✳️👆نشست صوتی
🎙سخنران: دکتر احد کریمخانی_ کارشناس مسائل سیاسی
✅ موضوع :بررسی تحولات اخیر منطقه( تحولات اخیر عراق و رژیم منحوس صهیونیستی)
🕰زمان: چهارشنبه یکم تیرماه ساعت ۲۱:۳۰
🌺جلسه در کانال تحلیل صوتی روبیکا:
https://rubika.ir/tahlil_samen
✳️در جنگ ارادهها بین ایران و آمریکا زمان به نفع ایران کیست؟
مذاکرات را میتوان به دو بخش تقسیم کرد:
بخش اول در اتاق مذاکره
بخش دوم استفاده از انواع ابزارهای تروریستی برای کسب امتیاز از ایران است.
ما در ماههای گذشته در یک جنگ اراده با طرف آمریکایی قرارگرفتهایم. با افزایش قیمت انرژی در جهان و با طولانیشدن جنگ اوکراین، پیشبینی میشود با نزدیکشدن به ماههای پاییز و تقاضای بیشتر برای خرید نفت، قیمت حاملهای انرژی در جهان بالاتر برود؛ بنابراین وضعیت بازارهای غربی رو به وخامت بیشتری خواهد گذاشت و در این بین زمان به نفع ایران است.
طرف آمریکایی از تمامی ابزارهای خود در این جنگ ترکیبی استفاده میکند و پیش از این نیز بهره برده است اما باید گفت دوران اوج اثرگذاری چنین ابزارهایی گذشته است؛ اما در مقابل طرف ایرانی اهرمهای فشار خود را در حوزه هستهای، منطقهای، موشکی و مهاجرین دارد و میتواند از اینها بهصورت حداکثری در برابر طرف غربی استفاده کند تا در جنگ ارادهها پیروز شود.
آمریکاییها تمام تحریمهایی که میتوانستند در بخشهای مختلف را اعمال کنند به کار گرفتهاند. یکی از دلایلی که بایدن در حال حاضر تحتفشار قرار دارد، همین واقعیت است که هیچ اسلحه جایگزین و ابزار استفادهنشدهای را باقی نگذاشته است تا با استفاده از آن بتواند در جنگ ارادهها پلن ب برای خود بسازد.
احتمالاً از اواسط تیر یا مردادماه بهتر بتوان نتیجه ارادهها را دید؛ اما با توجه به انتخابات میاندورهای در آمریکا از یکسو و از سوی دیگر تداوم جنگ اوکراین و نزدیک شدن به فصل پاییز و افزایش تقاضا برای نفت، آمریکاییها بهخوبی متوجهاند که زمان زیادی برای دستیابی به توافق با ایران ندارند.
مصطفی خوشچشم
✳️تخصیص بنزین به اشخاص به جای خودرو، از اولویت خارج شد
🔹سید احسان خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: به جهت اینکه در دولت چند موضوعِ تصمیم گیری اقتصادی دیگر مدنظر بود طرح واریز یارانه بنزین فعلاً از اولویت خارج شده است تا دولت در مورد سیاستهای اولویتدار تصمیمگیری کند و بعد پرونده جدید باز شود؛ بنابراین فعلاً اولویت تصمیمگیری و سیاستگذاری برای این طرح وجود ندارد.
🔹 طرح پرداخت یارانه بنزین به صورت پایلوت در کیش و قشم انجام شده و اجرای این طرح در آن مناطق متوقف نمیشود. در حال حاضر مشکلات فنی این طرح کاملاً شناسایی و مرتفع شدند.
🔹 باز پرداخت یارانه بنزین به بخشهای فاقد خودرو در جزیره کیش هم انجام شده است اما به دلیل اینکه این طرح فعلاً در دستور کار توسعه نیست اجازه دهید هر زمانی که در مورد این موضوع تصمیم گیری شد جزئیات آن مطرح شود.
✳️سخنگوی دولت: هیچ گونه تغییر قیمت نان و بنزین در دستور کار دولت وجود ندارد
🔹بهادری جهرمی: زیر ساختهایی در حوزه نان در حال فراهم شدن است پس از فراهم شدن زیر ساخت ها هم قرار نیست تغییری در قیمت نانی که به دست مردم میرسد صورت بگیرد.
✳️عملیاتهای مقاومتی عامل اصلی فروپاشی کابینه «بنت»
🔻 روزنامه یدیعوت آحارونوت در گزارشی اعلام کرد که علت اصلی فروپاشی ائتلاف نفتالی بنت و یائیر لاپید عملیاتهای مقاومتی اخیر فلسطینیان در سرزمینهای اشغالی ۱۹۴۸ بوده است.
🔹 سکوت جناح راستگرای رژیم صهیونیستی در قبال ائتلاف نفتالی بنت با لیست یکپارچه عربی، در پی عملیاتهای اخیر در اراضی اشغالی ۱۹۴۸ شکسته شد و بار دیگر اختلافات سیاسی آنها نمایان شد.
🔺 در حقیقت عملیاتهای گسترده فلسطینیان در اراضی اشغالی در حالی اتفاق افتاد که بنت در رأس قدرت بود و همین مسئله موجب ازهم گسیختگی و فروپاشی ائتلافی شد که بر پایه همکاری بین احزاب و اشخاصی شکل گرفته بود که هر کدام رویکرد و دیدگاهی مختلف نسبت به خاورمیانه، رژیمصهیونیستی و مساله #فلسطین داشتند.
✳️یک_خبر_یک_تحلیل
🔻خبر: مسکن بهعنوان یکی از نیازهای اساسی انسان، همواره دغدغه بزرگ بوده است. سهم هزینه مسکن در سبد خانوارها در سطح جهان بهطور متوسط حدود ۱۸ درصد است ولی این شاخص در خانوادههای شهری ایران به ۶۰ تا ۷۰ درصد رسیده است.
🔸نکات تحلیلی:
1⃣ دولت در حوزه کالاهای اساسی ازجمله مسکن نباید بیتفاوت باشد؛ چراکه بیتفاوتی باعث میشود بخش خصوصی بهتدریج برای کسب سود بیشتر، بازار سیاه به راه اندازد؛ این موضوع در مورد مواد غذایی نیز با شفافیت بیشتری صدق میکند. از طرفی دولت نباید متولی کامل این بخش از اقتصاد باشد؛ چراکه اولاً از توان دولت خارج است و در ثانی تجربه کاملاً ناموفقی از این موضوع در دنیا وجود دارد.
2⃣ نقش دولت در حوزه مسکن باید سیاستگذاری باشد و نه مالکیت و یا متولی کامل ساخت مسکن؛ اقداماتی که امروز دولت در حال انجام آن است، تمرینی از جنس سیاستگذاری در بخش مسکن است؛ ارائه تسهیلات ساخت مسکن، اخذ مالیات از خانههای خالی و یا الزام به تمدید قراردادهای اجاره با افزایش مقدار مشخصی اجارهبها و ... ازجمله این سیاستهاست.
3⃣ در این میان، هماهنگی این سیاستها با یکدیگر و همچنین هماهنگی این سیاستها با سایر سیاستهای اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و ... دولت از ضروریات مدیریت کلان کشور است. بهعنوان نمونه، سیاستگذاری باید بهگونهای باشد که مسکن یک کالای مصرفی باشد نه سرمایهای. ساخت مسکن سودآوری منطقی را داشته باشد؛ اما نگهداشتن مسکن اضافه مقرونبهصرفه نباشد.
🔺نکته پایانی: اقدام اخیر دولت در تمدید خودکار اجاره منازل در سال گذشته و سیاستهایی ازایندست، اقدامی شایسته است ولیکن برای اثربخشی بهتر این نوع سیاستگذاریها، اولاً باید اطلاعات جامعی از سکونت افراد، وضع مالکیت خانهها، توان اقتصادی مؤجر و مستأجر وجود داشته باشد، ثانیاً این سیاستگذاری مبتنی بر مشکلات مقطعی مردم نباشد بلکه بهعنوان بخشی از سیاستهای کلان کشور، تدوین و عملیاتی شود.
✍علی کارگر
✳️در روزهای اخیر شایعاتی مطرح می شود که قیمت بنزین ونان توسط دولت تغییر می کند آیا این خبر درست است ؟
اینگونه خبر ها از سوی جریان های مخالف دولت که طرح اقتصادی دولت را قبول ندارند تولید می شد ، دولت سیزدهم با مشکلات و موانع بزرگی مواجه است و رئیس دولت نیز بارها گفته اند که برای حل این مشکلات باید اولویت بندی کرد لذا بر اساس این اولویت بندی دارد پیش می رود مثلا اولویت اول کرونا بود که این مشکل برطرف وحالا طرح اصلاح یارانه ها که خیلی هم مهم است در دستور کار است
سخنگوی دولت نیز گفتند: هیچ گونه تغییر قیمت نان و بنزین در دستور کار دولت وجود ندارد
زیر ساختهایی در حوزه نان در حال فراهم شدن است پس از فراهم شدن زیر ساخت ها هم قرار نیست تغییری در قیمت نانی که به دست مردم میرسد صورت بگیرد.
هدایت شده از آنتی نفوذ
@Mohsen5541
✅ با رفتن طائب، سازمان اطلاعات سپاه به کدام سو می رود؟*
◀️ سازمان اطلاعات سپاه پاسداران، عنوانی بود که در سال ۱۳۸۸ بر اساس یک تغییر ساختاری و نه ماهیتی در سپاه پاسداران ایجاد شد تا مستقل تر از قبل به دفع تهدیدات مختلف علیه کشور پرداخته و آنها را با کمک دیگر نهادهای امنیتی درون حاکمیت خنثی نماید.
◀️ از ابتدای روی کار آمدن این سازمان و جایگزینی آن بجای معاونت اطلاعات سپاه، حسین طائب ریاست آنرا به عهده داشته و همواره از ایشان به عنوان یکی از افراد قدرتمند جمهوری اسلامی نامبرده شده و تهدیداتی را متوجه ایشان کرده اند. اکنون بعد از گذشت چند سال خبرهای موثق حاکی از جابجایی ایشان از این مسئولیت است، خبری که به سرعت در فضای مجازی دست به دست شده و حواشی و تحلیل هایی را سبب شده و این سوال را پیش آورده است که با رفتن ایشان سازمان اطلاعات سپاه به کدام سو می رود؟
1️⃣ نکته نخست در باب واکنش ها و اهمیت این موضوع، نشان از اهمیت، اقتدار، نفوذ و کارایی بالای سازمان اطلاعات سپاه در سطح کشور، منطقه و حتی جهان دارد که نشان این ادعا پرونده هایی چون روح الله زم، جیسون رضائیان، سیامک نمازی و محیط زیست است که نه تنها باعث رفع تهدید برای نظام شد، بلکه میلیاردها دلار نیز برای کشور به ارمغان آورد.
2️⃣ نکته دوم اینست که عنوان سازمان بر تارک این مجموعه بوده و این یعنی سازمان اطلاعات سپاه قائم به شخص نبوده و نیست و مطمئنا جابجایی ها تاثیری در روند جاری امور نخواهد داشت، زیرا عقل جمعی، دستورات سازمان های عالی، شورای هماهنگی اطلاعاتی و ... مشخص کننده ریز و درشت ماموریت ها خواهند بود.
3️⃣ نکته سوم اینکه عزل و نصب ها در هر سازمانی خصوصا در سپاه پاسداران طبیعی می باشد و سیره مدیریتی رهبر انقلاب و دیگر فرماندهان عالی نظامی نشان داده که انتخاب افراد برای دوره های ۵ ساله بوده که معمولا افراد برای یک دوره دیگر ابقاء می شوند، که تاریخ این تمدید مسئولیت آقای طائب سه سال پیش پایان یافته و ایشان بیش از ۱۳ سال است که در این مسئولیت بوده و این نشان از توانمندی ایشان بوده است.
4️⃣ نکته چهارم اینکه بر اساس آنچه به بیرون درز کرده و تا حدودی در کلام و حتی عمل متولیان امر شاهد بوده ایم، رویکرد جمهوری اسلامی در مقابله با دشمنان از حوزه تدافعی خارج شده و در حال تهاجمی شدن است که قرارست این رویکرد ساختار مند شده و نهاد و تشکیلاتی مستقل با این هدف ایجاد شود تا ماموریت را به عنوان ماموریت اصلی خویش پی بگیرد، نه یک وظیفه جانبی، و اینجاست که این مسئولیت به حسین طائب واگذار خواهد شد تا با تجربه ای ۱۳ ساله خفه کردن تهدید در نطفه را پیگری نماید.
👈نکته :
نتیجه آنکه رفتن حسین طائب، سپاه پاسداران و سازمان اطلاعات آنرا به سمتی تهاجمی تر سوق خواهد داده و ضمن وارد کردن روحیه عملگرایی و جوانتر نسبت به طائب ۶۰ ساله به سازمان اطلاعات سپاه، رویکرد این سازمان در تهاجمی بودن اقدامات را با ایجاد یک سازمان مستقل به کل حاکمیت تسری خواهد داد.
📡 #آنتی_نفوذ_قم / عضویت👇
https://eitaa.com/antinofoozeqom
✳️سردار محمد کاظمی رئیس سازمان اطلاعات سپاه شد
سخنگو و مسئول روابط عمومی کل سپاه:
🔹با حکم فرمانده کل سپاه، سردار سرتیپ پاسدار «محمد کاظمی» به سمت رئیس سازمان اطلاعات سپاه منصوب شد.
🔹حجتالاسلام «حسین طائب» رئیس سابق سازمان اطلاعات سپاه نیز با حکم سردار سلامی به سمت مشاور فرمانده کل سپاه منصوب شد.
🔹رئیس جدید سازمان اطلاعات سپاه سالها عهدهدار مسئولیت ریاست سازمان حفاظت اطلاعات سپاه بود و تجارب فراوانی در امور حفاظتی، امنیتی و اطلاعاتی دارد.
✳️ چند سطر تحلیلی از آینده!
1️⃣ جنگ روسیه و اوکراین از چند ماه آینده(سپتامبر و اکتبر ۲۰۲۲) وارد مرحله جدیدی خواهد شد.
🔹 با آغاز فصل سرما در اروپا و کاهش ذخایر گازی کشورهای اروپایی تا اکتبر، دست روسیه را برای فشار بیشتر بر اروپا باز خواهد کرد.
🔸 کاهش جدی/قطع کامل گاز اروپا میتواند قیمت انرژی(نفت و گاز) و غذا را در سطوح فعلی و یا حتی بالاتر حفظ و تمایل کشورهای حوزه یورو برای بازگشت به سوختهای فسیلی مثل زغالسنگ را افزایش دهد و البته آلودگیهای زیست محیطی را نیز باید رو به رشد تصور کرد.
افزایش تقاضای مصرف زغالسنگ نیز میتواند روی قیمت متانول اثرگذار باشد.
از طرف دیگر افزایش قیمت غذا نیز همچنان میتواند پیشران رشد نرخ کودها منجمله اوره شود.
این سناریو خصوصا برای کشورهای سردسیر اروپا مثل فنلاند، اسلند، استونی، بلاروس و آلمان که پیوستن برخی از این کشورها به ناتو نیز میتواند محل تسویه حساب روسیه قرار گیرد.
2️⃣ ثبات نرخ فعلی یا افزایش نرخ گازوئیل و بنزین در اروپا و امریکا نیز میتواند بحرانزا و تشدیدکننده آتش تورم باشد و واگرایی بدی با افزایش نرخ بهره فدرال رزرو ایجاد کند!
🔹 و این یعنی فدرال رزرو همچون گذشته، قدرت مداخله موثر خود بر سافت کامادیتی و هاردکامادیتی را نخواهد داشت.
3️⃣ در وانفسای اخلال عمده در زنجیره تامین و تولید کالاها، متاثر از پاندمی کرونا و جنگ روسیه-اوکراین، بالا گرفتن دعوای امریکا با چین نیز میتواند برخلاف روند سیاستهای کلان امریکا در منازعه با شرق آسیا باشد!
🔸 یعنی اگر در جنگ تعرفهای کوتاه بیاید، هر چه تاکنون به دست آورده را از دست خواهد داد و اگر روند فعلی را ادامه دهد، با مشکل تامین کالا مواجه خواهد بود.
4️⃣ جمعبندی سطور بالا به این معناست که بعید نیست اگر فدرال رزرو در تنگنای بحرانهای فعلی و آتی دست به اقدامی بی نظیر بزند و نرخ بهره را در یک جلسه تا ۱ درصد افزایش دهد!
چنین اقدامی میتواند باعث کلپس( collapse :فروپاشی) در بازارهای مالی شده و جهان را وارد رکودی عمیق اما تورمی کند.
5️⃣ جبهههای جدیدی در منازعه فعلی قدرتهای جهانی در حال شکلگیری است.
شاید این روزها اتحاد کشورهای حوزه بریکس بیشتر به چشم بیاید.
💢 نیاز یا احساس نیاز برای تعمیق روابط بین کشورهایی مثل هند و برزیل با چین و روسیه را میتوان در همین خط روایی تفسیر کرد.
یعنی اجماع بین کشورهای دارای جمعیت و منابع زیاد علیه اروپا و امریکا...
✍احمد جانخان
✳️دعوت چین از رئیسی برای حضور در نشست «بریکس»
🔹همزمان پوتین از اعضای «بریکس» خواست علیه غرب همکاری کنند.
🔹بزریل، روسیه، هند، چین و آفریقای جنوبی، اعضای کمیسیون بریکس هستند.
✳️این روزها به تنها چیزی که نمیتوان اعتماد کرد نوشتههای #روزنامه_اعتماد است
و روزنامهای که رسما حافظ منافع #غرب در #ایران است نامش #شرق است!
واژهها را هم از معنا تهی کردهاند.
#صبح_صادق
✳️رهبران مذهبی آمریکا خطاب به بایدن: به برجام برگرد
🔹۲۵ رهبر مذهبی در آمریکا با صدور بیانیهای از رئیسجمهور کشورشان خواستهاند که به توافق هستهای برجام بازگردد.
🔹این بیانیه به ابتکار «کمیته دوستی قانون ملی» (FCNL) تهیه شده اما ائتلافی از سران ادیان و روسای سازمانهای مذهبی از آن حمایت کردهاند.
✳️مرگ بدون ضربه چاقو
❇️ پس از رای نمایندگان پارلمان رژیم صهیونیستی (کنست) به طرح اولیه لایحه انحلال کنست، با این که دو مرحله دیگر برای انحلال رسمی این پارلمان و کابینه باقی مانده اما از هم اکنون میتوان گفت چهارمین پارلمان رژیم صهیونیستی در 4 سال گذشته فروپاشید.
🔰 نفتالی بنت گفته بود، قصد دارد با 1000 ضربه چاقو، ایران را از پای درآورد اما خود خیلی زود و بدون حتی یک ضربه چاقو از پای درآمد!
⭕ پهلوگیری چهار کشتی حامل نهاده های دامی در لنگرگاه بندر امام خمینی
🔸️بدوی، مدیرکل پشتیبانی امور دام خوزستان:
🔹️چهار کشتی حامل ۱۲۵ هزار تن ذرت و ۱۳۰ هزار تن کنجاله سویا در مجموع ۲۵۵ هزار تن نهاده هستند که از برزیل و آرژانتین وارد کشور شدهاند.
🔹️حدود ۸۰ درصد حجم کالاهای اساسی (نهادههای دامی و غلات) از طریق بندر امام خمینی وارد کشور میشود که بر اساس اعلام اداره کل بنادر و دریانوردی خوزستان در سه ماه نخست سال جاری حدود ۳.۲ میلیون تن کالای اساسی از کشورهای مختلف در بندر امام خمینی تخلیه شده است.
✳️چند ملاحظه درباره تغییر
رئیس سازمان اطلاعات سپاه
🔹تغییر رئیس سازمان اطلاعات سپاه پس از سیزده سال فعالیت، انبوهی از گمانه زنی های رسانه ای را در پی داشت. برخی گفتند آقای طائب احتمالا در جایگاه دیگری در زمینه فعالیت های کلان اطلاعاتی کشور به خدمت گرفته خواهد شد و گروهی، صرف این تغییر را حمل بر عزل و برکناری کردند.
♦️صدای آمریکا، رادیو فردا، بی بی سی، دویچه وله، و برخی رسانه های عبری و عربی مرتجع و...، از جمله رسانه های بیگانه ای بودند که با ادعای برکناری حسین طائب، علیه او، سپاه پاسداران و جمهوری اسلامی عقده گشایی کردند، یا مدعی شکست اطلاعاتی ایران شدند.
🔹آیا صرف تغییر یک مدیر اطلاعاتی پس از سیزده سال را می توان به شکست اطلاعاتی تفسیر کرد؟ در این صورت، درباره رژیم صهیونیستی چه می گویند که مثلا در دو دهه اخیر، چهار رئیس موساد (افرایم هالوی، مئیر داگان، تامیر پاردو، یوسی کوهن) و در ده سال اخیر دو رئیس موساد را تغییر داده است؟
♦️یا مثلا آمریکایی ها که از سال ۲۰۰۵ تا امروز، هشت رئیس سازمان CIA، شامل پورتر گاس، مایکل هیدن، لئون پانهتا، دیوید پترائوس، جان برنان، مایک پمپئو، جینا هسپل و ویلیام برنز را تغییر داه اند. سرویس MI6 انگلیس هم روند مشابهی را تجربه کرده است.
🔹نکته دوم؛ تحلیل گرانی که یک یا دو سرویس جاسوی متخاصم -مثلا موساد و یا حتی سیا- را طرف حساب نهاد های اطلاعاتی ایران تلقی می کنند، راه به خطا می برند. کشور عزیز ما، نه با یک یا چند سرویس، بلکه با "جنگ احزاب"و "ناتوی اطلاعاتی" طرف است و این واقعیت هم منحصر به پس از انقلاب اسلامی نیست.
♦️بنابراین، در ارزیابی کارنامه نهادهای اطلاعاتی کشور و اهمیت خدمات آنها -از جمله اطلاعات سپاه- باید "جبهه اطلاعاتی مقابل" را که سرویس های جاسوسی آمریکا، اسرائیل، برخی دولت های اروپایی و حتی برخی خرده سرویس های منطقه ای را در بر می گیرد، در نظر گرفت و نباید این کشاکش اطلاعاتی را فروکاست.
🔹نکته سوم؛ سیزده سال مدیریت، آن هم در دوره ای پر ماجرا از تحولات مهم داخلی و بین المللی، حتما فراز و فرود و قوت و ضعف را در خود نهفته دارد و لابد سه گروه تحلیل گر (حامی، منتقد، معارض و دشمن) می توانند ذره بین بگذارند و درباره جزئیات آن تحلیل کنند؛ اما اگر کسی ایرانی- انقلابی می اندیشد، نمی تواند چنان قضاوتی کند که قاب عقده گشایی رسانه های نیابتی سیا و موساد و ام آی سیکس را تکمیل کند.
💢ادامه دارد.....
✳️👆چند ملاحظه درباره تغییر
رئیس سازمان اطلاعات سپاه
♦️براستی اگر عملکرد اطلاعات سپاه در دوره اخیر، چنان که رسانه های وابسته به ناتوی اطلاعاتی و فرهنگی غرب وانمود می کنند، ناکامی و شکست بوده، پس باید خوشحال باشند، چرا با عصبانیت و عقده گشایانه موضع می گیرند و مثلا از رفتن آقای طائب، ابراز ذوق زدگی و شادمانی می کنند؟
🔹البته باید به این جماعت عقده ای و ضربه خورده از اقتدار نظام یادآور شد که راه به جایی نمی برند. نشان به آن نشان که جمهوری اسلامی، یک روز درگیر زنجیره ای از تهدید های امنیتی تو در تو (ترور مسئولان، آشوب افکنی و تجزیه طلبی گروهک های وطن فروش، کودتا و جنگ تحمیلی) در عمق خاک خود مواجه بود و حداکثر می کوشید تهدید ها را دفع کند؛
♦️اما به ویژه در دهه اخیر، در موضع تهاجمی قرار گرفته و ضربات راهبردی متعددی را به آمریکا و اسرائیل در منطقه وارد کرده و حتی حوزه نفوذ خود را از منطقه به آمریکا لاتین گسترش داده است.
🔹براستی اگر نهادهای اطلاعاتی ایران قدرتمند نبودند، می شد چنان ضربات و چنان عمق راهبردی را تعریف کرد و به اجرا گذاشت که تحلیل گران بسیاری در غرب، جمهوری اسلامی را طرف موفق جنگ های تحمیلی موسوم به جنگ جهانی چهارم و سوم معرفی کنند؟
♦️در حوزه داخلی، عملکرد سازمان اطلاعات سپاه در همپوشانی با سایر نهاد های اطلاعاتی، حتما واجد موفقیت های بزرگی بوده از جمله؛ مهار فتنه 88، برخورد با شبکه هایی که با اشخاصی مانند جیسون رضاییان، نازنین زاغری، کایلی مورگیلبرت، سیامک و باقر نمازی، مراد طاهباز، کاووس سید امامی، نزار زاکا، دری اصفهانی و زم شناخته می شوند؛ پرونده فساد اقتصادی دانه درشت هایی مانند اکبر طبری، حسین فریدون، پتروشیمی و قطعات خودرو سازی و...
🔹تظاهر ضد انقلاب به ذوق زدگی از تغییر اخیر در مدیریت اطلاعات سپاه، دیر نخواهد پایید. و امید بسیاری می رود که مدیریت جدید، واجد توانمندی های جدید به علاوه توانمندی های دوره قبل و منهای ضعف های محتمل قبلی باشد.
♦️نهایتا باید یادآور شد که اگر جبهه ای از سرویس های اطلاعاتی در برابر نهادهای اطلاعاتی کشورمان قرار دارد، در این سو هم باید اولا همواره اولویت ها و امور "اهمّ" را در کانون برنامه ریزی قرار داد و از درگیر شدن از فرعیات و حواشی یا خدای نکرده موضوعات انحرافی پرهیز کرد.
🔹ضمنا باید موضوع "تحول، به روز رسانی، تعالی و ارتقاء ماموریت ها" چنان در دستور کار باشد که کفه تهاجم اطلاعاتی را بسیار سنگین تر از کفه ضروری دفاع اطلاعاتی کند.
محمد ایمانی