هدایت شده از آنتی نفوذ
@Mohsen5541
⛔️#جریان_نفوذ و دسترسی ۵ چهره «آشنا» به فایل افشا شده ظریف
🔹مواضع اختلافی و بعضا خلاف واقع ظریف که در بخشهایی از آن متعرض شهید حاجقاسم سلیمانی شده بود با اعتراضات گسترده کاربران فضای مجازی مواجه شده است. مخاطبان خبرگزاری فارس نیز در قالب هزاران کامنت و ثبت کمپینهای مختلفی در سامانه «فارس من» نسبت به این موضوع اعتراض کردند.
🔸یکی از پرتکرارترین مطالبات، اعتراض به #نفوذ و شیوه ارسال این فایل محرمانه به شبکه سعودی اینترنشنال بود. مخاطبان از دستگاههای امنیتی خواستار رسیدگی فوری و افشای هویت عوامل نفوذ شدند. خبرنگار فارس مطلع شد، فایل صوتی افشاشده مربوط به پروژه تجربهنگاری دولت با مدیریت حسامالدین #آشنا بوده که با مبلغ حدود ۳ میلیارد تومان به برخی مشاوران دولت سپرده شده بود.
🔹علاوه بر حسام الدین آشنا که مدیر این پروژه بوده است، نام ۵ چهره مشهور که به این فایل دسترسی داشتند مطرح شده است که برخی از آنها سابقه محکومیت امنیتی هم دارند. همان زمان نیز با توجه به سوابق منفی برخی از این افراد، دستگاههای #امنیتی به ظریف با واسطه رییسدفتر رئیسجمهور تذکر داده بودند که مورد توجه قرار نگرفته بود.
🔸گفتنیاست این چندمین مورد نفوذ در ارکان مختلف #دولت فعلی بوده که بارها نسبت به آن تذکر داده شده و حتی موضوع برخی سریالها از جمله گاندو قرار گرفته بود اما همواره با انکار و واکنش منفی دولتمردان مواجه میشد. با این حال #ظریف در بخشی از همین فایل صوتی نیز با انتقاد از بازداشت «دری اصفهانی» جاسوس هستهای عضو تیم #مذاکرهکننده، از وی تمجید کرده است./فارس
📡کانال آنتی نفوذ قم
https://eitaa.com/antinofoozeqom
💠حق با ظریف است؛ این هم اسناد!
♦️بیایید با خوش بینی به اظهارات آقای ظریف در مصاحبه (محرمانه) با "مرکز بررسی های استراتژیک ریاست جمهوری" نگاه کنیم. این طور تصور کنیم که او نکاتی را برای ثبت در تاریخ گفته. یا مثلا آسیب شناسی کرده که چرا برجام اجرا نشد؟ خب ایرادش چیست؟ می شود این تلقی را راستی آزمایی هم کرد. اما چگونه؟!
🔹بنده خدا حق داشته خب! دیده روسیه در اجرای برجام کارشکنی می کند و نمی گذارد تحریم ها برداشته شود، علیه روسیه حرف زده! دیده روس ها در برجام، وعده برداشتن 700 تحریم را داده اند؛ اما دولت "اوبامایُف" شان (!)، تحریم های ویزا و آیسا و سیسادا را اعمال کرده و "ترامپُف" شان هم 1500 تحریم جدید اعمال کرده است(!)
♦️کسی که دو سال مذاکره کرده، و وعده تعلیق تحریم ها را در ازای واگذاری انبوه امتیازات خریده، با دیدن این همه عهدشکنی، شاکی می شود خب! حق دارد به روس ها بد و بیراه بگوید و پوتین و لاوروف شان را بنوازد!
🔹اصلا روس ها بودند که حمله ویروسی "استاکس نت"را علیه تاسیاست نطنز ترتیب دادند، دانشمندان هسته ای ما را ترور کردند، و مرتکب خباثت "تحریم های فلج کننده" و "فشار حداکثری" شدند(!)
♦️همان ها، شرکت ها را در صورت تجارت با ایران، تهدید به مجازات می کنند و می گویند می خواهند بدون برداشتن تحریم ها، دوباره به برجامی برگردند که زیر پا گذاشتند! اصلا دولت اوبامایُف در روسیه بود که روحانی و ظریف را سنگ روی یخ کرد و به نامزد آنها برای تصدی نمایندگی ایران در مقر سازمان ملل در مسکو (!) ویزا نداد.
🔹روس ها بودند که در سفر ظریف به "مونیخ گراد" (!) از دادن یک باک بنزین به هواپیمای او خودداری کردند. آنها بودند که نگذاشتند ایرانی ها حتی بیست ماه پس از برجام، در "لندن گراد" (!) یک حساب بانکی باز کنند و ظریف شاکی شد!
♦️روس ها بودند که همیشه گفتند گزینه نظامی علیه ایران روی میز است(!) آنها فتنه داعش را در سوریه و عراق عَلَم کردند و حمایت اطلاعاتی و نظامی و لجستیک نبه عمل آوردند. روس ها بودند که سردار سلیمانی را در فرودگاه بغداد ترور کردند(!)
🔹اصلا سلیمانی مقصر بود که با نابودی داعش، جنگ نیابتی را مغلوبه کرد و موجب شد دولت اوبامایُف در مسکو ترش کند و زیر برجام بزند! او مقصر بود که دستکش مخملی روی دست چدنی را باور نکرد و آن قدر کف میدان، مقاومت به خرج داد که نقشه برجام 2 و 3 اوبامایُف روس (!) به بن بست خورد...
♦️حالا از فضای این طنز تلخ خارج شویم و یک سوال جدی از آقای ظریف و تیم پخت و پز کننده مصاحبه بپرسیم: برای ثبت تاریخ یا آسیب شناسی روند دیپلماسی مصاحبه می کردید که علیه سردار سلیمانی، برنامه موشکی، راهبرد منطقه ای نظام و همچنین علیه روسیه حرف زدید؟ مرحبا!
🔹ما ساده دلیم و می پذیریم؛ اما به شرط پاسخ به یک سوال مهم: در این هفت ساعت روایت تاریخ و آسیب شناسی، مجالی نبود که چند ثانیه هم از آمریکا و انگلیس و فرانسه و آلمان، به عنوان طراحان تله برجام و ناقضان حقوق ایران انتقاد کنید تا شنونده باور کند بیطرفید و غرض و مرضی ندارید؟!
♦️هدف همچنان، فراموشاندن خیانت های آمریکا و بی کفایتی مدیریت غربگراست. رضوان خدا نثار بنیانگذار حکیم انقلاب (ره) باد که فرمود:
🔹"نباید فراموش کنیم که در جنگ با آمریکا هستیم. ما در جنگ با آمریکا و تفالههای آمریکا (هستیم)، این تفالههایی که قالب زدند خودشان را و ما غفلت کردیم، الان هم هستند. باید هر یک از اینها را شناسایی کنید و به دادگاهها معرفی کنید، ننشینید که باز یک جایی را آتش بزنند. اینها میخواهند خرابی کنند. کار ندارند به این که کی کشته بشود و کی از بین برود... خط این بود که اصلاً آمریکا منسی [فراموش] بشود. یک دسته شوروی را طرح میکردند تا آمریکا منسی بشود... خط این بود که این قضیه مرگ بر آمریکا منسی بشود!!!!
محمد ایمانی
♦️ دستبرد خيانت آميز!
انتشار فايل صوتي سه ساعته از مصاحبهاي محرمانه با آقاي محمدجواد ظريف، بمب خبري بود که ديروز در فضاي سياسي کشور ترکيد و بسياري از فعالين سياسي و رسانههاي مختلف را مشغول به خود کرد. انتشار دهنده اين مصاحبه - که در اسفندماه 1399 با هدف ثبت خاطرات شفاهي وزراي دولت اعتدال ضبط گرديده - تلويزيون ضدانقلابي وابسته به آل سعود يعني "ايران اينترنشنال" است که مدعي است فايل مذکور را توسط عنصري نامعلوم از داخل ايران دريافت کرده است!
اين فايل صوتي به برنامه ضبط شده در قالب پروژه تعريف شده توسط مرکز بررسيهاي استراتژيک رياستجمهوري با عنوان "تاريخ شفاهي ايران" تعلق دارد که در آن قرار بر ثبت خاطرات وزراي کابينه دولت اعتدال بوده و تاکنون چند بخش آن ضبط گرديده است. برنامه حساسي که مورد دستبرد قرار گرفته است!
گزارههاي تحليلي
فارغ از نقدهاي جدي که به محتواي فايل منتشره وارد است و شيوه ناشيانه آنچه ثبت تاريخ شفاهي ناميده شده است، اما سوال اصلي در اين ميان آن است که اين فايل محرمانه که بدون شک قرار بر عدم عموم سازي آن بوده و به هيچ وجه قرار نبوده در مقطع کنوني انتشار يابد، با چه هدف و انگيزه و توسط چه کساني انتشار عمومي يافته است!؟ چه کساني دست اندرکار اين دستبرد بوده و از انتشار اين فايل سود ميبرند؟!
براي رسيدن به پاسخ اين سوالات بايد به چند نکته توجه نمود:
1. توجه به زمان انتشار اين فايل ميتوان تا حدودي اهداف انتشار دهندگان آن را آشکار سازد. اين فايل در زمانهاي انتشار يافته که از يکسو مذاکرات هستهاي در وين در حالي برگزاري است و از ديگر سو کشور در آستانه برگزاري انتخابات سرنوشت ساز رياستجمهوري و شوراها قرار دارد. قابل تامل آنکه در هفته هاي اخير نام ظريف نيز به عنوان يکي از نامزدهاي انتخابات شنيده شده است.
بدون شک اين اقدام با هدف جنجال آفريني در آستانه انتخابات صورت گرفته است. طراحان اين سناريو بر اين باور بوده اند که با انتشار اين فايل آتش درگيري و منازعات جناحهاي سياسي و دوقطبيهاي دروغين در کشور اوج گرفته و هر يک تلاش خواهد کرد تا ديگري را متهم به خيانت به کشور و منافع ملي کند!
2. توجه به محتواي بخشهاي گزينش شده و بحث برانگيز آن مصاحبه اعم از: تضعيف جبهه مقاومت، هجمه به سپاه، تخريب چهره سپهبد شهيد حاج قاسم سليماني، بزرگنمايي اختلافات در سياست خارجي جمهوري اسلامي، ايجاد چالش در روابط ايران و روسيه، به خوبي دست داشتن نفوذيها و بيگانگان را در اين ماجرا آشکار ميسازد. بدون شک بيشترين بهره را از اين دستبرد اطلاعاتي را بيگانگان و دشمنان ملت ايران و دشمنان جبهه مقاومت خواهند برد!
3. توجه به نقش دشمنان ملت در اين پروژه خيانتآميز بايد ما را هوشيار سازد که مواجهه با اين ماجرا نبايد به عاملي براي تقابلهاي سياسي داخلي بدل شود و نشانههاي اتهام بدون داشتن سند، به رقباي سياسي روانه گردد.
* * *
مطالبه جامعه برخورد قاطع و بدون تعارف دستگاه قضايي و امنيتي با متخلفين و خائنين به منافع ملي کشور است تا اجازه تکرار چنين اقداماتي در چنين برهه حساس به دشمنان و ايادي نفوذي آنان داده نشود.
❌ اطلاعیه
دومین پخش زندهٔ نشست سیاسی کانال معیار در پیام رسان روبیکا
✅ سخنران: سردار رسول سنایی راد "معاون محترم سیاسی دفتر عقیدتی سیاسی کل قوا"
🍃🌻🍃
💫 موضوع: چرایی و چگونگی جلب مشارکت حداکثری و آگاهانه
⏰ پنجشنبه ۹ اردیبهشت ماه ۱۴۰۰ ساعت ۱۸
💠 آدرس ورود به نشست:👇👇👇
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
@ShahidaneSarboland
🌺🍃🌺🍃
💠 فرمانده سپاه: سردار سلیمانی این هنر را داشت که دیپلماسی را در خدمت میدان آورد/ حاج قاسم را دیگر نمیتوان از قلبها جدا کرد
سرلشکر سلامی، فرمانده کل سپاه:
🔹نیروی قدس در پی این نبوده است که منفعت و امنیت کشور دیگری را فدای ایران کند یا منفعت و امنیت ایران را فدای دیگران.
🔹شهید حاج قاسم در پی هم افزایی این منافع و مستحکم کردن آنها در یک آرایه وسیع و به هم پیوسته جهانی و منطقهای بوده است و این سر و رمز و راز واقعی پیروزی نیروی قدس در میدان هایی است که در آن درگیر بوده است.
🔹مردم ما اصلاً از نزدیک چهره یک داعشی را ندیدند! چرا؟ چون او در میدان بود، چهره یک آمریکایی مهاجم را ندیدند ! چون او و شما در میدان بودید.
🔹حاج قاسم را دیگر نمیتوان از قلبها جدا کرد و امروز عزیزتر از دیروز است.
💠 خطر رفع ظاهری تحریمها در #مذاکرات_وین، کشور را تهدید میکند
✍️ فواد ایزدی
🔻 آمریکاییها تحریمهای دوره ترامپ را بر نمیدارند؛ درحالیکه تحریمهای هستهای از سوی ترامپ برچسب دیگری خورده است و او با ادعای مبارزه با تروریسم آن تحریمها را با برچسب جدید اعمال کرده است؛ طرف مقابل، برداشتن این نوع تحریمها را هم قبول نکرده و گفته: بخشی از آن را نگه میداریم!؟
🔸اگر گشایشی هم صورت گیرد، بعد از انتخابات -ایران- چندبرابر جبران میکنند؛ همانند حالتی که در برجام گشایش محدودی ایجاد شد و آمریکاییها چندبرابر جبران و تحریمها را چندبرابر کردند!
🔹 کشور در خطر رفع صوری و ظاهری تحریمها است؛ چرا که باید پولی آزاد شود تا هدف آمریکا در تاثیرگذاری بر انتخابات محقق شود و این امر، این امکان را ایجاد میکند؛ بدون اینکه تحریمی لغو یا تعلیق شود!
یعنی طراحی بهگونهای است که کارهای راحتتر را قبل از انتخابات انجام دهند و کارهای سختتر را به بعد از انتخابات موکول و در نهایت، اعلام سلب مسؤولیت کنند!
این موضوع، به نفع منافع ملی کشور نیست!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠موضوع: چرا #شورای_نگهبان افراد غربگرا را تایید میکند؟
🎙حجتالاسلام والمسلمین محمدرضا تویسرکانی
🌴 #خطر_تحریف| علت شکست امام حسن(ع)
🌼 چیزی که امام حسن مجتبی علیهالسلام را شکست داد، نبودن #تحلیل_سیاسی در مردم بود. مردم، تحلیل سیاسی نداشتند!
🌼 چیزی که فتنهی خوارج را بهوجود آورد و امیرالمؤمنین علیهالسلام را آنطور زیر فشار قرار داد و قدرتمندترین آدم تاریخ را آنگونه مظلوم کرد، نبودن تحلیل سیاسی در مردم بود و اِلّا همهی مردم که بیدین نبودند. تحلیل سیاسی نداشتند.
🌼 یک #شایعه دشمن میانداخت؛ فوراً این شایعه همهجا پخش میشد و همه آن را قبول میکردند!
📚 #مقام_معظم_رهبری ۱۳۷۲/۸/۱۲
💠به سمت قطعی شدن کاندیداتوری محسن هاشمی از طرف کارگزاران
هاشمی و ظریف، انتخاب کارگزاران برای کاندیداتوری
محسن هاشمی رفسنجانی در گفتوگو با تسنیم:
🔹آنچه در شورای مرکزی حزب کارگزاران به تصویب رسید، حضور در نهاد اجماعساز اصلاحطلبان بود، البته اعضای حزب بنده و دکتر ظریف را بعنوان یک گزینه مصوب کردند.
🔹جهانگیری تصمیمی برای کاندیداتوری ندارند؛ شرایط اقتصادی سبب ریزش بدنه اجتماعی اصلاحطلبان شد.
🔹مهمترین انتقادی که شاید بتوان نسبت به دکتر روحانی براساس خصوصیات آیتالله هاشمی رفسنجانی داشت، عدم سعه صدر، دسترسی آسان، تعامل بالا و پرکاری آیتالله هاشمی رفسنجانی بود که شاید در این ویژگیها، دکتر روحانی با ایشان فاصله داشته باشد.
📝متن گفتوگو را در اینجا (https://tn.ai/2493368) بخوانید
💠 کارنامه پرزیدنت در زنگ انشاء
🔹انشاء خواندن تنها عملکرد روحانی در دولت یازدهم و دوازدهم است. پرزیدنت هیچگاه در زنگ حساب با مردم حاضر نشد.
🔹روحانی در سال ۱۳۹۲ با وعده رفع همه تحریمها آمد. وی در سال ۱۳۹۴ گفت تمام تحریمها بالمره لغو میشود. پرزیدنت در سال ۱۳۹۶ اعلام کرد تحریمها برنخواهد گشت و میتواند الباقی تحریمها را نیز بردارد. ایشان در سال ۱۳۹۸ گفت آن وعدهها برای شرایط صلح بود و الان در شرایط جنگ قرار داریم. نهایتا پرزیدنت در آخرین انشاء خود در ۱۴۰۰ آرزو کرد تحریمها بروند.
🔹در انتخابات ۱۴۰۰ مردم باید مراقب #امتداد_روحانی باشند تا دولت آینده، مجددا تبدیل به #دولت_انشاء نشود.
دکتر سراج
💠 از میدان تا دیپلماسی
🔹از اوایل دهه ۹۰ همزمان شاهد دو روند بودهایم. اقدامات میدانی و راهبردی امنیت بخش از یک سو و دیپلماسی تعامل و برجام از سویی دیگر، تامل و بررسی در این دو روند، واقعیتهای زیادی را اثبات میکند.
🔹اقدامات میدانی و راهبردی امنیت بخش : این روند با میدانداری حاج قاسم و اقدامات مستشاری مردان میدان در منطقه آغاز شد. پیشدستی در مقابله با تهدیدات جنگ نیابتی، حفظ و توسعه عمق راهبردی ایران، افزایش قدرت چانهزنی دیپلماسی و گسترش فرهنگ مقاومت در منطقه بخشی از دستاورد مردان میدان بود. تحقق اهداف چهارگانه مذکور، ایران را به مهمترین لنگرگاه ثبات و امنیت در منطقه تبدیل کرد که مهمترین نشانه آن شکل گیری ائتلاف راهبردی ضدهژمون علیه رهبری و برتری جهانی آمریکا بود.
🔹دیپلماسی تعامل و برجام : در سوی دیگر و همزمان، روند دیپلماسی تعامل و برجام بمنظور اعتمادسازی برای قدرتهای جهانی آغاز شد و اهداف آن رفع همه تحریمها، ممانعت از تصویب تحریمهای جدید علیه ایران، جلب سرمایه گذاری خارجی و در نهایت، خروج از #رکود و ایجاد رونق اقتصادی بود. این دیپلماسی با اقدامات نابجا و نشست و برخاستهای سخیف، #تقریبا_هیچ کدام از اهداف خود را تامین نساخت و خسارات غیر قابل جبرانی را به منافع ملی تحمیل کرد.
🔹اقدامات امنیت بخش مردانِ میدان منجر به افزایش قدرت نرم و سخت ایران شد و بازیگری جمهوری اسلامی در مناسبات منطقهای و جهانی را تقویت کرد. در طرف دیگر دیپلماسی تعامل و برجامِ نامردان نفوذپذیر، سهل اندیشی و اشتباه محاسباتی، گرفتار آمدن در فریب استراتژیک آمریکا و اسرائیل را فراهم ساخت. از میدان تا دیپلماسی، شاهد دو نگرش و دو جهان بینی بودیم. نگرش انقلابی و جهان بینی توحیدی در برابر نگرش غیرانقلابی و جهان بینی نئولیبرال، رهاورد این دو برای کشور، بهترین محک تجربه جهت تمیز و تشخیص جامعه برای انتخابات ۱۴۰۰ است.
#مردان_میدان
#نامردان_نفوذپذیر
دکتر سراج
💠اولین واکنش رسمی روسیه به فایل صوتی ظریف
🔹سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه در خصوص فایل صوتی وزیر امور خارجه ایران که در بخشی از آن در خصوص سیاستهای روسیه نیز اظهاراتی مطرح شده است، اعلام کرد که تنها مواضع رسمی جمهوری اسلامی ایران را مد نظر قرار میدهد.
💠ظریف خطای بزرگی کرد
🔹ظریف خطای بزرگی کرد؛ به صورت ماه آسمان آب دهان انداخته و این ننگ پاک نخواهد شد؛ هیچ توجیه و تاویلی آب رفته را به جو بر نمیگرداند؛ او دیدگاهش را گفته و اکنون هرچه بگوید ظاهرسازی است؛ نام او در تاریخ این کشور به عنوان کسی ثبت خواهد شد که ناجوانمردانه پنجه به صورت قهرمان شهید ملت کشید.
🔹ظریف امنیت ملی را به خطر انداخته است؛ سوال این نیست که از این پس چگونه میتواند وزیر خارجه باشد، بلکه سوال این است که او تاکنون چگونه وزیر خارجه بوده است؟ وزیر خارجه چه کسی با چه دیدگاهی و با کدام اهداف؟ فردی با این دیدگاه ها دیگر چه گفته و چه کارهایی کرده است؟
🔹قلب ایران آزرده است؛ در کوچه و خیابان میشنویم که حاج قاسم را یک بار دیگر شهید کردهاند؛ من نمیدانم جواد ظریف اکنون در چه اندیشهای است و به دنبال کدام دست توطئهگر میگردد اما به قول مولانا ادب نگه نداشته و لذا ‘نار شهوت را حطب’ شده است؛ مقصر دیگری وجود ندارد.
🔹دشمنان خونی حاج قاسم هم که گویی تاریخ مصرف ظریف را تمام شده فرض کرده و این فایل را منتشر کردهاند، خطای فاحشی کردهاند. دوقطبی مذاکره - مقاومت قرار بود با کسان دیگری ساخته شود اما اکنون با حاجقاسم ساخته شد؛ این یعنی پروژه اصلی که بنا بود تکلیف انتخابات را روشن کند به باد رفته است. این مکر خداوند است.
🔹داشتن یک روایت امنیتی دقیق از مسئله بسیار مهم است اما تقلیل این موضوع به یک مسئله امنیتی خطاست؛ این مسئلهای بسیار بزرگتر و عمیقتر است؛ نه با چند دستگیری و برخورد قضایی رفع و رجوع میشود و نه با عذرخواهی سرو ته آن هم میآید. پردهای افتاده است. تعیین تکلیف بسیار بزرگ تری لازم است.
🔹قاسم سلیمانی دیپلمات نبود اما دیپلماسی را به معنای تبدیل قدرت میدانی به قدرت سیاسی از هر کسی بهتر میدانست؛ من نمیخواهم کسی را متهم کنم اما ظاهرا تحقیر مستمر آمریکا از سوی حاج قاسم کینههایی را در برخی دلها انباشته است؛ او اذان و نماز در کرملین را از مشارکت روسیه در جنگ سوریه مهم تر میدانست؛ ببین تفاوت ره از کجاست تا به کجا!
🔹مرتبت حاج قاسم رفیع تر از آن است که دست هر عنان بریده ای به آن برسد؛ ظریف تا انتهای عمر باید خجالت زده باشد که به صورت آفتاب خاک پاشیده است؛ اما آفتاب که لطمه نمیبیند؛ همچنان بر مومن و کافر بی دریغ خواهد تابید، از جمله بر محمدجواد ظریف.
✍مهدی محمدی
💠دیپلماسی دادائیستی!
درباره صحبتهای آقای ظریف پیرامون هزینه شدن دیپلماسی برای میدان، یک بحث نظری بسیار مهم هست که نمیتوان از کنار آن بهراحتی عبور کرد و بدان نپرداخت؛ و باور حقیر این است که اساسیترین مشکل آقای ظریف و طیف سیاسی همسو با ایشان دقیقا همینجاست.
به عبارات آقای ظریف دقت بفرمایید. ایشان در شاهدی که برای هزینه شدن دیپلماسی برای میدان میآورد، میگوید: "تقریبا هر بار که من برای مذاکره رفتم این شهید سلیمانی بود که میگفت میخواهم تو این خاصیت یا نکته را بگیری...میگفت تو میروی با لاورف مذاکره میکنی از او یک دو سه چهار بخواه. یعنی دیپلماسی هزینه این شود که شما مثلا در حلب میخواهید این کار را بکنید یا در ادلب میخواهید شیعیان... اینها اهداف مقدسی بودند، نمیگویم اهداف بدی بود...تو میروی با لاورف مذاکره میکنی فشار بیاور که فوعا و کفریا را باید ما آزاد کنیم".
آقای ظریف از این درخواستهای حاج قاسم با عنوان "هزینه دیپلماسی برای میدان" سخن میگوید و اشکال این تفکر دقیقا در همین نگاه است و میتوان آثار این اشکال را از برجام تا دیگر مسائل حوزه سیاست خارجی دولت آقای روحانی نیز دید.
اشکال آقای ظریف اینجاست که توجه ندارد چه مذاکره در دیپلماسی و چه عملیات در میدان، هر دو ابزارهایی برای رسیدن به اهداف و سیاستهای تعیین شده از سوی یک نظام سیاسی هستند. اگر کتاب هنر تحریمها نوشته ریچارد نفیو را خوانده باشید، او مذاکره و تحریم را دو قطعه مکمل از پازل فشار بر ایران توصیف میکند. یعنی رژیم آمریکا هدف اعمال فشار بر ایران برای تغییر رفتار/تغییر نظام را تعریف کرده و هم از ابزار دیپلماسی(مذاکره) و هم از ابزار حمله اقتصادی(تحریم) برای این امر بهره میگیرد. این است که میبینیم دیپلمات آمریکایی در برجام دنبال همان چیزی است که افسر تحریم آمریکایی در پی آن است. اهداف اینها با یکدیگر تباین و تناقض ندارند که مثلا وزیر خارجه آمریکا به وزیر خزانهداری این کشور بگوید من دیپلماسی را هزینه میدان جنگ اقتصادی کردم! میبینید چقدر این حرف مضحک است؟!
کشور و منطقه با تهدید داعش مواجه است و نظام هوشمندانه تصمیم میگیرد تهدید داعش را سرکوب کند. حال برای دستیابی به هدف "نابودی تهدید داعش"، سیستم باید همه ابزارهای خود را فعال نماید. حاج قاسم جانش را کف دستش میگیرد و به سوریه و عراق میرود تا در میدان عملیات کند. دولت باید بودجه مورد نیاز را تامین کند. دستگاههای اطلاعاتی باید کمک اطلاعاتی کنند. و دیپلماتها باید ابزار سیاست خارجی را هرجا لازم است فعال کنند.
حال شما مظلومیت حاج قاسم را ببینید که از طرف نظام در کف میدان مشغول شمشیر زدن است، یکی بودجهاش را نمیدهد، آن یکی میگوید نباید از بشار اسد حمایت کنیم، دیگری به زبان شکایت میگوید من دیپلماسی را هزینه کردم تا فلانی مثلا در حلب چه کند!
این نگاه خسارتبار معالاسف در ماجرای برجام هم حاکم بود. آقایان قرار شد بروند دیپلماسی کنند تا تحریمها برداشته شود. در میدان، صنعت هستهای به شکل بیسابقهای تحدید شد و بازرسی از اماکن مختلف کشور باز به شکل بیسابقهای تشدید شد تا آقایان دیپلمات با تقدیم این امتیازات، لغو تحریمها را از طرف مقابل بگیرند. اما در کمال تعجب پس از اینکه تحریمی لغو نشد، آقای عراقچی آمد و در تلویزیون فرمود که اساسا برجام برای لغو تحریمها نبود! یعنی اصلا دیپلماتها فراموش کرده بودند -و از ملت هم میخواستند فراموش کنند- که برای چه مذاکره کردهاند و قرار بود به یک هدفی دست یابند!
دیپلماسی در ذهن آقایان ظاهرا ابزاری نیست که باید در خدمت اهداف کشور قرار گیرد و بیآنکه حاصل و نتیجهای برایش بتوان متصور شد، خودش به خودی خود موضوعیت دارد. این دیپلماسی برای دیپلماسی، همچون هنر برای هنر یادآور مشی دادائیستهاست که نحلهای از نهیلیسم بودند، برای افعالشان هیچ هدفی جز رسیدن به "تازگی" متصور نبودند و میگفتند ما وطن و سياست نمیخواهيم، ما «هيچ» میخواهيم؛ اينگونه به تازگی خواهيم رسيد!
سید یاسر جبرائیلی
هدایت شده از صدای انقلاب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📢 #صدای_انقلاب شماره: 233
💠 اهداف انتشار دهندگان فایل صوتی محرمانه!
🎙 کارشناس برنامه: دکتر یدالله جوانی
#فایل_صوتی
#حاج_قاسم
#ظریف
🆔 @sedayeenghelab_ir
💠از وین چه خبر؟
🔹در این چند روزی که دوستان با قدرت و غیرت کامل، مشغول پاسخگویی به مطالب ظریف در مصاحبه محرمانه بودند، جناب «عراقچی» در کمال سکوت و بدون کمترین مزاحمتی سرگرم ادامه مذاکرات « وین» بودند و هیچ کسی هم از روند مذاکره و موضوعات مطرح شده خبردار نشد!
🔹عزیزان مجلس هم که قرار بود مراقب مذاکرات وین و نتایج آن باشند تا مانع خلق « برجام ٢» توسط جناب عراقچی شوند، بی خیال مذاکرات وین شده و دنبال احضار ظریف و سوال یا استیضاح او افتاده اند......
🔹ظریف هم پس از افشای مصاحبه، به سفر خارجی رفته و هنوز برنگشته.....
🔹هفته پیش رو هم مصادف با شبهای قدر است و آبها از آسیاب می افتد و عراقچی هم پس از بازگرداندن آمریکا به برجام و انجام ماموریت، در کمال سکوت به تهران باز می گردد و دوستان خودی هم دلخوش از این که حق ظریف را کف دستش گذاشته اند، مشغول دعواهای انتخاباتی می شوند و.......
❇️ نتیجه این که به برکت «ماجرای ظریف» ، حواس همه از «مذاکرات عراقچی» پرت شد و او توانست بدون مزاحمت، ماموریتش (احیای برجام) را انجام بدهد.
✳️ به فرمایش معصوم، مومن باید باهوش و زیرک باشد و از یک تهدید دوبار آسیب نبیند! نکند دوستان خودی دچار ضعف ایمانند که هر بار با ترفندهای «آشنا» حواسشان از مسائل اصلی و جاری پرت می شود!!
✍️دکتر محمد صادق کوشکی
💠چند ملاحظه درباره فضای انتخابات
🔹واقعی ترین مسئله انتخابات، "تمدید و تداوم مدیریت دولت فعلی، یا تغییر آن؟" است. متاسفانه هنوز، آن چنان که باید، خسارت های دولت "برجام و دیگر هیچ"، تبیین نشده و حال آن که فقط بالای دویست میلیارد دلار، خسارت کاهش صادرات کشور (در اثر کانالیزه و زمینگیر شدن با برجام) بوده است؛ خسارت های امنیتی و سیاسی و دیپلماتیک به کنار.
♦️این که اقتصاد ما در این دوره هفت- هشت رتبه در اقتصاد جهانی پسرفت داشت، هنوز خوب توضیح داده نشده. و این که اقتصاد ایران قبل از دولت فعلی، به مراتب وضع بهتری داشته، درست بازگو نشده. باید از فعالان اقتصادی کمک گرفت تا بگویند اوضاع اقتصادی و تولید و اشتغال در هشت سال قبل -با همه دشواری هایش- چگونه بود و در این دوره چگونه به قهقرا رفت؟
🔹مردم را باید به دو واقعیت ارجاع داد، یکی کارنامه خدمات نیرو ها و نهاد های انقلابی در هفت هشت سال اخیر، در حالی که امکانات چندانی در اختیارشان نبود؛ و دوم بیان قوت های دولت نهم و دهم، در مقایسه با دولت فعلی؛ و ضمنا آسیب شناسی، ضعف ها و انحرافات دولت دهم.
♦️نکته بعدی، این است که بازی تیم منتقد، نمی تواند بی تفاوت نسبت به بازی حریف باشد. حریف در سال 96، بازی با چند یار کمکی در کنار روحانی را پیش برد. و اکنون هم سعی دارد با مهره های بیشتری -برای فضا سازی، ترور شخصیت، انحراف اذهان و فرار از پاسخگویی- استفاده کند. البته نگران تعدد نامزد ها هم هستند؛
🔹بنابراین جبهه "منتقدانِ ائتلاف حاکم بر دولت"، نمی تواند از همین ابتدا، یک نامزد را به میدان بفرستد تا حریف، او را سیبل کند. منطقی تر این است که چهره های متعدد (البته با یک طراحی مشترک) به میدان تبیین و مطالبه بیایند و سپس، به وحدت نامزد برسند.
♦️ضمنا باید "حمایت" یا "فاصله گذاری" نامزد های جبهه مقابل با "دولت مستقر" -با همه بی کفایتی هایش- را تبدیل به مسئله افکار عمومی کرد. مدت هاست اصلاح طلبان، فتیله نقد دولت را پایین کشیده اند؛ چون به ضررشان است.
🔹آنها خود را تضمین وعده های روحانی دانسته و او را تایید و تَکرار کرده اند. اگر دولت موفق است، آنها باید جهانگیری و نه هیچ کس دیگر را نامزد کنند. و اگر به احترام نظر مردم، دولت روحانی را ناموفق و بی کفایت می دانند، باید قبل از هر چیز، همین را علنا اعلام و عذرخواهی کنند. مقبولیت دولت روحانی اکنون زیر هفت درصد است.
♦️چاره کار، (شب) قدر دانستن این چند هفته باقی مانده تا انتخابات، و عملیات هوشمندانه جبهه ای در وضعیت آفندی است. این البته به معنای تولید هیجان صرف و رادیکال کردن فضا نیست. به مفهوم روشنگری و تبیین، برای فرو نشاندن غبار ها و جا یابی متهمان وضع موجود، در جایگاه واقعی شان است.
🔹ضمنا برای افزایش درست مشارکت که نیاز همیشگی نظام مردمی است، باید #امید_آفرینی کرد؛ بی آن که وعده های دروغ و ناشدنی داد . صداقت با مردم در آسیب شناسی وضع موجود و تزریق امید راستین ضمن بیان ظرفیت های موجود، سرمایه ای بزرگ است. این میسر نمی شود، مگر این که به موازات نقد مدیریت مستقر در دولت، کارنامه خدمات نیروهای خدمتگزار و انقلابی در عرصه های مختلف، تصویر سازی و بازخوانی مجدد شود.
♦️انتخابات در گذشته هم، امر بسیط و تک متغیری نبود؛ تا چه رسد به اکنون که به واسطه نقش آفرینی وعملیات ناتوی فرهنگی- اطلاعاتی در حوزه عملیات روانی و رسانه ای، چند برابر پیچیده تر شده است. انتخابات همچنان که جشن ملی است، مواجهه با نفوذ طلبی دشمن در جنگ سیاسی و رسانه ای هم هست و این، بسیج ملی می خواهد. مردم اگر دست درازی دشمن را بشناسند، خود در برابر تهاجم سینه سپر می کنند.
🔹هر جنگی، قرارگاه و سازمان رزم خود را می طلبد که بتواند به نیروها آرایش بدهد ؛ تقسیم کار بکند، دیدبانی و اطلاعات- عملیات داشته باشد. این قرارگاه سیاسی را باید تدارک و تقویت کرد.
💢ادامه دارد💢
محمد ایمانی
💠جای خالی مسئولیت پذیری و انصاف
🔹از لوازم انتقاد مشروع، "انصاف" و "مسئولیت پذیری" است. اگر در تشخیص و تحلیل به خطا رفتید و آن تحلیل، خسارت هایی را به دنبال داشت، قبل از هر چیز باید مسئولیت پذیر باشید.
♦️سیاست های غلط دولت روحانی به شهادت کارنامه خود، بالا ترین و اصلی ترین سهم را در زمینه تولید فقر داشت.
🔹تعطیلی اقتصاد به امید برجام، ترویج رانت، ترویج مدیریت اشرافی ، هشت برابر کردن تورم، افزایش ضریب جینی (شکاف طبقاتی) که در سال های 84 تا 90 در حال کاهش بود، دهن کجی به طبقات فرودست و خدمات مدیریت قبلی (مانند مسکن مهر) بدون ارائه جایگزین بهتر، و تباه کردن فرصت های همدلی با اصرار بر فربه کردن دوقطبی های جعلی، کارنامه دولتی است که برخی خواص، روی کار آمدن آن را "بهترین تقدیر و مصلحت" نامیدند! https://b2n.ir/r25402
♦️این طیف از خواص، آدرس های نادرست و ناروا به مردم دادند و عملا کارمند ستاد های انتخاباتی مدیریت اشرافی غربگرا شدند؛ بی انصافی است که آنها همیشه از جمهوری اسلامی طلبکار باشند، اما یک بار صادقانه به مردم نگویند در پیچیدن برخی نسخه های سمی، اشتباه کردند.
🔹و بی انصافانه تر، آن است که هر جا هم ژست ندامت گرفتند، به جای انتساب خطا به خود، طوری حرف زدند که انقلاب و نظام متهم گردد و زبان دشمنان دراز شود.
محمد ایمانی