✳️ آژیر خطر اقتصاد جهانی به صدا درآمد
رئیس صندوق بینالمللی پول:
🔹چشمانداز اقتصاد جهانی از ماه آوریل به طور قابل توجهی تیره و تار شده است.
🔹گسترش جهانی تورم، افزایش چشمگیر نرخ بهره توسط بانکهای مرکزی، کاهش رشد اقتصادی چین و تحریمهای بیسابقه علیه روسیه از جمله عوامل موثر بر اقتصاد جهانی است.
🔹طولانی شدن شرایط وخیم مالی، چشمانداز اقتصاد جهانی را پیچیدهتر میکند، ما در آبهای متلاطم هستیم، کنترل قیمتها بسیار مهم است.
🔹۲۰۲۲ سال سختی خواهد بود، اما شاید حتی سال ۲۰۲۳ سختتر از آن باشد.
✳️ طرح پدافندی ضد ایرانی و لزوم هوشیاری تهران
#تحلیل_کوتاه
🔹 «نورنیوز» رسانه نزدیک به شورای عالی امنیت ملی روز گذشته به اخباری درباره ایجاد شبکه یکپارچه پدافندی در غرب آسیا واکنش نشان داد و نوشت: اگر اجرای چنین طرحهایی امنیت ایران را به خطر بیاندازد، قطعا با پاسخ قاطع اولیه به نزدیکترین و در دسترسترین اهداف روبرو خواهد شد.
🔸 رویترز مدتی پیش به نقل از یک مقام رژیم صهیونیستی نوشت مقرر شده تا بهجای استفاده از تجهیزات فیزیکی یکسان، کشورهای شریک سامانههای دفاعی خود را از طریق ارتباطات الکترونیک از راه دور هماهنگ کنند. در این چارچوب، شبکهای از رادارها، ردیابها و سامانههای رهگیری بین عربستان، عمان، کویت، بحرین، قطر، امارات، عراق، اردن و مصر با کمک فناوری اسرائیلی و با استفاده از پایگاههای نظامی آمریکا ایجاد خواهد شد.
🔸 به نظر میرسد این طرح بر اساس یک تقسیم کار مبتنی بر تأمین منابع مالی از سوی کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس، طراحی و برنامهریزی از سوی رژیم صهیونیستی و هماهنگیهای سیاسی و میدانی از سوی آمریکا پیش رفته است. راهبرد کلان نیز همان مدیریت از راه دور تحولات منطقه است که واشنگتن دنبال میکند.
🔸 واکنش اخیر شورای عالی امنیت ملی درباره پاسخ ایران حاوی دو نکته است: نخست پاسخ قاطع اولیه و دوم پاسخ به در دسترسترین اهداف. اگر تهران در معتبرسازی این گزاره، موفق شود میتواند حداقل از تحقق چنین طرحی در مرزهای جنوبی خود جلوگیری کند یا از میزان اثرگذاری آن بکاهد.
✅ ایران اگرچه طی سالهای اخیر کوتاهیهای ناموجهی درباره گسترش حضور رژیم صهیونیستی در مرزهای جنوبی، شمالی و شمال شرقی خود انجام داده، اما اکنون باید نسبت به پیشبرد چنین طرحهای ضد ایرانی بیش از گذشته هوشیار باشد.
✳️آیا فقط ایران با بحران اقتصادی مواجه است؟
🌐 خبرهایی ازجنس بحران اقتصادی واجتماعی در اروپا
خیلیها فکر میکنند اروپا این روزها گل و بلبل است، اما مشخص شده که این کشورها تا چه میزان دچار دردسر شدهاند و خطر جنگ میان آنها برای منابع انرژی چقدر جدی است.
♻️ تورم بی سابقه در ترکیه و تعطیلی دامداریها
تورم و کسادی قیمت حاملهای انرژی در ترکیه این روزها امان مردم را بریده و تاثیر آن را در کالاهای اساسی میتوان مشاهده کرد.
♻️آماده باش در اروپا درباره احتمال قطع گاز از روسیه
قیمت گاز در اروپا در روز معاملات روز پنجشنبه برای نخستین بار از اوایل ماه مارس، از ۱۹۰۰ دلار در هر هزار متر مکعب گذشت.
♻️ در حال حاضر دولت آلمان افزایش تولید برق را از نیروگاههای زغالسنگ به عنوان کثیفترین شکل انرژی آغاز کرده است و همزمان به کاهش تدریجی تولید انرژی هستهای طبق برنامه ادامه میدهد.
♻️رابرت هابک:
درآلمان به دلیل قیمت بالای انرژی، کاهش تقاضای داخلی، کاهش تمایل شرکتها برای سرمایهگذاری و ازهم گسستگی بیشتر وضعیت اجتماعی، خطر کاهش قدرت خرید در چند ماه آینده وجود دارد.
♻️بعداز پایان نخست وزیری نفتالی بنت حالا انحلال مجلس رژیم صهیونیستی ودر انگلیس استعفای جانسون و ترور نخست وزیر ژاپن از اتفاقات مهم این روزهاست!
♻️صدها هزار نفر از مردم آلبانی بخاطر وضعیت معیشتی و سوخت و گرانی به خیابان ها آمدند.
♻️اعتصابات سراسری کشاورزان در هلند و خالی ماندن قفسه فروشگاهها!
♻️آماده باش در اروپا درباره احتمال قطع گاز از روسیه
قیمت گاز در اروپا در روز معاملات روز های اخیر برای نخستین بار از اوایل ماه مارس، از ۱۹۰۰ دلار در هر هزار متر مکعب گذشت.
♻️ مدیر بانک غذای کانادا: اوضاع عجیب و دشوار شده/باید مراقب ناامنی غذایی باشیم...
♻️ پس از هلند، کشاورزان ایتالیایی، لهستانی و آلمانی هم به خیابان ها آمدند
کشاورزان اروپایی به قیمت بالای سوخت و کود معترض هستند.
✳️ وعده نتانیاهو به سعودیها
🔹نخست وزیر اسبق رژیم صهیونیستی ضمن تشکر و قدردانی از ولیعهد سعودی گفت اگر به نخست وزیری این رژیم بازگردد قصد دارد با عربستان سعودی و چند کشور عربی دیگر به توافق صلح کامل برسد.
✳️احتمال اینکه بیتکوین 10,000 دلار را زودتر ببیند بیش از 30,000 دلار است!
📝📝 به گزارش بلومبرگ، طبق نظرسنجی MLIV Pulse که بیش از 950 سرمایهگذار در آن شرکت کردند، حدود 60 درصد از این افراد معتقدند بیتکوین نیمی از ارزش فعلی خود را نیز از دست خواهد داد و سطح 10,000 دلار را خواهد دید.
📝📝 در مقابل، حدود 40 درصد از شرکتکنندگان معتقدند روند نزولی بیتکوین به اتمام رسیده و این رمزارز به سطح 30,000 صعود خواهد کرد. همچنین 24 درصد از سرمایهگذاران خرد و 18 درصد از همتایان سازمانی آنها بیتکوین را زبالهای بیش نخواندند، در حالی که 23 درصد از سرمایهگذاران خرد و 26 درصد از همتایان سازمانی آنها ارزهای دیجیتال را آینده دنیا میدانند.
✳️ ترس از سقوط اسرائیل؛ وجه مشترک صهیونیستها
🔹درحالی که رژیم صهیونیستی با اقداماتی همچون تکاپو جهت تشکیل ائتلافهای جدید برای بقای خود دست و پا میزند اما حتی مقامات برجسته این رژیم نیز نمیتوانند نگرانی خود را از نابودی قریبالوقوع اسرائیل پنهان کنند.
🔹اظهارات مقامات صهیونیست در کنار هشدارهای بیشمار کارشناسان و تحلیلگران این رژیم دارای یک وجه مشترک است با عنوان «ترس از سقوط اسرائیل» و فروپاشی کامل آن.
🔹به عبارت دیگر بسیاری از اسرائیلیها معتقدند که این رژیم به ۸۰ سالگی عمر خود نمیرسد و خطرات داخلی و خارجی در نهایت اسرائیل را نابود خواهد کرد.
✳️گرمای بیسابقه باعث کمبود و قطعی برق در بسیاری از کشورهای جهان به ویژه آسیای غربی شده است.
اما قطع شدن برق در قلب اقتصادی این منطقه که در طول سالهای گذشته عدهای آدم کم سواد و چشمبین آن را ملاک مقایسه با کشورمان قرار میدادند و همواره از آن به عنوان زیر سوال بردن توان کشورمان کردهاند. این اتفاق از آن دست رویدادهایی است که نشان میدهد دنیا دارد به چه سمتی میرود و ما در ایران تحریم شده و تحت فشار چه هنرمندی بزرگی به خرج دادهایم....
قطع برق در امیرنشین دبی صدای بسیاری از شهروندان را در آورده و آنها در گرمای شدید تیرماه و در حالیکه رطوبت به حدود ۱۰۰ درصد رسیده کلافه شدهاند. دبی یک امیرنشین چند هزار کیلومتر مربعی است که باتوجه به حضور سرمایههای بزرگ انتظار قطع برق آن نمیرفت اما حالا مشخص شده «دبی» هم توان تامین برق پایدار را ندارد... وقتی این امیرنشین چند میلیونی و چند هزار کیلومتر مربعی نتوانند برق پایدار را تامین کند....
✳️زمستان سخت در انتظار اروپاییها
🔹 روسیه گاز خط نورد استریم رو بمدت ده روز و به بهانه تعمیرات و اما احتمالا برای کاهش ذخایر گازی آلمان برای زمستان آتی قطع کرد.
🔹 آلمانی ها میترسند بعد از پایان این مدت باز هم اتصال گاز به تعویق بیافتد. اروپاییها ۴۰ درصد گاز خود را از روسیه خریداری میکنند و میدانند که زمستان سخت و بسیار سردی در انتظار شهروندانشان خواهد بود.
✳️وزارت نفت: آنقدر نفت صادر کرده ایم که هم کسری بودجه دولت را جبران کردیم، هم دستش را بازتر!
🔸وزارت نفت در نامه ای به روزنامه شرق نوشت: جمهوری اسلامی ایران به مدد سالها تجربه و تخصص و در اختیار داشتن پتانسیل کمنظیر لجستیکی، ضمن حضور در بازارهای سنتی و تأمین نیاز مشتریان قدیمی خود، امکان حضور در هر جغرافیایی از بازار جهانی نفت را دارد.
🔹کمااینکه در چند ماه اخیر افزایش فروش نفت و میعانات در کنار افزایش قیمت، کسری سنگین بودجه ۱۴۰۰ را جبران کرده و دست دولت را در مدیریت بازار ملتهب ارز، بازتر کرده است. چنانکه دولت برای اولین بار در سالهای اخیر برای اداره خود در ماههای نخست سال از بانک مرکزی تنخواه نگرفته است.
🔹استراتژی بازاریابی نفت ایران در دوره اخیر، بازاریابی فعال بوده و ایران در این مدت علاوه بر حفظ سهم بازارهای گذشته، وارد بازارهایی شده است که قبلا تصور حضور در این بازارها در شرایط تشدید محدودیتها نیز وجود نداشت.