💠تا حالا کجا بودی حکیم؟!
♦️اگر بخواهید با کلمات "وعده، سوپرمن، بهشت، جهنم، آتش افروز و آتش نشان" یک جمله بسازید، چه جمله ای می نویسید؟
🔹آقای لاریجانی گویا از یاد برده که چه کسانی بیخ گوش او، با وعده های درِ باغ سبز، آتش در زندگی مردم افکندند و چه کسای با ژست سوپرمن، معامله بتمن ها را با مردم کردند؟!
♦️خوب نیست انسان ژست حکما و فلاسفه را بگیرد، اما مردم تصور کنند که او، در نقش شخصیت "دیبی" سریال کلاه قرمزی، از افعال معکوس استفاده می کند!
محمد ایمانی
💠روحانی/ خاتمی/ لاریجانی
میراث اقتصادی یک ائتلاف
🔹هیجان رقابت نامزد ها، یک ماه مانده تا انتخابات به تدریج بالا می گیرد. فارغ از تنوع نامزدها، جهت گیری دولت سیزدهم، یک موضوع کلیدی در ارزیابی نامزدهاست. این که ادامه همین دولت فعلی هستند، یا اراده تغییر ریل دولت را دارند.
♦️یک موضوع راهبردی دیگر، شفاف سازی و جمع بندی کارنامه هشت ساله دولت آقای روحانی است. این که در مرداد ماه، مثلا کدام وضعیت اقتصادی را تحویل دولت جدید می دهند؟
🔹آیا شرایط را تثبیت و زیر ساخت ها را توسعه داده و یک "فرصت فراهم" را تحویل می دهند؛ یا دولت آینده، با انواعی از گرفتاری ها دست به گریبان خواهد بود؟
♦️پاسخ، از دو جهت مهم است: نخست این که اگر اقتصاد دچار پسرفت شده، نمایندگان و متهمان آن، در انتخابات طلبکاری نکنند؛ ثانیا در صورت شکست قریب الوقوع، بلافاصله طلبکار نشوند که چرا دولت جدید ظرف دو سه ماه، اقتصاد را رونق نمی دهد؟(!)
🔹برای این که مردم گرفتار کلی گویی طرفین نشوند، باید شاخص های اقتصادی قابل اندازه گیری را فهرست کرد و پرسید: دولت روحانی هر کدام از این شاخص ها را در چه شرایطی تحویل گرفت و چه میراثی بر جای گذاشت؟از جمله شاخص های مهم، که دولت در نوع آنها پسرفت شدید داشته، عبارتند از:
🔻سهولت یا سختی کسب و کار
🔻رشد (رونق) یا رکود اقتصادی. نرخ رشد تولید ناخالص ملی
🔻میزان سرمایه گذاری مولد داخلی و جذب سرماگذاری خارجی
🔻تراز مثبت یا منفی تجاری
🔻کاهش یا افزایش حیف و میل منابع عمومی و فساد اقتصادی
🔻نرخ سالانه و نقطه به نقطه تورم
🔻نرخ بیکاری و میزان ایجاد اشتغال خالص
🔻حجم نقدینگی سرگردان
🔻میزان رشد یا رکود تولید در بخش مسکن و سایر پیشران ها
🔻ضریب جینی (شکاف طبقاتی)
🔻ارزش پول ملی و قدرت خرید مردم
🔻نوسانات درآمد سرانه و خط فقر
🔻تعهدات انباشته و بدهی های دولت
🔻وضعیت بورس
🔻کسری بودجه یا تناسب دخل و خرج دولت
🔹دولت ائتلافی روحانی، در نوع این شاخص ها عقبگرد شدید و بعضا رکورد گونه داشته. از جمله؛ شش رتبه عقبگرد در رتبه بندی جهانی، تحویل دولت در مرداد با پیش بینی تورم 45 درصدی (پیش بینی دستگاه های دولتی)، ایجاد هفتصد هزار شغل کمتر نسبت به دولت نهم و دهم، دست کم بیست درصد کوچک شدن اقتصاد، رساندن نقدینگی از 470 هزار میلیارد به 3700 هزار میلیارد تومان؛
♦️همچنین افزایش تقریبا یک درصدی ضریب جینی (از زیر چهار درصد به بالای چهار درصد)، حداقل هفت برابر شدن قیمت ارز خارجی و کاهش متقابل ارزش پول ملی، کاهش یک میلیون تومانی درآمد سرانه، رکود مفرط بخش مسکن و تورم 680 درصدی آن، تشدید کسری بودجه، بالا رفتن محسوس خط فقر، التهابات کم سابقه بورس، و برجا گذاشتن بدهی های سنگین و بعضا با سررسید چند ماهه، که تا 250 هزار میلیارد تومان برآورد می شود.
🔹این کارنامه ای نیست که امثال سید محمد خاتمی به عنوان دعوت کننده به تکرار دولت و همچنین نامزد های دولتی (جهانگیری، لاریجانی، شریعتمداری، آخوندی، همتی، محسن هاشمی، پزشکیان، تاج زاده، مهر علیزاده، و...) بتوانند بدان افتخار، یا آن را لاپوشانی کنند. این طیف به جای فرار به جلو، باید پاسخگوی تخریب گسترده اقتصاد کشور بر خلاف وعده های عوام فریبانه باشند.
محمد ایمانی
💢برگزاری وبینار پرسمان سیاسی با محوریت انتخابات ریاست جمهوری💢
🗣کارشناس: دکتر محمد اسماعیل خدادادی
🔰موضوع: پاسخ گویی به شبهات سیاسی و انتخاباتی
⏰زمان چهارشنبه ۲۹ اردیبهشت ساعت ۱۷
با همکاری :
✅ستاد فرهنگی فجر انقلاب اسلامی
✅مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران
✅بسیج اساتید دانشگاهها و مراکز آموزش عالی استان قم
📲لینک ورود به همایش در فضای مجازی:
b2n.ir/majmaenghelab
📌ورود به عنوان مهمان
🔗لینک پشتیبان در روبیکا
rubika.ir/safir_channel
#پرسمان_سیاسی
#انتخابات_ریاست_جمهوری
#پاسخ_به_شبهات
🌸با ارسال اطلاعیه به گروه ها و مخاطبین خود در انجام رسالت بصیرت افزایی سهیم باشیم 🌸
💠یک بار غش کردید؛ دوباره نکنید!
🔹آقای روحانی امروز گفت:
🔻" #دولت_دوازدهم زمانی مسئولیت را بر عهده گرفت که در صد سال اخیر مشابه آن را نمی بینیم؛ شرایط کشور با هیچ زمان دیگری قابل مقایسه نیست. با کمترین استفاده از نفت، بودجه را اداره کردیم.
🔻قابل جمع نیست مرثیه خوانی برای زندگی مردم و روضه خوانی برای برداشتن تحریم. دولت در هشت سال مذاکره ای نکرد، الا اینکه موفق بیرون آمد. هدف ما این بود دشمن بگوید غلط کردیم؛ و این کار را انجام دادیم. قول می دهم مذاکرات وین پایانش پیروزی ملت ایران است".
🔹او همچنین ضمن حمله به نامزد های انتخابات گفته:
🔻"در دوران تبلیغات انتخاباتی، نباید #غش_در_معامله کنیم. تهمت و دروغ برای مردم قابل قبول نیست. کسی که آمده سنگین ترین بار اجرایی کشور را بر دوش بگیرد، هدف و وسیله باید درست باشد.
🔻نامزدها به جای فحش دادن، برنامه ارائه کنند. بگویند برای مقابله با تحریم چه برنامهای دارند؟ به صراحت اعلام کنند راهبرد شان تعامل است یا تقابل؛ افراط است یا اعتدال".
🔹درباره این اظهارات، گفتنی هایی هست. نخست این که متاسفانه رفتار و گفتار آقای روحانی با نصایحش، تناقض کامل دارد و چون جمع نقیضین محال است، باید در قضاوت، اصل را بر رویکرد مغشوش او گذاشت و نه نصایحش.
♦️خداوند قرآن حکیم، با ادبیاتی توبیخ آمیز می فرماید: "لِمَ تَقُولُونَ مَا لَا تَفْعَلُونَ. كَبُرَ مَقْتًا عِنْدَ اللَّهِ أَنْ تَقُولُوا مَا لَا تَفْعَلُونَ. چرا چيزى را مى گوييد، كه انجام نمى دهيد. نزد خدا (گناهی) بزرگ است، این كه چيزى را بگویید که که عمل نمی کنید".
🔹آقای روحانی متاسفانه رکورد دار خلاف گویی و ناسزا گفتن به ناصحان مطلع و منتقد است؛ اصلا مجسمه ناروا گویی، چه در ایام تبلیغات انتخاباتی و چه مدیریت دولت است. چنان که با تهمت ها و اهانت های ایشان می شود چند جلد کتاب بدون شرح منتشر کرد!
♦️در تعریف "غِشّ در معامله" گفته اند؛ "گول زدن یا فریب مشتری به این معنا که صاحب کالا جنس معیوب خود را بهعنوان سالم عرضه کند و بهنوعی قالب مشتری کند". معامله آقای روحانی با مردم در انتخابات و پس از آن، آیا چیزی جز همین رفتار است؟
🔹ضمنا مردم و کارشناسان بعد از هشت سال اتلاف فرصت های بزرگ ملی، نمی دانند او جز (بن بست) برجام، کدام برنامه درونزا را برای در دستور کار داشته است؟ !
♦️دوم؛ روحانی می گوید شرایط را در ارزیابی کارنامه باید لحاظ کرد. او و هم طیفانش، اولا همین رهنمود را درباره دولت قبل از خود مراعات نکردند. ثانیا، شرایط موجود، دست پخت خود دولت، و نتیجه گردن کشی در برابر هشدار های صاحب نظران است. دولت دوم روحانی، مصایبی را که دولت اول او کاشت، درو کرد.
💢ادامه دارد💢
💠یک بار غش کردید؛ دوباره نکنید!
🔹اعتماد به دشمن و کانالیزه شدن در زمین و بازی آمریکا، موجب کاهش گزینه ها و فرصت های در دسترس کشور شد و نتیجه آن، رقم زدن شرایط اقتصادی چند پله بدتر، نسبت به شرایط قبل از توافق است.
♦️عجیب است آقای روحانی از "هشت سال مذاکره" ابراز رضایت و ادعای موفقیت می کند، بی آن که بگوید مذاکرات اگر موفق بود، چرا به موازات چند برابر شدن تحریم ها، هشت سال ادامه پیدا کرده و دولت آمریکا حاضر نیست تمام تحریم های پسا برجامی و ضد برجامی را لغو کند؟!
🔹این سوال را نمی توان با اصرار بر دوقطبی سازی های تاریخ مصرف گذشته، مانند "تعامل یا تقابل" و "مذاکره یا تحریم" پاسخ داد. با وجود تداوم مذاکرات و اجرای یکطرفه برجام، روند چند برابر شدن تحریم ها از همان دولت اوباما کلید خورد.
♦️سوم: طرف آمریکایی کجا گفته غلط کردیم؟ و کجا عذرخواهی و جبران کرده که ملت ما خبر ندارند؟ آیا به همین خاطر است که تحریم ها را همچنان فرصت می شمارند؟! اصلا اگر قبول داشتند اشتباه کرده اند که نیاز به مذاکره نداشت؛ همان دی ماه گذشته باید تحریم ها را بر می داشتند و به برجام بر می گشتند.
🔹حالا هم اگر نگران انتخابات مهم ایران و سرنوشت طیف غربگرا نبودند، همین صحنه آرایی فعلی را نیز همراه آقای روحانی مرتکب نمی شدند و وعده برداشتن برخی تحریم ها را هم نمی دادند.
♦️چهارم: تکلیف روحانی درباره "اقتصاد نفتی یا با نفت" معلوم نیست. او امروز با افتخار گفت "کشور را بدون نفت اداره کردیم" و حال آن که قبلا درباره دستاورد برجام، باز هم با افتخار گفته"توانستیم 2/5 میلیون بشکه نفت بفروشیم و به اقتصاد رونق بدهیم"! دولت لایحه بودجه امسال را هم با آرزو اندیشی (پیش بینی فروش 2/3 میلیون بشکه نفت) نوشت!
🔹گل سرسبد نتایج یکی دو سال اول برجام، همین فروش نفت است، که در واقع تله گذاری دولت آمریکا، برای انتخابات مجلس دهم (زمستان 94) و ریاست جمهوری دوازدهم (بهار 96) بود. اما در همین دوره، با افزایش بی رویه واردات و تشدید رکود اقتصادی رو به رو شدیم.
♦️آقای روحانی بهتر از هر کس می داند، رشد اقتصادی با کیفیت (رونق تولید و صادرات)، چیزی کاملا متفاوت از "خام فروشی و تبدیل کشور به بارانداز واردات"، و زمین زدن تولید و تشدید بیکاری است.
🔹برآیند مدیریت هشت ساله آقای روحانی، با وجود صورت سازی اولیه، تصویر یک خسارت کامل، شامل شش پله عقبگرد در اقتصاد جهانی و بیست درصد کوچک تر شدن اقتصاد ایران است؛
♦️همچنین برجای گذاشتن رکورد های رکود، تورم، بیکاری، نقدینگی سرگردان، کاهش سرمایه گذاری، ضریب جینی (شکاف طبقاتی) وکاهش ارزش پول ملی. حمله به منتقدان یا نامزدها، نه کارنامه می سازد، نه سیاهی های کارنامه را پاک می کند.
محمد ایمانی
✍️پویش ملی نامه ایرانیان به رییس جمهور سیزدهم
🔶محورهای پیشنهادی:
✅ ارتقا وضعیت معیشت عمومی،
✅ افزایش ارزش پول ملی،
✅ رونق کسب وکار و اشتغال، جهش تولید و رفع موانع پیش رو
✅ عدالت گستری، فساد ستیزی، مبارزه با ویژه خواری، رانت، نفوذ و ...
✅ تحکیم انسجام اجتماعی و همبستگی ملی در جهت مشارکت ایرانیان در مدیریت عمومی کشور
✅ تحول و تعالی فرهنگی، دینداری، معنویت، اخلاق و سبک زندگی اسلامی ایرانی
✅ تاکید بر آزادی، کرامت انسانی،
✅اقتدار علمی، استقلال ملی و توسعه روابط خارجی
🔶به 1400 نفر از نامههای منتخب مردمی، دانشگاهیان، نخبگان، بانوان، جوانان و رای اولی ها به رئیس جمهور منتخب، جوایز نفیسی اهدا خواهد شد.
🔶علاوه بر انتشار متناوب نامههای برتر تا روز انتخابات در رسانههای ارتباط جمعی، مجموعه آن همزمان با آیین سوگند رییس جمهور منتخب، به ایشان تقدیم خواهد شد.
🔶مهلت : پایان خرداد ماه 1400
🔺🔻 پیوستن به پویش و ارسال نامه👇
https://chb.basijasatid.ir/node/66029
هدایت شده از آنتی نفوذ
@Mohsen5541
⛔️فتنه سایبری در انتخابات 1400
👈 مزدوران سایبری منافقین و سعودی ها برای جنگ تمام عیار در انتخابات ایران آماده شده اند .
مهمترین ماموریت این مزدوران تولید و اشاعه اخبار فیک و جعلی به منظور تاثیر گذاری در روند انتخابات است .این راهزنان سایبری بر خلاف سایر معاندین نظام به هیچ وجه بطور مستقیم علیه نظام خبر و محتوی تولید و پخش نمی کنند بلکه کار آنان رصد دقیق و روانشناسانه فضای سیاسی کشور بر اساس استفاده هوشمندانه از بیگ دیتاهای ( حجم زیاد داده ها ) شبکه های اجتماعی پر مخاطب خارجی در ایران و سپس تولید و پخش خبر جعلی متناسب با نتایج تحلیل کلان داده ها است.
در یک تحلیل محتوی از عملکرد چندساله اخیر این گروه ، سازو کار و فرایند زیر را در تولید و پخش و بازخورد گیری می توان دریافت:
1- رصد دقیق و دائمی فضای سیاسی اجتماعی و فرهنگی کشور و دیدگاههای گروههای سیاسی فعال از طریق تحلیل بیگ دیتاهای حاصل از شبکه های احتماعی
2- تولید خبر، گفتگو، جعل فتوی مراجع و ... جعلی از زبان افراد و گروههای مرجع به شکلی که بسیار به مواضع و دید قدامات اگاهها و ماموریتهای این افراد و گروهها نزدیک و باور پذیر باشد .
3- بازخورد گیری از میزان تاثیر و اصلاح اشکالات احتمالی و یا ادامه دادن به روشهای موفق . جعل سخنان فرماندهی کل سپاه و جعل فتوی آیت الله نوری همدانی از مصادیق این اقدامات است.
خبرها بقدری دقیق جعل می شوند که حتی بعضا سیاسیون و فعالان رسانه ای خودی هم ناخواسته به باز نشر وسیع آن اقدام می کنند و در واقع عمدتا پخش این اخبار، ناخواسته توسط خودی ها انجام می شود. ارتقاء سواد رسانه ای یکی از مهمترین راهکارها برای مقابله با این ترفند پیچیده دشمن است.
✍ مهندس سید مرتضی اسماعیلی طبا
📡کانال آنتی نفوذ قم
https://eitaa.com/antinofoozeqom