💠 از پرونده همکاران روحالله زم چه خبر؟
🔻 محسنی اژه ای معاون اول دستگاه قضا:
🔹همکاران زم ۳ دسته بودند:
1⃣ دسته اول گروهی بودند که اطلاعاتی را با واسطه فرستادند اما نمیدانستند برای چه کسی میفرستند. یعنی فردی از آنها اطلاعات میگرفته و با واسطه به زم میرسانده و زم نیز خبر را باورپذیر کرده و منتشر میکرد.
2⃣ دسته دوم افرادی بودند که مثلا با رئیس خود مشکل داشتند خبری را برای زم میفرستادند تا رئیس خود را اذیت کنند، زم نیز کلی دروغ با ترفندهای خود اضافه کرده و منتشر میکرد. با اینها هم برخورد شد اما به اندازه جرمشان.
3⃣ دسته سوم آگاهانه به قصد خیانت با زم همکاری میکردند که با آنها برخورد شده و همچنان در حال برخورد هستیم. البته در میان اینها برخی بودند که جرم آنها اثبات شده اما بازداشت نشدند و با ما همکاری میکنند تا باند اصلی را لو بدهند.
🔴 پیام انفجار کشتی اسرائیلی در خلیج عمان
🔻 یک کشتی تجاری متعلق به رژیم صهیونیستی در خلیج عمان هدف حمله یک عامل ناشناخته قرار گرفت و منفجر شد. هنوز مشخص نیست علت این انفجار چیست اما مجموعه براهین موجود بر عمدی بودن این رخداد حکایت می کند.
🔻در این زمینه چند نکته باید ذکر گردد؛
1️⃣ در ماههای گذشته مکررا از منابع مختلف در خصوص عدم تحمل حضور رژیم صهیونیستی در اطراف ایران ( به هر گونه ای که باشد ) هشدار داده شده است.
2️⃣ منطقی نیست که رژیم صهیونیستی تجاوزات متعددی به محور مقاومت در سوریه بنماید لکن انتظار پاسخ در زمان و مکان مناسب نداشته باشد.
3️⃣ کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس باید ملتفت باشند عبور از خط قرمزهای جمهوری اسلامی قابل پذیرش نیست و دیر یا زود همکاران دولت اسرائیل به هر نحوی از انحاء متنبه خواهند شد
4️⃣ در سالهای اخیر در خلیج فارس کشتی های تجاری یا ناقل مواد سوختی ، دچار سانحه نشده اند که نشانه امنیت کامل این شاخاب برای تجارت بین الملل است.
5️⃣ به رسمیت شناخته شدن توسط برخی از دولتهای عربی خلیج فارس نمی تواند برای این رژیم تولید مشروعیت نماید و کشورهای اسلامی از کویت و پاکستان گرفته تا یمن و ایضا سوریه و لبنان حاضر به پذیرش آن نیستند.
6️⃣ دست هسته های مقاومت در نقاط حساس و آبراه های مهم برای ضربه زدن به منافع رژیم صهیونیستی کاملا باز است و دریای سرخ ، خلیج فارس ، دریای عمان ، دریای عربی و مدیترانه برای اسرائیلی ها می تواند هر لحظه ناامن شود.
🖌 #علیرضا_تقوی_نیا
هدایت شده از آنتی نفوذ
@Mohsen5541
⛔️اصلاحات، آخوندهای بنفش، کارگزاران، هاشمی و لیبرالهای سنتی و صنعتی همه و همه در کنار هم شرایطی را ساختند که حتی توان رساندن چهار عدد روغن به مردم را هم ندارند و آن را به گردن دولت بعد انداختند.
👈نوبخت هم امروز در مجلس گفته
یارانهها را بدون یک روز تاخیر پرداخت کردیم اما دولت بعدی در پرداخت مشکل خواهد داشت
💠 چشم باز کنیم و برای همیشه این طایفه را از گردونه سیاست بازنشسته کنیم
📡کانال آنتی نفوذ قم
https://eitaa.com/antinofoozeqom
💠تردید اصلاحطلبان در حمایت از لاریجانی
🔺تقریبا سه ماه تا انتخابات باقی است و تکلیف کاندیداتوری یا عدم کاندیداتوری بسیاری از نیروهای سیاسی شاخص که با آمدن و نیامدن خود میتوانند بازی را تغییر دهند، مشخص نیست. آقایان انگار صبر کردن تا دقیقه نود و انتظار کشیدن برای رسیدن دعوتنامهها را ترجیح میدهند و قصد دارند که مثل همه ادوار قبلی تا دقیقه نود برای احساس تکلیف صبر کنند.
🔺یکی از این نیروهای سیاسی نیز علی لاریجانی است. احتمال کاندیداتوری او از مدتها قبل مطرح بود و وقتی هم که در انتخابات مجلس یازدهم شرکت نکرد، برای همه مسلم شد که سودای پاستور دارد. فضای سیاسی کشور اما مطابق میل وی پیش نرفت و او را برای کاندیداتوری دچار تردید . به خصوص که اصلاحطلبان که در مرحله اول از ائتلاف با او دم زده و وی را حمایت میکردند، پا پس کشیدند و حتی طیفهای محافظهکار این جریان نیز از ایده معرفی نامزد خالص حمایت کردند.
🔺اکنون اما در آستانه انتخابات ریاست جمهوری، وضعیت وی پیچیدهتر از همیشه است. از یک سو اصولگرایان بارها و بارها تاکید کردهاند که احتمال حمایت از لاریجانی اندک است، شاهد نیز آخرین اظهارات شورای وحدتیها که به صراحت گفتند دنبال کاندیداتوری رئیسی هستند نه لاریجانی. از سوی دیگر اصلاحطلبان نیز در حمایت از وی آنقدر مصمم نیستند که بتوان رویشان حساب کرد.
🔺اصلیترین طیف حامی لاریجانی در جریان اصلاحات، کارگزاران بود که اخیرا برای قرار گرفتن زیر چتر نهاد اجماع ساز جدید میکوشد و به همراهی با سایر اصلاحطلبان اصرار دارد.
💠خواب نما شدن ناگهانی
حامی هاشمی، روحانی و خاتمی!
♦️مسیح مهاجری مدیر مسئول روزنامه جمهوری اسلامی، یادداشتی نوشته که بلافاصله با استقبال کانال حزب اتحاد ملت (حزب منحله مشارکت) و برخی رسانه های زنجیره ای مشابه رو به رو شده. او می نویسد:
🔹"رئیس جمهور بعدی، نه روحانی باشد، نه نظامی. شرایط کشور اکنون بگونهای ست که استمرار حضور افراد معمم در رأس قوه مجریه به صلاح نیست. کنار رفتن روحانیون از صحنه انتخابات ریاست جمهوری، به معنای واگذار کردن آن به نظامیان نیست".
♦️آقای مهاجری ناگهان خواب نما شده اید؟ شما که در طول سه دهه، از حامیان دو آتشه ریاست جمهوری آقایان هاشمی رفسنجانی و روحانی بوده و با طیف خاتمی نشست و برخاست دارید و در خدمت همان ها قلم زده اید! شما اگر واقعا چنین اعتقادی داشتید، نباید تبلیغاتچی و ایضا ماست مالی کننده قصور و تقصیر های دولت هاشمی و روحانی می شدید.
🔹حالا هم که مدیریت اشرافی خوش بین به غرب ( و مورد اعتراض مردم) به آخر خط رسیده، به جای عذرخواهی از هزینه کردن یک روزنامه ملی برای این طیف متخلف، نسخه می پیچید که چه کسانی نامزد نشوند!
♦️خب چرا لقمه را دور سرتان می چرخانید و منظور را لا به لای کلمات می پیچید؟! رُک و راست، یک کلمه بنویسید نگران نامزد شدن چهره های موثری مثل رئیسی و قالیباف و ... هستید و آنها نباید نامزد نشوند، شاید که مدیریت اشرافی و امتیازات و خدمات ویژه ای که واگذار می کند، تمدید شد!
محمد ایمانی
💠چرا جهانگیری کاندید نمیشود؟
🔺بازار گمانهزنیهای انتخاباتی داغ است و چهرههای اثرگذار نیز با پنهان کردن تصمیم خود درباره کاندیداتوی یا عدم کاندیداتوری به آن دامن میزنند. این پنهانکاریها بعضا عامدانه و در راستای حرکت با چراغ خاموش و هوشیار نکردن رقیب است. در موارد بسیاری اما ناشی از بلاتکلیفیهای سیاسی و تردید درباره پشتوانه حزبی و مردمی است.
🔺به عنوان مثل سکوت اسحاق جهانگیری درباره اینکه بلاخره وارد کارزار 1400 خواهد شد یا نه ، به دلیل دوم است. او که پایش در بسیاری از ناکارآمدیهای دولت روحانی گیر است، نمیتواند روی رایآوری خود و حمایت مردم حساب کند. به خصوص که جریان اصلاحات اساسا با ریزش رای مواجه شده و به اعتراف خودشان دیگر ابزارهایی مثل تکرار بزرگان جوابگو نیست.
🔺دیگر عامل تردید آفرین برای جهانگیری، حمایت و پشتوانه حزبی است. شاهد آنکه در هفتههای اخیر شایعات بسیاری درباره عدم حمایت کارگزاران از جهانگیری به گوش رسید. گفته میشد که کارگزاران از عدم تایید صلاحیت جهانگیری مطلع شده و به همین خاطر مایل نیست که روی او سرمایهگذاری کند. از محسن هاشمی به عنوان کاندیدای حزبی کارگزاران نام برده شد و گمانه ائتلاف با فردی مثل لاریجانی نیز همچنان مطرح بود.
💠 #تا_انتخابات
اظهارات علی مطهری بعد از اعلام کاندیداتوری:
🔹 علی لاریجانی در بین برادرها عاقلتر است ولی به درد ریاست جمهوری نمیخورد
🔹 ظریف هم به درد نمیخورد
🔹 به رئیسی رای نمیدهم
🔹 جلیلی در رویا به سر میبرد
🔹 قالیباف کاندیدا شود به رای مردم بی احترامی کرده
💠#روایت_ژنرال_آمریکایی| موشک های ایران دقیق هستند و به هر کجا که میخواهند اصابت می کند
🔻 ژنرال مکنزی فرمانده سازمان تروریستی سنتکام در مصاحبه با سی.بی.اس نیوز:
🔹️هرگز پیش از این چنین حمله ای را به چشم ندیده بودم.
🔹️موشک های آنها (ایران) دقیق هستند و به هر کجا که می خواهند اصابت می کنند.
🔹️ اگر عین الاسد را تخلیه نمی کردیم بین ٢٠ تا ٣٠ هواپیما و بین ١٠٠ تا ١٥٠ نیروی نظامی را از دست می دادیم
💠عربستان در دو دهه گذشته تقریبا" هیچ ماموریتی را به درستی به انجام نرسانیده است: پایین کشیدن بشار اسد، تجزیه عراق، تخریب انتخابات عراق، به دست گرفتن یمن، آشوب در ایران و...
قاعده این است که مامور ناموفق را تنبیه یا تعویض میکنند. آل سعود کارکرد اصلی خودش را از دست داده و به نظر میرسد که تاریخ انقضاء آلسعود برای آمریکا به اتمام رسیده است.
دو مسیر برای آینده عربستان طراحی میشود:
یا مدل مصر
و
یا تجزیه به سه کشور کوچک.
✍ قاسمیان
💠ویلیام برنز در جلسه سنا برای کسب رأی برای ریاست سازمان سیا: به یک راهبرد همه جانبه ی فراتر از مسائل هسته ای در برابر ایران نیاز داریم
ویلیام برنز، گزینه پیشنهادی جو بایدن برای ریاست سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) که برای بررسی صلاحیتش در جلسه کمیته اطلاعاتی مجلس سنا حضور داشت «ایران متخاصم» را یکی از چالشهای پیش روی آمریکا توصیف کرد. او گفت:
«وضعیت دنیا در حال حاضر بسیار پیچیده و رقابتمحور است. ما در دنیایی هستیم که تهدیدهای آشنا کماکان حضور دارند- از تروریسم گرفته تا اشاعه هستهای، تا روسیه ستیزهجو، کره شمالی تنشطلب و ایران متخاصم.»
ویلیام برنز به سئوال یک سناتور مبنی بر اینکه آیا ایران مسلح به سلاح هستهای قابل اعتماد است پاسخ منفی داد و در ادامه گفت آمریکا باید هر آنچه در توان دارد را برای جلوگیری از دستیابی ایران به «سلاح هستهای» انجام دهد.
برنز در بخش دیگری از این جلسه در پاسخ به سئوال یک سناتور دیگر گفت به نظر او آمریکا باید «راهبردی جامع»، فراتر از مسائل هستهای در قبال ایران داشته باشد. او گفت:
«نظر من همیشه این بوده که باید راهبرد جامعی برای مقابله با تهدیدهای ایران داشته باشیم که جلوگیری از دستیابی به سلاحهای اتمی فقط یکی از بخشهای آن است. چنین راهبردی باید با اقدامات تهدیدآمیز ایران اعم از ساخت موشکهای بالیستیک و اقدامات بیثباتکننده در منطقه، دخالت در امور کشورهای دیگر و یا نقض حقوق مردم خودش مقابله کند. در تمام آن حوزهها باید این را به خاطر داشته باشیم که حتی اگر ایران به پایبندی به توافق هستهای برگردد و ایالات متحده هم همینکار را مطابق آنچه بایدن گفته انجام دهد، لازم است چارچوبی برای ایجاد محدودیتهای قویتر و طولانیتر هستهای و رسیدگی به سایر اقدامات تهدیدآمیز ایران داشته باشیم.میدانم که تحقق این هدف در حرف آسانتر از عمل است، اما راهبرد آشکار ما باید این باشد.»