🔴 حمله به ساختارها و بنیانها برای بازگرداندن تحریمها
🔻 #در حال حاضر مسئله ایران تبدیل به اولویت شماره یک سیاست خارجی ترامپ شده است. آمریکا به طور رسمی در هشتم می ۲۰۱۸ از برجام خارج گردید و گزارش آن را نیز به شورای امنیت ارائه داد. این اعلام توسط طرفین برجام، بعنوان خروج شناسایی گردید، آنهم به شکلی که آمریکا دیگر از حق و تکلیفی نسبت به برجام برخوردار نبود.
🔹 پر واضح است که آمریکا با خروج از برجام عملاً حقی برای بازگرداندن تحریمهای ضدایرانی شورای امنیت ندارد؛ چراکه برابر متن برجام و نظر اعضای آن آمریکا دیگر عضو برجام نیست. اما اینبار میخواهد از طریق رویهای غیر معمول و با شیوهای هنجارشکن که میتواند از اساس ماهیت شورای امنیت را دگرگون سازد برنامه خود را به جلو ببرد.
🔹 فرض این است که آمریکائیها میدانستند که قطعنامه پیشنهادی آنها رای نخواهد آورد ولی آن را به رای گذاشتند تا مقدمه اجرای پلن دو گردد که از قضا اکنون از آن رونمایی شده است. حال گردانندگان کاخ سفید در پلن دو ساختار سازمان ملل را نشانه رفتهاند.
🔹 آمریکائیها ضمن اینکه حقی برای فعال نمودن سازوکار ماشه ندارند میخواهند با دور زدن اعضای کنونی برجام و اعضای شورای امنیت بعنوان مخالف، از طریق نفوذ در ساختار شورای امنیت اسنپبک را بعنوان حقی برای خود با تفسیر از واژه «مشارکت» فعال کنند یا در عدم حق استفاده از آن تردید ایجاد کنند.
🔹 دولت آمریکا در ۱۱ می ۲۰۱۸ به تمامی مشارکتکنندگان در برجام اطلاع داده است که ایالات متحده دیگر هیچگونه «مشارکتی» در نشستها و فعالیتهای مرتبط با برجام نخواهد داشت. واژه «مشارکت» عنوانی است که تیم امنیت ملی ترامپ برروی آن متمرکز شدهاند و میخواهند تفسیر خود از آن را به شورای امنیت دیکته کنند.
🔹 حال آمریکا امیدوار است که با نفوذ در ساختار شورای امنیت بویژه دبیرخانه آن بتواند خود را کماکان بعنوان یک طرف برجام معرفی کرده تا نهایتاً درخواستش برای بازگرداندن تحریمهای ایران پس از ۳۰ روز بدون تأثیرگذار بودن نظر سایر اعضای شورای امنیت به صورت خودکار اعمال شود.
🔹 حساسیت در این مرحله بشدت بالاتر از مرحله قبل است و تنها راه آن فشار برروی دبیرخانه شورای امنیت برای مهار خودکامگی آمریکا است، که اگر درخواست آنها مورد تأیید مسئولان شورای امنیت قرار گیرد و خودکامگی آمریکا مهار نشود میتواند تبدیل به رویهای بیسابقه، غیرمعمول و حتی بنیانشکن گردد، چیزی که برای آمریکائیها هیچ اهمیتی ندارد.
🖌 #احمد_بنافی
هدایت شده از خبرگزار
تکنیک انتخاباتی.mp3
2.3M
#تحلیل_صوتی
⛔️ جنگ تبلیغات و امنیت ملی
🎙 سخنرانی جنجالی امین بسطامی
❌ چرا از الان نامزد انتخاباتی معرفی میکنند⁉️
⚠️ دارند مردم را فریب میدهند بازیچه رسانه نشوید
#نشرحداکثری
•┈••✾••┈•
💥با افشاگری ها و روشنگری های "تبیین و تحلیل وضعیت " همراه باشید 👇
eitaa.com/joinchat/1934098432C8010358641
🔴 اشتباه دولتهای ترامپ و روحانی و جسد کرونایی برجام
✍️ #محمدحسن_قدیریابیانه
🔹 آمریکا در دشمنی با ایران اشتباه کرد از برجام خارج شد. میتوانست به جای خروج از برجام از مکانیسم ماشه استفاده کرده و تمام تحریم ها را که معلق (و نه رفع) شده بود بازگردانده و قطعنامههای تحریم شورای امنیت سازمان ملل متحد را احیا کند و علاوه بر آن تحریمهایی را هم که تا کنون اعمال کرده است برقرار سازد.
🔸 حالا البته انگلیس و فرانسه به عنوان همپیمانان آمریکا چنین امکانی برای استفاده از مکانیسم ماشه را دارند و قطعا روزی آن را علیه ایران بکار خواهند گرفت.
✅ فعلا صلاح آنها نیست که اینکار را بکنند زیرا طبق برجام ایران محدودیتهای بسیاری را پذیرفته است ولی اروپاییها هیچیک از تعهدات متقابلشان را عمل نکرده و نخواهند کرد. یعنی ایران بدون اینکه امتیازی بگیرد، امتیازات زیادی را داده است.
🔹 برجام نواقص بسیاری دارد از جمله اینکه در آن هیچ ضمانتی برای عمل غربی ها به تعهداتشان در قبال ایران وجود ندارد و این علیرغم تأکیدات مقام معظم رهبری برای اخذ تعهد متقابل از ۵ ۱ است.
🔸 اما در برجام دو موضوع هست که امضای آن توسط دولت روحانی و تیم مذاکره کننده آن موجب شرمندگی بسیار است.
✅ یکی از آنها قبول مکانیسم ماشه و دیگری پذیرش تحریم تسلیحاتی است.
🔹 طبیعی است که وقتی شعار دولت ایران "هر توافقی بهتر از عدم توافق" بوده انتظار بهتری از برجام نمی توان داشت.
💢 واقعیت این است که برجام مدتهاست مرده است و هیچ امتیازی برای ایران نداشته و ندارد و جسدش هم به کرونا مبتلا شده و دفن آن هم توأم با دردسر است.
🔴 دستپخت دولت تدبیر و امید و دموکرات های آمریکا
✍️ #مسعود_براتی
🔹 دوستان درباره آثار اقتصادی بازگشت احتمالی قطعنامه ها پرسیدند.
🔸 تحریمهای شورای امنیت از نظر اقتصادی در سطح تحریم های آمریکا قبل از ۲۰۰۸ میلادی است. نه روابط بانکی و نه نفت تحریم نیستند. برای درک بهتر شرایط الان را ببینید که این تحریم ها نیست، اما تحریمهای آمریکا هست.
✅ اما به واسطه اینکه قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل هست، اثر روانی شاید داشته باشد. این اثر بسته به میزان فعالیت جریان رسانه ای دشمن (داخلی و خارجی) و بازیگران داخلی اقتصاد دارد.
🔹 نکته مهم قابل کنترل بودن این نوع آثار است. به شرط وجود تدبیر از سوی مسئولان امر.
🔸 این برجام و قطعنامه ۲۲۳۱ با این همه ظرفیت برای آمریکا دست پخت دموکرات ها بود.
💢 این رو گفتم که دو روز دیگه خواستند انفعالشون رو با امید به بازگشت دموکرات ها توجیه کنند، جواب داشته باشید.
هدایت شده از معیار
❎ بسته بصیرتی روز ❎
🛑 نشریه اخبار و تحلیلهای یکشنبه، ۲ شهریورماه
https://basirat.ir/fa/news/324269
🔷 آیا برجام موجب شکست آمریکا شد؟!
https://basirat.ir/fa/news/324272
🔶ماجرای پرچمی که حاج قاسم طلب کرد
https://basirat.ir/fa/news/324275
#نشستهای بصیرتی
#شهید کمالی
#ثامن
🆔https://sapp.ir/meyar.pb
🆔eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
هدایت شده از معیار
عاشورا .pdf
181.1K
🌀نسخه pdf
🛑 یادداشت
✍️ عاشورا نتیجه تحریف و انحراف
❇️به قلم: سردار یدالله جوانی- کارشناس مسایل سیاسی
#نشستهای بصیرتی
#طرح شهید کمالی
#ثامن
🆔https://sapp.ir/meyar.pb
🆔eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
☝🔸هاشمی رفسنجانی(۱۳۹۵): اگر روحانی پیروز نمیشد به نفت در برابر غذا میرسیدیم
🚨 نوبخت(۱۳۹۹): نه تنها در برابر غذا كه در برابر دارو هم نمیتوانيم نفت بفروشيم!
🔹️ «نفت در برابر غذا» طرحی بود که حامیان دولت روحانی میگفتند اگر روحانی در سال ۹۲ پیروز نمیشد و ایران به سمت مذاکرات نابرابر هستهای نمیرفت، اجرایی شده و سرنوشت ایران همچون عراق رقم میزد. اما حالا دولتیها میگویند علیرغم مذاکره، عقبنشینیهای تاریخی و پذیرش بازرسیهای استثنائی و فراقانونی حتی نفت در برابر دارو هم برای آنها آرزو شده است!
🔴 #وقت_اضافی_نداریم | یک سال یعنی سه تا صد روز به اضافه یک ۶۵ روز‼️
🔻رهبر انقلاب در دیدار تصویری امروز با دولت:
✅ کاری کنید با نام نیک از شما یاد کنند:
🔹از امروز سال آخر دولت شروع میشود. این آخرین فرصت شما برای کار کردن است. اینجور نباید تصور کرد که یک سال چیزی نیست؛ نه یک سال خیلی زمان است. یک سال یعنی سه تا صد روز به اضافه یک ۶۵ روز؛ زمان کمی برای کار نیست. بههیچ وجه نباید به چشم وقت اضافی به سال آخر نگاه کرد. بعضی کارهای اساسی در دولت شما ممکن است جواب ندهد اما برای دولت بعد به یادگار بگذارید. بگذارید با نام نیک، با تشکر از شما یاد شود.
✅ انتقاد از واردات گوشی لوکس آمریکایی:
🔹 شنیدم که برای واردات یک نوع گوشی لوکس آمریکایی در سال ۹۸ حدود نیم میلیارد دلار صرف شده. البته بخش خصوصی این کار را میکند، منتها دولت بایستی جلوی این را بگیرد. واردات بیرویه چیز خطرناکی است. گاهی این واردات، واردات لوکس است یعنی هیچ نیازی به آن نیست.
✅ اقتصاد را معطل تحولات خارجی نکنید
🔹 اقتصاد کشور به هیچ وجه نباید به تحولات خارجی پیوند بخورد زیرا این یک خطای راهبردی است. نباید برنامه ریزی اقتصادی برای کشور، معطل لغو تحریمها یا نتیجه انتخابات فلان کشور شود. باید بنا را بر این گذاشت که تحریمها به عنوان مثال تا ده سال دیگر ادامه دارد.
☑ محورهای مهم بیانات مقام معظم رهبری در ارتباط تصویری با هیئت دولت
💠 حادثه عاشورا نشان دهنده ی قله ی جهاد و فداکاری و شهادت در راه خدا
💠 هفته دولت فرصتی برای جمع بندی عملکردها، نقد نقاط ضعف وقوت، تبیین و خبر رسانی
💠 اهمیت سال آخر دولت:
- آخرین فرصت برای خدمت
- یادگار نیک برای دولت بعد
- پیگیری کارهای وعده داده شده
💠 درباب مسائل اقتصادی کشور
تولید کلید اصلی اشتغال :
- واردات بی رویه
- مسئله قاچاق
- مشکلات قطعه سازی
- ناهماهنگی بخش های پایین دستی
- پیچ وخم های اداری در اعطای مجوزها
- صادرات مواد خام با صادرات فله ای
🔹️لزوم تشکیل کار گروه موانع تولید
🔹️ اهتمام به سرمایه گذاری:
- تکمیل سرمایه گذاری های نیمه کاره
- تشویق سرمایه گذاری
- هدایت نقدینگی به سمت تولید
- لزوم تقویت ارزش پول ملی
🔹️ضرورت راه اندازی سامانه های اطلاعاتی
💠منوط نکردن مسائل اقتصادی به تحولات خارجی
🔹️ اهمیت فضای مجازی و لزوم راه اندازی شبکه ی ملی اطلاعات
🔹️قدر دانستن خدمت در نظام جمهوری اسلامی
🔹️ شکست الگوی سرمایه داری و محصولات تمدن غربی
🔹️درجه بالای انحطاط فکری در آرمان شهر غرب زده ها
🔹️ایمان علم وعدل، سه عنصر اصلی اسلامی برای نظام سازی
🔹️توصیه ی مولا متقیان (ع)به جامعه اسلامی
🔹️تشکر از برگزارکنندگان مجالس عزاداری در رعایت سلامت جامعه
🔴عظیم ترین بدهی
همه بدهی های حسن روحانی و تیم برجامی اش از صنعت هسته ای و عزت ملی برباد رفته تا وعده های اغواکننده از یاد رفته یک طرف و یک بدهی بسیار عظیم یک طرف دیگر !
آنگاه که جناب رئیس جمهور برای اثبات درست بودن برجام نادرست ، حاضر شد تا از نهضت عظیم امام حسین(ع) مایه بگذارد و عاشورا را درس مذاکره بداند!!
تحریفی که هیچ کس در طول تاریخ جرات بیان آن را نداشت و حتی هیچ یک از غربگرایان سازشکار فعلی هم آن را به زبان نیاورد و رسوایی و بدنامی اش فقط برای شخص حسن روحانی ثبت شد!!!
گیرم همه بدهی های مذکور را تسویه کردید با بدهی بزرگتان به نهضت عاشورا چه می کنید ؟؟؟
(وَسَیَعلَمُ الَّذینَ ظَلَموا أَیَّ مُنقَلَبٍ یَنقَلِبونَ)
✍"قاسم اکبری"
✳ تابآوری اجتماعی، گروگان «ناهماهنگی» و «ناکارآمدی»
🔹 جمهوری اسلامی ایران به دلیل خصومت بیسابقه دشمن خارجی که در قالب یک «جنگ ترکیبی» تمام عیار علیه ملت ایران رخ نموده، در شرایط ویژهای به سر میبرد که عبور از این گردنه سخت، ارتباط مستقیم با میزان «تابآوری اجتماعی» دارد.
🔸 دشمن همانگونه که بارها اعلام کرده به دنبال تحمیل جنگ در «منطقه خاکستری» است. بهرهگیری برنامهریزی شده نظام سلطه از ابزارهای نرم برای ایجاد «فرسایش تدریجی» راهبرد اصلی دشمن برای ضربه زدن به «تابآوری اجتماعی» است.
🔹 از سویی؛ «جنگ ادراکی» گسترده دشمن با محوریت «تحریف واقعیت» در صدد است ضمن القای ناکارآمدی حاکمیت، شاخص امید به آینده را نزد مردم کاهش داده و مردم را نسبت به حمایت از نظام حاکم دچار تردید نماید.
🔹 این تهدید البته به مدد اتخاذ راهبرد «مقاومت فعال» و «انسجام و همدلی مردم» به فرصتی برای تحکیم پایههای نظام مردمسالار جمهوری اسلامی تبدیل شده و «اقتدار» و «بازدارندگی» را برای جامعه ایرانی به دنبال داشته است.
🔸 از سوی دیگر اما؛ آنچه در این معرکه ناجوانمردانه توانسته به ایستادگی ایران کمک کند، استقامت مثالزدنی مردم یا همان چیزی است که از آن با عنوان «تابآوری اجتماعی» یاد میشود.
❌ این مسئله عمدتا بر پایه چند مولفه اساسی شکل گرفته که از آن جمله میتوان به :
1⃣ مبانی اعتقادی
2⃣ پختگی مردم در مواجهه با فشارها
3⃣ اعتماد آنان به نظام حاکم
4⃣ امید به آینده روشن
5⃣ همدلی و انسجام و... اشاره کرد.
⚠️ در این میان آنچه میتواند میزان این تابآوری را کاهش داده و مصونیت کشور را از این نقطه دچار خدشه کند، مواردی است که خواسته یا ناخواسته آن مولفههای مقوم را تحتالشعاع خود قرار میدهد.
🔹 در این خصوص؛ طی هفتههای گذشته و در کنار شرایط سخت پیش آمده به واسطه شیوع ویروس کرونا، متاسفانه برخی ناهماهنگیها و بیتدبیریها در دستگاههای دولتی نیز مزید بر علت شده و به اعتماد مردم لطمه زده است.
❌ از جمله این موارد میتوان به «تغییر تصمیم در رابطه با چگونگی برگزاری مراسم محرم»، «تغییر ساعت کار بورس که هفته قبل اعلام شد و دوباره به حالت اول برگشت»، «ناهماهنگی وزارت نفت و اقتصاد که بورس را وارد سراشیبی مقطعی کرد» و... اشاره کرد.
⚠️ توجه به این نکته ضروری است که در شرایطی این چنین، مهمترین موضوعی که کشور در جنگ اقتصادی به آن نیاز دارد افزایش شاخص تابآوری اجتماعی است، مقولهای که بدون جلب اعتماد مردم و اثبات کارآمدی نظام نمیتوان بدان دست یافت.
🌐 تبیین و تحلیل وضعیت
هدایت شده از عطر گل نرجس
⭕️ محمد امینی رعیا، دکتری مدیریت گرایش سیاستگذاری و تصمیمگیری:
🔹میدانید چرا با وجود این همه بیتدبیری که در دولت وجود دارد کشور زمین نمیخورد؟ دلیلش حجم گسترده کار تولیدی، توسعهای، توانمندسازی و رفع فقر است که در ستاد اجرایی فرمان امام، بخش اقتصادی سپاه و آستان قدس و ... انجام میشود. این نهادها هرچند ضعفهایی دارند، اما "سوپاپ اطمینان" کشورند.
#مدیریت_انقلابی
☫ @fetneakbar
هدایت شده از معیار
28.pdf
118.8K
🌀نسخه pdf
🛑 یادداشت اختصاصی
✍️ منشور قوی شدن، رفع استضعاف و محرومیتزدایی
❇️به قلم: دکتر علی مرادزاده-کارشناس مسایل سیاسی
#نشستهای بصیرتی
#شهید کمالی
#ثامن
🆔https://sapp.ir/meyar.pb
🆔eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
هدایت شده از معیار
منشور قوی شدن.doc
40.4K
🌀نسخه word
🛑 یادداشت اختصاصی
✍️ منشور قوی شدن، رفع استضعاف و محرومیتزدایی
❇️به قلم: دکتر علی مرادزاده-کارشناس مسایل سیاسی
#نشستهای بصیرتی
# شهید کمالی
#ثامن
🆔https://sapp.ir/meyar.pb
🆔eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
هدایت شده از معیار
گزاره های امید افرینی.pdf
136.2K
🌀نسخه pdf
🛑 اختصاصی
🔷110 گزاره پیرامون امید در ادبیات انقلابی
#نشستهای بصیرتی
#شهید کمالی
#ثامن
🆔https://sapp.ir/meyar.pb
🆔eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
هدایت شده از معیار
❎ بسته بصیرتی روز ❎
🛑 نشریه اخبار و تحلیلهای دوشنبه، ۳ شهریورماه
https://basirat.ir/fa/news/324321
🔷 با شبکه ملی اطلاعات از بیپناه کردن مردم در فضای مجازی جلوگیری کنید
https://basirat.ir/fa/news/324314
🔶چرا اصلاح طلبان شمشیرها را از رو بستهاند!؟
https://basirat.ir/fa/news/324318
#نشستهای بصیرتی
#شهید کمالی
#ثامن
🆔https://sapp.ir/meyar.pb
🆔eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
هدایت شده از معیار
🛑 یادداشت اختصاصی/
🔵به سگ زرد اعتماد کنیم یا به شغال!؟
🔺هستند برخی از سیاسیون و ژورنالیستهایی که رقابتهای انتخاباتی آمریکا را مشتاقانه دنبال مینمایند و با پیشفرضهای ذهنی خود به تحلیل وضعیت بایدن و ترامپ میپردازند و ابائی هم ندارند که آشکارا اظهار خوشحالی نمایند که بایدن رای بیاورد.
🔻اما واقعیت آنست که دو حزب اصلی در آمریکا علیرغم تفاوتهای ظاهری در روشهای خود در دشمنی با ملت ایران تفاوتی ندارند و مستند این ادعا، طرحهای ضدایرانی است که در کنگره این کشور در چهار دهه گذشته مطرح شده و بهاتفاق آرا تصویب شده است و معمولاً افرادی که به طرحهای ضد ایرانی رأی ممتنع یا مخالف می دهند، از انگشتان یک دست تجاوز نمیکند.
🔹بعد از پیروزی انقلاب اسلامی همواره اینگونه بوده که جمهوریخواهان خشنتر و دموکراتها نرمتر اما زهرآگین تر علیه ملت ایران عمل کردند، لذا سرگرم شدن به رقابتهای انتخاباتی آمریکا حاصلی برای ملت ایران نخواهد داشت و مشکلی از ما حل نخواهد کرد.و این موضوع از طراحی های رسانههای بزرگ برای تعیین زمین بازی است، زمینی که انحرافی بوده و تلاشی برای فریب افکار عمومی داخلی محسوب می شود.
🔸جان کلام آنکه از این جماعت بر طبق آن ضربالمثل قدیمی باید پرسید، در این شرایط به سگ زرد اعتماد کنیم یا به شغال!؟
#نشستهای بصیرتی
#شهید کمالی
#ثامن
🆔https://sapp.ir/meyar.pb
🆔eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
هدایت شده از خبرگزار
⛔️ آیلپ یا پروژه آمریکایی سازی جامعه عراق
❌ امیر عاشور کیست و پروژه «ترویج همجنسبازی» در عراق را چگونه اجرا میکند؟
⚠️ اخیرا شاهد فعالیتهایی از سوی «همجنسگرایان» در عراق هستیم که نشان از تدارک توطئه ای بزرگ دارد.جوانان و نهاد خانواده هدف اصلی هستند
🔹عاشور متولد سلیمانیه کردستان اما در سوئد سکونت دارد
🔹عمده فعالیت این گروه در «فیسبوک» و «توییتر» است
◀️ گزارش کامل را اینجا بخوانید
•┈••✾••┈•
💥با افشاگری ها و روشنگری های "تبیین و تحلیل وضعیت " همراه باشید 👇
eitaa.com/joinchat/1934098432C8010358641
✳به ایران میگن جنگ طلب
بررسی میکنی میبینی خودشون مدعی قویترین ارتش دنیا هستن
یا بزرگترین خریدار اسلحه جهان یا شرورترین و جنایتکارترین رژیم منطقه!
بله جلوی اینها ایستادن جنگ طلبی است!
✍علی سیستانی
✳کنایاتِ « أبلغ من التّصريح» در کلام رهبری
سخنان رهبر معظم انقلاب در آغاز هفته دولت (2شهریور 99)در پاسخ به گزارش رئیس جمهور ( از طریق ارتباط تصویری) حاوی «#کنایات» و نکته های دقیق و مهمی بود که نباید به سادگی از کنار آن گذشت . پیشنهاد می کنم این بیانات بسیار ارزشمند و راهگشا را چند بار مرورکنید.
✅به اعتقاد اهل ادب و منطق، استفاده از «کنایه» برای بیان یک مطلب گویا تر و واضح تر از اشاره صریح و مستقیم به مطلب است . (الكناية أبلغ من التّصريح). استفاده از کنایه در فرمایشات ایشان (به عنوان یک اندیشمند بلیغ)به وفور یافت می شود . در اینجا به چند مورد اشاره می کنیم:
♦️آقای روحانی با مقایسه این دولت با دولت قبل مدعی شد:در طول ۷ سال گذشته ۴.۵ میلیون واحد مسکن ساخته شده است! در حالی که در دولت قبل تنها ۷۷۵ هزار واحد مسکن مهر به بهرهبرداری رسیده بود! و...
🔹 رهبر انقلاب فرمودند : خب امروز خبرهای بزرگ و مهمّی به وسیلهی رئیسجمهور محترم و آقایان وزرا داده شد که خیلی از آنها برای ما تازه بود؛ انتشار این خبرها و نقد این خبرها مهم است؛ با مردم مستقیم حرف بزنید و دستاوردهایتان را بگویید؛ مردم از گزارشهای صادقانه خرسند میشوند
در ادامه فرمودند : یک سال سه تا ۱۰۰ روز به اضافهی یک ۶۵ روز است.
👈کنایات:
1️⃣-«خیلی از آنها برای ما تازه بود».
کنایه از اینکه من با این شبکه اطلاعاتی گسترده هم، از این آمار شگفت انگیز بی خبرم
2️⃣-«نقد این خبرها مهم است ».
کنایه از اینکه نمی توان گزارش شما را به راحتی قبول کرد باید مورد واکاوی و نقد واقع شود
3️⃣-«مردم از گزارش های صادقانه خوشحال می شوند» .
قاعدتاً اگر مردم این گزارشات را در صحنه عمل مشاهده نکنند و با واقیت منطبق ندانند خوشحال نخواهند شد . به تعبیر دیگر اگر مردم از این گزارشات خوشحال نشدند، در صحت آن باید شک کرد
4️⃣-«یک سال سه تا ۱۰۰ روز به اضافهی یک ۶۵ روز است».
اشاره به وعده های روحانی که بیش از سه برابر آن مدت هنوز باقی مانده و اگر قرار است کاری بکنید هنوز یکسال فرصت دارید . اگر 7 سال به بهانه برجام کاری نکردید، حداقل یکسال باقی مانده کاری بکنید.
🔹به هنگام امضای برجام نیز در پاسخ به تبریک پر طمطراق روحانی به شکل مختصر و مفید فرمودند:
5️⃣-«دستیابی به آنچه مرقوم داشتهاید در خور تقدیر است»
ایشان به جای ابراز خوشحالی از امضای برجام یا تایید دستآوردهای خیالی مذکور در نامه رئیس جمهور، صرفا با کنایه فرموده اند اگر این دستآوردها محقق شود، قابل تقدیر است.
#امیرحمزه_مهرابی
🔴 #دلسوزی_مشکوک | به نام اشتغال به کام اغتشاش
🔻 #دورههای مشکوک سفارت هلند با عنوان آموزش زنان کارآفرین ایرانی:
🔹سفارت هلند در تهران اطلاعیهای داده که برنامه چهار هفتهای آموزش برای زنان کارآفرین و فعال در حوزههای مرتبط با توسعه پایدار در ایران تدارک دیده است!
🔹در اطلاعیه سفارت هلند اعلام شده است که این آموزش به صورت رایگان خواهد بود!
🔹هلند از جمله کشورهایی است که دستگاههای امنیتی آن تلاشهای فراوانی برای مداخله در ایران دارند و بسیاری از افرادی که از ایران گریختند ذیل حمایت سازمانهای امنیتی و بنیادهایی مانند هیفوس، با پوششهایی مانند آموزش، پروژههای امنیتی را علیه ایران پیگیری میکنند.
🔹هلند همچنین از کشورهای اروپایی است که در اعمال تحریمهای آمریکا علیه ایران نقش فعال و پروپاقرصی دارد؛ حال جای سوال است که چرا کشوری که تمام تلاشش را برای تحریم ایران و فشار حداکثری به اقتصاد مردم به کار گرفته، سفارتش در ایران دورههای رایگان توسعه پایدار برای زنان ایرانی برگزار میکند؟!
🔹مناسب است نهادهای امنیتی و نظارتی با حساسیت بیشتری به بررسی ریشهها و واقعیتهای این پروژهها بپردازند تا جوانان و زنان ایرانی طعمه پروژههای امنیتی هلندیها در قالب برنامههای فانتزی آموزشی نشوند.
هدایت شده از نسرا استان قم
💠 تبعات انسانی و زیست محیطی اینترنت5G
🔹 فرکانس ایجاد شده در 5G بین ۳۰ گیگاهرتز تا ۳۰۰ گیگاهرتز است. این مقیاس برای 4G حدود ۶ گیگاهرتز بود که همین موضوع برای فعالان انسانی و زیست محیطی نگرانیهایی ایجاد میکند!
🔸 همین نگرانیها ۲۳۰ دانشمند از ۴۰ کشور جهان را بر آن داشت که بیانیهای مشترک در مورد تبعات انسانی و زیست محیطی گسترش انتشار امواج الکترومغناطیسی با توسعه نسل پنجم شبکه تلفن همراه (5G) منتشر کنند.
🔹 در این بیانیه آمده است که این امواج، خطر ابتلا به سرطان، اختلالات عصبی، آسیبهای ژنتیکی و ناباروری را افزایش و با کاهش قدرت حافظه، سطح یادگیری انسان را کاهش میدهد همچنین شواهد در حال افزایشی نیز در مورد تبعات امواج الکترومغناطیسی بر زیست طبیعی گیاهان و حیوانات وجود دارد.
#اینترنت
🆔 @majaziha_q
🔴 گروسی در دو راهی رفتار حرفه ای و بازی سیاسی‼️
🔻 #دقایقی قبل «رافائل گروسی» مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی طبق برنامهای از پیش تنظیم شده برای دیدار وگفتگو با مقامات کشورمان وارد تهران شد.
🔹 اولین سفر گروسی به تهران در پست مدیرکلی آژانس در حالی انجام می شود که ایران پس از امضاء موافقتنامه برجام، همکاری نزدیک و سازنده ای درزمینه اجرای تعهدات خود با آژانس داشته و این نهاد بین المللی نیز با ارائه ۱۷ گزارش رسمی به آن اذعان کرده است
🔹در دوره جدید مدیریت آژانس رفتارهای این نهاد بین المللی در قبال ایران با فاصله گرفتن از رویکردهای حقوقی و فنی، سمت و سوی سیاسی به خود گرفته است
🔹سفر گروسی به ایران و گفتگوی او با مقامات عالی کشورمان فرصتی دوباره به آژانس برای بازیابی نقش خود به عنوان یک نهاد بین المللی و زمینه ساز دستیابی به راهکارهای مشترک برای ایفای نقش نظارتی این سازمان با رویکردی غیر سیاسی و فنی است.
🔹جمهوری اسلامی ایران که رکورد دار تعداد بازرسیهای آژانس از تاسیسات هسته ای اش می باشد بارها اعلام کرده که در حوزه فعالیتهای صلح آمیز هسته ای چیزی برای پنهان کردن ندارد و آماده تداوم همکاری سازنده در چارچوب مبانی حقوقی و فنی با آژانس است.
🔹به طور قطع این رویکرد تا زمانی تداوم خواهد داشت که آژانس به تکالیف و وظایف حرفه ای خود پایبند باشد و بدنبال استفاده از حسن نیت ایران برای تحقق خواست و اراده باجگیران بین المللی نباشد.