بیست تحول.doc
107.5K
🌀نسخه word
🔰 یادداشت ثامن (4)
❌ موضوع: " بیست تحول سیاسی- تشکیلاتی برای ارتقای منزلت اجتماعی بسیج"
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#بسیج
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 بسيج در واقع مظهر عشق و ايمان و آگاهي و مجاهدت و آمادگي كامل، براي سربلند كردن كشور و ملت است.
مقام معظم رهبري 76/9/5
🔹-🔸🌹🔹-🔸
🎥#موشن_گرافی
🔻#بسیج پیرو مکتب عاشوراست
🔹#بسیج لشکر #مخلص خداست
🔸تناسب میان هویت #بسیج و هویت #عاشورا
🔺#بسیج مظهر عشق و #ايمان و #آگاهی
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#بسیج
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
روز. بسج (۱).ogg
1.76M
✅استاد سینایی
بسیج، امید آفرین.،پیشرو در خدمت
#رزمایش ثامن4
صدا ۰۰۱.m4a
8.37M
✅استاد اصغری حسامیه
بسیج امید آفرین، پیشرو در خدمت
#رزمایش ثامن4
Voice 009.m4a
6.52M
🗣️استاد اکبر بختیاری
موضوع :بسیج، پیشرو خدمت، امید آفرین
#رزمایش طرح ثامن4
1.51M
#ثامن
#رزمایش_ثامن4
❇️ نشست صوتی روشنگری و بصیرت افزایی
✅ موضوع: «ابعاد پیشتازی تفکر بسیج در امید آفرینی»
🔊ارائه دهنده: استاد محسن الهی نژاد، هادی محترم سیاسی و سرشبکه ثامن
#ثامن
#هفته_بسیج
#امید_آفرینی
صدا ۰۰۲--۱.m4a
12.18M
🗣️استاد سانی خانی
بسیج امید آفرین، پیشرو در خدمت
#رزمایش ثامن4
بسیج پیشرو خدمت ،اید آفرین.m4a
5.13M
🌀استاد علی اکبر شفیعی
🍒موضوع: بسیج پیشرو خدمت ، امید آفرین
#نشستهدی_بصیرتی
#طرح_ثامن
#روشنگری
#بسیج
#خدمت_و_امیدآفرین
💢- بسيجي يعني دل باايمان، مغز متفكّر - داراي آمادگي براي همه ميدانهايي كه وظيفه اين انسان را به آن ميدانها فرا مي خواند، اين معناي بسيجي است. مقام معظم رهبري 78/9/3
🔹-🔸🌹🔹-🔸
🎥#موشن_گرافی
🔻نقش#بسیج در صحنه #امنیتی دفاعی داخلی و خارجی
🔹#بسیج یک #رسانه #متعهد و #امین برای #مردم است.
🔸نقش الهام بخش#بسیج در حوزه منطقه ای و بین المللی
🔺#فرهنگ و #تفکر #بسیج و حضور آن در کشور به تنهایی ایجاد #قدرت می کند
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#بسیج
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
سوال یک دریافتی و پاسخ آن: ✅چرا با وجود رویکرد خصمانه آمریکا علیه ملت ایران، برخی افراد همچنان به دنبال مذاکره و رابطه با آمریکا هستند؟
ا❇️فرادی که چنین تفکر و نگرشی دارند به چند دسته تقسیم می شوند:
الف) برخی از افراد و مسئولان در بخشهای مختلف، نگاه انقلابی ندارند و در مواجهه با مسائل و مشکلات اداره کشور ، مبتنی بر مناسبات و محاسبات مادی نظر میدهند. در این نگره، قدرت مادی و مناسبات بینالمللی حرف اول را می زند، لذا آمریکا و غرب چون قدرت مادی بالایی دارند، آنها برای حل مشکلات موجود به دنبال مذاکره و رابطه با آمریکا هستند و طبعاً برای ایجاد چنین رابطه ای حساسیتی در قبال حفظ هویت دینی و ایرانی یا صیانت از آرمانهای انقلاب ندارند.
ب) غربگرایان؛ جامعه و فرهنگ ایرانی چندین دهه است که تحت تاثیر فرهنگ غربی قرار گرفته و روشنفکر نمایان زیادی در سپهر فرهنگی، اجتماعی و سیاسی ایران بروز یافتند که تمام تلاش آنها سوق دادن جامعه ایرانی به سمت فرهنگ غربی بوده است. تقیزادههای عصر حاضر مشوق و طرفدار مذاکره و رابطه با آمریکا هستند و این جماعت اصولاً کاری به جنایات آمریکا در به شهادت رساندن حاجقاسم و موارد مشابه ندارند.
ج) نفوذی ها؛ جریان نفوذی همیشه یک پای ثابت خیانت به ملت ایران بوده و هست. این جریان از بزک کردن آمریکا تا آدرس غلط دادن برای حل مشکلات را در پرونده خود دارد. نفوذیها خود به دسته های مختلفی تقسیم میشوند، برخی مواجب بگیر دشمنان ملت ایران هستند و برخی در حوزههای فکری وابسته به نظام غرب می باشند. آنها عمدتاً در حوزه تصمیم سازی، تصمیم گیران را به اشتباه میاندازند، تا جایی که برای حل مشکلات اقتصادی پیشنهاد کرنش مقابل بانی و باعث مشکلات، یعنی آمریکا را می دهند، که نه تنها مشکلی از کشور حل نمیشود، بلکه امنیت و استقلال کشور نیز به خطر می افتد.
سوال سوم دریافتی از مخاطبان وپاسخ آن: ✅آیا مشکلات اقتصادی امروز هزینه مبارزه با آمریکا است؟
اگر منظورِ این سوال این باشد که اگر مبارزه با آمریکا را کنار بگذاریم مشکلات اقتصادی حل می شود، قطعاً این تصور اشتباهی است، اما اگر منظور این است که باعث و بانی بسیاری از مشکلات امروز جامعه، جنایت و تروریسم اقتصادی آمریکا علیه ایران است، مطلب صحیحی است. آمریکا به تجربه نشان داده است جز به تسلیم محض مخالفان خود راضی نیست و با هر قدم عقبنشینی در برابر زیادهطلبیها و قلدریهای او، آمریکا چند قدم جلوتر خواهد آمد، تجربه مصر (قرارداد کمپ دیوید) لیبی (کشتن قذافی و جنگ داخلی) و کره شمالی، تنها چند نمونه از تعامل با آمریکاست که هزینه سازش آنها با آمریکا به مراتب بیشتر از هزینه ایستادگی آنها بوده است.
ملاحظات:
1- این درست است که فشار حداکثری آمریکا به جنایت اقتصادی آنها علیه ملت ایران تبدیل شده است، اما این نظر که ما مقابل آمریکا کوتاه بیاییم تا مشکلات اقتصادی حل شود، درست نیست. عدم نظارت صحیح بر بازار، تصمیمات غلط اقتصادی، حجم نقدینگی بالا، خصوصی سازیهای بی ضابطه و مسئلهدار شرکتهای بزرگ دولتی مانند هفت تپه، کشت و صنعت دشت مغان و ... که ربطی به آمریکا ندارد. عدم توجه بایسته و شایسته به اقتصاد مقاومتی و کم توجهی دولت فعلی و دولتهای قبلی به رهایی از اقتصاد نفتی که تقصیر آمریکا نیست.
2-آمریکا خواهان مذاکره و بدهبستان نیست، روش شناختهشده او نده و بستان است و به کمتر از کرنش دیگران مقابل خود راضی نیست، او حتی با متحدان اروپایی خود چنین رفتاری دارد، لذا کنار آمدن آمریکا به معنای پایان مشکلات اقتصادی نیست.
3-ما و هر ملتی حق دارد براساس فرهنگ، هویت و منافع ملی خود عمل کند و برای امنیت ملی و گسترش عمق راهبردی خود برنامهریزی و اقدام کند، حالا اگر عنصر مزاحمی از آنسوی کره زمین آمد و منافع و امنیت ملی شما را تهدید کرد و شما دست به مقابله زدید، اسم این، مبارزه است یا دفاع از استقلال و منافع ملت است. کدام عقل سلیمی چنین ایستادگی را رد میکند.
4-قطع به یقین امکانات و ظرفیتهای درونی ملت ایران پاسخگوی حل و رفع مشکلات فعلی هست، فقط شرط آن حضور مدیران جهادی در مصادر امور است که آن را هم ملت باید اراده کند و تصمیم بگیرد.
سوال چهارم دریافتی از مخاطبان وپاسخ آن: ✅ایرانیها نمونه آزمایشگاهی کرونا شدهاند؟
اگر این داروها در فاز اول بیماری داده شوند، ممکن است مؤثر باشند و روی این موضوع داریم بحث میکنیم که این دو دارو را چگونه باید برای بیماران مبتلا به کرونا استفاده کنیم.
پایگاه بصیرت
ملکزاده معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت در پاسخ به این شائبه مطرحشده در افکار عمومی مبنی بر اینکه «مسئولان وزارت بهداشت از بیماران ایرانی کرونا بهعنوان موش آزمایشگاهی در یک تحقیق بینالمللی درباره میزان اثرگذاری داروهای پیشنهادی استفاده کردهاند» گفته است: این سخن دروغ است؛ ما 3500 نفر را در این مطالعه شرکت دادیم این در حالی است که در کشوری مانند انگلیس مطالعه مشابهی با 12 هزار نفر انجام شده است؛ ثانیاً این داروها داروهایی هستند که مردم قبلاً نیز استفاده میکردند و ما فقط این 3500 نفر را دقیق چک کردیم! بیماران با رضایت خود وارد این مطالعه شدند.
او درباره حذف چند داروی معروف در درمان کرونا گفت: این داروها جدید نبودهاند، مردم همین حالا نیز استفاده میکنند؛ ما در مطالعه، 3500 بیمار را که از این داروها استفاده میکردند چک کردیم تا ببینیم آیا این داروها تأثیر دارند یا خیر و به این نتیجه رسیدیم که خیلی اثری ندارند و برخی از این داروها ضرر نیز دارند! به همین علت دو داروی «هیدروکسی کلروکین» و «کلترا» را از پروتکل حذف کردیم؛ این دو دارو هم در ایران و هم در کشورهای دیگر از پروتکل درمان کرونا حذف شده است؛ دو داروی دیگر بهنامهای «رمدسیویر» و «اینترفرون» وجود دارد که این داروها را چون در مراحل آخر بیماری به بیمار داده بودیم این فرضیه مطرح است که اگر این داروها در فاز اول بیماری داده شوند، ممکن است مؤثر باشند و روی این موضوع داریم بحث میکنیم که این دو دارو را چگونه باید برای بیماران مبتلا به کرونا استفاده کنیم.
سوال پنجم دریافتی از مخاطبان وپاسخ آن: ✅چه نیازی به شورای نگهبان وجود داریم؟
اصولاً وظیفه شورای نگهبان یک امر نظارتی است، چه در حوزه تقنین و چه در حوزه انتخابات. همه جوامع انسانی نیز به حکم عقل پذیرفتهاند که در اداره جامعه، باید سازوکارهای نظارتی را داشته باشند و این نظارت در فعالیتهای اجتماعی و سیاسی روزانه یک جامعه ضرورت دارد. شما در زندگی اجتماعی روزانه هزاران مورد از نظارت را ملاحظه میکنید. در مسابقات ورزشی، در رفتوآمد روزانه و ترددهای شهری، در مدرسه و دانشگاه، در محل کار و... افرادی به عنوان داور، ناظم مدرسه، پلیس و... هستند که این وظیفه نظارتی را در حوزه خود اعمال میکنند تا همه چیز براساس نظم و قوانین و مقررات انجام شود. پس نظارت برای حیات اجتماعی انسانها امری ضروری است و در عرصههای مختلف وجود دارد. شورای نگهبان همـ با هر عنوانیـ در کشورهای دیگر وجود دارد. در جمهوری اسلامی ایران با همین عنوان و در کشورهای دیگر با عناوین دیگر، نهادهایی مثل دادگاه قانون اساسی، دیوان عالی فدرال آمریکا، شورای قانون اساسی و... این نظارت تقنینی و انتخاباتی را به نوعی انجام میدهند. جمهوری اسلامی ایران هم بعد از پیروزی انقلاب اسلامی این سازوکار بسیار مؤثر را در نظر گرفت. قبل از انقلاب، ما سازوکارهای نظارتی قانونمندی نداشتیم. نظامهای قضایی اصولاً آنهایی که نظارت قضایی دارند، مثل آمریکا، نظارتشان پسینی است؛ یعنی فرض این است که مصوبات منطبق با قانون اساسی است، مگر اینکه شکایتی یا اعتراضی مطرح شود. اما چارچوب قانون اساسی ما نظارت پیشینی را در نظر گرفته است و کلیه مصوبات مجلس پیش از نهایی شدن باید به تأیید شورای نگهبان برسد. طبیعتاً اگر قانون اساسی شکل دیگری را در نظر میگرفت، آن انجام میشد؛ اما فعلاً این روش پذیرفته شده است. البته در خصوص نظارت بر مصوبات دولت که از سوی رئیس مجلس، طبق اصل 138 قانون اساسی انجام میگیرد، با نظارت دیوان عدالت اداری بر مقررات دولتی، نظارت به شکل پسینی صورت میگیرد و چنانچه مصوبهای خلاف قانون تشخیص داده شود، ابطال میشود؛ بنابراین ما نیز هر دو شیوه نظارتی را داریم، ولی تشخیص قانونگذار این بوده است که مصوبات مجلس، نظارت پیشینی داشته باشد و نسبت به مصوبات دولت، نظارت پسینی اعمال شود.
سوال دو دریافتی از مخاطبان و پاسخ آن: ✅ما از نمایندگان و مسئولانی که ادعای انقلابی بودن دارند چه مواردی را باید مطالبه کنیم؟
شش مطالبه صریح از مسئولانی که ادعای انقلابی بودن دارند:
۱-به همان مسئولیتی که دارید قانع باشید و آن را به نحو احسن انجام دهید و فکر کنید این آخرین پست مسولیتی شماست.
۲- کار تیمی انجام دهید، تلاش کنید دیگران موفق شوند، موفقیت تیم را هدف قرار دهید. نظام اسلامی یک تیم کلان است که اعضای آن دولت، مجلس ، قوه قضاییه و ... است. مجلس نیز یک تیم است که نمایندگان آن اعضای آن هستند و ...
۳-تلاش کنید دولت به مردم خدمت کند، اگر رئیس دولت همراهی نکرد با وزرا تعامل کنید، اگر وزرا روی خوش نشان ندادند با معاونان وزرا کار کنید، با استانداران، فرمانداران و خلاصه با هرکس در دولت که بنای کار و خدمت دارند، برای حل مشکلات مردم همکاری کنید.
۴-مجموعه های انقلابی در سطح کلان باید قوه عاقله ای تشکیل دهند که اعضای آن برای خود و نزدیکان خویش چیزی نخواهند، اما همه انقلابی ها خود را ملزم به تبعیت از آن قوه عاقله بدانند.
۵- همه دست به دست هم دهند برای ایجاد گفتمان امیدبخش در جامعه و عدم فرافکنی در حل مشکلات مردم و تبیین منطق ولایت فقیه برای سربلندی و عزت ملت درعین تعالی معنوی جامعه
۶- برای جلوگیری از تشتت در جریان انقلابی، هر کس که درمعرض نامزدی ریاست جمهوری است، عدم ورود خود را اعلام کند تا کلیت جریان انقلابی به جمعبندی واحدی برسند.
🔴 از ترور فیزیکی تا ترور ادراکی
🔹بین ترور دانشمندِ شهید محسن فخریزاده و تحلیلهای انتشار یافته پس از عملیات ترور و همچنین بزرگنمایی از تحرکات نظامی آمریکا در منطقه و تحلیلهای ارائه شده پس از آن، رابطه معنادار خاصی مشاهده میشود.
🔹این معناداری از یک طرف ناظر بر همافزایی بسیار مهم در لایههای هشتگانه جنگ ترکیبی علیه ج . ا . ایران است و از طرف دیگر نقش جنگ شناختی و ادراکی (یکی از جنگهای هشتگانه) را به عنوان نقطه ثقل جنگ ترکیبی برجسته میسازد.
🔻محورهای عملیات ترور ادراکی
1⃣توصیه به عدم پاسخ و بیعملی
2⃣پاسخ دادن، یعنی افتادن در دام
3⃣سیاست تهاجمی، عامل تنشها
4⃣خدشه به اقدامات متقابل در برجام
5⃣ممانعت از ادامه اقدامات متقابل
6⃣محاسبه پذیری برای مذاکره مجدد
7⃣لزوم واگذاری مزیتهای تنشآفرین
🔹بنابراین و همزمان با ترور فیزیکی فرماندهان و دانشمندان علمی در جنگ اطلاعاتی و امنیتی، نخبگان و آحاد مردم نیز آماج عملیات ترور ادارکی و شناختیِ جریان نفوذ، غربگرایان و بعضا افراد ناآگاه قرار میگیرند. عملیات ترور ادراکی، ریل گذاری برای انتخابات ۱۴۰۰ ایران و تلاش برای متمایز نشان دادن بایدن از ترامپ را نیز در دستور کار قرار دارد.
🔴 خطر شاه سلطان حسینها
🔹اگر جمهوری اسلامی دچار شاه سلطان حسینها بشود، دچار مدیران و مسئولانی بشود که جرأت و جسارت ندارند؛ در خود احساس قدرت نمیکنند، در مردم خودشان احساس توانائی و قدرت نمیکنند، کار جمهوری اسلامی تمام خواهد بود.
🔹️ آن روزی که شهر اصفهان در دورهی شاه سلطان حسین مورد غارت قرار گرفت و مردم قتل عام شدند و حکومت باعظمت صفوی نابود شد، خیلی از افراد غیور بودند که حاضر بودند مبارزه و مقاومت کنند؛ اما شاه سلطان حسین ضعیف بود.
🔹️بیانات رهبر انقلاب در دیدار اساتید و دانشجویان در دانشگاه علم و صنعت ۱۳۸۷/۰۹/۲۴
دکتر رضا سراج
✳تغییر روشهای ترور از ۴۰ سال پیش تاکنون
▪️شلیک مستقیم به نفر
🔹شلیک مستقیم یکی از اولین روشهای ترور مخصوصا در دهههای ۶۰ و۷۰ بود و منافقین از این شیوه در حذف بسیاری از شخصیتها و ترورهای روزانه خود استفاده میکردند. شهید صیادشیرازی و لاجوردی قربانی این روش از ترور بودند.
▪️بمبگذاری در مراکز مهم
🔹بمبگذاری از وحشیانهترین و البته کارسازترین روشها در حذف دستهجمعی شخصیتها بود. بمبگذاری مقر حزب جمهوری اسلامی و دفتر نخستوزیری از این نوع ترور بودند.
▪️بمبگذاری در موتور
🔹ترور شهید مسعود علیمحمدی دانشمند هستهای در قیطریه تهران توسط همین روش بود: بمب در یک موتورسیکلت به فاصله یک متری از درِ خانه او جاسازی شده بود.
▪️بمبگذاری با چسباندن بسته انفجاری
🔹این شیوه یک بار توسط تروریستها در شهادت مجید شهریاری استفاده شد و با تقویت دوربینهای شهری و اشراف اطلاعاتی دیگر تکرار نشد.
▪️عملیات تروریستی با پهپاد
🔹شهید سردار سلیمانی اولین شخصیت ایرانی بود که با استفاده از پهپاد ترور شد. سه پهپاد آمریکایی در نزدیکی فرودگاه بغداد کاروان حاج قاسم را هدف قرار دادند.
▪️ترور با سلاح اتوماتیک و کنترل از راه دور
🔹شیوه ترور شهید فخریزاده جدیدترین روش در این جنایتها بود. از یک دستگاه تیربار اتوماتیک کنترل از راه دور که در نیسانی نصب شده بود، شلیکهای متعددی به سمت شهید صورت گرفت.
فارس
🔴 دست دشمنان رو شد
🔹محور غربی، عبری با وقوف به شکست سیاست فشار حداکثری آمریکا علیه ایران، طرحی استراتژیک را علیه ج.ا.ا اجرایی نمود که شهادت دانشمند برجستهی هستهای و دفاعی کشورمان، حلقهای از زنجیره آن بود.
🔻طراحی استراتژیک نظام سلطه
🔹فاز اول، ایجاد جنگ روانی- ادراکی از احتمال وقوع حمله نظامی آمریکا به ایران در مدت زمان باقی مانده از دولت ترامپ بود. مرحله دوم این طرح راهبردی، باور پذیر و معتبر ساختن وقوع حمله بود که با تحرکات نظامی و انتقال تجهیزات تهاجی امریکا به منطقه انجام شد. در پاسخ به دو گام ذکر شده، دشمنان باید سیگنال استقبال از مذاکره را از داخل ایران دریافت میکردند که البته ارسال شد. در فاز سوم طراحی استراتژیک، ایران باید تا استقرار دولت بعدی آمریکا (ترامپ/بایدن) در کاخ سفید به سمت بیعملی سوق داده میشد. از این رو تحمیل هزینه به ایران با ترور دانشمند هستهای و دفاعی کشورمان #شهید_محسن_فخری_زاده در دستور کار قرار گرفت. در ادامه این سناریو، همزمان دو مرحله باید اجرایی میشد. از یک سو کشورهای اروپایی باید در تبادل و تعامل دیپلماتیک، ایران را به خویشنداری، بخوانید بیعملی، دعوت میکردند و از سوی دیگر با جنگ ادراکی، اینچنین القاء میکردند که اقدام تروریستی یک دام است تا ایران وادار به اقدام نگردد. سیاستگزاران و کارگزاران این طرح استراتژیک در فاز پایانی بر این انتظار بودند که ایران با بیعملی و دست خالی به میز مذاکره کانالیزه خواهد شد و بناچار مزیتهای راهبردی جدیدی در قبال بازگشت آمریکا به برجام از ایران ستانده میشود.
🔹با رو شدن دست دشمنان، حالا نمایندگان مجلس از قانون اقدام راهبردی در حوزه هستهای رونمایی خواهند کرد تا اولین گام ایران در پاسخ به طراحی استراتژیک دشمنان و محاسبه پذیر ساختن آنان برداشته شود. البته قانون اقدامات راهبردی در مورد درصد و ظرفیت غنیسازی ارونیوم، لغو پروتکل و... تنها بخشی از اقدامات متقابل ایران خواهد بود و الباقی بعدا صدایش درخواهد آمد.
دکتر سراج
✳ اندیشکده بروکینگز:
💢 عربستان سعودی جنگ را در یمن آغاز کرد تا مانع دستیابی ایران به شبه جزیره عربستان مشرف به تنگه های استراتژیک باب المنداب شود. تقریباً شش سال بعد، جنگ این موقعیت را به ایران داده است - بعلاوه باعث ایجاد بدترین فاجعه انسانی در جهان شد. دولت بایدن-هریس باید پایان جنگ را به دو دلیل استراتژیک و انسانی به یک اولویت فوری تبدیل کند.
🔴 تیربار اتوماتیک چیست؟
🔻تیربار اتوماتیک زیرمجموعهای از تسلیحات کنترل از راه دور است که در علوم نظامی تحت عنوان (Weapon Remote Station) یا «جایگاه کنترل از راه دور سلاح» شناخته میشوند
🔹 این جایگاههای کنترل از راه دور غالبا برای کنترل آتش سلاحهای کالیبر سبک و متوسط بر روی انواع سکوهای زمینی ،خودروهای رزمی سبک و حتی خودروهای غیرنظامی نیز قابلیت نصب دارد و در حقیقت یک پایه ثابت شده است که سامانههای اپتیکی شامل هدفگیری و مسافتیاب بر روی آن نصب شده تا پذیرای سلاح مورد نیاز یگان عمل کننده بر روی آن برای کنترل از راه دور باشد.
🔹 از جمله ویژگیهای تیربارهای اتوماتیک، مجهز بودن آنها به دوربینهای هدفگیری در شب و روز است که در کنار کامپیوترهای محاسباتی مانند کامپیوتر محاسبه بالستیک گلوله، به افزایش دقت آنها کمک قابل توجهی میکند. هدایت این تیربارها به صورت کنترل از راه دور و با استفاده از کنسولهای مخصوص صورت میگیرد
🔹مهمترین مزیت استفاده از سامانههای کنترل سلاح از راه دور، کاهش تعداد نفرات درگیر و به دنبال آن کاهش تهدید جانی علیه آنها است؛ از سوی دیگر استفاده از این سامانهها توان درگیری در برد بیشتر با دقت بالاتر و در عین حال غافلگیری را افزایش میدهد