#روایت وارونه؛
پس از چهار ماه معطل کردن
🔹مجلس، چهار ماه معطل دولت شده تا بتواند اجماع سیاسی درباره طرح بازدارنده را فراهم کند؛ و گرنه می توانست مصوبه اخیر را همان چهار ماه قبل تصویب کند.
♦️نظر موافق دولت بدین ترتیب در "ش ع ا م" تامین شده. اما حضرات سیاسی کار، حالا ادعا می کنند اقدام مجلس، در واکنش به انتخاب بایدن بوده و سیاسی است(!) واعظی می گوید دبیرخانه شورای امنیت ملی ممکن است هماهنگی یواشکی با مجلس کرده باشد (!؟)
🔹این فضا سازی دروغ در حالی است که چهار ماه قبل هنوز از نتایج انتخابات آمریکا خبری نبود و حتی محتمل بود ترامپ ابقا شود. بنابراین طرح مجلس ناظر به این که چه کسی در آمریکا رئیس جمهور می شود، نبود
♦️اهتمام مجلس به این بود که توازن تعهدات را به "برجامِ فاقد پشتوانه و یکطرفه شده" برگرداند. این اهتمام، باید آمریکا را ناراحت کند، نه دولت روحانی را که دستش از وعده های برجامی تهی، اما از خسارت پُر است.
محمد ایمانی
💢 اگر ایران انتقام نگیرد باید منتظر چه باشد؟
✍️ روز نامه جـــــوان با تاکید بر لزوم اجرایی کردن وعدههای تهدیدآمیزی که از جانب ایران داده شده، نوشت:
🔻 در یک سال اخیر وقایع ناگواری مانند ترور سردار سلیمانی بهدست آمریکاییها، انفجار در تأسیسات هستهای نطنز و ترور شهید فخریزاده بهدست رژیم صهیونیستی رخ داده و ایران هر بار وعده اقدامات سخت را دادهاست
🔻 مسلماً اگر اقدامات مشخصی در این زمینه صورت نگیرد، اساساً دشمن اعم از آمریکا و اسرائیل برای تهدیدات ایران ارزش چندانی قائل نشده و باید منتظر وارد آوردن ضربات دیگری از جانب آنها بود
🔻 نکته مهم این است که اقدامات انتقامی ایران باید به نحوی باشد که دشمن را ناچار به محاسبه مجدد درباره هزینه و فایده اقداماتش نماید
🔸این امر با اقدامات عادی میسر نیست.
🔺جوزپ بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: ما باید فکر ایرانیها را درک کنیم، چون حق دارند که احساس کنند به آنها خیانت شده و احتمالاً نمیخواهند دوباره با همان کارتها بازی کنند، اما باید منتظر بمانیم!
➕ بنظر میرسد طرف مقابل بعد از اقدام مجلس و تصویب طرح راهبردی اخیر، به این نتیجه رسیده است که دیگر قرار نیست "در" بر همان پاشنهی سابق بچرخد؛ فقط باید امیدوار بود که برخی در داخل (اگر واقعا هدفشان "لغو" تمام تحریمها میباشد) سریع ذوق زده نشوند و دوباره #منافع_ملی را قربانی بازیهای جناحی، سیاسی و انتخاباتیشان نکنند!
#تدبیرم_آرزوست
#مهدی_قاسم_زاده
◀️ زاکانی نماینده مجلس: نمایندگان مجلس قبل، بودجه ۹۸ و ۹۹ را با تخمین غیرواقعی از فروش نفت بستهاند؛ یعنی فروش نفت را چندبرابر رقم واقعی فرض کردهاند. چرا؟ چون معتقد بودند که با این کار، پاسخ دندانشکنی دشمنان میدهند! اما مصارف بودجه را هم، بر اساس همین آمار غیرواقعی بسته و کشور را با کسری نجومی بودجه مواجه کردهاند. یعنی به قصد فریب دشمن، خودشان را هم فریب دادهاند!
💢 دورنمای بحران سیاسی رژیم صهیونیستی؛ آیا کابینه نتانیاهو-گانتس منحل میشود؟
🔻 شکاف و بحران داخلی رژیم صهیونیستی با اظهارات بنی گانتس وزیر جنگ و رئیس حزب آبی سفید به اوج خودرسیده.
🔻 گانتس بار دیگر بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی را به نقض توافق تشکیل دولت ائتلافی متهم کرد.
🔻 گانتس از نتانیاهو به خاطر تعلل در انتصاب پستهای مهم از جمله بازپرس کل پلیس و دادستان کل انتقاد کرد.
🔻 اگر نتانیاهو تا پایان ماه جاری بودجه را تصویب کند، حزب آبی سفید قانون انحلال کنست را باطل خواهد کرد.
🔻 کارشناسان بر این باورند که کابینه ائتلافی رژیم صهیونیستی تا پایان دوره قانونیاش دوام نخواهد آورد.
♦️بند ۵ برجام، دلیل انفجار در نطنز شد
🔹سعید جلیلی: در بند ۵ برجام آمده ایران فعالیتهای هستهای را صرفاً در تأسیسات نطنز انجام دهد تا وقتی که این فعالیتها در یک جا متمرکز شد، عناصر خرابکار خودش را میفرستد و در آنجا خرابکاری صورت میدهند. دیدید که چند وقت پیش این اقدام را انجام دادند.
🔹غربیها میگویند تحقیق و توسعه شما نباید به فوردو برود، چرا؟ چون در زیر زمین است و نمیتوان آن را بمباران کرد. این استدلال دشمن در سال ۲۰۲۰ است.
💢 سايت آمريكايى: ترور فخریزاده توسط اسرائیل، هم ظالمانه بود هم غیر قانونی
✍️ آمریکـن کانسـرواتیـو نوشت:
🔻 این حادثه زشت (ترور شهید فخریزاده) باید به ما یادآوری کند:
🔸 حساسیت نسبت به برنامه هستهای ایران واقعا چقدر پوچ است
🔸 تخمین زده میشود اسرائیل دویست کلاهک هستهای در زرادخانه خود داشته باشد و آمریکا نیز یکی از دو کشوری است که بیشترین تعداد سلاحهای هستهای را در جهان دارد، در مقابل ایران هیچ چیزی مانند برنامه ساخت سلاح هستهای نداشته و هرگز سلاح هستهای هم نداشته است
🔸 علیرغم آنچه ممکن است طی هفته گذشته از اخبار اشتباه غربی شنیده باشید، (شهید) فخریزاده
"پدر بمب ایران" نبود زیرا چنین چیزی تاکنون وجود نداشته است
🔸 قتل دانشمندان ایرانی علاوه بر غیرقانونی بودن و ظالمانه بودن، دستیابی به یک عامل بازدارنده هستهای را بیشتر مورد توجه رهبران ایران قرار میدهد تا اینکه کمتر کند
🔸 این ترور، حملهای ظالمانه و غیرموجه بود و دولت اسرائیل که آن را انجام داده مقصر در حمایت از تروریسم است.
⛔️بازی خطرناک با امنیت ملی؛
⏪روحانی کدام پالس را به تیم B داد؟
♦️آقای روحانی و اطرافیانش، ظرف یک هفته اخیر، دو پیام غلط به آمریکا و رژیم صهیونیستی دادند. آنها با تاکید بر این که اسرائیل، بانی ترور شهید فخری زاده است، ادعا کردند این ترور برای بر هم زدن مذاکرات محتمل با دولت بعدی آمریکا بوده و ما با گرفتن انتقام، در تله اسرائیل و ترامپ نمی افتیم(!)
🔹پیغام خطرناکی که به جنایتکاران صهیونیست داده شد، این بود که جنایت شان بی هزینه خواهد ماند و مجازات نخواهند شد! بدتر از این نمی شد رژیم تروریست اسرائیل را تشویق، و به جنایت جدید تحریک کرد.
♦️یک هفته از ترور"پدر برنامه هسته ای" و مدیر برجسته دفاعی ایران می گذرد و در این مدت، بایدن و تیمش کمترین اعتراضی نکرده اند. و حال آن که اگر گزاره تیم روحانی درباره اشتیاق دموکرات ها به مذاکره با ایران درست بود، آنها باید اقدام صهیونیست ها (یا دست کم، خود جنایت) را محکوم می کردند.
🔹واقعیت این است که بایدن، عجله ای برای بازگشت به برجام ندارد؛ چه این که روحانی را فاقد کمترین خط قرمز می بیند و کسی که این چنین فاقد پرستیژ باشد، هر زمان و هر جا که لازم باشد، می شود پای مذاکره آورد و خواسته خود را دیکته کرد.
♦️قطعا مذاکره مجدد، به خاطر لگدمال شدن برجام و ترور شهیدان سلیمانی و فخری زاده متنفی است. اما اگر بر فرض محال، نظام بنای بر مذاکره دوباره را هم داشت، ارسال کنندگان روزانه پالس "مذاکره به هر قیمت"، در واقع مذاکره را تهی از معنا و محتوا کرده، و دریچه تهدید را به روی کشور گشوده اند.
🔹تعمد به جدا کردن حساب دموکرات ها از ترامپ و اسرائیل در ماجرای اخیر، در حالی است که ترور چهار دانشمند و فعال هسته ای کشورمان (شهیدان علی محمدی، شهریاری، احمدی روشن و رضایی نژاد) در دولت دموکرات ها انجام شد و بایدن، معاون اوباما بود.
♦️بایدن به تصریح خودش، به شدت صهیونیست است، چنان که گفته؛ اگر اسرائیل نبود، باید هزینه می پرداختیم و آن را تاسیس می کردیم. بایدن و بنامین نتانیاهو، همان تیم "B" هستند که ظریف ادعایش را داشت. بایدن با نتانیاهو هماهنگ می کند، نه با روحانی . در مذاکرات برجام، دموکرات ها قبل و بعد از هر مذاکره با تل آویو هماهنگ می کردند.
🔹اتفاق مشکوک دیگر، اصرار روحانی و ظریف و آشنا بر جناحی کردنِ موضوع مرتبط با امنیت ملی است. آنها در حالی که توپ در زمین دشمن است، مطالبه "مجازات تروریست ها" یا "توازن در اجرای برجام" را به رقابت های سیاسی و انتخابات نسبت می دهند. بنابراین غرب را از موضع اتهام، به موضع طلبکاری می کشانند!
♦️همه اینها، سر جای خود محفوظ. اما دشمن، باهوش تر از آن است که تصور کند نظام هم به اندازه برخی افراد سیاست زده، منفعل است. متهمان جنایت، یقین دارند به واسطه دستان قدرتمند نظام در منطقه، مجازات پشیمان کننده ای خواهند دید.
✍محمد ایمانی
✨جنگ نخواهد شد؛ اما مقابله به مثل نکنیم، ترورها و ضربات نقطهای ادامه خواهد یافت
🔹کسانی که مسائل آمریکا را دنبال میکنند، نیک میدانند آنچه رژیم آمریکا در حوزه روابط خارجیاش انجام میدهد یا به اجرا در میآورد، نظریات و خط مشیهایی است که ابتدا در تعدادی اندیشکده امنیتی شناخته شده تدوین میشود. مورد مشهور و متاخر که به ایران ارتباط پیدا میکند نیز، تدوین بخشهایی اساسی از متن برجام توسط اندیشکده ICG چهارده ماه پیش از توافق است که حتی برای جانمایی سانتریفیوژها در سالن B نطنز نیز برنامهریزی کرده بود و این موارد عینا در برجام آمد.
🔹این ایام بخصوص پس از ترور شهید فخریزاده، پرسشهایی مطرح است که آیا این ترور صرفا توسط موساد انجام شده یا در ادامه پروژهای است که با ترور حاج قاسم آغاز شد و لذا نباید از نقش رژیم آمریکا در این ماجرا چشم پوشید؟ یا اینکه آیا آمریکا دست به حمله نظامی علیه ایران خواهد زد یا خیر؟
🔹با مروری بر ادبیات اندیشکدههای امنیتی آمریکا و تجارب کسب شده از دولت بوش به این سو، میتوان به پاسخهای روشنی به این سوالات رسید.
🔹نکته اول درباره حمله نظامی است. راقم این سطور معتقد است آمریکا در دوره جرج بوش بیش از هر زمان دیگری به حمله نظامی به ایران فکر میکرد و حتی برای آن برنامهریزیهای اولیه را نیز انجام داده بود. اما برگزاری مانور "چالش هزاره" در سال ۲۰۰۲ با هزینه گزاف ۲۵۰ میلیون دلار برای شبیهسازی حمله به ایران و شکست مفتضحانه این مانور - که مرگ ۲۰هزار نیروی آمریکایی طی درگیری واقعی برآورد شد- دولت بوش را از حمله منصرف ساخت.
🔹در دوره باراک اوباما، برآورد حاکمیت آمریکا این بود که به دلایل متعدد، این رژیم امکان حمله نظامی علیه ایران را ندارد و باید به دنبال ابزاهای جایگزین برای ضربهزدن به ایران باشد. آنچه در سال ۲۰۱۶ در گزارش موسسه رند تحت عنوان "قدرت اعمال فشار" آمد و تحریم مالی را جایگزین حمله نظامی خواند، در واقع تجربه دولت اوباما را تبدیل به یک نظریه تهاجم غیرسخت کرد تا در دولت ترامپ نیز تداوم یابد.
🔹از اوایل دوره ترامپ، مفهومی در ادبیات اندیشکدههای امنیتی آمریکا پردازش شد که برخی آن را Measures Short of War یا اقداماتی پایینتر از آستانه جنگ خواندند و برخی دیگر Gray Zone Strategy یا استراتژی منطقه خاکستری. مراد از این مفهوم این بود که سه کشور ایران، چین و روسیه در حال وارد آوردن آسیبهایی به منافع آمریکا هستند که پایین تر از آستانه لازم برای آغاز یک جنگ تمام عیار (All-out War) توسط واشنگتن است. اما چون آمریکا سیاستش این است که یا دست به حمله نظامی بزند، یا از درگیری پرهیز کند، در برابر این ضربات منفعل شده است. لذا پیشنهاد کردند که واشنگتن شان و شئون ابرقدرتی را کنار بگذارد و دست به ترور و خرابکاری و ضربات نقطهای بزند؛ یعنی یک جنگ نامتقارن علیه ایران آغاز کند. پس از شهادت حاج قاسم، یکی از این اندیشکدهها این ترور را در چارچوب این سیاست جدید، یک عملیات موفق ارزیابی کرد و توصیه به تداوم آن نمود. میتوانید در لینک زیر بخوانید:
https://www.washingtoninstitute.org/policy-analysis/view/operating-in-the-gray-zone-countering-irans-asymmetric-way-of-war
🔹در یک جمعبندی باید گفت آمریکا به هیچ وجه توان و امکان حمله نظامی به ایران را ندارد و حتی به آن فکر هم نمیکند. اما وارد یک جنگ نامتقارن علیه ایران شده و ترورها و خرابکاریهایی که از خط آستانه ایران برای آغاز یک جنگ نگذرد، قطعا ادامه خواهد داد. در این بازی، طبیعی است که از جریان عبری-عربی همسو نیز استفاده شود. لذا باید گفت ترور شهید فخری زاده چه توسط عوامل موساد صورت گرفته باشد چه توسط منافقین و چه توسط سرویسهای عربی، باید آن را در چارچوب استراتژی کلان آمریکا برای جنگ نامتقارن با ایران دید. فلذا هرچند به تعبیر سید حسن نصرالله حتما سر امثال ترامپ و نتانیاهو به اندازه بند کفش حاج قاسم و شهید فخریزاده ارزش ندارند، اما اگر ما دست به اقدامات متقابلی که از نظر عرف بینالمللی همسطح شناخته میشوند، نزنیم، باید منتظر ادامه تروها و خرابکاریها و بلکه افزایش پلکانی آنها از نظر حجم و اهمیت باشیم.
جبرائیلی
هدایت شده از قرارگاه سایبری عمار
💢تذکر شدید اللحن دولت به سخنگوی وزارت خارجه
🔹🔸شنیده شده برخی از نزدیکان روحانی به سخنگوی وزارت خارجه سعید خطیب زاده به علت بیان این مطلب که "ایران به مذاکره با آمریکا فکر نمی کند" تذکر شدید اللحنی داده اند.
♦️این تذکر که به دستور شخص روحانی و به واسطه نزدیکان وی ابلاغ شده است در حقیقت به علت عدم ارسال سیگنال غلط از سوی وزارت خارجه مبنی بر عدم مذاکره با آمریکا بوده است.
♦️دولت بسیار متمایل است با ارسال سیگنال ها مثبت تمایل خود برای مذاکره با آمریکا را اعلام کند.
✅ #قرارگاه_سایبری_عمار
🆔 @amarha
هدایت شده از قرارگاه سایبری عمار
💢وقاحت وزیر اطلاعات #رژیم_صهیونیستی در واکنش به #ترور شهید #فخریزاده/ "دانشمندان #هستهای ایران آرام نمیخوابند"
🔹🔸وزیر اطلاعات رژیم صهیونیستی اعتراف کرد که این رژیم شهید فخریزاده را شناسایی و سپس #تعقیب کرده و مدعی شد که فهمیدهاند که وی در حال انجام چه کارهایی است.
وی افزود:
♦️به نظر من #دانشمندان هسته ای ایران با آرامش نمیخوابند ، آن ها می دانند که اتفاقات این هفته ممکن است برای هر یک از آنها رخ بدهد.
🆔 @amarha
هدایت شده از معیار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌀#کلیپ
🎥 سخنرانی امام خمینی (ره) مبنی بر آب و برق
🌐 پاسخ دقیق به #شبههای که ۳ دهه از آن میگذرد.
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🆔 @salehinrasad
اروپا: خیانت از ما؛ امتیاز از ایران!
🔹جوزب بورل (مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا) در گفت و گو با یورو نیوز تصریح کرد: "ایرانیها حق دارند احساس کنند در برجام به آنها خیانت شده است و احتمالاً نمی خواهند دوباره با همان کارتها بازی کنند".
♦️با وجود این اعتراف، هایکو ماس وزیر خارجه آلمان به اشپیگل گفت: "بازگشت به توافق قبلی کافی نیست. برجام بايد با توافقى وسيع تر و جامع تر جايگزين شود. ما انتظارات روشنی از ایران داریم: نبود سلاح هستهای و همچنین نبود هیچ برنامه موشک بالستیک که منطقه را تهدید میکند. ایران همچنین باید نقش دیگری در منطقه بازی کند".
🔹چه کسانی اروپایی های عهد شکن را چنین گستاخ و طلبکار کرده اند؟ روحانی و ظریف و واعظی و ربیعی و آشنا، چرا به جای این که در مقابل عهدشکنان برجام بایستند، در داخل دو دستگی ایجاد، و به تعبیر شهید سلیمانی برای دشمن کوچه باز می کنند.
محمد ایمانی
🛑 وزیر خارجه سعودی: از بایدن میخواهیم جلوی ایران را بگیرد
🔹فیصل بنفرحان وزیر خارجه سعودی با بیان اتهامات تکراری علیه جمهوری اسلامی ایران، از جو بایدن رئیسجمهور منتخب آمریکا خواست تا مقابل ایران بایستد.
# اولین واکنش بایدن به شهادت شهید فخری زاده/مذاکره دشوار خواهد بود!
@secret_file
🔻جو بایدن:
🔹سخت است که بگویم ترور اخیر (ترور شهید فخری زاده) تا چه اندازه معادلات ما با ایران را دشوار می کند.
🔹 نقطه پایانی این است که ما به ایران اجازه دستیابی به تسلیحات اتمی ندهیم. ترامپ از توافق خارج شد تا چیز سختتری بهدست بیاورد، اما چه کاری انجام دادند؟
🔹 دولت ترامپ توانمندی ایران برای داشتن مواد اتمی را افزایش داد. ایرانیها در حال حرکت به سمت توانایی داشتن میزان کافی مواد برای ساخت سلاح اتمی هستند. و البته مسئله موشکی هم که هست.
🔹 با تمام این چیزها، بهنظرم تعامل با ایران بسیار سخت خواهد بود. اما یک چیز را میدانم. ما به تنهایی نمیتوانیم این کار را انجام دهیم. به همین دلیل است که باید بخشی از گروه بزرگتری باشیم تا نه تنها با ایران بلکه با روسیه و چین و بسیاری از مسائل دیگر مقابله کنیم.
🔴خطر شاه سلطان حسینها
🔹پس از مرگ شاه سلیمان، از بین حسین میرزا نماد بیعملی و انفعال و میرزا مرتضی نماد تعالی و افتخار، گزینه اول انتخاب شد و با انتصاب وی به عنوان نهمین پادشاه صفوی، مسیر تاریخ به سوی هرج و مرج در کشور سوق پیدا کرد.
🔹جلوس حسین میرزای ضعیف النفس بر تخت شاهی و احاطه وی توسط مشاوران و وزیران بیکفایت، باعث به هم ریختگی اوضاع داخلی کشور شد و ایران در هرج و مرج فرو رفت؛ به صورتی که «ازبکان» و «ابدالیهای افغان» از خراسان و کرمان سر در آوردند و «لزگیها» پایتخت شیروان را تصرف کردند.
انتخاب شاهی ترسو و بهم ریختگی اوضاع داخلی ایران، بیگانگان را از نابسامانی کشور و ضعف صفویه آگاه ساخت و امیراتوری روسیه به رهبری «پطر کبیر» در شمال، «سلطان محمد عثمانی» در غرب و کشورهای استعمارگر اروپایی از جمله انگلیس را در جنوب به طمع وا داشت. در میان شورشهای داخلی، طغیان «محمود افغان»، خانمان برانداز شد. وی که با پادشاه و امرائی بیاراده، مقهور و سست عنصر روبرو بود؛ پس از فتح کرمان با یست و پنج هزار جنگجوی افغان، به سوی اصفهان حرکت کرد. شاه سلطان حسین خواست او را با پانزده هزار تومان منصرف کند، اما محمود افغان پیشنهاد شاه بزدل را نپذیرفت.
🔹محمود پس از تسخیر «فرحآباد» و «جلفا» اصفهان را محاصر کرد. مردم اصفهان علیرغم اینکه دچار قحطی و مرگ و میر شده بودند گروهی از قشون افغان را کشتند و شاه و درباره را نیز به جنگ ترغیب کردند. اما وزیران خود فروخته که وعده مقام و منصب دریافت کرده بودند مانع از مقابله با قشون افغانها شدند و حتی یکی از امیرانی که از خود رشادت نشان داده بود را نیز مسموم کردند. سرانجام و در حالی که هفت ماه از محاصر اصفهان میگذشت؛ شاه سلطان حسین ذلیلانه به اردوی محمود افغان رفت و وی را به عنوان فرزند خود خطاب کرد. سپس با دست خود تاج سلطنت را از سر برداشت و بر سر محمود افغان نهاد. فردای آن روز محمود با قشون خود وارد اصفهان شد و شهر را به تصرف در آورد و بر اریکه سلطنت صفوی جلوس کرد. دو سال پس از تحویل حکومت به محمود افغان، وی در یک روز تمام شاهزادگان صفوی را سر برید و شاه سلطان حسین نیز نظارهگر این صحنه بود.
🔹باید از تاریخ عبرت گرفت؛ شاه سلطان حسینهای بیعمل، ترسو و اشرافی باعث بیثباتی، ناامنی و زیادهخواهی روزافزون دشمنان خواهند شد.
دکتر رضا سراج
🔴 #قانون_مجلس|حمله به هندسه ذهنی دشمن
🔻 قانون «اقدام راهبردی برای لغو تحریم ها و صیانت از منافع ملت ایران» در چهارچوب یک نقشه راه محاسبه شده از حیث فنی، حقوقی و سیاسی طراحی گردیده تا با ایجاد هزینه برای دشمن نسبت به بدعهدیهای آنان پاسخ درون برجامی معتبر و واقعی داده شود. در این خصوص:
1⃣ این قانون در راستای تامین منافع ملی جمهوری اسلامی مبتنی بر شروط ۹ گانه مقام معظم رهبری در مواجهه با توافق هستهای تنظیم شده است.
2⃣ این اقدام پاسخی عملیاتی و واقعی به برآورد دشمن است که میپندارد به دلیل چسبندگی بیش از حد بخشی از تصمیمگیران نظام نسبت به برجام، جمهوری اسلامی حاضر نیست یا از اساس توان پاسخگویی بیشتری را در مقابل تعهدناپذیری آنان ندارد.
3⃣ این طرح آشکار منتقل کننده این پیام به طرف بدعهد است که جمهوری اسلامی برجام را نه بعنوان یک توافق یک طرفه، بلکه یک توافق متوازن میخواهد و اگر قرار است طرف مقابل همچنان به بدعهدی خود ادامه دهد و فشار را در سقف نگه دارد، راهبرد جمهوری اسلامی متوازن سازی برجام از طریق کاهش تعهدات خود است. این قانون عملاً با هدف وادار کردن غرب به انجام تعهدات خود برای برداشتن تحریم های پیش روی ملت ایران صورت گرفته است.
4⃣ این طرح با حمله به هندسه ذهنی دشمن، محاسبات آنان برای پروژه «نرمالیزه کردن ایران» را کاملاً دگرگون میکند؛ چراکه میان اروپا و آمریکا توافق شده است که ایران را در یک مسیر کانالیزه شده با شدیدترین فشارهای بیسابقه قرار دهند تا در انتها جمهوری اسلامی وادار به مذاکره بر سر مولفههای امنیت ملی خود آنهم در موقعیت ضعف شود.
🔻اکنون غرب باید تصمیم بگیرد یا به تعهدات درون برجامی خود عمل کند یا در غیر این صورت جمهوری اسلامی مسیری را انتخاب کرده که منافع خود را از برنامه صلحآمیز هستهای در پس کاهش تعهدات برجامی و توسعه بخشهای فنی در این حوزه دنبال خواهد کرد. بیشک یک موضوع دیگر هم برای دشمن خسارت بار خواهد بود و اینکه جمهوری اسلامی به خوبی میداند که فشارهای دشمن به سقف رسیده و ابزاری برای فشار مضاعف بر ایران دیگر باقی نمانده است؛ به عبارتی در انتهای این طرح راهبردی وضع از این بدتر نخواهد شد، بلکه بهتر نیز میگردد.
🖌 #احمد_بنافی
♦️احضار «عیسی کلانتری» به دادسرای کارکنان دولت
🔹در پی انتشار اظهارات توهین آمیز عیسی کلانتری معاون رییس جمهور و رییس سازمان حفاظت از محیط زیست در خصوص حضرت امام(ره) و ریشههای انقلاب اسلامی در مصاحبه با رسانههای مجازی، کلانتری به شعبه هفتم دادسرای کارکنان دولت احضار و در خصوص توهین به بنیانگذار انقلاب اسلامی تفهیم اتهام گردید و با قرار تامین آزاد شد.
🔹اظهارات موهن و نسنجیده عیسی کلانتری موجب واکنش دوستداران انقلاب اسلامی و حضرت امام(ره) گردید و اعتراضات جدی را بوجود آورد که خواستار پیگیری این موضوع از سوی قوه قضاییه شده بودند.
#محرمانه
چرا صدا و سیما اجازه میدهد تبلیغات غیرقانونی «بایا» تلویزیون رو ببلعد؟!
@secret_file
🔹ابراهیم ابراهیم بای سلامی (مدیرعامل و رئیس هیات مدیره شرکت دانش پارسیان) مالکیت "بایا" را برعهده دارد. شرکتی که سال ۹۷ در روز صنعت و معدن به عنوان یکی از شرکتهای برتر حوزه نرمافزار معرفی و توسط محمد شریعتمداری(وزیر دولت روحانی) از آن تقدیر شد.
🔹مالک "بایا" برادر غلامحیدر ابراهیمبای سلامی از نمایندگان مجلس ششم است که نام او در ننگنامه معروف به جام زهر ۲ ثبت شده است. خاندان ابراهیم بای سلامی در دهها شرکت سابقه مدیرعاملی و ریاست هیات مدیره دارند.
🔹هزینه ثبت نام در "بایا" ۳۰۰ هزار تومان است که البته در روزهای توام با تبلیغات سرسامآور، تخفیف ۵۰ درصدی اعلام شده است.
ظاهرا تاکنون ۸۰۰ هزار نفر برای ثبت نام اقدام کردهاند که با یک حساب ساده عدد نجومی حاصله به دست میآید.
👌 #تازه تبعات امنیتی جمع آوری اطلاعات مشاغل تولیدی و ..... بماند.....
⛔️ خروج ۷۰۰ میلیون دلار از کشوری که ده نوع اقلیم را در خود دارد/پشت پرده امضاهای طلایی دست های قدرت در واردات
🔹 ایران از ۱۱ اقلیم دنیا، ۱۰ اقلیم را داراست و به همین دلیل آن را کشوری ۴ فصل میدانند که در هر ماه و فصل از سال میتوان محصولات متنوع کشاورزی را در جای جای آن تولید کرد و حالا در سخت ترین سال اقتصادی ایران شاهد خروج ۷۰۰ میلیون ارز از کشور برای میوه های گرمسیری بودیم.
💢 احتمال ایجاد توافقی بزرگ و راهبردی بین عربستان و قطر قوت گرفته است
🔻 برخی منابع آگاه گزارش دادند، عربستان و قطر با میانجیگریهای دولت آمریکا به قرارداد اولیهای برای پایان یافتن بحران میان خود که بیش از سه سال ادامه دارد، نزدیک شدهاند.
🔻 یکی از این منابع به خبرگزاری بلومبرگ آمریکا اعلام کرد: این قرارداد شامل حال سه کشور دیگر که در ژوئن 2017 قطع روابط خود با قطر را اعلام کردند یعنی مصر، امارات و بحرین نمیشود.
🔻 یک منبع دیگر اظهار کرد: توافقی گستردهتر (میان دو طرف) به دلیل برطرف نشدن برخی مشکلات موجود از جمله روابط دوحه با تهران، هنوز دور از دسترس است.
🔻 بلومبرگ در ادامه تاکید کرد: این موفقیت احتمالی پس از ماهها تلاشهای دیپلماتیک بیوقفه با میانجیگری کویت حاصل میشود که پس از حرکت آخر جارد کوشنر، داماد دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا و فرستاده او به خاورمیانه یعنی سفرش به منطقه خلیج فارس در هفته جاری نتیجه داد.
🔻 به گفته این دو منبع بلومبرگ، نزدیک شدن روابط میان ریاض و دوحه احتمالا شامل بازگشایی آسمان و مرزهای زمینی، پایان جنگ رسانهای و دیگر اقدامات جهت اعتمادسازی در چارچوب طرحی دقیق برای بازسازی تدریجی روابط خواهد بود.
🔻برخی دیپلماتها و تحلیلگران معتقدند، عربستان و امارات نیروی محرکه پشت ماجرای تحریم قطر بودند که به تقسیم منطقه و تغییر مسیر سفرهای هوایی و ایجاد مشکل در تجارت و فعالیتها منجر شد. در این میان هم امارات بیش از همه با ازسرگیری روابط با قطر مخالف بود زیرا ترجیح میداد ضمن هشدار نسبت به آغاز هر گونه تنشی با ایران، تمرکز خود را بر ایجاد روابط با رژیم صهیونیستی بگذارد.
🔻 همچنین به گفته این دیپلماتها و تحلیلگران، از طرفی عربستان بابت نتیجه کاهش فشارهای آمریکا بر ایران با روی کار آمدن دولت دموکرات جو بایدن نگران است و این مساله زیرساختهای نفتی عربستان را به خطر خواهد انداخت، همچنین اختلافنظرهای عربستان با همپیمانش در مورد سیاستهای اوپک رو به افزایش هستند.
🔻 یکی از پژوهشگران مسایل خاورمیانه در موسسه "بیکر" وابسته به دانشگاه "رایس" آمریکا گفت: شوک حاصل از حملات (به تاسیسات آرامکو) و نبود پاسخ صریحی از طرف آمریکا به این حملات منجر به این نتیجهگیری دیرهنگام شد که خطر واقعی علیه امنیت عربستان نه از سمت دوحه بلکه فقط از سوی برخی دیگر از بازیگران موثر منطقه وجود دارد.
⭕️ اسرائیل چقدر انتقام ترور شهید فخری زاده را جدی گرفته است؟!
✍️گزاره قطعی که از جامعه تحلیلی امنیتی کشور میتوان استخراج کرد این است که ایران در صورت عدم موفق شدن معتبر سازی انتقام ترور شهید فخری زاده باید منتظر جسارت بیشتر رژیم صهیونیستی باشد.
👈در این میان این سوال مهم و اساسی پیش میآید که « اسرائیل چقدر انتقام ترور شهید فخری زاده را جدی گرفته است؟!»
1️⃣ فرماندهان نظامی ایران در موضعگیریهای جدی خود تلاش کردند که رژیم صهیونیستی اظهارات برخی مقامات دولتی را که سیاست صبوری و امید به مذاکره را به خارج از کشور تداعی می کرد، مبنای محاسبات خود برای مابعد از ترور شهید فخری زاده قرار ندهد.
2️⃣ محاسبات آمریکاییها برای صهیونیستها در اینگونه حوادث بسیار مهم است. موضع امریکاییها در قبال ترور شهید فخری زاده بسیار مشخص و جالب توجه است، آنها در رسانههای خود، رژیم صهیونیستی را مسئول مستقیم ترور معرفی کرده و اصرار دارند که ایران آنها را شریک این ترور نداند. آمریکاییها معتقدند انتقام ایران قطعی است و فقط دریاره زمان انتقام اختلاف نظر دارند. همچنانکه الیوت آبرامز، نماینده ویژه دولت آمریکا در امور ایران که خود متخصص ارشد طراحیهای عملیات های اطلاعاتی محسوب میشود، انتقام قطعی ایران را فرض دانسته ولی در باره زمان آن گفته که قبل از تحلیف ریاست جمهوری دور جدید در آمریکا نخواهد بود. آمریکاییها برای مصون ماندن از انتقام ایران در آستانه سالگرد شهید سلیمانی، کارکنان خود در عراق را به طرز کم سابقهای کاهش دادهاند و حتی حاضر به بیان آمار کاهش کارکنان سفارت خود نیز نشده ولی از شواهد بر میآیید که سفیر آمریکا به عنوان نماد! به همراه تعداد محدودی کارمند در چندماه آینده در بغداد باقی خواهد ماند. نیروهای نظامی آمریکا همچنین در افغانستان نیز قبل از دوران ریاست جمهوری ترامپ، کاهش چشمگیری پیدا خواهند کرد.
3️⃣ اما در اسرائیل مباحث پساترور شهید فخری زاده قابل توجه است. به نظر میرسد که مقامات صهیونیستی بعد از چند روز جنگ تبلیغاتی با محوریت تاییدیههای تلویجی در دست داشتن در ترور منطقه آبسرد، تلاش میکنند که وارد مرحله ایمنسازی سریع خود در برابر انتقام ایران شوند. مشکل مقامات امنیتی اسرائیل در برابر مواجه با انتقام ایران، جغرافیای وسیعی است که ایران برای زدن اهداف صهیونیستی در اختیار دارد. نهادهای امنیتی اسرائیل، تاکنون کشورهای همچون گرجستان، آذربایجان، ترکیه، امارات و بحرین و حتی نقاطی از آفریقا را از جمله مناطقی دانسته که ایران میتواند ضربات سختی به اهداف صهیونیستی بزند. این در حالیست که شرایط قرمز امنیتی برای صهوینیستها در برخی کشورها به قدری سخت شده که گبی اشکنازی، وزیر امور خارجه صهوینستی سفر رسمی و مهم خود به بحرین را از ترس انتقام ایران منتفی کرده است. وزارت خارجه اسرائیل همچنین در بیانیهای رسمی تاکید کرده که با توجه به سوابق توانمندی ایران در اجرای عملیاتهای موفق در خارج از ایران، کلیه نقاط تجاری، توریستی، گردشگری و هتلها میتواند نقاط ناامنی برای مقامات صهیونیتسی تا اطلاع ثانوی باشد. به همین دلیل است که یوئل گوزانسکی مقام سابق امنیتی رژیم صهیونیستی که سالها درباره ایران مسئولیت امنیتی داشته، گفته است که دوران جدید امنیتی برای اسرائیل یک کابوس خواهد بود، چون ایران واقعا به دنبال انتقام است. مقامات امنیتی رژیم صهیونیتسی دو مشکل دیگر نیز برای ایمن ماندن از انتقام سخت ایران مطرح می کنند. مشکل اول آن است که میگویند نمیدانند ایران چگونه انتقام خواهد گرفت و دوم اینکه پاسخ این سوال را هم نمی دانند که ایران خودش مستقیم انتقام خواهد گرفت یا یکی از گروههای نیابتی ایران در منطقه انتقام را عملی خواهد کرد.
4️⃣ ایران باید همچنان معتبر سازی انتقام ترور شهید فخریزاده را ادامه دهد ولی باید این ملاحظه را نیز در نظر داشته باشد که زمان و سطح انتقام برای معتبرسازی همیشگی اراده انتقام ایران از دشمنانش برای آینده بسیار مهم میباشد.
مهدی جهان تیغی
تو دهنی دبیرخانه
♦️بیانیه دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی در تایید مصوبه ضد تحریمی مجلس و تاکید بر هماهنگی میان مجلس و شورا، تودهنی محکم به امثال واعظی، آشنا و... انبوهی از سیاست بازانی است که در این چند روز ادعا کردند اقدام مجلس، غیر قانونی و در تقابل با نظر شوراست؛
🔹همچنین ادعای واعظی درباره بی اهمیت نشان دادن دبیرخانه شورا، در حالی است که آقای روحانی قریب دو دهه دبیر همین دبیرخانه بوده و با همین سمت در سال های 82 تا 84 با تروئیکای اروپایی مذاکره کرده است.
♦️حضرات نشان دادند نه تنها سایر قوا و دستگاه ها را قبول ندارند، بلکه می خواستند از نام "ش ع ا م" هم سوء استفاده کنند. نشان دادند اگر بتوانند، در زمینه خودسری و خودکامگی و عوام فریبی و تحریف، چیزی کم نمی گذارند
محمد ایمانی