eitaa logo
اندیشه ورزان بصیر قم
4.1هزار دنبال‌کننده
18.4هزار عکس
482 ویدیو
1.4هزار فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
✳️واکنش‌های عصبی انگلیس ادامه دارد 🔹وزیر خارجه انگلیس اعلام کرد که پس از اعدام علیرضا اکبری، لندن به‌طور موقت سفیر خود را از تهران برای رایزنی‌های بیشتر فرا می‌خواند.
✳️طلا پیش به سوی مقاومت 1950$ و در ادامه 2100$ 🔹قیمت جهانی طلا همچنان صعودی بوده و در بالاترین سطح 9 ماهه قرار دارد. کاهش تورم آمریکا مانع تداوم رشد بهره دلار توسط فدرال رزرو شده و این موضوع شرایط را برای تضعیف دلار و افت نرخ اوراق قرضه از محدوده 4.34% به 3.47% فراهم كرده و سرمایه ها بطور مشخص در حال انتقال از اوراق به سوی طلا است. 🔹طلا در گام بعدي مقاومت 1950$ را پیش رو دارد و در صورت عبور از مرز 2000$ قله 2100$ را هدفگیری خواهد کرد.
✳️یادداشت کوتاه ✍ محمدعلی برزگر 🔴 به گزارش رسانه های رژیم صهیونیستی، وضعیت در تلاویو متشنج و قرمز شد. 🔺روزنامه عبری معاریو اسرائیل گزارش داد: طبق فراخوان اعتراض آمیز علیه نتانیاهو قرار است معترضین در میدان "هبیم" در تل آویو تجمع کنند‌. 🔺روزنامه یسرائیل هیوم هم در وبسایت آنلاین خود خبر داد، خیابان‌های شهر تلاویو شاهد شرایطی متشنج است. 🔺شبکه 12 تلویزیون رژیم صهیونیستی نیز به نقل فرمانده کل پلیس رژیم صهیونیستی خطاب به مامورانش نوشت: ما با اقدامات خرابکارانه مسامحه نخواهیم کرد. نکته و نظر طنزی: 😇 برخی از تحلیل گران معتقدند؛ این تجمع و مخالفت‌ها کار خودشونه یعنی ایرانه. چون می خواهند نظریه رهبر ایران مبنی بر زوال و فروپاشی اسرائیل تا ۲۵ سال دیگر هرچه زودتر اتفاق بیفتد. فلذا آمریکا و اروپا معتقدند ایران باید در مجامع بین المللی محکوم و با تحریم بیشتر مواجه شود.
✳️بیش از 20000 معترض اکنون در میدان هبیم در تل آویو حضور دارند. 🔹️ گانتس وزیر دفاع سابق رژیم صهیونیستی تحت تدابیر شدید امنیتی وارد صحنه شد.
✳️خط لوله گاز در ایران ۳۵۰ هزار کیلومتر است(حدود ۴۰هزار کیلومتر خطوط پرفشار و افزون بر ۳۰۰هزار کیلومتر شبکه فرعی). این یعنی تقریبا ۹ برابر خط استوا؛ می‌توانید با این خط لوله ۹ بار دور زمین را لوله‌کشی کنید؛ گاز رسانی به دورترین نقاط کشور و از روستاهای لب مرز تا کوهستانهای برف‌گیر. این رکورد در جهان کم‌نظیر است. آمریکا و روسیه اولین و دومین تولیدکننده گاز دنیا، 20 درصد از گاز مصرفی خود در پیک سرما را از طریق تامین می‌کنند. اما در ایران سومین تولیدکننده گاز دنیا در سال 97 شرکت ذخیره‌سازی گاز منحل شد! حالا در یکی از سردترین زمستان‌های چند دهه اخیر قرار داریم. بدون سرگردانی برای پیداکردن نفت یا هیزم یا زغال‌سنگ یا پهن گاو، فقط فندک بخاری را فشار داده‌ایم؛ برای بهره‌مندی از این نعمت، به فکر نقاط یخ‌زده کشور باشیم. یامین پور
✳️شرایط در «تل‌آویو» متشنج است! 🔹رسانه‌های صهیونیستی از شرایط متشنج امنیتی در تل‌آویو ساعاتی پیش از آغاز تظاهرات اعتراض آمیز علیه نتانیاهو در دومین شنبه پیاپی خبر می‌دهند. 🔹به نوشته این رسانه‌ها، نیروهای امنیتی برای مقابله با تظاهرات اعتراض آمیز علیه نتانیاهو که طبق فراخوان داده شده قرار است در میدان هبیم در تل آویو برگزار شود صورت می‌گیرد. 🔹روزنامه یسرائیل هیوم هم در وبسایت آنلاین خود از سطح شهر تل‌آویو خبر داد، خیابان‌های شهر شاهد شرایطی متشنج است.
✳️ اگر دولت قبل، شرکت را منحل و پروژه‌هایش متوقف نمی‌کرد، الان ظرفیت عرضه روزانه ۱۰۰ میلیون متر مکعب گاز بیشتر به شبکه وجود داشت؛ یعنی کمبودی گاز رخ نمیداد. حال دولت سیزدهم با اجرای ۱۴ طرح تا سال ۱۴۰۵ به این ظرفیت خواهد رسید. چرا کسی بابت ترک فعل بازخواست نمی‌شود؟ ثابتی
✳️تظاهرات ۸۰ هزار نفری علیه دیکتاتوری نتانیاهو 🔹 تظاهرات صهیونیست‌های معترض علیه سیاست‌های بنیامین نتانیاهو و کابینه‌اش به خشونت کشیده شده و در عین شماری از صهیونیست‌ها برای اعتراض پرچم فلسطین را بر افراشتند.
✳️ مقایسه نئولیبرال‌ها از جمله آقای صادق‌ الحسینی در خصوص مصرف گاز ایران و روسیه گمراه‌کننده است 1️⃣ کل طول خط لوله گاز در ایران بیش از ۳۵۰ هزار کیلومتر است. در حالی که کل خط لوله روسیه ۱۷۶ هزار کیلومتر است. دقت کنید وسعت روسیه ۱۰ برابر وسعت ایران است. 🔹 پس در ایران «تعداد» افراد بیشتری به گاز دسترسی دارند و این الزاما به معنی مصرف زیاد هر یک آنها نیست. (تا اینجا خدمت‌رسانی جمهوری اسلامی و نگاه «توسعه عدالت‌محور» در حوزه مصرف مواهب طبیعی اثبات می‌شود) 2️⃣ قریب به ۸۳٪ تولید برق ایران «گاز محور» است. در حالی که این نسبت در روسیه ۵۴٪ است. 🔸 بنابراین مقایسه مصرف سرانه گاز در ایران و روسیه مثل بسیاری از مقایسه‌های دیگر نئولیبرال‌ها بیهوده است و منتج به سیاست اثربخش نخواهد شد. زیرا نقش مهم "صنایع" را در افزایش مصرف سرانه نادیده می‌گیرند. اساسا مقایسه کشورها با شاخص «سرانه» جزء گمراه‌کننده‌ترین و ناکارآمدترین شاخص‌هاست و نحوه توزیع، موقعیت و شرایط هر کشور و... را نادیده می‌گیرد. 💢 این البته ناقض لزوم صرفه‌جویی مردم و گران کردن گاز ثروتمندان که استخر و جکوزی خود را با قیمت کم گرم نگه می‌دارند نیست. اما این‌ها، همه‌ی مردم نیستند که اقتصاد‌خوانده‌ها نسخه «گران‌سازی» را با نام «جهانی‌سازی» تجویز می‌کنند. ✍امید رامز