✳️ ضربه سنگین مقاومت به صهیونیستها
سخنگوی گردانهای القسام: مجاهدان این گردانها دیروز نیروهای صهیونیستی را به سمت یک تله در یک تونل در اردوگاه جبالیا کشانده و ضمن درگیر شدن با آنها از نقطه صفر، همه آنها را به هلاکت رسانده و زخمی کرده وآنها را به اسارت گرفتهاند.
رژيم صهیونیستی از شکست به شکستی دیگر منتقل میشود و به دنبال دستاوردهای پوچ و بیهوده است تا کشتارهای خود را علیه ملت ما توجیه کند.
مجاهدان فلسطینی در همه محورهای نبرد در نوار غزه در حال دادن درسی فراموش نشدنی به اشغالگران صهیونیست هستند و از سرزمین و خانه و کاشانه خود دفاع میکنند.
✳️ثبتنام اولیه داوطلبان ریاستجمهوری در سامانه وزارت کشور
🔹در جلسه امروز سران قوا بر اساس نظر شورای نگهبان مقرر شد برای تسهیل روند اجرای انتخابات و جلوگیری از ایجاد زحمت اضافه برای داوطلبان، افراد واجد شرایط ثبتنام (حداقل ۴۰ و حداکثر ۷۵ سال سن، برخورداری از مدرک فوق لیسانس، حداقل ۴ سال سابقه مدیریت عالی مثل استانداری، وزارت، نمایندگی مجلس و امثال آن و نداشتن سوءپیشینه کیفری) ابتدا مدارک خود را بر روی سامانهای که وزارت کشور طراحی کرده بارگذاری کنند، تا فقط افرادی که واجد شرایط میباشند، برای ثبتنام به شکل حضوری به وزارت کشور مراجعه کنند.
11.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✳️احمدی نژاد : دلم پر از عشق به همه مردم ایران است و هر زمان برای خدمت به مردم و کشور و آرمانها و ارزش های انسانی کاری از دستم برآید، قطعا کوتاهی نخواهم کرد اما همه جوانب باید سنجیده شود.
✳️دکتر مسعود #پزشکیان کاندیدای ریاستجمهوری میشود
دکتر مسعود پزشکیان در گفتوگویی که با هم داشتیم اعلام کرد که با توجه به حساسیت موقعیت کشور و در پی درخواست جمع کثیری از فعالان سیاسی و اصحاب رسانه در انتخابات پیشروی ریاستجمهوری نامزد خواهد شد.
دکتر مسعود پزشکیان (زادهٔ ۷ مهر ۱۳۳۳) سیاستمدار اصلاحطلب و پزشک ایرانی است که بهعنوان نمایندهٔ تبریز، آذرشهر و اسکو در ادوار هشتم، نهم، دهم و یازدهم حضور داشته و برای دوره دوازدهم مجلس نیز از این حوزه انتخاب شده است.
او در دوره دهم، نایبرئیس اول مجلس شورای اسلامی بود و در دولت هشتم خاتمی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی را برعهده داشت.
دکتر پزشکیان از شخصیتهای فسادستیز، مردمی، متشرع، مسلط بر قرآن و نهجالبلاغه و مقبول همه جناحهای سیاسی کشور است.
رحمت الله بیگدلی
✳️فارن افرز: تشییع ملی نشان میدهد جانشین رئیسی باید راه او را ادامه دهد
♦️بعید است که درگذشت سید ابراهیم رئیسی رئیسجمهور ایران، چندان آشفتگیای در تهران به وجود آورد. در واقع بعید است که چندان تغییری در کار باشد.
🔹این تحلیل را نشریه فارن افرز منتشر کرده و مینویسد: در گذشت ناگهانی ابراهیم رئیسی، لحظه حساسی برای جمهوری اسلامی است. ریاست جمهوری وی در دوران تازهای برای ایران رخ داد. از سال 1979، دستگاه سیاسی ایران با چنین چرخش سریعی روبهرو نشده بود. ایران در بیرون مرزها، جهان را با توانمندیهای نظامیاش و اراده بهکارگیری آنها، غافلگیر کرد.
♦️شاید به نظر رسد که بدون رئیسی، ایران پا به دورانی از آشفتگیهای سنگین میگذارد. رئیسی در دوران ریاست جمهوری خود، رویکرد «خاورمیانه، نخستِ» آیتالله خامنهای، رهبر انقلاب ایران در سیاست خارجی را پذیرفت، نفوذ منطقهای ایران را گسترش داد و روابط با همسایهها را بهبود بخشید. او این اطمینان را به وجود آورد که ریاست جمهوری ایران، با رهبری هماهنگ است. روابط با چین و روسیه را تعمیق داد و برنامه هستهای کشور را گسترش داد.
🔹با این همه، بعید است که درگذشت رئیسی، چندان آشفتگیای در تهران بهوجود آورد. در واقع بعید است که چندان تغییری در کار باشد. احتمالا ریاست جمهوری در دستان محافظهکاران وفادار به حاکمیت باقی خواهد ماند.
در شرایطی که کشور در آستانه یک انتخابات قرار دارد، آن هم با سیاستمدارانی که سودای جانشینی رئیسی را دارند، تقریبا قطعی است که رئیسجمهوری آینده، همانند سلف خود خواهد بود و تشییع و سوگواری سراسری برای درگذشت رئیسی، تضمین خواهد کرد که نامزد پیروز، انتقال قدرت آرامی را تجربه کند.
♦️در عین حال انتخابات پیش رو، میتواند موجب شود که زخمهای کهنه جناحی سر باز کند چرا که نامزدهایی از اردوگاههای مختلف، ثبتنام خواهند کرد، تنها با این هدف که رد صلاحیت شوند. با این حال، چنین نتیجهای نامحتمل است. به جای آن، فضای غمبار به انتخاباتی میانجامد که احتمالا دست محافظهکاران را تقویت خواهد کرد و خطوط گسل را ترمیم کرده یا پوشش خواهد داد. این سوگ ملی میتواند تاثیراتی فراتر از انتخابات پیش رو داشته باشد: میتواند برای سالهای آینده، ریاست جمهوری را در قاب رئیسی بازتاب دهد. در نتیجه، جانشین وی هم باید محافظهکاری به سیاق رئیسی باشد، کسی که بتواند به سرعت قدرت را به دست گیرد و اطمینان حاصل کند که به قول رهبر انقلاب، «اختلالی در کارهای کشور پیش نمیآید.»
🔹در ادبیات رسمی کشور، از رئیسی به عنوان کسی که کشور را در مسیر درست خود قرار داد، یاد خواهد شد. چه بسا که جامعه ایران در حال حاضر بیش از هر زمان از سیاستهای کلان نظام استقبال کند. شاید فرادستان برای جلب حمایت عمومی از گذر پیام رسانیهای مذهبی، به تکاپو افتند اما این فضاسازی همچنین میتواند با تقویت شعارهای ملیگرایانه هم جان بیشتری بگیرد که ایران را به عنوان قدرت بزرگی ترسیم میکند که تحت محاصره غرب است.
💢 روزنامه کیهان
✳️طوفانالاقصی؛ معجزه ماه هشتم
🔻اسیر گرفتن چند کماندوی ارتش اسرائیل، در تله تونل های پیچ در پیچ و متقاطع مقاومت غزه؛
🔻شلیک موفق و مهیب ۱۵ موشک به عمق تل آویو, در روز ۲۳۱ جنگ؛
🔹مقاومت فلسطین در حال خفّت دادن و تحقیر کامل دولت نتانیاهو و ارتش و سرویس های امنیتی اسرائیل است؛ در پایان هشتمین ماه جنگ و ورود به ماه نهم.
🔹جنگ برای اسرائیل، از وضعیت فرسایشی هم گذشته و در حال نابودی تتمه برنامه بازدارندگی این رژیم است. و اگر حمایت کامل آمریکا نبود، ارتش صهیونیستی زود تر از اینها از پا در آمده بود.
محمد ایمانی
✳️احتمال جدی کاندیداتوری پرویز فتاح، بذرپاش، جلیلی و زاکانی در انتخابات ریاست جمهوری