💠محمدجواد ظریف:
🔹بر اساس برجام ما پروتکل الحاقی را بدون تصویب در مجلس، بصورت داوطلبانه اجرا کردیم
🔹طبق قانون مجلس، تصمیم گرفته شده که این اجرای داوطلبانه متوقف شود
🔹با درخواستی که آقای گروسی انجام دادند ما با ایشان مشورت خواهیم کرد و این اتفاق صورت خواهد گرفت
🔹رسما به آژانس اعلام شده که از ۲۳ فوریه (۵ اسفند) اقدامات داوطلبانه ما متوقف خواهد شد اما نظارت آژانس ادامه پیدا خواهد کرد
🔴 #سرخط_تحلیلے| از مشارکت حداکثری تا پایان وعده درمانی
🔻 رهبر معظم انقلاب(۲۹بهمن۹۹):
1⃣ #راهبرد_مشارکت_حداکثری: «وقتی مردم در انتخابات شرکت کنند و شور انقلابی خودشان را نشان بدهند، این موجب امنیت کشور می شود. این موجب پس زدن دشمنان می شود، طمع کشور را در دشمن کم می کند. انتخابات هر چه که پرشور تر هر چه که با اقبال عمومی مردم بیشتر همراه باشد، اثرات و منافعش برای کشور، برای خود مردم بیشتر خواهد بود»
2⃣ #راز_پیشرفت: هر جا انقلابی عمل نکردیم، عقب مانده ایم
3⃣ #پایان_وعده_درمانی: « من میخواهم امروز فقط همین یک کلمه را درباره برجام بگویم. حرف و وعده خوب خیلی شنیدیم. این دفعه فقط عمل»
هدایت شده از آنتی نفوذ
@Mohsen5541
⛔️"جبهه اصلاح طلبان ایران اسلامی" پس از حذف رسمی پسوند #اسلامی، با عنوان جدید "جبهه اصلاح طلبان ایران" (اعلامی به کمیسیون ماده ۱۰ احزاب) هم پیمان با گروه نهضت آزادی "مطرود امام"، برای تجدید پیمان با آرمانهای امام در حسینیه جماران (منزل امام) تشکیل جلسه دادند!
۲/
ابتدای جلسه، "جواد امام" پدر "عاطفه امام" (صاحب مشهورترین صحنه سازی دروغین در فتنه ۸۸)، به ادعای #حذف نام امام از قطعنامه پایانی مراسم ۲۲ بهمن و ادعای حذف تصویر یادگار یادگار امام از سیما واکنش منفی نشان داد!
✍️ مالک شریعتی نیاسر
📡کانال آنتی نفوذ قم
https://eitaa.com/antinofoozeqom
احیانا برخی ساده اندیشی های تحریف آمیز است. مهلت آمریکا (و سه دولت اروپایی) تمام شده. برجام، آغاز راستی آزمایی درباره آنها نبود، بلکه آخرین و پر حوصله ترین راستی آزمایی ها بود.
🔹بازی فریب از طریق واسطه ها نیز، پس از سه سال پشت هم اندازی، به حد اشباع رسیده و امکان تداوم ندارد. از سوئیس، عمان و قطر تا اتریش و فرانسه و ژاپن، دانسته و ندانسته، واسطه گری کردند تا آمریکا و تروئیکای اروپایی، وعده بفروشند و زمان بخرند؛ بلکه نقشه مسمومِ به زانو درآوردن ایران عملی شود.
🔹آمریکا و اروپا ثابت کردند صداقت ندارند. هفتهنامه فرانسوی "اکسپرس" اخیرا از قول "برونو ترتره" (معاون مؤسسه تحقیقات راهبردی پاریس) فاش کرد:
🔻"هدف غرب از دعوت به مذاکرات جدید همانند مذاکرات برجام، فقط به دست آوردن وقت برای مهار ایران بوده و نه رسیدن به توافق.
🔻هدف از امضای توافق در سال ٢٠١٥، به دست آوردن زمان جهت کُند و مهار کردن فعالیت های اتمی ایران بود. امروز نیز همین هدف، از نو در دستور کار قرار گرفته.
🔻بهرغم پایان یافتن دوره ترامپ، غرب حاضر نیست به شش سال پیش بازگردد. برنامه اتمی توسعه پیدا کرده و ایران، به مهارت های تازه دست یافته .
🔻بعید است بتوان ایران را به چشم پوشی از پیشرفتهای خود واداشت. با این حال، امروز نیز هدف کشور های غربی فقط خریدن زمان است. (اما) هیچ شانسی برای توافقی گسترده تر که برنامۀ موشکی و فعالیت های ایران در منطقه را محدود کند، وجود ندارد".
🔹تیرهای مسموم تحریم های فلج کننده اوباما و فشار حداکثری ترامپ تمام شد؛ اما ایران از پا نیفتاد و همین، دشمنان را درمانده و نگران کرده است. اگر آخرین تهدید و فریب ها اثر نکند، سازمان تحریم فرو خواهد پاشید و ایران، واکسینه خواهد شد.
🔹این، برای غرب سرسام آور است؛ به ویژه که حصار تحریم های هسته ای هم با موفقیت در حال شکستن است. نشریه فارین پالیسی، پریروز در گزارشی قابل تامل نوشت:
🔻"احیای برجام، اهرم بیشتری را برای فشار به ایران در اختیار آمریکا می گذارد؛ اما حفظ فشار حداکثری، تهران را به میز مذاکره باز نمی گرداند و برنامه هستهای آن را متوقف نمی کند.
🔻ایران برای به حداقل رساندن تأثیر تحریمها، بر سرمایه گذاری در زیر ساخت های "اقتصاد مقاومتی" متمرکز شده تا اقتصاد خود را از راه هایی که بیشتر به درون متکی است و نه به غرب، پیش ببرد. ایران نه تنها به هیچ وجه در معرض سقوط قرار ندارد، بلکه پیش بینی می شود اقتصادش در سال 2021 بهبود یابد".
🔹نگرانی دشمن، هنگامی شدت می گیرد که پیش بینی می کند به احتمال زیاد، تا چند ماه آینده به واسطه انتخابات، دولتی انقلابی، پر نشاط و با انگیزه در ایران سر کار می آید.
محمد ایمانی
💠ناسا چرا آمد؟ شعسا چرا منحل شد؟
🔹نشانه شناسی رفتار اصلاح طلبان، خبر از کدام واقعیت ها می دهد؟ آنها نام گروه جدید را "نهاد اجماع ساز اصلاح طلبان" گذاشته اند. #ناسا جایگزین #شعسا (شورای عالی سیاستگذاری...) شده که پس از انتخابات 94 و 96، در اثر بدکارکردی دولت و مجلس دهم، به حالت نیمه تعطیل درآمده بود.
♦️سردرگمی و شکست فهرست های چندگانه در انتخابات مجلس 98، آخرین ضربه را به شعسا زد و این شورا، با استعفای آمیخته با قهر آقایان عارف و موسوی لاری از ریاست و نایب رئیسی، بدون اطلاع رسانی منحل شد.
🔹برخی اصلاح طلبان بعدها سعی کردند بن بست درونی را به نظارت استصوابی و نداشتن نامزد در انتخابات نسبت دهند و حال آن که آنها به جای یک لیست، چند فهرست داشتند؛ اما با بی اقبالی مطلق مردم رو به رو شدند. آنها در انتخابات ریاست جمهوری هم، عارف و جهانگیری را هم در گود رقابت داشتند.
♦️مشکل بزرگ این طیف، به سلب اعتماد عمومی در اثر هشت سال تندروی، فرصت سوزی، خلاف گویی، سیاست بازی، اشرافیگری، قانون شکنی و لطمه به معیشت مردم برمی گردد. چنین چالشی، با تغییر دکور برطرف نمی شود.
🔹انتظار این بود که دست کم یک بار بدون فرافکنی و بهانه تراشی، به خاطر سوء مدیریت فاحش از مردم عذرخواهی کنند و صادقانه قول دهند که روش غلط گذشته را نه توجیه کنند، نه تکرار.
♦️به عنوان گام دوم، ضرورت داشت صادقانه توضیح دهند که چرا شعسا فروپاشید؟ چرا رئیس و نایب رئیس آن حاضر نشدند در نهاد جدید حضور پیدا کنند؟ و این که جز افزودن برخی اشخاص و تغییرات دکوری، چه تغییر ماهوی و محتوایی رخ داده؟ آیا مشکل، از نام بوده که با تغییر نام حل شود؟
🔹سوم؛ عنوان گروه جدید یک پسرفت محسوب می شود و نشانه تعمیق بحران است. "شورای سیاستگذاری"، عنوان مفهومی است که مرحله پسا ائتلاف را تداعی می کند. اما "نهاد اجماع ساز"، حاکی از این است که اختلافات حادّ پدید آمده و آنها به مرحله ماقبل کار جمعی برگشته اند.
♦️اختلافات عمیق چند علت دارد؛ یکی ائتلاف به هر قیمت و با هر کس -حتی عناصر تندرو، ومعارض با اسلام و انقلاب- که موجب شد شکاف های عمیق در متن ائتلاف، از سال 76 تعبیه شود و در فتنه 78 و 88 و پس از آن، بارها کار را به نقض ادعای "اصلاح طلبی" بکشاند و بن بست آفرین باشد؛
🔹علت دوم، سوء مدیریت دولت و مجلسی است که با حمایت همان ائتلاف های "شتر گاو پلنگی" سر کار آمدند و در متن پیروزی، سرشکستگی و بی اعتباری را به همراه داشتند. تعبیر فرافکنانه"رحم اجاره ای و عاریه ای" درباره روحانی و لاریجانی و دولت"، فقط بخش کوچکی از این اختلافات و سرخوردگی ها را بازگو می کند.
♦️اکنون در حالی که مردم، ازاله سوء مدیریت هشت ساله و بانیان آن را امید دارند، مدعیان اصلاح طلبی نه اظهار شرمندگی و عذرخواهی می کنند، و نه حتی در تشکیلات سازی کنار خرابه "شعسا"، وعده اصلاح رفتار و دل کندن از آرزو پروری نسبت به غرب را می دهند.
🔹آنها با سر پا کردن چادر "ناسا" با زبان بی زبانی گفتند همّ و غم و مسئله اکنونی شان، "اختلافات عود کرده درون گروهی" است؛ و نه تغییر مسیر و برنامه برای جبران "تَکرار" های ملال آور.
♦️گماشتن فرد تنرویی مانند بهزاد نبوی بر ریاست موقت ناسا نیز نشانه دیگری بود که نشان می دهد در بر همان پاشنه تندروی کور می چرخد و نه تعامل معتدل و متعادل، مبتنی بر اصلاح طلبی . نبوی همان کسی است که گفت با برخی دیدگاه های امام (ره) مخالف بودیم ولی جرئت بیانش را نداشتیم.
🔹او از عناصر پشت پرده در تحریک مدیران دولت اصلاحات و نمایندگان مجلس ششم به نمایش "استعفا"، "خروج از حاکمیت" و تحریم انتخابات مجلس بود و در فتنه 78 و 88 نیر فعالیت داشت. او مدعی بود رئیس جمهور 15 درصد هم اختیارات ندارد و با این اوصاف، رفتارش نوعا به هم زدن انتخابات است و نه در خدمت انتخابات.
♦️سرانجام این که تحرکات اخیر در قالب "ناسا"، به اختلافات تازه دامن زده، چنان که احزاب "جمهوریت"، "اراده ملت"، "مجمع نیروهای خط امام" و... در نشست روز یکشنبه حاضر نشدند. از طرف دیگر، غلبه چهره های همیشگی بالای 65 و 75 در ناسا به اعتراض گسترده جوانان اصلاح طلب دامن زده است.
✅✅✅✅✅✅
💠کدام واقعیت ها ی مهم
غرب را به دست و پا انداخته؟
🔹این چند جمله در بیانات امروز رهبر انقلاب، یک دنیا حرف حساب در متن خود دارد:
♦️"سیاست های نظام جمهوری اسلامی در باب برجام را مطلقا گفتیم. من می خواهم امروز فقط همین یک کلمه را بگویم. ما حرف و وعده خوب، خیلی شنیدیم که در عمل، آن حرف ها و وعدهها نقض شده و ضدش عمل شد.
♦️حرف فایده ندارد. وعده فایده ندارد. این دفعه، فقط عمل، عمل! عمل از طرف مقابل ببینیم، ما هم عمل خواهیم کرد. با حرف و وعده و این که ما این کار را خواهیم کرد، ما آن کار را خواهیم کرد، جمهوری اسلامی، این دفعه قانع نخواهد نشد. مثل گذشته نخواهد بود".
🔹این موضع روشن، پاسخ همه فریبکاری ها، واسطه تراشی ها و
✅نکات قابل تامل بیانات مقام معظم رهبری در سخنرانی به مردم آذربایجان بمناسبت قیام ۲۹ بهمن مردم تبریز
۱- تعطیلی موقت باعث نشود از دعا ، ذکر و عبادات غافل شویم.
۲- دامنه افتخارات تبریز بسیار گسترده است.
۳- تبریز از لحاظ نخبه پروری در علم و نخبه پروری در هنر و سیاست ممتاز بوده است.
۳- تبریز یک منطقه جریانساز و ایجاد کننده تحول بوده است.
۴-آذربایجان دژ استوار ایران در مقابله به تعرضات دشمنان بوده است.
۵-آذربایجان دو ویژگی هویتی مهم داشته است. همیت به اسلام و غیرت به ایران بوده است.
۶- تبریز معدن چهره ها و شخصیت ها و مجاهدتها بوده است.
۷- در مسائل مقدماتی انقلاب سه نفر از علمای تبریز شهید قاضی و مدنی و شهید باکری پیشقدم بوده اند.
۸- سه خصوصیت مردم آذربایجان از نگاه امام (ره)، شجاعت، غیرت و تدین (در بیانیه بعد از قیام ۲۹ بهمن) ذکر شده است.
۹- تبریزیها مبتکر چهلم گرفتن برای شهدای انقلاب شدند و ۱۹ دی قم اگر تبریزیها نبودند، به فراموشی سپرده می شد.
۱۰- در دوران دفاع مقدس لشکر عاشورا یک لشکر خط شکن بود.
۱۱- کسانیکه در مقابل فتنه خلق مسلمان ایستادند، خود تبریزیها بودند و حتی تبریزیها در حادثه ۸۸ یکروز جلوتر از تهران و سایر شهرها در مقابل فتنه عمل کردند.
۱۲- علت دشمنی استکبار این بود که جمهوری اسلامی ایران هنجارهای سلطه گران را رد کرده بود.
۱۳- اصل قضیه دشمنی دشمنان این است که نظام اسلامی شریک سلطه گری آنان نمی شود.
۱۴- داشتن یک زیربنای مستحکم فکری، دشمن اصلی دشمنان است و در بیانات امام راحل این زیر بنای فکری و عقیدتی متجلی است که این زیربنا از قران و متون اسلامی گرفته شده و باید متفکران ما این زیربنا را در جلوی پویندگان راه قرار دهند.
۱۵ - برای نگهداشتن کشور باید جان را کف دست گرفت. مثل شهیدان سلیمانی و باکری
۱۶- باید تنبلی و بیکاری را نفی کنیم . در قیام مردم تبریز هم خصوصیات مقابله با تنبلی مشهود است. هر گاه مجاهدت شد، هدایت هم هست و حتی موفقیت و پیشرفت هم خواهد بود.
۱۷- اگر در این راه مستقیم حرکت کنید، مشکلات و گرفتاریها حل خواهد شد.
۱۸- دستاوردهای انقلاب واقعا حیرت آور است. مثلا انقلاب توانست کشور را از لحاظ عقب ماندگی علمی و سیاسی و اقتصادی از وابستگی و طفیلی بودن نجات دهد .و انرا عزیز کند.
۱۹- انقلاب، ایران را ملتی ابرومند پرتحرک و پرنشاط ساخت مثل رزمایش کمک مومنانه و حضور جوانان فعال مثال زدنی است
.
۲۰- بحث دیگر از دستاوردهای انقلاب سرنگون شدن رژیم سلطنتی پهلوی و بروز و پیروزی انقلاب اسلامی بدست مردم با رهبری امام راحل است .
۲۱- دانشگاهها و زیرساختها و تقویت نیروی نظامی و غیره ...از دیگر برکات نظام اسلامی است و امروز بمراتب کشور ما یک کشور قدرتمند از لحاظ دفاعی است .
۲۲-یکی دیگر از دلایل شیطنت امریکا و دشمنان پیش روندگی ایران اسلامی است.
۲۳- ما کتمان نمی کنیم در بخش هایی نیز عقب ماندگی داشتیم و ان بخاطر انقلابی عمل نکردن ماست در این بخش ها مثل معیشت مردم ..به عبارتی اینها باب شان انقلاب نیستند.
۲۴-دشمن روی ناکامی های ما متمرکز شده و می خواهد جوانان را نسبت به اینده بدبین می کنن و مردم امروز نسبت به نابسامانیها حساس ترند و با فساد مبارزه می کنند و این را باید تقویت با دستاوردها (جوانان مبتکر و جویای کار)
۲۵-باید از گذشته بهره بگیریم برای اینده
۲۶- انتخابات یک فرصت و ظرفیت برای کشور هست و این هرچه پر شورتر باشه اثراتش برای مردم بیشتر است. دشمن نزدیک انتخابات در فکر مایوس کردن ملت است . اگر یک نیروی پر انگیزه توسط مردم انتخاب شودبسیاری از مشکلات حل می شود. علاج درد های مزمن کشورحضور پرشور درانتخابات و انتخاب اصلح است.
۲۷- در برجام، حرف دیگر فایده ای ندارد عمل باید بکنند.
🔴مشخص شدن کاندیداهای سه حزب شاخص اصلاحات برای انتخابات۱۴۰۰
🔺گزارش خبرنگار اصلاحات پرس از منابع نزدیک به سه حزب مطرح اصلاح طلب حاکی از این است که این احزاب در انتخاب نامزد مورد نظر خود به جمع بندی رسیده اند.
🔺گویا گزینه مورد نظر حزب اتحاد ملت دکتر محمدرضا ظفرقندی رئیس سازمان نظام پزشکی ایران است و از میان گزینه های مطرح شده در حزب، ظفرقندی توانسته نظر اکثریت را جلب کند.
🔺حزب کارگزاران سازندگی نیز پس از بررسی گزینه های متعدد در نهایت محسن هاشمی رفسنجانی رئیس شورای شهر تهران را به عنوان گزینه نهایی خود انتخاب کرده است.
🔺حزب اعتماد ملی نیز محمدعلی افشانی شهردار سابق تهران را به عنوان گزینه برای انتخابات ریاست جمهوری در نظر دارد.
🔺البته علاوه بر اسامی فوق که مد نظر احزاب شاخص اصلاح طلب هستند افرادی چون سید حسن خمینی، جواد ظریف، اسحاق جهانگیری، محمدرضا عارف و مسعود پزشکیان نیز به عنوان نامزدهای اصلاح طلب در افکار عمومی مطرح هستند.
💠سرخط از خبر مهم تر است‼️
🔻 خبرگزاری مهر به نقل از یورونیوز مدعی شد که امکان دارد بایدن قصد بازگشت آمریکا به برجام را در کنفرانس امنیتی مونیخ اعلام کند
✅نکته :
شرطی شدن فضای کشور نسبت به سرنوشت برجام یا تصمیمات کشورهای دیگر از جمله بازگشت یا عدم بازگشت آمریکا به برجام از طرح هایی است که برای ناپایدار کردن شرایط کشور استفاده می شود و همه بزرگان کشور متفق القول هستند که این اخبار و رفتارها نباید اساس و مبنای مدیریت کشور قرار بگیرد.
🔹مشارکت حداکثری یا انتخاب اصلح ؟
مشارکت پرشور مردم در انتخابات و کارآمدی و کاربلدی انتخاب شوندگان، دو مفهوم همبسته در منظومه توصیه های انتخاباتی رهبر انقلاب است که هیچ یک بدون دیگری به کار ‘انقلابی گری’ نمی آید.
#مشارکت_پرشور لازم است تا روشن شود انقلاب از آن مردم است و آنها خود نگهبان آنند، و #کارآمدی و انتخاب فرد شایسته تر هم لازم است تا مردم از مشارکتی که می کنند نفعی ببرند و حضور در انتخابات، آغاز حل مشکلات آنان باشد؛ نه صرفا مناسکی که ممکن است پس از مدتی از خود بپرسند وقتی به حل مشکلات آنها کمکی نمی کند، چرا باید دائما انجام شود؟
ریشه بی میلی بخش هایی از جامعه به مشارکت در انتخابات، ناکارآمدی نهادهای برآمده از انتخابات و ناامیدی مردم از کارآمد شدن آنهاست. بنابراین اگر انقلابیون در پی افزایش مشارکت مردم در انتخاباتند -که باید باشند- داده های معتبرترین نظرسنجی ها می گوید نیازی به قطبی سازی فضا ندارند بلکه صرفا باید مردم را متقاعد کنند نهاد دولت، برخلاف آنچه در دوره آقای روحانی دیده اند، می تواند به یک تشکیلات کارآمد برای کاهش رنج اقتصادی آنها تبدیل شود. این راز خلق مشارکت پرشور است.
محمدی
🔴 ۴هدف آمریکا از ادامه بیثباتی در لبنان
✍️ #سید_مهدی_طالبی
🔹 ۴ ماه از تشکیل دولت پیشبرد امور به ریاست سعد حریری، نخستوزیر مکلف لبنان که مهره مورد حمایت آمریکا و عربستانسعودی است، میگذرد اما هنوز دولت جدید در این کشور مستقر نشده است. آمریکا چندین هدف را از عدمتشکیل دولت لبنان و سنگاندازی در مسیر آن دنبال میکند.
🔸نخستین مساله به اثربخشتر کردن تحریمهای اقتصادی علیه لبنان و سوریه بازمیگردد. واشنگتن برای مجازات مردم شامات از طریق گرسنگیدادن به مردم آن و از سوی دیگر ایجاد زمینه برای شورش و بروز تغییرات سیاسی دست به تحریم گسترده سوریه و لبنان زده است. بیثباتی در زمینه تشکیل دولت میتواند تواناییهای لبنان را در مقابله با تحریم و مشکلات اقتصادی در پی آن کاهش داده و جنگ اقتصادی علیه شامات را اثر بخشتر کند.
✅ موضوع دوم در بحث ایجاد بیثباتی در لبنان به وضعیت بیثبات در سرزمینهای اشغالی بازمیگردد. باید در نظر داشت هنگامی که جبهه داخلی رژیمصهیونیستی با مشکلات سیاسی و اقتصادی متعددی روبهرو است اگر لبنان روی ثبات به خود ببیند این مساله قدرت نسبی تلآویو را در منطقه بهشدت کاهش خواهد داد.
🔹موضوع سوم که بهنوعی در ادامه دلیل پیشین است به مسدودسازی امکان تهاجم به سرزمینهای اشغالی بازمیگردد. این تهاجم میتواند به شکل نظامی و یا نفوذ اطلاعاتی در سرزمینهای اشغالی باشد. از نظر واشنگتن و تلآویو در شرایطی که لبنان دارای دولت مستقر نیست احتمال ورود مقاومت لبنان به درگیری نظامی با رژیمصهیونیستی کمتر است. تلآویو به این نتیجه رسیده که با ایجاد بیثباتی در لبنان، گروههای مقاومت این کشور درگیر جدالهای داخلی شده و یا از اختلافات داخلی میان دیگر گروهها به شکلی کلی متضرر شده و دچار حالتی از نگرانی و ترس خواهند شد.
🔸 موضوع چهارم برهمزدن وضعیتی است که در آن دموکراسی لبنان مستحکم شده و مقاومت نیز به آن راه یافته باشد. در میان متحدان منطقهای غرب، رژیمصهیونیستی دارای نظامی آپارتایدی است و در سوی دیگر نیز شیخنشینهای حاشیه جنوبی خلیجفارس و بهمعنای دقیقتر عربستانسعودی و امارات از نظام پادشاهی مطلقه با حضور دیکتاتورها در قدرت رنج میبرند
💢 دموکراسی در لبنان سم مهلکی برای آبرو و اعتبار جبهه غربی-عربی است. این مساله ضمن ایجاد سوال در افکار عمومی غرب درباره سیاست دولتهای غربی در منطقه باعث به جنبش درآمدن مردم کشورهای عربی نیز خواهد شد. دموکراسی مستحکم در لبنان با حضور مقاومت باید لوث شود تا از قدرت اثرگذاری تهی شده و از آن تصویری مبتنیبر ناکارآمدی به افکار عمومی صادر شود.
🔴اروپا: از بازگشت آمریکا به برجام استقبال میکنیم
🔹وزارت خارجه آلمان: امروز در یک نشست سرشار از اعتماد، هایکو ماس، ژان ایو لودریان و دومینیک راب از آمادگی دولت جدید آمریکا برای رایزنی در خصوص ایران استقبال میکنند.
🔹سه کشور اروپایی حفظ برجام و بررسی همه گزینهها در این خصوص را ادامه خواهند داد. سه کشور اروپایی از ایران میخواهند توافق را بیش از این تضعیف نکند.
#انتخابات1400
✅لاریجانی موتلف اصلاحطلبان یا اعتدالیون؟
🔺گمانه ائتلاف لاریجانی و اصلاحطلبان را میتوان از قدیمیترین و البته ماندگارترین گمانههای انتخاباتی 1400 دانست. این موضوع از همان وقتی که کارگزارانیهای بلافاصله بعد از انتخابات 96 تا همین حالا که کمتر از 4 ماه تا انتخابات ریاست جمهوری 1400 باقی است، مطرح بوده و بلاتکلیف است.
🔺یک روز به نظر میرسد که اصلاحطلبان برای ماندگاری در قدرت راضی به این کار شده و لاریجانی نیز با حساب کردن روی حمایت آنان تصمیم خود را گرفته است، روز دیگر به نظر میرسد که زور اصلاحطلبان حامی مشارکت مشروط چربیده و رئیس سابق مجلس با در نظر داشتن پشتوانه جناحی و سیاسی خود قید پاستور را زده است!
✅رستم قاسمی: اگر بیایم کنار نمی روم!
🔺رستم قاسمی، معاون اقتصادی نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با بیان اینکه هنوز به طور رسمی اعلام کاندیداتوری برای انتخابات ریاست جمهوری نکرده ام و درحال بررسی هستم، گفت: اگر اعلام کاندیداتوری کنم به دنبال کنار رفتن به نفع دیگری و وزارت نیستم. کشور را می شناسم و ظرفیت های آن را می دانم، امروز کشور به جای حرف نیازمند عمل گرایی است.
✅نیکزاد هم به کاندیداتوری ۱۴۰۰ "نه" نگفت!
🔺نائب رییس مجلس:
🔺من هر کجا بودم از این سفرهای «استانی» میرفتم
🔺این نمایندگیها و ریاستجمهوریها میگذرد اما من وقتی محل رجوع قرار میگیرم و میدانم میتوانم گرههایی را باز کنم، ظلم و جفاست که این سفرها را نروم