✳ سناریوی اصلاح طلبان برای انتخابات 1400 با عنوان ( سناریوی تخریب و هراس ) توسط احمد زیدآبادی از چهره های شناخته شده اصلاح طلبان و از محکومین فتنه 88 در یادداشتی با عنوان ( رئیس جمهور نظامی ؟!) رونمایی شد...
⛔️ رئیس جمهور نظامی ⁉️
مناقشه بر سر احتمال حضور یک نظامی در مقام ریاست جمهوری ایران در بین محافل مختلف بالا گرفته است.
در حالی که اصلاحطلبان و اعتدالگرایان نسبت به وقوع چنین رخدادی اظهار نگرانی میکنند، اصولگرایان عمدتاً این نوع نگرانیها را مردود دانسته و بعضاً تنها راه عبور از مشکلات اقتصادی جاری را حضور یک "جوان پرانرژیِ انقلابی" بخصوص با سابقۀ نظامیگری در پاستور میدانند.
منظور از فرد نظامی، معمولاً اشاره به یکی از اعضای سابق یا لاحق سپاه پاسداران است، نهادی که گفته میشود در تمام سطوح قدرت و حیطههای مختلف اجتماعی، نفوذ بیسابقهای پیدا کرده است.
حضور یک نظامی در پاستور اما واقعاً چقدر میتواند نگران کننده باشد؟ پاسخ به این پرسش، بستگی به نوع داوری در بارۀ شرایط کنونی کشور و راههای برون رفت از آن را دارد.
در واقع برخی از اصلاحطلبان در اشارهای آشکار به سپاهیان، میزان نفوذ و قدرت همهجانبۀ آنها را به "دولت پنهان" تعبیر میکنند، دولتی که به زعم آنان نهادهای اصطلاحاً انتخابی را از قدرت واقعی تهی کرده و خودش از پشت صحنه به خنثیسازی فعالیتهای قوۀ مجریه و هدایت امور طبق علایق و گرایشهای خاص خود مشغول است.
اگر بپذیریم که چنین دولت پنهانی با این میزان سیطره و قدرت سیاسی در ایران وجود دارد، در آن صورت، نگرانی اصلاحطلبان از تسخیر پاستور توسط آنان، چندان موجه نمینماید! در حقیقت، باور به دولتی پنهان با قدرتی بلامنازع، اعتراف به صوری بودن کلِ دم و دستگاه پاستور است که از یک سو، هر گونه تلاش میانهروها برای تسلط بر آن را بیمعنی میکند و از سوی دیگر، تسخیر آن توسط نیروهای "دولت پنهان" عملاً تغییری قابلِ توجه در معادلۀ کنونی قدرت در ایران به وجود نمیآورد جز اینکه آنچه را گفته میشود پنهان است، در نزد افکار عمومی علنی و آشکار میکند!
به نظرم همین نوع تعارضات تحلیلی اصلاحطلبان و اعتدالگرایان است که بخش اعظم جامعه را نسبت به هشدارها و اخطارهای آنان در مورد تهدیدها و خطرات ظهور یک نظامی در مقام ریاست جمهوری برنمیانگیزد و از بی تفاوتی آنها به این موضوع نمیکاهد.
از نگاه بسیاری از مردم، اگر همۀ امور تعیین کننده، به سرپنجۀ نامریی دولت پنهانی رقم میخورد که نه قابل کنترل و نه قابل شناسایی است، پس چرا باید از مرئی شدن آن در ساختمان پاستور به هراس افتاد؟ به نظرم اصلاحطلبان و اعتدالگرایان پاسخ روشن و دقیقی به این پرسش ندارند جز اینکه دائماً تکرار کنند که دولت پنهان در صورت تسخیر پاستور، خرده منفذهای تنفس سیاسی و فرهنگی را هم میبندد و ایران را به کرۀ شمالی تبدیل میکند!
این پاسخ اما پرسش دیگری را پیش میآورد و آن اینکه اگر قدرت واقعی در دست دولت پنهان است چرا تاکنون خرده منفذهای سیاسی و فرهنگی را نبسته و ایران را به کرۀ شمالی تبدیل نکرده است؟ خواهند گفت؛ حضور اعتدالگرایان در پاستور و سایر مراکز تصمیمگیری مانع آنها شده است! این حرف اما ادعای خالی بودن پاستور از قدرت واقعی و تمرکز آن در دست دولت پنهان را به چالش میکشد و مسئولیت تراکم مشکلات را متوجه قوۀ مجریه و ناتوانی مدیریتی و تخصصی آن میکند، موضوعی که خود آنها را خوش نمیآید.
✍ احمد زید آبادی _ تحلیلگر اصلاح طلب
🌐 تبیین و تحلیل وضعیت
☝#انتخابات1400
🔴آقای رسول جعفریان در حلقه جریان تحریف چکار میکنید؟
هفت سال است که با شعار #اعتدال و به اسمِ تدبیر، خون ملت را در شیشه کردهاند اما دوباره شروع نمودهاند به دادنِ #آدرس_غلط به جامعه برای یک فریبِ مجدد و احتمالا زمینه چینی برای پاس دادنِ قدرت به فرد دیگری همچون جناب #لاریجانی یا #ظریف؛ شاید برای همین است که برخی بدشان نمیآید تا اینروزها کمی اوضاع جامعه را آشفته کنند و یک چهرهی دعوایی از مجلس یازدهم در نزد افکار عمومی بسازند!
آقای رسول جعفریان شما استاد تاریخ بودید چه شد که خود اینگونه در حلقه جریان تحریف گرفتار شدید و نسخه تکراری شبکه نفوذ و غربگرایان را برای ملت ایران دوباره تجویز میکنید؟
آیا کتابهای تاریخی خود را با همین نگاه سهل اندیشانه و ساده لوحانه نوشته اید ؟ کتاب برجام را چگونه خواهید نوشت؟
#جریان_تحریف
✳ کانال اختصاصی #انتخابات1400
✳#انتخابات1400
❎ترتیتا پارسی از دلالای مشهور مذاکره با آمریکا، نزدیک به دموکراتا و رییس سابق نایاک، در مصاحبهای نکات قابل توجهی درباره برنامههای بایدن در برابر ایران گفته که خواندن و دانستنش ضررویه؛ چون محور کلیش توجه به انتخابات خرداد ۱۴۰۰ ایرانه.
🔻نکته اول اینه بایدن برای انتخابات ریاستجمهوری ایران برنامه داره و برای رسیدن به این برنامه هم فقط ۴ ماه وقت داره
پس باید وقت تلف نکنه و به ایران پیام بده (که شاید هم تا الان داده باشه) که خواهان برگشت به برجامه
پیام باید قبل از رفتن به کاخ سفید داده بشه. پنهانی یا رسانهای.
🔻نکته دوم این یه سازش موقته و ایران باید تعهدات پیشینش رو انجام بده
این سازش یعنی لغو تحریمایی که ترامپ در دوره کرونا گذاشته، موافقت با درخواست وام ۵ میلیارد دلاری ایران از صندوق جهانی پول برای مبارزه با کرونا (که آمریکا باید یه امضا بکنه و قرار نیست پولی بده)و بعدش تبادل بازداشتیا.
🔻نکته سوم در مذاکرت جامع باید سعودیا و اماراتیا هم باشن (یعنی هم مذاکره درباره توان منطقهای ایران و هم مشکلاتی که رقبای ایران علیهش ایجاد کردن) و نهایتا بحث توان موشکی.
کارایی که باید فوری انجام شه تا بایدن برنامش رو برای انتخابات ایران، پیش ببره.
💢 مؤسسه انگلیسی: آمریکا ۱۳۰۰۰ غیرنظامی را در عراق و سوریه کشته است
🔻 مؤسسه «ایروارز» اعلام کرد بیش از ۱۳ هزار غیرنظامی در ۶ سال گذشته و در حملات ائتلاف آمریکایی در عراق و سوریه کشته شدهاند.
✳ از پاس گل ترامپ به بایدن تا نقاشی جناب ظریف‼️
.
🔻 ترامپ ڪه این روزها قافیه و قیافه را با هم باخته است ، علیرغم اختلافات ظاهری با دموڪرات ها در یک بازی هوشمندانــه علیه ایران مبتنی بر منافع ملی آمریڪا ، نقش پاسور برای آبشارزنی بایدن بازی میکند! ؛ به نقل وبگاه آمریڪایی آڪسیوس، ترامپ معتقد است که در ۱۰ هفته پایانی دولت، سیل تحریمها باعث افزایش فشار علیه ایران شده و ڪار را برای دولت بایدن در راستای احیای برجام سختتر میکند.
🔹 ترامپ ڪه از سوی ایران هیچ هزینه ای را متوجه رفتارش نمیبیند برای افزایش قدرت چانه زنی دولت آینده آمریکا از هر فرصتی برای تکرار پرتاب های سه امتیازی دقیقه نودی دریغ نمی کند. پرتاب هایی که در پشت پرده کُری خواندن های حزبی، تشویق بایدن به همراه دارد.
🔹 اما در این شرایط حساس ، در داخل ایران پایگاه رسانه ای دولت تدبیر در صفحه اول خود خاطرات دوستی ظریف و بایدن را مرور میکند و وزیر محترم خارجه با دادن سیگنال های غلط در حال نقّاشی تابلوی "دولت روی ویلچر" بر روی دیوار ادراکی بایدن و اروپاست!
🔹 البته از دولتی ڪه در دیزی را برای گربه های بی حیای آمریڪایی باز گذاشته و اینبار به دنبال #ڪلید حل مشکلات در جیب بایدن است بیش از این انتظاری نیست ؛ اما از مجلس انقلابی انتظار است در این فرصت طلایی تا پایان عمر سیاسی ترامپ با سنجیدن همه جوانب و پرهیز از احساسات و شتابزدگی، دولت اعتدال را مجبور به واکنش متقابل با مکانیزم کاهش تعهدات برجامی جهت هزینه دار کردن رفتار ترامپ ، افزایش قدرت چانه زنی و سنگین شدن پرتفوی ایران نماید.
🖌 #محمدصادق_سلطانزاده
🔴به بهانه استعفای معاون وزیر بهداشت/همه اطلاعاتی که ملکزاده به بیگانگان داد/ از مطالعات کوهورت تا کرونا
♦️رضا ملکزاده معاون وزارت بهداشت، در حالی از سمت خود استعفا داد که در سه دهه اخیر علاقه وافری به انجام مطالعات بالینی بر روی ایرانیان و ارائه اطلاعات آن به بیگانگان داشته است.
♦️رضا ملکزاده معاون وزارت بهداشت، شب شنبه با استعفا از این وزارتخانه، در توضیحات مفصلی دلایل این استعفا را توضیح داده است.
🔺ملکزاده در متنی که منتشر کرده که به طرح مطالعات کوهورت اشاره کرده و درباره آن اینطور نوشته است:
♦️«در خصوص مطالعات اپیدمیولوژی کووید -۱۹ نیز در حالی توان پژوهشگران ایران در این حیطه را زیر سوال بردهاید که ایران سابقه مطالعات کوهورت آیندهنگر وسیع را داشته و به مطالعات ملی اپیدمیولوژی آیندهنگر در جهان شناخته شده است و تلاشهای علمی ایران در این نوع مطالعات به همکاریهای علمی بیشمار و دستاوردها و افتخارات ملی و بینالمللی ماندگار انجامیده است. مطالعات اپیدمیولوژیک کووید -۱۹ به پشتوانه تجارب در چنین مطالعاتی در حال انجام است.»
♦️به گفته کارشناسان، بر اساس مطالعات ژنتیکی در ایران حدود ۱۸ قومیت مختلف و تنوع ژنتیکی وجود دارد با وجود این، تقریباً در تمام شهرهای ایران وضعیت قرمز کرونایی اعلام شده، پس یا مقاومت ایرانیان نسبت به این بیماری کمتر از مردم کشورهای همسایه است که در آنها بسیار موارد ابتلا و مرگ کمتر از کشورمان بوده یا احتمالاً ویروس کرونا در ایران جهش غیرعادی پیدا کرده است.
♦️این احتمال از آن جهت عقلانی به نظر میرسد که رضا ملکزاده اخیراً اعلام کرده بود که بر اساس یک تحقیق گسترده در سازمان جهانی بهداشت که ۳۰ کشور در آن مشارکت فعال داشتهاند ۱۱ هزار بیمار کرونایی مورد کارآزمایی قرار گرفته و بر روی آنها داروهایی مختلف سایر بیماریها مورد آزمایش قرار گرفته است و از تعداد بیمارانی که مورد آزمایش بالینی قرار گرفتهاند بیش از ۳۰۰۰ بیمار ایرانی بودهاند!
♦️به عبارت سادهتر دکتر ملکزاده اطلاعات بیش از ۳۰۰۰ بیمار کرونایی را به کشورهایی داده که تجربه ثابت کرده اگر هم داروی درمان کرونا را کشف کنند قطعاً داروی مورد نظر را در اختیار ایران قرار نخواهند داد و عجیبتر این که پس از این همه دست و دلبازی ضد امنیتی، معاون محترم وزیر بهداشت اعلام کرده داروهای گرانقیمتی که روی این افراد آزمایش شده هیچ تاثیری در بهبود بیماری کرونا نداشتهاند! البته این اولین گاف امنیتی ملکزاده نیست.
✅ ادامه گزارش را اینجا بخوانید
👇👇
https://www.mashreghnews.ir/news/1146148/%D9%87%D9%85
✳سناتور کریس کونز نامزد وزارت خارجه بایدن:
از بازگشت به برجام حمایت میکنم اما بشرطی که برجام تعدیل شود و تهدیداتی مانند قدرت موشکی و شرارت های منطقه ای ایران در آن لحاظ شود!
ماموریت بعدی دارو دسته نیویورکیها مشخص شد! برجام ۲ و ۳! همان برجام موشکی و منطقهای
♦️بانکها از عوامل افزایش قیمت مسکن
🔹وزیر راه و شهرسازی: بانکها یکی از عوامل افزایش قیمت مسکن هستند. از گذشته تا امروز اکثر افزایش قیمتها متأثر از هجوم منابع در اختیار بانکها و مؤسسات مالی بوده است که چند صد واحد مسکن را خریداری کردهاند تا حفظ ارزش پول را انجام دهند.
🔹در شرایط امروز شیوع کرونا موفق شدیم از اسبابکشی اجارهنشینها جلوگیری کنیم؛ بر اساس اطلاعیه صنفها جابهجاییها ۶۸ درصد نسبت به پارسال کاهش یافته است.
♦️مجازات متخلفان بورس آغاز شد/ ۲۱ نفر از مدیران سلب صلاحیت شدند
🔹جعفر جمالی، معاونت حقوقی سازمان بورس :۲۱ نفر از مدیران به دلیل تمرد از اجرا یا اجرای ناقص مقررات از تصدی سمت مدیریت در ناشران اوراق بهادار، نهادهای مالی و تشکلهای خود انتظام به مدت ۶ ماه سلب صلاحیت شدند، این ۲۱ نفر به علاوه شخص حقیقی مدیران به پرداخت جریمه نقدی نیز محکوم شدند.
🔹️بدین ترتیب تعداد مدیرانی که به دلیل عدم اجرای مقررات بازار گردانی تاکنون متخلف شناخته شده اند به ۱۵۷ نفر رسیده که از این مجموع ۳۱ ناشر (شخص حقوقی نیز تاکنون) اخطار کتبی دریافت کرده اند.
♦️فاجعههای مکرر بودجهنویسی در دوره نوبخت
🔹بخش اعظم مشکلات اقتصادی کشور در سالهای اخیر، ناشی از تصویب قوانین بودجه با کسری فراوان در سالهای ۹۸ و ۹۹ بوده. صرفا حدود یک سوم درآمدهای نفتی پیشبینی شده در قانون بودجه ۹۸ محقق شد. در نیمه اول امسال هم صرفا حدود ۱۷.۵ درصد از درآمدهای نفتی پیشبینی شده در قانون بودجه ۹۹ محقق شد.
🔹نوبخت در توجیه بیش برآورد عمدی درآمدهای نفتی در قوانین بودجه که منجر به کسری بودجه فراوان شد، گفت: ما میخواستیم به دشمن نشان دهیم که حتی اگر اراده کند هم نمیتواند تحریم نفتی ما را اجرا کند!
🔹تنظیم لوایح بودجه به صورت واقعبینانه و بدون کسری، صرفا در حالتی محقق خواهد شد که شاهد اصلاحات ساختاری بودجه باشیم. با این وجود، سازمان برنامهوبودجه علاقهای ندارد در این زمینه اقدامی کند.
♦️اسامی کاندیداهای احتمالی کارگزاران سازندگی اعلام شد
🔹محسن هاشمی: در حال حاضر نام حدود بیست کاندیدا در این فهرست حضور دارد که عبارتند از آیتالله سیدحسن خمینی، اسحاق جهانگیری، محمدرضا خاتمی، محمدرضا عارف، محمدجواد ظریف، علی مطهری، رضا اردکانیان، علی لاریجانی، مسعود پزشکیان، محمدجواد آذری جهرمی، محمدباقر نوبخت، سورنا ستاری، عبدالناصر همتی، علیاکبر صالحی، محمد صدر، مجید انصاری و عبدالواحد موسوی لاری؛ همچنین معصومه ابتکار و شهیندخت مولاوردی نیز در این فهرست قرار دارند
عصرایران
❎#انتخابات1400
✳تیتر فضایی روزنامه کارگزاران وابسته خانواده هاشمی رفسنجانی: رئیس جمهور میانهرو در تهران همزمان رئیسجمهور دموکرات در آمریکا!!!!
نکته:
آیا جریان غربگرا توان فهم فرصت از تهدید را دارد .همان جریانی که چند وقت قبل تلاش می کرد قبل از ورود ترامپ به فاز انتخابات با او مذاکره کند!!!!!
⭕️ حجت الاسلام سید محمود نبویان ، نایب رئیس کمیسیون اصل 90 مجلس :
🔷 آقای رئیس جمهور امروز عنوان کرد که ترامپ یک جنایتکار است و با تحریمهایش علیه ملت ایران ، مرتکب جنایت شده است.
🔷 سؤال من از رئیس جمهور این است که ترخیص نکردن 9 میلیون تن کالاهای اساسی مردم از گمرک، که بیش از 6 ماه در بنادر میماند و بعضی از این کالاها خراب میشود ، این موارد ربطی به جنایت آمریکا و آقای ترامپ دارد و یا آقایان دولتی مدیریت بلد نیستند و نمیتوانند کشور را مدیریت کنند؟
🔷 بازار بورس پدر مردم را درآورده و همه مردم را ورشکست کرده و تنها یک عده خاص که آقای روحانی و دوستانش شاید بیشتر اطلاع داشته باشند ، در بورس سرمایهدارتر شدند.
🔷 قیمت پراید 20 میلیونی را به 120 میلیون رساندهاید، آیا این مسأله به جنایت ترامپ مربوط است؟
🔷 افزایش نقدینگی در کشور که امروز به حدود 3000 هزار میلیارد تومان رسیده، و کشور به لحاظ تورم در حال انفجار است، آیا این هم به جنایت ترامپ و تحریمهای امریکا بازمیگردد ؟
🔷 نزدیک 8 ماه است که آقای روحانی در قرنطینه به سر میبرد و در قرنطینه به این طرف و آن طرف دستور میدهد. آیا آقای روحانی به خاطر این که آمریکا ایران را تحریم کرده، مجبور شده 8 ماه در قرنطینه باشد؟
🔷سرمایه دار شدن سرمایهدارها، و فقیرتر شدن فقرا، مربوط به تحریمهاست؟
🔷 آقای رئیس جمهور! شما اعلام کردید به 60 میلیون ایرانی یارانه معیشتی میدهید. این حرف به این معناست که بر اثر سیاستها و مدیریت شما ، از 80 میلیون ایرانی ، 60 میلیون نفر فقیر شده اند.
🔷 دولت فعلی با مدیرانی که دارد ، رکورددار اختلاس است . اختلاس 13 تا 15 هزار میلیاردی صندوق ذخیره فرهنگیان ، یک نمونه از این اختلاسهاست.
🔷آقای رئیس جمهور! آیا حقوقهای نجومی که در کشور پرداخت میشود مربوط به تحریمهاست؟
🔷واگذاری کارخانجات مهم کشور به ثمن بخس و قیمت نازل تحت عنوان خصوصیسازی ، آیا ربطی به تحریمها دارد ؟
🔷آقای روحانی! از بین بردن 18 میلیارد دلار ارز 4200 تومانی ظرف یک تا دو ماه و نابود کردن 60 تن طلا ، به تحریمها مربوط است؟!
🔷این که امضای طلایی وجود دارد و عده خاصی از بانک مرکزی ارز دریافت میکنند، همچنین کاهش ارزش پول ملی ، به کجا بازمیگردد؟
🔷آقای روحانی! صنعت هستهای را تقریبا کامل نابود کردهاید. جلوی رشتههای هستهای را در دانشگاهها گرفتهاید، آیا اینها مربوط به تحریمهاست یا مربوط به مدیریت داخلی است؟
🔷آقای رئیس جمهور! شما دو ماه است می گوئید ما پول در اختیار نداریم که اعتبار طرح تأمین کالاهای اساسی را تأمین کنیم . چطور امروز اعلام کردید که میخواهید به ازای هر نفر 100 هزار تومان یارانه معیشتی پرداخت کنید، منابع آن از کجا آورده شده؟!
🔷از طرف دیگر ما شاهد دیکتاتوریهای آقای روحانی در موارد مختلف هستیم. به عنوان نمونه در شورای عالی فضای مجازی ، رئیس پدافند غیرعامل کشور قانوناً در این شورا عضو است، اما آقای روحانی او را به جلسات شورا راه نمیدهد ؛ و یا در شورای عالی انقلاب فرهنگی ، آقای روحانی چند نفر از اعضا را به جلسات شورا راه نمیدهد.
🔷آقای روحانی! شما قانوناً موظفید که به مجلس بیایید و این که شما به مجلس نمیآیید ، آیا ربطی به تحریمها دارد یا مربوط به روحیه دیکتاتوری شماست؟!
# جناب آقای سید محمود نبویان ! رئیس جمهوری که به اعتراف خود شما ، هر یک روز ادامه کارش مساوی است با خسارت های کلان به کشور و مردم ، تا کی باید تحمل شود ؟
آیا وظیفه اصلی شما و دوستانتان در مجلس ، برکنار کردن عامل اصلی وضعیت نابسامان کنونی کشور نیست ؟ چرا در انجام وظیفه اصلی تان مسامحه و کوتاهی می کنید ؟
#کامران_غضنفری
✳شلیک از پشت به وزیر؛
کودتای مشترک مشارکت و کارگزاران
♦️وقتی دو معاون وزیر بهداشت (با گرایش کارگزارانی و اعتدال و توسعه ای) در یک ساعت ، اعلام استعفا می کنند، یعنی با هم تبانی کرده اند.
🔹وقتی این کار را درست چند ساعت قبل از آغاز دو هفته تعطلی برای مهار کرونا انجام می دهند، رفتارشان بوی کارشکنی می دهد.
♦️وقتی بلافاصله پس از اعلام استعفای دو معاون، عباس عبدی از وزیر می خواهد استعفا دهد(!؟)، می توان حدس زد حزب اتحاد ملت (حزب منحله مشارکت) در شلیک از پشت به وزیری که در خط مقدم مبارزه با کرونا درگیر است، با حزب کارگزاران هماهنگ کرده است.
🔹اگر درباره کودتای دو حزب پدر خوانده، سندی روشن تر می خواهید، توییت رمضان زاده (سخنگوی دولت اصلاحات) که از موضع بالا نوشت: "آقای روحانی! دکتر ظفرقندی را جایگزین وزیر بهداشت کنید. فرصت را از دست ندهید"!
♦️او تیر ماه 94 به روزنامه وقایع اتفاقیه گفته بود: "مشکل عمده ای که روحانی با آن دست به گریبان بوده، نداشتن سابقه کارهای اجرائی است. به خاطر همین نقطه ضعف، بعضی از برنامهها به نتیجه نرسید. نیروهای کار آزمودهای با روحانی کار نمی کنند. تیم اقتصادی دولت، تجربه قوی اجرائی نداشتند و فقط با روحانی رفاقت داشتند".
♦️این طیف، البته توضیح نداده اند که اگر روحانی کار اجرایی بلد نیست، چرا دو بار در انتخابات از او حمایت وکرده و وعده های عجیب و غریب به مردم دادند؛ فقط برای کسب قدرت و ثروت اندوزی؟!
🔹اما از گذشته ها گذشته، چرا دو حزب پدرخوانده باید وسط یک مبارزه دشوار و نفس گیر با کرونا، موش بدوانند و گروکشی کنند؟!
#محمد_ایمانی
✳دولت کار کند، کپی رایت بخشوده است!
🔹دو هفته قبل، آقای روحانی و تیمش گفتند پول ندارند طرح معیشتی مجلس را اجرا کنند؛ اما خود ایشان چهارشنبه قبل، بر مجلس پیشدستی کرد و گفت به 20 میلیون نفر، ماهانه و به مدت چهار ماه، نفری صد هزار تومان یارانه می دهیم.
♦️او امروز هم به فاصله سه روز، 20 میلیون نفر را به 30 میلیون نفر افزایش داد؛ که مجموعا به 30 هزار میلیارد تومان بودجه نیاز دارد!
🔹دولت است دیگر! مثلا مجلس تدبیر می کند بخشی از منابع مالی مربوط به طرح معیشتی، از طریق دریافت کارمزد ویژه از تراکنش های بانکی با رقم بالا تامین شود؛ همین پیشنهاد بلافاصله وسط راه توسط دولت مصادره به مطلوب می شود و ضمن افزایش کارمزد همه تراکنش های بانکی، زیر پای پیشنهاد جبرانی مجلس خالی می گردد!
♦️خب! اگر دولت این قدر پول دارد که طی یکی دو هفته، از امتناع پرداخت یارانه، به الزام پرداخت برسد و ظرف سه روز، 20 میلیون نفر را به 30 میلیون نفر برساند، چرا طرح مجلس را زیر سوال می برد و در ادامه چرا ایده ای خوب برای تامین منابع را با بدترین شکل، یعنی افزایش کارمزد همه اراکنش ها اجرا می کند؟ این طوری که یارانه پرداختی، دوباره پس گرفته می شود!
🔹درست است که دولت ایده های مجلس را مال خود می کند، اما معلوم می شود که خیلی ها کارها را می شود کرد. البته ایده های عملیاتی و بنیادی بسیاری هم برای رونق تولید و اقتصاد وجود دارد که معطل انگیزه دار شدن دولت است.
♦️به زدن ایده های مجلس روی هوا اضافه کنید، ایده ها و برنامه های خوب دولت نهم و دهم مانند احداث مسکن مهر در تیراژ میلیونی، ساخت پالایشگاه و تولید بنزین، و طرح های شفافیت ساز و ضد قاچاق مثل شبنم و ایران کد، که غالبا از سر لجبازی تعطیل و سپس احیا شد تا به نام دولت فعلی تمام شود!
🔹درست است که بحث #کپی_رایت و حقوق صاحب ایده و تالیف، بحث مهمی در دنیای جدید است. اما چه عیبی دارد؟! مهم این است که طرح های ضروری بر زمین مانده، احیا شود؛ ولو برخی مدیران بگویند "خودم کشف کردم و خود انجام دادم و خودم بلدم؛ دیگران اصلا مدیریت بلدند؟"
#محمد_ایمانی
هدایت شده از آنتی نفوذ
@Mohsen5541
⛔️ پشت پرده دو استعفا در وزارت بهداشت چیست؟
🔹پرده اول: سال گذشته تئوری منسوخ "ایمنی گله ای" توسط معاون مستعفی وزیر بهداشت (ملک زاده) عامل سستی دولت در مبارزه با کرونا و شیوع وسیع آن می شود.
🔹پرده دوم: شیوع کرونا به کمک تئوری ایمنی گله ای بازار دلالان و مافیای دارو را داغ می کند که به گفته برخی رسانه ها تولید یا واردات بعضی از داروها بی ربط به معاون مستعفی نیست
🔹پرده سوم: وزارت بهداشت با آغاز محدودیت های سخت، میدان دادن به داروهای سنتی و تولید واکسن ایرانی، طرح شهید سلیمانی و... عملا به سمت کنترل کرونا رفته و بازار دلالان را به خطر مواجه می کند!
🔹پرده چهارم: بالا رفتن احتمال موفقیت مردم و نظام در کنترل کرونا جریان سیاسی حامی تئوری "گسترش مشکلات برای مجبور شدن به مذاکره باغرب" را نگران کرده و ترجیح می دهد ضمن موج سواری روی استعفای دو مسئول وزارت بهداشت، فشار برای برکناری وزیر بهداشت درست در روزهای جنگ با کرونا را آغاز کند
مشروح در لینک:
https://www.dana.ir/1669163
https://eitaa.com/antinofoozeqom
هدایت شده از آنتی نفوذ
@Mohsen5541
⛔️ارادت موسوی تبریزی حامی حوزوی اصلاح طلبان در حوزه به منتظری همچنان باقیست
دولت میرحسین طی ابلاغی دستور داد که عکس منتظری جمع شود ، علی اکبر محتشمی که وزیرکشور بود با همکاری عبدالله نوری گه نمابنده امام در سپاه بود وارد موضوع شدند ضمن جمع اوری دیوار حفاظتی اطراف خانه و دفتر منتظری دستور میر حسین را محکم اجرا و نظارت کردند ، اما بعد از گذشت سی و چند سال از عزل منتظری توسط حضرت امام رحمت الله علیه و گذشت ده سال از فوت منتظری جریان سکولار حوزه همچنان در ضدیت با ولایت فقیه ، خود را ذیل باند منتظری تعریف می کنند
جریانی که در سال های گذشته بارها و بارها عبور از خط قرمز های انقلاب اسلامی را به نمایش گذاشته است
https://eitaa.com/antinofoozeqom
✳#انتخابات1400
❎آیتی، فعال اصلاح طلب:
🔴شکست اصلاح طلبان در انتخابات ریاست جمهوری قطعی است/ پایگاه مردمی را از دست دادهایم
💢 انتظارات اندیشکده مارشال از دولت بایدن درباره ایران و ترکیه
🔻 اندیشکده مارشال در یادداشتی به دولت بایدن توصیه کرده است سیاست آمریکا در غرب آسیا بهویژه در قبال ایران و ترکیه را به روال دولت اوباما بازگرداند، هر چند نویسنده اذعان دارد برخی سیاستهای منطقهای ترامپ ممکن است بازگشتناپذیر باشد. چنانکه احتمالاً دولت بایدن نیز نه سفارت آمریکا را از بیتالمقدس به تلآویو برگرداند و نه حتی با به رسمیت شناختن تسلط رژیم صهیونیستی بر جولان به مخالفت برخیزد.
🔻 نویسنده مهمترین اولویت سیاست خارجی بایدن در آسیای غربی را بازگشت به برجام عنوان میکند. در عین حال که معتقد است سیاست اوباما در تمایزگذاری میان پروندههای اختلافی غرب با ایران شکست خورده و بازگشت کامل آمریکا به توافق هستهای باید با اخذ ضمانت از ایران نسبت به آغاز مذاکرات منطقهای همراه باشد.
🔻 این یادداشت با اشاره به تنش ترکیه با یونان در مدیترانه شرقی که به تضعیف ناتو میانجامد، از بایدن میخواهد تا آنکارا را «رام» سازد و با پیگیری دیپلماسی چندجانبه در کنار اتحادیه اروپا، مانع تشدید تنش در مدیترانه شرقی شده و از توسعه نفوذ ترکیه در لیبی نیز ممانعت به عمل بیاورد.
🔻 به نظر میرسد سیاست منطقهای دولت آتی آمریکا در غرب آسیا در عین حال که احتمالاً مانند دولت اوباما چندجانبهگرایانه باشد، ولی یکپارچگی بیشتری خواهد داشت. از این منظر که تلاش خواهد کرد طرفین درگیر منازعات اعم از ایران، عربستان، ترکیه، مصر و دیگر بازیگران را در یک پازل که مجموعه پروندههای متنوع منطقهای را در بر بگیرد، وادار به پذیرش مطلوبیتهای جدیدی نماید.
▫️ gmfus.org/blog/2020/11/13/europe-hopes-biden-will-reset-iran-and-tame-turkey
▫️@Tabyincenter
💢 جوزف نای: ترامپ رفت، ترامپیسم خواهدماند
✍ پراجکت سیندیکیت / مترجم: علی آزادی
🔻 جوزف ساموئل نای، دانشمند ۸۳ ساله علوم سیاسی و نظریهپرداز نئولیبرالیسم در روابط بینالملل و مبتکر مفاهیمی چون وابستگی متقابل نامتقارن و پیچیده، قدرت نرم و قدرت هوشمند (توانایی ترکیب قدرت سخت و نرم در یک استراتژی موفق)، که مورد توجه اعضای دولت کلینتون و سپس دولت اوباما قرار گرفت. وی رئیس پیشین دانشکده جان اف کندی در دانشگاه هاروارد است، و در اکتبر ۲۰۱۴ جان کری، وزیر خارجه دولت اوباما، نای را به عضویت هیئت سیاسی امور خارجه منصوب کرد.
🔻 جوزف نای به تازگی و پس از شکست دونالد ترامپ در انتخابات ریاستجمهوری با نشریه پراجکت سیندیکیت به گفتوگو نشسته و میگوید پیام انتخابات آمریکا این است که ترامپیسم حتی بدون ترامپ زنده خواهد ماند.
💬 مهمترین اظهارات جوزف نای در ادامه آمده است:
🔻 در صورت انتخاب مجدد ترامپ ، ترمیم کردن آسیبهای به وارد آمده به نام بینالمللی، نهادهای چند جانبه و اتحادها بسیار دشوار بود. همانطور که یکی از دوستان اروپایی به من گفت ، "سخت است که نفس خود را به مدت چهار سال حبس کنید. برای هشت سال غیرممکن است."
🔻 احیای اعتماد جامعه جهانی به آمریکا نیاز به گذر زمان دارد، مهمترین دلیل این امر این است که بیش از ۷۰میلیون آمریکایی رای خود را به ترامپ می دهند. این نشان میدهد که ترامپیسم، حتی بدون ترامپ، زنده خواهد ماند.
🔻 همه سیاستمداران گهگاهی دروغ میگویند، اما تکرار و میزان دروغگوییهای ترامپ -که شامل تلاشهای مستمر برای مشروعیتزدایی از نتایج انتخابات سال ۲۰۲۰ است- ارزش اعتمادی را که در یک دموکراسی ضروری است، فروکاسته است.
🔻 در میان ۱۴ رئیس جمهوری که من در کتاب «آیا اخلاقیات مهم است؟» رتبهبندی کردم، ترامپ بیاخلاقترین مورد است. بنابراین، با احتساب اتمام دوره ریاست جمهوری او، اکنون درجه "ناقص" را به "مردود" تغییر میدهم. برای جو بایدن، ترسیم یک مسیر به سمت تعالی باید با تأکید بر صداقت و اعتماد در داخل و خارج از کشور آغاز شود.
🔻 در طول جلسات استیضاح ترامپ، برخی کارمندان دولت شغل خود را برای شهادت دادن علیه وی به خطر انداختند، و این نمایش صداقت و شجاعت است که برای بقیه ما یک درس مدنی است. و همانطور که ایالات متحده با کرونا دست و پنجه نرم می کند، متخصصان دولتی مانند آنتونی فائوچی، رئیس انستیتوی ملی آلرژی و بیماریهای عفونی در سازمان ملی بهداشت، حقیقت را با شجاعت میگفتند.
🔻 دموکراسی به همان اندازه که به آرای مردم وابسته است، به ارزشها و هنجارهای اخلاقی نیز متکی است. بایدن باید سعی کند آن گاردریلهای دموکراتیک را دوباره نصب کند.
🔻 سیاست خارجی فقط به قدرت نظامی و اقتصادی ما بستگی ندارد، بلکه به قدرت نرم تولید شده توسط نمونههای اخلاقی ما نیز بستگی دارد - قدرت نرمی که طی چهار سال گذشته به شدت افول کرده است.
🔻 بایدن با اختلاف بیش از ۵ میلیون در آرای مردمی و با اختلاف قابل توجهی در کالج انتخاباتی پیروز شد. اما عموم مردم بر اساس مناطق و بر اساس جهت گیریهای فرهنگی، به دوقطبی روستایی در مقابل شهری تقسیم می شوند. سیاستهای هویتی، مسائل را پیچیده میکند. بایدن باید در مسیر سیاست های اوباما مانند بهبود مراقبت های بهداشتی و مقابله با تغییرات آب و هوایی به طور جدی گام بردارد و در عین حال به دنبال روش هایی برای کاهش قطببندی سیاسی و ایجاد اجماع باشد. کاری که آسان نخواهد بود.
🔻 خبر بد این است که عموم مردم آمریکا به شدت دچار قطبش هستند - امری که حاکمیت را بسیار دشوارتر میکند. اما ما در گذشته از وضعیت قطبش بازیابی شدهایم. انتخابات ۱۹۶۸ با آشوب، ترور، نامزدی آشکارا نژادپرستانه جورج والاس و استراتژی جنوبی ریچارد نیکسون همراه بود. برقراری ارتباط مجدد با "ایده آمریکا" برای تسهیل دوباره قطبش جامعه ضروری خواهد بود.
🔻 من تحت تأثیر قرار گرفته ام که در پاسخ به بیماری همهگیر کووید-۱۹ برخی از کشورهای دموکراتیک عملکرد بهتری نسبت به بسیاری از حکومتهای خودکامه داشتهاند. علاوه بر این، موفق ترین رهبران دموکراتیک، پوپولیستهایی مانند ترامپ یا رئیس جمهور برزیل، ژائر بولسونارو نیستند، بلکه اجماعسازان عملگرا مانند آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان و ژاکیندا آردرن ، نخست وزیر نیوزیلند هستند که به واقعیت ها و علوم توجه داشتهاند.
🔻 الکساندر ویندمن، مقام سابق شورای امنیت ملی که سال گذشته با شهادت در کنگره پیرامون رسوایی اوکراینگیت زمینه را برای استیضاح ترامپ فراهم کرد، شغل خود را از دست داد. مقاماتی مانند ویندمن ممکن است هزینه صداقت و شجاعت را بپردازند، اما آنها همچنین افتخار، عزت و توان خواب با وجدان راحت را به دست آوردهاند. این باید دلیل کافی باشد.
💢 توصیههای اندیشکده بروکینگز به دولت آتی آمریکا
🔻 اندیشکده بروکینگز در گزارش بلندی، توصیههایی برای سیاست خارجی دولت آتی ایالات متحده در خصوص آسیا، غرب آسیا، اروپا و حوزههای امنیت ملی داشته است.
🔻 بازگشت آمریکا به معاهدات بینالمللی با محوریت ایالات متحده از مهمترین توصیههای این اندیشکده میباشد. تا بدین ترتیب بتواند با رفتار در چارچوب چندجانبهگرایی، دو رقیب جهانی یعنی چین و روسیه را مهار نماید.
🔻 درباره فلسطین به جای جلسات بیهوده در شورای امنیت، به تعامل با گروههای فلسطینی بپردازد که در مواردی مانند اعاده بودجه آژانس کاریابی سازمان ملل برای پناهندگان، بازگشایی دفاتر دیپلماتیک در مناطق تحت سلطه تشکیلات خودگردان و تلاش برای کنشگری گروههای فلسطینی در چارچوب سازمان ملل نمود مییابد.
بیشتر بخوانید:
▫️ tabyincenter.ir/39408
▫️@Tabyincenter
♦️روسیه و قطر دروازههای کشورشان را برای ورود کالاهای ایرانی باز کردند، اما عرضه نداشتیم!
🔹دکتر مهدی کریمی تفرشی، رئیس هیات مدیره تعاونی تولیدکنندگان محصولات غذایی کشور: وقتی قطر توسط کشورهای حاشیه خلیج فارس تحریم شد، این تحریم فرصت خوبی برای ما بود که کالاهای صادراتیمان را به این کشور صادر کنیم، آنها هم استقبال میکردند، اما چه کردیم؛ فقط تا ۱۰ روز سمینار و همایش برگزار کردیم که چگونه میتوانیم کالا به این کشور صادر کنیم
🔹وقتی داشتیم سمینار برگزار میکردیم، ترکیه ۲۴ ساعته تمام قفسههای فروشگاههای زنجیرهای کشور قطر را پر از کالا کرد؛ واقعا اینها درد است!
🔴 #تحلیل_راهبردے| اقتصاد شرطی یا شرط اقتصادی؟‼️
🔻 با اعلام رسانهای پیروزی «جو بایدن» در انتخابات آمریکا برخی در داخل کشور گفتار و رفتاری را پیگیری میکنند که میتواند باعث انتقال سیگنال اشتباه به طرف مقابل و تداعیکننده ذوقزدگی در ایران باشد.
🔻در این خصوص نکات زیر قابل توجه است:
1⃣ بایدن برای نشان دادن تفاوت خود با ترامپ و کسب جایگاه جهانی نیازمند برخی تغییرات رفتاری از جمله در قبال جمهوری اسلامی ایران است. هر چند که او بر اجرای سیاست «فشار هوشمندانه» برای برچیدن توان هستهای، تغییر در عملکرد منطقهای و تضعیف توان موشکی ایران تاکید دارد اما تمام این اهداف را ذیل عنوان «مذاکره» پیگیری خواهد کرد، زیرا بیش از آنکه ایران نیازمند مذاکره و بازگشت آمریکا به برجام باشد این بایدن است که به آن نیاز دارد.
🔹این سناریو نباید ایران را منفعل کند بلکه باید از آن به عنوان فرصتی برای اجرای پیششرطهای خود یعنی لغو یکباره تحریمها، پرداخت خسارات ناشی از خروج ترامپ از برجام و مسئولیتپذیری در قبال ترور سردار سلیمانی استفاده کند. به عبارت دیگر؛ شرایط جدید نه نیازمند مذاکره که نیازمند بازگشت آمریکا بر تعهدات خویش است.
2⃣ طی سالهای اخیر به دلیل راهبرد دولت برای بهرهگیری از ظرفیتهای سیاست خارجی در بهبود شرایط اقتصادی کشور عملا بخش اعظم تحولات اقتصادی مشروط به مراودات خارجی شد و بدلیل بدعهدی آمریکا و اروپا نه تنها هیچ بهرهای از برجام نصیب ایران نشد بلکه کشور به عارضه «شرطی شدن اقتصاد» دچار شد.
🔹البته سیاستهای ضدایرانی دوره ترامپ این فرصت را ایجاد کرد که با اتکاء به ظرفیتهای فراوان داخلی و حمایت واقعی از تولید ملی امکان مقابله حداکثری با تحریمهای غیرقانونی و ظالمانه فراهم شود و تولید ملی نفس تازه کند. نوسانات شدید نرخ ارز و ایجاد تلاطم در بازار سرمایه در دوره منتهی به انتخابات ریاست جمهوری آمریکا و پس از آن اما، بار دیگر صنعتگران و تولیدکنندگان داخلی را با شرایط ناپایدار ناشی از شرطی شدن اقتصاد روبرو ساخته است.
🔹 متاسفانه طی ماههای اخیر برخی کمبودهای سوال برانگیز مواد اولیه و گرانیهای افسار گسیخته در حالی که کالا در کشور وجود دارد نیز موجب شد که فضای روانی ناشی از نتایج انتخابات آمریکا بر اقتصاد کشور تشدید شده و تاثیرگذاری مناسبات خارجی بر اقتصاد داخلی را به شکلی غیرواقعی به اذهان عمومی تحمیل کند.
3⃣ در حوزه سیاست خارجی نیز رفتارهای ترامپ موجب فعالتر شدن دیپلماسی کشور در توسعه مناسبات با کشورهای همسایه مانند عراق و پاکستان شد. نقشه راه همکاریهای ۲۵ ساله ایران و چین و لغو تحریمهای تسلیحاتی ایران بر اساس قطعنامه ۲۲۳۱ نیز فرصتهای مهمی بود که برای مقابله با تحریمها ایجاد شد تا ایران بتواند با کشورهای خارج از دایره آمریکا ائتلاف تشکیل دهد، در حالی که گرای اشتباه مذاکره با آمریکا میتواند این فرصت را گرفته و مانع از تحقق اجماع تحریم شوندگان در برابر تحریمهای آمریکا شود.
4⃣ بعضا گفته شده که بایدن با چند فرمان اجرایی میتواند تحریمها را لغو نماید. این سخن از دو زاویه دچار اشکال است.
🔹 اولاً بخشی از تحریمها بر اساس مصوبات کنگره است و اصلا در اختیار رئیس جمهور نیست که بایدن بتواند لغو نماید.
🔹 ثانیاً میان توانستن و خواستن تفاوت بسیار وجود دارد، چه، تاکیدات او بر فشار هوشمندانه و سابقه او در دوران اوباما نشان میدهد که او نمیخواهد تحریمها را بردارد.
🖌 #سرخط_تحلیلے| در یک جمعبندی کلی میتوان گفت که ذوقزدگی از تغییرات احتمالی در آمریکا تکرار اشتباه شرطی کردن اقتصاد کشور و دادن سیگنال اشتباه نیاز ایران به مذاکره است که موجب میشود در عرصه داخلی اقتصاد همچنان شرطی و چشم به راه آینده تعطیل بماند و حتی نوعی سرخوردگی در میان تولید کنندگان ایجاد نماید
هدایت شده از آنتی نفوذ
@Mohsen5541
⛔️مدیریت کرونا در کشور در اختیار و زیر نظر دکتر ملکزاده بود
داروی سووداک را ملکزاده وارد سیکل دارویی کشور کرد، بدون اینکه روی این دارو مطالعه حیوانی انجام شود/ اینها هر کاری با مردم خواستند، انجام دادند
🔴دکتر محمدرضا هاشمیان، فوقتخصص ICU بیمارستان مسیح دانشوری در رابطه با نقش ملکزاده و جریان مدیریت کرونا در کشور به #فرهیختگان گفت:
🔹 در جلساتی که بنده در کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا بودم فقط ایشان نظر میداد و مدیریت کرونا در کشور در اختیار ایشان بود.
🔹بحث گرمای هوا و اثرگذاری آن بر کنترل کرونا که صحبت میشد و همه مردم میرفتند و در جنوب کشور عروسی میگرفتند، همه از نظرات ایشان بود!
🔹داروی فاویپیراویر را ایشان اذعان کرد که به درد نمیخورد. من نمیدانم چرا دکتر ملکزاده طلبکارانه صحبت میکنند؟
🔹پروژه کرونای کشور، کلیه مسائل پژوهشی و کلیه نظراتی که درباره دارو است، زیر دست ایشان بود. تمام حرفهای آنها از ابتدا درباره داروها ایراد داشت.
🔹ایشان باید ریزبودجههایی که برای کارهای تحقیقاتی به ایشان پرداخت شده را اعلام کند. باید توضیح بدهد چرا ایمنی گلهای را برای ایران طراحی کرد؟ چرا جواب ایمنی گلهای را نمیدهد؟ چرا نمیگوید وقتی مطالعه در ایران انجام میشد و گفتم داروی کلروکین در درمان کرونا تاثیر ندارد، باز به مردم تجویز کرد؟ چرا بیان نمیکند در مقالهای که در WHO قرار است چاپ کنند بدون اینکه یک بیمار را ویزیت کرده باشد و یا رشته تخصصیاش باشد مطالعات را در دست خود گرفت؟
🔹وزارت بهداشت ۱۲ سال است که دست ایشان است. بهعنوان یک مقام کشوری چه حقی دارید که شرکت دارویی میزنید و کار خود را انجام میدهید و به همه گیر میدهید که با دارو کار کنند؟ شما فوقتخصص گوارش هستید، چه ربطی به کرونا دارید؟ درباره کرونا کجا تحصیلات خود را گذراندهاید؟ جز اینکه به ICU مملکت و بیماران بدحال ظلم کردهاید، چه کار مفیدی انجام دادهاید؟
داروی سووداک برای هپاتیت C است... ایشان چون ارتباط نزدیکی با آمریکا دارد با آنجا مقالهای را به نفع این دارو چاپ میکند. بیمار ایرانی است و نویسندگان از همهجای دنیا هستند و روی مردم ایران امتحان میشود و تاثیر خوب آن را در برخی شرایط نشان میدهد. این دارو ضدویروسی و خوراکی است ولی درواقع الان انگلستان مطالعات حیوانی را روی آن شروع کرده تا کار کند. داروی سووداک را ایشان بهصورت مویرگی بدون اینکه در پروتکل وزارت بهداشت وجود داشته باشد وارد سیکل دارویی کشور کرد، بدون اینکه این دارو در کد تحقیقاتی قرار گیرد و مطالعه حیوانی انجام شود. ایشان این کار را روی مردم پیش بردند و با مردم این دارو را آزمایش کردند.
🔹من ایراد را به آقای دکتر جانبابایی بیشتر میگیرم که ایشان چطور اجازه داد این داروها در خط درمان وارد شود. دکتر جانبابایی و دکتر ملکزاده هر کاری با مردم خواستند، انجام دادند
🔹اینها از ابتدا با قرنطینه مخالف بودند. به ایمنی گلهای اعتقاد دارند. کسی که خود پروژه ایمنی گلهای را بهصورت عملی در دنیا راهاندازی کرد، دکتر ملک زاده بود و صحبتها و نوشتههای ایشان وجود دارد.
🔹 باور ایشان به ایمنی گلهای است. قرنطینه را ایشان قبول ندارد و میگوید همه باید بیمار شوند و یک تعدادی هم فوت میکنند و این مهم نیست ولی درنهایت کسانی که زنده میمانند، ایمنی پیدا میکنند. میگفتند واکسن هم ۵۰درصد بیشتر اثر ندارد اما الان میبینیم واکسنها در دنیا ۹۵درصد تاثیرگذار است. ایشان ایمنی گلهای را از واکسن بیشتر قبول دارند. قرنطینه را هیچیک قبول ندارند.
🔹 وزیر بهداشت کلا دکتر ملکزاده بود. چند سال است که ایشان است. ایشان از زمان دکتر فاضل در وزارتخانه بود و تا الان هست. تمام ساختار وزارت بهداشت دست دکتر ملکزاده است. امروز هم همینطور است. چیدمان کل وزارت بهداشت دست او است، تمام تفکر وزارت بهداشت دست دکتر ملکزاده است. امروز هم همینطور است.
🔹 تمام بودجههای کشور در حوزه پژوهشی در دست ایشان بود. بیشترین مقالات در کشور توسط ایشان و تیم ایشان پیش رفته است و بودجه میلیاردی همواره دست ایشان بود. برای همین این سیستمی که دست دکتر ملکزاده است، سیستم بزرگی است. این جریانی را که پیش آمده، من بیشتر بهخاطر طرح ایمنی گلهای که اتفاق افتاد و افزایش مرگومیر در کشور بود که آه پیرزن و پیرمرد را به همراه داشت، میدانم.
https://eitaa.com/antinofoozeqom
♦️حسام آشنا مجرم شناخته شد
🔹سخنگوی هیات منصفه جرایم سیاسی: هیات منصفه پس از استماع دفاعیات متهم، به اتفاق آراء حسامالدین آشنا را برای انتشار دو توییت، درباره هواپیمای اوکراینی و پرونده طبری، مجرم شناخت و همچنین با اکثریت آراء وی را مستحق تخفیف دانست.
🔹آشنا در روزهای گذشته یک توییت درباره هواپیمای اوکراینی با محتوای «این جماعت عجیبند!» و توییتی دیگر درباره پرونده طبری با محتوای «لطفا مراقب ... باشید» منتشر کرده بود...