♦️جاسوس صهیونیستی در ایران چه میکرد؟
🔹دوره آموزش اختصاصی «کایلی مور گیلبرت» (تبعه استرالیا-انگلیس) برای ماموریت ایران دو سال زمان برد. وی با استفاده از پوشش پژوهشی و دانشگاهی، با ایجاد یک فرصت مطالعاتی برای شرکت در دانشگاه ادیان و مذاهب، به ایران میآید.
🔹در سفر دوم وی به ایران، به توصیه سرویس اسرائیل در ایام محرم وارد کشور میشود. کایلی برای ارتباط گیری با برخی شخصیتها و اهداف، اقدام و سعی میکند به اطلاعات اقتصادی و نظامی ایران و جبهه مقاومت دست پیدا کند، که مورد ضربه اطلاعاتی قرار گرفته دستگیر میشود.
🔹وی پس از طی مراحل قانونی و قضایی به جرم اقدام علیه امنیت ملی از طریق همکاری اطلاعاتی با رژیم صهیونیستی به ۱۰ سال حبس محکوم گردید و پس از ۲ سال از محکومیت خود، در نهایت نظام جمهوری اسلامی تصمیم میگیرد وی را با سه فعال اقتصادی ایرانی که به قصد دور زدن تحریم بازداشت شده بودند تبادل کند.
❎#انتخابات1400
✳احتمال ورود علی لاریجانی به ماراتن انتخابات ۱۴۰۰ چقدر است؟
🔺 قربانعلی قائمی فعال سیاسی اصلاح طلب درباره قوت گرفتن احتمال ورود علی لاریجانی به ماراتن انتخابات ریاست جمهوری آینده گفت: من قبلا هم درباره برادران لاریجانی نظر خود را داده بودم و معتقدم در شرایط امروز کشور برادران لاریجانی شانسی برای موفقیت در این انتخابات نداشته و این به نوعی سرمایه گذاری بر مهرههای سوخته محسوب میشود؛ کمااینکه قطعا ما گزینه اجارهای را نمیپذیریم و معتقدیم که اصلاح طلبان نباید از فردی حمایت کنند که در میان خودشان نبوده و یا با مانیفست اصلاح طلبی بیگانه است.
❎#انتخابات1400
✳نوبت اروپا است
🔶سخنان دیروز رهبری پرونده مذاکره را بست و خیال همه کسانی که دل به گشایشهای ناشی از بیرون بسته بودند را راحت کرد. پافشاری ایران بر مواضع پیشین خود در شرایطی که بایدن نیز شرطهای سفت و سختی برای احیای برجام گذاشته است، توپ را به زمین اروپا میاندازد.
🔺روزنامه «جهان صنعت» در گزارش امروز خود مینویسد: «سه کشور اروپایی عضو برجام در دوران ترامپ و به واسطه کدورتهایی که بین آمریکا و اروپا ایجاد شده بود به نحوی کجدار و مریز عمل کردند و این رویه به نفع ایران تمام شد. مشخصترین مصداق آن نیز انزوای ترامپ در راستای فعال کردن مکانیسم ماشه و برگرداندن قطعنامههای شورای امنیت است.
♦️تبادل جاسوس صهیونیستی با سه تاجر ایرانی
🔹یک فعال اقتصادی و دو شهروند ایرانی که به اتهامات واهی در خارج از کشور بازداشت شده بودند، با یک جاسوس دو تابعیتی به نام «کایلی مور گیلبرت» (تبعه استرالیا - انگلیس) که برای رژیم صهیونیستی فعالیت میکرد، مبادله و آزاد شدند.
♦️جاسوس صهیونیستی در ایران چه میکرد؟
🔹دوره آموزش اختصاصی «کایلی مور گیلبرت» (تبعه استرالیا-انگلیس) برای ماموریت ایران دو سال زمان برد. وی با استفاده از پوشش پژوهشی و دانشگاهی، با ایجاد یک فرصت مطالعاتی برای شرکت در دانشگاه ادیان و مذاهب، به ایران میآید.
🔹در سفر دوم وی به ایران، به توصیه سرویس اسرائیل در ایام محرم وارد کشور میشود. کایلی برای ارتباط گیری با برخی شخصیتها و اهداف، اقدام و سعی میکند به اطلاعات اقتصادی و نظامی ایران و جبهه مقاومت دست پیدا کند، که مورد ضربه اطلاعاتی قرار گرفته دستگیر میشود.
🔹وی پس از طی مراحل قانونی و قضایی به جرم اقدام علیه امنیت ملی از طریق همکاری اطلاعاتی با رژیم صهیونیستی به ۱۰ سال حبس محکوم گردید و پس از ۲ سال از محکومیت خود، در نهایت نظام جمهوری اسلامی تصمیم میگیرد وی را با سه فعال اقتصادی ایرانی که به قصد دور زدن تحریم بازداشت شده بودند تبادل کند.
✳تسهیل در برابر تحریم
🔻جلسه ویژه شورای عالی هماهنگی سران قوا، روز سهشنبه ۴ آذر با حضور حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظّم انقلاب در حسینیه امام خمینی(ره) تشکیل شد. معظم له در فرازی از سخنانشان هدف از برگزاری این جلسه را اینگونه بیان فرمودند: «بیان راهکارهای عملی است که در کوتاهمدت نتیجه دهد و تأثیر آن در زندگی مردم مشخص شود؛ که البته لازمه اجرای این راهکارهای عملی و تأثیرگذاری آنها، همت جدی و تلاش پیگیر رؤسای قوا و مسئولان مرتبط با سه قوه در تشکیلات و سازمانهای آنها است.» حضرت آیتالله خامنهای با تأکید بر اینکه برای علاج تحریمها دو مسیر «خنثیسازی تحریمها و غلبه بر آنها» و «رفع تحریم» وجود دارد، افزودند: «البته ما مسیر رفع تحریم را یکبار امتحان و چند سال مذاکره کردیم اما به نتیجهای نرسید».
مشکلات موجود راهحل دارد و کارشناسان خبره بر این باور و اعتقاد هستند که ظرفیتهای اقتصادی کشور بهگونهای است که با آزادسازی ظرفیتها میتوان بر مشکلات فائق آمد و بهنوعی راهکار مشترک همگی کارشناسان همین نکته است.
برای خنثیسازی تحریمها و غلبه بر آنها باید متولیان امر و مسئولین مربوطه با جرئت و جسارت دل به کار دهند و با اهتمام جدی و مضاعف کارها را پیگیری کنند. در این صورت بعد از دیدن مقاومت و سینه سپر کردن، دشمنان به بیاثر شدن تحریمها پی خواهند برد و بهتدریج و بهناچار دست از تحریم بر خواهند داشت.
برای برونرفت از وضعیت کنونی اقتصاد کشور، میبایست چند اقدام اساسی با سرعت صورت بگیرد. راهبرد تسهیل در برابر تحریم بهعنوان یکی از راهکارها جهت نجات اقتصاد کشور در برابر تحریمها است؛ به این معنا که دولت شرایط کسبوکار در داخل کشور را تسهیل کند. این راهکار منجر به باز شدن دست و پای فعالان اقتصادی برای رونق تولید، تحرک در رشد اقتصادی و اشتغالزایی میشود. استفاده از مزيتهاي موقعيت جغرافيايي که شامل 15 کشور همسایه با مرزهای آبی و خاکی میشود، میتواند بخش زیادی از تحریمها را خنثی نماید. استفاده بهینه از امکانات موجود با نگاه بهرهوری در حوزه دانشبنیانی، معدنی، فرآوری، بودجه سالانه علیالخصوص بودجه شرکتها و بانکها، نگاه راهبردی به تولیدات کشاورزی، احیای ظرفیت خالی شرکتها و بنگاههای تولیدی همراه با اصلاح سیستم مالیاتی و بانکی، شیوههای عاجل برونرفت از نابسامانیهای کنونی اقتصاد کشور است.
✍ علی قاسمی
♦️والاستریتژورنال: اروپا دنبال بازگشت فوری بایدن به برجام نیست
🔹مقامات اروپایی میگویند از برجام حمایت میکنند، اما معتقدند که بازگشت کامل به توافق ممکن است قبل از انتخابات ایران، امکانپذیر و یا حتی مطلوب نباشد.
🔹آنها گفتهاند که خواستار حصول توافقی فوری در ماههای نخست دولت جو بایدن خواهند شد. این توافق، کاهش برخی از تحریمهای ایران در ازای توقف روند توسعه فعالیتهای هستهای ایران را مد نظر خواهد داشت.
🔹دولتهای اروپایی امیدوارند این توافق بتواند قبل از برگزاری انتخابات ایران مزایای اقتصادی ملموسی به ایران ارائه دهد تا دولت جدید در تهران، از انگیزه لازم برای ورود به دیپلماسی برخوردار باشد.
♦️بایدن: ترامپ آمریکا را منزوی کرد
🔹اولین مصاحبه «بایدن» پس از انتخابات: دولت آینده، ادامه دوره اوباما نیست؛ ما با جهان کاملاً متفاوتی روبرو هستیم. ترامپ، سیاست «اول آمریکا» را پیش برد که به مفهوم آمریکای تنهاست و ائتلافهای ما تخریب شده است.
🔹اگرچه فرایند گذار کند بوده اما آغاز شده است و در دو ماه باقیمانده، فرصت برای تسریع این فرایند وجود دارد.
✳ماجرای حضور جاسوس اسرائیل در #دانشگاه_ادیان_قم
گیلبرت که بود؟
خانم کایلی مور گیلبرت متولد سال ۱۹۸۷ در استرالیاست که در خانواده مسیحی به دنیا آمده و سپس مذهب خود را به یهودیت تغییر داد.
وی از ۲۵ سالگی و حین آشنایی با فردی اسرائیلی تبار با هویت "روی بینوکووییتز" جذب سرویس جاسوسی رژیم صهیونیستی شده و با توصیه این سرویس به تحصیل در رشته مطالعات آسیا، خاورمیانه و حوزه اسرائیل دانشگاه کمبریج لندن مشغول میشود.
پس از مدتی، "امان" سرویس جاسوسی نظامی اسرائیل، گیلبرت را متقاعد میکند برای نزدیک شدن بیشتر به چهرهها ی شاخص و مسئولان کشورهای اسلامی، نیاز به پوشش دانشگاهی و علمی دارد لذا رشته تحصیلی او رابه مطالعات اسلامی و خاورمیانه تغییر میدهند.
وی در مدت اقامت در لندن، برای آشنایی بیشتر با خصوصیات اخلاقی مسلمانان، مدتی به عنوان کارمند در یکی از هتلها مسئول ارتباط با مهمانان و مسافران کشورهای عربی میشود و حلقه ارتباطاتی خود را شکل میدهد.
پس از پایان دوران تحصیل، وی مدتی به اسرائیل فراخوانده شده و در آنجا تحت آموزشهای خاص امنیتی-جاسوسی قرار میگیرد. وی در این مدت با حضور در یک پادگان نظامی علاوه بر گذراندن دورههای آموزش نظامی به زبانهای عربی، عبری، ژاپنی و ... مسلط شده و برای ماموریتهای سازمانی آماده میشود.
پس از طی مراحل فوق سرویس اطلاعاتی رژیم صهیونیستی که از توانایی گیلبرت برای #نفوذ در ایران مطمئن شد، او را در پوشش فعالیت پژوهشی و دانشگاهی با ایجاد یک فرصت مطالعاتی برای شرکت در #دانشگاه_ادیان_و_مذاهب به ایران فرستاد. در این رابطه وی در دو نوبت به ایران سفر کرده و در سفر اول صرفا به دنبال آشنایی با آداب و رسوم ایران بوده و در سفر دوم که در ایام محرم انجام گرفته بود، با هدف جمع آوری اطلاعات وارد ایران شد.
وی در اوایل حضور در ایران برای عادیسازی رفتار خود به برخی از مراکز توریستی، اماکن مذهبی و ... میرفت که پس از مدتی تغییر رویه داده و برای اجرای ماموریت خود اقدام به برقراری ارتباط با برخی شخصیتهای کشور برای جمعآوری اطلاعات نمود غافل از اینکه از ابتدای حضورش زیر ذرهبین نیروهای امنیتی قرار داشته و تمام تحرکاتش کنترل میشد.
پس از بازداشت وی در شهریور ۹۷ توسط سربازان گمنام امام زمان (عج) در سازمان اطلاعات سپاه پاسداران و طی مراحل قانونی و بازجوییهای انجام گرفته، گیلبرت به جرم اقدام علیه امنیت ملی از طریق همکاری با رژیم صهیونیستی به ۱۰ سال حبس محکوم شده بود که پس از گذشت ۲ سال از اجرای حکم وی، جمهوری اسلامی ایران تصمیم میگیرد او را با سه شهروند ایرانی که یکی از آنان از تجار و بازرگانانی بود که در خارج از کشور زندانی شدند، تبادل کند.
آنتی نفوذ قم
✳تیم روحانی چه می گویند؛
❎تیم بایدن چه پیغامی می گیرند؟
🔹آقای روحانی امروز گفت "انتظار داریم دولت جدید آمریکا به سرعت تصمیمات ضدایرانی ترامپ را لغو کند، در این صورت طریفین میتوانند به شرایط ۲۰ ژانویه ۲۰۱۷ برگردند".
♦️حرف قابل تاملی است؛ اما وقتی پشاپیش و پشت سرهم خواستار مذاکره شده باشید، آنها ضرورتی برای اعتنابه خواست شما نخواهند دید.
🔹این حرف وقتی جدی گرفته می شد -و می شود- که شما با حرمت گذاشتن به برجام (همان که خدا آورد و ماه تابان و خورشید درخشان بود و بالای چشمش ابرو نبود!)، تاکید می کردید انجام تعهدات برجامی آمریکا و جبران خسارت های پنج سال گذشته، هرگز مذاکره پذیر نیست؛
♦️بر عکس، وقتی پشت سر هم، سیگنال مذاکره می فرستید، یعنی برای خودتان، وعده های خودتان و هزینه های گزاف کشورتان در توافق، ارزش قائل نیستید و آماده اید حقوق خود را در ازای گرفتن وعده دروغین دیگری قربانی کنید؛ وعده هایی که شاید فقط به درد فریفتن مردم بخورد!
🔹چرا که نه! بایدن و بلینکن چرا از این رویکرد قهقرایی استقبال نکنند؟ البته اگر کمی تعلل کنند، احتمالا شاهد حراج بزرگ تری از سوی دولت بی کارنامه روحانی باشند. اما مشکل این است که دولت او رو به پایان است و انتخابات مهم ایران در پیش!
♦️ پس چه باید می کنند؟ به تعهدات خود بر می گردند؟ قطعا نه! فقط وعده درمانی و دادن یکی دو امتیاز محدود در حد شیرینی آدامسی که طعم و خاصیت آن فردای انتخابات تمام می شود؛
🔹صرفا برای تغییر اتمسفر سیاسی. مثل نمایشی که در آستانه انتخابات مجلس دهم، با مجوز فروش صرفا سه فروند هواپیما ترتیب دادند و پس از آن تمام قراردادها لغو شد.
♦️درست مثل کار دولت اوباما با خود برجام، که یک امتیاز کوچک یا نمادین موقتی می داد اما همزمان دو گام بلند راهبردی در حوزه تشدید تحریم ها بر می داشت! تحریم های ویزا، آیسا، سیسادا (و ریل گذاری دو حزبی مادر تحریم ها، کاتسا در کنگره) را که یادتان هست؟
🔹دغدغه های های انتخاباتی آقای ظریف در شورای روابط خارجی آمریکا (26 شهریور 93) را هم که از یاد نبرده اید؟"ما روندی را شروع کردهایم که هدف از آن تغییر فضای سیاست خارجی کشور است. اگر با وجود تلاشهای ما برای تعامل، این تلاشها بی نتیجه بماند، مردم ایران این فرصت را خواهند داشت تا ۱۶ ماه دیگر که انتخابات پارلمانی برگزار میشود، به این عملکرد ما پاسخ دهند".
🔻او ادامه می دهد "وقتی قبلاً در سالهای۲۰۰۴ و۲۰۰۵، توافقهایی کردیم و تلاشهای ما برای عملکرد شفاف، از جانب اتحادیه اروپایی رد شد، مردم جواب ما را با انتخاب رئیسجمهوری متفاوت دادند که مرا هم زود بازنشسته کرد(!) حالا بار دیگر من زنده شدهام. به نظر من غرب در انتقال پیامی که میخواهد به ایران منتقل کند باید بسیار دقت کند"
محمد ایمانی
❎#انتخابات1400
✳مهدی اقراریان دبیر شورای ائتلاف نیروهای انقلابِ تهران : گزینه لاریجانی ظریف برای انتخاب ۱۴۰۰ تکرار سناریوی هاشمی روحانی در سال ۱۳۹۲ است.
بعید می دانم ملت ایران از یک سوراخ دو بار گزیده شوند!