پیمان عدم اشاعه سلاح‌های هسته‌ای خارج میشود که قصد تولید سلاح داشته باشد و وقتی چنین برنامه‌ای وجود ندارد منطقا نباید اقدامات تنش‌زا انجام داد. اما این مسئله بدین معنا نیست که ایران خود را محدود کرده و از ظرفیت‌های پیمان منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای برای نیازهای منطقی خود استفاده نکند. در واقع اگر طرف مقابل قصد تداوم فشار بر ایران را داشته باشد، این حق برای جمهوری اسلامی نیز محفوظ است که تحت این پیمان، اقدام به غنی سازی بیش از 90 درصدی کرده و آستانه هسته‌ای را برای کشور به ارمغان آورد. همانطور که اخیرا و پس از صدور قطعنامه آژانس، بخش دیگری از تعهدات ایران ذیل توافق هسته‌ای نیز نادیده گرفته و تصمیم بر این شد که اقداماتی نظیر توقف فعالیت دوربین‌های فراپادمانی، تزریق گاز به چندین زنجیره و افزایش سرعت تولید ماشین‌ها و ... در دستورکار قرار گرفته و اجرایی شدند.
✳️آیا مشکل مسکن حل می شود یا به یک بحران بزرگ تبدیل می شود؟ بررسی های میدانی از بازار مسکن نشان می دهد نرخ تورم  اجاره‌بها در شهرهای بزرگ با شیبی بیش از تورم عمومی درحال افزایش است و سهم مسکن در سبد هزینه خانوارها به بیش از ۶۰ درصد رسیده است. در یک سال گذشته دو طرح مالیات بر خانه‌های خالی و طرح تعیین سقف رشد ۲۵ درصدی اجاره‌بها، عملا موفقیتی در تنظیم‌گری بازار اجاره نداشتند و تورم این بخش برای دهمین ماه متوالی بالای ۴۰ درصد باقی ماند که ادامه این شرایط می‌تواند طبقه متوسط را وارد بزرگترین بحران مسکن در ۵۰ سال اخیر کند و آثار اجتماعی آن پایدار و مخرب خواهد بود. درحال حاضر مهمترین برنامه دولت در بخش مسکن معطوف به طرح نهضت ملی مسکن است که در بلندمدت و با افزایش طرف عرضه،‌ به‌دنبال بازگرداندن تعادل به این بازار است. بر اساس گزارش مرکز آمار، در سال ۱۴۰۰ بالغ بر ۲۷ درصد از جمعیت شهرنشین کشور در خانه های اجاره‌ای سکونت داشته‌اند که در مقایسه با سال ۹۶، سه درصد افزایش نشان می دهد. از این رو انتقاد به دولت در موضوع تورم اجاره‌بها به سوژه مشترک تمام جریان‌های سیاسی داخلی و معاند تبدیل شده است و تداوم این روند می‌تواند سیاست‌های اصلاحی دولت را تحت تاثیر قرار دهد و سطح نارضایتی در جامعه را تشدید کند.
✳️چرا وزیر کار استعفا داد؟ اولا رئیس محترم جمهور در زمان رای اعتماد به وزرا در مجلس اشاره داشتند که بنده هیچ تضمینی ندارم که اگر وزیری نا کارآمد باشد در مسئولیتش باقی بماند و خیلی زود تصمیم می گیریم ، بر همین اساس طبق گزارش تیم های کارشناسی در ۶ ماهه اول، وزیر کار و سه وزیر دیگر عملکردشان ضعیف گزارش شد و این روند ضعف بویژه در عملکرد وزیر کار بیشتر به چشم می آید ، حالا آقای عبدالملکی هم می دانستند که اگر خودش برای خودش تصمیم نگیرد دولت این کار را حتما انجام می دهد لذا استعفا عاقلانه ترین کار بود. ثانیا آقای رئیسی در شرایطی دولت را از دولت قبل تحویل گرفت که در تبدیل کشور به یک ویرانه اقتصادی در طول تاریخ انقلاب بی سابقه بوده است لذا در این شرایط حساس کشور محل آزمون خطا نیست ،کسی که می داند نمی تواند و مسئولیتی را می پذیرید خیانت است . ثالثا وزیر کار از روز اول پرحاشیه دار ترین وپرهزینه ترین وزیر دولت بوده ، این اقدام ایشان هرچند خیلی با تأخیر بود اما می تواند یک درسی باشد برای دیگران تا با پافشاری شان برای ماندن در قدرت کمتر برای مردم وکشور مشکل ایجاد کند.
✳️بدست آوردن اطلاعات و اسناد مختلف از مسئولین عالی رتبه رژیم صهیونیستی توسط هکرها 🔹یک شبکه تلویزیونی صهیونیستی اعلام کرد که ورود هکرها حداقل از ۶ ماه پیش یعنی از دسامبر ۲۰۲۱ انجام گرفته و تا هفته گذشته نیز ادامه داشته است و از این طریق توانسته‌اند به اسناد مختلفی از مسئولین عالی‌رتبه اسرائیل دست پیدا کنند.
✳️عراق: تا دو روز آینده پول گاز ایران را می‌دهیم 🔹وزارت برق عراق اعلام کرد که طی دو روز آینده بدهی گاز وارداتی از ایران که از سال 2020 باقی مانده، پرداخت خواهد شد.
✳️محکومیت ۵۳ میلیارد تومانی ۳ شرکت لبنی 🔹رئیس سازمان تعزیرات حکومتی: سه شرکت فعال در تولید لبنیات در مجموع به پرداخت ۵۳ میلیارد تومان و اصلاح قیمت‌ها جریمه شدند.
✳️دلار زیاد هست، خریدار کم است 🔹بانک مرکزی: امروز صادرکنندگان حدود یک میلیون و ۸۰۰ هزار دلار به صرافی‌ها عرضه کردند اما تنها برای ۷۰۰ هزار دلار تقاضا وجود داشت؛ یعنی کمتر از ۴۰ درصد! 🔹کانون صرافان هم اعلام کرده که دلار ۱۲۰۰ تومان ارزان شده و روند نزولی قیمت ارز در روزهای آینده هم ادامه خواهد داشت.
✳️صرفه جویی ۸۰ میلیون بشکه نفت با تولید برق هسته‌ای 🔹معاون سازمان انرژی اتمی: با استفاده از هزار مگاوات تولید برقی که توسط نیروگاه‎های هسته‌ای کشور تولید شده، تاکنون ۸۰ میلیون بشکه نفت صرفه جویی شده است. 🔹طبق قراردادی که با کشور روسیه منعقد شده، قرار است ۳هزار مگاوات برق در نیروگاه بوشهر تولید شود.