💠«محمد» از منظر اصولگرایان
🔺سردار سعید محمد آخرین نفری است که رسما از حضور خود در فضای انتخاباتی و کاندیداتوری خبر داده است. برای همین هم در روزهای اخیر مورد توجه بسیای از سیاسیون و رسانهها قرار گرفته است. مثلا چند روز قبل «شرق» از احتمال ائتلاف او با محسن رضایی نوشت و «اعتماد» نیز در گزارشی تحت عنوان « از «خاتم» به «پاستور»؟» نوشت: « هرچند بخشی از اصولگرایان معتقدند سعیدمحمد چندان شناختهشده نیست و شاید به همین خاطر گزینه مناسبی باشد اما امکان رأیآوری ندارد. اما با این حال برخی بر این باورند که این یک شیوه تبلیغاتی است و این احتمال وجود دارد که در روزهای پایانی، حمایتها از سعید محمد به عنوان گزینهای جوان و عملیاتی تقویت شود و او بتواند دست بالاتر را در فضای سیاسی روزهای منتهی به انتخابات داشته باشد.»
🔺روزنامه «جهان صنعت» نیز در شماره امروز خود از برخی سیاسیون در جریان اصولگرا درباره شانس سعید محمد در این رقابتها پرسیده است. که اکثر اصولگرایان آن را کاندید پوششی و کاندید با شانس کم معرفی کردند
انتخابات 1400
💠خاتمی و روحانی روز یکشنبه با یکدیگر دیدار داشتهاند
🔺جواد امام از دیدار حسن روحانی ریاست جمهوری با محمد خاتمی رئیس جمهوری اسبق در روز یکشنبه خبر داد و اظهار داشت:
🔺از جزئیات بیشتر این دیدار خبر ندارد اما این دیدارها در گذشته پیرامون مسائل روز انجام میشده است.
🔺وی در پاسخ به اینکه آیا پیرامون انتخابات ریاست جمهوری نیز گفتوگویی صورت گرفته است، با تاکید بر بیخبر بودن از جزئیات جلسه گفت: آقای خاتمی قصد کاندیداتوری در انتخابات را ندارند
هدایت شده از پاتوق کتاب
📍در دیدار خاتمی و روحانی چه گذشت؟
@entekhaab1400
🔺فصل انتخابات که باشد هر دیدار و جلسهای اهمیت دارد. به خصوص اگر یکی از شرکتکنندگان از جلمه چهرهای شاخص و اثرگذار باشد. سیدمحمد خاتمی برای اصلاحطلبان چنین جایگاهی دارد و در آستانه انتخابات نیز همه چشمها به دهان او دوخته میشود، بنابراین وقتی خبر میرسد که دیداری داشته همه توجهها جلب میشود. به خصوص اگر مصاحب او در این ملاقات رئیس جمهور باشد!
🔺دیدار بین حسن روحانی و خاتمی گویا شنبه گذشته انجام شده است. از آنجایی که زندگی این روزها با کرونا گره خورده و بیش از همه روحانی به پروتکلهای بهداشتی پایبند است و دیداری انجام نمیدهد، برگزاری این جلسه اهمیت ویژهای دارد. جواد امام، مدیرعامل بنیاد باران و از چهرههای نزدیک به سیدمحمد خاتمی اما میگوید که این دیدار انتخاباتی نبوده است!
🔺سوال اینجاست که اگر این دیدار نه برای انتقاد از دولت بوده، نه سخن گفتن از نامه خاتمی به رهبری و یا حتی انتخاباتی پس برای چه بوده است؟ مشورتهایی که جواد امام میگوید در چه زمینهای میتواند باشد خاصه آنکه دولت محترم در ماههای پایانی است و آقای خاتمی اگر بنای مشورت دادن داشت باید خیلی پیشتر از اینها دست به کار میشد.
🗳 اخبارلحظه به لحظه وحواشی انتخابات ایران رادر«#انتخابات1400»ببینید
💠آخرین وضعیت انتخاباتی نامزدهای اصلاحطلبان
از عارف، جهانگیری و خرازی تا ظریف، پزشکیان و لاریجانی
🔺هرچه به انتخابات ریاستجمهوری 1400 نزدیک میشویم، بر تعداد نامزدهای احتمالی اصلاحطلبان افزوده میشود؛ جمعی که شاید رسیدن به اجماع در میان اصلاحطلبان را سختتر کند. اما تا اینجای کار کدام یک از ایشان شانس بیشتری برای اجماع دارند؟
🔺محمدرضا عارف، فردی است که در سال92 نیز در انتخابات ریاستجمهوری نامزد شد که متعاقب دستور تشکیلاتی خاتمی علیرغم میل باطنیاش کنار کشید.
🔺عارف اعلام کرده است که در انتخابات 1400 نامزد میشود و به نظر میرسد که اگر بر او اجماعی هم صورت نگیرد، به صورت مستقل وارد انتخابات میشود اما در عین حال بعید به نظر میرسد که عارف گزینه نهایی نهاد اجماعساز اصلاحطلبان باشد.
🔺اسحاق جهانگیری، معاون اول دولت هم یکی از گزینههای محتمل برای ریاستجمهوری است. او عضو جزب کارگزاران سازندگی است و در عین حال یک اصلاحطلب و نه نیروی ائتلافی محسوب میشود.
🔺گرچه طیفهایی از اصلاحطلبان از حضور او حمایت کردهاند اما در عین حال به نظر میرسد که به دلیل عملکرد نامناسب دولت برخی اصلاحطلبان تمایل به حمایت از او ندارند؛ چنانکه حتی حزب متبوعش یعنی کارگزاران نیز بیشتر به علی لاریجانی گرایش دارد تا جهانگیری.
🔺صادق خرازی، دبیر کل حزب ندای ایرانیان، نامزد اختصاصی حزب نداست. او به عنوان اصلاحطلبی میانهرو شناخته میشود که البته اختلافات عدیدهای با حزب اتحاد ملت دارد.
🔺برخی خرازی را یک اصلاحطلب اصیل نمیدانند؛ بنابراین به نظر میرسد که شانس او گرچه برای آنکه در میان نامزدهای اصلاحطلب حضور داشته باشد، بالاست اما برای اجماع مسیرسختی در پیش رو دارد.
🔺شاید بتوان گفت ظریف تنها گزینهای است که بیش از دیگران برای اجماع شانس دارد زیرا اصلاحطلبان تصور میکنند ظریف میتواند عامل ایجاد دوقطبی مذاکره-مقابله باشد و با این حربه که در سال92 نیز آن را پیش بردند بر رقیب فائق آیند.
🔺گرچه اگر ظریف نامزد شود، شانس بالایی برای رسیدن به اجماع میان اصلاحطلبان دارد اما در بین اصلاحطلبان هستند کسانی که او را اصلاحطلب نمیدانند و میگویند تا وقتی ظریف رسما وابستگی خود به اصلاحطلبان را اعلام نکند، از او حمایت نمیکنیم.
🔺ظریف در مواجهه با جامعه مشکل بزرگتری دارد زیرا مردم از عملکرد دولت خاصه در حوزه سیاست خارجی رضایت ندارند و میپرسند، برجام چه دستاوردی داشت؟
🔺پزشکیان هم در بین نامزدهای احتمالی اصلاحطلبان مطرح است اما او در میان آحاد مردم چندان مورد توجه نیست مگر در بخشهای آذرینشین ایران.
🔺علاوه بر این مسعود پزشکیان در تمام اینسالها به عنوان یک اصلاحطلب طراز اول محسوب نشده است. به هر حال برخی میگویند که شاید در شرایطی اصلاحطلبان بر او به اجماع برسند.
🔺علی لاریجانی تنها در یک صورت میتواند گزینه نهایی اصلاحطلبان باشد که آنها بخواهند مانند سال92 و 96 با گزینه ائتلافی وارد میدان شوند.
🔺تا اینجای کار عموم اصلاحطلبان گفتهاند که تحت هیچشرایطی با گزینه ائتلافی به میدان نمیآیند اما حزب کارگزاران سازندگی در چندمقطع تمایلش به حمایت از لاریجانی را نشان داده است.
هدایت شده از آرشیو نشریات مرکز بسیچ اساتید حوزه قم
نشریه الکترونیک نباء-79.pdf
1.67M
🗞هفتاد و نهمین شماره نشریه الکترونیکی نبأ مرکز بسیج اساتید، مدیران و نخبگان حوزه علمیه قم؛ منتشر شد. (با فهرست حساس به لمس)
برگزیده مهم ترین اخبار مربوط به:
❇️بیانات ولی امر
❇️حوزه، مراجع و روحانیت
❇️مسائل داخلی
❇️مسائل خارجی
⏱مدت زمان مطالعه این شماره (39صفحه) تنها 42 دقیقه طول خواهد کشید.
#نشریه_خبری_تحلیلی_نبأ
#شماره79
#خبرنامه
#نشریه
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
🌷اللهم عجل لولیک الفرج 🌷
✳️مرکز بسیج اساتید، مدیران و نخبگان حوزه علمیه قم🇮🇷
لینک کانال: @basij_asatid_qom
لینک ادمین کانال: @ostad_basiji
هدایت شده از آرشیو نشریات مرکز بسیچ اساتید حوزه قم
ضمیمه گزارش و تحلیل ویژه خبرنامه 79.pdf
768.7K
📎ضمیمه گزارش و تحلیل ویژه - خبرنامه شماره 79
مدت زمان مطالعه = 25دقیقه
🌷مرکز بسیج اساتید، مدیران و نخبگان حوزه علمیه قم
هدایت شده از صدای انقلاب
7.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📢 #صدای_انقلاب شماره: 213
💠 چرا احمدی نژاد بحث ترور خود را مطرح کرد؟
🎙 کارشناس برنامه: دکتر حسین عبداللهیفر
#احمدی_نژاد
#انتخابات1400
🆔 @sedayeenghelab_ir
🔴یک نظامی آمریکا را از بزرگترین بحران اقتصادی نجات دادند
بعد از بحران امنیتی، اقتصادی و اجتماعی مک کارتیسم در آمریکا، آیزنهاور رئیس جمهور نظامی آمریکا، توانست از طریق همبستگی نژادی و قومی، انسجام اجتماعی، عملگرایی و تفاهم عمومی، قدرت آمریکا را در نظام بین الملل تثبیت کند.
#ایران_آینده
✍ابراهیم فیاض
✳️ دوران پساآمریکا؛ واقعیت یا سراب؟
رسول صادقی
🔹«دوران پساآمریکا»، اصطلاحی است که در دهه اخیر مورد توجه پژوهشگران قرار گرفته است. «نوام چامسکی»، اندیشمند و نظریهپرداز مشهور آمریکایی معتقد است: «افول آمریکا آغاز شده و تبختر مقامهای آمریکایی درباره اینکه این کشور قدرت بلامنازع دنیا خواهد ماند جز خیال خوش نبوده است».
🔸ریچارد هاس در توئیتی نوشت: «شاهد تصاویری هستیم که هرگز گمان نمیکردم روزی در آمریکا شاهد آن باشیم. در بعضی پایتختهای دیگر بله اما نه اینجا در آمریکا بعید است که از این پس، دیگران مثل قبل به ما نگاه کنند؛ احترام بگذارند، بترسند یا متکی شوند. اگر آغاز دوران پساآمریکا تاریخ مشخصی داشته باشد، مطمئناً امروز است».
🔹شاید «الیزابت سودر» به علت اصلی فروپاشی جامعه آمریکا، اشارهای بهتر داشته باشد. وی از نظریات «امیل دورکیم» جامعهشناس فرانسوی بهره جسته و مسئله «آنومی» را مطرح میکند. این پژوهشگر در توضیح این واژه مینویسد: «آنچه ما آمریکاییها طی چند سال گذشته تجربه کردهایم، فروپاشی هنجارهای اجتماعی، فرسایش حاکمیت قانون و ناامیدی است که ما آن را احساس میکنیم و این همان آنومی است. وی در پایان مینویسد: «این تغییر راحت نخواهد بود. اما نیاز به تغییر بدیهی است».
🔸مایکل پروس ستوننویس روزنامه فایننشال تایمز لندن است. وی درباره اینکه چرا این همه نگرانی بابت فروپاشی جامه آمریکا وجود دارد؟ مینویسد: «یک احتمال ساده این است که بازتابی دقیق از واقعیت اقتصادی است».
#افول_آمریکا
💢 نفوذ چین در جامعه اطلاعاتی آمریکا
🔻 طبق مطالعه ای که توسط کمیته منتخب سنای آمریکا درخصوص امور اطلاعاتی انجام گرفته است، هدف اولیه عملیات جاسوسی انسانی چین در آمریکا، کسب اطلاعات درباره تکنولوژی پیشرفته است که بتواند به پیشرفت چین در دهه ۱۹۹۰ کمک نماید. نگرانی از این گونه فعالیتها منجر به کشمکشهای طولانی درباره درخواست چین جهت تأسیس کنسولگری در لسآنجلس شد.
🔻 بیست و یک ماه طول کشید تا دولت آمریکا در اوایل ۱۹۸۷ با چنین درخواستی موافقت کرد؛ زیرا سیا نگران فعالیت جاسوسان چینی در این منطقه - که از لحاظ تأسیسات دفاعی مهم است - بود.
🔻 در سال ۱۹۸۵ معاون وزیر دفاع آمریکا، ریچارد پرل اظهار داشت که برخی از عملیات اکتساب تکنولوژی توسط چین، دیگر ضرورتی ندارد؛ چون مقررات آزادانهتر شده است.
🔻 چینیها همچنین درصدد نفوذ در جامعه اطلاعاتی آمریکا بودهاند و حداقل در یک مورد به موفقیت چشمگیری دست یافتهاند.
🔻 لاریوتائوچین، در سال ۱۹۴۳ وارد خدمت دولت آمریکا شد. وی در هیئت نظامی ارتش آمریکا در چین کار می کرد. در سال ۱۹۴۸ وی مترجم کنسولگری آمریکا در شانگهای بود و دو سال بعد مترجم و منشی سفارت آمریکا در هنگکنگ شد. در جنگ کره، وی به بازجویی از اسیران چینی که توسط نیروهای کرهای و آمریکائی دستگیر میشدند، می پرداخت.
🔻 در سال ۱۹۵۲ وی در اوکیناوا به استخدام سیا درآمد و به نظارت برنامههای رادیویی چین در سرویس خارجی آن پرداخت. وی تا سال ۱۹۶۱ در همان موضع بود و سپس به سانتاروزا در کالیفرنیا رفت و همچنان برای سرویس اخبار خارجی سیا کار میکرد.
🔻 وی از سال ۱۹۷۰ تا زمان بازنشستگی خود و سال ۱۹۸۱، در ویرجینیای شمالی برای دفتر سیا کار می کرد و افسر کنترل اسناد در آن دفتر بود. از سال ۱۹۸۱ تا ۱۹۸۵ در سرویس تحقیقات مشترک آمریکا که بخشی از سیا میباشد، و کارهای ترجمه را برای سرویس اخبار خارجی سیا انجام میدهد، مشغول کار بود.
🔻 دوران فعالیت جاسوسی وی احتمالا از اوایل دهه ۱۹۴۰ شروع گردیده است که وی به عنوان یک دانشجوی دانشکده، تحت تعلیمات جاسوسی قرار گرفته بود. در سال ۱۹۵۲ عوامل اطلاعاتی چینی، ماهانه دو هزار دلار به این شخص میدادند تا محل اسیران چینی در کره را افشا نماید. وی همچنین اطلاعاتی درباره آنچه کرهایها و آمریکائیها از اسیران جنگی میپرسیدند، به چینیها می داد.
🔻 در سال ۱۹۶۷ وی به ملاقاتهای منظم با افراد و عوامل چینی در هنگکنگ پرداخت. بین سال ۱۹۷۶ و ۱۹۸۲ چهار بار با یک پیک دستگاه اطلاعاتی چین به نام مستر لی در منطقه فروشگاه نزدیک فرودگاه بینالمللی تورنتو ملاقات کرد و فیلمهای حاوی عکس اسناد طبقهبندی شده سرویس اخبار خارجی سیا را به چینیها داد.
🔻 تائیچین، علاوه بر ملاقات در تورنتو با عوامل دولت چین در ماکائو ، هنگ کنگ و پکن ملاقاتهای مخفی داشت. در سال ۱۹۸۱ با معاون وزیر امنیت عمومی در هنگ کنگ و ماکائو ملاقات نمود. در فوریه ۱۹۸۲ وی به پکن رفت و مقامات عالی دولتی به افتخارش میهمانی دادند و مقام او را به معاونت رئیس ایستگاه ارتقاء داده و ۵۰ هزار دلار در اختیارش قرار دادند.
🔻 در اواخر فوریه ۱۹۸۵ وی با مقامات اطلاعاتی چین در هنگ کنگ ملاقات کرد.
اطلاعاتی که تائیچین به مقامات چینی داد، باعث شد تا در عرض سی سال مبلغ چند صدهزار دلار بگیرد. گرچه سرویس اخبار خارجی سیا به خاطر ترجمه مطالب آشکار رادیوهای خارجی شهرت دارد، ولی تحلیلگران این سازمان از گزارشات اطلاعاتی طبقه بندی شده برای ارزیابی اخبار مهم استفاده میکردند.
🔻 به علاوه، تائیچین به خاطر مهارت در کارش و مدت زمان طولانی که در سرویس مزبور کار کرده بود، به دادههای طبقه بندی شده سطوح بالا دسترسی داشت. طبق مطالبی که در زمان محاکمهاش مطرح شد، وی «اسناد طبقه بندی شده را بررسی، ترجمه و تحلیل می کرد که از منابع آشکار و پنهان انسانی و فنی درباره ارزیابی تواناییها و مقاصد استراتژیک، نظامی، اقتصادی، علمی و فنی تهیه میشد.» و در سال ۱۹۷۹ همین ارزیابیها را به مستر لی (آقای لی) داد.
🔻 در شهادت مأموران اف.بي.آی ( FBI) علیه تائیچین گفته شد که میزان اسناد تحویل شده توسط این شخص به مقامات چینی آنقدر زیاد بود که هر نوبت از آن را به دو نفر مترجم مدت دو ماه تزجمه میکردند.
🔻 تائیچین در نهایت به خاطر اطلاعات ارائه شده توسط یوزنسان دستگیر و محکوم شد. وی اندکی پس ازمحکومیت در سلول زندان، اقدام به خودکشی کرد.