eitaa logo
اندیشه ورزان بصیر قم
4.4هزار دنبال‌کننده
19.3هزار عکس
494 ویدیو
1.4هزار فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
✳️👆برای آنهایی که رستم را نمی شناختند 🔸️آنهایی که سردار سرتیپ رستم قاسمی را می شناختند بی تردید ۲ قابلیت بارز در وی برجسته بود؛ ابتدا نداشتن تکبر و روحیه خودمانی و کوچک نفسی و دیگر ، کوشش و پشتکار فراوان همراه با توکل و به رسمیت نشناختن بن بست ها . 🔸️شاید کمتر کسی بداند رستم قاسمی ابتدا کارش را با رانندگی خودرو در سپاه بوشهر آغاز کرد اما آهسته و پیوسته با تلاش های خستگی ناپذیرش در مهندسی - رزمی سپاه به جایی رسید که در اوج تحریم ها، رئیس دولت دهم راه چاره مقابله با تحریم را اعتماد به وی دانست . 🔸️سردار سلیمانی نیز به او اعتماد خاصی داشت تا جایی که وی را با یک هواپیما به یمن فرستاد ، اما جنگنده های سعودی آنها را رهگیری کردند و قصد داشتند با تهدید خلبان ، او را مجبور به تغییر مسیر و فرود در عربستان کنند تا رستم قاسمی را زنده به چنگ‌ بیاورند. 🔸️سردار قاسمی به خلبان دستور می دهد که به هر شکلی در فرودگاه صنعا بنشیند اما هواپیماهای آل سعود با بمباران باند فرودگاه مانع از آن شدند و هواپیما به مبداء بازگشت. 🔸️جالب اینجاست که رستم به خلبان گفته بود ولو به قیمت سرنگونی هواپیما حق تسلیم نداریم.
✳️‏اگر بخواهم ‌ ⁩ را در یک جمله توصیف کنم: ‏او مرد انجام کارهای ناممکن بود.امید ج.ا در اوج تحریم بود.حتی دولت روحانی او را کنار زنگنه گذاشت که معجره وار در خط اول تحریم نفت بجنگد.بازوی اقتصادی حاج قاسم بود خودش می گفت حاج قاسم ناممکن ها را از من می خواست و حل میکردم ‏بدرود مرد 🖌
✳️👆سهم هر ایرانی از پول نفت چقدر است؟! احتمالا شما هم شنیدین که بعضیا می‌گن اگه پول نفت رو بهمون می‌دادن، الان هممون میلیاردر بودیم.
✳️کالابرگ الکترونیکی اختیاری است/ یارانه نقدی هیچ استانی قطع نمی‌شود 🔹مدیرعامل شرکت فناوری اطلاعات رفاه ایرانیان (فارا):خرید اقلام اساسی به صورت نقد و اعتباری است یعنی مقدار مشخصی از قیمت کالا از محل اعتبار اختصاص داده شده پرداخت می‌شود و خریداران باید مابقی مبلغ را با استفاده از کارت بانکی یا به صورت نقدی پرداخت کنند. 🔹️استفاده از اعتبار از طریق تمامی کارت‌های بانکی به نام سرپرست خانوار، امکان‌پذیر خواهد بود و در مورد کالا‌های مشمول طرح نیز الزامی به خرید یک نشان تجاری مشخص نیست و افراد می‌توانند از گروه کالایی اعلام شده و از هر نشان تجاری دلخواه، خرید خود را انجام دهند. 🔹️این طرح برای یارانه‌بگیران اختیاری است و پس از اعلام رسمی می‌توانند از مزایای آن بهره‌مند شوند.
✳️4 برابر شدن قبض گاز مرفه‌نشینان‌ و ثبات تعرفه 64 درصد مردم 🔹دیروز مصوبه هیئت وزیران درباره اصلاح تعرفه گاز مشترکان خانگی ابلاغ شد. 🔹پله‌های 1 تا 3 بدون تغییر قیمت 🔹4 تا 6 ، 30 درصد افزایش 🔹7 تا 10، 50 درصد افزایش 🔹11 و 12 عدد ثابت 5000 و 6000 تومان به ازای هر متر مکعب 🔹در واقع می‌توان اینگونه بیان کرد که ضمن تثبیت قبض گاز مشترکان کم‌مصرف، قبض مشترکان پله آخر از ماهانه 230 هزار تومان به 980 هزار تومان رسیده است یعنی 4.25 برابر. 🔹اما نکته مهم اینجاست که مشترکان پله آخر (2 درصد از جامعه) همچنان 83 درصد مبلغ واقعی گاز را به‌صورت یارانه دریافت می‌کنند. 🔹طبق گزارش وزارت کار توزیع مشترکان پرمصرف تهرانی که در پله‌های 8 تا 12 مصرف گاز هستند، نشان می‌دهد که 88.83 درصد از آنها در مناطق گران و مرفه شمالی تهران ساکن هستند. 🔹حال هر چند اقدام دولت یک گام رو به جلو بوده اما سوال اساسی این است که چرا مرفه‌نشینان همچنان باید معادل83 درصد گازبها را یارانه دریافت کنند؟
✳️تفاوت قمه کشی مانند محسن شکاری در ایران اروپا و آمریکا این نیست که قانون ما اعدام دارد و در اروپا اعدام لغو شده، در این است که آنجا پلیس درجا با شلیک گلوله او را می‌کشد و اینجا دادگاه برگزار می‌شود... 💬 جلیل محبی
✳️👆واکنش ها به آشوبگران طبیعی است؛ این جماعت به جای اینکه در کنار مردم باشند همیشه در کنار قاتلان و آشوبگران بودند و تلاش کردند با هشتگ سازی احساسات را تحریک کنند... 🔹کافی است مورد مشابه برای نزدیکانشان رخ دهد هشتگ میزنن اعدام کنید! ✍حمیدرضا بیانی ➕ ‏فکر میکنید مشکل اینها اینست که چرا قمه کشی که زخم زده، قتل نکرده و اعدام شده؟ خیر، پس صبر کنید زوزه هایشان را هنگام اعدام قاتل بسیجیان مشهدی و شهید عجمیان بشنوید! ✍ مصطفی