✳️سخنگوی دولت: منتظر تصمیم مجلس در زمینه حذف یارانه دهکهای پر درآمد هستیم
🔹بهادری جهرمی: حذف یارانه دهکهای پر درآمد متاثر از نظام توزیع یارانه است. مستمر باید دهک بندی خانوارها بروزرسانی شود. معمولا در این شرایط پرمصرفها یارانه بیشتری مصرف میکنند.
🔹این مسئله طبیعتاً تابع مجلس خواهد بود و باید منتظر ماند و دید که در قانون بودجه ۱۴۰۱ پیشبینی از سوی مجلس برای این قسمت صورت میگیرد یا نه.
✳️رهبر انقلاب: رئیسجمهور قبلی و فعلی آمریکا دارند تتمه آبروی آمریکا را میبرند
🔹هر جایی که نیروی حق در مقابل کفر وارد میدان بشود، دشمن با همهی جلال و جبروت ظاهری که باطن و مغز ندارد در محاسباتش اشتباه میکند.
🔹آمریکا امروز از جایی ضربه میخورد که هرگز آن را محاسبه نکرده است. امروز دو رئیسجمهور قبلی و فعلی دست به دست هم دادند که تتمهی آبروی آمریکا را ببرند و دارند میبرند.
✳️رهبر انقلاب: تهاجم امروز جبهه دشمن یک تهاجم ترکیبی است
🔹فرمانده کل قوا صبح امروز: جبههی دشمن امروز دست زده به یک تهاجم ترکیبی، تهاجم دشمن یک تهاجم ترکیبی است؛ یعنی جنبهی اقتصادی در آن هست، جنبهی سیاسی در آن هست، جنبهی امنیتی در آن هست، جنبهی رسانهای در آن هست، جنبهی دیپلماسی در آن هست. از همه جهت یک حملهی ترکیبی دستهجمعی را شروع کردند، ما هم در مقابل بایستی حرکتمان حرکت ترکیبی باشد. از همه جهت بایستی تلاش کنیم.
🇮🇷 ✳️تنوع و تکثر دشمنان انقلاب اسلامی!
👈 هر انقلابی مخالفان و دشمنانی دارد که برخی سیاسی هستند، برخی ایدئولوژیک، برخی به خاطر به خطر افتادن منافع اقتصادی و برخی نیز از روی هوای نفس ...؛ در کنار اینها در عرصه بینالمللی نیز انقلابها مخالفانی دارند، انقلاب چپ گراها و راست گراها مخالفان خاص خود را دارند، یا حتی برخی همسایهها می توانند مخالف انقلاب کشور همسایه خود شوند.
انقلاب ما از نظر تنوع و تکثر مخالفت ها و دشمنی ها بینظیر است، این که علاوه بر ابرقدرتها، دولتهای چپگرا و راست گرا و همسايهها مخالف انقلاب اسلامی شدند و در داخل نیز چپهای انقلابی مانند سازمان منافقین و نیز رفرمیست های راستگرا مانند نهضت آزادی بعد از گذشت یکی دو سال مخالف انقلاب اسلامی شدند، در نوع خود بی نظیر است. جنگ نظامی، تحرکات تجزیه طلبانه، تروریسم وحشیانه، تحریم اقتصادی و ائتلاف های سیاسی علیه ایران و ...؛ یکی از این دهها مورد کافی بود که انقلابی را به شکست بکشاند، همانطور که انقلاب مصر را به سال نکشیده به شکست کشاند...
اکنون دستاوردهای انقلاب اسلامی را با توجه به نکات فوق، دوباره مرور کنیم و باور کنیم که "دست خدا بر سر ماست ..."
✳️بورس چه زمانی مثبت میشود؟
آقابزرگی، کارشناس بازار سرمایه:
احتمالا معاملات فردا همانند امروز متعادل و مثبت باشد.
شاخص بورس امروز مثبت شد. اما در میانه معاملات روز، به مرور تقاضا کمتر و عرضه بیشتر شد.
توافقات برجام باعث شده تا یک نگرانی کوتاه مدت در بازار حاکم شود. یعنی در دوره کوتاه مدت اثرات شوک کاهش نرخ ارز روی معاملات تاثیر میگذارد.
بورس در میان مدت و بلند مدت در مقایسه با سایر بازارهای موازی میتواند بازدهی معقولی داشته باشد.
💢الزامات قیاس عملکرد پهلوی و انقلاب اسلامی
🔷 یکی از مواردی که به ویژه در ایام سالگردپیروزی انقلاب اسلامی زیاد دیده و شنیده می شود، مقایسه عملکرد دوران پهلوی و انقلاب اسلامی است.
🔷 در ابتدا ،این قیاس الزاماتی دارد که باید مورد توجه قرار گیرد:
🔻تاریخ معاصر ایران به ویژه دوران حکومت قاجار و پهلوی باید به دقت مورد مطالعه و بررسی قرار بگیرد.دوران سیاهی که سرشار از خیانت،وابستگی،عقب افتادگی،ظلم،تجزیه کشور،تحقیر،فقر، استبداد و...می باشد.لذا آشنایی با میراث شوم این دوره برای قضاوت و مقایسه دوران قبل و بعد از انقلاب ضروریست.
🔻از ابتدای پیروزی انقلاب،حجم بی سابقه ای از دشمنی علیه ایران اعمال شده است که در تاریخ نمونه آن یافت نمی شود.ایجاد شورش های تجزیه طلبانه،تلاش برای کودتا،ترور بسیاری از مسئولان تراز اول و شخصیت های موثر انقلاب،ترور بیش از 17هزار نفر از مردم ،حمله همه جانبه و بین المللی 8ساله علیه ایران،اعمال تحریم های همه جانبه و پرفشار و...
🔻 بنابراین باید رویکردها و عملکرد دو دوره در ۵ حوزه مورد بررسی قرار گیرد:
1⃣ امنیت
❌ رژیم پهلوی: رویکرد⏪ پیوند به قدرتهای بزرگ
عملکرد⬅️ اشغال سریع کشور در مقابل تهاجم خارجی،جدا کردن مناطق مختلفی از کشور مانند بحرین،ارتفاعات آرارات،دشت ناامید،ارتفاعات آرارات و...،ژاندارمی آمریکا در منطقه،وابستگی شدید به تجهیزات وارداتی،تحت فرمان قدرت های بزرگ
✅ جمهوری اسلامی:رویکرد⏪ دروننگر و مردم پایه.
عملکرد⬅️حفظ تمامیت ارضی،امنیت مطلوب،متکی به تجهیزات بومی،اقتدار بی نظیر منطقه ای.
2⃣ سیاست داخلی
❌ رژیم پهلوی: رویکرد⏪ دیکتاتوری
عملکرد⬅️خفقان،استبداد،نادیده گرفتن مردم،نبود آزادی سیاسی،سرکوب مردم،متأثر از قدرتهای بزرگ
✅ جمهوری اسلامی: رویکرد⏪ مردمسالاری.
عملکرد⬅️ مشارکت اجتماعی،انتخابات آزاد،آزادی های اجتماعی،فعالیت آزادانه احزاب سیاسی،چرخش قدرت،استقلال سیاسی
3⃣ سیاست خارجی
❌ رژیم پهلوی: رویکرد⏪ وابسته به قدرتهای بزرگ.
عملکرد⬅️ بازیگر دست نشانده،تأمین کننده منافع کشورهای حامی، ناتوان در برابر تهدیدات خارجی،نداشتن عزت،تحقیر توسط کشورهای قدرتمند
✅ جمهوری اسلامی:رویکرد⏪ مستقل
عملکرد⬅️ تأمین کننده منافع ملی، حفظ عزت،ایفای نقش محوری در منطقه، اقتدار منطقه ای و جهانی،تصمیم گیری براساس عزت،حکمت،مصلحت
4⃣ فرهنگ
❌ رژیم پهلوی: رویکرد⏪ هویت غربی و غیربومی.
عملکرد⬅️ ضدیت با اسلام و اعتقادات دینی،مبارزه با حجاب اسلامی،استفاده ابزاری از زنان،ابتذال در تلویزیون و سینما،
گسترش مراکز فساد و فحشا،کاپیتولاسیون،عدم توجه به علم و دانشگاه
✅ جمهوری اسلامی: رویکرد⏪ هویت ایرانی اسلامی.
عملکرد⬅️ عزت به هویت ایرانی،احیای جایگاه والای زنان،افزایش معنویت،حضور پررنگ جوانان در مراسمات مذهبی،رشد سریع علمی،افزایش چشمگیر دانشجویان،حرکت به سمت سینمای حرفه ای
5⃣ توسعه اقتصادی
❌ رژیم پهلوی: رویکرد⏪ نگاه به بیرون. عملکرد⬅️ تأمین بیشتر کالاها از خارج کشور،اقتصاد تک محصولی،نابودی کشاورزی با اصلاحات ارضی،افزایش فاصله طبقاتی،عدم توسعه روستاها،مهاجرت گسترده از روستا به شهر،گسترش حاشیه نشینی و حلبی آبادها
✅جمهوری اسلامی: رویکرد⏪ نگاه به درون
عملکرد⬅️ استفاده از ظرفیت های داخلی،توسعه صنایع(فولاد،سیمان،پتروشیمی)،توسعه روستاها،تلاش برای کم کردن فاصله طبقاتی،تولیدکننده کالاهای استراتژیک،تلاش برای خروج از تک محصولی بودن،توسعه و خودکفایی کشاورزی
#جهادتبیین
#انقلاباسلامی
🖌#مصطفی_علیجانزاده
💢 سرقت اطلاعات میلیونها ایرانی از طریق اینستاگرام، تلگرام، توئیتر و واتساپ!
⭕️ یکی از چالشهایی که در آینده گریبان ما را خواهد گرفت به طور قطع خروج تدریجی اطلاعات کاربران ایرانی از طریق پلتفرمهایی مانند اینستاگرام، توئیتر و واتساپ است که در این جنگ شناختی در میان مدت و بلند مدت منتج به تغییرذائقه، رفتار و هویت ایرانیان مخصوصا نوجوانان و جوانان می شود.
⭕️حاکمیت سایبری هر کشوری دارای ۴ رکن پذیرفته شده در جامعۀ بین المللی است، رکن اول تحت عنوان حق استقلال سایبری تعریف میشود (سیستم حاکمیت سایبری کشورها باید از نظر زیرساختها، ذخیرهسازی دادهها و قوانین حاکم بر مدیریت این فضا تحت کنترل هیچ کشور بیگانه ای نباشد).
⭕️حق اشتراک برابر در فضای مجازی رکن بعدی رژیم حقوقی فضای مجازی است (صرف نظر از برخی کشورها مانند آمریکا که این حق را نقض میکنند، طبق قواعد بین الملل همۀ کشورها حق استفادۀ برابر از این فضا را دارند).
⭕️حق دفاع سایبری رکن بعدی است (تمام کشور حق دفاع از جغرافیای سایبری خود در سه سطح پیش، هنگام و پس از تهاجم سایبری دارند) و آخرین مورد حق قضایی است (براساس این حق، به صورت پیش فرض کشورها دارای صلاحیت اعمال حاکمیت بر فضای سایبر خود هستند و از آن استفاده میکنند، همانند اتفاقاتی که بعد از انتخابات ۲۰۲۰ ریاست جمهوری آمریکا شاهد آن بودیم) اما در کشور ما به دلیل فقدان راهبرد حاکمیت سایبری و فضای مجازی ول، رها و فاقد ضابطه سبب شده تا جمهوری اسلامی از حقوق اساسی خود در فضای سایبر محروم باشد.
⭕️سید علیرضا آل داود
✳️ گام عملی،تنهاراه گره گشایی از وین
💢10 روز پس از آخرین بار که هیئت های دیپلماتیک در وین پشت میز مذاکرات نشستند، می گذرد و آن طور که مقامات رسمی ایران و اتحادیه اروپا دیروز گفتند ، از ساعاتی دیگر بخش جدیدی از دور هشتم مذاکرات وین آغاز می شود .
🔸 بخشی که برخی آن را بسیار مهم می دانند تا جایی که اولیانوف روس از آن به عنوان « مرحله نهایی » مذاکرات یاد کرده است .
🔹با این حال، به رغم پیشرفت های خوب در حوزه تضمین ها و راستی آزمایی، همچنان در موضوع تعیین محدوده تحریم هایی که باید رفع شوند که مسئله اصلی ایران است و برخی موضوعات هسته ای که موضوع طرف مقابل است، اختلافات مهمی باقی است و ناظران امیدوارند در مذاکرات روزها و هفته های آینده، با استفاده از تصمیمات و مشاوره های صورت گرفته این 10 روزه در پایتخت ها، گره های این مذاکرات به شکل مرضی الطرفینی باز شوند.
🔸به طور خلاصه باید گفت در جریان مذاکرات ادوار هفتم و هشتم گفتوگوها طرفین توانستهاند چه در زمینه نگارش متن و چه درخصوص نزدیک کردن دیدگاههایشان در موضوعات اصلی، پیشرفت قابل توجهی به دست آورند.
🔹شنیده های ما حاکی است هم اکنون در حوزه راستیآزمایی و تضمینها پیشرفتهای قابل ملاحظهای حاصل شده و در دو حوزه رفع تحریمها و اقدامات هستهای به تصمیمات سیاسی نیاز است و باید دید در این 10 روزه واشنگتن چه تصمیماتی گرفته تا توافق خوب حاصل شود .
🔸 در صورتی که طرفهای مقابل به ویژه آمریکا در این فرصت تصمیمات لازم را اتخاذ کرده باشند، میتوان به حصول توافقی پایدار و موثر امیدوار بود.
🔹در این میان برخی طرف های مقابل همچنان از اهرم زمان و ضرب الاجل های موهوم خود استفاده می کنند در حالی که تهران نشان داده به رغم علاقه به رسیدن به یک توافق مناسب در کوتاه ترین زمان ، هرگز در مذاکرات تعجیل نمیکند و ضربالاجلهای ساختگی موجب زیر پا گذاشتن اصول و خطوط قرمزهایش نخواهد شد.
🔸طبیعی است که جمهوری اسلامی ایران انتظار دارد که تصمیمات لازم و ضروری در طرفهای مقابل به ویژه در واشنگتن اتخاذ شده باشد، موضوع رفع تحریمها و انتفاع جمهوری اسلامی ایران از ابعاد رفع تحریمی و ابعاد اقتصادی برجام بسیار کلیدی است و خط قرمز ایران در حوزه رفع تحریمی است.
✅ کمیسیون تلفیق بودجه رتبهبندی معلمان در سال ۱۴۰۱ را افزایش داد
🔹 سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۱: اعضای کمیسیون امروز با مبلغ ۴۰ هزار میلیارد تومان برای رتبهبندی معلمان موافقت کردند.
🔹 پیش از این دولت تقبل کرده بود مبلغ ۲۵ هزار میلیارد تومان به رتبهبندی معلمان اختصاص دهد که با تصویب امروز کمیسیون تلفیق، ۱۵ هزار میلیارد تومان به مبلغ پیشین اضافه شد.