eitaa logo
اندیشه ورزان بصیر قم
4.4هزار دنبال‌کننده
19.2هزار عکس
494 ویدیو
1.4هزار فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از صدای انقلاب
281-sedayeenghelab_ir.mp3
4.27M
📢 شماره: 281 💠 بررسی اهمیت اقتصادی اجلاس اکو و قراردادهای گازی ایران - قسمت سوم 🎙 کارشناس برنامه: دکتر حسن هانی زاده کارشناس مسائل بین الملل 🆔 @sedayeenghelab_ir
هدایت شده از صدای انقلاب
282-sedayeenghelab_ir.mp3
5.73M
📢 شماره: 282 💠 بررسی علت درگیری مرزی ایران و افغانستان 🎙 کارشناس برنامه: دکتر فرزان شهیدی کارشناس مسائل غرب آسیا 🆔 @sedayeenghelab_ir
✳️ سکه ۴۰۰هزار تومان گران شد/ طلا رکورد بالاترین قیمت ۱۴ماهه را شکست محمد کشتی‌آرای، نایب رییس دوم اتحادیه طلا: 🔹امروز در‌حالیکه ارزش اونس جهانی ۹دلار کاهش یافت، اما صعود دلار به کانال ۳۰هزار تومان منجر به افزایش قیمت‌ طلا و سکه به بالاترین سطح ۱۴ماه گذشته شد. 🔹امروز عرضه و تقاضای خارج از چارچوبی را شاهد نبودیم، به همین دلیل حباب سکه همچنان ۲۸۰هزار تومان است. 🔹با توجه به تعطیلی بازار‌های جهانی و عدم تغییر اونس، پیش‌بینی می‌شود قیمت طلا و سکه تا روز دوشنبه در همین محدوده باقی بماند.
✳️رئیسی متشکریم 🔹شاید از یاد برده باشیم که همین سه چهار ماه قبل، با چه وضعیت بحرانی دست و پنجه نرم می کردیم. ♦️از یک طرف، کرونا روزانه بیش از 700 نفر را قتل عام می کرد و شاهد ازدحام و نارضایتی مردم بودیم که ساعت ها در صف می ایستادند و آخر سر، بسیاری از آنها نمی توانستند واکسن بزنند؛ 🔹از طرف دیگر در اثر بی تدبیری برخی مدیران و رها شدگی مسئولیت، تشکیل صف های آزار دهنده برای دارو و مرغ و گوشت و تخم مرغ و روغن و...، رویدادی تلخ و تکراری شده بود... ♦️آقای رئیسی و دولت او، مسئولیت های بر زمین مانده بسیاری دارند که باید به انجام برسانند و احیای تدریجی رونق اقتصاد و ارزش پول ملی، یکی از دشوار ترین آنهاست. 🔹اما تا همین جا قدردان مدیرانی هستیم که هم بر حفظ سلامت مردم همت گماشتند -در حالی که همین حالا کرونا در برخی کشورهای پیشرفته، بالغ بر 1600 نفر در روز قربانی می گیرد- و هم با انجام تدابیر لازم، صف های اعصاب خُرد کن را برچیدند. ♦️آقای رئیسی! از این که در همین سه ماه، آن صحنه های تلخ را از میان مردم ما جمع کردید، متشکریم. هر چند که با این توانستن، انتظارات مردم از شما بیشتر شده است. محمد ایمانی
✳️👆ماجرای پهپاد کوهرنگ چه بود؟ 🔹معاون امنیتی استاندار چهارمحال و بختیاری: پهپادی که تصویر آن منتشرشده مشغول عملیات بارورکردن ابرها بود که به‌دلیل وزش باد شدید مجبور به فرود اضطراری می‌شود. 🔸گفتنی‌ست از سال ۹۹ نمونه ایرانی پهپادهای RQ170 در ۵ نقطه از کشور وارد عملیات مبارزه با خشکسالی شده و درزمینه بارورسازی ابرها فعالیت می‌کنند.
✅ جزییات فرود اضطراری یک پهپاد در چهارمحال و بختیاری 🔹 معاون سیاسی امنیتی استاندار چهارمحال و بختیاری در خصوص جزییات فرود اضطراری یک پهپاد در منطقه میهه شهرستان کوهرنگ، گفت: این پرنده ساعت ۱۹ روز پنج شنبه مورخ یازدهم آذرماه جاری از فرودگاه شهرکرد به سمت غرب شهرکرد به منظور بارور کردن ابرها به حرکت درمی‌آید. 🔹 به علت شرایط نامساعد منطقه کوهرنگ و وزش شدید باد، این پهپاد در ساعت ۲۰ اقدام به باز نمودن چتر می‌کند و روز گذشته توسط کارشناسان به صورت زمینی به مبدا منتقل شده است.
✳️چرا قیمت دلار دوباره درحال افزایش است؟ روند قیمت ارز از هفته گذشته به صورت افزایشی ادامه داشته و از کانال ۳۰ هزار تومان نیز عبور کرده است؛ این روند صعودی در حالی اتفاق افتاده که بررسی‌ها نشان می‌دهد هیچ مشکلی در زمینه کمبود منابع ارزی در کشور وجود ندارد. در همین رابطه کارشناسان علت رشد قیمت ارز را شکل‌گیری برخی حساسیت‌های نادرست از دستاوردهای اقتصادی و دیپلماسی دولت بیان کردند. انتشار اخباری در فضای عمومی کشور در زمینه ورود و آزادسازی محموله‌های جدید ارزی در کنار نگاه منفی که از مذاکرات احیای برجام در وین شکل گرفت، به این حساسیت‌های اشتباه دامن زده است. در واقع الان شرایط به گونه‌ای است که به دلیل تفاوت در اظهارات مسئولان در زمینه گشایش‌های اقتصادی در کنار بی دقتی در توزیع ارز در بازار سبب شده این دیدگاه در جامعه شکل بگیرد که اخبار گشایش‌ها تصنعی و ساختگی است و به همین دلیل قیمت بالا می‌رود. آمارها نشان می‌دهد در حال حاضر اوج تقاضای روزانه اسکناس کاغذی حدود ۴ تا ۵ میلیون دلار است و رقمی که روزانه به بازار تزریق می‌شود چند برابر این رقم است اما از طرفی با توجه به افزایش تخصیص ارز با قیمت صرافی ملی به مسافران که اختلاف قیمت و سود حدود ۵ میلیون تومانی با بازار دارد حجم عمده‌ای از این رقم صرف خرید و فروش دلالی شده و سبب افزایش قیمت می‌شود. با کنار هم قرار دادن موارد فوق، برخی کارشناسان پیش‌بینی می‌کنند که ممکن است قیمت دلار طی روزهای آینده در مرحله اول به ۳۲ هزار تومان و در مرحله بعد حتی به کانال ۴۰ هزار تومان نیز وارد شود.
✳️علت شلیک موشک پدافندی در منطقه بادرود/ جای هیچ گونه نگرانی نیست فرمانده پدافند هوایی منطقه نطنز: 🔹ساعتی پیش برای ارزیابی آمادگی میدانی، یکی از سامانه‌های موشکی منطقه آزمایش شد و جای هیچ گونه نگرانی نیست. 🔹برای ارزیابی سامانه‌های مستقر در منطقه، این گونه تمرینات در فضای کاملاً امن و با هماهنگی کامل شبکه یکپارچه پدافندی صورت می‌گیرد.
✳️بازار مرغ و تخم‌مرغ بعد از یک سال تنظیم شد 🔹رئیس اتحادیه فروشندگان پرنده و ماهی: با افزایش تولید و عرضه، قیمت مرغ و تخم‌مرغ در مقایسه با ماه‌های گذشته کاهش یافته و به زیر قیمت مصوب خود نیز رسیده است. 🔹قیمت مصوب هر کیلوگرم مرغ ۳۱ هزار تومان است که اکنون با قیمت مصوب و حتی زیر قیمت مصوب و تا ۲۹ هزار تومان به فروش می‌رسد. قیمت مصوب هر شانه تخم‌مرغ ۳۰ عددی نیز ۴۳ هزار تومان است که اکنون به قیمت ۴۰ تا ۴۱ هزار تومان به فروش می‌رسد