eitaa logo
اندیشه ورزان بصیر
4.7هزار دنبال‌کننده
22.4هزار عکس
677 ویدیو
1.5هزار فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
✳️اخبارکوتاه - ظریف: آمریکا و ناتو در افغانستان به دنبال منافع خود بودند اما به آن نرسیدند - خطیب زاده: واشنگتن تحریم‌ها را لغو کند تا کاهش تعهدات را کنار بگذاریم - ترامپ: خاورمیانه را نابود کردیم و میلیون‌ها نفر را کشتیم؛ به اشرف غَنیِ فاسد اعتماد نداشتم - «انس حقانی» از اعضای ارشد طالبان با جمعی از سیاسیون افغانستان در کابل دیدار کرد - اشرف غنی در امارات است/ فرار با ۱۶۹ میلیون دلار قبل از سقوط کابل - کاخ سفید: میلیاردها دلار سلاح پیشرفته به دست طالبان افتاده است - نصرالله: هدف از جنگ اقتصادی، تحقیر مردم و مقاومت لبنان است/بایدن در پی جنگ داخلی در افغانستان بود - ارزیابی رسانه‌های صهیونیستی: تل‌آویو در پروژه عادی‌سازی روابط ناکام ماند - حمله ترکیه به اطراف پایگاه آمریکا در سوریه/ روسیه درصدد کاهش تنش بین آنکارا و قسد برآمد - ۱۹۰ تن از نیروهای بوکوحرام تسلیم ارتش نیجریه شدند - نجیب میقاتی دیدار جدید با عون را مثبت خواند - رزمایش دریایی مشترک مصر و آمریکا در دریای سرخ - حمله مسلحانه به کشتزارها در غرب نیجر؛ ۳۷ غیرنظامی قتل عام شدند - زخمی شدن ۴۰ فلسطینی در درگیری‌های جنوب نابلس با اشغالگران
🔴اشرف غنی: در آینده نزدیک به افغانستان باز می‌گردم 🔹رئیس‌ جمهور فراری افغانستان در پیامی ویدیویی: قصد فرار و دوری از وطن ندارم، در امارات‌ هستم و برای بازگشت به افغانستان در حال مشورت هستم. ‏🔹من نتوانستم کتاب‌ها، دفترهای یادداشت و حتی دمپایی‌هایم را بردارم.
🔴سید حسن نصرالله: کشتی‌های حامل سوخت ایران از زمان ارسال خاک لبنان قلمداد می‌شوند 🔹دبیرکل حزب‌الله لبنان: کشتی‌های حامل سوخت خریداری شده از ایران تا ساعاتی دیگر به سوی لبنان حرکت می‌کنند. چالش‌های زیادی پیش روست اما اینجا اعلام می‌کنم، از زمانی که این کشتی‌ها حرکت کنند، خاک لبنان قلمداد می‌شوند. 🔹کشتی اول حامل گازوئیل است چون اولویت بیشتری دارد، ان شاء الله این کشتی‌ها به سلامت به لبنان می‌رسند. کسی وارد چالش نشود چون این امر با عزت ملت ما گره خورده؛ دیگر نمی‌پذیریم مردم را در صف‌های طولانی سوخت خوار کنید. کسانی این کار را بر ما تحمیل کردند که جنگ اقتصادی را علیه ما راه انداختند. 🔹 از رهبر انقلاب اسلامی آیت‌الله خامنه‌ای و آیت‌الله رئیسی تشکر می‌کنم. آشکارا اعلام می‌کنم که جمهوری اسلامی ایران هیچ وقت متحدانش را رها نکرده و دست قطع شده حاج قاسم دلیلی بر این مدعای من است.
✅ اولین پس‌لرزه سخنرانی سیدحسن نصرالله ♨️ ریاست جمهوری لبنان: سفیر ایالات متحده از تصمیم واشنگتن برای کمک به لبنان برای دستیابی به نیروی الکتریکی به عون اطلاع داد 💠 ریاست جمهوری: سفیر آمریکا رئیس جمهور میشل عون را از موافقت انتقال انرژی لبنان از طریق سوریه مطلع کرد 💠 میشل عون، رئیس جمهور آمریکا، با تماس سفیر ایالات متحده در مورد موافقت دولتش برای واردات برق از اردن مطلع شد. 🔰 سفیر آمریکا در لبنان: انتقال گاز مصر از طریق اردن و سوریه تسهیل می‌شود و به شمال لبنان می‌رسد. پی نوشت : این رخداد مهم نشان می‌دهد آمریکا به شدت از افتادن لبنان در دامان ایران ترسیده و قصد دارد فشارها به لبنان را کاهش دهد.
✳️پرسودترین بازار هفته کدام بازار بود؟ادامه صعود چهار بازار مالی 🔷 این هفته هم مثل هفته‌های گذشته هر چهار بازار طلا، سکه، دلار و بورس سودده بودند. در میان این بازارها در هفته نهایی مرداد ماه، طلا پربازده‌ترین و بورس کم بازده‌ترین بازار بوده است. 🔷 براساس داده‌های اقتباس شده از شبکه اطلاع‌رسانی طلا، سکه و ارز هر گرم از این فلز ارزشمند در هفته گذشته یک میلیون و ۱۰۷ هزار تومان قیمت داشت که با رشد ۳٫۴ درصدی در این هفته به نرخ یک میلیون و ۱۴۴ هزار تومان رسید. 🔷 قیمت سکه در هفته‌ای که گذشت با رشد ۲٫۲ درصدی نسبت به هفته قبل به نرخ ۱۱ میلیون و ۸۱۷ هزار تومان رسید. 🔷 اسکناس آمریکایی با رشد ۱٫۷ درصدی خودش را به انتهای کانال ۲۶ هزار تومانی برساند.قیمت دلار در پایان معاملات این هفته به نرخ ۲۶ هزار و ۸۹۹ تومان رسید و سومین بازار پربازده در چهارمین هفته مردادماه شد. 🔷 شاخص کل بازار سرمایه در این هفته بیش از ۱۵ هزار واحد رشد کرد و با بازدهی ۱٫۱ درصدی خود را به سطح یک میلیون و ۵۰۰ هزار واحد رساند.
✳️روند صعودی دلار ادامه دارد رویترز: به نظر نمی‌رسد که تا پایان امسال نیز بحران کرونا به پایان برسد و معامله گران باید ریسک ناشی از این ویروس بر روی اقتصاد جهانی را کماکان مد نظر خود قرار دهند. با توجه به عملکرد ضعیف تر از حد انتظار اقتصاد چین، تقاضا برای دلار به ویژه در کوتاه مدت بین معامله گران ارز تقویت شده است.
🔴گوترش: آماده مذاکره با طالبانم 🔹دبیرکل سازمان ملل اعلام کرد، آماده گفتگو با رهبران طالبان است و ابراز امیدواری کرد که دولتی فراگیر در کابل تشکیل شود.