✅#انتخابات1400
💠مرعشی: با فرمان کلی نظام حرکت نکنیم، سر پا نمیمانیم
🔺 گمانه جدایی کارگزاران از اصلاحطلبان و چرخش این طیف سیاسی به راست از چندی قبل مطرح است. مثلا همان وقت که لاریجانی را به جهانگیری ترجیح داد و ساز ائتلاف و تکرار الگوی ۹۲ را زد.
🔺کارگزارانیها تحت فشار سایر طیفهای اصلاحطلب مثل اتحاد ملت و اعتماد ملی و دیگر هواداران معرفی کاندیدای خالص ناگزیر به عقبنشینی از ایده خود شدند و لاریجانی را رقیبی شریف نامیدند، اما این گزینه را هیچ وقت را از روی میز برنداشتند. شاهد هم همان لیست ۱۹ نفرهای که اعلام و زود تکذیب کردند تا بگویند که در حال بررسی کاندیداهای مختلفی هستند. وجود نامهایی مثل لاریجانی، مطهری و ... ثابت کرد که معرفی کاندیدای حزبی برای کارگزاران بیش از آنکه جدی باشد، یک بازی سیاسی است و در نهایت به همان ایده کاندیدای اجارهای برمیگردند. وقتی هم که از معرفی کابینه قبل از انتخابات ریاست جمهوری گفتند، یقین حاصل شد که این گروه از اصلاحطلبان تصمیم خود را گرفته و به دنبال روش سهم گرفتن از کاندیدای غیراصلاحطلب و ائتلافی خود هستند.
💠رسولی: عارف احتمالاً نامزد انتخابات ۱۴۰۰ میشود/اصلاحات در هیچ انتخاباتی غایب نخواهد بود
سید حسن رسولی، عضو شورای عالی سیاستگذاری اصلاح طلبان:
🔹 به نظر من عارف داوطلب انتخابات میشود اما اینکه این حدس به یقین تبدیل خواهد شد، هم باید از او سوال کرد و هم مقداری جلو رفت تا افق انتخابات شفاف و روشنتر شود.
🔴 پاییز ۹۹ گران تر از همیشه تمام شد/ نرخ تورم در آذر ماه به ۳۰/۵ درصد رسید
🔹 مرکز آمار ایران به تازگی جدیدترین نرخ تورم در کشور را به تفکیک نرخ نقطهای و غیرنقطهای و برای انواع کالاها و دهکهای مختلف درآمدی اعلام کرد. نرخ تورم سالانه آذر ماه ١٣۹۹ برای خانوارهای کشور به ۳۰.۵ درصد رسیده که نسبت به همین اطلاع در ماه قبل، ۱.۵ واحد درصد افزایش نشان میدهد.
🔹 نرخ تورم نقطهای در آذر ماه ١٣٩٩ به عدد ٤٤,٨ درصد رسیده است. یعنی خانوارهای کشور به طور میانگین ٤٤.٨ درصد بیشتر از آذر ١٣٩٨ برای خرید یک «مجموعه کالاها و خدمات یکسان» هزینه کردهاند.
💠 روزنامه آمريكايي: ايران از آمريكا و نيروهاي نظامي آن نمي ترسد
وال استريت ژورنال نوشت: ايران از هواپيماهاي بي ۵۲ و ناوهاي هواپيمابر آمريكايي نمي ترسد
ارسال پيشرفته ترين و گرانترين نيروهاي متعارف آمريكا به خاورميانه در پاسخ به هرگونه تحريك احتمالي راهي موثر يا پايدار براي جلوگيري از رفتارهاي منفي ايران نيست
ادامه اين رويكرد دلارهاي ماليات دهندگان را هدر مي دهد و آمادگي نظامي را كاهش مي دهد.
💠گاردین:" اتحادیه اروپا برای احیای برجام، پیش شرط جدیدی از ایران مطالبه نمیکند"
عجب! چه لطف و مرحمتی بعد از سالها نقض تعهدات!
هدف برگشت آمریکا به برجام و شروع بازیهای نو است، برجام مرده احیا نمی شود، میکوشند با فریب و تنفس مصنوعی، #اصلاحطلبان را برای #انتخابات_۱۴۰۰ احیا کنند.
✍ سید محمدحسین حسینی
💠برگهای برنده اصلاح طلبان در انتخابات 1400 :
1⃣_ فضای مجازی : تلگرام و اینستاگرام
2⃣_ ظرفیت بزرگ سلبریتی ها
3⃣_ شبکه های ماهواره ای خارج نشین فارسی
4⃣_ ترور شخصیت کاندیدهای انقلابی و اصولگرا
5⃣_ ایجاد ترس در دل مردم از آمدن نیروهای انقلابی
6⃣_ پول پاشی گسترده و تبلیغات پر حجم .
7⃣_ استفاده از شعارهای جذاب برای دهه هفتاد و هشتادی ها ، مثل آزادی .
۸_ عوامفریبی و دادن آدرسهای غلط به مردم .
۹_ شیرین کردن دهن مردم ، با پایین آوردن نرخ دلار در ماههای پایانی دولت روحانی و کاهش قیمت اجناس.
و......
⛔ اصلاح طلبان را دست کم نگیرید . آنها بدنه اجتماعی گسترده و فعالی در قشر متوسط جامعه دارند. ⛔ گرفتن دولت از آنها کار سختی است. آنها در سال ۸۸ برای گرفتن دولت ، کشور را هشت ماه به آتش کشیدند. ⛔
روشنگری کنید.
ذهن مردم را آگاه کنید.
تا خرداد ۱۴۰۰ فرصت زیادی نیست.
#انتخابات1400
#دولت_انقلابی1400
💢 ترسیم «خاورمیانه مطلوب» آمریکا توسط شورای آتلانتیک
🔻 اندیشکده شورای آتلانتیک در یادداشتی به دولت آتی آمریکا توصیه کرده به توافق برجام بازگردد. در عین حال که اضافه میکند گشایش دیپلماسی در قبال ایران باید آهسته، محتاطانه و با بدگمانی همراه باشد.
🔻 در این یادداشت دو مشکل اصلی در احیای برجام، اولاً نقص آن در عدم اعمال محدودیت بر برنامههای موشکی و منطقهای ایران و ثانیاً تقویت گرایشهای مقاومتجویانه در ایران پس از فشارهای آمریکا و بهویژه پس از ترور سردار سلیمانی و دکتر فخریزاده قلمداد شده است.
🔻 این مقاله با وجود اشاره به دشواری احیای برجام، این توافق را برای منافع منطقهای آمریکا و اروپا در غرب آسیا ضروری میداند. همچنین معتقد است تداوم روند کنونی عادیسازی کشورهای عربی با رژیم صهیونیستی که از امارات و بحرین آغاز شده و به مراکش رسیده، دستاوردی برای کاهش تنشهای امنیتی در این منطقه نخواهد داشت.
🔻 به نظر نویسنده، بایدن ضمن استقبال از روند عادیسازی باید تلاش کند این فرآیند بر مبنای راهحل دودولتی به پیش برود. بر این اساس که احتمالاً عادیسازی روابط عربستان با رژیم صهیونیستی منوط به پذیرش این راهحل از سوی تلآویو خواهد بود.
🔻 این یادداشت تداوم روند عادیسازی بر اساس اصلاحات داخلی و دموکراتیک در کشورهای عربی، توسعه روابط اقتصادی با رژیم صهیونیستی و کاهش تنشهای مذهبی در منطقه را بنیانی برای «آینده راهبردی خاورمیانه» قلمداد میکند که در کنار احیای برجام و اعمال محدودیت برای ایران، مطلوبیتهای منطقهای غرب را تأمین خواهد کرد.
🔻 به نظر میرسد پیشنهاد این یادداشت مبنی بر تداوم و اصلاح دو توافق «برجام» و «ابراهیم» از سوی دولت بایدن، راهبردی برای واگذاری مسائل امنیتی منطقه به متحدان آمریکا و ایجاد نوعی از توازن قوای مطلوب غرب در منطقه باشد. هدف این راهبرد، ایجاد محدودیت استراتژیک برای ایران و حاشیه امن برای رژیم صهیونیستی خواهد بود.
💠۱۵۰۰ تحریم جدید: رکورد بی نظیر برجام
♦️ نماینده ایران در سازمان ملل (و عضو تیم مذاکرات برجام) می گوید "آمریکا در چهار سال گذشته، بیش از ۱۵۰۰ تحریم علیه ایران اعمال کرده است".
🔹رقم ۱۵۰۰ تحریمی که آقای تختروانچی اعلام کرده، رکوردی بی سابقه است و قبل از برجام، سابقه نداشته است.
♦️نوع رویکرد دولت روحانی به مذاکرات و رفتار پسا برجامی آن، اوباما و ترامپ و حتی دولت های اروپایی را به فشار بیشتر برای امتیاز گیری جدید تشویق کرد. تحریم های اوبامایی "ویزا، آیسا، سیسادا (و ریل گذاری کاتسا در کنگره)" محصول همین دوره است.
🔹یادآور می شود آقای روحانی ۱۹ بهمن ۱۳۹۴، نشان های "لیاقت و مدیریت" و "شجاعت" را به تیم ظریف، صالحی، عراقچی، تخت روانچی، بعیدی نژاد، کمالوندی، دری اصفهانی و... اهدا کرد. همچنین ظریف وصالحی هر یک ۱۰۰ سکه بهار آزادی، و عراقچی و تختروانچی هر کدام ۷۵ سکه دریافت کردند.
♦️آن روز اعلام شد علاوه بر هدایای مادی، این افراد مشمول مزایا غیرمادی نیز خواهند شد که از جمله آنها، نصب تصویر و لوح یادبودشان است که احتمالا بسته به خواست ایشان، در شهرداری زادگاه یا مؤسسه و محل خدمت صورت خواهد گرفت.
محمد ایمانی
✅شامورتی بازی انتخاباتی
♦️نظامی بودن، شغل محترمی است؛ در کنار سایر مشاغل. پر زحمت هم هست. مخصوصا خدمت نظامی در کشور ما، قرین حماسه و دادن هزینه و جراحت و شهادت است.
🔹قانون اساسی، هیچ رشته شغلی را از نامزدی ریاست جمهوری منع نکرده است. اصل 115می گوید: "رييس جمهور بايد از ميان رجال مذهبي و سياسي که واجد شرايط زير باشند، انتخاب گردد: ايراني الاصل، تابع ايران، مدير و مدبر، داراي حسن سابقه و امانت و تقوي، مومن و معتقد به مباني جمهوري اسلامي ايران و مذهب رسمي کشور".
♦️اما برخی عناصر رسانه ای حق العمل کار، مامورند و معذور. بنابراین از مافیای کارفرما نمی پرسند که چرا باید نظامیان را تخریب و علیه نامزد شدن آنها در کنار نامزدهایی از میان سایر رشته های شغلی، فضاسازی کرد؟!
🔹نگارنده، شخصا هیچ تاکیدی بر نظامی بودن رئیس جمهور ندارد. اما جای شگفتی است که افراطیون مدعی اصلاحات و اعتدال، چند ماه است علیه نامزدی چهره های نظامی فضا سازی می کنند؛ و حال آن که راسا، بدترین کارنامه مدیریت دولت ها را در سابقه خود دارند.
♦️آنها طیفی هستند که در میان شان، از حامیان ابوالحسن بنی صدر تا حامیان حسن روحانی دیده می شود. بنی صدر، حقوق و اقتصاد خوانده بود. به اصطلاح حقوقدان بود اما خیانت کرد و می خواست کودتا کند که ناکام ماند و گریخت. هاشمی، خاتمی و روحانی، نیز لباس روحانیت بر تن داشتند؛ اگر چه خلاف لوازم آن رفتار کردند.
🔹طیف هوچی، در دوران طولانی مدیریت، کشور را گرفتار عواقب بی کفایتی و سوء مدیریت فاحش خویش کرده اند، اما به جای شرمندگی، برای انتخابات هم تعیین تکلیف می کنند!
♦️در کشور ما، برترین قهرمانان ملی، شهیدانی در لباس نظامی هستند. بسیاری از این قهرمانان، شغل و کسوت دیگری داشتند، اما از سر احساس مسئولیت، لباس نظامی بر تن کردند و در خطوط مقدم دفاع همه جانبه، جان فشانی کردند.
🔹بسیاری از پیشرفت های دفاعی و اقتصادی و فنی- مهندسی و حتی سیاسی- امنیتی، مدیون این قهرمانان است. چنین نظامییان خدوم و پاکباخته ای، درست در نقطه مقابل نظامیان آمریکا و انگلیس یا برخی کشورهای آفریقایی و آمریکای جنوبی هستند.
محمد ایمانی
🔴 دنبال جنگ با ایران نیستیم‼️
🔻مککنزی ؛ فرمانده تروریستهای آمریکایی:
🔹 معتقدم که در برههای قرار داریم که خطرات بالا است. میخواهم روی این نکته کلیدی تأکید کنم، دنبال جنگ با ایران نیستیم. باور من این است که ایران هم در حال حاضر دنبال جنگ با ایالات متحده نیست.