eitaa logo
اندیشه ورزان بصیر قم
4.5هزار دنبال‌کننده
21هزار عکس
582 ویدیو
1.5هزار فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴فوری/ بایدن کار ترامپ را تمام کرد 🔹درحالیکه ۹۸درصد آرای این ایالت پنسیلوانیا شمرده شده، بایدن ۴۹/۵درصد و ترامپ ۴۹/۴درصد آرا را کسب کرده‌اند و هر لحظه فاصله بایدن از ترامپ بیشتر می شود. 🔹با این نتیجه و بدون احتساب ایالات های باقی مانده که طبق اعلام مقامات رسمی در آنها هم بایدن پیشتاز است، نامزد دموکرات ها آرای لازم الکترال برای پیروزی در انتخابات را کسب کرده است.
♦️مسئول صهیونیست: بایدن یک صهیونیست است 🔹«هدر استون» رئیس شاخه «حزب دموکرات» در رژیم صهیونیستی جو بایدن نامزد ریاست جمهوری آمریکا را «دوست واقعی اسرائیل» دانست 🔹شبکه خبری صهیونیستی «آی-۲۴» به نقل از استون گزارش داد که «جو بایدن دوست واقعی اسرائیل است و به ابقای دیدگاه راهکار دو دولتی برای درگیری اسرائیلی-فلسطینی کمک خواهد کرد». 🔹این مسئول صهیونیست تأکید کرد که بایدن از زمان کودکی خود، «صهیونیست» بوده است و «هیچ نگرانی در این زمینه وجود ندارد.
✳در حالیکه برخی دولتمردان محترم منتظرند تا بایدن بیاید و مشکلات را حل کند، استاندار خوزستان امروز هم کارگران را به شرکت راه نداد تا عملاً روند تولید متوقف شود. همراه گروهی از نمایندگان، سئوال از وزیر کشور درباره اقدامات تنش زای استاندار ناکارآمد خوزستان را مطرح میکنیم. ✍ سیدنظام الدین موسوی
✳پلوسی، بایدن را رئیس‌جمهور خواند 🔹نانسی پلوسی رئیس مجلس نمایندگان آمریکا: بایدن رئیس‌جمهوری است که آمریکایی‌ها را متحد خواهد کرد. بایدن و هریس به وضوح آماده پیروزی در انتخابات هستند. آراء بایدن بالاترین آمار در تاریخ آمریکا است.
✳فتح لانه مزدوران اقتصادی آمریکا 🔻دلار از اول تاریخ! تا قبل برجام به ۴۰۰۰تومان نرسیده بود؛ اما بدون دلیل، پس از پیشی گرفتن بایدن، فقط در روز تعطیل! ۴۰۰۰تومان افت کرد و بورس بالا رفت و ... 🔻این دلیل واضح هدایت اقتصاد ما توسط مزدوران وطنی آمریکاست 🔻اکنون وقت پاتک و فتح «لانه مزدوران اقتصادی» و محاکمه عاملان «خشونت اقتصادی» بر علیه مردم مظلوم است. ✍حمیدرضا ابراهیمی
💢 ملتی که ده سال به عقب برگشت! ✍ علی سرزعیم (تحلیل‌گر اقتصاد) 🔻 از هر ۱۰ نفر ایرانی، شش نفر معتقدند که وضعیت‌شان نسبت به پنج سال قبل، بدتر شده است. این نتیجه گزارش اخیری است که مرکز افکار سنجی ایسپا منتشر کرده است. البته امر عجیبی هم نیست. داده‌های درآمد سرانه، بودجه خانوار و مصرف خصوصی نیز نشان می‌دهد که وضعیت رفاهی خانوارها به اواسط دهه هشتاد برگشته است. جامعه ایران که در دهه هشتاد از سرعت کمتر رشد در قیاس با همسایگان و دیگر کشورهای در حال توسعه ناراحت بود، حالا دیگر از مقایسه خودش با دیگران دست کشیده و وضعیت خودش را با گذشته خودش مقایسه می‌کند و شاهد آب رفتن و کاهش ملموس سطح رفاه خود است. 🔻 دولت گناه این عقب گرد را به گردن تحریم و مسببان داخلی و خارجی می‌اندازد. نیروهای سیاسی مخالف دولت، ضعف دولت در اداره کشور را ریشه این پسرفت می‌دانند. دیگران ناکارآمدی و دنبال کردن اهداف غیرواقع‌بینانه را ریشه این وضعیت قلمداد می‌کنند. هرچه هست قدر یقین این را می‌توان گفت که مبنای مقایسه عموم مردم دهه هشتاد است که کشور با وفور درآمد نفت مواجه بود اما جهان در دهه نود متفاوت از دهه هشتاد شده است. در دهه هشتاد کشورهای در حال توسعه در اوج رشد بودند و تقاضای شدید نفت قیمت آن را به بالای ۱۰۰ دلار می‌رساند اما در دهه ۹۰ نه تنها کشورهای چین، برزیل، اروپا و آمریکا دیگر نفسی برای رشد ندارند بلکه نفت‌های شیل نیز اضافه شد و قیمت نفت به زیر ۵۰ دلار افتاد و اینک کرونا نیز به ماجرا اضافه شده است. 🔻 قیمت‌های بالای نفت و درآمدهای بادآورده نفت دیگر تمام شد و حتی اگر تحریم‌ها برگردانده نمی‌شد دیر یا زود باید خود را آماده مواجهه با این واقعیت تلخ می‌ساختیم. واقعیتی که همه وقوع آن را منطقا قبول داشتیم اما اراده حرکت برای مواجهه با آن را نداشتیم. اینک به خاطر تحریم‌های تحمیلی، ناگزیر از روبرو شدن با این واقعیت شدیم که باید مثل کشورهای متعارف اقتصادی بدون اتکا به نفت داشته باشیم. وضعیت واقعی اقتصاد ایران همین است که امروز شاهدیم و آنچه که سابقا وجود داشت استثنا بود نه اینکه وضعیت موجود استثنا باشد و گذشته قاعده! ☑️ تجویز راهبردی: مساله را درست تعریف کنیم! مهم است که چرا سطح رفاه ما افت کرده، اما مساله مهم‌تر این است که چرا درآمد نفت در گذشته نتوانسته رفاه ماندگار ایجاد کند؟ یا به عبارت د یگر چرا میلیاردها دلار پول نفت خام به توسعه یافته نینجامید. حلقه گمشده چیست و کجاست؟ پاسخ به این پرسش به ما کمک خواهد کرد تا اگر تحریم‌ها رفع شد به این بپردازیم که چه باید کرد تا رفاه ماندگار و توسعه پایدار ایجاد شود نه رفاه موقتی ناشی از واردات کالاهای خارجی با ارز ارزان. آیا جامعه ما پاسخ درخوری برای این پرسش دارد؟ به نظر می‌رسد اقتصاددانان، سیاست شناسان و جامعه پژوهان و استراتژیست‌ها، باید این مساله روی میز خود بگذارند. چیزی که در این سال‌ها غفلت کردیم و حالا نیز صدمه‌اش را نه در سفره‌ها که دیگر با مغز استخوان می‌چشیم. بترسیم از آن روز که ۶ نفر از ۱۰ نفر به ۱۰ نفر از ۱۰ نفر برسد و دیگر اداره کشور با دعا امکان پذیر نباشد.
💢 ۶۹درصد رای مسلمانان آمریکا به نفع بایدن 🔻 روزنامه «اکونومیک تایمز»، میزان رای مسلمانان برای دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا تنها ۱۷ درصد بوده است که البته برای وی که فرمان منع مسافرت مسلمانان به ایالات متحده را صادر کرد، غیر از این انتظار نمی رفت. 🔸سازمان دفاع و آزادی های مدنی مسلمانان در آمریکا تحت عنوان «شورای روابط آمریکایی – اسلامی» در این بررسی دریافت که ۸۴ درصد از مسلمانان آمریکا در انتخابات سال جاری مشارکت داشتند و ۶۹ درصد به بایدن و ۱۷ درصد به ترامپ رای دادند. این سازمان تاکید کرد که بیش از یک میلیون مسلمان آمریکایی در این انتخابات شرکت کرده اند که یک رکورد محسوب می شود. 🔸«رابرت مک‌کائو» مدیر امور دولت این سازمان نیز اعلام کرد که نمی توان نقش مسلمانان در سیاست های محلی، ایالتی و ملی را نادیده گرفت. ▫️irna.ir/news/84099994
♦️توقیف ۱۷۳ میلیون دلار پول بانک های ایرانی در بحرین 🔹دادگاه عالی کیفری بحرین، بانک مرکزی ایران و چند بانک ایرانی دیگر در آن کشور را به پرداخت جریمه و توقیف دارایی‌ها محکوم کرد. دادستان کل جرایم مالی و پولشویی بحرین به خبرگزاری بحرین گفت که مجموع مبلغ جریمه بانک‌های ایرانی در رابطه با هفت پرونده که در دادگاه رسیدگی شد، معادل ۱۳۰ میلیون دلار است و ۱۷۳ میلیون دلار هم از وجوهات این بانک‌ها توقیف شده است. 🔹او گفت: "بانک مرکزی ایران قصد داشته که میلیاردها دلار را از طریق بانک المستقبل، که در بحرین تاسیس شده و به وسیله دو بانک ملی و صادرات ایران کنترل می‌شده است، پولشویی و وارد سیستم بانکی کند." 🔹️به گفته بی بی سی، سه نفر از مسئولان بانک ایرانی المستقبل بحرین هم به اتهام "پولشویی و جرایم مالی" به پنج سال زندان و پرداخت جریمه محکوم شدند.
💢 ابراز نگرانی مقام سابق سعودی از پیروزی بایدن در انتخابات آمریکا 🔻 «ترکی الفیصل» رییس پیشین سازمان اطلاعات عربستان سعودی روز پنجشنبه در اظهاراتی گفت که نگرانی او از پیروزی جو بایدن در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا به دلیل تعهد نامزد دمکرات برای بازگشت به توافق هسته‌ای با ایران است. 🔸 فیصل افزود: جو بایدن گفته که آن بخش از سیاست دونالد ترامپ در خاورمیانه که مربوط به خروج از توافق هسته‌ای با ایران است، را نقض خواهد کرد. 🔻 رییس پیشین سازمان اطلاعات عربستان سعودی اضافه کرد: بایدن اظهار داشت که به برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) باز خواهد گشت؛ اما شرایطی برای بازگشت به این توافق خواهد داشت و ما هنوز نمی دانیم این شرایط چیست. 🔸 فیصل همچنین گفت: در صورت انتخاب جو بایدن به عنوان رییس جمهوری آمریکا، او اقدامات دولت ترامپ برای حمایت از اسرائیل، مانند به رسمیت شناختن قدس به عنوان پایتخت اسرائیل و حاکمیت اسرائیل بر بلندی‌های جولان، لغو نخواهد کرد.